Új privát üzeneted érkezett!

Ma délután annyira elegem lett a quadosokból és a terepmotorosokból,hogy bementem a rendőrségre.A mi házunk az utolsó az utcában,utána már csak a Gödöllői dombság van,aminek egy része a Pilis parkerdőhöz tartozik :arrow: motorozni,quadozni tilos...elvileg
Megkérdeztem az ügyeletest,hogy mondja már meg,hogy hogyan lehetne kitíltani őket az erdőből.Állandóan kint vannak,bőgetik a sz@rjaikat,és baromi nagy port csinálnak.
Azt mondta,hogy sajnos,Ők sem tudnak velük mit kezdeni.Egyedüli visszatartó erő a rendőri jelenlét.(Érdekes és sosem látam Őket :shock: )Mivel a helyszíni bírság 10.000.-(Vicces),és nem kobozhatják el a járgányt,nem tudnak többet tenni mint feljelentik Őket.Sajnos a kapcsolataik révén nem lesz semmi az ügyükből.
És most jön az a mondat amit a REND ŐRÉTŐL az ember, egy NORMÁLIS országban nem hallhatna: Marad a törvénytelen megoldás...Csak néztem.Mondtam neki,hogy már nekem is megfordult a fejemben egy két ötlet, csak az a bja,hogy Én húzom a rövidebbet.
És itt be is fejeztük a beszélgetést.Ő nem tudott mit mondani,én meg nem lettem okosabb.Marad a füldugó...
Éljen a csendes ,zajmentes vidéki élet!! :twisted: :evil:

málna2162

Mi van sünmalacka, szúrsz?
Éa helyes chopperes /így kell írni / öreg fiúkat imádom nagyon, nálunk ez a divat.
Hát Nórika nekem sem jön be :? , de a kori jó, csak ne beszéljenek sokat közben.
Remélem ma jobb éjszakátok lesz, bár ha az én hajamat babrálná valaki egész éjjel, azt azért el tudnám viselni :D
És holnap halnap nem? Apája hazatér.
Na nem lett sapka a macsekból megkíméltem, most már jó kislány, teljes ártatlan fejjel fekszik a gazdija cipősdobozában :roll:

Andi
candi

Na mostmár nekem is elegem van ettől a müsortól!!! Ferót második helyen juttatták tovább :? Épp beszéltük apával, h a legelején még muris volt ahogy korcsolyázott meg hülyéskedett, de mostmár a többiek fényévre huztak tőle.... Nem értem :roll: Nóra sztem sem egy nagy szám, na és amilyen ruhákat ráadnak :roll:

Málna
Az egyik ismerősünk Cserhátszentivánban lakik (vagyis laknak), ő is mindig a motorosokra és a quadosokra panaszkodik :? Sajna amig egy akármilyen büneset, büncselekmény, szabálysértés.....stb után egyből a rendőrt veszik elő, h helyesen járt-e el, nem volt-e tul agressziv....stb ne is várjunk semmit! Annak idején mikor boltban dolgoztam a szomszéd néni elmondta egy rendőrnek (vagyis bement unalmában a rendőrségre), h bizony mennyien bejárnak lopni (egyedül voltam, nem igazán tudtam semmit tenni ellene, na és had ne mondjam KIK voltak :x ) azt a választ kapta, h meg vannak fenyegetve ugyhogy ilyen piti lopásokkal nem is foglalkoznak :roll: Mondanom sem kell, h az emlitett emberkéket a város összes üzletében ugy ismerték mint a rossz pénzt! Ahová beléptek beindult a forródrót az eladók között :wink:

Na, egész jól elhuztam az időt :wink: Apa dolgozik -mondjuk azt mondta 11-ig és már óra 20 van. Tegnap bealudt Lili altatása közben -naná, h előbb mint a kiscsaj és nem tudtam megriasztani, ma meg attól tartottam én alszok be mire hazaér...bár ha igy siet haza megvan rá az esély 8)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Mókuska

A legnagyobb baj az emberek fejében van.Sokaknak a hírtelen meggazdagodástól elment az eszük,és elfeljették a zsigulis ,trabantos korszakot.Azért mert pénze van szerinte már bármit megtehet és szarhat a törvényre és az a másik emberre.
Amíg kilóra megveszik a rendőrt,meg az igazságszolgáltatás árcédulával megjelőlt embereit addig úgysem lesz más a helyzet.
Amikor még Pilisvörösvárra jártunk lovagolni ott is állandóan ez volt a gond.
Csak ott még veszélyes is volt a dolog.A ló néha olyan balga tud lenni,elmélázik valamin és utána saját magától is megijed :shock: nemhogy egy quadostól.Szóltunk szépen,kedvesen,hogyha egymód van rá ne a ló mellett húzza csutkára a gázt.Azt hiszed megértette a baromarcú... :twisted: A következő alkalommal megint mellettünk húzott el,az egyik lovas ráforgult a motorosra.Nem sok foga maradt a csávónak...Vannak balesetek :roll:

Candi

Halnap?!Az vasárnap lesz.Mennek horgászni :lol:
Tudod ,hogy lehet megakadályozni,hogy a macska hullajtsa a szőrét?!
Benyúlsz a száján,elkapod a farkát és a száján kersztűl kifordítod!Tuti nincs több macsak szőr.
Na jó lehúztam szundikázni...
Kép

málna2162

hello, bár már biztos nincs itt senki.... Most értem haza a sulis bálból. Vettem 2 tombolát 200 Ft-ért és képzeljétek, nyertem: egy polár plédet. Sárga, tök megtetszett, amikor megmutatták, mondtam magamban, ez kéne nekem Hát meg lett 8)

Na, megyek, lecsicsikálok aptyuk mellé, már biztos nagyon vár... már vagy egy órája alszik :lol:

Málna, majd holnap írok pü-t, taáltam neked valót. Bár csak kicsit hasonlít, de meglátjuk!

