Új privát üzeneted érkezett!

No itt vagyok. Tegnap a Luxtól jött egy pasi víztisztító ügyben. Ozmózisos.
Megnézettem vele a babavizet is, meg a csapvizet, hát basszus a babavíz tele van szeméttel, ami a pici babánk veséjében rakódik le. Nagyon gáz...ennek volt a legrosszabb a szárazanyag tartalma. Jó, elvileg ebben benne vannak az ásványi anyagok, de azt, mint tudjuk a szervezeünk nem tudja feldolgozni, szóval szépen lerakódik a vesében. (ilyen elektrolízisien alapuló szerkezetet tett bele a vízbe).

Azt hiszem beruházunk egy ilyen tisztítóba, mert ugyi az ember 70%-a vízből áll, hát nem mindegy milyen az a víz... Nem beszélve a gyerekeinkről, akik ezt a hormonos, ihatatlan csapvizet isszák...

No töltök fel képeket.

KépKép
KépKép
ragota

Kép A szülinapi torta Kép Kép Kép Kép Kép

Az utóbbi képek a kiránduláson készültek. Akkorákat nevetett, amikor a pitypangot elfújtuk!

Kép
Itt meg elbújt a napvédő alá, és onnan kukucskált.

Arwen, teszek fel a képtárra képet a konyháról :wink:

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Az első tortához hozzáteszem, hogy gesztenye-alma összekeverve, és a piskótát pedig egy kis gyümilével itattam fel.
Nem tudom látható -e, a piskóták két kezet ábrázolnak, Apa és Anya fogja kicsi Csongi buksiját... :P

Arwen, én is nagyon szeretem ezt a képet a szalag mellett, olyan mintha glória lenne a kis buksija fölött: ördögi angyal :twisted:

A sebe még mindig látszik, illetve egy piros folt a helyén, sajnos nehezen gyógyul, főleg, hogy ugyi barnult közben...azért remélem nem marad meg!

pusza, megyek teregetni.

KépKép
KépKép
ragota

Tök jók, Ágota a képek, nagyon édi a szülinapi torta, már ránézésre is, de a magyarázattal kifejezetten megható!

Én meg rohanok átnézni, milyen nyári ruhái vannak a csajszinak. Ha vmiből nincs elég, azt kaphatna szülinapra. Úgyis eléggé gondban vagyok, mit kapjon. Leginkább semmire sincs szüksége, rajtunk kívül. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Meg nem is tudom, miben legyen nyáron. tavaly szerettem a kis egybebodykat, tudjátok, aminek kis szára is van, de lehet, h idén, mászkálás, lépegetés, homokozás közepette nem lesz jó. Segítsetek! Sztetek mi kell nyárra? Rövidgatyó pl. nem sok van, az biztos.

Kép

Kép
nán-dorka

Na itt vagyok en is,Attilam ugy nez ki elaludt...
Mar megjartam vele a tanacsadast,8900g es 73 cm.
Erdekes,itthon minidg tobb centinek merjuk :roll:
Hat nem egy dagi,az biztos :wink: Pedig azt hittem,hogy majd a tapszertol hizik,hat attol sem jobban,mint az anyatejtol.Mondjuk engem nem izgat,nem azert irom,csak azt hittem nehezebb,ugy ereztem a kezemen :wink: :wink:

Ragota,
koszi,megnezem a keptarat!!!!!
Szerintem nagyon jol nez ki ez a szulinapos torta!!!!!Annyiar helyes!Es baromi otletes!
A nagy torta ugyis inkabb nekunk szol,hisz o meg nem igazan eszik belole(persze attol fugg milyen)...
Csongi milyen barna!nem semmi!Nagyon jo kis bore van!A kepeken nem is latszik mar a nozijan semmi!!!
nagyon jok a kepek,olyan kis huncut!!Mint eloben :lol: A babakocsitok lapra csukodik,ugye?Annyit torom az agyam ezen az ernyokocsin,hoyg milyen legyen.... :? Ha megyunk nyaralni,muszaj lesz....es az nemsokara jon.....
Ez durva,hogy mik vannak a babavizben...nehogy mar!!!!Megall az eszem... :evil:

Jut eszembe,szervezhetjuk a kovetkezo talit,nem? :wink:
Most mar talan marad ez a jo ido....remelem...es akkor lehetunk veluk a szabadban kedvunkre...csak az alvasukat olyan nehez kiszamolni... :roll:

Nandorka,
nem szeretnek remtortenetet meselni(jo vege lett,de a tortenet szornyu...Sogornoeknel esett meg),de mindenkepp jo lesz az a kerites a to kore!!!!KELL!!!!
Ugy gondolod,hogy csak akkora leygen a kerites,hogy ti atlephessetek?
Itt van eg yto,ahova csak egy egyszeru keritest tettek,ami elszedheto,ha nagyobbak lesznek...de sztem Te masmilyenre gondolsz.... :roll:

Kép

Nyari ruha:gondolom a napozora gondolsz,azt en is imadom,tok edi!
Hat en ugy vagyok vele,hogy Attilanak is van par rovidnacija,de szerintem azt inkabb akkor fogjuk haszalni,ha elmegyunk itthonrol,szoval utcara,ilyesmi.
Mert ha az ember otthon van,rokonoknal,strandon,stb, ott en ugyis leveszem rola,es csak egy sima body,mondjuk ujjatlan (ha tok kanikula van),vagy egy pelus,ha mar hoseg lesz....Szoval sztem felesleges nekik nagyon beruhazni,mert ha meleg van,ugysincs rajtuk sem sok ruha.Ami van,az meg vilagos legyen.Szerintem ennyi.
Cipougyben nagyon amator vagyok,en most kezsulok venni neki az elso igazi cipojet,otletem zero.
Talan jobb eg yolyan,ami mindenhez jo,a fene tudja.Na meg ott van az is,hoyg kell egy szandi es egy zart is.... :?

