Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok!

Nagyjából visszaolvasgattam. :)

Első és legfontosabb:
Vickyyyyyyy :) Én annyira boldog vagyok.
Ez nagyon jól jött ki, hogy még elmentetek a "nagy utazásra" és már a lurkó is Veletek volt.
Engem is nagyon érdekelne egy uti beszámoló, márcsak szakmailag is :)

Utólag is szeretnék Boldog szülinapot kívánni:
CSONGINAK és ESZTORÁNAK.
Meg persze CSENGÉT is isten éltesse.

Babakocsi:
Egyetértek mostmár Ágotával. Mi használtat vettünk ismerőstől és már most szinte használhatatlan :( Ha mégeygszer kezdhetném, újat vennék. RÁadásul batár nagy, és nem fér be a kicsi kocsinkba. Na de ez van, már próbálom kiböjtölni az időt, amíg Bencust a sportkocsiba betehetem.

Nikó,
Örülök, hogy minden ok, szépen fejlődik a Te babód is.

Pinkiné,
ha a 36. hétig egybe maradtok, az szerintem már jó. Én is ezt beszéltem meg Bencével, aki jó kisfiú is volt, de rögtön jött is a 37 héten utána :)

Vivi,
üdv újra itt, örülök, hogy látlak.

Orsi,
Samu egy tündér :)
Mindig nézem, miket tud, mert általában Bence követi őt a fejlődében. Nagyon ügyes, hogy már ennyi mindenre képes. Bence egyenlőre a négykézlábra feltolással tornázik egész nap és néha sikerül neki kúszni a játékokért.

Na azt hiszem ezt elküldöm, mielőtt elveszne és utána folyt köv.

Kép
bodzi

Szeri, Ág, Angyalka
Klasszak a járgányok, aranyosak bennük a fiatalok :)

Légzésfigyelő:
engem nagyon megnyugtat, hogy van, használjuk is kezdettől.
Nekünk Babysense van és egyszer sem riasztott még.

Nándorka, én letöltöttem a babazenét és az ilyen mozart és társait a netről :oops:
Ezen az oldalon van rengeteg gyerekzene:
http://gyermek.multiply.com/music

Mi szuperul vagyunk, kint töltjük az udvaron az egész napunkat.
Bence nap közben szintén max fél órákat alszik, mint talán Enci. Én sem tudok vele mit csinálni, még a levegő sem nyomja el :) Egész nap játszani kell :)
De legalább éjjel alszunk rendesen.

Kép
bodzi

Drága Csenge!

Nagyon-nagyon Boldog Szülinapot Neked! :):):):) Éljenek az 1 évesek! :)
Kép

Bodzi, én is ennyit kértem a kis Pasitól, hogy még 2 hétig bírja ki bent. Kiváncsi vagyok, mit mondanak a holnapi uh-on, mekkora. :?

Na megyek, lerakom magunkat. Tegnap óta picit dagad a lábam, s mivel a fél délelőttöt úton töltöttem ezért most helyes, nudli vastagságú lábujjaim vannak. Megyek, megpihentetem őket :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Gondolom az időjárás miatt vagyok néha kicsit nyűgösebb, meg elég sokat itthon vagyok, de valahogy a kertbe nincs kedvem kimenni. Zoli közölte, hogy jó lenne, ha kicsit többet kimennék. Hát majd megeröltetem magam.:)

Csengének boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!

Orsi, a megérzésed felé hajlok én is, mármint, hogy fiú lesz. Sógornőmék váltig állítják, hogy kislány. Ezért is vagyok már kíváncsi, hogy fiú vagy lány, hogy jók-e a megérzéseim. Tündériek a gyerkők. Víztisztító ügyben, szívesen elolvasom a Te ismereteidet, nyitott vagyok rájuk, bár egyenlőre biztos maradunk az e-spring-nél, mivel az van.:)

Vicky, nagyon-nagyon örülök Nektek!!!!! Olyan jó érzés, hogy a topic-ban már nincs, aki csak várja a csodát, hanem megtörtént mindegyikünkkel! Hát nem fantasztikus? :lol: :lol: :lol:
Nagyon várjuk az uh-os és az utazási beszámolót is.
Hányingerrel én úgy vagyok, hogy ha húst, fehérliszteset eszem, van amikor a tejterméktől is van hányingerem. Nekem a kajától szokott lenni. Úgyhogy ha ezeket lekerülöm, akkor általában megúszom, de nem mindig. Ezért ha tehetem inkább gyümölcsöt eszem sokat. Valamelyik nap azt jutott eszembe, hogy szerintem az Arwen torna már csak gondolatban is hat. Én mikor hallottam róla, utána pozitív lett a teszt, után írtam Neked is, aztán a Te teszted is poz. lett. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szülésre mi is úgy készültünk, hogy apás szülés lesz, aztán Zoli az utolsó uh-on bent volt, majdnem rosszul is lett, úgyhogy közölte, hogy még meggondolja. :lol: :cry: Amúgy a doki azt mondta, hogy most már tornázhatok, úgyhogy a héten megpróbálok tornát szerezni.

Pinkiné, szorítok, még 2 hétig biztos bent maradjon Peti.

Fió és Adri tényleg jól eltünt.

Marietta várjuk a híreket!

Bodzi, jó, hogy jöttél, már Te is elég régen voltál.

Most megyek, pusz mindenkinek!

