Új privát üzeneted érkezett!

kísérlet : ezt az üzenetet 13.02-kor írom

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, vagyis mikor be akartam lépni nem müködött a bnet :twisted:

Szülinapi buli jó volt, Lili nagyon élvezte (szokásához hiven), h a középpontban lehet :wink: :lol: Ajándékoknak is nagyon örült, kapott két társast (ezek nekünk is bejönnek :wink: ), mesekönyveket és egy csini szoknyát felsővel. Na és a bicót is meg fogja kapni vmikor...

Meli
Amit a védőnők nem szoktak tanácsolni: káposztafélék, hüvelyesek, uborka, szeder, málna, eper, de én szerencsés voltam, egyik gyerkőc sem volt hasfájós igy mindent ettem. Persze a szülés utáni 1-2-3 hétben próbáltam ezeket mellőzni, de ennyi időn belül ugyis kiderül, h mit bir el a baba pocija :wink:
Lábgörcs :? Nekem alvás közben volt 1-2 alkalommal, egyszer elég huzós volt és hiába jajjgattam meg ébresztgettem apát, h segitsen kihuzni a lábam aludt mint akit fejbevertek :roll:

Málna
Nagyon klassz a minijátszótér :lol: Gondolom Máté is élvezni fogja.
Olyan jópofa a képen, ahogy terelgeti a halat :lol:

Eszti
Csini vagy a képeken :wink: A párizsi képek is nagyon jók, látszik, h jól éreztétek magatokat :lol:

Musz
Micsoda kiskertész ez a nyulgyerek :lol:
Képzeld! Ma Veled álmodtam :shock: Nálad voltunk Danival babalátogatóban :lol: Egy totál lepukkant lakásban laktatok (mi meg nem messze tőletek :shock: ),csak a konyhátok volt szép (mint a képen amit felraktál), na és lengőajtók voltak normál ajtók helyett :lol: :lol: :lol: Egy kicsit játszottunk a nyuszival is, aki egy ideig nagyon ari volt aztán kieresztette a körmeit és a hátamba kapaszkodott majd félig lefejtette rólam a kötött kardigánomat :lol: :lol: :lol: Nem tudom honnan jött ennyi hülyeség :roll: :lol: :lol: :lol:
Egyébként klassz lett a babaszobátok! Jól látom, h nyuszi mintás a fejvédő a kiságyban? :lol:

Sziszi
Gondolom ha nagyobb baj lenne annak már lettek volna előjelei más módon is! Biztos rendben lesz minden! Tominak nagyon jó dumája van :lol:

Viki
Sztem ilyen szép időben senkinek sem esik jól dolgozni :wink:

Candi
Pár nap mulva már Ti is egy lépéssel közelebb lesztek a célhoz :wink: A tavaszi fáradtság nagyon alattomos tud lenni :x

Jajj képzeljétek! Pénteken az oviban férjhez ment a lányom :lol: :lol: :lol: Az egyik ovónéni fényképezett is a telójával, ime a menyasszony és a vőlegény:
Kép

Na és a szülinapról is egy pár
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!
Kezdek nagyon mérges lenni, mikor van időm írni szivat a bnet, nem enged be :twisted: :evil: :twisted:
Most meg csak pár percig van időm.
Mókuska: nagyon szép menyasszony Lilike és szupi lehetett a szülinap. Unoka hugival találkoztak már?
Nektarin: sikerült utolérned magadat a munkában? Nagyon irigylkedek a párizsi élmények miatt, jók a képek Ti meg nagyon aranyosak vagytok. Poci iskerekedik már :D
Gabi: Eszti az anyatejjel szívja magába a számítstechnikát :wink: Majd egyszer csak azt vesszül észre, hogy Ő ír nekünk :)
Sziszi: én nagyon remélem, hogy hamar kiderítik a probléma forrását, nagyobb baj tuti nincs! Tomi gyerekszája meg haláli :D
Musz: nagyon szép a babaszoba, látom nyúlambulam is belakja. A tiszafás cserép meg nagyon jó kuckó lehet, nem üregi rokonsággal rendelkezik véletlenül Muszika?
Meli: sikrült pihenni ma, vag kertben bogarásztál?Egy ablak pucolásával majd megvárom a jövő hetet, meg a terasz is hátra van, ma nem volt több kanalam hozzá.
Kata: dolgozol már, vagy még szabin vagy?
Málna: mi újság veletek? Szeded a bogyót már?
Viki? na jobb otthon, mint a munkában? / hülye kérdés tudom :oops: /
Dóri, Vikike, Nika: egy bejelentkezésre legen időtök légyszí-légyszí, mi van veletek, csemetékkel?!
Na spurizok a dógom után, ha nem purcanok ki és enged a bnet :evil: övök még ma!

Andi
candi

Itt a stréber :lol:
A negyedik legjobb lett az informatika dogám a 26 fős csoportból, és nálam csak pasik írták meg jobban :D (50-ből 48 pont, hehehe)

Ildi, a képek alapján látom, hogy jól sikerült a buli :wink:
Hát nem semmi egy álmod volt. De biztosíthatlak, nyúlgyerek ilyet sosem tenne. Nem szereti a kötött dolgokat :lol:
A plüssös cuccok jönnek be neki, azokat szereti nyalogatni. Meg apa ágya előtt a báránybőrt, amit sikerült már félig elrasztásítania...

A rácsvédő kacsás, de végülis is háztáji mindkét állat... :lol:

Gabi, de szoptatás közben hogy gépelsz? Magadra kötöd Esztit? Vagy fél kézzel tudod tartani? Én még a kétkezes tartásban sem vagyok biztos :roll:

Andi, apa izé ... ügyeskedett ma? Mikor lesz eredménye?

Málna, nagyon tuti a private playground :D
Te hogy veszed rá magadat a tanulásra? Nekem elég nehezen megy...