Kedden megyunk mi is utlevelet csinaltatni Attilanak :wink:
Neten foglaltam idopontot,remelem okes lesz :wink:

Kép

Kép
arwen07

Ragota,
megneztem a konyhat!Hat igen,pont ilyet akarunk!!!Nagyon szep!!!!Annyi,hogy nalunk meg konyhasziget is lesz.De a munkalap is pont ilyen tetszik,allati jo!Es a csempe a falon,az is gyonyoru!!!
Kosziiiiiiiii! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Köszi, Arwen, h ilyen részletesen (sőt, képpel) reagáltál a dilemmáimra.
Jó, h megerősítettél a kerítés-dologban, már épp azon voltam, h el lehet halasztani egy évvel. De akkor tényleg mindig kigúvadt szemekkel kéne néznem a picit, mert közel a homokozó és a tó. :?
Igazi kerítésre gondoltunk, amihez kis kapu is lenne. Mindez jó drága viszont ahhoz, h x év múlva leromboljuk. De a tótól meg nem zárhatjuk el egészen magunkat, akkor minek van. Ha ilyen pad-kerítés egybe lenne, jó lenne mozgatható, de az sem egyszerű, a talajra lerakni egy padot, mert besüpped. Erre én nem is gondoltam, mert a padok rendszerint betonon vannak. No, nem fárasztalak Titeket a tudatlanságommal... A képbeli kerítés is jó, megbeszéljük Apával.

Ruhaügyben igazad van! Akkor ez a szülinapi ötlet is kilőve! :? :D Maximum vmi szép kis blúz, szép rövidgatyó, ilyesmit nézek. Már kezdem beszerzni Dorónak a "romantikus stílusú" ruhákat, de még csak nagyobbak vannak.

Kép

Kép
nán-dorka

Megyünk szandit venni. Asszem marad a kis egyszerű, minta nélküli drapp, majd kiéljük máshol a nőiességünket. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Marietta! Nekünk is volt légzésfigyelő (szintén angelcare), és én nyugodtabban aludtam így. Fél éves koráig használtuk, mert akkor már kezdett teher lenni a ki-be kapcsolása, mivel Csenge volt, hogy 6szor is ébredt éjszaka.

Nándorka! Szerintem is mindenképpen kell kerítés. Mi szandit rózsaszínt vettünk kis virágokkal. Ami lett volna drapp, annak nem volt tépőzáras a legfölső pánt. Számunkra ez fontos volt, mert így egy fél pillanat alatt a lábára tudom varázsolni.. :roll:

Csongi nagyon édes a képeken!

Balázs is hogy trónol a tricikliben! :lol: Mintha Csengét látnám fiú kivitelben. :D

Munkaügy: Most hívott a csaj, hogy akkor kipostázzák nekem a rendes felmondást, írjam alá és küldjem vissza.... :( Hát nem repesek az örömtől....

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Nikó, örülök hogy minden rendben van! :) Hihetetlen, hogy nálatok is hogy telnek a hetek. :) Tényleg, nem raksz fel olyan vonalzót amit a betöltött heteket is kiírja? A visszafelé számolás nem az erősségem. :oops:

Istenem Arwen, ez a gyerek annyira gyönyörű! :) Olyan jóképű baba :) Hiába, a topik fiú babái jóképűek, a lányok szívdöglesztően csinosak :)
Mi is 3 lapos baby controlt vettünk. Jó tudni, hogy bejelez, hogyha merül az elem. Erre akkor majd oda kell figyelni. :roll:

Egyébként az egy dolog, hogy feszítést érzek, csak éppen már összezárni sem tudom a lábaimat. :shock: Úgy megyek mint akit jól meg..... :oops: :oops:
Szóval értitek.
Dehát ez van. :wink:

Ágota, nálunk is járt egyszer Luxos. Nem Csenki Csabának hívják véletlenül?
Mi egyébként légtisztítót és egy alap takarítógépet vettünk. Sokkal jobban és gyorsabban lehet vele takarítani, mint a sima porszívóval. Szerintem. :)
Elég durva, amit a vízről írtál. :shock: :shock:
Ez a torta olyan jól néz ki, még jó hogy nem voltam ott :) Simán megettem volna :):):) Egyébként látni a babapiskótából kirakott tenyereket :)
Csongi a kukucskálós képen valami hihetetlenül kópé! :lol: És tényleg milyen barna!

Én ma pont úgy mentem vásárolni, hogy dél körülre esett az időpont, és melegítőnadrágban + polóban bizony iszonyatosan melegem volt. :roll: Alig vártam hogy hazaérjek, a lakásban "csak" 21 fok van, s még itt is rövid gatyóra váltottam. De szombaton jönnek bekapcsolni a klímát. Végre.

Ma kimostam az első adag 56-os ruhát. A fehéreket, + a tetra pelenkákat és a fürdetőlepedőt. Hihetetlen, de full tele lett a teregető. :shock: :shock:
Egy kezemen megszámolom hányszor volt olyan, hogy a mi ruháinkkal ennyire telepakoltam a teregetőt. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Csonginak nagyon boldog első szülinapot kívánok!(bocsánat,hogy csak most)

Szeri,neked is nagyon boldogságos szülinapot!!!:)

Most csak gyorsan Ágotának!
Gáborom is viztisztítós cégnél dolgozik,övéké is ozmózis rendszerrel működik stb.Egy-két fontos dolog mielött megvennétek mindenképp kérdezz rá,hogy hány éves a cég(mert esetleg majd pár évben belül felszívódik és akkor a szervízelés oda van...) És hogy milyen gyártmány a berendezés...Valószínúleg kínai...és..na mindegy ha gondolod priviben megbeszélhetjük,bár én nem annyira értek ehhez inkább G. :)
Többieknek puszi,hajnalban még jövök szerintem...és betólom a lemaradást...

