Új privát üzeneted érkezett!

Pinkiné az én és dokim véleménye a dinnyéről ha nem vízesedsz egyél dinnyét ha igen (kicsit is)kár a felesleges vízbevitel,több pisilés.
én tavaly nem ehettem,persze volt aki simán ette és gondolom 1-1 szelettől semmi bajod nem lesz

Hajni hááát nem semmi...
nagyon jó fotók!

Bridzsi

Kép
esztora

Hajni,
jaj sajnalom ezt a kalvariat!De szerintem ne aggodj,nem lesz semmi baj!A 97% azert mar eleg meggyozo!!!De persze en is halalra aggodnam magam!
De hoyg milyen gyonyoruek a gyerekek!!!!!!!Ezek a szemek!!!!!
Marci egyszeruen allati srmos kispasi es Lilla,hat vmi gyonyoru :lol: Es Te is nagyon csini vagy,nem semmi a hajad!Volt mar ilyened?Hany oraig csinaltak?Ferjed mit szol hozza? :lol:

Pinkine,
dinnye:en ettem tavaly,de nem sokat.Az en dokim mondjuk baromsagnak tartotta,hogyha vizesedik az ember,akkor nem szabad sok folyadekot bevinni,mert nagyon fontos,hogy a vizhaztartas ne boruljon fel a kismaminal.
De tulzasba nem szabad esni.Mondjuk az en dokim is azt mondta,hogy pici dinnyet egyek csak,az ize miatt,mert iszonyat sok a cukor a dinnyeben is.Szoval inkabb emiatt nem javasolta!!!!!Nem a viz miatt.

Meri,
tenyleg nem semmi,hoyg tul vagytok a felidon :wink:
Ez a cucc allati aranyos!!!!!!!!Nem csodalom,hoyg nem birtad otthagyni!

Megneztem a keptarat,jaj de jo kepeket tettetek fel!

Doro es Nagyteso annyira edesek!!!!!!Nandorka, Nagyfiad milyen helyes,es hihetetlen,hogy menniyre hasonlit az arcuk meg most is!!!!

Orsi,
a 2 srac,hat kesz!!!!Es az a bringa utanfuto allati jo!!Hogy ulnek benne,cukik nagyon!!!!!!!!!!!!

Ma megyek a hazidokihoz oltasra :wink:
Na Attilam alszik,de elotte nagyon elemeben volt!
Annyiar edes,kepzeljetek,kitalalta,hoyg elbujik a sotetitofuggony moge,es var....var....aztan szolok neki,hogy hol van Attila???stb...es egy ido utan elojon...es mondom,hoyg kukucs,hat meg kell zabalni!Es nem tudom,hoyg honnan szedte!Mert persze szoktunk kukucsolni,ruhak moge,meg ilyesmi,de nem a fuggonnyel,nagyon aranyos volt!
Na es felfedezte magat a tukorben!Eddig is nezegette magat,de most mar beszelget a tukorben levo onmagaval...puszilgatja,utogeti,halali!!!!!!!!!!!!Felvettem mindent videora,annyira joooooo :lol:

Majd szulinapos fotokta kerunk ide vagy a keptarra :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ja es Hajni,
azert probalj meg kikapcsolni a nyaralason!!!!!!!!!!!Pozitiv legy,az nagyon fontos!!!!!!!!!felhivnak az eredemnnyel???Mert akkor legalabb utana mar nyugodt leszel ott!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Csenge alszik. lehet hogy kezd átállni a napi 1 alvásra. Délelőtt nem aludt, most viszont negyed 3 óta nyomja...
Kapott tegnap még tőlünk sütifaló bödönt a szülinapjára, és nagyon tetszik neki.

Na, képzeljétek utánakérdeztem a munkaügyi kérdésnek ("eszembejutott", hogy volt legjobb barátnőm jogot végzett, és hát volt ismerőse aki munkajogos).
Szóval nem rúghatnának ki... :shock: Egyébként a felmondólevélben arra hivatkoznak, hogy mivel 30 napon belül nem tudtak nekem új munkát biztosítani, így felmondhatnak. Persze hogy nem tudnak új munkát adni, ha itthon vagyok gyeden... Szóval állítólag a gyed alatti védelmem erősebb, mint amire hivatkoznak. Még átgondoljuk, de lehet hogy fellebbezünk.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Hajni, szegénykém, de rossz, h így Rádijesztettek! De az a 97% azért elég jó!

Arwen, cuki lehet a kisfiad! Fényképet tudsz felrakni a tükörképpuszilgatásról.

Ragota, mi újság? Remélem, jól vagytok!

Dorót elvittem tanácsadásra. 9900 g, 71 cm.
Új játékot találtunk ki: egy malacbábbal bábozok neki, elváltoztatott magas hangon beszélek hozzá, már erre mosolygott, aztán a malac puszit kér, puszit ad, integet, elbújuk, és Doró ügyesen megkeresi, megörül neki, erre a malac is örömmel visong. Kicsit el is csodálkoztam, h ilyen bonyolult játékot játszunk már, és el is szégyelltem magam, h kéne már ilyeneket csinálni vele. Ti miket játszotok a lurkókkal, mit szeretnek? Nekünk még a magasbadobálás a kedvenc, de abból nem tudok sokat. :oops:
Kijött még 2 foga, így 6 van, de mintha fájna neki és mintha a cicimet néha rágókának használná. Ezt nem szeretem... :?

Kép

Kép
nán-dorka

Drukkolok, Angyalkrisz, h jól alakuljon a dolog. Mi lehet a vége, ha jól jössz ki belőle? Fizetniük kell vmennyit?
Csenge akkor tényleg nagyot aludt. Lehet, h így kényelmesebb lesz Neked is?

Kép

Kép
nán-dorka

Ja, akartam kérdezni, ki az az aranyos rózsaszínruhás baba, akit feltöltöttem a galériánkba. Gondolta, hátha arról van szó, h vkinek sikerült feltölteni a képet, de galériába tenni nem.
Köszönjük a kisfiam nevében. Érdekes, én már nem annyira látom a hasonlóságot köztük.

Kép

Kép
nán-dorka

helyesbítés:
"Gondolta, hátha arról van " = "Gondoltam, hátha arról van "

Pinkiné, én ettem dinnyét, nem is hallottam, h gond lenne.

Kép

Kép
nán-dorka

És Hajni: nagyon szépek vagytok! Hogy megnőtt már Lilla baba is!

Kép

Kép
nán-dorka

Összehasonlító mosolytan :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Este kiszedtünk egy kullancsot a fiúból. Nemsoká kapják az oltást mindketten! (A fiam már tavaly is kapott.)

Kép

Kép
nán-dorka

Bocsánat Vicky még nem is reagáltam a fotókra. :oops:
Nagyon szép babucitok van! Örülök Nektek!

