Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Sziasztok!

Marietta, tudom mit érzel. Két napja nálunk is ilyen éjszakák vannak. Az első éjszakánál betojtam, hogy megszülök. :oops: Este jóslóim voltak, éjjel csikart a hasam, de hasmenésem nem volt. Lent meg úgy érzem, mintha szét akarnék szakadni. :? Ráadásul egyfolytában hőhullámaim vannak :roll: és estére a lábam is bedagad. De szerencsére 20-30 perc fekvés és elmúlik.
De most éjjel jól aludtam. Bekapcsoltuk a klímát (22 fokra) és aludtam éjjel 1/2 12-től délelőtt 1/2 11-ig. Az éjjeli pisiléseket kivéve. :roll:
Jövőhét pénteken lesz nekünk is az első ctg. :shock:
A védőnők úgy látszik már csak ilyenek. :) Az enyém is így ment nyugdíjba, szó nélkül. Szerencsére a helyettese (aki nagyon aranyos) még lesz, amikor szülök, úgyhogy Ő jön hozzánk. De jövőhét kedden egyébként is jön, hogy ne nekem kelljen a nagy melegben elcaplatni hozzá.
Flóra ágya nagyon szupi! Apának különösen a Micimackós ágynemű és az állólámpa tetszik :)

Arwen, merre mentek nyaralni? Én már annak is örülnék, ha a kertben lévő medencébe becsücsülhetnék, de hát nem valami tiszta (hiába van benne fertőtlenítő tabletta), félek hogy elkapunk valamit.
A bodik nagyon szuperek!
Egyébként nem azzal van bajom, hogy ott akar lenni a váróteremben, mert megértem hogy ez neki is nagy dolog. Az én problémám az, hogy úgy gondolja, nekem kell megoldanom, hogy Ő bejusson a kórházba. Szerintem meg ha fontos neki és ott akar lenni, meg fogja oldani, hogy bejusson a belvárosba.

Porsiékról tudok tudósítani, a héten találkoztunk :). 2 hete nincs netük, ezért nem tud jönni. Ákos megy mint a motolla, a pépes kaja helyett pedig már inkább a darabosat preferálja. Pont széles jókedvében volt amikor találkoztunk, egyfolytában dumált (néha már érthetően is), mosolygott, sikongatott. :)

Esztora, haláli ez a kis pasi :) Nagyon édes azzal a hatalmas almával :)

Dorka baba, Isten éltessen sokáig, 1. szülinapod alkalmából!!!!

Ágota, nagyon édes lehettél hogy ennyire meg voltál zavarodva :):):)

Meri, én csak bandázst használtam, amíg jó volt. Meg a kismama nacikat, ilyen hastartóm nem volt. Sőt, most hogy megjött a jó idő, belebújok Apa egyik óriás polójába, felveszek egy francia bugyit és csókolom, így dekkolok egész nap :) Persze, ha el kell itthonról menni, felöltözöm :):):)
Nagyidhoz sok-sok kitartást Nektek, nem lehet egyszerű. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Lecseréltem a virágokat, elvégre itt a nyár és tanultam egy új "trükköt" a képszerkesztésben:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Most kicsit nagyon önző voltam, mert csak remélni tudom, hogy Ti is szeretitek ezeket a virágokat. Az én kedvenceim ezek.

Pinkiné: köszi az infót. Hát őszintén szólva ahogy látom, hogy közeleg a Flóra és Peti születési ideje, kezd az én nacim is tele lenni rendesen. Még ha nem is rögtön, de akkor is Áron következik. Húha.

Ágota: jó szórakozást Nektek!

Nyugodtan szóljatok, ha valakinek javítani valója van a táblában, vagy változott pl. a név.

meriann

Meri ismét gyönyörű a tábla!!!nagyon ügyes vagy!! :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Meri!

Én se használtam ezt a hasfogó valamit. Én is csak bandázst a nacijaimhoz.
A tábla szupi. Nagyon ügyi vagy. :D

Pinkiné!

Hát akkor "megnyugodtam" hogy nem csak nálam jelentkeznek ilyen tünetek. De attól még nekem nagyon fáj. :twisted: Tartok a szüléstől de azért ilyenkor már azt érzem hogy jó lesz túllenni rajta. Nem fog így fájni a hasam,ha gyermekem hagy akkor tudok majd aludni,betudom kötni a cipőmet és hasonló dolgok. :lol: :lol:

Esztora!

Nagyon jók a képek Nyunyiról. Pláne a plaboyos. :lol:
csipcsab

plaboyos=playboyos :oops:
csipcsab

Meri, köszönjük a táblát, tényleg nagyon szép lett! Jaj olyan hihetetlen, hogy már az én nevem mellett is van valami, nem kullogok ott a sor végén magamban :lol: 8) :D vagyis Valaki :D :lol:

Csajok, Nektek hány hetesen kezdett nőni a pocitok? Mert nekem pár napja már egyértelműen látszik, mondjuk nem is voltam soha erős testalkatú... :lol: Lehet, hogy nem fogom tudni kihúzni még egy hónapig a munkahelyemen? Mert titkolni, takargatni egy percig sem akarom, hiszen annyira örülök Neki és büszke vagyok Rá! :lol:

Kép
vickybabe

Vicky: nekem 20. hét körül lehetett látni igazán. Egyébként én is észrevettem a hasim változását rögtön és a család is, de egyértelműen félidőnél lehet látni, hogy nem hízás. Legalábbis nálam, de én nem vagyok/voltam egy vékonyka alkat.