KépKépKépKép
*orsi*

Jaja bocsánat..nem Szerinek volt szülinapja...Esztorának... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ne haragudjatok... :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

De lökött vagyok! Írtam Nektek már egész sokat, mire rámjött, h megvariálom a vonalzómat, nem küldtem el, amit írtam, így elveszett.
Nem volt benne olyan fontos, de bosszantó. Na, majd holnap, most aludni kéne (Doró elaludt :!: ), ma olyan álomkóros voltam egész nap... :oops:
Puszi, szép éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nyunyi 10,02 kg és 78 cm tehát hiába nehéz nem kövér.
meg hát sport ember megyünk ma is úszni :lol:

el se hiszem megyünk jővőhéten konyhabútort venni ,4 éve várok rá
anyu oda adta a hiányzó pénzt a szülinapomra
Ricsitől tönkölypelyva párnát kaptam (2 db-ot) nagyon kényelmes meg vacsizni voltunk a Hétvezér sörkertben csülköt enni,gyakran járunk ide fagyizni is nagyon színvonalas hely.Nyunyit is nyugodtan vihetem

Vivi megvan a receptem a nem szteroidos krémre! átküldjem az összetevőket???

szandit még mindig nem tudtunk venni csak 26.tól volt....

nekünk is Lux porszívónk van.

teljesen meglepődtem,felhívott a srác aki a klimát csinálta tavaly hogy jön karbantartani.én is hívni akartam hogy mit kel csinálni vele de mondta hogy ő mindenkit felhív akinél ő szerelte.
vannak még rendes emberek!!!

Bridzsi

Kép
esztora

védőnő megint a frászt hozta rám közölte hogy :hol vannak Nyunyi heréi?gyakran "tünnek" el????mert figyelni kell és vigyem el sebészhez!!!!!!!!
na délután mentünk receptért és megnézettem a dokival aki rendszeresen ellenőrzi neki és eddig semmi gond nem volt és persze most sincs.
ez a hülye picsa meg már meg is műtötte volna......
az rendben van hogy szól de miért kell egyből a legrosszabbat mondania!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
A védőnők már csak ilyenek...(támadónők) :twisted: Az enyém pl fenyegetőzős fajta...de azt hiszem sikerült felfognia,hogy nem igazán szeretnék vele találkozni ha nem muszáj.
A lényeg,hogy semmi gond Nyunyival!!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Arwen!

Fú az a torta annyira jól néz ki,és ahogy leírtad mit tettél bele...áááá,éhes lettem... :)
Atti meg olyan helyes kissrác!!!!

Vivi!
Nagyon örülök,hogy jöttél!!! Enikő gyönyörűűűűű!!!

Esztora!
Ribizlibor jól hangzik,hol lehet beszerezni?:)

Gyuzso!

Nagyon aranyos Mica a kutyussal!:)
Annyira jó lehet a kertes ház...ha nekünk lenne kert tuti csak este jönnénk be,és persze lenne vagy 3 macskánk is.:D

Meri!
Örülök,hogy minden rendben Áron babával!
Pocakfotót nem teszel fel?:)

Marietta!
Légzésfigyelőt mi nem vettünk...valahogy nem éreztem hogy venni kéne...:)

Bali és Csenge nagyon aranyosak az új cangákkal!:)

Ja igen újabb megérzéseim:D
Nikónak kisfiú,Vickynek kislány...bár Vickynél még nem vagyok teljesen biztos magamban ... :D

Ágota!
Nagyon érdekes amit az asztrológus írt.
Most gondolkodtam,hogy mivel nekem van egy régóta nem múló betegségem,hogy az visszavezethető-e ilyesmire,de a szüleim nagyon boldogok...igaz külön,de boldogok.:)

Nikó!
Örülök,hogy minden rendben a babával!

Rólunk pár szó:)

Samu mászik és próbálkozik a térdenállással is.Ha odaállítom valami mellé akkor úgy marad...sőőt spárgázik is . :lol:
Kép

Most leszünk 5 évesek Gáborral...szeretnék valami meglepit neki.Van ötletetek?

KépKépKépKép
*orsi*

Ja igen van 2 foga is Sacának már. :D
Teszek még pár képet.
Kép
Kép
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Szia Esztora!
Ha átküldöd a receptet, megköszönöm. Amúgy Szfehérvárról jár le a doki aki felirta amit használok, Fels vagy Fles vagy valami hasonló László.

Orsi: nagyon szépek a gyerkőcök, és Samu nagyon ügyes, mozgékony. Enci még csak kúszik, mászni nem akar, pedig ma 9 hónapos. Viszont ülve sokáig eljátszadozik, ha megunta akkor átvágja magát hasra, és megy amerre épp tetszik neki.
vivi79

Hahó!

Gyors bekukk...

Orsi, nagyon érdekelne a dolog, amiket esetleg Gábor mondhat erről... elvileg máig kéne döntenünk, de gondolom ezt azért el lehet húzni. Figyu, megadom a számomat, kérlek csörögjetek rám, és vissuahívlak Titeket, vagy egyszerűen add csak meg Te a számod és csöröglek délután, ha nem gond.
Hát a betegséget illetően nem tudom...