Nán-dorka: hát persze, hogy lehet nyugodtan Áront Kismackózni. Dorka és Nagyfiú szerintem is régebben sokkal jobban hasonlítottak.

Orsi: zabálnivalón vagány Samu.

Hajni: klassz lett a hajad. Nem semmi Marcinak ez az egész. Hát kívánom, hogy a lehető legjobban jöjjetek ki ebből a helyzetből. Jó nyaralást és attól, hogy aggódsz nem lesz jobb senkinek.

Angyalkrisz: sajnálom, de valahogy én is azt éreztem, hogy ezt nem lehet. Remélem valahogy ki tudsz ebből jól jönni.

Ja, és megnéztem a képtárat. Nagyon jók a fotók.

Pinkiné: én sem hallottam, hogy tilos a dinnye. Már nem is egyszer ettem. :?:

Képzeljétek tegnap este Áron akkorákat rúgott, hogy először megijedtem, hogy valami nincs rendben, mert ez nem a pillangós/buborékos érzés volt. Aztán azzal szórakozott, hogy megvárta amíg nem figyelek és újra és újra (gondolom) rugdosott. De akkorákat, hogy apa is egyértelműen érezte ez bizony az ő fia. Kétszer fel is jajdultam, mert annyira rossz helyen piszkált és annyira váratlanul ért. Valamimet focilabdának nézett az tuti. De olyan jó is volt, és most alig várom, hogy újra érezhessem.

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Arwen én nem a csökkentést mondtam a folyadékbevitelre hanem a plussz bevitelt!
az szerintem is hülyeség hogy szomjaztatják a kismamákat.

este kifestettem a konyha nagyját most csak fehérre mert nincs meg a szín ami igazán jó lenne
ma megyünk a bútorért és holnap szerelik a fiúk!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hajni, nem semmi milyen tortúrán mentetek keresztül Marcival! :shock: :shock:
De biztosan nincsen semmi gond, azért az a 97% mégis csak 97%. Különben is, minden gyerek más tempóban nő. Emlékszem, nálunk a középsuliban volt olyan srác, aki elsőben alacsonyabb volt mint én, aztán mire ballagtunk, kb. 20 cm-vel lett magasabb nálam. :wink: De az már most biztos, hogy nagy sármőr lesz a kissrác :) Lilla meg nagy pasi csábító :):)
A hajad nagyon szuper (ezt hogy kell kezelni? :roll:) a cica pedig nagyon szép.
A mi cicánk most teljesen lefogyott - hogy megjött a nyár, ledobta a téli bundát.

Most hallottam, hogy hétvégére 35 fokos kánikulát mondanak! :shock: S a kertben ott a medence, de nem merek belemenni, mert hát ki tudja mit szednénk össze. Marad a klímás lakás. :wink:

Esztora, akkor szerintem kihagyom a dinnyét vagy legalábbis max. 1-2 szelet erejéig vetem rá magam. :roll: Annyira nem vizesedem, de pl. este lefekvés előtt 1 órával már nem iszom folyadékot, igyekszem sokat pihentetni a lábaimat, mert be tudnak dagadni.

Arwen, nagyon édes lehetett Ati, ahogy bújócskázott :):):)

Krisz, reméljük számodra pozitív fejleménnyel oldódik meg ez az egész munkakérdés. Hihetetlen, hogy a munkáltatok mire nem képesek. :evil:

Dorka, szép súlya van a csajszinak. De hozzá meg sudár magassága :) Az összehasonlító kép pedig nagyon aranyos :):):)

Meri, ezekre a bivaly foci rúgásokra tessék felkészülni :) Ráadásul nálunk a pillangó mozgás elmaradt, Peti egyből ilyenekkel indított :) és bizony még most, közel a 35. héten is ezt próbálgatja :) De olyan édesek :)

Jaj, úgy várom már, este megyünk Genesisbe :):):)

Szegény kisfiam, megint csuklik. :? Mostanában reggelente és este kb. 5 percig ez a program. Úgy sajnálom ilyenkor. :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné mire Peti veletek lesz addigra lesz ugyis az igazi finom dinnye!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
a Quinny babakocsinal azt nezem (most nagyon ugy nez ki,hoyg azt veszunk),hogy nincs hozza alulra olyan tarolo kosar????
A tietek milyen szinu?Az a narancsos ugye?En most piroson gondolkodom.... :roll: De ez a kosar dolog....nem tudom...azert az fontos..nem?
Majd a konyharol kerunk kepet!!!!
Nagyon ugyi vagy,hoyg kifestettel :wink:

Kedden voltunk Attilanak utlevelet csinaltatni,es ma meg is jott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Utazhatunk :lol: :lol: :lol:

Pinkine,
azert ha nagyon megkivanod,eyg pici dinnyet ehetsz,cska az iz kedveert!Mondjuk,ha amugy is innal,ahelyett :wink: Este varjuk a hireket,kepeket! :wink:

Angyalkrisz,
na igen,en is ezt gondolom!Mert a Gyed-kismamasag az nagyon eros vedelem,gyakorlatilag mindent felulir!Szoval szerintem ne hagyjatok annyiban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
szerintem most is hasonlitanak :wink:
Kullancs-ezek szerint akkor ti oltaspartiak vagytok :wink:
Nagyon ugyi lehet Dorka,ahogy igy jatszik!En is mostansag kezdek vele ilyesmiket jatszani,bujocska,kockaeptes egymasba,bedobalas lyukakba,atbujni alaguton,a dobalas nalunk is kedvenc,csak ugy dogonyozni,hemperegni vele,tapsizni(o meg nem tud csak probalgatja,neha osszeuti..),meseolvasas,kadban viztoltogetes....ilyesmiket szoktunk jatszani...

TOBBIEK????(kullancsoltas)
Huuu en tegnap kaptam meg,ugy faj a karom.....mar elfelejtettem,hogy ilyen ez....nagyon durva,hgy mar 1994ota vagyok oltva... :shock:

Meri,
ugy orulok,hoyg mar igy erzed Aron babat!Most mar gondolom nyugodtabb vagy,hogy be-bejelentkezik! :wink:

Attila meg nem alszik,pedig nagyon faradt mar,nyuglodik....na megyek megnyugtatom....

Kép

Kép
arwen07

Arwen! Én azt olvastam a kullancs elleni oltásról, hogy 18 hónapos kor után adható be. És a dokink is azt mondta, hogy majd jövőre adjuk be. Mi mindenképpen be fogjuk adatni.
Bújocska nálunk is nagyon megy. De hogy a függöny mögé bújjon! :lol:

Vicky! Nagyon szép a babócátok! Mikor én először láttam 1 cm-es volt (mármint a petezsák) :D Hogy vagy? Rókakoma?

