Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és mindenkinek akinek tetszett a történetem:
Először is, örülök a sok pozitív véleménynek amit ezzel kapcsolatban kaptam. Kép
Véletlenek nincsenek, figyeljetek Ti is a jelekre!Kép Ott vannak mindenki életében, csak van, hogy elsiklunk felettük, nem vesszük észre. Lehet, hogy nem mindíg nyilvánvalóak, de utólag ha belegondolunk, talán nem is a véletlen műve volt... Érdekes dolgok ezek, én hiszek benne. Kép

Na, most már tényleg megyek, jó éjt!
Vagyis szép napot, hoszen a legtöbben ezt már csak reggel olvassátok. Kép Jó reggelt!!!

Kép

Kép
adriana

Adriana!
Mi jártunk Brazíliában!
Mivel sosem álmodtam fehér ruhát magamnak, hát csak a nászutat tartottuk meg. Akkor már hármasban!Kép
13óra repülő.
Fortalezában voltunk fenn északon, bár innen még mindig lenn az egyenlítő alatt.
Jó volt nagyon az óceán, a szállás is! Ott érezte először emberem csemete mocorgását is! Kép
De meg kell mondanom, a város kicsit olyan volt, mintha itt a 7-8. kerület félig, vagy jobban lepukkant részein sétálnánk.
A tengerpart viszont tényleg csodás volt!

Gyerekkoromban mi is utaztunk. Kb 1hónap Ladában fel-alá Európában!
Azt hiszem ezért is merek menni csemetével, mert ez tényleg maradandó élmény!

Sziasztok!
Jó éjt! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!!!

Dejódejódejó!!! Mi is Fortalezaban laktunk 2 évig!!!! Az a rész tényleg elég lepukkant volt, de hidd el vannak azért szép részei is!
Bár nekem azért is jelent sokat Fortaleza, mert ott volt az első szerelmem és az első csók is. KépKépKép
Ezek szerint a csemetédnek is tetszett, ha ott mocorgott először...

Pusz!Adriana

Kép

Kép
adriana

Sziasztok Lányok,

Na végre én is itt vagyok (nagy sokára Kép

MajcsiKép
Tényleg fel a fejjel, én is látom a pöttyöt innen, Biatorbágyról! Márpedig akkor az tuti, hogy ott van, nem Kép Tényleg a teszt is mutatja, akkor az tényleg tuti!

SzisszkaKép
Üdv közöttünk! Én is relatíve nem régen jöttem és nagyon megszerettem itt a lányok között! Olyan kedvesek és mindig segítenek! És ha meg is jön a mensid, az csak arra jó tényleg, hogy új hónap kezdődik, új reményekkel! Ezt itt már mindenki tudja ... Kép Nemigaz, lányok? Kép

Adriana Kép
Nagyon szívhezszóló volt a történetetek! Egész elérzékenyültem... Kicsit fátylas lett a szemem tőle! Kép

Jófi Kép
Hajrá zebracsorda! Köszi! Nagyon édik! Van még ? Tudod, belőlük sosem elég... Kép

TjucaKép
És az mennyibe kerül? Egyszer használatos? Vagy egy hónapig használható? Érdemes tényleg? Kép
Csomó kérdés... Tőlem itt ezt már megszokták a lányok... Kép

TündiKép
Tényleg gyönyörű a kastély! Szép helyen lehet! Mi Görögországban Kos szigetén voltunk nászúton 2 hetet. Na az fantasztikus volt, akkor még nem volt annyira felkapott hely és nem volt annyira kiépítve. Egy csodálatos szállodában laktunk, tengerre néző szobával. És volt medence is, meg a tengerpart is ott volt a szálloda kertjében. Na az meseország volt nekem! Plusz a férjem... Igazi honeymoon Kép

Nekem aztán igazán van fogalmam Afrikáról, 3 évig éltem ott gyerekkoromban (5-8 évig) anyuékkal. Apunak volt kint melója. Elgériában laktunk. Na az arabokról tudnék mesélni. Meg a higiéniáról. Meg a Hepatitis B-mről, amit ott kaptam össze. Egy mázlim volt, hogy volt kint rá gyógyszer, amit Franciaországból hoztak be. Ez még 84-ben volt... Kép De teljesen felépültem. Tudok róla mesélni eleget. A Sahara szép, de túl sok a homok Kép Kép

Eszter Kép
Gyönyörű kisfiad van! És nagyon tehetséges vagy! Hogy csinálod ezeket a képeket? És a smiley-kat? Nagyon tudom tisztelni a szépeket alkotókat! Kép

Az utazásokról: elég sok helyen voltam (Algéria, Kína, Európában is rengeteg helyen: Dánia, Franciaország, Anglia, Németo., Svájc, Ausztria, Ciprus, Görögo., stb.) már eddigi életemben, de őszintén mondom: Most az összes élményemet (emlékemet ezzel kapcsolatban) odaadnám a babómért! Kép Tényleg.

