Na idekeveredtem
Nem sok idot toltunk itthon,most,hogy jo az ido,vagy Anyoseknal vagyunk vagy Anyueknal vagy Sogornoeknel,vagy csak ugy megyek vele a Nagyvilagba
vagy eppen ugyeket intezunk
Legzesfigyelo:
Nekunk van,hasznaljuk,meg most is.
Baby Controll 3 lapos.
Attila 7hos koraig egy szobaban aludt velunk,azota laszik masik szobaban.Az az igazsag,hoyg engem is megnyugtatott.Leginkabb amugy en azert is tettem kulon szobaba,mert minden neszere felebredtem,arra is,ha a masik oldalara fordult,es en sem aludtam tul sokat az elso 7 honapban...hajjjaj nagyon nem.De valahogy annyira ra vagy allva a gyerekre,hogy felebredsz,ha nyosz van.De ez mas eset.
nekunk beriasztott 3x,soha nem volt gond,mindig aludt Attilam bekesen,es mindharomszor akkor,amikor ejjel a szopi utan visszacsempesztem az agyaba,es bekapcsoltam...es beindult....es mindharom alkalommal azert,mert kimerult az elem!
Sehogy nem lehetett leallitani a csipogast,csak ugy,ha szetszedtem az ejszaka kozepen....szuper volt!!!
Azt hittem szetverem!Mikor Attila aludt vegre erre csipogott,mint allat!De akkor is inkabb ez,mintha nem riasztana....szoval ha lemerul az elem,azt jelzi a mienk
Allati jok a triciklik!!!!!Tuti veszunk mi is egyet a szulinapjara!
De lehet,hoyg elobb
De most annyira meghoztatok a kedvem a babzsakfotelhez...mindig is akartam,de most elkezdtem nezegetni a Ragota altal betett oldalt es huuu nagyon akarok...de meg kellene varni,mire kesz a haz....csak en nem birok varni
Meri,
orulok,hoyg ujra lattatok Aron babat!!!!Szuper!!!!
Hat nem egyszeru a babakocsi nezes!Gondolj arra is,hoygha utaztok (csaladhoz,baratokhoz,akarhova) akkor abban fog aludni stb,szoval vinni kell,tehat beferjen a kocsiba
Ragota,
nagyon erdekes ez az asztrologia dolog....hihetetlen,hoyg mikre ad valaszt!Annyiar jo Csonginak ez a rosszcsontos kepe
A vonalzon
Meggyogyult mar az orrocskaja?
Olyan vicces,hogy mit mutat a vonalzod
Nandorka,
en meg nem gondolkodtam a Gyereknapon...lehet,hoyg nem megyunk semmi kulonos helyre,mert biztosan mindenhol sokab lesznek...na majd meglatjuk!Na meg,hoyg milyen ido lesz!Valamelyik nagyszulonel leszunk sztem.
Niko????HIrek?
Pinkine,
a 30.het utan mar mindenfele helyen normalis a feszites,szuras stb...szerintem!
Nekem is olyan feszitgetesei voltak Attilanak
Nagyon varom mar,hoyg Vickyek hazajojjenek!!!!!!!!
Vivi,
tokjo,hogy ujra vagy!!!Nagyon orulok neki!!!!!
Kuldom priviben a keptaras hozzaferest!!!!!
Alvas:hat nalunk az az igazsag,hoyg egyik naprol a masikra oldodott meg a helyzet.Olyan 8 hos kora korul kezdett nagyon jol alduni.Este 8tol reggel8ig kb.HIhetetlen ,de igy tortent!van,hogy reggel mar fel7kor fent van,de van,hoyg csak 9 kor (pl ma),de este max8kor mar alszik.Mondjuk az elejtol en igy szoktattam.
De 8hos koraig ejjel kelt2-3-4-5szor vagy tobbszor is neha....
Es cicizett is,meg minden,aztan 9hosan magatol total abbahagyta a cicizest,egyszeruen nem kellett neki tobbet,1-2hetig meg probaltam minden nap tobbszor is,de kategorikusan elutasitotta azt is,hoyg a szajaba vegye.....
Szoval O az elo pelda,hogy annak ellenere,hoyg ejjel szopizott,meg ilyesmi,magatol leszokott rola...es nalunk is volt cicin elalvas,meg fel orankent-orankent cicizes (az elso par honapban)..de leszokott rola.
Most is van,hoyg 1x-1x kel ejjel,de csak neha-neha.
Angyalkrisz,
mi van a munkaugyes dologgal?Csenge tunderi!!!
Lakas???
Szeri,
Balazs anniyra nagyfiu,hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hogy allsz a tervezgetessel?
Marietta,
tessek pihenni!!!!!
En is nagyon porgos vagyok,tudom,hoyg nehez leallni
De most par honapra allj le!!!!
Pon tmost beszeltuk a ferjemmel,hogy az elso fel ev volt oylan otthonulos a gyerek miatt,de azota tok jol ki lehet mar vele mozdulni!!!!!Mi allandoan megyunk
HOztam kepeket
:
Ne haragudjatok,hogy nem toltottem meg azota fel tobb kepet a keptarra
,igerem,nemsokara!!!!!!!