Pinkiné! Szerintem is nyugodtan egyél dinnyét, csak kicsi mennyiséget. :wink:

Meri! Nagyon édes ez a ruhácska!

Nándorka! Néztem is a képtárban, hogy ki az a rózsaszín ruhás kislány a ti galériátokban... Merthát Dorkára nem hasonlít.. :lol: :wink:

Vajon mi lehet Fioonával???? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Már tegnap este szerettem volna írni,ha beenged a babanet.... :?

Balinakés Micának nagyon boldog első szülinapot kívánok!
Kép

Nikó!

Ne haragudj írok majd ,csak még nem volt apának ideje a gép elé ülni...ő ért ezekhez a dolgokhoz igazából,nem én.

Pinkiné!

Petinek nem kellemetlen a csuklás,legalábbis amikor a fiúk megszülettek akkor is volt,hogy percekig csuklottak naponta,és simán tudtak így aludni...szóval nem zavarja ez őket,nyugi!:)

4d képeket várjuk!!! :)

A görögdinnyét a víztartalma miatt nem javasolják várandósoknak.De szerintem ha nem eszel meg egyszerre egy egész dinnyét nem lehet baj.:)

Hajni!

Jó hogy jöttél,viszont sajnálom,hogy nem a legjobb hírekkel. :(
Remélem ,hogy jóra fordulnak a dolgok.
A gyerekek viszont nagyon szépek!És a macsek is,meg a hajad is! :wink: Nekem is volt hasonló fonatom...még középiskolában az osztálytársaim fonták be a hajamat,8-an egy hétig az órák közti szünetekben. :D

Arwen!

Atti tündéri lehet!!!:D A videókat nem tudod feltenni valahová,hogy megnézhessük? :oops: :)

Nán-Dorka!

Szerintem a képtárban az a kislány,Enikő baba!:)

Doró és a bátyus tényleg nagyon hasonlítanak,szinte csak a szemük más.

Meri!

Nagyon édi overált szereztél be Áron babának!

Na most mennem kell sajna...puszik

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Annyira röstellem magam, hogy nem tudtam a születésnapos Nagylányt és a Nagyfiúkat köszönteni aznap, de Csongival egész nap kint vagyunk a kertben, illetve a teraszon...(már a füvön is gengszterkedik), szóval így utólag

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Még nem sikerült elolvasnom, de a képeket mindig megnézem, imádom őket nézegetni, nagyon szépek mindahányan, de most az egyik legkedvesebb kép, az Vicky-é volt! :lol:

Mihelyst tudok jönni, írok bőven is.

Amúgy jól vagyunk, minden rendben!

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

És miket csináltok kint, Ágota? (Ötletadónak is kérdezem. Jó lenne a lány figyelmét elterelni a legelésről vmivel. 8) )

Orsi, ovival mi lett végül?

A kisfiam lefotózott egy cicát:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, még megvolt tegnap a 4D. Csuda jó volt :) Pici fiúnk nagyon édesen hagyta magát fotózgatni, sőt - Flórához hasonlóan - hatalmas terpesztésben mutatta az eszközt a lába között.
A combcsont hossz alapján a becsült súlya 2335 gr. A program szerint a születéskori várható súlya kb. 3300 gr. Hát, majd meglátjuk :):):)

De most beszéljenek helyettem a képek :):)

Íme egy terpesz
Kép

Megy a nagy gondolkodás
Kép

Ide számba a hamit :)
Kép

Lábam a fejem előtt
Kép

Pofi
Kép

Pofi 2
Kép

Pszt, telefonálok!
Kép

Jesszus, mi vár rám :roll:
Kép

Dorka, nagyon édes a cica! :)

Orsi, remélem tényleg így lesz a csuklással. Bár tegnap a köhögtetés sem zavarta Őt. Aludt, mint a tök :):):)

Na megyek fürdeni, mert megyünk varrónőhöz (talán), meg temetőbe Anyumhoz.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Gyönyörűűűű Peti!!!!! Nagyon szép pofija van...és hát nem szégyenlős tényleg. :D

Nán-Dorka!

Az oviban kb. hetente mást mondanak...először azt,hogy majd május elején kiírják az ajtóra azoknak a nevét akiket felvettek.Amikor Apa bement 2 hete,közölték,hogy majd jövő héten írják ki. Bementem én pénteken,nekem meg azt mondták,hogy majd augusztusban... :shock: :roll: De szerintem nem fogják felvenni sajnos.

Nagyon jó a cicás kép!!!Ügyes a nagyfiú!!!

Most anyuéknál vagyunk kint,itt van nagy kert,szóval elvannak a srácok.Samu legelészik :) Domi labdázik ,homokozik,stb. Én meg 2 órát tollasoztam az öcsémmel.:D

Viszont reggel "kicsit" ideges lettem...
Egy kis srác motorral elütötte anyuék cicáját.:(Azóta sem került elő a macsek,mert akkor elfutott a szomszéd kertjébe,és eltűnt...az is rátesz egy lapáttal,hogy terhes...
Láttam az egészet...direkt a macska felé vette az irányt az a....
:(:(:(

KépKépKépKép
*orsi*

Orsi, ez borzasztó lehetett! És hihetetlen!
És láttad, h mennyire komolyan sérült meg a cica? Remélem, előkerül épen!
A tollasozás viszont jó lehetett! :wink: És a fiúknak a játék.

Pinkiné, gyönyörű a kisfiatok! Pofija, szájacskája csodaszép! És sztem hasonlít Rád! De jó lehetett! Apa odavolt a boldogságtól? :wink: Mindene olyan szépen látszik!

Képzeljétek, Doró elindult! Gondoltam én, h a szülinapjára már menni fog! Édi, ahogy egyensúlyozik időnként, olyan, mintha mindjárt hanyattesne, aztán mégsem.
A kertben már nem is a legelés, hanem a mindenre felmászás lesz a nehéz. És érdekli a tó... Apósom úgy néz ki, megcsinálja a kerítést. Szülinapomra majd kérek mellé padot.

Alakul Doró szülinapi ajándéka. Egyik nagyszülőpárostól fonott vesszőbabakocsit, tesómtól abba való ágyneműt kap. Másik nagyszülőktől zománcos edényeket és ruhácskákat. Tőlünk meg egy babát. No, ez a gyönge pontja a dolognak, mert még nincs meg. Láttam egy babát még pár hónapja, nagyon szép volt, de akkor eszem ágában sem volt megvenni. Most aztán visszavitte a babát a készítője, úgyhogy nem tudni, sikerül-e megszerezni. Én meg most már csak azt szeretném... :roll:
Gyereknapra csörgődobot és rumbatököt kap, meg Fisher-Price kisautót választottak neki a nagyszülők, tetszik neki, mert kis gyöngyök mozognak benne. Meg egy Szalóki Ági-CD-t, Cipity Lőrinc a címe.

