Új privát üzeneted érkezett!

Mágnes: Örülök , hogy apud jobban van. Szerintem azt a pár napot a balesetin is kibirja. nem hiszem, hogy kitették volna az intenzívről ha nincs jól.Inkább maradjon akkor ott mint hogy abba a rossz hkórházba átvigyék. Nem lesz baj és hamar felépül teljesen:)

Nati: Igen akkor az 5.hétben vagy!! Hatalmas gratula:) :)

Kép
csucsu05

sziasztok!
megettem a szokásos eperadagomat, fincsi volt., ugye szabad enni?

Mágnes! igen jó hogy apud jobban van, szerintem ott is nagyon fognak rá figyelni. jobbulást.

Holka!
igen átléptünk egy hetet megint. én nem tom előbbrébb vagy hátrább van e a baba a koránál, mert csak a 12.héten voltam uh-n és akkor azt mondta a doki a 12.hétnek megfelelnek a méretei. Azóta én nem voltam. Majd csak a 18.hetesre megyek. De te többször láttad a babódat a hematóma miatt azért tudod jobban követni. Én aggódom is, addig még 2 hét, és még az AFP eredménye is legyen jó!

jaj, kisüthetne a nap, állandóan ásítok.

Mért hittétek hogy öregebb vagyok? akkor nem kérdeztem volna a terhességem elején hülyeségeket! nem vettétek észre hogy még gyerek vagyok:)

Kép
andyfekete

Hát aztán mi is erre jutottunk Anyuval, hogy felelőtlenül biztosan nem tennék ki az intenzívről, ráadásul jó kórház, tavaly az év kórháza volt. Szóval csak nincs szükségük műhiba perre..

Voltunk sétálni. Annyira elegem van már ebből az időből, hogy nem érdekelt, és esővédővel elmentünk csavarogni egyet. Semmi kedvem betegen a szobában ülni. Csak adogatjuk egymásnak a bacikat!

Aztán eszembe jutott, hogy holnap nem lesz bolt... Én meg annyira ennék chillis babot, hogy már a számban érzem :) Múlt héten ettünk, de nekem akkor is kell :) úgyhogy Anyósommal megvetettem a hozzávalókat, és holnap megcsinálom. Ha kibírom addig.:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Andi:
hülyeségeket??? Egy kismama olyat sosem tud..:)

A táblát ki csinálja most? Szívesen megnézném, hogy rajtam kívül ki nem kismami még, kinek drukkoljak :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nem volt ma valami nagy forgalom. Mi történt veletek?Velünk?
Én ma egész nap jöttem-mentem. ma voltam egy barátnőmnél babalátogatóban. nagyon édi a babája.

Andy
Furi de én is feket hajra és hullámosra tippeltem, főleg hosszúra. A korodról nem volt elképzelésem.

Mágnes
Nagyon jó hogy apukád egyre jobban van. Ne aggódjatok, nem hinném hogy kitették volna az osztályról, ha valami komoly baj lenne még.

Hát igen, nem bírtam ki a teszttel, de legalább most nyugodtabb vagyok egy fokkal. Egyre biztosabb, hogy pocaklakóm van. :D :D :D :D :D

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Jaj, ma annyit dolgoztam, hogy alig álok a lábamon.De mi lesz majd a jövőhéten amikor nagytakaritok??? :roll: :roll:

Mágnes:
én sem vagyok kismami,és ahogy kinéz én leszek az egyetlen, akinek nem lesz pocakja a közeljövőben :cry: Legfennebb, csak akkor, ha jól telezabálom magam :lol:

Nati:
gratula az erősebb zebrához!!!!Valaki tudja rajtad és a párodon kivűl, hogy babás vagy???
Irok egy privit!

Andy:
Nagyon aranyos vagy!!! Én is hosszú fekete hajunak képzeltelek :oops: :oops:
Nagyon jól áll a pocak neked :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti:
Igen, rád emlékeztem, de akkor csak mi ketten maradtunk??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hát még van Erika, meg Jenny, ha jól tudom :roll:
Bocs, ha valakit kihagytam :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

De Erika meg Lilla ők hamarosan tesztelnak

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja, elfelejtettem mondani, hogy nagyon örülök, hogy édesapád jobban van :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
milyen jó, már 15 hetes vagy, mindjárt félidős :lol:

Kisvirág:
az én fiaimnak is bajvan a kukijukkal :cry: Mindkettőnek .Felhúzták nekik ce nem tudom hogy, mer mindkettőnek ujra letapadt, pedig mind ugy csináltam ahogy a dokik mondták :shock: :roll:

Vajon Lillának ,hogy telik???Biztos szuperűl!!!LILLA HIÁNYZÓL!!!!!!