meriann

Vicky, nekem már a 13. hét körül látszott, én akkor már nem tudtam a régi gatyóimat hordani. De én világ életemben erős alkat voltam, s emiatt látszott, hogy ez nem hízás, mert megváltozott a poci alakja :)

Meri, nagyon-nagyon szép a tábla, köszönjük szépen! Olyan jó, hogy mindenki neve mellett, alatt szerepel baba! :):):)

Képzeljétek, tisztára megőrjítem Apát, ugyanis mostanában kívánom a jégkockát. :shock: Nem szopogatom, hanem rágom! :roll: Szegény, már frászt kap tőlem :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Meri,
nekem a tulipan utan a napraforgo a masik nagy kedvencem,szoval nalam nagyon nyero a tabla...
Sajnalom Nagyidat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Miert nem akarsz pocifotot?

VIcky,
nekem is felidotol latszott kb.De erezi mar en is ereztem korabban,hogy mas,csak egyertelmu sztem akkrotol volt,na meg a pocifotok alapjan.

Pinkine,
orulok,hogy Porsiek jol vannak,remelem hamar tud jonni.
Megertem,hoyg Anyos ezzel kiakaszt,tenyleg oldja meg....

Nyaralas:Horvatorszag,remelem sikerul lefoglalni hetfon azt a szallodat,amit kineztunk.

Hoseget tok jol viseljuk,hoyg allandoan kertben vagyunk :wink: Attila estere total kinyulik,mondjuk szegenyt kinozza a foga,jon egy csomo egyszerre...... :?

Kép

Kép
arwen07

Pinkine,
jegkocka ropogtatas-ragas:na azt tudom milyen :lol: ,nagyon idegesito,tenyleg (bocsi :lol: ).Dublinban volt egy nemet lany,aki tolunk berelt egy szobat (szoval velunk lakott a hazunkban),es mikor neztuk pl a tvt a nappaliban,akkor allandoan ezt csinalta,en a falra masztam tole,meg a ferjem is :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
De majdcsak leszoksz rola :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

ISTEN ÉLTESSE DORKÁT 1. SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!!!!

Vicky, nekem az elejétől meglátszott, sőt 10 hetesen már nem igazán tudtam takargatni és a nadrágok se jöttek rám. Én 10 hétig nem árultam el a munkahelyen, de akkor már muszáj volt!

Meri, nagyon tuti a tábla!!

Arwen, mi is Horvátba megyünk :wink:
Ti hoyg tervezitek az indulást Atival, mármint, hogy éjszaka utaztok, amikor alszik? Mi most ezen agyalunk hogy legyen... Valakinek valami tapasztalata esetleg???

Nálunk ma megvolt a szülinapi party. Iszonyat elfáradtam, jó húzós volt... de minden szuperül sikerült!!! :D
szerika

Isten éltesse Dorka babát 1 szülinanapja alkalmából!

És múltkor elfelejtettem neki gratulálni a járáshoz! Úgyhogy gratula! :wink:
És Porsi Ákosának is gratula a járáshoz! Hihetetlen, hogy milyen korán kezdte el! (Mondom ezt én.... Csenge 10 hónaposan indult el) :D

Most csak ennyire tudtam jönni. Hétvégén anyuméknál vagyunk, csak jobb kertes házban, mint aszalódni a 8.on a panelban. Ugye Arwen? :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Szeri én mindenképp az éjszakai indulást ajánlom ha autóval mentek!!
b.nőmék nappal jöttek hazafelé de mondta hogy soha többet alig bírtak a lányokkal
ha minden igaz (kedden beszéljük meg)mi is Horvátországba megyünk
ha b.nőmeék nem jönnek lehet akkor is

Nyunyi megint kiszedte a playboyt a fiókból :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Meri: nagyon szép lett a tábla, köszönjük. Miért nem láthatunk pocifotót? A házatokkal mi újság? Ott lemaradtam, hogy ügyvédhez futkoztatok tavaly nyáron. Azóta mi történt? (Bocsi, de kissé kiesett pár hónap)

Vicky: nekem is a 10-11 hét körül kezdett látszani, ha jól emlékszem, addigra már új gatyókat kellett vennem.

Arwen: mi újság a háztémával? Ugye jól rémlik, hogy Ti akartok valamit váltani?

Fio látom nem került elő. Akkor valószínűleg még a héten sem lesz gépük, majd csak azután héten.

Most nem jut eszembe, mit is akartam írni. Majd még jövök.
vivi79

SziSZTOK!

De vagyok, pénteken meglett az új processzor, csak ma ment/megy apa Frankfurtba, így csomagolgattunk, pakolásztunk, meg feltöltöttük a hütőt a hétre. Pénteken este ér haza! Annyira izgulok. :roll: Nagyon féltem a repülő úttól.