Unique

KépKép
unique

Sisszka Kép
És még egy dolog jutott az eszembe: a görcsölés jelenthet sokkal jobbat is, mint a mensi.. Sokat olvasgattam itteni irományokat. Szóval akár még lakhat babó is a pocidban... Kép
És én ennek drukkolok igazán! Kép

Unique

KépKép
unique

Eszter Kép
Nagyon jók a grafikáid. És kifejezetten tetszik a fantasy vonal is Kép

Wish

wish

Szép reggelt Jányok!
Hú, még nincs itt senki?!Tudom, korán van, de sok a munkám és lehet, hogy napközben már nem tudok jönni, így inkább most írom meg, mi volt a dokinál!

Szerdán este voltam, mondtam, hogy hosszúak a ciklusaim, erre felvázolta a gyógyszeres kezelés lehetQségét, de mivel már kb. 1 éve próbálkozunk, javasolta az átjárhatósági vizsgálatot. Ezt a ciklus elsö felében szokták megcsinálni, én pedig pont most tartok ott, így már HÉTFÖN megyek a kórházba!!!!!!!Örülök, hogy így rohamléptekkel haladunk, azt mondta, hogy reméljük, hogy minden rendben lesz, ez egy pozitív megerösítést fog nekem adni és mire ösz lesz, már nem is lesz szükség a gyógyszeres kezelésre!Azt mondta, addig várjunk, adjunk esélyt 3 hónapig, mert a HSG után megnö az esély a teherbeesésre!Ugy örülökKép!Bár azért izgulok is, hogy mi lesz, hétfön légyszi szorítsatok, szabit kellett kivennem, ezért majd kedden tudom megírni, hogy mi lett az eredmény.
Azt elfelejtettem írni, hogy megnézett UH-al és volt egy dupla tüszöm, olyan jól nézett ki!Kép

Eszter!
Nagyon aranyosak az arcocskák, amiket rajzolsz, erre külön program van?

Sziszka!
Üdv közöttünk!!!Kép

Annácska!
De jó, hamarabb hazajött Annamari, gondolom nagyon örülsz, mondtad mennyire hiányzik!Kép

TJuca(Judit)!
Melyik LH tesztet vetted?Meg tudnád írni menyibe került?

Tündi!
Mi is voltunk Tunéziában, mi Djerba szigetén voltunk mint Juditék, nagyon szép volt a szálloda, az ellátás, a kirándulás a Szahara kapujába, Matmata, Douz, a tevegelés, de az arabok viselkedése elég visszataszító volt!
Gyönyörü a palotáról feltett képed!

Na megyek dolgozni, munka után visszük Brúnót oltásra, már megint eltelt két hét...Kép

Mindenkinek szép napot és szép hétvégét kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Hat lehet, hogy ma szulni fogok? Reggel arra ebredtem, mintha meg akarna jonni, fajt a derekam, labam. Elmentem slozira, mert ugy ereztem megy a hasam. Kozben volt megint olyan fajas. Akkor meg nem is gondoltam semmire. Aztan visszafekudtem. Na jott megint fajas, es egy ido utan elkezdtem figyelni, irni. Ugye nem baj, ha megirom Nektek: 6.52, 6.59, 7ora 06, 16, 20, 26, 33, 42, 49, 58, 8.05, 12
Hat remelem el fog mulni, en meggondoltam, es meg sem akarok most korabban szulni, inkabb jovo heten. Abban bizom, hogy mig itt nektek irogatok elmulik. Tegnap azt mondta a dokim, hogy meg nem fogok most szulni (hozzatette, hogy az idojaras bekavarhat)
Azt viszont meg kell emlitsem, hogy az eddigi kemenyedesek semmik ehhez kepest :roll: Nekem most tenyleg olyan, mintha meg akarna jonni, csak sokkal erosebb.
Hat nagyon be vagyok tojva csajok.
Meg jo, hogy az Atti ma itthon van. Mondta is, hogy jo lenne, ha ma szulnek, mert akkor hetvegen meg tudnak unnepelni, es hetfore mindenki kijozanodna :lol:
Meg mindig bizom benne, hogy elmulik. :roll:

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Egy kicsit az utazás témájához szeretnék hozzászólni. Nem merem biztosra állítani, de talán én voltam közületek a legtöbb helyen (vagy legalábbis dobogós helyezést érhetnék el). Szerintem nem mindegy hogy az ember milyen utazási irodával megy, milyen szállodába, milyen az idegenvezető, és a legfőbb, hogy MIT VÁR EL egy országtól!!!!
Nem ugyanazt fogod megkapni ha Tunéziába mész és ha Görögországba. Nem lehet a két országot összehasonlítani!!!! Mindegyikben más a jó, és más a rossz.
Én az általatok említett országokban mindben voltam (kivétel Brazília), és én mindig jól éreztem magam. Ha rossz szállodát is fogtunk ki, nem azon problémáztunk egy hétig, hanem próbáltuk jól érezni magunkat, és amennyire lehetett a jó dolgokat észrevenni.
Én még nem voltam olyan helyen, ahova nem mennék vissza, legfeljebb máshova és máshogyan. Persze az is lehet, hogy én nagyon utazásimádó vagyok, és erről nem tudok lemondani.
Tunéziában eddig kétszer voltam, mindkétszer csak 3 csillagos szállodában, de nem is vártam többet mint amennyit kellett volna, és igy nagyon jó volt. Egyiptomban aztán voltam Nílusi hajóúton (ez már jó régen volt, akkor még nem volt ilyen felkapott a magyarok körében, alig tudtunk helyet találni, mert nem indultak csoportok, összesen 10-en voltunk a csoportban, mert nem volt több jelentkező, majdnem nem is indult el), nekem hihetetlenek voltak a műemlékek, teljesen lenyűgöztek, az egyetlen dolog ami "zavart", hogy nővéremmel voltam kettesben, és sehova nem mehettünk egyedül, az utcán nem állhattunk meg a busz mellett, mert az idegenvezető félt tőle hogy elrabolnak :-))) De nagyon jó volt!
Második alkalommal Sharm el Sheik-ben voltunk, ott tudtuk hogy a sivatag közepére fogunk menni, igy inkább választottunk egy gyönyörű szállodát (ahol Norbi is az egyik videojat forgatta, de ez utana derült ki), halacskákat nézegettünk egész héten, és nem is számítottunk arra, hogy bárhova egymagunk elmenjünk. De ekkor erre vágytunk, ezért mentünk ide.
Görögországba meg akkor érdemes menni, ha az ember bérel egy kocsit/robogót és csavarog egész nap, élvezi az olajfaligetek illatát, a gyönyörű kék öblöket, az isteni finom görög ételeket stb.
És persze egy arab országtól ne várjuk el, hogy lebetonozott utak legyenek, tisztaság legyen stb. Az egy ARAB ország, nem európa!!!!

Szóval én tudnék regélni az országokról, de továbbra is azt tudom mondani, hogy azt kell csak elvárni egy országtól, amit nyújtani tud, és ha nem várunk el többet, akkor nem fogunk csalódni. Szerintem...

Na ez most jó kis hosszú off volt... Kép

Utazási tanácsokban egyébként szívesen segítek Kép

Kép
szdorka

Judit! Ez nagyon izgi!!! Szerintem ha ma szülsz, az tök jó, mert a hétvégén mindenki tud menni látogatni, aztán hét elején már jöhetsz is haza!!! De persze ha azt szeretnéd ha Ati még veled maradna, akkor próbáld meg megbeszélni vele, hogy még maradjon egy kicsit Kép
Úgyis olyan ronda idő van!!! Mondjuk ilyen frontok mellett nem csoda, ha ki akar bújni!!!!

Drukk-Drukk

Kép
szdorka

MAJCSI,
nem kaptam még tőleg mailt! Küldtél?
Ha igen, akkor esetleg add meg a te cimedet, és megpróbálok én írni neked!!!

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok!

JuditKép
Én már tegnap is azt hittem, hogy azért írsz sms-t, mert szülni fogsz. Drukkolok nektek azért , hgoy minden rendben legyen!!!
Jó volt talizni tegnap. Lehet, hogy az volt az utolsó egyben töltött napotok???
Telcsim bekapcsolva és várom a híreket!
A hidegfront múltkor is sok babaát kihozott a pocakból... De nem akarlak ijesztegetni Kép!

A tegnapi varratás elmaradt. A sztori nem szerencsétlen, nem peches, egyszerűen csak jellemző: a doki néni beteg és mindenkit értesítettek, hogy ne is induljon el, kivéve engem!
Hogy is értesítettek volna, mikor mindenkitől kértek telefonszámot, kivéve tőlem. És még le akartak b..ni, hogy én protekciós vagyok, mert a dokinéni írt be a naptárba, ami persze nem igaz, mert engem is a recepciós vett fel, csak éppen nem figyelt eléggé és nem kért elérhetőséget.
Ehhez mit szóltok? Valaki tényleg ennyire nem akarja, hogy nekünk babánk legyen??? Vagy most mi van?
De legalább vonatoztunk egyet, találkoztunk Judittal, Wish-sel és Zsebivel.
Úgyhogy mindent össezvetve megérte, csak nagyon bosszantó!

MajcsiKép
Szorítok jövő héthez, remélem minden rendben lesz!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Judit
Hát csak méregesd azokat a görcsöket, és ha folyik valami, akkor lehet hogy indulni is kell Kép Ne félj, az a gyerek már úgysem marad benn, tudod KépKépKép Szoritok neked nagyon! Írjál amennyit csak tudsz, de azért pihenned is kellene ám! Próbáld meg, jó? Kép

Vanda
Veled mizujs? Minden rendben? Kép

Kinga
Én nagyon-nagyon drukkolok neked hoyg a HSG-d rendben legyen! Szoritok meg minden, nagyon várom a keddet hogy majd meséljél! Mekkorák azok a tüszők, azt nem mondta a doki?
Brúnókának buksisimi, biztos ügyes lesz a szurin Kép

Stella
Hogy sikerült a tegnapi nap? Kép Taliztatok? Kép

Micsoda kis utazó csapatunk van, tök jó! Kép Jó volt ábrándozni a helyekről amiket írtatok, ebben a csúnya időben elkalandoztam teljesen Kép