Cipő terén én is bajban vagyok, hogy melyiket, milyet vegyünk. Asso Siesta, amiről én hallottam, Esztora dokinője valami dr. Leot mondott, akkor a 19.ker-ben van egy Lábcentrum - Pedikom, ott is vannak gyerekcipők, illetve állítólag a Nagy Lajos kir. útján egy nagyon jó bolt, ahol kiveszik a betétet, hogy meg tudd nézni, hozzá tudd mérni a pici lábához...

Samu spárgája tündéri.

Attila annyira helyes, a triciklisbajnokok pedig édibédik!

Ruhaügyileg én is bajban vagyok, merthogy még kúszni-mászni fog. a csupasz bőrén ez asszem nyomot fog hagyni...

Pinkiné, nem, Kovács András.

Ja, Arwen, ha gondolod eljöhettek hozzánk személyesen is megnézni. Megkereshetem, mit hol vettünk, vagy mi a márkája. A konyha az Hanák, az tuti.

Angyalkrisz, MArietta, majd a Flórról, meg a dokitokról írjatok már egy pár sort, lassan fel kéne keresnem egy nődokit. a 6hetes kontrol óta nem látott. Nem mintha hiányozna...

KépKép
KépKép
ragota

De jó, h jöttél, Orsi!
nagyon édes Samu! képzeld, az utolsó hsz-ed képei közül az elsőről néztem, h miért raktál be vajon Domiról picikori képet? Kezdenek nagyon hasonlítani!
Irtó jó a spárgás kép is!

Csajok, mostanában elfolynak a délelőttjeim! Mindig álmos vagyok, megállapítom, h asludni kéne addig, míg Doró, aztán teszek-veszek, elmegy az idő, és se alvás, se lényeges haladás. :roll: Elég bosszantó, mert aztán meg az álmosság miatt nem haladok úgy. Lehet, h ez még utóhatás a betegségből, remélem, nem tart soká. Úgy érzem, ebből könnyű a rosszkedv-depi felé elcsúszni...
Ja, kérdeztétek, köszönjük, már szinte teljesen jól vagyunk.

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota, mi végül megvettük ezt az Assot. Azt mondják, uaz a talp, mintz a Siesta.

Kép

Kép
nán-dorka

Csak egy gyorsra van időm. Nagyjából olvastalak csak benneteket, hétvégén meg vendégeink lesznek, úgyhogy totál havazás.

Cipőtémához szeretnék hozzászólni. Mi assot vettünk Balázsnak még télen, mert nekünk a gyógytornász már akkor azt javasolta. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Tartja a lábát, stabil és gyógyászatilag bevizsgáltak. A siesta is ugyanez, csak drágább.

Kellemes hétvégét mindenkinek!
szerika

Ja, és Arwen, Ragota, mi is hasonló konyhabútorban gondolkozunk :lol:

Arwen, a www.otthon.hu oldalon nagyon sok jó ötlet van, ha az archívumban megnézed a régebbi számokat. Vannak tuti jó konyhabútorok.

Ragota,tőled pedig a múltkor kérdeztem ezt az újságosdit, hogy milyet csináltattatok? mikrofilmeset? És milyen lett? mennyit fizettetek érte végül?
szerika

Orsi, Ez a spárga haláli :D :lol:

Csongibonginak nagyon szép tortái voltak és nagoyn édi-bédi Őkelme. :)

Arwen, Atit szeretitek közeliben fényképezni igaz? de nagyon tutik a képek róla!!!! Balázsról sajna nem lehet ilyen közelit, mert folyton meg akarja kaparintani a gépet.
szerika

Csenge triciklije is nagyon menő! És tényleg, ahogy trónol benne... édes nagyon!

Bocsi, most csak hirtelen ennyire futotta, ennek is örülök... meg ti is örüljetek :D

Kismamiknak kitartást!

Fioona igazán jelentkezhetne! Na és Adri is!!!!
szerika

Hat igen,Fiona es Adri iszonyuan eltuntek....aggodom ertuk!!!!!

Szeri,
igen,en imadom az ilyen kozeli kepeket,mondjuk nem csak portreban,hanem barmi massal is....De nem a geppel megyek kozel hozza :wink: (azt nalunk sem lehetne),hanem a gepen kozelitek ra :wink: :wink: En olyan 1meterre vagyok kb,vagy tobb.
Koszi a linket! :wink:

Cipo:delutan elmentem egy cipobolt mellett itt nalunk,es kint voltak kiscipok-szandik learazva...18-19-20asok,nagyon kiralyul neztek ki!!!Es Falcon (?) markaju volt a legtobb,de volt Siesta is meg Asso.De ezek a Falcon cipellok le voltak arazva 2900-3500ra...
Ez a marka jo?Es az ar?
Nekem foggggggalmam nincs... :roll:
A Siesta kb az egyetlen marka mairol hallottam,masrol nem....Anyum meselte pont tegnap,hogy mar en is Siesta cipoben jartam kiskoromban,nem semmi!

Nandorka,
nekem is van neha ilyen semmihez sincs kedvem idoszakom...az tenyleg nagyon rossz...de menjetek ki minel tobbet a kertbe,az engem alatalban eszhez terit
:wink:
Hu az nagyon szep lenne,hogy kiskapuval a kerites a to kore,az tok jo otlet!!!!!!!!!Hat a megvalositas,meg a tervezes.....hat nem egyszeru....na...