Atáblából látom, hogy Vickynek nagy-nagy gratuláció jár! :mrgreen:

És persze sok-sok gratuláció a bébiknek, akik kicsiny életük első szülinapját ünnepelték! :lol: :(

KépKép
KépKép
fioona

Köszönöm a válaszokat pocak-ügyben :lol:

Fioona, szia! :D :D :D És köszi :D A repülés miatt ne aggódj, Frankfurt itt van a szomszédban, 1 óra 20 perc talán a repülési idő! Nem lesz semmi baj! :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Fio, örülök hogy újra jöttél :) Apának biztos nem lesz semmi baja, pikk-pakk itthon is lesz :)

Csajok, most már nem csak éjszaka van jósló. :? :? Pedig szedem naponta 3x1 adagban a magnerotot.
Most délután is dvd-zés közben olyan hasított a derekamba, hogy csak na. :? A has csikarás is meg van ezerrel. Ma már 3x voltam wc-n. Igaz, még nem hasmenés, de..... Na biztosan tudjátok, nem részletezem. :oops: :oops:

Ez megmaradhat ezen a szinten vagy gyorsulhat a folyamat? :roll: Pénteken megyünk a dokihoz, kiváncsi vagyok mit fog mondani a méhszájra meg a jóslókra. Amilyen tempóban sűrűsödnek a "tünetek", már abban sem vagyok biztos, hogy a 38. hétig egybe maradunk. Bár nyákdugót még nem láttam és azt sem látom (bár kicsit érzem), hogy Peti annyira lent lenne. :oops:

Ah, majd csak lesz valahogy :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkine,
hat en anniyt mondok,hogy kb ugyanezeket mondtam,mikor Attival itt jartunk.....nekem is nagyon sok joslom volt,meg minden egyeb finomsag,amire azt hittem,hogy na ettol elobb lesz babo....hat...tudod,41+3nal indult meg...szoval,akar az is lehet,hoyg tenyleg hamarabb lesz meg Peti,de sajnos az is,hogy bent marad bizony vegig.
:wink:

Baratnom mara volt kiirva,izgulok ertuk nagyon,hoyg mikor indul meg a mano kifele...tudjatok o az,aki ottszules tervez....

Csajok,ma olyan joooooo gorog es sargadinnyet vettunk,aaaaaa,isteni!!!!A sargabol 2t is vettunk,mar fel is kockaztam a sragakat (igy szoktuk a sargaval,es aztan muanyag dobozba be,es be a hutobe,isetnien lehul,es lehet kockankent falatozni! :wink: ).Iden mar vettunk par dinnyet,de ezek az elso jok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fiona,
de jooooo,hoyg jottel!!!!Remelem most mar tobbet tudsz majd!ne aggodj,mindne okes lesz az utazassal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi,
igen,epitkezunk.Mar beadtuk a terveket...most varunk :wink: Meg arajanlatokat kerunk a kivitelezoktol,ilyesmik.

Angyalkrisz,
bizony :wink: Bar ma Anyueknal 7agra sutott a nap olyan 3ig,aztan eso ezerrel,meg jeg!!!!!De ez volt 10 perc,majd ujra napsutes...persze kimenni mar nem lehet a vizes fure :?

Kepzeljetek Anyumektol szulinapjara Attila kap egy felfujhato medencet (eleg nagyot,mert direkt olyat mondtam nekik,amibe melle be tudunk ulni siman)-meg egy kismotort,es ma megfuztem Anyuekat,hogy fujjuk mar fel a medencet,ne varjunk meg egy honapot a szuliig,hisz olyan jo ido van!Hat szuper otelt volt.Tettunk bele kb 5 centi vizet,es Attila UUUUUUUUUUUUUUGY ELVEZTE,hoyg az nem igaz!!!!Annyira edes volt benn!Egyfolyatban negykezlab maszkalt benne,meg pancsolt,labdazott,felallt,leult,sikongatott,halali volt!Es sztem bent maradt volna egesz nap siman :lol: :lol: Tok sokaig benne volt!Ugyhogy az egyik szulinapi ajit mar megkapta
:wink:

Szeri,
ha tudjatok ugy intezni,sztem is este erdemes indulni.
Mi is akkor mennenk szivunk szerint,de nalunk vszinuleg nem tudjuk megoldani.Elozo este nem tudunk indulni,mert a ferjem meg dolgozik.

Jaj de elfaradtam ma is.....

Kép

Kép
arwen07

Baratnomnel elirtam,nem ottszules,hanem OTTHONszules :wink:

Kép

Kép
arwen07

kibéreltünk egy apatmant a jővő hétvégére a balatonnál!!
itt: http://www.zab.hu/apartman.html
méghozzá a 2-es apartmanból a tetőtéri 2-t
az se érdekel ha rosszabb idő lesz de legalább nem leszünk itthon

Pinkiné dokid még engedi a mg-ot?
enyém ilyenkor már azt mondta :engedjük azt a babát ha jönni akar
(nem akart :lol: )

Arwen wlhiszem hogy Attila imádta a vízet,látnád Nyunyit babaúszáson...pedig már nagyon komoly dolgokat csinálunk,medence széléről "beugrás",víz alatt egyedül úszás,karúszozás...

Bridzsi

Kép
esztora

Nagyon örültünk a köszöntéseknek, arik vagytok!
Igyekszem mihamarabb jönni, olvasni, írni... puszi!

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi: mi is megvettük a házat és jelenleg még ott tartunk, hogy felújítás közben vagyunk. Már "csak" burkolás, festés és berendezés van hátra. Közben a kertünk is alakul, de állandóan benne kell egyenlőre még lenni.

Pinkiné: ugye Neked volt előtejed? Volt valami előjele? Pár napja a mellbimbóm körül, mintha csomósodna valami. Nem fáj, meg semmi, csak rossz érzés tapintani.
Ha segít, már beijedtem Veled szolidalításból a jóslók miatt.