Tündi
Vendég

Nagyon felek. A fajasok mostmar majdnem 7percenkent jonnek. Eleg ijeszto. Irtam a szulesznomnek, es mindenkepp csak az 5perceseknel megyunk be, hamarabb nem akarok. Allitolag nincsenek ma sokan, de engem ez nem vigasztal. Ugy gondolom fogok EDA-t kerni, mert ha surubben jonnek majd ezek a fajasok, hat nem tudom. Jaj, nagyon felek. Azert is irogatok ide, hogy eltereljem a figyelmemet. Kar, hogy a korhazban nincs internet Kép Egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy akar mar ma foghatom a kezemben a kis Attit, hisz nemreg meg negativ teszt folott sirtam, es azon keseregtem, hogy nekem nem is lesz gyerekem. Hihetetlen. Majd ha indulunk szerintem megirom majd en, es ha meglesz a kis Atti, akkor majd kuldom a lanyoknak az sms-t. Mondjam azt, hogy be vagyok sz...a Kép Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Stella
Hát ezt nem hiszem el! Én lehet hogy infarktust kaptam volna ott a helyszínen. Ez felháborító! Érthetetlen, hogy amerre mozdultok, szinte mindehol falba ütköztök Kép Nem értem, tényleg....... Sajnálom nagyon, pedig annyira sokat gondoltam rátok, hogy vajon mit mondanak majd nektek. Azért megbeszéltetek új időpontot? Különben is mi van ha protekciós lennél? Akkor nem kellett volna hogy kérjenek számot és értesítsenek?

Tündi
Vendég

Judit
Próbálj megnyugodni, kérlek! Ha ma akar megszületni, akkro úgyis egyértelmű jelét adja, de addig légyszi nyugi nyugi nyugi! Ne izguld el az erődet, hátha szükség lesz ma még az összesre!

Tündi
Vendég

Tündi
Köszönöm szavaidat. Ez a szemléletváltás tényleg belőlem fakad és csak azért mert félek, hogy ez a babaakarás kezd nekem majd egy kicsit görcsössé válni és ezt szeretném megelőzni. Amúgy eddig teljesen jók voltak a hőgörbéim 'hál Istennek!KépCsak ez az utolsó hónap alakul egy picit furin, de azért is lehet, mert ebben a hónapban meg voltam fázva.
Csak szeretném élvezni az életet meg a többit isKépAz a legjobb, hogy még időben vagyunk, mert fital is vagyok, meg még nem is olyan régóta várjuk ezt a picúrtKép, na meg igazából másfél hónapja költöztünk egy új lakásba és eléggé hadilábon állunk még egyenlőre és ez az amiért egyenlőre nem izgulok, amiatt, hogy még nem sikerült. Abban igazad van, hogy volt valami kis hormonproblémám, de nem súlyos (legalábis az orvos ezt mondta én meg hajlamos vagyok elhinni). Pont tegnap reggel közöltem a férjemmel (és azt mondta jó ötlet), hogy augusztusig adok időt a szervezetemnek, hogy helyrehozza a dolgokat (addigra már majdnem másfél éve leszek fogi gátló mentes és fél éve próbálkozunk)és ha addig sem sikerül, akkor visszamegyek a doktornőhöz és megbeszéljük a terveket.Szóval emögött a szemléletváltás mögött konkrét tervek vannakKép
Amúgy azt hiszem a hőmérőzés elhagyását mégsem fogom kibírni, mert annyira érdekel, hogy hogyan alakulnak a dolgok és ha esetleg szükséges lesz, azt hiszem a dokinéninek is segíteni fog.
Amúgy olyan jól esett, hogy ennyi mindenre emlékszelKépKöszönöm.

Judit
Nyugi, nagyon drukkolok. Gondolj arra egyszer úgyis túl kell esni a szülésen és lehet, meg arra is, hogy így hamar túl leszel rajta.
SzoríííítokKép))))
Virag2

Sziasztok!
Szép reggelt mindenkinek Kép

Judit Kép
Ne aggódj, inkább örülj, hogy nem sokára a fiadat a kezedben tarthatod Kép
Drukkolok!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

TündiKép
Biztos nem kaptál volna infarktust tudván, hogy a dokinéni nincs ott és senki nem tudna segíteni rajtad Kép!
Ha ez pár nappal ezelött történik, akkor biztos azt mondtam volna, hogy na akkor itt most elég! Hagyjuk az egészet, elegem van a dokihoz járásból és ebből az egész szélmalomharcból.
De most olyna hangulatban vagyok, hogy nem érdekel, addig kopogtatok, amíg ajtót nem nyitnak!
Ha tartoztunk ezzel az úttal, akkor ezt most letudtuk.
Nem tudom elképzelni, hogy ennél lehet-e rosszabb, pedig biztos. De azt tudom, hogy én gyerek nélkül nem tudok és nem is fogok élni!!!!!!!!!!

JuditKép
Nem tudom mit mondjak. Írj, amíg tudsz, aztán uccu neki, futás a szülészetre! Ott úgyis elmúlnak a fájások...
Stella

Kép
stella9

Kép
Kép
Vendég

Hali!