Kép

Kép
nán-dorka

Viszont megijedtem. Naponta sokszor kakil Doró, és a héten kezdtük a kenyeret. De azt hiszem, a lisztérz. nem mutatkozik ilyen gyorsan. Nagyon nem hiányozna. :(

Viki, hogy vagy? Megszoktad már, h kismama vagy még pillanatonként rácsodálkozol?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket. :)

Orsi, azért a Te fiaidnak sem kell a szomszédba menni jóképűségért! :wink:
Szerintünk is nagyon jól sikerült gyerek. Apa szerint - konkrétan - megalkottuk a tökéletest :):):) De hát mindenki a saját produktuma felé elkötelezett :)

A kis srác meg aki elütötte a cicát, remélem jó nagyot esik a motorral és ..... Nem is írom le, mit kívánok. :evil: :evil: Utálom, amikor valaki a védtelen állatokat bántja. :evil: :evil:
Nálunk 10 cica van és sokszor az utca közepén játszanak, mosakszanak vagy csak fekszenek. Aki elmegy az utcában autóval vagy bármilyen közlekedési eszközzel lelassít a macska előtt és megvárja míg arrébb megy! De - mint már tapasztaltuk - nagy az Isten állatkertje - s bizony néha alacsony a kerítése. :roll: :roll:

Dorka, az ultrahangos hölgy is azt mondta, hogy Rám hasonlít :) Az orra az biztosan az enyém, meg talán a szája. :) De ugyanolyan kis lusta, mint az apja. Képtelen voltunk felébreszteni, úgy aludt, mint a tök. :lol:

Annyira szuper, hogy Doró elindult! :):):) Édes lehet nagyon, mikor pár pillanatig az egyensúlyát keresgéli :) De nagyon ügyes, hogy nem huppan a popsira! :)
A felsorolt ajándékok nagyon szupernek hangzanak, olyan hihetetlen, hogy már Ő is 1 éves! :shock:
A baba készítőjét nem tudod felkutatni? Interneten, telefonkönyvben stb. Hátha sikerrel jársz. :roll:

Én rájöttem, hogy most kéne gyereknek lennem, mert élek-halok pl. a Fischer Price játékokért. :) A tanuló kutyus a kedvencem. Múltkor a Mini-Manó üzletében megláttam egy tanuló kutyust, bekapcsoltam, s bizony elkezdtem énekelni a dalt amit előadott. Persze csak halkan, de akkor is. :oops: :oops: Épületes látvány lehettem. :oops: :oops: Mondtam is Apának, hogy egy olyat kell majd venni Petinek. Ha neki nem tetszik, majd én játszom vele. :)

Tegnap felhúztuk a kiságyba szánt ágyneműt is. Már csak a babakocsiban lévő huzatot kell kimosni, de azt szerintem Apára bízom majd, amíg bent leszünk a kórházba. Mindkettőnk táskája össze van pakolva. De az uh szerint a méhlepény 0 fokban érett, úgyhogy Pasikánk nem igyekszik kifelé :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen a Quinny-nek nincs bevásárló része én most licitálok 1re az ebay-n.amúgy nagyon bejött nálunk.

Nyunyinak új szokása van tegnap óta csikorgatja a fogát grrrrrrr....

készül a konyha lányok nekem annyira tetszik ,lesz majd fotó!!!

Nándorka ez lesz Nyunyi ajándéka,a másik topicba ír a lány akik forgalmazzák
http://www.radioflyer.hu/plastic/plastic_2700.html

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Jó sokat termeltetek a héten! :lol: Ne haragudjatok, én lemaradtam, de utólag kívánok minden kedves Ünnepeltnek nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot!

Marietta, gratula a beforduláshoz! :lol: Tényleg hihetetlen, hogy mindjárt kibújik Flóra! :D Ugye Te Kistarcsán tervezed a szülést? Milyen a benyomásod a kórházról?

Pinkiné, Neked a SOTÉn van választott dokid? Nagyon szuperek a 4D képek, gyönyörű szép baba Peti! :lol:

Dorka, az az érdekes, hogy most éppen tényleg semmi extrát nem tettünk a baba érdekében! :lol: A párom már pár hónapja szüneteltette a vitaminokat, az épp aktuális új csodaszert kb. a pozitív teszt előtt 1 héttel kezdte el szedni…Nekem most derült ki ugyi a magas TSH és egyebek, de rá 4 napra + volt a teszt…Émelygés – hát van, sokszor egész nap eltart, és kaját nem nagyon kívánok, komoly lelkierő kell, hogy egyek…

Orsi, aranyosak lehetnek együtt a fiúk, ahogy játszanak és beszélgetnek! :lol: Cicus előkerült? Tudod, nekik 9 életük van, úgyhogy remélem igen :wink:

Meri, gratula a félidőhöz! :lol: És a focirúgásokhoz! Nagyon édi a kis macis ruha! :lol:

Hajni, jó nyaralást és jó pihenést! :lol: Bájosak a gyerkőcök, a hajad meg szuper! Én is mindig szerettem volna ilyet, de a tettek mezejére eddig még sosem léptem… :D

Krisz, ne hagyd magad a munkahellyel! Keress egy jó ügyvédet és nyert ügyed van!

Ágota, hú de jó lehet, egész nap kint a kertben! 8) 8) Én is bírnám! (jövő héten az lesz, de egyedül azért nem olyan igzi..)

Esztora, várjuk a képeket a konyháról! :lol: Szuper a szülinapi ajándék! :lol:

Tapasztalt kismamiktól (itt rajtam kívül mindenki az) szeretnék néhányat kérdezni:
- 4D-re mikor érdemes először menni?
- A dokim említette, h 12. hét körül van valami genetikai vérvétel, amiből fejlődési rendellenességeket szűrnek, nem kötelező, Ti csináltattatok ilyet?
Biztos még rengeteg kérdésem lesz Hozzátok!

Képzeljétek, ma tudtam meg, hogy az egyik legjobb barátnőmmel majdnem egyidősek vagyunk (csak neki már a 3. baba lesz)!
:lol: Tegnap mondtuk el a családnak, hát nagy élmény volt ez is! Képzeljétek, párom szülei, sírva fakadtak örömükben aztán ott zokogtak a nyakunkba borulva :lol: Sosem fogom elfelejteni :D

Kép
vickybabe

Vicky, igen az Én dokim a Sote II.-n van. Május 1. óta. Majd megosztom a tapasztalatokat. :):)

A 4D-re menetel jó kérdés. Nekünk azt mondták, 4D-re a 25-30. hét között érdemes menni, mert akkor készülhetnek a babákról a legszebb képek. De tudok sokakról, akik hamarabb is mentek, meg vannak olyan dokik, akiknek a rendelésén olyan uh gép van, hogy Ő tud csinálni 4D felvételt.