Nikó

Kép
nikóska

Tettem fel képeket. Sztetek tudok oda írni megjegyzéseket hozzájuk? Némelyik úgy érdekesebb lenne, pl. amikor a babakocsiban ül, és a kezeit összeérinti Doró, ott babajellel mutatja a tyúkot. Ezt az egyet mutatja csak, viszont ez nagy előny, mert siketnéma pincértől is tud rendelni magának sültcsirkét. :lol: (Amúgy az Én elmentem a vásárba dalban szoktam mutatni az állatok jelét, szereti ezt a dalt.)

Marietta, tudósíts, mizújs!!!

Holnapi vizsgálatosoknak drukkhegységek!!! +++

Kép

Kép
nán-dorka

"Megyek egy kört!"

Kép

"Azám, de a motorhoz bukósisak is kell!"

Kép

"Készen állok!"

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!

CSENGENEK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZULINAPOT TEGNAPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

OLIONAK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Vicky,
nagyon-nagyon orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Es varjuk a hireket majd doki utan!!!!!!!!!!!!
Majd az utazasos weboldalra-keptarra en is kivancsi vagyok
:wink:

Sajnos most megint csak ennyi,allandoan rohanunk....
A hetveget le sem tudom irni kb,annyi minden volt,tegnap nagytakaritas,itt volt Anyum,meg ugyintezes,ma Attilanak megyunk utlevelet csinaltatni :wink: ,meg az egyik dedihez....
Szoval ritkan pihenek,de majd olvasok-irok bovebben! :wink:

Adri es Fiona nagyon eltunt.....nagyon remelem,hoyg minden rendben veluk!!!!!!!!!!

pusz

Kép

Kép
arwen07

Doro tunderi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

köszönöm csajok, este jövök majd a hírekkel :lol:
Pusz

Kép
vickybabe

Minden kedves szülinaposunknak nagyon boldog szülinapot!!!

(tegnap meglestem Fioo volt az iwiw-en)

megvan Nyunyi szandija 20-as ma megyünk érte!!!!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Boldog 1. születésnapot Olionak!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! A családdal csak hétvégén fogjuk megünnepelni. A ticiklit nagyszülőktől kapta a szülinapra. A másik nagyszülőktől nem tudom mit fog kapni. A dédik pénzt adtak amiből ruhácskát kapott, meg szandált. Keresztszüleitől meg babát, formabedobót. Tegnap kettesben ünnepeltük Csengével a szülinapját... Mivel párom dolgozott... Csenge ki is használta: fél órán keresztül hintáztatta magát. :lol: Azért a megszületésére már apa is otthon volt (22:26). :D
Voltunk tegnap védőnőnél méreckedni: 8600 gramm, és 76 centi. Én egy kicsit kevesellem a súlyát, de a védőnő semmi rosszalló megjegyzést nem tett rá. El is kezdtem aggódni, hogy talán nem adok neki eleget enni??! De ugyanakkor meg mindenki azt mondja, hogy nem sovány, vagy mégis? :shock:

Vicky, Marietta! Mennek a drukkok mára, és aztán gyertek mesélni! :D

Doró nagyon édes! Kis motorozós! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ragota! Pár napja írtam privit! Megkaptad? :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Isten éltesse sokáig a szülinapos babákat!!!!!!!!!!!!!!

Csipcsab: mi volt tegnap a dokinál?

Doro nagyon szép babó!

Ti milyen állagú főzeléket adtatok a 9 hónapos gyerkőcöknek. Én még turmixolom, (általában házilag kutyulom, vagy krumplit főzök a bolti üvegeshez) de már többen mondták hogy térjek át a darabosabbra. Ti hogy csináltátok? Lehet, hogy azért nem eszik, mert unja a pépet?? Nem akar enni, súlya nem nől, kezdek aggódni, de a védőnő elintézi annyival, hogy sokat mozog, ezért nem marad rajta újabb pár dkg.
vivi79

OLINAK BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT!!!!! :D :D :D

Vivi, én még mindig turmixolok. Balázs főziből csak pépeset eszik meg. Viszont ő már mondjuk eszi a kenyeret, fölvágottat, sajtot, ez ugye darabos, meg eszik levest is, és benne a tészta, a zöldség szintén darabos, meg a hús is, de főziből nem eszi meg, ha nincs összeturmixolva. A bébikajában a darabos fajtát nem eszi meg. Nyugodtan turmixolgassál, én ezen nem idegelem magam, ő így szereti és kész. Tud darabosat is enni, ez a fő és kész. Próbálgathatsz neki adni, de ha öklendezik, akkor meg főleg turmixolj. Balázs is folyton öklendezett és én nem is erőltettem neki. Aztán egyszer kérte a kenyeret, a kölesgolyót falatkákban és így kialakult, hogy megette a darabosat. Én úgy emlékszem, hogy Bali inkább olyan 10 hós kora körül kezdett el enni darabosat.
szerika

Vivi Nyunyi hisztizik a pépestől lehet Enci is unja már.
azóta minden darabos csak akkor eszi meg ,látszik a kakiján (bocsánat) hogy már rágja az ételt mert nincsenek benne "nagyobb" darabok

Bridzsi

Kép
esztora

Na megvolt a mai kor,de meg nem is ettem ma :oops: Most fogok...

