Hát lányok, jól fel van adva a lecke...
KÖszi mindenki őszinte véleményét! Egyre nehezebb döntenem, próbálok mérlegelni. Igaziból azért merült fel bennem a holnapi tesztelés, mert szinte folyamatos gyomoridegem van, annyira izgulok. És talán nem használ ez ha minél tovább tart. Persze indokot is kerestem...
Ha baba van már biztos kimutatná, mert tüszőrepim 15-16. nap körül volt. Viszont nagyon félek attól, amit többen írtatok, hoyg pszichés befolyás miatt nem jött még meg
Bár ezt konkrétan nem tudom magamra vetiteni, de ki nem lehet zárni.
Azt hiszem szeretném tudni már nagyon,hogy ebben a hónapban kegyes volt-e hozzánk a jó Isten. És ha nem, és türelmetlen voltam, akkor csakis a saját fejemet verhetem a falba. S ha így lesz, meg is fogom tenni.
Na jó, ha holnap reggel is fent lesz a hőm, de csakis akkor, akkor megcsinálom a tesztet. És ha nem esik semmit, 36,9 alatt nem tesztelek.
Mindent köszönök nektek!!!!!!
Annácska
Annamari nagyon szép kislány, és milyen csinos volt!
Pilis
Örülök hogy írtál! Remélem jól vagy, minden oké, és most már tényleg tudsz jönni többször
Timi
Apukádnak továbbra is jobbulást kívánok, le a kalappal előtted, ahoyg bírod csinálni. Szoritok nektek hoyg ebben a hónapban most már lehessen élesben akciózni!
Berni
Akkor sok sikert neked a holnapi teszthez! Jelentkezz, hogy mit mutat, oké?
Remélem nem kell szeptemberig várnod!
Judit
Látod, Stellának sem volt jó látni ahogy rázod a pocidat
Lécciiii neeeeeeee
Ha már szóba került nálad az alkohol, akkor szerintem egy kis vilmos?
Ha attól bent maradt, lehet hoyg ki is jönne tőle
Na?
Egyébként nem önzés, megértem hoyg kíváncsi vagy mert én is hasonló szinten űzöm ezt (párom cikiz is miatta rengeteget
), csak olyan más amikor az ember saját magáról akar megtudni valamit
Tündi