Fioo: de jó, hogy jöttél. Apával minden rendben lesz. Ne gondolj rossz dolgokra!!!

Arwen: otthon szülés???? Majd írsz részleteket, hogy ment? Első babája lesz a barátnődnek?

Ma megyek pszichológushoz és belgyógyászhoz. Már alig várom a pszichológust, olyan jó fej és úgy hiányzik, mert "csak" 2 hetente találkozunk már, azt is csak mama miatt, hogy stabil maradjak és Áron ne sérüljön, ha gond lenne.

Puszi Mindenkinek és szép napot!!!!

meriann

Meri,
elso babaja a baratnomnek,igen.Ha ugy alakul,hoyg tenyleg otthon szul (vagyis ugye nem,hanem a szuleteshazban),akkor irok,persze.De mondta,hogy a dokija nem tudja meddig var,mert mivel most mar tul van az idoponton,valamikor befekteti,es akkor nem tud otthonszulni,akkor a korhaz lesz.(mert vegig volt dokija,jart hozza az Istvanba-de a dokija nem tudja,hoygha csak ugy beindul,akkor otthonszules lesz... :roll: )
Tok jo,hoyg mar itt tartotok a hazzal,gondolom tok jo lesz!!!!!
Nemek is volt elotejem,es eleg hamar megindult...kb ilyentajt.Nem emlekszem,hyog volt-e elojele,de az tuti,hoyg erzekeny volt a mellbimbom.

Esztora,
huha azok komoly feladatok az usziban,nem semmi!De edes lehet Nyunyi!!!
JO lesz Balcsin!!! :wink:

Pinkine,
engem is leallitott a dokim mar ilyenkor a magneziumrol,ugyanazzal a mondattal,mint Esztorae :wink: Es ilyenkor mar ittam a malnalevel teat,meg szedtem a homeos bogyeszokat.Szoval mar nem a benttartas volt a cel :wink:

Attilam meg alszik....este fel8 ota. :wink:
Lehet,hyog az a titok,hogy most csak egy szal rovidujju bodyt adtam ra...lehet,hoyg tegnap ejjel melege volt,mert 2x is kelt,pedig nem szokott...bar be van durranva az inye total!Kb mindenhol,szoval....

Na most,hoyg leirtam,felebredt :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen, annyira édes lehetett Ati, ahogy ennyire élvezte a medencézést :) Én is olyan szívesen lubickolnék a sajátunkba, de inkább nem kockáztatok. Majd eljön még az én időm :):)

Esztora, szuperül néz ki a hely, ahova mentek :)
Anyukám révén én nagyon szeretem a Balatont (Ő Keszthelyen született), gyerekként 16 éves koromig minden nyár egy részét lent töltöttem a rokonoknál. Néha hiányzik ám nagyon. :roll:
Imádtam esténként, strand után lefürödve a fő utcán sétálgatni, beülni valahova fagyizni. Tavaly nyáron voltunk lent Apával 3 napot és nagyon élveztem :):)

Meri, igen nekem van előtejem. Még mindig :) Fél idő környékén indult, s azóta is van. Csomósodás nem rémlik, csak egyszerűen törölközés közben, ahogy "megnyomtam" a cicimet, jött belőle. Bár ha jól emlékszem, nekem eléggé feszült akkor. :roll:
Apa szerint változik az íze :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Jelentem még élek. De szenvedek veszettül. Marhára nem birom ezt a nyamvadt meleget,és a lakás már úgy felvan melegedve hogy vmi iszonyat. Pedig a redőnyök levannak engedve. De hát mit vár az ember a 10-ik,pláne hogy dutántól süt ide ezerrel a nap.

A magnéziumot még én is szedem,gondolom jövő héttől már leállít róla a dokim. Bár nem érzem hogy lenne hatása vagy milyen lenne nélküle mert nekem állandóan kő kemény a hasam attól amit Flóra művel odabennt. Nincs egy perc nyugta se és bizony néha már nagyon kivagyok. Olyan iszonyat erővel feszül neki a hasfalamnak mindenhol hogy majd széz szakadok. Méghogy lelassulnak a babák a végére. Az enyém tuti nem. 8) Szerintem mikor nyomom kifele akkor is ugrálni fog. :lol:

Nálam is az van mint Pinkinénél. Eddig alig bírtam wcni :oops: most meg naponta 2x tuti megyek. Csikar a hasam,nincs hasmenésem csak olyan más. A derekamról meg ne is beszéljünk hogy az mennyire fáj nekem. Ja és szúrkálok lennt ezerrel. Hát kíváncsi vagyok mi lesz így. Bár döbbenet hogy kiírás szerint már csak ez a hónap van. :shock:

Bocsi hogy itt nyavajgok nektek már megint de muszály kiadnom magamból. A párom már eléggé kivan tőlem,mert szerinte ne szenvedjek már annyit. :twisted: Hát ilyenkor utálom őt és mondom neki hogy majd megtudnád milyen érzés. De hát férfiból van,könnyen beszél. :twisted: Meg tisztára elvan tájolva. szerinte én túllihegem a dolgot hogy már készülődök szülni meg biztos nem azért fáj mert hamarabb szülünk. Azt hiszi ezekszerint hogy tuti hogy csak a kiírt időpontba lehet szülni. Tiszta bolond. Hiába mondom neki hogy akár már 2 hét múlva is megindulhat a dolog. Szerinte nem. :evil:
Tartok a szüléstől eléggé de azért remélem nem húzom ki a 4-ik hétig. Én ebbe a melegbe nem birom ki tutira.