Vivi,
Attim is eszi a darabosat,mindent.KOrabban evett mar kenyeret,meg ezt-azt darabonkent,ha a szajaba adtam,vagy kezebol csocsalta,de 9 hos kora ota eszi a rizst egeszben,minden zoldseget,gyumit csak osszedarabolva,kanallal.A 8 hos kajakat nyeli,mint kacsa a nokedlit.Es a mi kajainkbol is mar falatozik.
Nalunk is ugy volt,hoyg eszrevettem,hoyg nem izlik neki valahogy a pepes,es adtam darabosat es ette,de UUUUUGY,hoyg csak na!Szoval lehet,nalatok is tenyleg ez van!
De elotte en is probalgattam a darabosat es nem tetszett neki,oklendezett,de attol meg neha ujra probaltam,es 9 hosan bejott,az kell neki azota is!
Viszont a kenyer-kifli nem igazan szamit ugymond darabosnak,mert az elolvad a szajukban.Most delutan pl Nagyinal megevett egy banant ugy a kezembol :wink: Probalkozz eloszor ilyesmikkel talan,aztan a kemenyebb darabossal :wink:
Ja es nekunk meg csak 2 fogunk van alul, (4jon,de meg nem bujt ki),szoval az nem szamit,hogy hany fog van,mert az inyukkel ragnak!Annpo Gyuzso mondta,hogy naluk is igy ment egyik naprol a masikra,es nem is hittem,hoyg ez lehetseges,de tenyleg!Es fogak nelkul...
Persze nem adok neki olyat,ami a torkan akadhat :wink:

na megyek enni....

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!
Tegnap írtam jóóóó hoszút és akkor jött az áramszünet.... :evil:

Csenge,nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!
Kép

Olio, nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!
Kép

Nán-Dorka!

Köszi a képeket a képtárban! Nagyon helyes a kisfiad!!!
Doró meg tündéri a képeken!:)

Samu ma egyedül felállt az ágy mellett! :)

Késöbb még jövök...puszi
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Olivér babát sok szeretettel köszöntjük a szülinapján!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

kérdésekre:

- nekünk nem volt légzésfigyelőnk. kórházban dolgozó dokinéni mondta, h elég akkor beszerezni, ha rizikója van rá. így egyiknél sem volt.

- mi pépeset is adunk és kis kézbevehető falatokat (alma, banán, főtt répakocka, sőt, most kb. 11 hótól cseresznye, uborka, paprika is). darabosabb pépeset nagyjából kihagytuk. végülis nem muszáj azt enni, így olyan, mintha krémleveseket enne + mindenféle mást.

Kép

Kép
nán-dorka

fogalmam sincs, mit vegyünk Dorónak szülinapra! a nagyszülőknek szeretnék tippet adni, h ne egy hülye kacattal több legyen, de nincs ötletem!
rugós hinta mettől meddig használható? Doró már kinőtt abból a korból, ugye?
mini műanyag csúszdán gondolkodom, de azon is inkább már csak kínomban... :)

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri, Eszora, és Arwen!
Köszi a válaszokat. Ma ebédre megpróbáltam villával törni a főzijét, nem aratott nagy sikert, összesen 80 g-ot evett.
Kenyeret, banánt, főtt husit, rizst próbálgattam már adni neki darabokban, azt elfogadta. Azt hiszem inkább az étvágyával lesz gond. A kevés ebéd után most uzsira megevett 160 tejpépet. Ez nála már rekord adag, pedig még ez is a normál mennyiség alatt van. Amikor elkezdett főzit enni vacsira lement 180-220 g, azóta 80-120 között mozgunk.
Most mennem kell, majd jövök.
vivi79

Sziasztok!

Olinak Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!

Nem tudom mi van velem csajok de még arra is lusta vagyok hogy írjak. Pedig azért 1 nap 1x benézek hogy mi van Veletek.
Most is reggel óta győzködöm magam hogy jöjjek és meséljek nektek hogy mi volt tegnap.

Hát jó volt tegnap a dokinál. Minden rendben van, Flóra nagyon szépen fejlődik! És képzeljétek úgy megmutatta a punciját hogy csak na. Olyan jót nevettünk rajta. Ott mutogatta. Olyan kis husis neki. :lol: Hát sokáig kellett várnunk hogy ezt megtegye.
A súlya 2kg 13dkg!! :D És befordult. Hát remélem így is marad. Úgy írta a doki a papíromra hogy"Elölfekvő rész:koponya a bemenetre illeszkedik". Több magnéziumot kell szednem mert keményedik a hasam. És mostmár 3 hét múlva kell újra menni vizsgálatra.és akkor már lesz az a szívhangnézés is. :shock: Olyan hihetetlen hogy már így elment az idő.
Továbbra is vizesedem hogyha nem pihenek. Ha lefekszek akkor lemegy de mihelyt csinálok vmit újra bedurran. Olyan jó kis tehén lábam van. :lol:

Vicky,Pinkiné!

Várunk Titeket a mai doki után.

Bocsi hogy most többet nem írok,de ez is olyan nehezemre esett. Fáradtnak érzem magam nagyon.

A képek nagyon szupik! Édesek a gyerkőcök nagyon.
csipcsab

Sziasztok!

Oli babának Boldog Szülinapot Kívánunk!

Kép

Nikó, köszi a drukkot. :)
Nekem Apa a gyümölcs-zöldség evéssel volt ilyen noszogató (még a hányós korszakban), aztán amikor egyszer a boltban majdnem belehánytam a zöldséges részlegnél a pultba, letett róla :) Szerintem úgyis menni fogsz a kertbe, ha kedved tartja :wink:

Marietta, mi volt tegnap a dokinál??? Tessék mesélni!!!

