sziasztok!
Jó sokat termeltetek a héten!
Ne haragudjatok, én lemaradtam, de utólag kívánok
minden kedves Ünnepeltnek nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot!
Marietta, gratula a beforduláshoz!
Tényleg hihetetlen, hogy mindjárt kibújik Flóra!
Ugye Te Kistarcsán tervezed a szülést? Milyen a benyomásod a kórházról?
Pinkiné, Neked a SOTÉn van választott dokid? Nagyon szuperek a 4D képek, gyönyörű szép baba Peti!
Dorka, az az érdekes, hogy most éppen tényleg semmi extrát nem tettünk a baba érdekében!
A párom már pár hónapja szüneteltette a vitaminokat, az épp aktuális új csodaszert kb. a pozitív teszt előtt 1 héttel kezdte el szedni…Nekem most derült ki ugyi a magas TSH és egyebek, de rá 4 napra + volt a teszt…Émelygés – hát van, sokszor egész nap eltart, és kaját nem nagyon kívánok, komoly lelkierő kell, hogy egyek…
Orsi, aranyosak lehetnek együtt a fiúk, ahogy játszanak és beszélgetnek!
Cicus előkerült? Tudod, nekik 9 életük van, úgyhogy remélem igen
Meri, gratula a félidőhöz!
És a focirúgásokhoz! Nagyon édi a kis macis ruha!
Hajni, jó nyaralást és jó pihenést!
Bájosak a gyerkőcök, a hajad meg szuper! Én is mindig szerettem volna ilyet, de a tettek mezejére eddig még sosem léptem…
Krisz, ne hagyd magad a munkahellyel! Keress egy jó ügyvédet és nyert ügyed van!
Ágota, hú de jó lehet, egész nap kint a kertben!
Én is bírnám! (jövő héten az lesz, de egyedül azért nem olyan igzi..)
Esztora, várjuk a képeket a konyháról!
Szuper a szülinapi ajándék!
Tapasztalt kismamiktól (itt rajtam kívül mindenki az) szeretnék néhányat kérdezni:
- 4D-re mikor érdemes először menni?
- A dokim említette, h 12. hét körül van valami genetikai vérvétel, amiből fejlődési rendellenességeket szűrnek, nem kötelező, Ti csináltattatok ilyet?
Biztos még rengeteg kérdésem lesz Hozzátok!
Képzeljétek, ma tudtam meg, hogy az egyik legjobb barátnőmmel majdnem egyidősek vagyunk (csak neki már a 3. baba lesz)!
Tegnap mondtuk el a családnak, hát nagy élmény volt ez is! Képzeljétek, párom szülei, sírva fakadtak örömükben aztán ott zokogtak a nyakunkba borulva
Sosem fogom elfelejteni