Ti is féltetek a szüléstől? Vagy csak én vagyok ilyen parázós? :? Ez normális? És ráadásul mostmár jönnek rám ilyen "pánikrohamok" is hogy úristen mit fogok csinálni a gyerekkel meg ilyen hasonló dolgok. Tudni fogom-e mit kell vele csinálni stb......
Pedig Ti aztán tudjátok mennyire vártam már hogy jöjjönk hozzánk. Ugye az ilyen gondolatoktól még nem vagyok rossz? :roll: :?

Na be is fejezem mert látom irkálok itt neketek össze vissza. Nem egészen vagyok most magamnál úgy látszik.

Fio!

Jó hogy jöttél. A párod miatt nyugi. Tuti minden rendben lesz. Gyerkőcök hogy vannak?

Arwen!

DE jó lehetett fürdeni. Ari lehetett Ati hogy így örült neki.

Vicky!

Nekem is azt hiszem a 9-10ik héttől lehetett látni hogy babás vagyok.JÓl vagy?

Többiektől bocsi de lépek,mert feszül a lábam ezerrel. Estére gyönyörűen néz ki úgy bevizesedik.
Pedig mosogatnom vasalnom kéne,meg hajat mosni. De annyira nincs se erőm se kedvem hozzá. :oops: :?

Puszik.
csipcsab

http://www.youtube.com/watch?v=76i6aZgo2io

Hú csajok ez vmi hihetetlen. Nem tudom hogy jól raktam-e fel és megtudjátok-e nyitni. De lányom erre a zenére van nyugiba. Ahogy elkezdem hallgatni egyből visszahúzza magát és tök jó a hasam. De csak addig még megy a zene. Nem semmi a kiscsaj.

Hát igen amilyen az anyja meg az apja. Csak már egy kicsit unom. Mégse hallgathatom ezt egész nap. Akkor megutálom. Na most hogy vége lett már megint feszeng. :shock: :lol:
csipcsab

A védőnő meg azt mondta hallgassak vele ilyen nyugtató andalító zenét. :D Próbálkoztam Enyával, Vivaldi + hasonlók. Jah nagyon meghatotta Őt. Én se szeretem. :lol:

Na nesze neked andalító zene.

Rockstar! Az igen. :lol: :lol:
csipcsab

http://www.youtube.com/watch?v=S7amYNaPTRI

És ez még a másik nagy kedvenc. Erre is nyugi van. :lol:

Hiába lányomnak ez a szöszi hapsi jön be. :twisted: :lol:
csipcsab

Fio!
De jó, hogy végre itt vagy. Apával minden rendben lesz, ne aggódj. Hogy bírod a két gyerkőccel egyedül? Nem hiányolják apát?
Köszi Neked, hogy amíg nem volt netem szolgáltattad nekem az új híreket.

Arwen: építkezéshez kitartást és sok türelmet kívánok. De megéri, mert nincs annál jobb, mint mikor a sajátodban élsz, ráadásul olyanban ami saját elképzelések szerint készült. Én már csak tudom.
Barátnőd megszült már?
Édi lehetett Ati a medencében.
Múltkor mi is vettünk egy 100*28 cm-es babymedencét, de egyenlőre csomagolásban hever a gyerekszobában. Még kicsinek tartom Encit hozzá, várunk vele a nyár közepéig. Legalábbis most úgy gondolom, aztán lehet, hogy holnap előszedem.

Esztora: hétvégére már most jó kikapcsolódást kívánok, hátha addig nem jövök.

Meri: építkezéhez Nektek is kitartás. Mire meglesz Áron baba elkészül? Hogy tervezitek?

Csipcsab: gyere, nekünk nyugodtan panaszkodhatsz. A pasiknak nem sok együttérző képességük van. (tisztelet a kivételnek) Bezzeg ha ők kicsit náthásak, már meg akarnak halni. Igaz?
Szerintem természetes érzés, hogy félsz a szüléstől.
Amikor én 35 hetesen bekerültem kórházba, nem is mertem rágondolni, hogy hipp-hopp szülnöm kell, mert annyira féltem az egésztől. Azon gondolkodtam, hogy a sima szülés lenne-e jobb, vagy a császár. Aztán hamar kiderült, hogy Enci faros, így nem adott választási lehetőséget. Utána egy császáron átesett anyuka elmesélte, mi hogyan történt nála. Napokig azon rágódtam, próbáltam felkészülni. Aztán valóban úgy volt minden, ahogy elképzeltem. Ha választhatnék, újra császárt szeretnék. ENgem sem viselt meg, és Babó szempontjából is jobb, úgy gondolom. (Bocs, ha valaki nem ért egyet, ez az én véleményem.)

Szóval ne aggódj, amiért félsz, gyere és írd ki Magadból. Többiek talán tudnak tanácsot is adni.
vivi79

Marietta: örülök, hogy megvan Flóra „gyenge” pontja. Azt olvastam, hogy a babák 1 éves korukig emlékeznek a pocakban hallottakra, és ha nyügis lesz születés után, akkor amit most szeret hallgatni beteszed és már meg is nyugszik. Elvileg. Aztán majd jöhet a gyakorlat. Nálunk az Enya éjjel-nappal jöhet, de én is szeretem. Viszont semmi kemény zene.