Jó éjt, minden sünmalackának :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Nekünk ez a hét a papírok intézéséről szólt :D A tegnapi nap meg...._Valami kemény 4 óra alvás után eléggé kómás voltam egész nap :shock: :shock: Na ez a gyerekeimet nem zavarta extra nyűgös napjuk volt. Esztike nagyed órákat aludt, Krisztián semmit. Este 10 óráig ordítás volt, ugyanis a jelek szerint a legkisebbem kezd hasfájós lenni :cry: :cry: :cry:

Délután megszabadítottam a száraz részektől az áttelelt virágokat :D :D ma meg a leandert kéne kihúzni, és átültetni, na meg természetesen apával elültettetni a magokat végre :D :D

Már megint van egx jó nagy halom vasalnivalóm is :? :? annak is neki kéne esni :roll: :roll:

Jövő héten nekem is véget ér a jóvilág, apa megy dolgozni, Adrikának meg elkezdődik a tavaszi szünet :D

Tanulás valami nekem sem ártana, még ha az csak valamilyen tanfolyam is. Majd a Gyes alatt tervezem,hogy valamit elvégzek :wink: :wink:

Musz
cipő :lol: :lol: :lol: :lol: lesz számodra egy tök jó cipős képem :wink: :wink: :wink: holnap felteszem a képeket a gépre és felrakom Neked ide :wink: :wink: :wink:

Málna
mi szupi helyen lakunk, zsákutca, a patak közel van mégis tőlünk annyira messze, hogy a zúgások nem hallatszódnak ide :D :D
Felénk a kutyák cirkuszolnak. A szomszédban van két kis korcs, amelyik közül az egyik szinte visít. Na azt nyitott ablaknál ám nem lehet elviselni :evil: :evil: :evil:

Na most már én sem leszek sündisznó :lol: :lol: :lol:
Amúgy engem rendszerint nem enged ba a rendszer mostanában :shock: :shock: vagy olyan lassan tölti be az oldalt, hogy max. olvasni jut időm :shock: mert vége a szopinak és ha bealszik a kicsi muszály hasznosabb dolgot csinálnom.

Jaj Esztike tényleg jól viseli a netezést :D :D :D na nem hiszem, hogy sokáig, 1-2 hónap és csépeli a billentyűtetet. Majd valami titkosnak hitt írással ő jelentkezik be pár hónap múlva :wink: :wink:

Na megyek alszok, csend jön a kiságyból :)

Jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Na itt aztán senki nem szenvedett tegnap este álomkórtól :lol:
(csak én...)

Andi, örülök, hogy megúszta a macsek, látod, a nyulak ezért jobbak, ők nem ugranak fel sehova :D
Csak a földön felejtett cuccokkat zuzmákolják szét egy kicsit :lol:

Málna, nálunk az "azthiszemszupergyorsulásúkocsimvan" banda tagjai szórakoznak. Nem túl hosszú az utca, mindkét végén lámpás kereszteződés, szóval nem tudom, minek annyira nyomni a gázt, de megteszik, és előttünk vagy 80-nal száguldanak el - éjszaka. Nappal csak lépésben, mnert mindig dugó van.
Természetesen nem hybrid meghajtású Toyoták a nulla decibelű hangjukkal, hanem a mahinált kipufogójú öreg (szerencsétlen) autók vezetői.

Én már brain stormingoltam, mit lehetne tenni? Az út elszögesítése? (Á, de mi is erre járunk)
Házi kivitelezésű fekvőrendőr építése?
Traffipaxos rendőr meghívása látogatóba?
Egyelőre csak elmélkedem...

Kata, ez klassz. Én még sosem nyertem semmi komolyat tombolán. Főleg olyat nem, ami még tetszett is volna... :roll:

Gabi, látom megvolt a hajnali szopizás :D
Eszti nagyon szép baba.

Ildi, jó fej meglepetésvendégeitek voltak :D

Azt hiszem, ma végre lejjebb szállt a pocakom. (Vagy csak bebeszélem magamnak...) :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt!

Máté rendes gyerek volt.fél 9-ig aludtunk :D Lehet,hogy tudja,hogy ma hétvége van?! 8)

Hoppá

Gratulálok a nyereményhez!
Én még sosem nyertem tombolán :x
Köszi az anyagot,várom.
Milyen bál volt?Gólya?

Kis_plutó

Szerintem most hagyd a vasalást,és inkább pihenj!3 gyerek az már igazi kihívás!
Nem szokott olyan érzésed lenni,hogy kész,vége megőrülök,feladom,álmos vagyok,aludni akarok,nyugit akarok?!
Máté nem volt hasfájós,de a meleget nagyon utálta,utálja.Ő nyári baba,és ha kint altattam a teraszon, volt olyan visítás a meleg miatt,hogy nem tudtam elképzelni,hogy mi a baj.A házban szintén meleg volt,klímát nm kapcsolhattam egy 2 hónaposra,úgyhogy maradt a nyűgösködés.Volt hogy napokig csak kínlódott szegény,néha társult mellé egy kis szorulás is.NA a nem alvástól meg az idegtől,teljesen kikészült a gyomrom,fájt a fejem.Napokig csak a nagy porcelánbusz vezettem.
Aztán lassan rendeződtek a dolgok.
Biztos közrejátszik az is,hogy első baba.Ilyenkor az ember körző vonalzóval próbál gyereket "nevelni".A másodiknál már biztos lazább leszek.Remélem.

Én még nem kezdtem el virágozni...Van,hogy reggel még 3-4 fok van.Bár az árvácska az bírja a hideget ugye?
Idén kihagyom a futó muskátlit,mert amikor nagy szél van akkor borzalmasan megtépi a teraszon lévőket.Marad az álló,és a félfutó.

Kutyák... :twisted:
Sajnos azok éjszaka sem hallgatnak. Amotorosok legalább akkor csendben vannak

Muszkur

Leszállt a hasad :shock: Az JÓóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!