Nati:
képet kapunk a tesztről???

Kép
Kép
Kép
f.marti

sziasztok!

Ma voltam vércukorterhelésen és nem volt olyan szörnyű, mint amire emlékeztem! Mondhatni nagy túlzással egész fini volt, mert jól elkeverték benne a cukrot. Vittem citromot és a felét beletettem. Mondtam, hogy ha esetleg valaki nem hozott citromot, annak itthagynám. Megköszönték. Egy lány előttem elájult.... jóó volt látni.....

Megvettük a robotgépet. Olyan jó, nagyon örülök! MEgvan a húsvéti meglepi magamtól és apumtól, meg anyóstól :D

Mágnes, örülök hogy apud jobban van már! Múltkor írtam vagy nem? Nemtom, hogy majd ha otthon leszek, akkor összefuthatnánk :) persze ha csak te is szeretnéd.
magdolnam

Sziasztok!

Mára én is tiszta nátha vagyok. A torkom is fáj. :(
Sajna én is a nem vagyok még kismamik táborát szaporítom. :(

Nati: most már tényleg nyugi. Ott van az a baba ;) Nagyon gratulálok nektek!

Holka: igen már nem sír mikor pisil. Úgyhogy tuti javult neki már. Csak ez a nátha kiakasztó. :(

Mágnes: szerintem is jobb, ha marad abba a kórházba ahol most van. Főleg, ha jó is az a kórház.

Andy: ehetsz epret nyugodtan.

Márti: én is követtem a doki utasítását és nekünk is visszatapadt. Most már nem fogom hagyni :)

Jenny: nem dobsz egy új táblát? Annyi új kismamink van.

Kép Kép
kisvirág_30

Márti
Ezen én is gondolkoztam már, de most pont nektek ne írjam meg, hogy kismama vagyok? Ha el akarja nekik árulni, hát tegye és remélem akkor vele is hasonló dolog fog történni, nem rosszabb csak ugyanolyan mint amit ő tett velem. Nincs igazam? Én nem kivánok senkinek rosszat, csak amit szerinte én is érdemlek.

Köszönöm mindenkinek a nyugtatást és a gratulációt, de azért még csak halkan. Várjuk ki az első 12 hetet. Majd utána iszunk valahol egy bambit közösen, vagy mindenki otthon a gép előtt.

Apropó, mikor is lesz a találkánk?

Viri
Szegény Kende, azért jó hogy már jobban van.

Kép
Kép
nati80

Kép

Na itt az ígért tesztfotó!!! És nem odaretusáltuk a második vonalat!!!

Kép
Kép
nati80

Nati: gyönyőrű a teszted!!!! Apa mit szólt?

Kép Kép
kisvirág_30

Azt hiszem még fel se fogta, vagy még nem mer annyira örülni akritikus időszak végéig. Nem is tudom. De tudom hogy örül a babának.

Kép
Kép
nati80

Nati: nagyon szép a teszted:) Gratula:)

Kép
csucsu05

Nati!
GYÖNYÜRŰ teszted van!!!!!!!! Hatalmas halk GRATULA!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Köszönöm Lányok!!! olyan büszke vagyok rá! Mi hoztuk össze párommal. Hát ez a hihetetlen!!! Egy csoda történik most bennem.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam:
neked is akartam irni. de amilyen gyagya vagyok mostanság,hmmm mindent felejtek.Lyukas az agyam :roll: :shock:
Szegénykém, mi volt az amiért ennyire kiborultál, hogy mentőt akartak hivni? Ha nem akarod elmondani, nem muszály..

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam
Az engem is érdekelne. Ki akart mentőt hívni? Aki felidegelt vagy párod? apukád?

Kép
Kép
nati80

hát ezt nyilvánosan nem szeretném leírni, mert tudjátok mindennek és mindenkinek van füle és szeme. A munkahellyel kapcsolatosan. az készített ki. Nagyon.
Viri, nem tudom hogy te mit tudsz vagy mit nem.... de mielőbb kérdezz utána, nehogy meglepetés érjen!!!! Te egyébként állományban vagy, vagy pedig kölcsönzött munkaerő?
magdolnam

Apehnál a recepción, meg az a nő aki segített nekem ők akartak mentőt hívni. Alig akartak elengedni.
Jaj most úgy szeretek mindent, mert nagyon jó kedvem van ebben a szar helyzetben is! A mali már előre fél a szeretetemtől. :lol:
magdolnam

Magdolnam:
esetleg priviben?Persze, csak ha akarod :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

hát nem tudom, mert elég bonyolult. Megpróbálom lerövídíteni
magdolnam

Hi-hihi, ezen jót nevettem.Miért fél a szeretetedtől? :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam: kérlek írj privit, hogy mi van a munkahelyel. Mi kéne tudnom? Egyébként én passzív állományba vagyok.