Ragota,
nagyon edi vagy a konyhakukk felajanlassal :wink:
van par,amit kineztem,kivancsi leszek az arkulonbsegekre.
Az egyik ismerosunknek csinalt egy csapat csomo famunkat a hazukba,gyonyoruek!Gardrobokat,konyvespolcokat,konyhabutort....Sztem oket is bekostolom a konyhara,mert gyonyorut csinaltak nekik,es olyat is lattam a referenciaik kozott,ami nekunk tetszik.
Es az aruk a bolti toredeke!!!!!Nagyon szepet csinaltak az ismerosunknek is,egy igazi angol konyhat.Es nalunk a haz meghatarozoja az angolszasz stilus lesz (kulso-belso) :wink:

Orsi,
nagyon jot nevettem Samu spargajan :lol: :lol: :lol: Annyiar helyes srac!!!!!!!Olyan szep lehet a hazatok,a padlotok is szuper :wink: Tudom,szinte minden Ikea,de azt mi is imadjuk!!!!!!!

Esztora,
ez a vedonotok egy barom!!!!!!!!!
Szep meretei vannak Nyunyinak,nagylegeny!!!!!

Angyalkrisz,
hogy rughatnak ki Teged Gyed alatt??????

Kép

Kép
arwen07

Encinek boldog hofordulot!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Nem igazán tudtam visszaolvasni, meg nem valami jó a közérzetem, úgyhogy nem is sokat írok.

Ragota, a víztisztító szerintem nagyon jó ötlet, nekünk is van. Nekünk E-spring víztisztítónk van, amiről csupa jót tudok elmondani, 1 liter vízből 1 liter tiszta vizet állít elő, kb. 3,4 liter/perc az áteresztő képessége. Ráadásul a hormonakat és a gyógyzermaradványokat is kiszűri, ami nekem a legfontosabb volt. A Lux-ot nem ismerem, de az ozmózisosról azt hallottam, nem annyira jó. Ha gondolod, a www.espring.com -on meg tudod nézni, ott vannak összehasonlítások is, meg minden fontos infó. Ha esetleg érdekel, a beszerzésben tudok segíteni.

Most megyek, úgy látszik, nekem most jönnek a rosszabbul létek. Majdnem mindegy mit eszem, szinte mindentől rossz a gyomrom, egyedül a gyümölcs, amitől nem vagyok rosszul, úgyhogy leginkább azt eszem. Mondtam is a dokinak, hogy úgy látszik fordítva működöm. :)

Pinkiné, vonalzót majd teszek másikat is, de most nincs kedvem.:)

Cipőről nem tudok nyilatkozni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg megyek, majd jövök, ha gyűjtök egy kis energiát.

Pusz mindenkinek. Nikó

Kép
nikóska

Köszi Arwen, aranyos vagy!
vivi79

Fioona!
Hooool vaaaagy?Hiányzol!!!:)

Nán-Dorka!
Örülök,hogy jobban vagytok már!!!
Remélem az álosság is megszűnik,bár ne úgy mint nálam,mert én pl ritkán vagyok álmos...:)
Láttam a képeket Doróról a képtárban,nagyon tündéri ez a leányzó!A kisfiadról közelebbit nem teszel majd fel?Bár így messziről is látszik,hogy helyes kissrác.:)

Arwen!

Már régóta szerettem volna megkérdezni,csak mindíg elfelejtem,hogy milyen a fényképezőgépetek?Nagyon szép képeket készít,persze ilyen modellről,mint Atti nem nehéz azért. :D

Nikó!

Remélem hamarosan jobban leszel!

Csak annyit szeretnék a víztisztítóval kapcs,hogy az a bizonyos összehasonlítás...hát ö hogy is mondjam nem valós az amway honlapján.:) Meg még lenne pár dolog...
Pl az aktív szénszűrő nem képes kiszedni a gyógyszer maradványokat, az ozmózis meg igen...
stb.Ha szeretnéd írok privit erről.:)Nem akarok offolni a topikban.:)

KépKépKépKép
*orsi*

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Sziasztok Drágáim!

Merikém:D
Nekünk is van légzésfigyelőnk, még mindig használom, bár mostmár inkább bébiőrként funkcionál csak (olyan angelcare van, ami bébiőr és légzésfigyelő egyben, és be lehet állítani, hogy csak a mozgást, csak a hangot, vagy a kettőt együtt figyelje, illetve azt is, hogy a kettőt együtt, és pittyegjen is minden lélegzetvételnél (ezt nem használtuk soha:) ) ) Szóval szerintem mindenképp érdemes, mert pl. nálunk akkor is tök jó lesz, ha Áki már alszik, mi meg kiülünk a kertbe, és így sokkal myugodtabb leszek, ha tudom magammal vinni a vevőegységet, és a legkisebb felriadásra is tudok gyorsan reagálni. Meg eleve tök megnyugtató, hogy van. Én nagyon szeretem az angelcare-t, az elején, mikor még nagyon pici volt Ákos néha bejelzett , de máig nem tudo, hogy azért, mert a Gyerek télleg elfelejtett levegőt venni, csak a hangtól megébredt annyira, hogy mire felértem (kb 2 mp) rendesen lélegzett, és szépen aludt, vagy csak azért, mert akkor még nagyon kicsi volt a súlya, és nem érzékelte Őt rendesen , ha kikúszott az ágy szélére. Mindenesetre onnantól, hogy "befészkeltem" a Gyereket középre (körülraktam rollniba tekert pelussal)megoldódodtt ez is
8és Áki is jobban aludt, biztonságosabbnak érezte a helyet), úgyhogy gyanítom, hogy inkább az utóbbi miatt jelzett.