Suffnituning...Hangerő meg izom?!IQ semmi.
Ismerem.Itt is van belőlük egy pár.
Ja és van a amásik fele,az ezeréves tragaccsal.Biztosítás nincs,ha belemászik a seggembe akkor szétteszi a kezét...
Szeretm őket.Főleg amikor lakott területen belül belemászik a seggembe,megelőzni nem tud mert szemből jönnek,de túr.Aztán amikor kiérük a faluból,általában leszoktak maradni...Ott már nincs tüdő...
Nálunk ráadásul elég veszélyes mert sok helyen nincs járda.Gyerekek,kismamák,öregek az úttesten közlekednek. :shock:

Na megyek mert Máté befejezte a reggelit.Megyünk kertezünk!

málna2162

Közkívánatra: egész estét betöltő muszpocak 38+2
Kép

(ugye ti is látjátok, hogy lejjebb van :?: :roll: :roll: :roll: )

Musz

KépKép
muszkuru

Estéket, végre vége a melónak, lehet ajándékot gyártani nővérnek holnapra. Hogy mikor lesz idő szusszanni?
Musz: nekem ez a poci a fél estémet sem tölti be, és hát az előzőhöz képest tuti lejjebb van, de az régen volt mikor láthattuk.
Mindenesetre ezer szurok, hogy Egérke kibújjon hamarosan.
Málna: kifordított macsek...brrr, nem semmi ötletek, ésmi lenne, ha kiporszívóznám? :roll: Én nagy hagyma ültetésben vagyok, meg magokat vetek rendületlenül, egyszer csak elérem azt, hogy több virág lesz, mint gaz :?
Kata: gratula a nyereményedhez, hogy minden kívánságod így sikerüljön. Jól érezted magadat?
Gabi: Nem is lesz segítséged jövő hétől? És már itt is a tavszi szünet?
Ja tényleg, mondta múltkor Kata, hogy vasárnapra és hétfőre esik húsvét :D :wink:
Mókuska: megvártad Apát?

Andi
candi

Andi, megint egyre jár az agyunk - én is gondoltam már arra nyúlgyerek őszi vedlése alkalmával, miután már egy kiskabátnyi szőr összejött és nyúl koma még mindig változatlanul nagyon szőrös volt, hogy kiporszívózom... :oops:

Ráadásul most egérke érkezésével azonos időben várhatő az újabb nyúlszőrcsere :shock:

Milyen ajándékot csinálsz? Hand made lesz?

Musz

KépKép
muszkuru

Hello csajok,

Musz, drukkolok, hogy egérke mielőbb kibújjon! A kolléganőm első babája 2 hete született, tegnap est beszéltem vele. + óra vajúdás után bújt ki, 4300 :shock: grammal. Azt mondta a csaj, a feje nem nagyon akart beékelődni, így állva "szülögetett", segített a gravitáció.

Plutó, nem tudom, írtam-e már, de tök édesek a gyerkőcök. Gondolom egyre jobban élvezik, hogy van egy legkisebb, akit lehet babusgatni!

Mókuska, neked is gyönyörű gyerkőceid vannak!! De szeretnék már én is itt tartani :roll: !!

Málna, minjárt küldöm a privit. Rendes gyerkőcöd van, fél kilencig hagyott aludni... Kellemes lehetett.

Eddig én sem nyertem soha semmit. Kivéve egy érdekes helyzetben. (Ha már meséltem, bocsi...)
Szóval kb 1 éve úgy ébredtem, hogy ha törik, ha szakad, ma elmegyek fodrászhoz. A lényeg, még az ágyban feküdtem, bekapcsoltam a tv-t, bekapcsoltam a telcsimet, a tv-ben képújság ment, közben rádióadás. A köv. hallottam:
"Kedves hölgyeim, aki tudja, hogy a következő női nevek közül melyik hajszín is egyben, küldje el a megfejtést..." Szóval a telcsimmel a kezemben gondoltam, egyszer élünk, sms ment. Kb 3 órával később (már el is felejtettem a reggeli sms-t), csörög a telcsim, megnyertem a fodrászutalványt. Nem húzom tovább, a csaj qrv@ jól megcsinálta a hajamat, majd amikor kb fél évvel később akartam hozzá menni, kiderült, hogy már Németországban dolgozik... :?

A buli, iskolai estélyi ruhás bál volt, a férjem meg névnapi buliban. Tök jó volt, nem sokat tánciztam, de jókat dumcsiztam. Negyed 1-kor jöttem haza.

Candi, mi készül a nővérednek?? A suliban múlt héten rrendezvények voltak, csináltunk "KREATÍV SZOBÁT" is, holnap megkérem apát, tegyen fel a remekművekről képeket. Papírtojást mártottunk bele festékes vízbe, nagyon szuperül néz ki! És még én is meg tudtam csinálni!!! :lol: Meg csináltunk dekorgumiból tojás- és szalvétatartót. Szerintem tök jók lettek. Érdemes ilyet csinálni. Nem nehéz, és egyedi!!

Meli, Dóri, Bea, Nika, Viki, Esztike, mi újság? Bocs, akit kihagytam :oops:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Musz
szép a pocakod :wink: :wink: Én elhiszem Neked, hogy már lejebb van :wink: :shock: Én pl. ezt Esztikével nem érzékeltem. Amikor aludt, összehúzta magát lement a pocim, miko ébredt feltornázta. Ezen annyit röhögtünk, szóval nálunk a méret miatt nem jött be.
A beígért kép Neked :wink: Látod Eszike 2 nyuszi boldog tulajdonosa :lol:
Kép

Jól lakott a kicsi, úgyhogy írás helyett rakok friss képeket :wink: :wink:
Kép
Esztike apával
Kép
Ilyen szépen tartja magát :wink:
Kép
egy kép anyával is :wink:
Kép
szopi után beájulva
Kép
macinézés közben
Kép
még alvás közben is gondolkodik :wink: :wink:

Húúú, jó sok lett, de nem tudtam választani :D :D

Jó éjszakát!!!
Kép

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!