Szerintem amit a dokit említett, az az úgynevezett integrált teszt, a Bolgárkerék utcai Magzati Diagnosztikai Központba csinálják. Mi nem csináltattuk, csak a 12. heti uh-ot. Nem éreztük úgy, hogy benne lennénk a kockázati csoportba. A kérdésekkel pedig gyere nyugodtan :):)

De itt többet is megtudsz: http://www.downszures.hu/site.php?mid=4

Amikor mi megmondtuk hogy babát várunk, Anyósom ugyanígy reagált :) Sikítva a nyakunkba ugrott és úgy nevetett, olyan boldogan hogy jó volt nézni. De komolyan. Egy élmény maradt nekünk is :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Csak életjel.

Boldog szülinapot az illetékeseknek!!!!!!!!!

Vicky, nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orsi, nem gond, annyira nem fontos, én az e-springet ismerem, Mo-on is be lett méretve, és a legtisztább forrásviznek megfelelő minőségű víznek minősítették, a vizsgálat szerint gyógyszer és hormonmentes. Igazából meg vagyok elégedve vele.

Pinkiné, gyönyörű a fiatok!!!!!!!

Marietta, Ti 4D-re mentek?

Krisz, valahogy nekem sem tetszik, ez a felmondás.

Bocsi, akinek nem írtam, de pusz mindenkinek!

Nikó

Kép
nikóska

Nagyon mozgalmas napok allnak mogottem,ugyhogy csak bekoszonok :wink:

Es Vickynek:
Mi csinaltattunk integralt tesztet,egy vervetel a 12.heten es egy a 16.heten.Ez pl sokkal tobbet er,mint az AFP.Mi sem voltunk kockazati csoportban,de megis megcsinaltattuk.Es ott,ahol Pinkine is mondta.Es igy nekunk volt tobbszor is 4D ultrahang,mert az uh eleve a vizsgalat resze,es akkor mar nezik 4Dn is.Szoval nekunk van 12 hetes,20 es 28 hetes 4D felvetelunk is. (a 28.heti az nincs a viszagaltban,arra gratisz mentunk,mert ott mar latszott a pofikaja-a 12.heti genetikai es a 18-20.het korul a masodik genetikai Uh)

Na csak ezt akartam,meg,hoyg Vivi is eltunt....
A reg nem jelentkezokrol nem is beszelve...... :? Remelem nem rank haragudtak meg vmiert.....en olyan kivancsi lennek,hoyg mi van veluk.....na mindegy :(

Na megyek,sztem a hetens em sokat leszek gepkozelben,mert jo ido lesz :wink: Igy mi is allandoan a kertben vagyunk,hol itt,hol ott.
Meg el kellene mennunk telekre is,mert sztem erik a cseresznye,meggy... :lol:

pusziiiiiiiiii
Majd irok meg!

Ja Esztora,
ezt most nem ertem :roll: Ha nincs kosar hozza,akkor hogyhogy licitalsz egyre? :roll:
Lattam egyet,de az meg nem ehhez a modellhez van vagy mi.... :roll: Szoval meg vagytok elegedve vele?Fuzom a ferjem ra nagyon :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Konyharol varjuk a kepeket,biztosan nagyon szep lesz :wink:

Kép

Kép
arwen07

Viki, de jó, h így örült a család. Meg klassz, hh barátnőddel egyidősek vagytok, mármint a picik.
Ugyan jobb a gen. vizsg., mint az AFP (egy helyett 4 hormont néz), de minket ugyanolyan bizonytalanságban hagyott, mint az AFP. Azt mondták, nem vszínű, h Down-szindrómás, de a határon van az érték.
Megmondom őszintén, ha lenne még egy gyerekem, nála a genetikai vizsgálatokból csak azt csináltatnám, ami kötelező, és nem is törődnék az eredményekkel. Merthogy van, amit azért jó, ha megvizsgálnak az orvosok (cukorszinted), mert tudnak segíteni, gyógyítani. A genetikai szűrés viszont csak arra szolgál, h eldöntsék, megszúrják-e a hasadat, h biztosan tudják, nem Down-szindrómás-e a babád. A szúrásnak átlag 1 % vetélési kockázata van.
Ezek ugyan tabuk, de mondjuk ki: csak annak "érdemes" ezekkel a genetikai vizzsgálatokkal foglalkozni, aki vállalja a vetélési kockázatot is, csak h nehogy véletlenül Downos gyereke legyen - és aki úgy érzi, ha bebizonyosodna a krom.vizsgálatból, h Downos, akkor a gyerek ellen tudna dönteni. Ha vki vallási vagy humánus vagy akármilyen okból nem tudja elképzelni ezt, akkor az egész fölösleges. Mindezt az mondatja velem, amit végigcsináltam félidőtől a születésig.

Kép

Kép
nán-dorka

Arwen alapból nincs hozzá kosár DE lehet kapni olyat ami kettő fakkból áll.
ha megnyerem mutatom a képet róla.
Most akciós a kocsi a brendonban!!

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Minden születésnaposnak nagyon sok boldogságot kívánok!
Olyan hihetetlen, hogy tegnap születtek és már 1 évesek. De ami a leghihetetlenebb számomra, hogy hamarosan itt a követekező babaeső :lol:

Megpróbálok irogatni mindenkinek, de nem tudom, hogyan sikerül. gabcsi minden másodpercemet leköti. Ő az a kisbaba, aki nem tud egyedül meglenni. Szaladgál a lakásban és mindent lerámol, leránt. Ez önmagában még nem jelent problémát, csak mindig félek, hogy kárt tesz magában. Mindenesetre jó kis fogyókúra :lol:

Marietta,
annyira izgulok már érted :) olyan jó, hogy befordult a babóka

Arwen,
mi a neisvac C vagy valami hasonló nevű kullancsos oltást fogjuk beadatni a héten Gabcsinak. Idáig arra vártam, hogy kilábaljunk végre a náthából. Most egy hete jól van, de hamarosan megyünk nyaralni Galyatetőre és úgy érzem, hogy szükség van rá.

Ágota,
de irigyellek, mi megőrülünk, hogy a kint lét a sétákra korlátozódik, ráadásul az itteni fű és játszótér(!) tele van kutyagumival :evil: :evil:

Utólag mondom bár úgy érzem, hogy nem aktuális, a mi szülinapi tortánk, nagyi által készitett torta volt. Tojásmentes piskóta, tetején babapuding amin banán, és kivi karikák voltak. Szép is volt és finom is volt nagyon. Nálunk az volt a lényeg, hogy Gabi baba jó sokat ehessen belőle :lol: Ebben nem is volt hiba.

