Sziasztok Drágáim!
Merikém:D
Nekünk is van légzésfigyelőnk, még mindig használom, bár mostmár inkább bébiőrként funkcionál csak (olyan angelcare van, ami bébiőr és légzésfigyelő egyben, és be lehet állítani, hogy csak a mozgást, csak a hangot, vagy a kettőt együtt figyelje, illetve azt is, hogy a kettőt együtt, és pittyegjen is minden lélegzetvételnél (ezt nem használtuk soha:) ) ) Szóval szerintem mindenképp érdemes, mert pl. nálunk akkor is tök jó lesz, ha Áki már alszik, mi meg kiülünk a kertbe, és így sokkal myugodtabb leszek, ha tudom magammal vinni a vevőegységet, és a legkisebb felriadásra is tudok gyorsan reagálni. Meg eleve tök megnyugtató, hogy van. Én nagyon szeretem az angelcare-t, az elején, mikor még nagyon pici volt Ákos néha bejelzett , de máig nem tudo, hogy azért, mert a Gyerek télleg elfelejtett levegőt venni, csak a hangtól megébredt annyira, hogy mire felértem (kb 2 mp) rendesen lélegzett, és szépen aludt, vagy csak azért, mert akkor még nagyon kicsi volt a súlya, és nem érzékelte Őt rendesen , ha kikúszott az ágy szélére. Mindenesetre onnantól, hogy "befészkeltem" a Gyereket középre (körülraktam rollniba tekert pelussal)megoldódodtt ez is
8és Áki is jobban aludt, biztonságosabbnak érezte a helyet), úgyhogy gyanítom, hogy inkább az utóbbi miatt jelzett.
Orsikám:D
Annyira szépek ezek a Gyerekek! Samu kis akrobata
Dorka:D
Cipő: mi Siesta cipit kaptunk a Gyermek Keresztanyjától elő-szülinapra (lévén, minnyá szül, nem fog tudni júliusban vásárolni). NAgyon szeretjük, de én igazából annyira nem mentem utána a témának, csak erről hallottam, hogy jó, (meg a nővérem is, úgyhogy tök véletlenül vett ilyet, nem tudta, hogy ilyet akarok, és annyira jól jött ki, mert pont másnap készültünk cipit venni ,mikor megjelent az ajcsival). Ja, és a Baby Bell boltban (ez a z Árkádban van, de a Kenguru Gold üzletlánc tagja, tehát gondolom minden boltjukban ennyiért kapni) egész "olcsók" a Siesta cipők :a szandik olyan 9e körül, a zárt cipők 12e-től vannak (egész jó szerintem ahhoz képest, hogy én ilyen 15 e körül hallottam őket )
A tó nálunk is nagy dilemma, bár nekünk nem tavunk van, hanem medencénk lesz....most egyenlőre úgy tervezzük, hogy annyira fog kiemelkedni a földből, hogy a Gyerek ne tudjon rajta átesni, de az én Fiam bármire képes...szóval ez most nálunk is nagy kérdés, hogy mit hogy.
Esztora:D
Isten éltessen sokáig így utólag!
Nyunyi milyen magas!
Daliás legény
Szeri:D
Balázs még mindig tündér, és nagyon Nagyfiúúúúúúúú!
Angyalka:D
Csanga is annyira szép! Sajnálom a genyó munkahelyet, tudom, milyen érzés....mikor én terhes lettem, a főnököm kijelentette (mivel az egyik lány előttem 9 hóval lett babás, csak sajnos elveszítette a kicsit), hogy akkor innentől kezdve minden női alkalmazottat csak egy éves határozott idejű szerződéssel vesz fel, mert innen aztén ne merjen mégegyszer vki szülni menni! Ja, és a slusszpoén, hogy ahogy letelet az az idő, amit a Barátnőméknek ki kellett várni, hogy újra próbűlkozhassanak, kirúgta. Rendes, mi?
Ágota:D
Hogy Te mennyire ügyes vagy! Nagyon szépek a torták! Csongiról nem is beszélve...szép munka, na
Tök jó ötlet volt, én is úgy szeretném majd, hogy legyen egy olyan torta, amiből ő is ehet, meg egy az ünneplő egybegyűlteknek (bár sajnos valszeg mindként Keresztmamit (a szerencsés Gyerekek kettő is van)nélkülöznünk kell, mert pár hét különbséggel fognak szülni).
Arwen:D
Ati annyira szép...Ti meg olyan jó képeket csináltok!
Niko:D
Örülök, hogy minden okés Veletek!
Vicky:D
Hol vagy?
Fioo, Adri, télleg hiányoztok, de gondolom nem jókedvetekből maradtok távol....
Vivi:D
Enikő kis Drága csajszi! Nagyon kis szép! Boldog kilenc hót Neki egy kis késéssel!
Ezer puszi mindenkinek!