Sziszi, szerintem írnod kéne Tomi aranyköpéseit. Ha összegyűlik egy adag, ki is adhatjátok, komoly igazságokat tartalmaznak! :wink:

Eszti, miért hajlasz a lány felé?
(én szegény lányomat olyan szépen fiúnak éreztem, hogy csak na...)

Vvviki, szerintem a jó idő miatt voltál munkakerülő. Ki akar ilyen gyönyörű napsütésben papírokat tologatni :D

Na beindult az őrület, ma 4 hívást és két sms-t kaptam "hogy vagy" témában.
Kedves ismerőseimnek kezd derengeni valami dátum, ami közeledik :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,jó reggelt!!!!

Ildi,nagyon jók a fotók,istenem,azok a hatalmas mandulavágású szemek!!!!!Lilike nagyon élvezhette,hogy körülötte forog a világ :lol:

Andi,remélem apával (is)minden ok lesz és hamarosan téged is lefáraszt egy izgő mozgó babuci!!!!!Tegnap főleg pihentem,csak egy fél órát kertészkedtem,de nagyon sokat hintaszékeztem az erkélyen,úgyhogy estére ki is jöttek a szemlőim és lepirult az orcám :oops:

Musz,mire te is a 3.babádat tartod a kezedben hidd el,hogy menni fog a szoptatás fél kézzel is :lol: ügyes vagy,gratula a vizsgához!!!!

Lányok,én éjjel 4 órát aludtam a kutyánknak köszönhetően:egész éjjel be nem állt a szája.....apa hajnali 2-kor körülnézett,hogy nem betörő-e,de azt mondta,hogy a kutya csak híreket kapott,mert az egész környék zajos volt a kutyaugatástól :cry: és persze pont ma dolgozom is...szóval egészen friss vagyok....

Ma megyünk egy ismerőshöz,aki babarucikat varr és egy nagy halommal van neki otthon,állítólag nagyon jó áron adja!Bevásárolunk a picikémnek!!!!!Már nagyon várom!!!!

Szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

hellóóó !!!

ITT AZ IGAZI TAVASZ !!!!!!! :D :D :D

melózom ezerrel :?

Ildi
akkor már anyós lettél ? :lol:

Gabi
le a kalappal előtted ! Esztike tényleg az anyatejjel szívja magába az informatikát !

vvviki

Azta,lányok,nem visszük túlzásba ezt a mai napot......hol vagytok?????Pedig már itthon vagyok,igencsak ráérnék olvasgatni!!!!! :lol:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Sziszi

Én is szívesen mennék játszótérre,de sajnos itt nálunk nem nagyon van. Ami van az meg…
Inkább hasonlít egy karámra.
A „kedves” anyukákról meg nem is beszélve…TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!
Remélem hamarosan kiderül,hogy mi a bibi nálad.Szorítok!
Tomi dumája haláli. Máté is tud alakítani!

Meli

Most van az utolsó félévem.Vannak a félévi vizsgák,a négy féléves anyagból a vizsgák, a szakdologozat. :wink:

Candi

Mi újság?!Apa ügyeskedett?!
Én ma kezdtem a gyógyszert…

Mókuska

Sok boldogságot az ifjú párnak :D
Nagyon helyesek!!
Dani is,kis csibész.
Mátét lesem lehet szedni a csúszdáról. Mindennap 8 után tudom csak becibálni a kertből. Jól lefárasztja magát,és nagyon jól alszik!!

Muszkuru

Gratulálok a vizsgához!!
Telefon :D :wink:

Tegnap megadta magát a telefonom…Ma reggel elmentem a T-mobilba,hogy ugyan van még 52 napom,hogy leteljen a 2 éves hűségnyilatkozatom ,de szeretnék egy új készüléket vásárolni. Viszem tovább a számom,nem bontok szerződést bla-bla.
Nem lehet mert a hny. lejárta előtt nem lehet készüléket cserélni.(mondja az ügyintéző)
Ok. De azért csak lehetnének egy kicsit rugalmasabbak, hiszen csak 52 napról van szó,és van egy csomó kártyám,arany meg platina ,meg kiemelt ,szóval zsugázni már tudunk.(mondom én)
Nem ,mert így meg úgy,meg amúgy. Vegyek egy dominós telefont és jöjjek vissza 52 nap múlva és akkor már vehetek egy új készüléket. Nem gondolta komolyan ,hogy most is és két hónap múlva is veszek telefont. Ja és a dominós vásárlásnál a pontokat nem lehet beváltani(ügyes)
És az a FONTOS ember aki elbírálhatja ezeket a kérdéseket nem ér rá. Mondja úgy,hogy fel sem hívott senkit…
Na itt szaladt le az agyamból a vér.
Először azt mondta,hogy nem lehet semmiképpen. Most már van FONTOS ember aki dönthet.
Szóval én nem vagyok FONTOS ember,csak egy HÜLYE KIS ÜGYFÉL (amiből azt hiszem több ezer,vagy millió van a T-Mobilnál…),és eltudja dönteni,hogy az én esetemben nem fogják elbírálni,és hogy nem ér rá az illető…
:evil: :evil: :evil:
Nem nagyon tudott mit mondani .De arra meg végképp nem mondott semmit az üi-ő amikor, megkérdeztem,hogy akkor minek vannak a Kapcsolat kártyák? A pontok.Vegyek rajta 86 T-mobilos esernyőt?!Csak addig vagyok FONTOS ügyfél amíg aláírom a szerződést? Amíg fizetek?Ha valamilyen nyomorom van akkor széttárják a kezüket?!

Szóval fogtam magam és hírtelen felindulásból átmentem a Pannonhoz.

Megyek mert még a végén agyvérzésem lesz :D

További szép napot!

málna2162

Medveébresztő buli március 31-én a veresgyházi medveparkban!

