Sziasztok!
Tegnap nem tudtam jönni, vagyis mikor be akartam lépni nem müködött a bnet
Szülinapi buli jó volt, Lili nagyon élvezte (szokásához hiven), h a középpontban lehet
Ajándékoknak is nagyon örült, kapott két társast (ezek nekünk is bejönnek
), mesekönyveket és egy csini szoknyát felsővel. Na és a bicót is meg fogja kapni vmikor...
Meli
Amit a védőnők nem szoktak tanácsolni: káposztafélék, hüvelyesek, uborka, szeder, málna, eper, de én szerencsés voltam, egyik gyerkőc sem volt hasfájós igy mindent ettem. Persze a szülés utáni 1-2-3 hétben próbáltam ezeket mellőzni, de ennyi időn belül ugyis kiderül, h mit bir el a baba pocija
Lábgörcs
Nekem alvás közben volt 1-2 alkalommal, egyszer elég huzós volt és hiába jajjgattam meg ébresztgettem apát, h segitsen kihuzni a lábam aludt mint akit fejbevertek
Málna
Nagyon klassz a minijátszótér
Gondolom Máté is élvezni fogja.
Olyan jópofa a képen, ahogy terelgeti a halat
Eszti
Csini vagy a képeken
A párizsi képek is nagyon jók, látszik, h jól éreztétek magatokat
Musz
Micsoda kiskertész ez a nyulgyerek
Képzeld! Ma Veled álmodtam
Nálad voltunk Danival babalátogatóban
Egy totál lepukkant lakásban laktatok (mi meg nem messze tőletek
),csak a konyhátok volt szép (mint a képen amit felraktál), na és lengőajtók voltak normál ajtók helyett
Egy kicsit játszottunk a nyuszival is, aki egy ideig nagyon ari volt aztán kieresztette a körmeit és a hátamba kapaszkodott majd félig lefejtette rólam a kötött kardigánomat
Nem tudom honnan jött ennyi hülyeség
Egyébként klassz lett a babaszobátok! Jól látom, h nyuszi mintás a fejvédő a kiságyban?
Sziszi
Gondolom ha nagyobb baj lenne annak már lettek volna előjelei más módon is! Biztos rendben lesz minden! Tominak nagyon jó dumája van
Viki
Sztem ilyen szép időben senkinek sem esik jól dolgozni
Candi
Pár nap mulva már Ti is egy lépéssel közelebb lesztek a célhoz
A tavaszi fáradtság nagyon alattomos tud lenni
Jajj képzeljétek! Pénteken az oviban férjhez ment a lányom
Az egyik ovónéni fényképezett is a telójával, ime a menyasszony és a vőlegény:
Na és a szülinapról is egy pár