Dorka, ez a leányzó valami hihetetlenül cuki! :) Az első képen az a kis kalap!!! Megzabálom :):):)

Krisz, szerintem Csenge egyáltalán nem vékony. Teljesen formás, nyulánk kislány :):)
Ő lesz a magas, hosszú combú szőke az utcában! :wink: :wink:

Orsi, Samci nagyon édes, ahogy ott kommandózik a pad tetején :):):)

Mi ma megjártunk a Sote-n az uh-ot. Hát, egy horror volt. :roll: :roll:
3/4 12-re volt időpontunk, félre oda is értünk. Jó kis tömeg volt. Leültünk, vártunk. 20 perc múlva jött egy hölgy, beszedte a kis könyveket, majd 2 perc múlva már szólított is. Elmondta, hogy rossz helyre jöttünk, mert ebben az uh helyiségben csak a 12., és 18. heti genetikai uh-okat csinálják, nekünk le kell menni az alagsorba.
Na gondoltuk, remek. Lementünk, hát ott is hasonlóan kevesen voltak. Volt 3 kismama, akik ctg-ről jöttek és ott hisztiztek az asszisztensnek, hogy nem igaz, hogy soron kívül nem lehet őket behívni, már 20 perce várnak. Közben persze jöttek a dokik is, akik hozták a saját kis betegeiket és soron kívül bevitték őket uh-ra. Szóval egy élmény volt. Ekkor már kb. fél 1 volt. :roll: Majd kijött az asszisztens, s mindenkit megkérdezett, hányra jött stb. Mondtam, hogy 3/4 12-re volt időpontom, s mi a nevem. Erre megkérdezi, hogy az uh-os helyiség melletti büfénél bejelentkeztem? Én meg néztem rá, mint Rozi a moziban, hogy mi van?
Hát, mert hiába van időpontod, az uh mellett van egy büfé, amivel egy helyiségben van a felvételi iroda, uh előtt ott kell bejelentkezni. Ezen a ponton már majdnem a kardomba döltem. Bementem, bejelentkeztem.
Kb. 10 perc múlva be is hívtak. Idő: 13 óra előtt 10 perccel. Lányok, nem viccelek, még 5 perc sem telt el és kint voltunk. :evil: :evil: 2D-ben csinálták az uh-ot, lemérték a fontosabb adatokat és már dobtak is ki. Ja és amikor megkérdeztem, kb. mekkora a gyerek súlya, közölte a doki, hogy nincs súlymérő program feltelepítve a "háfuuuuu" csodás, új készülékre, csak saccolni tud a méretek alapján. Na itt, ezen a ponton elhagytam az államat.
De azt mondta, hogy kb. 2400 gr a fiatal Úr, s a méretei alapján 34+3 a terhességi idő, úgyhogy teljesen ideális minden.

Apával olyan zabosak lettünk ettől az egész tortúrától, hogy megbeszéltük, elmegyünk a héten a Genesisbe, ott legalább kedvesek. Most du. felhívtam őket, péntek estére kaptunk is időpontot. Ja és mondta a hölgy, hogy ha már voltunk náluk, vigyük a cd-t amin a képeket kaptuk, mert akkor folytatásként ugyanarra a cd-re írják az új képeket, s így ennyivel is olcsóbb a vizsgálat. Még jó, hogy vannak még normális cégek! :lol:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Itt vagyok újra!
Nán-Dorka: Neked is köszi a választ.

Próbálkozom majd a darabosabbal, előbb utóbb csak eszik normális mennyiségeket valamiből. Holnap majd sütőtököt adok valamivel, az kezdetben nagy sikerű volt. Talán még tart a lelkesedés.

Most itt ül mellettem Kisember a szőnyegen, egy nyakpárnával küzd, pakolja hol jobbra, hol balra, és közben nagyokat nyög hozzá. Nagyon édes tud lenni.

sziasztok.
vivi79

Pinkiné!
Sajnálom hogy ilyen bunkók a Sotén, a lényeg, hogy minden rendben, és majd pénteken kedvesebb emberek közé mentek.
Peti nagyon gyorsan nől, mindjárt eljön az idő és karodban tarthatod drága kicsi fiadat.
vivi79

Ja, és Doró máig elég keveset eszik (bár ez nem látszik rajta, de ilyesmire sokan panaszkodnak...), sztem ha nincs komoly okod aggódni, akkor ne tedd! És Doró 9 hósan még alig-alig evett. Inkább csak kóstolgatott.

Kép

Kép
nán-dorka

VIKI?
És többiek vizsgálateredmények?

Marietta, a lényeg, h jól van a picid!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok,

VAN EGY 8,8 MM-ES DOBOGÓ SZÍVŰ CSODABABÁNK!
:lol: :lol: :lol: :D :D :D :cry: :cry: :cry:

Íme Ő:
Kép

Kép jobb oldalt látszik a szívhangja:)

Kép
vickybabe

SZiasztok Ti Drághák!