Köszönöm Lányok a sok infót az előtejről. Végül is vettem melltartó betét, mert ki tudja. Tegnap túl estem a belgyógyászaton. Magánklinikán voltam, de alaposan meg is nézett a doki. Olyan aranyos volt. Ekg és vérnyomi rendben, a vérképemtől viszont nem ájult el a vitaminok ellenére. A vas szedésével pedig problémáim vannak. Így tegnap már két félét írtak fel, hátha valamelyik nem okoz székrekedést. A terheléses cukor vizsgálathoz pedig kért még egy májfunkciót és egy hasnyálmirigyet is.

Vivi: a házat persze, hogy szeretnénk befejezni Áron érkezéséig, de nem tudom sikerül-e. :?:

Ha minden jól megy talán pár napra elugrunk a hegyekbe pihenni. De már nem merem beleélni magam, mert a múlt hétre terveztük és nem jött össze. Na, majd most, de mindig van valami ami bekavar. Ezt az időszakot vártam, mert akkor „csak” a páromhoz kell igazodni és tessék, így sem akar összejönni.

meriann

Arwen nem érdekel egy ilyen tároló a quinnyhez?
sikerült 2-öt is megnyerni az ebay-n szívessen átadnám nektek.

Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Nagy itt a pangás mostanság.
Tegnap előszedtem a medencét, víz helyett homok került bele, de nagyon élvezte Cicó. Persze meg is kellett kóstolni a homokot, amin nem is lepődtem meg igazán, mert tudom hogy mindent rágcsál.
Rakok fel pár képet. Homokozás közben, amikor már semmit nem akar enni a kenyér mindig beválik, illetve amikor nagyon fáradt, képes így aludni.

Kép

Kép

Kép

Kép
vivi79

Marietta! Szerintem teljesen normális gondolataid vannak... Szerintem a legtöbb nő fél a szüléstől, meghát igazából először csak sejti mi vár rá. Emlékszem, mikor megszültem, és toltam ki Csengét a látogatóhoz, megláttam a pocakosokat, akik még nst-re vártak, hát ezt gondoltam: Szegények nem tudják mi vár rájuk.. Aztán a rossz dolgokra én csak kb 1 hétig emlékeztem, és utána elfelejti az ember. :D Még jó, mert különben lehet nem vállalkoznának a 2. gyerekre... :roll:
A gyerek ellátásán én jobban paráztam amikor már megszületett. Hogyan szoptassam, stb, plussz hozzájött még egy kis szülés utáni depi is, és mindenen csak sírtam (pulsatilla nagyon jó rá :D ), pedig már annyira vártam hogy megszülessen.
Tök jó, hogy van olyan zene, amire megnyugszik Flóra! :wink:

Magnéziumról engem is leállított a doki a 36. héttől, mert állítólag gátolhatja a szülés beindulását.

Arwen! Anyuéknál is volt akkor jégeső! Csenge is kapott medencét, de még nem próbáltuk ki. Bár lehet, hogy félni fog először tőle. Múltkor kapott úszógumit, és mikor meglátta sírva fakadt... :roll:

Szeri! Majd gyere és mesélj a szülinapról, meg tegyél képeket! :D :wink:

Fio! Jó, hogy újra itt vagy! :wink:

Nyaralás: mi a balcsira megyünk barátokkal 1 hétre, bababarát nyaralóba. Itt a hirdetés: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=275705 És itt vannak róla képek: http://kep.tar.hu/vikics Szerintem tök jó, mert egy csomó dolgot így nem kell vinni a gyerekeknek.... :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Dorka baba nagyon boldog első szülinapot kívánok! (bocsánat,hogy csak most)

Kép

Mi folyton anyuéknál vagyunk, a kert miatt (is):) A fiúk nagyon élvezik.
Pár képet teszek fel,ha hazajöttünk írok bővebben. Puszi mindenkinek!

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Marietta, sztem arra a zenére nyugszik meg a baba amit te szeret.
Vágülis azt érzi amit te. :D Ha boldog vagy, ő is. :lol:

Meri, már nem dolgozol?

Orsi, de édik a srácok!

Vivi, de jó ötlet a homok a medencébe. :mrgreen:

Nálunk ki lett pucolva az udvar, tiszta kopár. Régebben mondtam, hogy a szomszéd javíttatni fogja a házát. Na, az eper fánk gyökere, felnyomta a ház padlóját, azt kivágták, meg akkor mász szivességből kipucolta az egész uidvart, ami nagyon jó, csak most tiszta koprá, tűz a nap az egészre, és amíg nincs kész a munkálatokkal, nem érdemes ültetni semmit. :( Meg ugye amúgy is őssze fogná meg. Szóval nem igazán "udvar" most az udvarunk, és a neheze még scak ezután jön. Pedig Lilla mindig ki akar menni.....

Apa nélkül meg nagyon rossz. Úgy rémlik, Oli születése után jobban viseltem. Vagy csak a hormonok miatt koncentráltam akkor jobban a babára, és nem apap hiányára? Nem tudom..... De még messze van péntek.
Dobok nektek pár képet mérnök úrról, és fog tündérről. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Marietta, sztem arra a zenére nyugszik meg a baba amit te szeret.
Vágülis azt érzi amit te. :D Ha boldog vagy, ő is. :lol:

Meri, már nem dolgozol?