Szokás szerint 8 órától nyitva vagyunk, a programok 10 órától kezdődnek.

10.00 - 17.00
A Német Cirkusz idomított kisállataival szerepel. Fellépnek még artisták, bűvészek, bohócok.
Sétarepülés

14.00
Kangójapp bange jumping ugrócsoport

15.00
Eszményi Viktória egy órás gyerekműsora

A rendezvény a 200 Ft-os belépődíj fejében látogatható.
Ugrálóvár, póni lovaglás, arcfestés, kézműves foglalkozások nem díjtalanok.

18.00
Veresegyházi Általános Iskola Fő út 77-79 szám alatt, a lámpás kereszteződésnél nagyszabású zenés est lesz.
Fellépők:

Bódy Guszti és a Fekete szemek,
Galambos Lajos és a Dáridó zenekara,
Gergely Róbert,
Komár László,
Desperado,
Novák Kultúr zenekar.
A helyszínen válthatóak a belépők 1.100 ft-os áron.
A helyszín mérete adott, ezért a részvételi szándékukat előre jelezzék (06-20) 453-70-28; (06-20) 397-01-38.

Itt kettő darab 120 négyzetméteres vendéglátó sátor gondoskodik ételről, italról.
Műsorvezető Nyertes Zsuzsa lesz.

málna2162

Kép
mamen

Sziasztok! 8)
Itt egy elveszett pocakos jelentkezik. Van itt valaki?
Málna, Sziszi, Candi és a többiek, mindent bele! :wink:
Hoppá, neked lesznek vizsgálatok vagy gyógyszerezel?( Bocsi, de nem olvastam rendesen vissza. :oops: )
Plútó, Eszti nagyon édes és a tesók is.
Mókuska ez rátok is vonatkozik. Gratula az esküvőhöz. :wink:
Meli, én sem alszom sokat éjjel. De én már rég nem dolgozom, így délelőtt tudok szunyálni :oops: gondold meg, te munkamániás! :D
Musz, gratula a dogához! Ilyen sikeres legyen a következő "produkciód" is! :D Már meg sem merem kérdezni: hogy vagy? Ha nem indulsz be, mikor kell befeküdnöd vagy erről még korai beszélni? Kertész nyuszi nagyon édi.
Mi jól vagyunk általában. Hétfőn doki, kedden kórház látogatás, valamikor fogorvos, szóval nem unatkozom. Folyamatosan takarítgatok(mindig csak egy kicsit, mire a végére érek kezdhetem előről :lol: ) a babaruhákat most kezdem kimosni és rendbe rakni.
Na eldugulok, majd igyekszem jönni. Bocsi akinek most nem írtam. Üdv mindenkinek: Mamen
mamen

jó estét !

ma a babanet megint hülye volt, nem akart beengedni délután :evil:

Mamen
hú, Musz után Te vagy a következő kismami !!! :D
vigyázz magadra ! a takarítanivaló megvár !

Málna
hát én lehet, hogy megmondtam volna nekik, hogy a FONTOS ember hova tegye az esernyőket :x
de ha nem fizetnéd ki a számládat, akkor bezzeg szóba állnának veled rögtön :roll:

Meli
a kutyusokra ha rájön az ugathatnék akkor nálunk is zeng a környék pedig lakótelepen lakunk
apum szerint ők még nem tudnak SMS-t írni és így kommunikálnak :lol:

bocsi, akinek nem írtam !

álmos vagyok, elteszem magam holnapra...
ja, és az apajelöltem is vár már :oops:

vvviki

ma kaptam meghívót az iwiw-re és már rajta vagyok
megtaláltam egy elveszettnek hitt osztálytársamat !

vvviki

Sziasztok,jó reggelt!!!

Mamen,de jó,hogy jöttél,már hiányoztál!!!!!!Egy kérdés még nyitott:tudod már a picikéd nemét???Vagy még mindig szégyenlős,mint Gerda baba?????És a neveitek????Szép a pocid,enm is nagy...az enyém nagyobb....mindenki azt hiszi,hogy mindenórás vagyok 8)

Málna :shock: tök jó,hogy ezek a kedves udvarias és előzékeny eladók mind értünk vannak.....már értem miért igazoltál át a Pannonhoz...megkaptam az sms-t,elmentettem!!!!!!
Mátét megértem,ha nekem ilyen hintám lenne én sem nagyon mennék be a házba sötétedés előtt :lol:
Closty=sikeres hónap lesz!!!!!!!

Viki,hogy vagy fenn az iwiwen?

Úgy sajnálom,hogy pont ezen a hétvégén nem érünk rá!!!Most lesz a legnagyobb felfordulás a Maciparkban és nem tudunk ott lenni :cry: ha megy valaki,tegyen majd fotót!!!!Igaz hétvégére esős időt mond ismét :twisted:

Ma is dolgozom délelőtt,aztán délután megyek kozmetikushoz meg fodrászhoz....kicsit rendbe rakatom az ábrázatomat a szülés előtt!!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Viki, remélem jól sikerült az estéd. :wink:

Meli, nekem is hasonló programjaim lesznek jövő héten :P . a drágámat 28 hetesen láttuk utoljára uh-on, akkor lányt mondtak. :D Hétfőn mondja meg a doki, hogy mikor lesz a következő uh. Ja és remélem már tud valamit a kórházról is.(a mostani állás szerint akkor kell fizetnem, ha már körzetesekkel tele van a kórház. Erre elég jók az esélyek. :evil: )
Visszatérve babócára, ha lány, akkor Emese, ha fiú, akkor Bulcsú lesz. De még ez sem 100%. A család elég nagy hatással van rám :? , voltak jobban tetsző nevek is, de ezek tetszettek mindenkinek. Mindegy csak egészséges legyen :!: Neked van lány neved is vagy csak fiúra készülsz? Az ismerősömnek fiút mondtak végig, mire megszületett a kislánya a múlt héten. :lol: (pedig sok uh-on volt )
Málna, a telefonos történet nem semmi. Én az Elművel kűzdök állandóan. :evil:

Mindenkinek szép napot. Mamen
mamen

Sziasztok!
Musz: gratula a jó eredményhez, látom van ki súgjon neked :wink:
Málna: nem semmi az ügyintéző, Apja telefonja is hasonló volt, pár hónapja, de a központban egy szó nélkül cserélték, plusz beváltották a pontokat, úgyhogy a Te esetedet is tuti el lehetett volna intézni, csak sz...t rá a kis ügyintéző :evil:
Mamen: nagyon szép a pocika :D és szép neveket találtatok a Babusnak, remélem kórház megoldódik hamarosan nem az utolsó percben tudatják hova kell mennetek!
Meli: Szép legyél ám, még szebb :wink: . Munkamániád még mindig nem akar csökkenni?
Gabi: Eszti hogy van? És Te?
Viki: ismerősök hirtelen sokan lesznek a Wiw segítségével, jó kis találmány :wink:
Jövök még!

Andi
candi

Szia Mamen és Andi!Munkamánia...mit mondjak,nem bírok meglenni a munka nélkül :) de nem tart ám sokáig már,még a jövő hét,aztán Húsvét után már csak néha jövök!!!!!
Mamen,szépek a nevek,nekünk is van lánynév,természetesen abból is 2,nehogy már egyszerű legyen az élet!!!!Nóra és Noémi!Nekem a Nóra tetszik jobban,apnak a Noémi!ÉS ez uígy van a fiúnevekkel is:nekem Donát,apának Dénes....bajos,de remélhteőleg még van min.8 hetünk eldönteni!!!!
Andi,legyek szép :D próbálok...de a hormonjaim!!!!!2 naponta kell hajat mosnom és az arcom meghazudtolja a koromat....pedig amikor kamaszodtam nem volt ilyen zsíros :x sajna viszont be kell valljam,nem vagyok az a fodrászhoz-kozmetikushoz járó típus...évente egyszer kétszer rászánom magam....szóval nem is panaszkodom!Viszont ugye nincs csúnya nő-csak lusta :lol: még jó,hogy a hajmosásra rászánom magam 2naponta!!!Na eldugulok!!!!

Kép Kép
meli1118

gyors bekukk !

dolgozom ezerrel ! :?

Vőfély Viktória néven vagyok az iwiw-en

vvviki

gyors bekukk !

dolgozom ezerrel ! :?

Vőfély Viktória néven vagyok az iwiw-en

vvviki

Viki: egy új ismerősöd van a wiwen :wink:
Meli: hiszem, ha látom, hogyhúsvétkor leállsz :wink:
Szép neveket találtatok Nóra az nekem is nagy kedvenc :)

Andi
candi

Sziasztok,

Málna, jó lehet a macipark, de sajnos mi sem tudunk menni, a telefonos story hát igen, nem egyszerű az élet, de én ültem 4 évig a másik oldalon is, ott sem volt az elhiheted, és pont a Westelnél:)
Peresz, én mindig aranyos, kedves és problémamegoldó voltam.

Viki, én is kereslek, és jelölök:) én is dolgozom, mint a gép

Mamen, szép a pocid :) a nevek is jók:)

Meli, jó is fodrász, kozmetikus, kell az időnként

Mókuska, jók a képek, gratulálok a házassághoz.

Többiek, merre vagytok????
Puszi, még jövök ha tudok, én ma megyek dokihoz, megvan az AFP eredménye, jónak tűnik. Jövő héten UH és védőnő:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Mamen

Szép a pocid!
Kiváncsi leszek,hogy mit fogtok látni az uh-n.

Meli

Ne sajnáld.Egész déleltt esett... :evil: Azt hiszem mi is kihagyjuk.
Kozmetikus...Nekem is kéne mennem :roll:

Candi

Mért nem szóltál hamarabb :x Lehet ,ha nem én megyek, hanem a párod, akkor nekem is kicserélik :lol: :wink:
Tőlem nem ijedt be a csávó... :? Pedig elég határozottan toporogtam a pult másik oldalán :wink:
Na mind1.Van új telcsim,új számom.A T-mobile meg beka.....a!
Nem hiszem hogy nemzeti gyásznap lesz,hogy elhoztam magamat ,de nekem mindenképpen jól esett :wink: :lol:

Nektarin

Örülök hogy minden rendben veletek!

Muszkuru

Hogy veszem rá magam a tanulásra :roll: NAGYON nehezen...Már nagyon váro ,hogy vége legyen.Annyi dolgom lenne itthon... :roll:

Puszi mindnekinek!

málna2162

Hurrá :D , a Szt Imre megkönyörült a dokimon és a „bandáján” :lol: , júniusig minden változatlan marad, mehetek oda szülni. :D
Iszonyú megkönnyebbülés. Tisztában vagyok vele, hogy Tarcsa szuper hely, csak olyan messze van. :?
Ma megtudtam, hogy azon túl, hogy viszem magamnak és a gyereknek az alapellátmányt :evil: , kajáról is tanácsos gondoskodnom, mert amit ők adnak, enyhén szólva borzalom :evil: .
Ja, és nesze neked igény szerinti szoptatás, a vizit reggel és este nyolckor van, amikor gyerek eldob, bugyi letol és mosolyog. Vagy gyerek inkább kezedbe se vesz, hogy ne várakoztasd a szakembereket… :evil: (ezekről a szülésznő világosított fel)

Ma voltam az utolsó UH-n, egérke 3284 gr, jól van odabent és esze ágában sincs kibújni. :?
Az NST-n is minden OK volt, leszámítva, hogy még egy kósza fájást sem sikerült produkálnom. Így két héttel a kiírt időpontom előtt… :shock:

Málna, engem a vége nem tud motiválni, mert még iszonyú messze van, csak most kezdtem… :roll:

Andi, szerintem egérke nagyon klassz keresleti görbéket fog rajzolgatni, ha kibújik. De legalábbis simán elemzi az áremelkedés helyettesítési és jövedelmi hatását… :lol:

Mamen, nagyon helyes a pocakod :D

Meli, nálam pont fordítva működnek a dolgok. A hajmosást szinte el is felejthetem, és a kozmetikus is alig talált valamit az arcomon. De azért az arcmasszírozásért már megérte beugrani :roll:

Málna, az a baj, hogy már annyi előfizetőjük van, hogy szegények nem bírják – ezt a céges kapcsolattartóm mondta. Ezért annyira nem feszülnek meg az ügyfelek megtartásáért…
Sajnálom, hogy pont egy ilyen túlmotivált emberke intézte (volna) az ügyedet. :(

Vvviki, megkereslek az iwiw-en :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!Hazaértem és elmondhatom,hogy megérte ezt a kis időt és pénzt magamra fordítani!!!!!A hajam ragyog,a bőrömön nem is nagyon kellett sokat nyomkodni,azt mondta a kozmetikus csajszi,hogy milyen lehetett a bőröm azelőtt,ha most ez zsíros :?: :shock: és aranykeze van,már az arcmasszázs miatt megérte beugranom hozzá!!!És utána mentem a barátnőmhöz testmasszázsra....úgyhogy ma igazi Wellness napom volt :P

Musz,jó nagy már a kislányod....de izgi,akármikor mehetsz szülni!!!Elhoszem,hogy megkönnyebbülés....nem mindegy,hogy az utolsó héten kell új kórházat keresned!!!!

Többieknek bocsi,hogy nem írok,de megyek odasimulok apához!!!!!
Mindenkienk további szép napot!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli: simulj bátran :wink: Csinos asszonykát, felfrissülve nem is szabad kihagyni :D Kellett már a sok munka után ez a kis kényeztetés!
Málna: Ja, hogy még paliból is volt az ügyintéző és így sem? Akkor az már menthetetlen, ott nem segített volna az én Apjukom sem :D
Legfeljebb ő tényleg elküldte volna a túrósba a csávót :evil:
Máté belakta már a játszóteret? Gyógyszert hogy bírod?
Musz: jó is Egérkének, én egy kukkot sem értettem abból amit mondtál :roll: Látom Eszti nyugodtan kivárja a jó időt, hát jól is teszi, amilyen ma volt itt az idő én nagyon fáztam brrr.

Andi
candi

Hello cajok,

Málna, király a Pannon, a másik meg k..pja be... Fel tudnám rúgni az ilyen "kedves" munkatársakat. Nálunk a családban mindig én vagyok a reklamálás-intéző, a férjem utálja ezeket a balhékat. Én meg azt, ha átvágnak :twisted:
Clostyt én egyszer szedtem, az egyik petefészkemben 3, a másikban 1 érett petesejt lett belőle. Csak egy bibi volt. Akkor, amikor kellett volna, nem volt keksz :lol:
Így nem lettek négyes ikreink :D

Miből írsz szakdogát?? Mi lesz a címe? Nekem csak novemberre kell írnom, de már most úútálom. Minden sulim után azt mondom, hogy soha többet nem tanulok. Aztán mindig kikötök egy újabb iskolában...

Meli, a legjobb, ha odabújsz apához. Úgy sem teheted meg sokáig, akkor, amikor te akarod. Majd Dénes/Donát, vagy Nóra/Noémi megmondja, mikor bújhatsz oda :lol:

Musz, örülök, hogy a kórház miatt nem kell aggódnod. Ordító egér pedig mostmár bármikor kibújhat a jó meleg, biztonságos pocidból.

Viki, már vissza is jelöltél. Be tudtál azonosítani, gondolom.

Candi, nem ma voltál dokinál? :roll:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Hoppá

Én is utálom a balhékat, de általában kifogom a komplikált eseteket.
Kereskedelmi irányú a téma:Fogyasztói magatartás.Fiatalok fogyasztási szokásai.
:roll: 8)
Nekem még van 3 nap a gyógyszerből,aztán az orvosi utasításnak megfelelően szexelnünk kell.
Így mondta az orvos.Hát...aligbírtam visszatartani a röhögést :lol: Szexelni :lol: :lol:
A 16.cn -on megyek Uh-ra...Azt várunk :wink:

Muszkuru

Tök szupi,hogy marad minden az eredeti formában!!
Kistarcsára semmit nem kellett vinni a kórházba.
Vizit :shock: Bejött az ügyeletes orvos reggel - este,megnézte a császáros szobatársam sebét,megkérdezte,hogy jól vagyok-e,van láz,sikerült -e k@kilni(na ezzel állandóan szekáltak mindenkit),enni,inni,baba eszik rendesen,stb.,stb. aztán viszlát.Nem kotorászott feleslegesen :wink:
Most nézem 38.hét...Nálam 38+2-nél már megvolt Máté.
Szóval mostmár bármikor jöhet a leányzó!!
Kit fogsz értesíteni?!

málna2162

Málna, írtam privit!