Kép Kép
kisvirág_30

privi ment
magdolnam

Nekem nem jött :shock:

Kép Kép
kisvirág_30

de!
magdolnam

kösz a privit, válaszoltam

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam: Bocsi, közben mejött a privi. :oops: Írtam vissza

Kép Kép
kisvirág_30

már én is
magdolnam

Jé, most ért el a tudatomig Csucsu, laptetőt produkáltál...Hajrá, te leszel a következő kismamink Lillával Erikával meg Mágnessel együtt :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

meg velem együtt ;)

Kép Kép
kisvirág_30

jajj bocsika Kisvirág, hogy téged kifelejtettelek :oops: :oops: :oops:
Ne haragdj, mondtam már, hogy likas az agyam... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na jó éjszakát lányok!Megyek elteszem magam holnapra.... :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó éjt Márti!

Nekem mostanra sikerült elatatni Kendét :)

Kép Kép
kisvirág_30

Nati:
Ez aztán jó erős 2 csík, semmi kétség! Nekem a kettő együtt nem volt ilyen erős :)

Magdolnám:
Na ha itthon vagy, szívesen megejtünk veled egy talit, viszem a csajszit, aztán pesztrálhatod :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Egyébként én is tiszta takony vagyok, ez már a 3. nap, és nem akar javulni. Úgy utálom, már tiszta seb az orrom..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na még valami, és eldugulok.
Szóval Apu a traumatológián van, azt mondták, hogy nem szállítják sehová egy darabig, marad a mostani kórházban. Ennek örülök, mégis csak ott kezelték a műtétet eltekintve az elejétől fogva.

Kép
Kép
Kép
mágnes

jó reggelt!
Liza baba olyan édes, úgy bírom! Annyira finoman rugdos, és ha megsimizem, akkor lenyugszik. Este mentem szundizni és már épp elpilledtem, ő meg akkor kezdett belelendülni. Olyan kis drága volt. Gondoltam nem szabok gátat az örömének és hagytam hagy ficánkoljon. Aztán a bal oldalamra fordultam, de szerintem az nem tetszett neki.Ekkor megsimiztem és nyugton maradt. Alukáltunk. Felkeltem éjjel pisilni, velem együtt felkelt. Visszafeküdtem és elég aktív volt, de lehet csuklott :shock: nem sokáig, mert álmos voltam és simiztem, erre ő mindig megnyugszik. Aztán reggel ő keltett :lol:

Köszi lányok a hozzászólásotokat, nagyon sokat segített a lelki állapotomon és abban, hogy döntést hozzak. Bár még van 1 hónapom kb (a privire gondolok).

Mágnes, én benne vagyok. Csak még nem tudom pontosan mikor :roll:

Tegnap apa megint csinált madártejet, huuuu de szeretem. Az volt a vacsim és most az lesz a reggelim is :lol:

Nati, jó erős 2 csík. én elraktam az enyémet. Mondjuk már besárgult és nagyon meghalványodott :cry:
magdolnam

Magdolnam
Nekem nem küldtél privit. Én is kérném.

És mikor lesz a közös találkánk???

Kép
Kép
nati80

Bocsi
megjött a privi.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Nehéz a helyzeted, de erről tájékoztathattak volna mielőtt elfogadod, nem?
Olyan jó érzés lehet ahogy a Liza mocorog. Gondolom még azért nem okoz fájdalmat. Már én is nagyon várom, hogy érezhető legyen, hogy benn van a baba.

Kép
Kép
nati80

nem rossz érzés, először fura volt. Néha azért tud dörömbölni is.... Megnéztem a könyvemet (babás) azt írják, hogy 23cm!!!! Jó nagy már. Én is örülök, hogy sikerült :) és fiad lesz! :lol:

Azt álmodtam hogy megszültem, és olyan jó volt a bébivel együttlenni.

Na igen, mondhatták volna.... de ha nemkérdeztem volna rá...
magdolnam

Most olvstam, hogy már 1mm-es a mi kisbabánk. Hatalmas !!!!
Azért csak akkor nyugszunk meg egy kicsit, ha a doki is azt mondja, hoyg jó helyen van és erős a szívhangja is.
De nem is lehet másképp!!!
Álmosság: napi 10-12 órát alszok és általában este 9-ig bírok fennmaradni. Pedig olyan jó lenne már egy kicsit összebújni párommal.

Ki mit tapasztalt ilyen korán?

Kép
Kép
nati80

uezt
magdolnam

Kényok én sem vagyok még kismami. remélem a laptetőm szerencsét hoz.
ha most leszek babás akkor majdnem egyszerre lesz a két gyereknek a szülinapja:)

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?