Vicky,
annyira de annyira örülök neked. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi a 12. heti Uh-t a Géndiagnosztikai központban csináltattuk. Azt hiszem, hogy kombinált tesztnek hivják... vérből és uh-ból számoltak egy arányszámot. A 18. heti uh-n is ott voltunk és én megvoltam velük elégedve.

Nálunk a szilád kaja nem nagyon akar menni. Főzelék csak pépesen csúszik, pedig már van 8 fogunk. Még mindig nagyon sok tápszert akar enni, remélem, ez nem baj :roll:

Ajajajaj, most mennem kell, mert a kisfőnök felébredt és követeli a reggeli tápszerét.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Arwen, megérkezett már, amit rendeltél arról a vagány oldalról, ahol a feliratos bodykat + egyebeket árulják? Pl. a metál babyset. Gyorsan kiszállították?
Én is szeretnék majd innen rendelni, ezért érdeklődöm.
Az agyhártyaelleni védőoltást, amit Adriék is, azt Balázs a jövő hónapban kapja meg.
Ti hova tervezitek az utazást? Kaphatunk fotót Ati útlevél képéről?

Adri, de szuper, hogy jelentkeztél!!! Jöhetnél sűrűbben. Bár én teljesen átérzem a problémádat. Balázs is ilyen, minden időmet leköti, játszani kell vele, mert ő saját maga nincs meg egyedül. Közben pedig itt a háztartás is, szóval nem egyszerű, tudom. Most is vasalnom kellene, kábé olyan 100 db ruha vár kivasalásra, de letojom, inkább írok nektek! Vasalni amúgy se szeretek.
Galyatető szép hely! De jó lesz nektek! Mennyi időre mentek?

Angyalkrisz, milyen volt hétvégén a szülinap? Tortát végül milyet rendeltél? Én olyan nagy dilemmában vagyok, hogy milyen tortája legyen Balinak. Egyik nap ezt gondolom, másik nap már mást. De mostmár meg kell, hogy rendeljem. Mi hétvégén ünneplünk.
A munkaüggyel kapcsolatban mi a helyzet? Végülis fellebbezel?

Ragota, én is irigyellek, hogy nektek ott a füves kert és Csongi egész nap kint tud lenni. Mondjuk így lefoglal téged is, mert egész nap vele kell legyél.
Még mindig nem válaszoltál az újságos kérdésemre brühühüüü…

Vicky, még mindig nagyon örülök nektek!!! Olyan szuper kis csodabébitek lesz!!!

Nikó, nem írtál magatokról… hogy vagytok?

Meri, tényleg édes ez a macis ruci. Annyira gyorsan telik az idő, szinte még most estél teherbe és már a felén is túl vagy, hihetetlen…

Hajni, jó bevállalós lett a hajad! Nekem tetszenek ezek a hajak, de magamnak sosem csináltatnék, én nem vagyok ekkora vagány. Lilla mekkorát nőtt!!! Marci pedig még mindig egy szívtipró!!! Gyere sűrűbben!

Marietta, nemsokára itt az idő. Szuper, hogy befordult a bébitek!!! Te kinek küldesz smst?

Dorónak gratula az elinduláshoz!!!
Nán-dorka, honnan szeded, hogy az lisztérzékeny, aki naponta többször kakil???

Orsi, ez szörnyű, amit írtál. Szegény cicus…

Pinkiné, nagyon szép kisfiatok van! És hogy megmutatta az arcát, a kukiját!!! Nekünk Balázs nagyon szégyenlős volt, kétszer voltunk 4d-n, de mindkétszer takarta az arcát, a kukiját is, csak a zacseszt láttuk.

Porsi, te is régen voltál. Gyere, mesélj mi van veletek!

Fioonának valaki írt már privit?

Gyuzso is régen jelentkezett már, pedig kiváncsi lennék az ő szülinapos ünneplésük hogy sikerült?!

Ja, raktam fel a képtárba képeket.
szerika

Bocsánat,most nincs másra időm...csak annyit szeretnék,hogy a cicus előkerült tegnap, és úgy tűnik nincs baja,csak nagyon megijedt. Azért elfogják anyuék vinni dokihoz,mert terhes és hát bármi lehet...:(

Puszik

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Hát nem is tudom hol kezdjem olyan sokat írtatok,és ennyit lehetetlenség megjegyezni. :D

Csütörtöktől nem volt gépem,mert a páromnak most nagyon kell a sulihoz. Ezért sokat vagyok egyedül itthon. :-( Ma is utazik a cégtől Pozsonyba kb 3 napra. Bibi van kinnt a tertmékekkel és orvosolni kell a dolgot. Remélem azért amikor majd rámjön a szülés akkor itthon lesz. Jó van akivel menjek de hát én vele akarok,meg Ő is azt szeretné.
Reggel is úgy ment el hogy közölte Flórával hogy nehogy megpróbáljon kijönni még nincs itthon. :lol:

Egyébként én nem vagyok a helyzet magaslatán. Attól félek hogy mire szülésre kerül sor semmi erőm nem lesz mert addigra "leépülök" teljesen.
Ugyanis semmit nem alszok éjjel. Nagyon fáradt és elkeseredett vagyok ez miatt. Mert hogy lesz így erőm???? :roll:
Ugyanis Flórának sehogy nem jó ahogy én fekszek. Körberakhatom magam ezer párnával is ,akkor is pörög ezerrel. Tudom hogy neki se kényelmes mert alig van már helye,de nekem az ilyen pörgős bravúrjainál majd szétszakad a hasam és rohadtul fáj. Ez az állandó kifeszegetése sok kellemetlen percet okoz nekem. De azért ettől függetlenül imádom.
Vizesedni is vizesedek,igaz nem olyan durva mint múltkor,de minden porcikám fáj. Alig birok fogni a kezeimmel,a talpaim is fájnak. Ha leguggolok akkor majd szétmennek a térdeim. Hát gondolom ezek mind az izületek.
Mondta a szülésznőm hogy azért fáj nekem ennyire a hasam,mert olyan kis vékonyka vagyok és vékony a hasfalam is. És szerinte készüljünk fel mert ha bennt ennyire aktív nemalvós Flóra akkor valószinű hogy kinnt is ilyen lesz. :lol: Úgyhogy lehet zombivá fogok változni.:-)

Én is készülök már ezerrel,de Pinkinétől elvagyok maradva. :lol:
Kimostam már minden kisruhát, a fehéreket ki is vasaltam,még a szineseket is kikell. Meg a kórházi pakkom kell öszzerakni.
Hát már nagyon izgulok.

Vicky!