Muszkuru

A porszívózás nem hülyeség!
A lovardában azokat a lovakat, amik rövidszőrüek és a szőrváltásuk közben, ahogy megy vagy csak áll szőrfelhőveszi körül rendszeresen kiporszívozzák tavasszal.Az állatnak is jobb,hátmég a gazdájának.Főleg ha allergiás,vagy egyszerűen ha csakútálja,hogy tiszta szőr minden,meg minden

Candi

Milyen hagymákat,meg magokat?! Kép
Ezek még virágozni is fognak?
Mit fogsz kreatívkodni?
(Több kérdésem nincs :wink: )

Hoppá

Megnéztem.A cím alapján jól hangzik.Hogy tudok belenézni?!
Várjuk a képeket!!

Kis_plutó

Esztike egy kis tündér királylány!!
Hihetetlen érdeklődő a tekintete ,főleg a második képen.
Pedig ilyenkor mégcsak néznek ki a fejükből.Ha nem tudnám,hogy holnap már 3 hetes,esküdni mernék,hogy nagyobb!

Tegnap Máté olyan szerencsétlenül esett a kismotorjával,hogybeleharapott az alsó ajkába :shock: :roll: :x :cry: :o
Mindig van valami...Délelőtt addig játszott a bejárati ajtóval,hogy akkor meg az újját zárta oda :shock: :roll: :x :cry: :o
Kép

Na megyek mert kezdődik a vizilabda Vb döntő.A fiúk játszanak :wink: nem lehet kihagyni!! :lol: :wink:

málna2162

SZIASZTOK!!!!!!

Bocsi,hogy nem jöttem,de pénteken este azt hittem,hogy egész naops lazsálás után nem lesz senki...hát szerencsére tévedtem,kedves éjjeli baglyok :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk 4d uh-n!!!!Nekünk óriási élmény volt....még nem voltunk ilyenen,de a kisfiam....a csaj mondta,hogy ritka az ilyen bébi....a kis kukit folytan mutogatta,szinte minden képen szerepel,kétséget kizáróan!Ámde úgy "pihent" a kis jógaguru,hogy mindkét keze,ill.mindkét lába az arca előtt volt!Egyik kezecske fogja a nózit,szinte a fél arcot betakarva,a két láb keresztben az arca előtt,ebből egyik láb talprésze a feje tetején :!: :shock: és a másik kezecske a térdhajlatban alulról tartja fenn a lábat.....fél órát ügyeskedett rajtam a csaj én már hasrafordulva,böködve igyekeztem mozdulásra bírni...de nagyon kényelmes volt a póz,meg sem moccant!!!Ja és farfekvéses most...ami egy fokkal szerencsésebb a harántnál,de nem az igazi!!!!!A méretei teljesen jók,azok alapján 3 nappal nagyobb a koránál és már itt-ott,amit láttunk belőle jó kis husos kezd lenni!!!És azt mondták,hogy rengeteg a haja,csak úgy csillogott a magzatvízben!!!!

Csináltunk fotót is,de a gép a kocsiban van,majd este apával felrakatom és megláthatjátok a 30 hetes pocakfotót,ami szerintem nagyobb,mint most neked,Musz :roll: a picurról készült képet meg majd próbálom felbazseválni és megláthatjátok a mi kis akrobatánkat!!!!

Málna,nagyon jó a kis vers a Süncsaládról,én ismertem gyerekkoromból,de már régen hallottam!!El is meséltem a kismacimnak!!!Quad,terepmotor :twisted: sok újgazdag IQlight barom kedvenc elfoglaltsága!!!!!Szerintem szórj alájuk jancsiszöget,abból nem drül ki,hogy ki tette!!!És talán egy ideig elszoknak a környéketekről!!!Máté szegény jól szétcsapta a száját!!!!!

Gabi,gyönyörű a kisasszony!!!!Milyen picike ap apuka karjaiban!!!És valóban nagyon érdeklődően figyel!!!!

Kata,te aztán szerencsés vagy!!!!Fodrászkodás és tombola!!!!!Tegnap elvitték az ötöslottó főnyereményét...nem tudsz róla valamit 8) :?:

Musz,már csak 11 napod van hátra,szerintem simán leszállt a hasad!!!!!Izgi!!!!!!

Andi,ez a macskakifordítás jó morbid :lol: remélem azért találtál rá humánusabb megoldást!!!

Ma van április elseje,tegnap megvicceltük a barátainkat meg az öcséméket,akik nálunk voltak vendégségben!Azt mondtuk,hogy eddig nem jól látták az uh-on és kislányunk lesz!!!!Simán bevették,a barátnőm összecsókolgatott!Kérdeztem tőle,hogy jól érzem,hogy jobban örülsz??????Az igen után elmondtuk,hogy csak vicceltünk...hát csodálkoztam,azt hittem örül a fiunknak....persze így is van,de a kislányt jobban értékelte volna....

Ma megyünk ebédre a sógornőmékhez,úgyhogy me sem jövök túl sokat!!!!
Mindenkinek nagyon szép napot mára!!!!!

Kép Kép
meli1118

Gabi, Esztinek FANTASZTIKUS mamusza van. Gyönyörű!
(Vagy elfogult vagyok? :lol: )
De ha nem nyuszi lenne rajta, akkor is édesen néz ki.

Kata, én is bízom a gravitációban, szerintem egy pár jógagyakorlatot ki fogok próbálni...
A "+" hány óra vajúdást jelent? :shock: :wink:

Málna, nem rossz.
"És ma mit csináltál?"
"Kiporszívózatm pár lovat."
"Plüsst?"
"Á nem, élőt..." :lol: :lol: :lol:
Nem tudom, nyúlgyerek mit szólna hozzá.
Mondjuk tuti előbb végeznék vele, mint egy lóval (méghogy nem a méret a fontos...) :lol:

Csak nagyon halkan merem bevallani, tegnap én a hűtőajtóba csuktam oda a pocakomat. Valahogy elfelejtődött, hogy előre van még kb egy 30 centis kiterjedésem. Szóval együttérzek Mátéval, ilyesmi előfordul, még a felnőttekkel is... :oops:

Meli, akkor ez igazi BABAMOZI volt :D
Egérke is jógázott anno, a jobb lába az UH alatt végig a fülénél volt, én meg végig azon paráztam, hogy csak nem beszorult... :oops:

Április 1: mondtam egérkének, hogy ma azért inkább ne bújjon ki, nem akarom, hogy viccet csináljanak a szülinapjából :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Nem is néztem, tényleg pluszt írtam a :shock: 3 :shock: óra vajúdás helyett!