Majcsi,
nagyod drukkolok nektek! Egyébként sok doki ezért nem csinál uh-t ilyen korán, hogy nehogy megijedjenek a kismamik, inkább csak később, amikor már tutira látszik valami. Amíg nem vérzel, addig minden rendben! Tessék pozitívan hozzáállni!Kép

Képzeljétek, megszületett a barátnőm kisfia (akivel együtt kezdtük a projektet, csak nekik elsőre sikerült)!Kép Tündéri kiskölök!Kép

Judit,
ne félj a szüléstől! Itt ez a link, olvasd el, és mondogasd magadban: http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=97&cid=46891 . Minden oké lesz!Kép Nagyon fog fájni, de hidd el, megéri, ha meg nem bírod, ott az EDA. Gondolj arra, hogy ezek a fájdalmak szükségesek Attinak ahhoz, hogy ki tudjon bújni! Drukkolok!Kép

Még akartam írni pár dolgot, de totál szita az agyam, majd talán este, ha nem alszom el. Szörnyű ez az idő, teljesen lenyom.

Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Judit drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen Kép

Lányok, aki kérdezte a peteérésjelzQ pálcikákat, csak saccperkb árat tudok mondani, DM-ban BabyMark néven fut 5 db. van benne 3000 Ft. Szóval valóban húzós, de hQmérQzés, és Billings bácsi mellett nem kell mind az ötöt elhasználni egy hónapban. Ez csak akkor érdemes, ha valami nem stimmel, vagy nagyon tutira akartok menni, ha a hQgörbéid, és Billings mellett biztosan tudod, hogy mikor van peteérésed, esteleg UH-ra is menned kell, akkor véleményem szerint fölösleges.
Jó lenne, ha valamilyen más topicban is fölmerülne, és azoktól kapnátok véleményt, akik már többet használták, mert asszem egy használat, még nem ad annyi infót, hogy mellette vagy ellene érveljek. Azt tudom, hogy Amerikában elég elterjedt, mert kb. olyan pontos, mint a terhességi teszt, csak ez nem HcG-t mutat, hanem Luteinizáló Hormont.

Remélem tudtam segíteni.

Judit

tjuca

Lányok!

Nekem is van kérdésem, fQleg az utrósokhoz. Nekem már a 17. naptól kell szedni 10 napig 2*1-et, és azt mondta doki, hogy ha terhes vagyok akkor utána 3*1-et. Na most mi van, ha nem mutatja a teszt, mert még kicsi a gyerek, és abbahagyom az utrót, így esetleg elvetélek, Amíg szedem az utrót, nem jön meg piros. Szóval mikor kell kimutatnia tutira a tesztnek a babát, és mikor hagyjam abb az utrót, hogy biztos nincs baba, tehát még véletlenül sem vetélek el. Na most lehet, hogy bonyolult voltam, de közprédára bocsátom a kérdést, hétfQn, ha nem boldogulok felhívom a dokit.

Ti hisztek a véletlenekben? Holnap leszek 28 napos, valamint holnap leszünk 9 hónapos házasok, és nekem 11-re esik a szülinapom is, csak az a házassági évfordulónkon lesz. Kicsit mágikusnak érzem ezt a napot elsQ tesztelésre lehet, hogy nem is rossz idQpont? Mondjuk szívem szerint várnék még, de utró miatt nem nagyon lehet.

Judit

tjuca

Sziasztok!
Meg itthonrol Kép
Gyorsan osszeszedtem a hianyzo cuccokat a korhazba. Most pedig megprobalok pihenni, es erot gyujteni. Jelentkezem, ha barmi valtozas tortenik.

Koszonom mindenkinek, hogy igy drukkol. Nagyon aranyosak vagytok.

Hianyozni fogtok!

puszi
Judit

ui: Stella sajnalom, hogy igy alakult, de tudod, mindennek megvan a miertje. Nagyon orulok, hogy talalkoztunk.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

TjucaKép
Nekem mindig volt vérvételes és uh-s ellenőrzés.
Szerintem feltétlenül beszélj a dokiddal, mielőtt abbahagynád az utrot.

Drukkolok a teszthez.
Stella

Kép
stella9

Judit Kép
Drukkolunk!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tjuca Kép
Nekem utro + dupaston mellett is megjött. Szóval nyugodtan szedd, amíg nem jön meg vagy nem zebrás a teszted.

Wish

wish

Kösz Csajok!

Wish megleptél, én azt hittem, hogy az utrónak az az egyik következménye, hogy nem jön meg mellette. Másnál volt ilyen???

J

tjuca

Stella,
annyira sajnálom hogy ilyen megpróbáltatások elé állít állandóan az élet!! Igazságtalan nagyon, de olyan jól írtad hogy biztos tartoztatok egy úttal és remélem hogy ezért a sok bosszúságért cserébe kaptok hármas ikreket rögtön!!!

Tündi,
hát lehet hogy meggondolom úgy szeretek pancsolni, jövőhéten megyek a dokihoz, akkor már a 13 napon leszek tehát csak a köv. hónap marad a laporoszkópiára.

Kinga,
akkor most hétfőn meg is csinálják az átjárhatóságit!! Ne félj, majd én izgulok helyetted is!! Biztos minden rendben lesz!!!
Várunk kedden!!

Ezvicc!!
szorítok nagyon, remélem gyorsan meg lesz a kis Atibaba!! de ha nagyon fáj inkább menj be a kórházba !!!

