SZIASZTOK!!!!!!
Bocsi,hogy nem jöttem,de pénteken este azt hittem,hogy egész naops lazsálás után nem lesz senki...hát szerencsére tévedtem,kedves éjjeli baglyok
Tegnap voltunk 4d uh-n!!!!Nekünk óriási élmény volt....még nem voltunk ilyenen,de a kisfiam....a csaj mondta,hogy ritka az ilyen bébi....a kis kukit folytan mutogatta,szinte minden képen szerepel,kétséget kizáróan!Ámde úgy "pihent" a kis jógaguru,hogy mindkét keze,ill.mindkét lába az arca előtt volt!Egyik kezecske fogja a nózit,szinte a fél arcot betakarva,a két láb keresztben az arca előtt,ebből egyik láb talprésze a feje tetején
és a másik kezecske a térdhajlatban alulról tartja fenn a lábat.....fél órát ügyeskedett rajtam a csaj én már hasrafordulva,böködve igyekeztem mozdulásra bírni...de nagyon kényelmes volt a póz,meg sem moccant!!!Ja és farfekvéses most...ami egy fokkal szerencsésebb a harántnál,de nem az igazi!!!!!A méretei teljesen jók,azok alapján 3 nappal nagyobb a koránál és már itt-ott,amit láttunk belőle jó kis husos kezd lenni!!!És azt mondták,hogy rengeteg a haja,csak úgy csillogott a magzatvízben!!!!
Csináltunk fotót is,de a gép a kocsiban van,majd este apával felrakatom és megláthatjátok a 30 hetes pocakfotót,ami szerintem nagyobb,mint most neked,Musz
a picurról készült képet meg majd próbálom felbazseválni és megláthatjátok a mi kis akrobatánkat!!!!
Málna,nagyon jó a kis vers a Süncsaládról,én ismertem gyerekkoromból,de már régen hallottam!!El is meséltem a kismacimnak!!!Quad,terepmotor
sok újgazdag IQlight barom kedvenc elfoglaltsága!!!!!Szerintem szórj alájuk jancsiszöget,abból nem drül ki,hogy ki tette!!!És talán egy ideig elszoknak a környéketekről!!!Máté szegény jól szétcsapta a száját!!!!!
Gabi,gyönyörű a kisasszony!!!!Milyen picike ap apuka karjaiban!!!És valóban nagyon érdeklődően figyel!!!!
Kata,te aztán szerencsés vagy!!!!Fodrászkodás és tombola!!!!!Tegnap elvitték az ötöslottó főnyereményét...nem tudsz róla valamit
Musz,már csak 11 napod van hátra,szerintem simán leszállt a hasad!!!!!Izgi!!!!!!
Andi,ez a macskakifordítás jó morbid
remélem azért találtál rá humánusabb megoldást!!!
Ma van április elseje,tegnap megvicceltük a barátainkat meg az öcséméket,akik nálunk voltak vendégségben!Azt mondtuk,hogy eddig nem jól látták az uh-on és kislányunk lesz!!!!Simán bevették,a barátnőm összecsókolgatott!Kérdeztem tőle,hogy jól érzem,hogy jobban örülsz??????Az igen után elmondtuk,hogy csak vicceltünk...hát csodálkoztam,azt hittem örül a fiunknak....persze így is van,de a kislányt jobban értékelte volna....
Ma megyünk ebédre a sógornőmékhez,úgyhogy me sem jövök túl sokat!!!!
Mindenkinek nagyon szép napot mára!!!!!