Magamról annyit, hogy bár a 22. napon vagyok, de pé-m nem volt :? , így ez a hónap nem a miénk... íSzedem a prolaktinszint csökkentő homeopátiás cuccot, meglátjuk, használ-e?!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

jó estét Mindenkinek !

felismertem mindenkit az iwiw-en ! :D

nagyon fáj a fejem, megyek és lefekszem aludni :x

holnap este jövök !!

jók legyetek !

vigyázzatok magatokra !

vvviki

Andi, én sem értem, csak emlékszem, hogy ilyesmiket írogattam a füzetkémbe az elmúlt hetekben.
Viszont ideje lenne megismerkednem közelebbről a témával, jövő hét kedden vizsga, és úgy néz ki, egérkére nem kenhetem a távolmaradásomat... :roll:

Málna, Andit fogom értesíteni, az ő száma van meg. Csak már legyen itt az ideje az értesítőneeeeeeeeeeeek :D
Hát igen, Kistarcsa tényleg szuper. Csak le kéne bontani, és egy kicsit közelebb húzni :roll:
Nos akkor el is búcsúzom tőled, mert ugye a doki is megmondta, dolgod van :wink: :lol:

Kata, anno én is azt mondtam, soha többé iskola. Hét évig bírtam :lol:
De most örül az agyam, hogy tornáztatom. Csak mikroval ne kéne tornáztatnom...

Nem is dicsekedtem, tegnap apa 43-as cipőjében mászkáltam (és vezettem) délután.
Ugyanis más nem jött rám.
Ja és a 43-as pipás mamuszt nem is kellett befűzni, egyáltalán nem akart leesni a lábamról :shock:
És mivel ugye estére szééép dongalábam lesz, fel sem tűnt, hogy 4(!) számmal nagyobb cipőt viselek, idomult a bokámhoz... :evil:
Szuperszexinek érzem magamat. :?

Musz

KépKép
muszkuru

Elszállt amit írtam, de én voltam a béna :?
Tehát: lányok ha már ilyen kis cukorfalat, szuperszekszi Muszink, engem tisztel meg azzal, hogy értesíthetlek majdan titeket Eszti érkezéséről, elárulná valaki az én gyenge elmémnek megfelelően, hogy a pitlibe kell piros, szép nagy betűkkel írni itt?! Mert otthon papírlapra még megy, de itt :? :oops: :roll: :wink:
Musz: jó tanulást neked a hétvégére :twisted: :wink: Jó kis szórakozásod lesz az utsó 2in1 napokra :?
Kata:nem most voltam dokinál, szombaton lesz még csak egy vérvétel,majd két hét múlva valamikor doki, majd szombaton elárulom mikorra adnak időpontot. Te szakdolid miről fog szólni?
Lassan kedvet csináltok nekem a tanuláshoz, bár fogalmam nincs mit lehetne tanulni amivelérek is valamit / nylven kívül /.
Ahog visszaolvasom magamat, azt hiszem helyesírást nem ártana felvennek szakiránynak :oops: 8)
Kata milyen homeos cuccot szedsz?
Málna: na jó kis témád van, fogyasztói magatartás, ... a mostani kalandodról tudnál írni nem? Hogy haladsz?
Na csókolom mindenkinek elrakom magamat meleg párnák közé, remélem holnap szebb időre ébredünk,legyenek szép álmaitok!

Andi
candi

Muszkuru

:lol: :lol:
Ok. de a "kötelező"szex még odébb van.Éppen pirosbetüs Nemzeti Ünnepet tartok!!Még felvonulás is volt!! :lol: :lol:
Nincs neked elvonási tüneted?! :lol: Kép

málna2162

Köszönet Málna , így szájbavágva :D

Andi
candi

Na kik nem tudnak aludni? Látni, hogy kinek van szünetmentes nap, azok itt lógnak alvás helyett :D . De én már tényleg lépek

Andi
candi

Jó duma!Még mindig az MSN-en lógsz!!! :lol: :lol:

málna2162

Lebuktam :lol: De Te is :)

Andi
candi

Jó reggelt csajok!!!!!

Szünetmentes nap :lol: :lol:jót vidultam a tegnap esti írásaitokon!!!!!

Kata és miért nem ismételtéte meg a Closty-s hónapot???Vagy azt nem lehet egymás után többször???Az meg nem is olyan biztos,hogy nem a ti hónapotok ez,mert lehet akár késői pé is.....ne írjuk le teljesen!!!!

Málna...pirosbetűs nap... :lol: ...de régen volt ilyen nekem...hála istennek......remélem hamarosan ti is beléptek a klubba!!!!!!

Musz...a 43-as pipás atomszexi lehetett!!!!Én is mondtam tegnap apának,hogy sajna a legkényelmesebb átmeneti cipőm is szorít már kicsit,úgyhogy holnap cipőt veszek.....pedig van ám bőven miből választanom,de egyik jobban szorít,mint a másik :cry:

Andi...tanulás...én csak elismeréssel tudok adózni azoknak,akik még erre hosszú távon képesek....én már max.csak egy gyorstalpaló tanfolyamot vállalnék be..... lusta kutya vagyok,tudom,de olyan jó.... :lol:

Mostanában nagyon sokan elmaradoznak :cry: anyukák,kismamák!!!!És persze Zsiszik,Icus,Anna...gyertek minél gyakrabban!!!!

Szép napot mindenkinek,megyek dolgozni!!!!!Délután még jövök!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Na éjjeli baglyok, látom aktívak voltatok :lol:

Málna, izé :oops:
Hát most éppen nincs elvonási tünetem, esténként apa prosztagladinjára pályázok :lol:
Persze csakis a szülés megidítása miatt :roll: :wink:
De egyelőre semmi :?