Sziasztok Újak!!
remélem hoztatok magatokkal zebracsordát!!! Tessék mihamarabb bebabásodni!!

pusszancs
Kivi
kivi2

Stella Kép
Nagyon sajnálom, hogy így jártál tegnap Kép
Úgy látszik tényleg összeesküdtek ellened odafenn Kép
De így legalább jösz legközelebb is Budapestre és akkor majd összefutunk, mert én is a közelben, Nagyvárad térnél dolgozom Kép

Tündi Kép
A pároddal tegnap tudtál beszélni? Vagy megint későig dolgozott?

Kinga Kép
Igen valahol örültem neki, hogy hazajött a lánykám, de valahol nem.
Egész este az egyik hallgatót siratta, ami nem esett valami jól Kép

Egy ilyen csúnya, esős napon megpróbálom eldobni a hangulatotokat Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska
Nem, nem tudtam vele beszélni, kicsit korábban ért haza (9), de olyan fáradtan hoyg alkalmatlan is lett volna. Nem erőltetem ezt dolgot most, majd lesz alkalom beszélni róla, kell neki még idő, meg így fáradtan nincs is értelme. Van időnk, ebben a hónapban úgysem akarok próbálkozni...

Tegnap este a Rossmannba láttam egy nagyon cuki baba dolgot Kép Ilyen előke, nem rákötni kell a baba nyakára hanem rá lehet húzni a fején keresztül. ÉS egy hatalmas Füles votl az elején Kép Annyira édi volt Kép Gondoltam, ha babás leszek, majd ezzel mondom el a páromnak Kép Persze legszivesebben már most megvettem volna Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Köszönöm elöre is a drukkokat, már most izgulok, hogy mi lesz hétfön, azt is tudom, hogy fájni fog, bár állítólag nem mindenkinek...

Judit!
Én itt egy vizsgálattól parázok, Te pedig mindjárt életet adsz kis Attinak, hááááát szégyenlem is magam!!!Lélekben Veletek vagyunk, szorítunk értetek, várjuk a fejleményeket, próbálj meg picit pihenni!!!

Annácska!
Azért biztos Ö is örült, hogy viszont láthat!KépHisz mami csak egy van!!!Kép
Nagyon aranyos a kép, máris jobb kedvem van!Kép

Tündi!
Köszi, aranyos vagy nagyon!Megnézte a doki, 8-ik napon voltam és 10 mm-esek voltak a tüszök, erre azt mondta, hogy a "korának" megfelelöen szép, érett tüszök. Majd hétfön is megkérdezem, akkor is látni fogják, bár azt mondta, mivel nekem 36-40 napra jön meg mostanában, így késöbb és lassabban érik meg, de ott vannak és többen is vannak, pontosabban most 3-an a két petefészekben.
Köszi szépen a táblit is!!!Képq

TJuca!
Köszi szépen az LH tesztröl a leírást, lehet, hogy majd benevezek egy csomagraKép!
Kinga
Kinga79

Judit

Olyan izgiKép Úgy izgulok, mintha legalább én szülnékKép

És tök jó, hogy valószínűleg ma vagy holnap fogsz szülni, mert így hármunk közül csak én tudom majd megírni ide a netre a nagy eseményt, mert csak nekünk van otthon net!!!
Bi-bííííKépKépKép

Ja, és írtam neked mail-t, bár már lehet, hogy jobb dolgod is van annál, hogy elolvasdKép De mindegyKép

Babus

Kép
babus2005

Kinga
Tuti jó tüszőid vannak! A legjobbkor csinálják neked a HSG-t! Azok a 10-esek max 1 héten belül talán meg is repedhetnek, pont HSG után vagy akörül, úgyhogy hajrá, remélem nagyon jó hónapotok lesz! Kép
A táblában normál ciklusok vannak neked beírva. Javítsam hosszabbra?

Babus Kép
Sms-t biztos hoyg mi is fogunk kapni, de tényleg jó hogy te majd meg tudod írni a többieknek Kép
Remélem sikerült Juditnak picit megnyugodnia a pihenéssel!

Tündi
Vendég

Lányok!

Lehet, hogy én vagyok lemaradva, ha így van ezer bocsi, de én még eddig nem láttam képet Gyöngyi babáiról.
Viszont most vettem észre, hogy a Gyereknevelés/Ikrek topikba hétfőn tett fel 3 képet a kislányairól. Nagyon édikKép

Vagy ide is, csak én lemaradtam róla??

Babus

Kép
babus2005

Lányok!

Lehet, hogy fölfáztam, mert ma többet voltam a WC-n, mint a számítógép elQtt. Bár nem fáj, meg szúr, mint,amikor fel voltam fázva. Most már lehetne nyár, mert így mindig csap pipilni járok Kép
Tudtok erre valami varázslatot, hogy ne kelljen ennyit rohangálni. Mondjuk már napok óta mászkálok, na de nem ennyit.

Ez tudom, hogy off volt, de hátha tudtok segíteniKép

tjuca

Lányok!

Lehet, hogy fölfáztam, mert ma többet voltam a WC-n, mint a számítógép elQtt. Bár nem fáj, meg szúr, mint,amikor fel voltam fázva. Most már lehetne nyár, mert így mindig csap pipilni járok Kép
Tudtok erre valami varázslatot, hogy ne kelljen ennyit rohangálni. Mondjuk már napok óta mászkálok, na de nem ennyit.