Orsi, de édik a srácok!

Vivi, de jó ötlet a homok a medencébe. :mrgreen:

Nálunk ki lett pucolva az udvar, tiszta kopár. Régebben mondtam, hogy a szomszéd javíttatni fogja a házát. Na, az eper fánk gyökere, felnyomta a ház padlóját, azt kivágták, meg akkor mász szivességből kipucolta az egész uidvart, ami nagyon jó, csak most tiszta koprá, tűz a nap az egészre, és amíg nincs kész a munkálatokkal, nem érdemes ültetni semmit. :( Meg ugye amúgy is ősszel fogná meg. Szóval nem igazán "udvar" most az udvarunk, és a neheze még scak ezután jön. Pedig Lilla mindig ki akar menni.....

Apa nélkül meg nagyon rossz. Úgy rémlik, Oli születése után jobban viseltem. Vagy csak a hormonok miatt koncentráltam akkor jobban a babára, és nem apap hiányára? Nem tudom..... De még messze van péntek.
Dobok nektek pár képet mérnök úrról, és fog tündérről. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

csodás, 2× küldte el, fotót meg nem enged...... :evil:

KépKép
KépKép
fioona

Hátha Mozilláról...... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

És ezt varrtam/hímeztem, míg nem voltam..... :oops:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fio:
Lilla nagyon szép kislány, Olinak pedig gyönyörű, huncut szeme van. Gondolom Lillusé is ilyen, de a szemüveg takarja.

Nagyon jó lett a párna. xszemes, vagy gobelin? Én is elkezdtem egy nagy micimacis csoportképet, de mióta van net, nem is láttam. Ha van szabadidőm itt ülök, nem hímezgetek.
vivi79

[quote]H írta:a van szabadidőm itt ülök, nem hímezgetek.

Ez ismerős. :D Én is így voltam, de aztán erre a képre rá kellett gyúrni, mert anyukámnak készült, nevenapjára. 8) Ezért is nem voltam, aztán meg a gép.....
xszemes, és 2,5 hónapi munkám van benne, de annyira tetszik, még a páromnak is, hogy kérte, hogy egyszer magunknak is varrjam meg. :wink: Persze, ha már kész a beigért tigrises képe. :twisted:

Hát igen, Olio igazi csibész. Egyszerűen nem lehet ellenállni neki. És komolyan mondom, sztem vissza él vele már most.... :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Ezt Dorkának. Gondolom tudod miért. :wink:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,
tok jo,hoyg jottel es ennyi keppel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan szepek a gyerekeid!!Goynyoruek!!!Olio a szivtipro,Lilla meg,kis hercegno!A parna meg......hat arra ,meg szavak sincsenek,csucs ugyes vagy!!!!!!!!!
Nemsokara itt a pentek :wink: Kitartas!

Marietta,
sztem mindenki fel a szulestol.Az az erdekes,hogy amikor ott voltam,en mar nem feltem,hanem csak Attilara es magamra koncentraltam,arra,hogy meg tudjam szulni,felelem az nem volt bennem semmi.De elotte paraztam,de plane attol,hogy nem tudtam mire szamitsak.
De most,hogy tudom,nem felek.Persze ha majd ujr a babas leszek,akkor lehet,hogy ujra elojon a para :lol: :lol: :lol: De nekem nagyon szep elmeny volt.Utana 2 perccel is azt montdam,barmikor ujra!

Angyalkrisz,
nem is ertem,hogy hogyhogy Anyudeknal is jegeso volt :lol: :lol: :wink: :wink:

Vivi,
jaj de szep kislany Enci!!!Tunderi!Es tenyleg jo otlet a homok bele!!!!

Orsi,
olyan helyesek a fiuk,es ugy hasonlitanak!!!!!!Nekunk is ilyen a medencenk,csak sotetkek :lol:
Jo is a kert,kepzelem,hoyg elvezik a sracok!!!!!

Esztora,
juuuuuuuuuuuuuj,de aranyos vagy!!!!!Szivesen atveszem! :wink: Csak mondd meg,hogy hogy(postan?utanvet?),meg mennyit fizessek erte.KOszonom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri,
remelem osszejon a pihenes a hegyekben,az nagyon jo lenne Nektek,egy kis relax!!!!Drukkolok,hoyg osszejojjon!
Hat a vas szedese az tenyleg nem egyszeru dolog.Baratnom sem birta,aztan kitalalta,hoyg o marpedig nem szed semmifele vitamint vagy vasat(egesz terhesseg alatt nem szedett semmit),csak termeszetes uton jut vitaminokhoz es vashoz.Igy utananezett miben van sok,es azt evett sokat!!Tok jol helyrejott a verkepe,a doki azt hitte szedte a vasat.Aztan baratnom mondta,hoyg mit csinalt.
O az,akinek most kellene szulnie,mar par napja.Meg nem szult meg amugy :wink:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!
nem tudom, mi van velem, de mindig rohanok mostanában. múlt héten beteg volt megint az ovisom, ilyenkor mindig csúszan ka dolgok.
de azért majd jövök szülinapi beszámolóra is! jól telt amúgy!

itt látszik, h nemsokára nem kell kaját rendelnem... :lol:
(egyik ajándék amúgy)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

csúsznak a dolgok, azt akartam írni. de most meg a betűk csúsztak... 8)

Kép

Kép
nán-dorka

Na, legalább ezt az oldalt siekrült rendesen végigolvasnom.