Jajjjj Vicky:D
GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ!!!!! Kicsit szentimentális vagyok mostanség, úh most itt bőgök....nagyon szép! Annyira örülök Nektek!
Vállalkozás megyeget, köszönjük. Igazából egyetlen probléma, hogy nem nagyon győzzük a gyártást, és így kicsit kicsi a választék a saját termékekből, visznt nagyon jó viszonteladói kapcsolatot építettünk ki néhány igen nívós céggel , pl a Haász Kft (aki szinte az egész országban az összes játszótéri KERMI-engedélyes játékot gyártja) termékeit mi adjuk az országban a legolcsóbban.
Ja, már úgyis ezer éve ígérgetek képeket: ez a honlapunk, lehet nézelődni kedves érdeklődők: www.fakertibutorok.hu

Dorka:D
Ha arra a rugós hintára gondolsz, amire a Gyermek ráül, és rugózik rajt, abból máég bőven nem nőtt ki Doró, ovis korúaknak is lehet még hzasználni (nekünk is van ilyen, azért tudom.) :D

Csenge baba:D
Boldog egy évet Neked! Anyukádnak meg gratulálunk, hogy már egy éve, hogy megszült Téged!

Olivér nagyfiú!
Téged is ISten éltessen sokáig! Anyukádnak meg szintén gratula, ezer puszi, és mondd meg Neki, hogy hiányzik ám!

Képzeljétek Lányok! Ákos tegnap elindult EGYEDÜL. Először a nappaliban a kanapétól ment el az etetőszékig (a szék aljában a kosárban felejtettem néhány kölesgolyót, az lehetett a motiváló erő), ami kb. egy méter, majd mikor Apa hazajött, egy jó 10 percen keresztül ment kettőnk között úgy ,hogy leültük Apával egymással szemben, és felváltva hívtuk. Kettőnk között volt majdnem két méter. És olyan édes volt, mikor odaért a célszamélyhez, a nyakunkba borult, és hangosan sikongatott, meg nevetett. Én meg bőgtem. Meg Apa is. Ja, és olyan kis szépen csinálta, tök egyenes tartással, pedig mezitláb volt, tehát nem segíthetett Neki semmi.
Ezek a mi nagy híreink.
Most megyek, megfürdök, mert mostz Nagyizik :D
Ezer puszi mindenkinek!

porsika

Vicky:
nagyon szép a Babátok! Porsihoz hasonlóan én is tisztára elérzékenyültem. Mióta vártátok már ezt a pillanatot, már nagyon megérdemeltétek. Vigyázz nagyon Magatokra!

Porsi:
Ákos nagyon ügyes fiú. Ámulva olvastam soraidat. Enci csak 3 héttel fiatalabb, de Ő még fel sem áll. Forgolódni is későn kezdett, úgyhogy a járásra még biztos várni kell jó ideig. Ő ilyen kényelmes, lusta csajszi. Viszont a kúszás az egész nap megy neki, megállás nélkül.
vivi79

Megjött a Quinny babakocsink már szárad a huzata!
nekünk ez a 3. használt babakocsink és semmi rossz tapasztalatom nincs.a chicco-t imádom csak már nem tudjuk kihasználni ezért eladó sorba került.nem akarom megtartani mert annyit változnak a kocsik tesónak veszünk másikat.

Ákosnak gratulálok!!!még Nyunyi sem jár de stabilan állni tud már,mászik ül,az ágyra gond nélkül felmászik

konyhabútor pénteken lesz már pakolunk kifelé még, festenem is kell szerintem este ha Nyunyi alszik megcsinálom.

a legfontosabb Vicky nagyon szép a babócátok (kisvilágutazó)
a sírós smiley-t nem értem????

Bridzsi

Kép
esztora

Marietta, örülök, hogy minden rendben.. aztaaa.. már tényleg nemsokára jön a babóca. Ismét izgulhatunk itt a topicban! Na meg Pinkinéért is! :D

Vicky, annyira jó látni ezt a csöppséget. Hát tényleg csodababa. Én is teljesen elérzékenyültem, hiszen nagyon sokat vártatok rá és lám itt van! Annyi kérdésem lenne, pl. mit szólt a párod? mikor hagyod abba a munkát, hogy tervezed? látszik már a pocidon? amikor oda voltatok nyaralni nem izgultál? gondolom óvatosabb voltál sokkal. Mi lesz a további utazásaitokkal?

Porsi, nagyon ügyes Ákos!!!! Hamar elindult! Szuper lehetett, ahogy néztétek az első tipegéseit. Mostmár nem lesz nyugtod, jövő héten már fut, szalad :D

Samu milyen vagány kiccsávó! :D Ez a szerkója szuperjó!

Dorkát is mindig elnézegetem, hogy milyen édes! És már motorozik, nem semmi!

Nálunk most Balázs beerősített. Sokat megy már egyedül és inkább megy, mint mászik. Úgy örülök neki. Nagyon édesen totyog ő is. Meg legtöbbször valami tárgyat fog a kezébe és úgy megy, szerintem úgy érzi biztonságosnak magát.
Jön a 7. fogunk is.Szerencsére minden nyügi nélkül megúsztuk.

Megyek, ezer a dolgom.

Meri, veled mi zu?
szerika

Vicky,
en is annyira elerzekenyultem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira orulok Nektek!Annyira megerdemlitek!!!!!!
Gyonyoru szep baboca!!!!!!!!
A siros smiley csak veletlen volt,ugye?Vagy oromkonnyek? :wink:

Orulok,hogy a kismamik jol vannak, a korulmenyekhez kepest :wink: Pont most volt itt a baratnom,aki mindjart szul(napokon belul :lol: :lol: ),vitt el meg ezt-azt,olyan jo volt ot nezni!!!

Marietta,
nagyon orulok,hogy befordult Flora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tokjoooooo!

Pinkine,
sajnalom,hoyg ilyen bunkok voltak...de sajnos eleg gyakori...