Ez tudom, hogy off volt, de hátha tudtok segíteniKép

tjuca

Sziasztok Lányok!

Ma nem nagyon van időm,de a legfontosabb:

JUDIT!Nagyon drukkolok hidd el midnen rendben lesz és hamarosan Attikát a kezedben tartod!!!Húúúúúú, de izgiiiiii!Kép

Kinga,
hétfőn drukkolok nagyon!!!!Brúnót pusszantom Kép

Lányok,
szörnyű ez az idő...brrrrr....most szépen elbújtak a zebrák az eső elől, de gyűjtik az erejüket és kb 20 nap múlva amikor már kánikula lezs Kép csordástul jönnek majd...KépKépKép

Utazástéma: én is elég sok helyen jártam, Európában, és messzebb is. Sok érdekes és gyönyörű helyet láttam, de az én szívem csücske Európa.KépKépKép Máltától én el voltam ájulva, meg a görög szigeteket is imádom, a francia riviéráról nem is beszélve.De nekem pl nagyon tetszett Finnország is. Tunéziában elég régen voltam, még a szüleimmel, nagyon szép volt, de ami megmaradt bennem, az az arabok erőszakossága és levakarhatatlansága.komolyan, annyira rámszálltak (pedig 19 éves voltam...), hogy szinte bújdokolnom kellett a hotelben, és a strandján KépKépKép

Egyébkétn egyetértek Dorkával: nem lehet két országot összehasonlítani. Pl Máltán még a 4csillagos hotel sem egy luxus, de azért, mert ott annyi a látnivaló, és mivel kb akkora mint Budapest 1 hét alatt buszokkal (amik zseniálisak, kb 60-70 évesek, de csillogóra vannak letakarítva!) az egész szigetet be lehjet járni, így abból indulnak ki a hotelek, hog yúgyis csak aludni jársz haza...

na lelövöm magam, mert én is órákat tudnék írni az utazásokról...Kép

<font color="aa00aa">Timika,TJuca!
mennek a drukkok!!!!</font>

ha jól látom a táblát, utána lesz egy nyugis hetünk, utána megint drukkolhatunk, majd megint nyugi és utána jön a drukkőrület!!!!KépKép

Ha már nem jönnék:

Jófi
jófi

TJuca,

ha nem fáj vagy szúr, nem biztos, hogy felfázás.....Kép Ugyanis a babásodás egyik jele lehet a gyakori pisilési inger is......és Te a 27.cn-en vagy....Kép

DRUKKDRUKKDRUKKKDRUKKKKKKK!!!!!!

Jófi
jófi

Hat lanyok, lealltak a fajasok. Nem hiszitek el mikor?! Amikor a korhazi cuccom neztem at, hogy megvan-e minden. Szoval O is megijedt Kép Hat most rengeteget probalok pihenni, hatha folytatodik majd a dolog. 6.52-10.64 voltak rendszeres fajasok, es utana meg 12.40ig voltak osszevissza. Majd kiderul mi lesz, most megyek pihenni, erot gyujteni. Mar megbantam, hogy azt kivantam, hogy ne ma szulessen a pici fiam. Jo hulye vagyok Kép

puszi mindenkinek!
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Lehet, hogy csak jósló, pontosabban ijeszgető fájások voltak!
A Te ki Attidat a kórházzal lehet ijeszgetni, úgy mint anno Kristófkát a védőnénivel!
Azért várom az sms-t.
Vigyázz magadra és tényleg pihenj sokat a megpróbáltatások elött.

AnnácskaKép
Lehet, hogy hétfőn megyek megint Pestre. Majd felhívnak, hogy meggyógyult-e a dokinéni és elindulhatunk-e.
Kiváncsi leszek mi lesz ebből??!!

Én is kívánok mindenkinek nagyon jó hétvégét.
Ezeken az esős őszi estéken olyan jó összebújni apával...
Stella

Kép
stella9

Judit
Még megszülethet. Kép Hosszú a nap. Meg itt van a hétvége is. Mindenesetre szorítok neked. KépKép Kép

Mindenkinek jó hétvégét!!!!

Majcsi

Majcsi
majcsi

SziasztokKép

Viktória fel fedezte hogy van a kiságya
felett forgókaKép Kép Kép
Órákon kereztül nézzte nagyokat nevetett, és "gagyorászott" neki!!!
Nagyon tündéri volt!!
Teszek fel róla képetKép
Íme:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
edinka

EdinkaKép
Nagyon tündi-bündi kislányod van! Tényleg egy tünemény! Kép

JuditKép
Igen, szerintem is inkább bújjon elő Attika, Neked is jobb (kevesebbet fáj) és hamarabb találkoztok! Kép Hajrá!!! Várjuk a híreket! Kép

StellaKép
Ne aggódj, jön az a baba, lehet, nem is egyedül! Kép
Csak előtte próbára tesznek az égiek! Kép
Kitartás, nyugi és fel a fejjel!!! Kép Kép Kép
És Budapest egyébként is nagyon szép város, sok szép, teli üzlettel... Kép

TündiKép
Én is már nem egyszer játram így, hogy megláttam valami nagyon édit az üzletben, legszívesebben azonnal meg is vettem volna. Ilyenkor azt teszem, hogy megveszem valamelyik barátnőm babájának Kép, hogy vígasztaljam magam.