Majd jövök

Kép

Kép

hoppá

Kikaptunk... Kép

Nincs hajam,nincs körmöm...
Azért SZÉP VOLT FIÚK!!

málna2162

Meli, elfelejtettem kérdezni, ha hasonló méretű a pocid, mint az enyém, ugye hordasz már pocaktartót?
Engem a szülésznő megdícsért, amikor NST-n meglátta rajtam, mert támasztja a hasfalat, így megóvja a megnyúlástól, és állítólag hátfájás ellen - amit a megnövekedett pocakteher okoz - is nagyon jó.
Mondjuk utóbbiról nem tudok nyilatkozni, mert a hátam nem szokott fájni (vagy lehet, hogy a pocaktartó miatt? :wink: )
Vagy mert a természet azt gondolta, na ennek már úgyis annyi baja van, a hátfájást már nem dobom rá :shock: :lol:

Amúgy mostanában kevesebbet (sőt alig) ég a gyomrom.
Szóval EGÉRKE LESZÁLLT :D

Málna, apa is drukkolt, először nem tudtam mit néz, mert csak dünnyögött magában, de aztán lett hangosabb is :lol: ahogy fokozódott a helyzet :D
Hát nem nyerthetünk állandóan mi :roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Na megpróbálom feltenni a képeket a műveimről: Kép dekorgumiból szalvéta- és tojástartó Kép tojások Kép tojások a tartójukban

Kép

Kép

hoppá

Kép az uccsó kép, kicsit közelebbről

Kép

Kép

hoppá

Kép

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

hellóóóó !

ezt a csodás lepkét ma fotóztam a bokám épségének kockáztatásával !
annyira szép !

Gabi
Esztike csoda klassz csaj !!! :D
az anyucija meg energiabomba !! :wink:

Kata
hát Te egy ezermesternő vagy !!! :D
én nem is két-hanem hárombalkezes vagyok ! :oops: :lol:

Málna
én is néztem a vízilabdás fiúkat, hát, nekem se maradt körmöm a végére :shock:
Cseh Lacit is megnéztük, 5.lett :?
a Phelps nevű óriás amerikai lett az első... :x
Máténak gyors gyógyulást !

Meli
nagyon várjuk a fotókat !!!!! :D :D
belevaló férfi lesz a gyerkőcöd, ha már a 4D UH-n is a kukijára a legbüszkébb ! :lol: 8)

Andi
macseszod hogy van ?
anyumék kutyusa minden tavasszal és nyáron sportos rövid frizurát kap, de még így is anyum mindig a porszívóval vadássza a kutyaszőrt :shock:

Mókuska
Dani nagyon édes lehetett ahogy nosztalgiázott a bébihordozóban ! :D

Musz
de klassz a pociképed ! 8)
ordító egér még semmi jelét nem adta annak,hogy megnézi ki az, akit rugdosott belülről ?
Nyúlgyerek hogy van ? gondolom, ilyen szép időben a kiskertjében dolgozik !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok,

Csak benézek, már leszakadt a hátam, ma befejeztem a szakdolgozatomat, no kaptam segítséget a végére, de azért volt vele munka, a hátam, na arról ne is beszéljünk, ki gondolná, hogy egy ilyen OKJ képzés is ilyen fárasztó:)
Kata, tök jók a műveid, nagyon édik.
Gabi, Esztike nagyon édes, olyan kis szép baba.
Málna, Máté szája se semmi.
Musz, tényleg lennt van a hasid.
Viki, jó a lepke is, szép, én is láttam egyet tegnap a kertben, merthogy végre megcsináltam a virágládáimat, szépek lettek, még a kert hátra van, de Apa nagyon dolgozik talán két hét múlva nekilátunk, füvesítünk, gazolunk, teraszt csinálunk, no meg a gyerekszobát is kitaláltam, már csak a festőt várjuk:)
Meli, várjuk a képeket.
Többieknek is puszi, megyek még javítgatok azt a sz.....t.
Szép vasárnap estét csajok

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Hoppá
nagyon klasszak a műveid, mikre van időtök, nekem ilyesmi már nem fér bele. :cry: Azért majd veszek valami csokitojást, bár nálunk nem divat már a locsolkodás.

Meli
Nekem nem volt 4D-s UH, de a normál kórházin is mindig jól látszott minden. Ha lesz következő, lehet elmegyünk majd mi is.

Rólam:
A hőgörbém olyan furcsa :shock: . Ha EKG lenne, akkor halott lennék :wink: :P 5 napja 36,6 minden reggel, pedig ma volt a 17. napom. Ilyenkor volt eddig pé-m. Már az sincsen :cry:
Szurkál a hasam/petefészkem már kb.egy hete. Csütörtökön olyan erősen, hogy már szinte zavaró volt.
:?:

Málna
Máténak jobbulást.

Többieknek bocs, de nincsen több időm, majd holnap írok...
Vendég

Sziasztok!

Hoppá

Nagyon jók lettek a műveid!!
Hol tudom megnézni az anyagot?!

Anyusziszi

Lehet,hogy majd csak ezután lesz pé-d.Ha szúr és fáj akkor tuti ,hogy van.Kérdés,hogy megreped e rendesen. :roll:
Teszek két görbémet,nekem is van,hogy napokig csak egyenes vonal,aztán ""hírtelen"" megugrik,valszeg nálam is ilyenkor nem repedt meg rendesen:
Kép
Kép

Muszkuru

Pocak odacsukás... :shock:
Sajnos Máté direkt taszigálja az ajtót...De nem tanul belőle.Ma ugyanott folytatta, ahol tegnap abba hagyta. :twisted:

Meli

Gratulálok a kis tornászhoz!!