Porsi,
szuper a cegetek!!!!!!!!!!Szerintem majd mi meglatogatunk,ha aktualis lesz,mert en vmi ronk jatszot akarok a gyerkocoknek :wink: Na meg kerti cuccokat,pl a ronk viragladak nagyon joooooooooook!!!!!!
Es hoyg Akos mekkora nagyfiu mar,kesz vagyok!Nem semmi,hoyg elindult,wow!!!Jaj en is elerzekenyultem,ahogy irtad!
Attilam is nagy vagany mar,ugye 2 honapja allt fel,es azota,mar neha elengedi mindket kezzel,de aztan vagy puff,vagy megijed es visszakapaszkodik :lol: De egy kezzel szokott mar csak kapaszkodni,regota,meg komoly tavolsagokat megtesz kapaszkodva...ugyhogy kivancsi vagyok omikor szanja ra magat...lehet,hoyg holnap,de lehet,hoyg meg honapok :wink:

Szeri,
edi lehet Balazs,ahogy totyog a kezeben valamivel :lol: :lol:

Esztora,
orulok,hoyg megjott a babakocsi :wink: Most en is nagyon efele a modell fele hajlok.....

Vivi,
ne torod vele,hoyg Enci meg nem all,ami kesik... :wink:
Menniysegi eves:szerintem az nagyon fontos,hoyg ne eroltesd!!!!Semmikepp!Ha nem kell,nem kell!Ugysem eszik tobbet,ha tukmalod,csak kellemetlen elmeny lesz szamara az eves!Azt meg nem akarjuk,ugye :wink: Vannak gyerkocok,akiknek kevesebb is eleg,nem nagy evok,illetve minden gyereknel vannak idoszakok,amikor rosszabbul eszik.Ezt el kell fogadni.Hizas:amikor elkezdenek mozogni,altalaban ahizas is stagnal,ne aggodj emiatt sem.Hisz egesz nap meg sem allnak!

Orsi,
Samu mennire nagyfiu mar,nem semmi,ugy nonek!Es,hogy felallt... :shock: :shock:

Csajok,(foleg akiknek kertje van)
beadatjatok a kullancs "elleni" oltast?Es ha igen,mikor?(milyen eletkorban?)
Mert en mar korbejartam a temat,es nem tudom...pro-kontra ervek sora....
Az nalunk tuti,hoyg bedatom,csak a mikor a kerdes...
Mert az FSME szerumot lehet mar 1 eves kor utan adni,de a gyerekdokink azt mondta varjunk 3 eves koraig...de mi rengeteget vagyunk kint,(Anyosomeknal,akik erdo mellett laknak kozvetlenul,Anyumeknal,Sogornoeknel,es ez mind "videk") es a mi telkunk is-renegeteg fank van,stb...es ugye telen mar ott leszunk..
En 14 eve oltva vagyok,pont holnap megyek a 3 eve emlekezteto oltast beadatni magamnak....
Szoval szerintetek???Nekem rengeteg ismerosom beadatta 1 evesen.....csak rossz,hogy a dokink inkabb tolna az idopontot,mert,hoyg van kockazata.... :?

Na megyek,Attilam felebredt (ma kivetelesen delelott nem aludt,nem csoda,hisz 9ig aludt :oops: ),csak ebed utan,most...

Majd jovok meg!!!Irjatok sokat!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok drága lányok!

Köszönöm mindenkinek :lol: :D

Porsi, de szuperek ezek a kerti játszóterek :D Én is pont ilyet szeretnék majd, úgyhogy elmentem a linket :wink:
Gratula Ákinak, nagyon korán elindult, hihetetlen ügyes fiú!

Vivi, nem baj az, ne siettesd Enci babát! :D Neki biztos tetszik a kúszás-mászás, majd ha megunja, föláll! :wink:

Esztora, akkor nagy munkában lesztek (új konyha), tök jó! :D Babakocsiról majd tegyél képet (Nyunyival benne). Tegnap ilyen volt a hangulatom, egész este fülig ért a szám és közben sírtam (még kicsit most is…)

Szeri, a párom 2 centivel a föld felett jár! Tegnap már (állítólag) nem izgult, mert tudta, hogy minden rendben lesz! Az utazáson nagyon vigyáztunk rá, mindig igyekeztünk kevese(bbe)t gyalogolni, túrázáskor is sokat megálltunk leülni, figyeltünk, hogy mindig rendesen együnk és eleget pihenjünk... Munkát aug. végéig tervezem maximum (egyre visszafogottabb iramban), de egyelőre nem akarom közhírré tenni a dolgot, csak kb 1 hónap múlva, addig csak néhány közvetlen kollegámnak mondom majd el, akinek muszáj. Külföldre meg nem megyek többet, a baba a legfontosabb! Poci – eleinte látszott, de az utóbbi napokban az egész napos émelygés miatt alig eszem, úgyhogy már alig látszik a pocim…

Arwen, igen, örömkönnyek :D Oltáshoz sajna nem tudok hozzászólni… :roll:

Pusz

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Marietta, de jó hogy Flóra befordult!! :) Amíg csak az uh-on mutogatja a puncit nincs baj, csak idekint ne legyen szokása! :wink: :wink:

Vicky, ez olyan édes! :) Nekem eszembe juttatta azokat az időket, mikor Peti még ilyen kicsike volt! :oops: :oops:

Porsi Drága, el tudom képzelni ahogy boldog mosoly közepette folyt könnyed, hogy Áki milyen hiper ügyes! :wink: Ez egy újabb mérföldkő az Ő kis életében :):):)

Esztora, tök jó hogy megjött az új járgány! :) Majd rakj fel róla képet! Meg persze Nyunyiról is :)

Szeri, tényleg nagyon édes lehet Balázs, ahogy a kezében valamivel totyog. Barátnőm kislánya is mindig ezt csinálta, csak Ő a másik kezével egy felnőttbe kapaszkodott :):):)

Vicky, a hangulat ingadozásokhoz tessék hozzászokni :) Én néha önmagam tesze-toszaságán szoktam nevetni, majd sírni :oops:

Tök jó képzeljétek, a 7 pár közül, akikkel jártunk a Bolgárkerék utcába a szülőfelkészítőre, már 4-nél megszületett a baba :) A héten idáig minden nap kaptam e-mailt, hogy ki mikor szült :):)
Idáig 3 fiú, 1 lány az arány. Mindannyian 3-5 óra között szültek meg. Még van egy pár (ott kisfiú jön), ők most vannak a 38. hétben, aztán jövünk mi Petivel, utána jön egy ikres pár (ott egy fiú, egy lány), 32. hétben vannak, aztán jön még egy pár egy kisfiúval, ők a 31. hétben vannak. Úgyhogy júliusig még nagy baby eső lesz ott is :)

Szeptemberben meg tartunk egy baba találkozót. :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vicky!

Annyira örülök Nektek!! Emlékszem hogy milyen érzés volt nekünk is. Most felidézted bennem. :wink: Vigyázz nagyon magatokra. Óvatosan azzal a munkával! 8)

Pinkiné!

Hát reméljük idekinnt Flóra nem lesz ilyen punci mutogatós. :lol: Az apja már előre fél hogy mi lesz a fiúkkal. Nem tudom miért parázik már előre. :lol:
Hát nem semmi mi volt Nektek a sotén. Bár én is tudom hogy ez így megy ott(sajna). Tudod oda jártam gyerkőc ügyben. Ott "készült" Flóra. Állandóan 4-5 órákat ott ültem.

Csajok!

Nagyon ügyesek a gyerkőceitek. Mennek,kúsznák másznak. Nagyon édik lehetnek. És hát Doró csuda vicces ahogy készül a motorozáshoz. :lol:
csipcsab

Vivi, épp ebben az időszakban lassult le mind2 gyerekem fejlődése, amiben Ti vagytok. Ez teljesen jellemző.

Viki!!! Úgy örülök! Most akkor ez az, amikor így-úgy próbálnak segíteni az orvosok, a baba meg úgy dönt, h spontán jön és kész? Vagy vmi segíthetett? Nem mintha nem lenne mindegy, a lényeg a 8,8 mm-es gyönyörűségetek!!! Nevek? Vonalzó? :wink: Ki tudja már?
Kérdezted a mh-et, h mikor mondtuk meg, én elég hamar, de az én mh-emmel ilyen szempontból mázlista vagyok, rendesek.

Meri, ugye jól vagytok? Gyere, ha tudsz, várunk!

Marietta, nagyon édi lehetett Flóra!

Ja, az igazsághoz hozzátartozik, h Doró nem motorozik még, csak feláll a motor mellett. Meg imádja föltenni a sisakot. Amúgy mindent próbál felvenni, zoknitól kezdve a kabátig. Van önbizalma, hál'istennek. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika, nagy grat az elinduláshoz. Jó hamar! Mióta mászott már a fiú?
Doró talán a szülinapjára indul el. De lehet, h nem. Ráérünk, Enci is ráér! A lényeg, h rendben vannak!

Viki, hiszen ott ragyog a vonalzódon a baba, bocs, kicsit lökött (és fáradt) vagyok.
Émelygéssel mi a helyzet?

Ma ünnepeltük a férjemmel az együttjárós évfordulónkat, jót ettünk és sétáltunk. Doró a vonaton "meghódított" egy tini fiút, jót kukucsoltak.

Kép

Kép
nán-dorka

Porsi, tök jó az oldal. Kerítés nincs?

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky!

Gyönyörűűűű a bébid!!!! :D :lol: :lol: Úgy örülök Nektek!!!

Vivi!

Szerintem egyáltalán nem baj hogy Enikő még nem csinál dolgokat.Minden baba más. Nálunk a mozgás megy gyorsabban a beszéd lassabban.Domi 4 éves múlt és még most is van aki nem érti meg,hogy mit mond.

Porsika!

Jaj Ákos olyan ügyes aztaaaa!!!!Gratulálok a járáshoz!!!!

Szeri!

Balinak is nagy gratula a járáshoz,olyan édi lehet ő is!:) Fénykép esetleg? :)

Pinkiné,Marietta!
Jaj olyan jó,hogy már ilyen kevés van hátra!!!! :)
Kinek írtok sms-t???:)

Azt mondtam már hogy Samu és Domi beszélgetnek? Mintha köhögnének...ilyen fura hangokon...percekig válaszolgatnak egymásnak.:)És ma együtt autóztak!:D (ez nagy szó,mert Domi eddig folyton elvette az autókat az öcsitől,mert féltette őket,hogy nyálasak lesznek.:))

Most ennyire volt időm... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Hat ma 2 szulinaposunk is van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BALAZS,nagyon-nagyon boldog 1. szuletesnapot kivanunk Neked!!!!!!