TjucaKép
Drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk Kép Kép Kép Nem is biztos, hogy felfázás... Egyetértek Jófival! Kép
Azt nem tudod véletlenül, hogy ez az ovulációs teszt mást mutat-t előtte és utána vagy csak azt méri, hogy "hopp, ma van"? Én ma csinálnék egy ilyet, mert tegnap este olyan "folyós" voltam de ma reggelre visszaesett a hőm. És nem úgy kellene lennie, hogy folyós vagyok + egyszerre emelkedik a hőm? Nem értem... Kép Kép

Ma du. jön vissza a férjem Ausztriából, már izzítom a puha ágyikót... Kép

KingaKép
Tényleg szépek a tüszőid! Irigylem is őket! (főleg, mert még repi előtt állsz... Kép )

WishKép
Nem semmi, hogy Duphaston mellett megjött Neked... Nekem amikor régebben szedtem Duphastont (Bromocryptin mellé, szép kis dokim volt...) addig egyáltalán nem jött meg, amíg szedtem, majd amikor abbahagytam, azonnal. Kép

Unique

KépKép
unique

JUDIT!!
Most látom, micsoda izgalmakat éltél át délelőtt!! Úgy tűnik,a kis Ati már kíváncsi Rád kívülről is...KépKépKép

Edinka!
Vikike igazán bűbájos! Egy édibédi minimanó! KépKépKép

Most csak ennyire van időm, rohannom kell, mert este még kozmetikushoz megyek, vissza kell érnem időben.
Csók mindenkinek!
Adriana

Kép

Kép
adriana

Edina Kép
Nagyon édes a lánykád Kép És hogy mosolyog Kép

Judit Kép
Ne izgulj! Eddig még mindenki túlélte a szülést.
Drukkolok és várom az üzit Kép

Stella Kép
Akkor drukkolok, hogy hétfőn gyertek fel. Hátha össze tudunk futni Kép Majd elkérema a telcsiszámod Tünditől.

Tündike Kép
Szerinted mennyit árt peteérés közben az algopirin?
Még mindig valószinűleg fertőzésem van, de a leleteim nem mutatnak semmit Kép A dokim meg 20-áig szabin van.
Mit csináljak? Hagyjam ki ezt a hónapot már megint?
Olyna tanácstalan vagyok Kép

Annácska

annácska

Edina
De gyönyörű ez a kislány! Kép Istenem, milyen boldogok lehettek Kép De jó nektek! Kép

Unique
Hát szeptembertől nekem is lesz kinek venni babacuccokat... Kép Csak engem ez csöppet sem vigasztal.

Judit Kép
Teljesen mindegy hogy mit kivántál, ugyis akkor fog megszületni amikor ő akar Kép Nehogy ez miatt lelkizz, tudja ő a dolgát, ne aggódj! És minden rendben lesz, akár most hétvége, akár jövő hét vagy azután Kép Pihizz sokat, és szerintem az is segíteni fog neked a nehéz napokba, hogy a párod olyan jókat tud poénkodni, biztosan old majd a félelmeden! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek 5, 5 lett az államvizsgám. Két jegyet kapunk, egy a betegvizsgálat, és egy a szóbeli felelet. Gyerekgyógyászatra osztottalk be. A tanulmányis néni szerint a leggázosabb bizottság volt. És csak nekem lett 5 mindkettő. KépKépKépKép
Az anyuka nagyon sokat segített nekem, nagyon levette, hoyg mi a helyzet.

Ezvicc!
Hajrá, és tájékoztass Kép

Nárcisz, aki ma nagyon boldog, és elégedett...Kép

Kép
narco

Annácska
Szerintem a gyógyszerek csak akkor árthatnak, ha a baba már beágyazódott, peteérés közben nem történhet baj. Szerintem nyugodtan szedd be az algopirint, ha úgy érzed szükséges. Azt próbáld meg inkább megtudni majd, hoyg mikor lehet tüszőrepid, és onnantól a 4-5. napon már ne vegyél be gyógyszert, mert ha babás leszel akkor olyan körül kezd beágyazódni.
Kár hogy nincs most gynevac, nagyon ajánlanám neked, az pont fertőzésekre lett kitalálva, legalábbis elsősorban. De szerintem érdemes lenne neked próbálkozni a homeopátiával, nem hiszem, hoyg ott ne lenne valami tuti cucc a te problémádra. Nem gondolkodtál még ezen?

Tündi
Vendég

Náááárciiisz Kép
Végre csupa mosoly van az üzidben, jókedvű vagy! Ennek nagyon örülök, és gratulálok a teljesítményedhez! Megérte küzdeni látod, fel a fejjel, fog ez menni továbbra is! Kép
Kapisgálod már hogy mért gondoljuk hogy te jó doktornéni leszel? KépKépKép
Gratula, ügyes voltál, így kell ezt csinálni!!!!!! Kép

Tündi
Vendég

Megyek haza hamarosan, nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Puszi

Tündi
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?