Megyek elteszem magam holnapra!!
Jó éjszakát

málna2162

Sziasztok!!!

Tegnap már nem sikerült jönnöm,mert a vendégségből hazasétáltunk(kb.3km)jobban mondva hazavonszoltam irgalmatlanra nőtt testemet...aztán beájultam és estig csak a tv-t bámultam bágyadtan!!!!!Aztán apával kicsit felvidítottuk egymást :P :oops: és máris jobb lett minden!!!!
Ma is csak este leszek otthon,mert most dolgozom,aztán délután megyünk szőnyeget és állólámpát nézni(már csak az hiányzik a gyerekszobából)!!!

Musz,nem viselek hakötőt,de felkeltette az érdeklődésem a dolog!!!!Nem fáj a derekad?????Akkor nekem is kell olyan!!!!!Hol lehet kapni???Remélem nem horror a dolog...és a ruha alatt nem látszik???Nincs több kérdésem :lol: hasbecsukás:én a múltkor a házidokim rendelőajtajába szorultam be....volt ott egy kedves idős bácsi,aki miután ott fetrengtem röhögve a nyílásban közölte,hogy ne aggódjon kedveském,nem maga a nagy,hanem kicsi az ajtó 8)

Sziszi,szerintem fantasztikus élmény,ha babás leszel mindenképpen menjetek el,ne hagyjátok ki!!!!A hőgörbe elég érdekes lehet,de szerintem is még ezután lesz a tüszőrepedés és akkor majd leugrik egy kicsit!!!!!Billings módszert nem alkalmazod???Nekem az mindig jól bevált...kivéve,ha ugye előtte szeretkeztünk...akkor nem tudtam megkülönböztetni :oops: a cuccal :oops:

Málna,képzeld el,hogy apa mondta,hogy a hullámúton a homoki erdőben(úgy hangzik,mint egy meseszöveg :lol: )de ilyen tényleg van nálunk...szóval rengeteg a quados és a terepmotoros mostanában és valaki bejelentést tehetett,mert tegnap séta közben láttunk 3 quados és 4 terepmotoros rendőrt :!: (komolyan rendőrségi quadok voltak)az erdő irányában...valszeg nem sok ilyen van az országban,úgy gondoljuk,hogy kivezényelhették őket!!!!!Talán nálunk meg lesz szüntetve a randalírozás.....

Ma mindenképpen feltesszük a fotókat,ha hazaértünk délután!!!!Mindenkinek nagyon szép napot mára!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli

Billingshez mi túl sokat vagyunk együtt :oops: . Meg ugye pont abban az időszakban kellene a leginkább nézni, amikor minden másnap van akció...
Mikor valami miatt nem úgy alakul (betegség...), akkor én is észreveszem magamon pé-t, de ez sem mindig esik egybe a hőváltozással.

Várok, aztán kiderül. Ma is 36,6 :twisted: . Reggel már forró vízbe tettem a hőmérőt, hogy tud-e feljebb menni :lol: :oops: :P :D
Vendég

Sziszi!!!Értem,igen,ezért a Bilings nem mindig jó....de a lényeg,hogy ha lesz pé-d,akkor minden be van vetve :lol: az immunológia eredmény mikorra árható????Mert a többi ki van már zárva,ha jól tudom....vagy a hormonális még nem???
És jól működik a lázmérő? :lol: Ha otthon lennék,most utánanéznék,hogy abban a hónapban,amikor nekem összejött a baba milyen volt a hőgörbém???Arra emlékszem tisztán,hogy írtam,hogy leírom ezt a hónapot,mert sokáig stagnált,aztán meg olyan lett,mint az ökörhugyozás :shock: és mégis itt ficánkol a kis manó!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Sziszi

Igen,ilyenkor én is elbizonytalanodom a hőmérőmön :roll: :lol:
De szerintem ne aggódj,feljebb fog menni!

Takido

Szoktam látni,hogy benézel...de nem írsz... :(

Boldog születés napot kívánok!!

Kép

Meli

Gödöllőn vannak quados motoros rendőrök.De azok nem jönnek át ide.Meg mire ideérnének...
Itt sajnos nem fog változni semmi egy darabig.Csak akkor lesz valami,ha majd lesz balhé,baleset.
Mondjuk azt nem értem,hogy miért nem lehet elkobozni a helyszínen,ha megfogják.Engem egyszer elkapott a rendőr úgy ,hogy lejárt a zöldkártyám.Leakarta szerelni a rendszámot,és közölte,hogy a továbbiakban útvonal engedéllyel csak a szervízig,utána BKV.Rongyosra téptem a számat ,mire nagynehezen jobb belátásra bírtam :twisted:
És már megbocsájtson a világ.Nem követtem el akkora szabálysértést,mint a motorosok.Nekik törvény írja elő,hogy nem mehetnek az erdőkbe,erdőgazdasági területekre...És mégis CSAK 10.000.- ft helyszínbírság.
Na itt ,hol az igazság.Mulder ügynök azt mondaná,hogy az igazság odaát van...
Ha nekem akkor leszereleli a rendőr a rendszámomat,akkor a zöldkártya után még mehettem volna újra forgalomba helyeztetni. a kocsit.Ami nem két forint.
Azt gondolom,hogy az én figyelmetlenségem nincs arányban büntetés szempontjából ezekkel a köcsögökkel...

Na megyek.Tanulgatok.