Fio, de jó, h jöttél! Gyönyörűt varrtál!!! És persze még mindig gyönyörűek a gyerkők! Olvadok Oli mosolyától, megértem, h tehet bármit, amit csak akar. :D
Apával nem lesz gond, ne izgulj, kitartás addig is, már túl vagy 3 napon!

Meri, csodaszép lett a tábla! Olyan örömöt sugároz, mint amit a babók hoznak nekünk, akikről szól!

Viki, én magam már hamar láttam (különösen a másodiknál), h máshol van ez a pocak, mint a jól-belaktam-pocak, de ez azért nem tűnt föl mindenkinek. Igazán csak félidőtől látszott az első baba.

Vivi, nagyon édi a kislányod! Azzal a hatalmas kenyérrel, meg az az alvás!

Orsi, édesek a fiúk! Egyenpóló? Képzeld, én egy kiicst néha lusta vagyok ahhoz, h a kertben figyeljem, melyik hangyabolyt túrja épp fel Doró. SZégyellem is, mármint a lustaságot, de majd remélem, hamar eljön az az idő, mikor kicsit beleszokunk.

Marietta, én nem féltem a szüléstől, hanem vártam, mint vmi nagyon szép és az életemet megváltoztató élményt, de nekem meg erre kellett vigyáznom, h ne várjak túl sokat. :roll: Csak huszas éveim elején sokat hallottam az alternatív szülési lehetőségekről, és mindez mély nyomot hagyott bennem. De tök normális, h félsz, hidd el, amikor elkezdődik, minden magától menni fog, legalábbis rádszáll egy nyugodtság, hiszen a szülésben sok ösztönös elem van.
A babaápolással kapcs. meg: szívesen megadom a számom, és hívhatsz, ha tanácstalan vagy. Komolyan! De az is menni fog! Tudod, a babának elsősorban Rád van szüksége, sok minde egyebet nem igényel az első időben!

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen ha ideért megbeszéljük hogy legyen! :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Fio: ezek a gyerkőcök. Lilla már kész hölgy. Oli meg elbűvölő, mint mindig. Csatlakozom Nán-dorkához: ha rám nézne ezekekkel a szemekkel végem lenne. Már rég nem dolgozom. 13 hetesen volt egy parázásom amit nem tudtam eldönteni, hogy görcs, vagy szúr, vagy egyéb. Egyébként a méhszalag nyúlása volt. A sürgősségin végeztem, ahol a dokim és pszichológusom is javasolta, én meg éltem vele, hogy maradjak itthon. Nagyon szép a munkád. Nekem ezek valahogy nem mennek és ilyenkor csak ámulok és bámulok, hogy milyen dolgokat lehet alkotni.

Orsi: én is észrevettem az egyenpólókat. Nagyon édesek. Valahol találtam én is, ahol apa-fia pólókat árulnak, de majd csak jövő ilyenkor hordhatóak.

Enci is kész hölgy. Olyan gyorsan megnőnek. Nagyon szép kislány. A horgolt sapit úgy vettétek, vagy valaki készítette a családban??? Annyira klassz és egyedi. A kenyeres fotón nekem az jön le, hogy mindjárt éhen hal annyira megéhezett.

Ágota: milyen volt a sziget?

Arwen: biztosan sikerül a nyaralást rendben intézni. Biztos klassz lesz. Kérünk képeket majd.

Megnéztem az időjárás előrejelzést, nem merünk elindulni. Max. ha mégis jó idő lesz szombaton vagy vasárnap akkor rögtönzünk egy kirándulást.

Angyalkrisz, Esztora majd hozzatok fotókat a Balcsiról. Már ezer éve nem voltunk.

Marietta: a pszichológussal épp most beszéltük, hogy nálam most a várom már a nagy eseményt, mármint a szülést időszak tart és mondta, hogy lesz itt még betojtam időszak. Ez normális. Majd aztán kezdünk mi is felkészülni igazán. Minden rendben lesz. Nán-dorka szavai számomra nagyon megnyugtatóak voltak. Remélem Te is tudtál merítkezni belőlük. Van aki egyedül megszüli a gyerekét, Neked meg segítőid lesznek Flóráról már nem is beszélve. Majd meglátod, mi meg drukkolunk ezerrel és majd csak kapod a sok energiát tőlünk. Flóra ellátásánál szerintem fogod tudni a zsigereidből, hogy mit kell csinálni. Most is csak Te jöttél rá, mit is szeretne hallani, amitől pihenne. Szóval fel a fejjel, rendben lesz majd minden meglátod.

Nán-dorka: nekem már is sokat segített a Mariettának címzett sorok. Köszönöm. Azt hiszem majd jövök nyafogni, ha betojok időszakban leszek. Dorónak annyira édes így a haja. És, hogy mennyire a kezébe áll a fakanál. De jó lesz Nektek, csak enni kell a sok finomságot amit főz. Erről jut eszembe, hogy én is állandóan főztem gyerekkoromban, pl. homokból töltött káposztát. A nagyim meg jött és úgy csinált, mint aki eszi és persze azt főztem amit kért. Ezekre olyan jó visszaemlékezni.

Örülök, hogy tetszik a tábla. Örömmel és szeretettel készítgettem és talán azt látni rajta

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?