Meli, nyugodtan vegyél új cípőt, de én erre a pár napra már nem szívesen invesztálok, inkább hozott anyagból dolgozom... :wink:

Andi, don't worry, sima betűkkel is tökéletes az értesítés.
Bár szerintem amíg aktuális lesz, simán megtanulsz akár japánul, és úgy fogod írni :roll: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Tegnap meglepetés vendégeink voltak :wink: :lol:
Kép
Kép

Málna
T-mobil :twisted: Sok sikert a hónaphoz :wink: :lol:
Nem csodálom, h Máté nem akart bemenni és egész nap csuzdázna :lol: Anyáéknál nincs ilyen mini-játszi, ettől függetlenül egész nap az udvaron lógnának. Kedden viszont voltunk játszótéren-idén először, hát Dani olyan kis vagány, ügyi fiu, simán felmászik a csuzdára és egyedül csuszik rajta, én meg elkapom az aljában :wink:

Musz
Nagyon szexi lehettél apa cipőjében :lol: :lol: :lol: Nekem szerencsém volt a nyárral mert a papucson lehetett állitani :wink: Keddig még bármi történhet :wink: Szép méretei lesznek egérkének :lol:

Mamen
Már nagyon szép pocid van! :lol:

Meli
Nálunk is 2-2 név maradt a végére, természetesen mindkét variációban az én nevem győzött :wink: :lol: Na jó, nem kellett vitatkozni rajta, mert tulképp apának is tetszettek :lol: A kényeztetés most nekem is jól jönne, tiszta ragya az arcom :? Épp tegnap beszélgettünk a svéd rokonommal és felelevenitettük a majd egy évvel ezelőtti kozmetikai kezelésünket. Megegyeztünk, h ha hazajönnek ujra megismételjük :lol:

Most csak ennyi voltam, takaritani kéne, de semmi kedvem hozzá :oops: Este jövök, ha apa ideenged :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

Hát mi tegnap voltunk orvosnál, nagyon megdícsért, hogy minden a legnagyobb rendben van, a baba szívhangja is tökéletes volt. És nem híztam semmit, ami az én "állapotomban" nagyon jó. Mondta, hogy csak így tovább, a BM kórház bezárásról még ő sem tudott semmi konkrétat mondani, április 10-én megyek UH-ra.
Kíváncsi leszek megmutatja-e magát Tökmag:)
Nagyon jól bírjátok az esét lányok, én is tovább fent tudok lenni, de még azért nem az igazi.
Többiek is puszi, bocs, hogy csak magamról írtam, nem vagyok ma túl jó, kapar a torkom, nem az igazi, lehet, hogy ebéd után megmondom, hogy én ma hazamennék.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Most elmegyek megfürdetni az ördögöt,és lefektetem.Mire visszajövök ,és az hsz.-om után nem lesz valaki, aki mond valamit a mai napjáról,akkor ...Irgum burgum sünmalaccá változom!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:

Írjatok már!!Felőlem azt is leírhatjátok,hogy mit ettetek!!Lassan kihalunk és már csak történelem leszünk :shock:

málna2162

Málna
Inkább irok, nem akarok sünmalac lenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk semmi érdekes nem történt ma velünk, kimostam 3 adag ruhát, vasaltam is egy jó kupacot délután meg vásároltunk egy kicsit :wink:

Eszti
Szuper, h minden rendben van! Gondolom már nagyon kiváncsiak vagytok a baba nemére :wink: :lol: Ne izgulj, majd Te is hozzászoksz az estékhez, éjszakázásokhoz :wink:

Ja, Málna! Az előbb felszinesen olvastam :oops: Most Te változol sünmalaccá v. minket akarsz átváltoztatni :?: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Málna, bár igazán szívesen megnéznélek sünmalacként...

Eszti, jobbulást a torkodnak. Sikerült korábban hazajutnod?

Szóval ma tényleg semmi érdekes nem történt velünk, nyúlgyerek a szokásos cserepében töltötte a napját, én a délelőttömet a cégnél, igazából csak egy aláírt papírt vittem be, de mindenki annyira kedves volt, és úgy örült nekem, hogy a beugrásból 4,5 óra komoly duma lett :D

Aztán valahogy eltelt ez a nap is (természetesen mikroökonómia nélkül).
Délután azért elkapott egy pararoham, csak 4 napom van a vizsgáig, de annyira nem volt erős, hogy a könyvet is a kezembe vegyem. :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

jó estét !

Mókuska
ez az édi kisbaba csak nem Esztike ????

vvviki

Hahó
Én most étkezem, itt, miközben megy a kori, de idáig hallatszott Málna dühöngése, hát elárulom, tészta a vacsi :wink:
Málna: én napom: Reggel 6.-kor keltem, enyhén kómásan / köszönhetően a tegnap esti csevejnek /, kávét az ágyikóba kaptam. Munka 8- este hatig, majd Apa buliba öltöztetése és elindítása. Én elmenni kreatív boltba megint, lapos pénztárcával, de ezt is sikerült kiüríteni. Most Andi főz, mos, tévéz, internetez, fürdőz, várja Apja érkezését, majdan bekomáz, mert reggel 6.-kor megint kelés, oszt szuri, oszt jó napot.
Elégedett vagy velem?
Eszti: kúráld magadat a hét végén! Tökmagcira már mi is kiváncsiak vagyunk :wink:
Mókuska: meglepi vendégeid nagyon édesek, gyerekek mit szóltak a Pici babushoz? :D És Eszti mit szólt hozzájuk?
Meli: nem vagy te lusta kutya, "csak" Anyuka. És még rímelek is. 8)
Mi a hétvégi program felétek?
Musz: no para, ilyen kombi aggyal simán megy tanulás nélkül is a vizsga, csak tedd a hasadra a könyvet! És meg ne várd, míg én megtanulom a japánt... Helyesek a kollégáid, hogy örülnek neked, bevált a helyettesed?
Na most korit nézek egy picit, meg ellenőrzöm a kaját, majd jövök

Andi
candi

Macsak kartársnő leverte a majdnem elkészült 1000.-es puzzle-mat :evil: :twisted:
Mindjárt eldöntöm mit csinálja vele, bár ilyenkor már nem kell kesztyű, meg sapka, de lehet megnyúzom! :roll:

Andi
candi

Na közben én is nézem a korcsolyát :wink:

Viki
Igen, jól gondolod! Valóban Eszter baba volt nálunk :lol: Daninak nagyon tetszett, egyből el kezdte hintáztatni a babahordozóban, majd mikor Gabi kivette szoptatni természetesen beleült egy kicsit nosztalgiázni :lol: Egyébként nem mert hozzányulni csak mikor az ölembe vettem akkor jött oda mosolyogva és el kezdte simizni :lol: Lilike oviban volt igy csak a képeket látta :wink:

Málna :!: :?: :!: :?: Hol vagy :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sün Balázs

Csukás István

Erdőszélen, erdőszéli

tölgy tövében volt egy ház.