Kép

MICA,nagyon-nagyon boldog 1. szuletesnapot kivanunk Neked!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
arwen07

Balázs és Mica! Isten éltessen benneteket 1. születésnapotok alkalmából!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

A szülinaposoknak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

Mi jól vagyunk, már rengeteget érzem, hogy izeg-mozog Áron. Sokat alszunk és rengeteget vagyunk a kertben.

Ezt vettem hétfőn: Kép
Muszáj volt elhoznom. És lesz hozzá ugyanolyan plédecske is.

meriann

Balinak és Micának, ennek a két gyönyörű nagyfiúnak nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapjuk alkalmából!!!
És várjuk a beszámolókat az ünneplésről! :wink:

Kép

Orsi, elfelejtettem írni ,de csodaszép a fiad és nagyon vagesz a szerkója! :wink:
Klassz, h együtt játszanak. Az én fiam is néha kitalálja, h Doró nem játszhat az autóival, de azért többnyire ad egyet-egyet, h azzal játsszon. Doró pedig húzgálja az autót és berreg hozzá, ahogy kell. :lol: (Az én fiam sokkal nagyobb, mint Domi, szóval sztem nagy szó, h Domi is ilyen gáláns, és jót vetít előre a jövőre nézve.)

Meri, épp Kismackónak akartam becézni a tegnapi hsz-emben a babádat, de aztán kihagytam ezt, nem tudva, örülnél-e neki. Ezek szerint igen... :wink: Édes a ruci, nagyon! Izgő-mozgó Áron babának biztos nagyon tetszik a sok kert és a sok alvás!

Kép

Kép
nán-dorka

1 éve pont ebben az időpontban született Balázs :D :D :D
szerika

Egyébként köszi csajok a köszöntéseket. Aranyosak vagytok.

Ünneplés nálunk a jövő hét szombaton lesz, akkor ül össze a család, megyünk étterembe, fotózkodni, torta is lesz, meg tűzijáték meg minden.
Ma csak szerényen hármasban ünnepelünk. Már feldíszítettem Bali szobáját. És ma kapja meg tőlünk a kis szerény ajándékunkat. Persze majd készítek erről fotókat és szerintem a képtárba fogom felrakni.
szerika

Balinak és Micának Nagyon Boldog Szülinapot!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Balinak és Micának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!

Ma kimostam a kis Fiam utolsó adag ruháját. :) Már csak az ágynemű és a babakocsi huzat van hátra :):)

Orsi, hát számomra is izgalmas az érzés :) Szerintem én Drága Porsi Keresztanyunak fogok sms-t írni, hogy elindult a buli :) De ha van még önként jelentkező, annak is szívesen jelzek :):):):wink:
Édes lehet a két srác, ahogy egymásnak hadoválnak :):)

Meri, annyira hihetetlen, hogy túl vagytok a félidőn! :shock:
Őrület, mennyire röpülnek a hetek. A ruci nagyon édes, annak meg kifejezetten örülök, hogy Áron baba ilyen izgő-mozgó :)
Mi hiába töltjük mindjárt a 35. hetet, Peti még mindig úgy gondolja, neki ugyanannyi helye van, mint az elején :) Pedig én érzem, hogy nem! :):):) :wink:

Na megyek, gyorsan összeütöm az ebédemet. Tegnap voltam piacon és vettem tököt, úgyhogy most rántott tököt csinálok. Nagyon megkívántam.

Jaj tényleg csajszik, görögdinnyét lehet enni? Tegnap olyan sok szépet láttam, de nem mertem venni, mert az olvastam egy cikkben, hogy a kismamáknak nem javasolják.

http://www.babanet.hu/faq/terpan05.php

Ebben a cikkben van, hogy a dinnyefélék nem a terhesek számára teremnek. Csak azt nem fejtik ki, miért?! :roll: :roll:

Valakinek ötlet?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drága csajok,
megint elmaradtam, szőrnyű hét áll mögöttem. :(

kedden elmentem bőrgyógyihoz Pestre Marcival, ahogy mondtam is. Kaptunk krémet stb... erre, h szte nagyon pici, meg a pocija is nagyobb, szte lisztérzékeny én remegve jöttem ki.. :roll:
hogy menjünk el nyaralni és majd szeptemberben kivizsgálja.... :evil:
hívtam a házidokit, ő azt mondta, h tényleg pici, ami lehet ettől is, de attól is, h mi sem vagyunk nagyok, szval érdemes megnézetni ha szakember úgy látja, de már nyaralásig nem tud mit csinálni....
akinél voltunk gasztroenterologusnál anno meg gyesen van...
anno 14 hósan volt neki allergiateszt, amin a búzaliszt is negatív volt, de áll. attól még lehet, jómi?? :evil:
addig telefonálgattam, míg tegnap benyomtak a Budai allergiaközpontba egy gasztroenterologushoz. ő is megnézte, szte is genetikailag kissebb, de csinált ételallergia tesztet 1 hét múlva lesz meg, meg lisztre gyorstesztet, ami negatív lett, de ez csak 97%, a másik vérteszt lesz a biztos.
szval így állunk, én padlón avgyok... :?

nyaralni kedden indulunk, Hurgadára.

mingyáá rakok pár képet is és ne haragudjatok, de elmaradtam az olvasással is. :(

Kép
Kép
h@jni

Kép
Kép
Kép
Kép

éssss. ilyen a hajam...
Kép
Kép

Kép
Kép