Sziasztok!
Marietta, tudom mit érzel. Két napja nálunk is ilyen éjszakák vannak. Az első éjszakánál betojtam, hogy megszülök.
Este jóslóim voltak, éjjel csikart a hasam, de hasmenésem nem volt. Lent meg úgy érzem, mintha szét akarnék szakadni.
Ráadásul egyfolytában hőhullámaim vannak
és estére a lábam is bedagad. De szerencsére 20-30 perc fekvés és elmúlik.
De most éjjel jól aludtam. Bekapcsoltuk a klímát (22 fokra) és aludtam éjjel 1/2 12-től délelőtt 1/2 11-ig. Az éjjeli pisiléseket kivéve.
Jövőhét pénteken lesz nekünk is az első ctg.
A védőnők úgy látszik már csak ilyenek.
Az enyém is így ment nyugdíjba, szó nélkül. Szerencsére a helyettese (aki nagyon aranyos) még lesz, amikor szülök, úgyhogy Ő jön hozzánk. De jövőhét kedden egyébként is jön, hogy ne nekem kelljen a nagy melegben elcaplatni hozzá.
Flóra ágya nagyon szupi! Apának különösen a Micimackós ágynemű és az állólámpa tetszik
Arwen, merre mentek nyaralni? Én már annak is örülnék, ha a kertben lévő medencébe becsücsülhetnék, de hát nem valami tiszta (hiába van benne fertőtlenítő tabletta), félek hogy elkapunk valamit.
A bodik nagyon szuperek!
Egyébként nem azzal van bajom, hogy ott akar lenni a váróteremben, mert megértem hogy ez neki is nagy dolog. Az én problémám az, hogy úgy gondolja, nekem kell megoldanom, hogy Ő bejusson a kórházba. Szerintem meg ha fontos neki és ott akar lenni, meg fogja oldani, hogy bejusson a belvárosba.
Porsiékról tudok tudósítani, a héten találkoztunk
. 2 hete nincs netük, ezért nem tud jönni. Ákos megy mint a motolla, a pépes kaja helyett pedig már inkább a darabosat preferálja. Pont széles jókedvében volt amikor találkoztunk, egyfolytában dumált (néha már érthetően is), mosolygott, sikongatott.
Esztora, haláli ez a kis pasi
Nagyon édes azzal a hatalmas almával
Dorka baba, Isten éltessen sokáig, 1. szülinapod alkalmából!!!!
Ágota, nagyon édes lehettél hogy ennyire meg voltál zavarodva
:):)
Meri, én csak bandázst használtam, amíg jó volt. Meg a kismama nacikat, ilyen hastartóm nem volt. Sőt, most hogy megjött a jó idő, belebújok Apa egyik óriás polójába, felveszek egy francia bugyit és csókolom, így dekkolok egész nap
Persze, ha el kell itthonról menni, felöltözöm
:):)
Nagyidhoz sok-sok kitartást Nektek, nem lehet egyszerű.