Vicky,
en is annyira elerzekenyultem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira orulok Nektek!Annyira megerdemlitek!!!!!!
Gyonyoru szep baboca!!!!!!!!
A siros smiley csak veletlen volt,ugye?Vagy oromkonnyek?
Orulok,hogy a kismamik jol vannak, a korulmenyekhez kepest
Pont most volt itt a baratnom,aki mindjart szul(napokon belul
),vitt el meg ezt-azt,olyan jo volt ot nezni!!!
Marietta,
nagyon orulok,hogy befordult Flora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tokjoooooo!
Pinkine,
sajnalom,hoyg ilyen bunkok voltak...de sajnos eleg gyakori...
Porsi,
szuper a cegetek!!!!!!!!!!Szerintem majd mi meglatogatunk,ha aktualis lesz,mert en vmi ronk jatszot akarok a gyerkocoknek
Na meg kerti cuccokat,pl a ronk viragladak nagyon joooooooooook!!!!!!
Es hoyg Akos mekkora nagyfiu mar,kesz vagyok!Nem semmi,hoyg elindult,wow!!!Jaj en is elerzekenyultem,ahogy irtad!
Attilam is nagy vagany mar,ugye 2 honapja allt fel,es azota,mar neha elengedi mindket kezzel,de aztan vagy puff,vagy megijed es visszakapaszkodik
De egy kezzel szokott mar csak kapaszkodni,regota,meg komoly tavolsagokat megtesz kapaszkodva...ugyhogy kivancsi vagyok omikor szanja ra magat...lehet,hoyg holnap,de lehet,hoyg meg honapok
Szeri,
edi lehet Balazs,ahogy totyog a kezeben valamivel
Esztora,
orulok,hoyg megjott a babakocsi
Most en is nagyon efele a modell fele hajlok.....
Vivi,
ne torod vele,hoyg Enci meg nem all,ami kesik...
Menniysegi eves:szerintem az nagyon fontos,hoyg ne eroltesd!!!!Semmikepp!Ha nem kell,nem kell!Ugysem eszik tobbet,ha tukmalod,csak kellemetlen elmeny lesz szamara az eves!Azt meg nem akarjuk,ugye
Vannak gyerkocok,akiknek kevesebb is eleg,nem nagy evok,illetve minden gyereknel vannak idoszakok,amikor rosszabbul eszik.Ezt el kell fogadni.Hizas:amikor elkezdenek mozogni,altalaban ahizas is stagnal,ne aggodj emiatt sem.Hisz egesz nap meg sem allnak!
Orsi,
Samu mennire nagyfiu mar,nem semmi,ugy nonek!Es,hogy felallt...
Csajok,(foleg akiknek kertje van)
beadatjatok a kullancs "elleni" oltast?Es ha igen,mikor?(milyen eletkorban?)
Mert en mar korbejartam a temat,es nem tudom...pro-kontra ervek sora....
Az nalunk tuti,hoyg bedatom,csak a
mikor a kerdes...
Mert az FSME szerumot lehet mar 1 eves kor utan adni,de a gyerekdokink azt mondta varjunk 3 eves koraig...de mi rengeteget vagyunk kint,(Anyosomeknal,akik erdo mellett laknak kozvetlenul,Anyumeknal,Sogornoeknel,es ez mind "videk") es a mi telkunk is-renegeteg fank van,stb...es ugye telen mar ott leszunk..
En 14 eve oltva vagyok,pont holnap megyek a 3 eve emlekezteto oltast beadatni magamnak....
Szoval szerintetek???Nekem rengeteg ismerosom beadatta 1 evesen.....csak rossz,hogy a dokink inkabb tolna az idopontot,mert,hoyg van kockazata....
Na megyek,Attilam felebredt (ma kivetelesen delelott nem aludt,nem csoda,hisz 9ig aludt
),csak ebed utan,most...
Majd jovok meg!!!Irjatok sokat!!!!