Orsikám:D
Annyira szépek ezek a Gyerekek! Samu kis akrobata :D

Dorka:D
Cipő: mi Siesta cipit kaptunk a Gyermek Keresztanyjától elő-szülinapra (lévén, minnyá szül, nem fog tudni júliusban vásárolni). NAgyon szeretjük, de én igazából annyira nem mentem utána a témának, csak erről hallottam, hogy jó, (meg a nővérem is, úgyhogy tök véletlenül vett ilyet, nem tudta, hogy ilyet akarok, és annyira jól jött ki, mert pont másnap készültünk cipit venni ,mikor megjelent az ajcsival). Ja, és a Baby Bell boltban (ez a z Árkádban van, de a Kenguru Gold üzletlánc tagja, tehát gondolom minden boltjukban ennyiért kapni) egész "olcsók" a Siesta cipők :a szandik olyan 9e körül, a zárt cipők 12e-től vannak (egész jó szerintem ahhoz képest, hogy én ilyen 15 e körül hallottam őket )
A tó nálunk is nagy dilemma, bár nekünk nem tavunk van, hanem medencénk lesz....most egyenlőre úgy tervezzük, hogy annyira fog kiemelkedni a földből, hogy a Gyerek ne tudjon rajta átesni, de az én Fiam bármire képes...szóval ez most nálunk is nagy kérdés, hogy mit hogy.

Esztora:D
Isten éltessen sokáig így utólag! :oops: Nyunyi milyen magas! :shock: Daliás legény :D

Szeri:D
Balázs még mindig tündér, és nagyon Nagyfiúúúúúúúú!

Angyalka:D
Csanga is annyira szép! Sajnálom a genyó munkahelyet, tudom, milyen érzés....mikor én terhes lettem, a főnököm kijelentette (mivel az egyik lány előttem 9 hóval lett babás, csak sajnos elveszítette a kicsit), hogy akkor innentől kezdve minden női alkalmazottat csak egy éves határozott idejű szerződéssel vesz fel, mert innen aztén ne merjen mégegyszer vki szülni menni! Ja, és a slusszpoén, hogy ahogy letelet az az idő, amit a Barátnőméknek ki kellett várni, hogy újra próbűlkozhassanak, kirúgta. Rendes, mi?

Ágota:D
Hogy Te mennyire ügyes vagy! Nagyon szépek a torták! Csongiról nem is beszélve...szép munka, na ;) :D
Tök jó ötlet volt, én is úgy szeretném majd, hogy legyen egy olyan torta, amiből ő is ehet, meg egy az ünneplő egybegyűlteknek (bár sajnos valszeg mindként Keresztmamit (a szerencsés Gyerekek kettő is van)nélkülöznünk kell, mert pár hét különbséggel fognak szülni).

Arwen:D
Ati annyira szép...Ti meg olyan jó képeket csináltok!

Niko:D
Örülök, hogy minden okés Veletek!

Vicky:D
Hol vagy?

Fioo, Adri, télleg hiányoztok, de gondolom nem jókedvetekből maradtok távol....

Vivi:D
Enikő kis Drága csajszi! Nagyon kis szép! Boldog kilenc hót Neki egy kis késéssel!

Ezer puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok!

Esztora, szép súlya van a fiatal úrnak :) Na de hozzá van délceg magassága is! :)
A védőnő hülye :evil:
Aki most az én nyugdíjba ment védőnőmet helyettesíti egy angyal. 2 hete voltam nála, kérdezte hogy akarok-e még menni vagy inkább már Ő jöjjön. Mondtam, hogy inkább Ő jöjjön. Zokszó nélkül elővette a naptárat, hogy időpontot egyeztessünk. :roll:

Orsi, nagyon édes Samci spárgája :):):) Domi pedig hihetetlenül nagy fiú már! :shock:

Vivi, Boldog 9 hónapot Encinek! :lol: Hihetetlen mennyire nőnek ezek a lurkók! :)

Dorka, biztosan hamar túl leszel ezen az álmosságos korszakon. Lehet, hogy az időjárás is hozzájárul, nem? A jó kis meleg engem mindig elnyom. :roll:

Krisz, én sem értem hogy mondhatnak fel Neked Gyed alatt. Basszus milyen hülye vagyok, most jut eszembe, hogy van egy munkajoggal foglalkozó ügyvéd ismerősöm. Megadjam a számát priviben, beszélsz vele?
Anno a rendkívüli felmondás kapcsán én is Tőle kértem tanácsot.

Nikó, kitartás reméljük hamar túl leszel a rosszul lévős időszakon. Egyébként nekem a nagyim mesélte, hogy Ő pl. sosem volt rosszul a várandósságai alatt, amíg meg nem mozdult a baba. Sőt, Ő végig menstruált a megmozdulásig. :oops:

Porsikám, én azért szeretném Ákit a júliusi szülinapján felköszönteni :) Addigra már Peti is lesz 1 (vagy picit több) hónapos, úgyhogy átruccanunk egy puszi idejére. :wink: :wink: S már tudom is, hogy mit kap ajándékba :):):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vivi ime a krém:

Vioform gta. duas (2,0)
-------------------------------
Ung.Ftorocort
gta quindecim (15,0)
---------------------------------
Ung.Alumini acetici
Ung Hydrophil.nonionicum
aa.gta centum (100,0)
---------------------------------

ez egy sárga krém amivel a foltokat kell naponta 2szer bekenni

Arwen a cipő is olyan mint a hozzátápi ahány ház annyi....
nekem azt mondta védőnő ne vegyek siestát mert benne van az a betét régebben meg csak az volt a jó.
Dr. leót hajtok hetek óta de nem kapok már néztem én is a siestát nagyon aranyos kutyusost,mert unom hogy a csaj hiteget hogy a jővőhéten lesz stb...