Tegnap vettem be az utolsó bogyót.Elég szarul voltam tőle.Na de acél érdekében :wink:

málna2162

Kép
Kép

málna2162

Meli

Immun eredmény leghamarabb a hétvégén vagy húsvét utáni kedden-szerdán várható. Nme tudták behatárolni, mert drága és bonyi vizsgálatok.
A hormon nincsen kizárva, szerintem ott lesz a baj... Azt nem fogja nézni, úgy mint Málna esetében, rögtön a tettek mezejére lépünk. Ugyanúgy Closty és UH, aztén tüszőrepesztés és AKCIÓ :wink:

Málna
A Closty-tól vagy rosszul? Mit érzel?
Vendég

Sziszi

Tegnap mikor bevettem az utolsót,rá kb.20 percre borzalmas hányinger jött rám.Meg fáradtnak, és egy kicsit ingerültnek is érzem magam. :oops:
A hüvelyszárazság nekem nem jött,be a leírásban az van.Helyette van minden :oops: :wink:
Remélem,hogy 10.-én amikor megyek orvoshoz lesz eredménye a bogyónak
Neked lesz hormon vizsgálat is?

málna2162

Muszkuru

Mi újság?!

málna2162

Hellóka!

Málna,köszi a táblát!!!!!Rendszámleszerelés :evil: szemétség....de ha etnikum lennél,vagy lopott kocsival száguldoznál gyerekeket veszélyeztetve,akkor semmit nem tennének....mert azoktól félnek és/vagy a zsebeikben vannak....szomorú!Sajnálom,hogy rosszul vagy a gyógyitól!!!!De ha ez volt az uccsó szem,akkor már nem kell sokat várni...jöhet a zakció :lol: aztán reméljük a babuli!!!!
Sziszi ez rád is vonatkozik!!!!!Hétvégére meglesz az eredmény!??Az jóóóóó!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok, csak gyors életjel, a körmömre égett a mikro (persze csak ahogy várható volt :roll:, 243 oldalból és 9 fejezetből a 63. oldalon és a 3. fejezetnél járok :? :? :? )
Semmi jóslófájás, csak álmosság, de ezt a rendkívül izgalmas tanulnivaló számlájára írom :twisted:
Holnap egykor vizsga :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Elköszönök egy időre!!!!Jön értem a drágám nemsokára!!!!Délután,ha lesz időm felteszem a fotókat!!!Addig is legyetek jók és élvezzétek a napsütést!!!De persze írjatok is!!!Pusza

Kép Kép
meli1118

sziasztok,

Most, hogy írtátok a closy mellékhatásait, visszagondoltam, én semmit nem éreztem, nekem 5 napig kellett szednem, viszont utánna a pé egyértelmű volt. Remélem sikeres lesz mindkettőtöknek! Drukkolok!
Én kész lettem a szakdolival, viszont olyan szinten náthás vagyok, semmit nem aludtam az éjjel, most elmegyek bentről, veszek mézet, mert tegnap megettem, és megyek haza aludni, az orrom olyan piros, mint egy cseresznye:)
Mindenkinek szép hétfőt!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Musz
Mintha csak magamat látnám :wink: Nekem is a vizsga előtti napokon jutott eszembe, h tanulni kéne :oops: Vagyis egyedül a vámügyintéző tanfolyamon voltam stréber, de csak azért, mert apósom is tanitott+a többi tanárt is ismertem, ciki lett volna ha besülök a vizsgán :wink:

Málna
Szegény Máté! Bár gondolom őt nem igazán érdekli a sérülés :lol: Az enyimek is csak addig foglalkoznak vele mig meg nem vigasztaljuk őket, aztán mint ha mi sem történt volna csinálják uazt a hülyeséget :roll: Rendszámleszedés :twisted:

Meli
4D UH nekünk is nagy élmény volt, pláne Lilivel :lol: Dani nagyon szégyenlős volt, egyszerüen nem tudtuk megmozditani, igy róla nem is tudott fényképeket késziteni :(

Sziszi
Hőgörbéhez nem tudok hozzászólni, én soha nem mértem :oops: Az viszont klassz, h hamarosan meg lesznek az immunk eredmények :wink:

Hoppá
Nagyon szépeket csináltál :wink: Én is akarok Lilivel tojásokat csinálni, de nem festeni, hanem lufi-tapétaragasztó-papir és vmi szinező eszköz segitségével :wink: Tavaly láttam a tv dekon és nagyon megtetszett, ötletes, csak azt nem tudom kész leszünk-e husvétig vele :oops:

Takido
Boldog szülinapot!
Kép

Tegnap lovagolni voltunk :lol: :
Kép
Kép

Gyerkőcöket alig lehetett hazarángatni, Lili mindenképp meg akart venni két lovat :lol: Az egyik a szürke amin Dani ül (Villám, ő a kedvence) a másik ló most nem volt bent, őt Álomnak hivják. Mondtuk neki, h itt a 7-en nem éreznék jól magukat, de ő egyből visszavágott, h akkor a ház mögé épitünk nekik egy istállót :lol: :lol: :lol: A végén, h hagyja abba csak rábólintottunk, h jó, majd, erre jön hozzám, h anya akkor add ide a pénztárcádat, kifizetem :lol: :lol: :lol: Olyan jókat nevettünk rajta...

Most megyek, sok dolgom van mára... :?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Légyszíves a mellékelt kérdőívet töltsétek ki nekem.Ha van rá mód akkor a párotok is töltse ki.
Bugyuta kérdések, de kell a dolgozatomba statisztika miatt :x Ha van még valami jó ötletetetk szívesen veszem!!
Ha bemásoljátok word-be és becsillagozzátok,vagy aláhúzzátok a válaszokat és visszakülditek nekem emailbe,akkor nagyon megköszönöm!

1175508467.91.doc

hollokrisztina@invitel.hu

málna2162

málna2162

Málna

Tényleg kicsit "bárgyú" a teszt, de a cél érdekében mindent...
Elég gyors voltam :?: :wink:
Vendég

Málna,
elküldtem e-mailen a kérdőíveket. A másik, amiről írtunk egymásnak: holnap délután fogom megnézni, hátha van CD is arról, ami neked kell!! :roll: És ez megkönnyítené a dolgodat...

Sziszi,
az tök jó, ha van pé-d, nekem ebben a hónapban a hőm és Bilings alapján nem volt. :( A dokid nem is néz igazán hormonokat, és stimulál? Én is lehet, hogy szólok a dokimnak, hogy tegyünk már valamit...