Abban lakott hét süntestvér:

Sün Aladár,

Sün Piroska,

Sün Adorján,

Sün Dorottya,

Sün Demeter,

Sün Tihamér

s a legkisebb:

Sün Balázs.

Hogyha jól bevacsoráztak

Szűk lett nékik az a ház,

S előfordult ilyenkor,

Hogy kívül rekedt Sün Balázs

Furakodott, nyomakodott

Morgott, perelt dühöngve

Semmit se ért, mit tehetett,

Lefeküdt a küszöbre

Telt az idő, múlt az idő

Éjre éj és napra nap

Egyre többször fordult elő,

hogy a házból a legkisebb kimaradt

„Ebből elég! Torkig vagyok!”

kiáltott fel Sün Balázs

„Sokan vagyunk,

s kicsi nékünk ez a ház”

„Éppen ezért én elmegyek

Szerbusz néktek hat testvér

Sün Aladár,

Sün Piroska,

Sün Adorján,

Sün Dorottya,

Demeter és Tihamér!”

Miután így elbúcsúzott

Fogta magát, elindult

Lába nyomán

Porzott a vén gyalogút

Így baktatott, így poroszkált

Szomszéd tölgyig meg sem állt

Ottan aztán sürgött, forgott,

Árkot ásott, falat emelt,

Tetőt ácsolt, ajtót szegelt,

És mire a nap leszállt,

Épített egy kalyibát

„Így ni! – mondta – most már végre kényelmesen alhatok!

Nem tolnak ki

a küszöbre a nagyok!”

Falevélből ágyat vetett

Kényelmeset,

belé feküdt s hortyogott

hogy csörögtek

s remegtek az ablakok

Éjféltájban vihar támadt

Hajlítgatta a vén fákat

Fújt a szél nagy zajjal ám

S arra ébredt, hogy zörögnek

A kalyiba ajtaján

„Ki az? – szólt ki fogvacogva -

Ki kopogtat éjnek idején?”

„Mi vagyunk az – szóltak kintről

Mi vagyunk a hat testvér

Sün Aladár,

Sün Piroska,

Sün Adorján,

Sün Dorottya,

Demeter és Tihamér!”

„Elvitte a szél a házunk,

engedjél be,

ázunk-fázunk idekinn,

csurom víz a kabát rajtunk

és az ing”

„Jól van, jól van

- szólt Sün Balázs –

Jövök már”

S fordult a kulcs, nyílt a zár.

Betódultak mind a hatan

Tele lett a kalyiba

Kérdezte is Sün Tihamér:

„Mondd csak testvér,

nincs csak ez az egy szoba?”

Lefeküdtek, elaludtak

S arra ébredt Sün Balázs:

Újra kicsi lett a ház!

Mert az éjjel ide-oda lökődve

Kiszorult a küszöbre.

„Ejnye! – mondta fejvakarva –

Mit tehetnék? Megnövök!

S akkor talán nem lesz ágyam,

Nem lesz párnám a küszöb!”

Kép

málna2162

Hogy nem ismertem ezt a versikét :roll: Holnap elolvasom Lilinek, biztos nagyon fog Neki is tetszeni :lol:

Kép
Kép
mókuska

Meli

Szerintem lesz olyan időszak, amikor majd azt mondod,hogy most azonnal adjanak egy tankönyvet.Nekem elég hamar eljött ez a pillanat.Máté éppen betöltötte az 1 évet amikor azt mondtam,hogyha most nem kezdek bele valamibe, akkor tuti leáll az agyam.
Most is kezd,csak most már a sulitól :lol:
Hát igen szűznek és kurvának lenni egyszerre nagyon nehéz :lol: :lol:

Muszkuru

Csini lehettél a "csónakban"! :lol:
Nekem csak papucsom volt az utolsó időben 8) Ja,hogy nyár volt...Mindig "elfelejtem" :lol:
Nekem is vannak néha pánik rohamaim,de hamar elmúlnak :lol:

Candi

Jót röhögtem a mai napodon,mármint a megfogalmazáson. :D
Tegnap este itt hagytam csapot-papot.Máté az apáját(így hívja apát)kereste.Minden áron hozzá akart menni aludni.Teljesen készen volt amikor látta,hogy üres az ágy...Nem bírtam visszacipelni az ágyába,így velem aludt.
Egész éjjel hajszobrászkodott a fejemen,vagy rugdosott... :?
Remélem ma éjjel már rendesen fog aludni.

Mókuska

Nagyon édes Eszter a képen.Olyan mintha 2-3 hónapos lenne már.Jaj és milyen hamar annyi lesz!!
Délután azzal fogadtak a bölcsiben,hogy jövőhéten átlehet menni Mátéval az oviba körülnézni...
De hát mégcsak most született...és már ovis lesz szeptemberben :?

Annyit beszéltetek már erről a koris műsorról,hogy belenéztem.
Szerintem borzalmas...Főleg a Feró,mint aki besz@rt.Azt a pénzt amit erre a műsorra költöttek,fordíthatták volna valami értelmes dologra is.Ja és Szekeres Nóráról ne is beszéljünk...Megint beválasztottak Tilla mellé...Tiszta Görög Zita...Annak is egy marék zizi van az agya helyén.

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?