Én megvagyok elégedve a tarcsai kórházzal. Mikor műtöttek is akkor se volt semmi gondom velük. Kedvesek voltak a nővérkék is. De gondolom az is sokat számít hogy hogy van egy állandó dokim.
Viszont most mesélte a barátnőm,Ő 3 hónapja szült ott,hogy a csecsemős részlegen ahol szülés után fekszel van 2 nagyon nem szimpi nővér. És ő pont azokat fogta ki. És hogy elég bunkók voltak. Nem akartak segíteni. Hát remélem én elkerülöm őket nagyívbe. De ha nem hát akkor se tudok mit csinálni. A dokim itt van így én is itt leszek. Meg mondta a szülésznőm hogy majd a szülés után is jön majd mindig segíteni,szpoizni meg ilyenek. Egyébként szépen felvan újítva.

Hajni!

Hát nem semmi hogy nálatok mik történnek. Biztos minden rendben lesz. Drukkolunk nagyon. A gyerkőceid édesek.

Pinkiné!

Hát csudajó fotók készültek Petiről. Nagyon szép bébi. :-) És hogy mutogatja Ő is a fütykösét. :lol:

Meri!

Nagyon szupi a kisruha. Hát és hihetetlen hogy mennyire repül az idő hogy már Te is túlvagy a félidőn. :shock: Tök jó hogy már így érzed Áron rúgdosását.:-)

Vicky!

Gyönyörű kép! Nagyon örülök Nektek hogy így alakult. Hihetetlen hogy miket produkál az élet. Vigyázz nagyon magatokra. Mi 4d-n 20hét 2 naposan voltunk. És akkor már szépen látszódott minden.

A kis szülinaposoknak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!

Akkor most egy kérdés! KInek küldhetek majd sms-t ha megszületett Flóra?????

Puszik!
csipcsab

sziasztok,

a héten sűrűbben próbálok jönni, 1 hét pihit adtam magunknak a hétre 8)

Marietta! Nekem nyugodtan küldheted! Mindjárt küldöm pü-ben a számomat! A múltkor én is Tarcsán voltam progit íratni, azt láttam, hogy az ambuláns váró tényleg szép, mintha magánklinikán lennél! Gondolom CTG-re már Ti is oda mentek majd!
Pont tegnap olvastam, hogy ez "normális", hogy az utolsó hetekben keveset alszik a kismama. Viccesen megjegyezte a könyv, hogy a szervezet talán így készül fel a sok álmatlan éjszakára, amikor már kint lesz a bébi :lol:

Pinkiné, Arwen, Dorka, Szeri, Adri, köszönöm az infókat! Végre előnyt kovácsolok abból, hogy én vagyok itt a legtapasztalatlanabb :lol:

Szeri, mindjárt megkukkantom a képeket :wink: Vasalni nekem is kellene, még az utazásról van egy fél szobányi, de annyira nincs kedvem.......

Dorka, igen, nekem is eszembe jutott a Ti történetetek, amikor agyaltam ezen a vizsgálaton...hát nem egyszerű, mert az ember szeretné is csökkenteni a kockázatot, másrészt meg egyáltalán nem hiányzik a fölösleges parázás, így is mindig van min aggódni... :roll:

Nikó, magadról nem írtál! Hogy vagytok???

Orsi, örülök, hogy jól van a cicus :lol:

Kép
vickybabe

Vicky: én úgy tudom, hogy már a 12. héttől lehet 4d-t csinálni. Mi 18. hetesen voltunk. Én csak a nagyon muszáj vizsgálatokra megyek, a 4d-t nem számítva, mert szorongok előtte és egyébként is megszülöm Áront akármit mondanak a dokik. Szóval Nán-dorkához csatlakozva, nem számít az eredmény. És nekem az a tapasztalatom, hogy így is folyton aggódik valamin az ember. Most pl. , hogy mozog-e eleget és jól van-e. Még jó, hogy szerdán megyek dokihoz.
Képzeljétek reggel elég későn ébred mindig, de azért aggódtam és bekopogtam neki, valamint kértem jelezzen, hogy jól van-e. És kétszer is "visszakopogott".

Orsi: örülök, hogy jól van a cica. Hogy nem borult fel a motoros gyerek???

Marietta: hát ez durva lehet. Az én védőnőm is azt mondta, hogy ha bent izgága a gyerkőc, akkor kint is az lesz.

Belgyógyászati vizsgálaton mit csinálnak? Ekg és még?

meriann

Sziasztok!

Orsi, örülök hogy előkerült a Cicus. Reméljük az ijedtségen kívül nincs semmi baja :wink:

Marietta, nem semmi hogy Flóra ennyire nem hagy pihenni. :roll: Napközben sincs olyan időszak amikor az alvás miatt nyugisabb és tudsz Te is pihenni? Mert hát ha éjjel nem megy, akkor nappal kell. :?
Nálunk a kifeszítésekkel nincs olyan baj, inkább az a gond, hogy Peti ugyanúgy ficánkol, mint kb. fele ekkorán, viszont azzal nem törődik, hogy a hely kevesebb lett körülötte. Úgyhogy Ő is tud ám fájdalmat okozni :roll: és hát egyáltalán nem lett kevésbé aktív. Pedig azt mondják az okosok, hogy a 30. hét után belassulnak. Hát, Ő nem :) Viszont aludni nagyon jól hagy, szerencsére. Az éjjeli pisiléseket kivéve végig alszom az éjszakát. Sőt, mostanában du. is szoktuk 1/2-1 órát alukálni, tv nézés közben :) Remélem, ezt a jó alvókát megtartja akkor is, ha már kint lesz :)
Egyébként meg nem vagy lemaradva :) Nekem pl. nem kellett vasalnom, mert a Nagyim megcsinálta :twisted: Ha kellett volna, lehet hogy még ma sem lenne meg semmi. Utálok vasalni. :oops:

Meri, valahogy hasonlóan gondolkodom erről Én is, mint Ti Dorkával. Sosem tudnék a gyerek ellen dönteni.
Még a fél idő környékén Apával egyszer beszélgettünk a szülésről és mondtam neki, hogy ha valami baj adódik és választania kell kettőnk között, Petit kell választania. Hát teljesen kiakadt, hogy én miért gondolok ilyenekre. :roll:

Képzeljétek, ma volt az utolsó megjelenésem a diabetológián :) Majd csak szülés után 6 héttel kell menni, hogy helyre állt-e a rend. Bár most is reggel után 1,5 órával 5.4 volt a cukrom, ami teljesen jó.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Flóra nappal is ugyan azt csinálja mint éjjel. Nincs egy nyugodt pillanata se. Próbálkoztam én is anappali pihivel,de az se megy. Ezeket a kifeszítéseket folyamatosan csinálja,akár fekszek akár nem. Most is hogy itt ülök látnád hogy néz ki a pocim. Csuda formája van. Legszivesebben bőgnék úgy fáj. De ugyanez van sétánál is. Legyek bármilyen testhelyzetben mindig ez van. Szóval nagyon "jó" kislány már most. :lol: Ja és azt nem is írtam amit Te is mondasz,hogy mellé még rugdosás szempontjából is ugyanolyan aktív mikor még sokkal több helye volt. Bokszol rugdos stb....