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok, (végre) itthonról 8)

Porsi, köszi a hiányolást, eddig igazoltan voltam távol :wink: Hogy álltok a vállalkozással, beindult rendben?

Vivi, de jó újra "látni"! El sem tudom képzelni, hogy kibírnám net nélkül ennyi ideig...Enci nagyon megnőtt, igazi kis nőci lett :lol:

Nikó, kitartás a hányingerhez...nekem is elkezdődött pár napja, remélem ez csak jót jelenthet...Szívesen veszem a tippeket, kinek mi vált be ellene. :wink:

Pinkiné, Marietta! Hihetetlen, hogy elrepült az idő, mindjárt karjaitokban lesz Flóra és Peti! :lol: :D

Orsi, szuperek a képek! A spárgás tényleg tündéri :lol:

Esztora, utólag is nagyon boldog szülinapot! :D

Fioona tényleg nagyon eltűntél! Kérdezted az avataromat, tényleg semmi nem látszik rajta, egyébként én vagyok, ahogy fekszem egy padon a Velencei tónál :lol: 8)

Arwen, tényleg nagyon jó portrékat csinálsz Attiról! Ügyi vagy, nekem nincs türelmem, nálunk a párom a családi fotós :D Építkezéssel jól haladtok?

Krisz, sajnálom a munkahelyet :( Jogilag ezt megtehetik?????

Tényleg csajok, ti mikor mondtátok el a munkahelyen a babát? Pont emiatt, én minél később szeretném...viszont nem fogom megúszni, hogy 1-2 embert beavassak hamarabb, mert vannak dolgok, amiket már nem szeretnék csinálni (pl külföldre utazgatni...) :roll:

Víztisztítón már én is gondolkodtam, állítólag a lúgos víz a legjobb, de olyat nem találtam, ami kimondottan lúgosít (na nem is vittem túlzásba, kétszer rákerestem a neten...) :oops:

Nagyon jól esett, hogy így örültök nekünk :lol: nagyon édik vagytok :lol:
Nagyon szupi volt minden, hihetetlenül összejött az időjárás, a programok, jobb nem is lehetett volna, de tényleg... viszont már nagyon vártam, hogy jöjjünk haza, főleg a végén... és persze leginkább a keddet várom :lol:
Kb 2500 kép készült és több óra videó, azt tervezzük, hogy kiválogatjuk a legjobbakat és készítünk netes útleírást hozzá. Bár, fogalmam nincs, hogy ez mikorra lesz kész, de írok majd, ha készen van :wink:

Kép
vickybabe

Szia Vicky!
Örülök, hogy jól sikerült a "nyaralásotok". De a Babócának a pocidban még jobban.
Sajna hányinger ellen nem tudok jó tanácsot adni. Nekem ha ettem az nem volt jó, ha nem ettem akkor meg az. Néha 1-1 szem mentolos tic-tac segített, de nem mindig. Kitartás, néhány hét és elmúlik. Van akinek a pattogatott kukorica beválik, próbáltad már?

Nehéz volt net nélkül, főleg az első időben, aztán lassacskán hozzászoktam, hogy nélkülöznöm kell. Illetve teljesen nem szoktam hozzá, mert akkor nem erőltettem volna, hogy mégis legyen.

Nálunk ma nagyon béna idő van, lóg az eső lába, szürkeség reggel óta. Fáj a fejem, Enci nem akar enni, szóval tiszta happy vagyok.
vivi79

Esztora, köszi a receptet.
vivi79

Szia Vicky! :):):)
Üdv újra itthon :)

Hát, én sok tippet hányinger ellen nem tudok adni. :roll: Én hánytam 9 hétig, ha pedig ettem reggel valamit, hogy ne jöjjön ki, még rosszabbul voltam. Úgyhogy inkább gyorsan próbáltam túl esni rajta.

Keddhez nagyon drukk :) Mi is kedden megyünk uh-ra :) Nagyon kiváncsi vagyok, mekkora a pasink :) Apa már mondogatja, hogy nagyon szeretné, ha már megszületne :) Csak azt nem tudom hogy azért, mert már találkozna vele vagy mert unja hogy hónapok óta közöttünk van az ágyban a párna amivel alszom :):):):) De ha mind a kettő, azt is elfogadom :):):)

A netes útleírás címét majd add meg, hadd nézzem meg irígykedve! :)
De emlékszel mit mondtam? :) Te utazol én szülök :) Aztán legközelebb majd fordítva csináljuk! :) Aztán tessék, még meg sem szültem Te már babát vársz :):):) Na, milyen jósnő vagyok?? :):)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné, szia :lol: Hú 9 hétig, szegénykém :? Na de ez a legkevesebb, amit az ember bevállal a babáért, főleg ennyi küzdelem után :lol: Köszi a drukkokat keddre, én is gondolok majd Rátok! Ne siettessétek Peti Manót, hadd maradjon még pár hetet odabenn :wink: :wink:
Az utazáson tényleg lassan kezdhettek gondolkodni, hová menjetek :wink: :wink:

Kép
vickybabe

szia Vivi :lol: Tictac és popcorn tippet köszi, majd kipróbálom. Egyelőre ha eszek, az segít (csak addig nehéz eljutnom, miután a kaja gondolatától is felfordul a gyomrom) :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!
Viki, Viki, Viki! - erre gondoltam ma reggel, h beírom majd ezt Neked, h ugye mindjárt itthon vagy és mesélsz!
Ugye nem haragszol, h megörültem annak, h hányingered van? 8) :D Tudod, h az a magas hormonszint jele, ami meg remekül védi a babát? :!: Az jó, ha az evés segít. Nálam mindig volt keksz, pogácsa, mikor mit bírtam épp megenni (igen, volt popcorn-korszak is), és volt, h óránként le kellett küldenem (küzdenem 8) ) vmit, és úgy nagyjából megvoltam.
Egy ideig a reggelenként ágyban elfogyasztott keksz is segített vmennyit.
Azonkívül felsorolom, mi minden segített: mézes tea, szőlőcukor, Salvus víz (hűtve), krémlevesek, banán, sajtkrémes kenyér.
Várjuk Veled mi is a keddet.