Kép

Kép

hoppá

Mindenki!
Ne haragudjaok írni nincs időm, de elolvastam mindent, majd holnap pótolom.
Takidó: Nagyon boldog Szülinapot kívánok neked és tessék írni nekünk :wink: Kép
Málna, holnap mindenképpen kitöltöm a kérdőívedte.
Sok puszi nektek mára!

Andi
candi

Takido,

nagyon boldog szülinapot kívánok!

Nektarin, miből írtál szakdogát? Bocsi, ha már írtad.

Kép

Kép

hoppá

csak benéztem - valaki ragassza rám a mikrokönyvet és kötözzön az ágyhoooooooooz :!: :!:

Málna, kitöltöttem és elküldtem, természetesen a tudomány érdekében mindent.
Cserébe igazán beugorhatnál helyettem a mikro vizsgámra :roll:

Closty témában nem tudok nyilatkozni, de a szomszéd topiclakók biztos többet tudnak

Kata, nagyon ügyes vagy, én inkább bele sem kezdek. Igaz, hogy minek, hiszen tojást sem tudok festeni, akkor meg nem is lenne mit beletenni... :roll:

Vvviki, micsoda művészi fotó! Rendes a lepkétől, hogy megvárta, amíg lemászol hozzá a bokádat sem kímélve :lol:

Ildi, eszemben volt ám, hogy tanulni kéne...csak a kivitelezéssel akadtak/nak gondok... :roll:

Dóri, boldog szülinapot kívánok!

Málna, köszönöm a táblát, furcsa érzés a soronkövetkezőnek lenni :roll:

Na megyek, még van egy "kis" dolgom. Úgy 3 fejezetnyi :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok lányok
Ilyen is régen volt, hogy én kezdem a napot, merre vagytok?
Musz: a vizsgára egy nagy kalappla kívánok, remélem Egérke kisegít, ha elakadsz :wink: És azt is remélem nem közben akar kibújni, hogy súgjon :D
Málna: mindjárt töltöm is a tesztet és küldöm, plusz ráveszem Apját.
Mókuska: szuperek a lovaglós képek, nem is csodálom, ha nem lehet hazacipelni a gyerekeket.
Eszti: remélem hamar kimész a náthából, én az allergiámmal kezdek így kínlódni. Gratula a szakdolihoz, mikor adod le?
Meli: én már nagyon várom azokat a fotókat :wink: Nagyon édes lehetett a pocakbetyár a képeken :D Nem semmit gyalogoltál le.
Gabi: hogy vagytok? Nagyon aranyos Eszti a képeken, meg nem mondanám, hogy mennyi idős,olyan szépen tartja magát :D
Sziszi: Hőgörbe :shock: :roll: , lehet, hogy hirtelen fog megugrani?
Én emlékszem rosszul, hogy már máskor is volt ilyen? Vagy az az enyém?
Kata: és veled mi újság?
Viki: szép a lepkéd :)
Rólam: 12.-én megyünk a leleteink birtokában megbeszélésre a dokihoz, akkor mondják meg mi lesz a továbi lépés. Vérvételen szombaton nagyon ügyes volt a nővérke és pikk-pakk ment minden, szóval drága hely, de eddig úgy néz ki megéri.
Kicsit ritkásabban jövök a éten mert rengeted munkám van, plusz Apa is megtalálta régi ismerőseit és folyamatosan Skype.-olnak esténként.
És még mondjákl, hogy a férfiak nem pletyisek, néha kihallgatom, hát... :roll: :oops:
No ma még benézek, remélem Ti is jöttök.
Zsizsik, Mamen, Anna mi újság veletek?
Anyucikra már rá sem kérdezek, nagyon eltüntetek. :(

Andi
candi

Sziasztok!

Muszkuru

Egy nagy kalappal mára!!!(Mi van ha a vizsga alatt indul be Eszti?! :shock: )
Szerintem ne bíbelődj húsvéti dekorációkkal...Úgysem lesz rá időd...Nektek már hozza a nyuszi a húsvéti ajándékot!!! :wink:

Sziszi

Hőd?!

Candi

Mi újság?

Képzeljétek tegnap este elmentünk Salgótarján mellé egy kis faluba.És mit láttam??????????GÓLYÁT!!!!!!!!!!!!

málna2162

Sziasztok!

Húúúúúú már biztos elfelejtettetek! Olvasgattalak benneteket, csak nem írtam, de most próbálok amíg alszik a kis drágaságom. Lekopogom jó baba, éjszaka csak egyszer kel fel, a rekordunk tegnap elött volt, amikor is reggel ötig aludt, megetettem visszafektettem és még reggel 10-ig aludt. Szóval szerencsére ki tudom magam aludni, nekünk csak az első hetek voltak fárasztóak, de aztán kialakult a napirend és minden simán megy már. Azért attól tartok majd ha jön a foga, akkor lehet, hogy bepótolja szegénykém a nem alvást. Bár a védőnőm azt mondta, hogy vannak babák akiknél észre sem veszik, hogy kibújt a fog. Hát szerintem nekem nem lesz ekkora szerencsém. Voltunk múltkor a 2hónapos oltáson, nagyon ügyes volt, nem sírt csak egy kicsit görbült le a szája, viszont az öltözésnél annál inkább.

Takido BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK én is, jó egézséget a neked és a babának is. Mi újság veletek?

Mindenkit puszilok! Majd még próbálok írni, csak már egyre többet van fent és akkor sírás van ha nem foglalkozom vele azonnal. Nincs el egyedül az ágyában. Teszek fel képeket, legalábbis megpróbálom.

Kép
vikike_

hát kicsinyítenem kéne még a képeket, de nem tudom hogy kell, az a legegyszerűbb ha elküldöm a linket, itt meg tudjátok nézni mindig az új képeket
szóval a link: http://ivi.introweb.hu/downloads/levi

Kép
vikike_

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?