Igazából nem tudom miért is vagyok ennyire meglepődve hogy ilyen hiperaktív,hisz mi is nagyon pörgősök vagyunk apjával együtt. De legalább napi fél órát lehetne nyugiba. :D Hát most ez az álmom. :lol:

Hát igen vasalás. Én is nagyon utálom. Azért nem is haladok szinte. 8)
Elöbb utóbb csak összepakolom a cuccainkat. Csak még időbe legyek. 8) :lol:
csipcsab

Marietta próbáltad már kérni Flórát, hogy pihenjetek együtt kicsit? Hátha hallgat Rád. Beszélgess Flórával, hogy fáj Neked amikor ezt, vagy azt csinál. A Raffai könyv szerint meg lehet a babákkal ezeket beszélni.

meriann

Meri!

Ezt a jótanácsot már múltkor is mondtátok nekem. Azóta is folyamatosan beszélek hozzá,kérem hogy aludjunk egy kicsit,azt is mondom neki hogy tudom hogy nincs helye és neki se kényelmes de ne csinálja ezt állandóan mert nekem ez nagyon fáj. És hát így se történik semmi változás. Akkor is ezt csinálja folyamatosan.

Akkor kinnt is ilyen "szófogadatlan" makacs gyermek lesz???? :roll: 8)
csipcsab

Akkor még egy ötlet. Ha olvasnál Flórának mesét, verset, esetleg énekelnél hangosan, attól lehet elaludna, vagy elaludnál Te. Ha mesélek Áronnak általában közben én bealszom.
Vagy próbáld megkérdezni Tőle, hogy miért mocorog annyit? Hogyan segíthetnél Neki, hogy tudjon pihenni kicsit. És próbáld érezni a gondolatait. Lehet akar valamit és azért mocorog. Vagy ha
simogatod a pocakod, attól nem nyugszik meg? Vagy ha Apa?

meriann

Akkor még egy ötlet. Ha olvasnál Flórának mesét, verset, esetleg énekelnél hangosan, attól lehet elaludna, vagy elaludnál Te. Ha mesélek Áronnak általában közben én bealszom.
Vagy próbáld megkérdezni Tőle, hogy miért mocorog annyit? Hogyan segíthetnél Neki, hogy tudjon pihenni kicsit. És próbáld érezni a gondolatait. Lehet akar valamit és azért mocorog. Vagy ha
simogatod a pocakod, attól nem nyugszik meg? Vagy ha Apa?

meriann

Vicky! Én is Kistarcsán szültem. A kórházhoz még hozzátenném: szerintem nagyon jól felszerelt. 3 egyszemélyes szülőszoba, alternatív lehetőségekkel: vajúdókád, labda, szülőkerék. A gyerekeket nem tömik tápszerrel, hanem egyeztetnek veled. 24 órában veled van a baba. Lehetőség van 2 ágyas szobára (3000,-/nap), családi szobára is, ahol ott aludhat veled 1 családtag (10000/nap). Nekem csak a csecsemősnővérekkel volt rossz tapasztalatom. A nappalos és az éjszakás teljesen mást mond, és szerintem az ő beszólásuk is közrejátszott abban, hogy kicsit depis lettem. (Ugye nem indult be rögtön a tejcsi, csak 3 nap után, és mindig úgy éreztem hogy lenéznek amiért nem tudok szoptatni). Hozzám egy csecsemős volt nagyon kedves: egy idős néni, Terike, aki segített utolsó éjszakámon kimaszírozni a cicit, és fejni.
Örülök, hogy ilyen jól fogadta a család! :D
Marietta! Nekem is küldhetsz sms-t, és akkor aki előbb internetközelbe kerül az felrakja. Elküldöm a számom priviben. :D :wink:

Szeri! Jól sikerült vasárnap a buli! Nagyon jó időnk volt, kint ettünk a szabadban, a torta is finom volt. Torta: somlói torta volt, és hát én mertem belőle adni Csengének is, mivel szinte már mindent eszik, nem is lett tőle semmi baja. Mondjuk túl sokat nem is evett belőle. :roll: Majd rakok fel képet a képtárba, csak kellene hozzá a zsinór amivel feltöltöm a gépre, és sajnos azt kint felejtettük szüleimnél, talán szerdán visszakerül hozzánk. :oops:
Munkaügy: még gondolkozok a fellebbezésen... :oops: Egyrészt: csak 1 évi szabadságom kifizetése múlik rajta. Másrészt: ha ilyen konfliktusba kerülök velük, akkor tutira nem akarnak majd munkát adni 1 év múlva, így meg van rá egy pici esély. Ja, meg azzal ijesztgetnek, hogyha véletlenül elbukjuk a pert, akkor nekünk kell állni a perköltséget. Plussz még ugye az ügyvédet kifizetni.. :( Szóval én nagyon hajlok arra, hogy hagyom a fenébe. :oops: [/b]

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

sziasztok,

csak elköszönni jöttem, holnap már nem lesz időm rá, mivel délben indulunk.

minden babának, mamának szép hetet, sok napsütést :)

7én jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni: jó utat és érezzétek nagyon jól Magatokat!!!

meriann

Krisz!

Köszi! Akkor várom a Te számod is. És akkor Neked és Vikinek fogok írni. :D

Egy kérdés hozzád.
Én is olyan 2 ágyas alapítványi szobába szeretnék menni. Szóltam is a dokimnak. Mondta hogy szülés után ugyis megkérdezik és ha van hely akkor mehetek. Én is így tudtam hogy 3000/nap. Ami szerintem megéri.

Azt mikor jöttél haza akkor kellett kifizetni??

Mert a héten mondta a barátnőm (Ő 3 hónapja szült ott) hogy Ő is ilyen szobába volt.és mikor jött haza akkor adtak egy csekket hogy azon majd fizethet be. De nem ennyit hanem amennyit Ő gondol,és ráér bármikor. Ez tényleg így van?? Úgyhogy Ő még nem adta fel,és nem is szólt neki senki. Azt mondta majd vmikor befizeti.

Ja és nem karlak elkeseríteni munka ügyben. De pernél tényleg úgy van hogyha pert vesztesz Neked kell állni a perköltséget ami nem kevés pénz.

Tapasztalatból tudom,más ügyből kifolyólag. Szerencsére én nyertem de ha nem akkor fizethettem volna több mint 200 ezret. :?
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?