Kép

Kép
nán-dorka

Hajninak pedig a jól lehűtött kóla jött be.

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, várjuk keddről Tőletek is majd a beszámolót!

Esztora, hát ez a csajszi tényleg inkábbb támadónő... :shock: Próbáld ezentúl nem komolyan venni, amit mond. (Persze tudom, nem könnyű.) És örülök, h minden rendben Nyunyival. És szép nagy babó! Ő mennyit szopizik még?
nekünk is kell majd védőnőhöz mennünk. azért jó lesz, mert fogalmam sincs Doró méreteiről. csak körülbelül.

Nikó, remélem, jobban vagy már!

Képzeljétek, engem meg a péntek du-i csavargás lendített ki a hangulati kátyúból. úgy látszik, előtte a betegség alatt túl sokat voltam itthon. most meg gyerekkönyvtárba, cukiba, tópartra, boltokba mentünk (én + a két gyerkőc), és mindjárt minden jobb. :D ja, és este még találtunk egy programot, ahol fél 9-ig ott voltunk. :lol: 7végén csináltunk családi programokat is, a fiú futóversenyen vett részt, ma erdei sétát tettünk, én hamarabb hazajöttem és palacsintát sütöttem. szóval idilli 7végénk volt, legalább néha ilyen is van... :wink: sokszor hiányzik hozzá ez, meg az, meg amaz, de az ilyenek adnak egy kis muníciót... :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Vicky, nem siettetjük mi ezt a srácot, siet Ő magától :)

Barátnőm, aki egészségügyben dolgozik itt van nálunk (egészségügyi fősulira jár és Apa segít neki felkészülni az informatika vizsgára) s Ő mondta, hogy ha az ember elkezdi megkötni a vizet, akkor az eléggé egyértelmű jel. Meg hát vannak enyhe derékba surágzó jóslófájogatások (igaz még ritkán) és néha a méh szájam is szurkál. Szóval összességébe véve nagy a valószínűsége, hogy nem maradunk együtt a 40. hétig. Aztán persze majd meglátjuk. Úgyis a Fiatal Úr dönt :)

Én szeretném ha még 4 hétig együtt maradnánk, mert a papás felkészítő a 37. héten lesz. Persze anélkül is megszülünk, csak mégis :) Én azt kértem Petitől hogy a 36. hétig tutira maradjon bent, utána Ő dönt :)

Mind1, a táskám készen áll, Peti ruháinak nagy része ki van mosva és vasalva, a maradék ruhákat és ágyneműt a héten kimosom, úgyhogy csak az apróságok maradnak. Azt meg Apa is meg tudja oldani :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vicky nem is hiszen el hogy eltellt 3 hét ,nagyon drukkolok holnapra.
Köszönöm a szülinapi kívánságokat.

Pinkiné én tavaly megtanultam hiába a jelek meg bárakármi akkor jönnek ezek a Lurkók amikor ők akarnak.
Nyunyi csomó igen durva frontot bent töltött,sőt a doki megnyította a méhszájamat ,görcs volt de el is múlt szépen,2 naponta piszkálták(magzatvíznézés) és még is maradt, a császár napján 3szor vizsgáltak....

Nándorka Nyunyi reggel szopizik aztán csak délután de van hogy ilyenkor csak kortyol párát,este tápszer és utána szopi,éjjel 1 szopi
szerintem 1 éves korára marad a regg. -este szopi .

Ha minden összejön holnap megyünk a kohyhabútorért :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Csengebaba!!!!! AZ ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! 1. SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL KÍVÁNOK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!

Angyalkrisz, hogyan ünnepeltek? Majd képeket kérünk! Mit kap Csenge a szülinapjára?

Sajnos ezek szerint jogos ez a rendes felmondás, mivel a kölcsönbeadó és vevő között megszűnt a szerződés, így ez magával hozza, hogy a te munkaviszonyod is ezáltal megszűnik, illetve, hogy megszüntethető. Annyira speciális ez az eset és ritka, hogy ezt jogszabályilag kevesen ismerik, de úgy gondolom, hogy ha mégis felmondanak neked, akkor ez jogos lehet. Ők már tuti utánajártak ennek a dolognak, hogy gyed alatt lehet-e. De ez akkoris hatalmas szemétség!!! És most mi alapján fogod kapni a gyedet? Lehet, hogy kevesebb pénzt kapsz, mert megszűnt a munkaviszonyod?

Vicky, nagyon örülök, hogy jól telt a kirándulás és hogy minden rendben veletek. Drukkolok ezerrel,hogy a továbbiakban is minden oké legyen!!! Úgy megérdemeltétek már!!!
szerika

Nagyon sok boldogságot kívánunk, Csenge baba!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csengének Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!!!

Vicky!

Nagyon örülök hogy rendben hazaértetek,és hogy minden oké!! :-)
Várjuk a holnapi beszámolót és a képet. :D :wink:

Mi ma este megyünk dokihoz fél8-ra.

Holnapra összeszedem magam és majd jövök!

Puszik.
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?