Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Vanda!
Drukkolok neked.. Tetszik,hogy ezt az egészet ilyen jól fogod fel.

Nicol!
Nagyon cuki, én is akarok egyet. Na és ez a mamusz, tényleg csúcs. Kép

Nárcisz

Kép
narco

Ma reggelre lement a hőm 39.9-re. Lehet,hogy mégis megjön,na majd meglátuk pár nap múlva!
pussz zita
ebba

Gyongyi!
De jo hallani feloled! gratula megegyszer!

Nicol!
Gyonyoru a lanykad, es tenyleg nagyon edi ez az a mamusz rajta.

Ebba!
Ugye 37,9 akartal irni. Mert a 39,9 eleg soknak tunik igy elsore Kép

Vanda!
Eleg vicces, en is igy kozlekedem tegnap ota Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

ezvicc!
ahaKép
ebba

Sziasztok!

Majcsi!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép.......!

Pockos lányok!
Kitartás már a finisben vagytok!
nyugi! Várhatóan akkor, amikor elkezdődik, olyan nyugodtak lesztek, mint egy meditáló budhista! Minden olyan természetes lesz, mintha mindig is szülni mentetek volna!

BGY!
Cseperedjenek azok a lényok!
Tej ügyben... még nem szopizhatnak tőled? Fejned kell?

Mindenkinek pozitívat a hétvégére!

ESzter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKépKépKép

Majcsi
Hatalmas gratula!!!Kép

Nicol
Gyönyörűséges VivikeKép

Annácska
Nagyon aranyos AnnamariKép

Gyöngyi
Örülök, hogy ilyen jól vannak a lánykáidKép

Vanda
Nekem kedd este szűk 1 ujjnyira volt csak nyitva a méhszáj, és abszolút semmi tünetem nem volt, mégcsak soha nem is keményedtem, a CTG is tökéletes volt, utána még végiggyalogoltuk Pest összes bababoltját is.
A dokimmal még arról beszélgettünk, hogyha február 20.-ig nem születik meg Kristóf, (vagyis még 4 hétig!),akkor megindítja a szülést.
Erre még aznap éjszaka megfájdult a derekam, másnap a pocakom, meg vérezgettem picit, és a következő éjszaka már szültem isKép

Gyorsan még két kép a kispasimról:
Kép

Kép

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Stella!Tündi!Kép

Hazaértünk Orfűről épségben, egészségesenKép

Nagyon jól éreztük magunkat, bár elég kevés volt az ott töltött időKép

Bementünk szombat este Pécsre is sétálgatni, mert akkor már nem volt nyitva semmiKép

De nagyon tetszett nekünk a sétálóutcaKép

Meg már nem nagyon bírom a hosszú városlátogatásokat, rendesen elfáradtam attól a kis sétától isKép

Örülök, hogy kijöttetek hozzám AbaligetreKép
Nagyon jól estettKép és jó volt megismerkedni Veletek élőben isKép

Nagyon nagyon szurkolok továbbra is Nektek, hogy valóra váljon az álmotok!!!Kép
És hogy valóban babás tali legyen a következő!!!

És hogy mindenki itt babás talira jöhessen velünk!!!Kép

Puszika

Mea(26.hét)

Mea
mea

Babus!Kép

Hát eza Kristófka egy kis édi-bédi cukifalatkaKép
Imádjuk őt itt mindannyian!Kép

Nicol!Kép

Nagyon édes a kis VivienKép

már úgy várom, hogy én is láthassam a mi kis pocaklakónkat!!!Kép
De azért még maradjon bent jó sokáigKép

Mea
mea

Csinaltam uj kepeket:
http://zsamboki.sytes.net/gallery/album01

a 37.betoltott, es a szopcsiparnas az uj

Ha erdekelne valakit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Babus!
Kristof nagyon helyes kispasi!
Megkaptad az emailemet? Tegnap kuldtem at.

Mindenkinek jo ejszakat!

Judit+kis Atti

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Bocs, azt nem irtam, hogy a kepre kattintva tudtok bejutni az albumba, ahol tobb kep is van.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szisztok!

Ezvicc! Kép
Megnéztem a képeidet. Óriásit nőtt a pocakod. Hogy vagy vizesedés ügyileg?
És Vanda te?

Babus!
Imádnivaló a kisfiad Kép

Nárcisz

Kép
narco

-------------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 17:34-kor.
seszi

Narco!
Kepzeld, azota nem vizesedem szerencsere.

Seszi!
Nekem nem tunik olyan nagynak a pocak Kép Aztan amikor nem tudok tole aludni, mindig mondom milyen oriasi. Szoval ez nalam hangulatkerdes Kép

Nagyon rosszul aludtam, kis Atti egesz ejjel helyezkedett, szinte mar alig kaptam levegot. Kicsit kivagyok most, de nem fekszem vissza aludni, csak pihizni. Aztan jon a konyha takaritasa Kép Majd jovok valamikor

Tundi!
NAGYON DRUKKOLOK! Ahogy irtam neked, sokszor eszembe jutottal ejjel!

Mindenkinek drukkolok, akinek aktualis most!h

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Ezvicc! Kép
Örülök, hoyg legalább ezzel is könnyebb. A barátnőmet is kérdeztem, de neki sem szóltak az orvosok, hoyg így kell csinálni. Igazából én ezt az eglszet nem értem. Valahogy mégis az kellene az első szempontnek lennie, hoyg a kismamáknak könnyebb legyen és fel legyenek világosítva egy csomó mindenről. A kis Atti helyezkedik? Kifelé a nagyvilágba? Kép Kia aranyos. Vigyázz magadra nagyon, pihenj inkább sokat. Bár az sem jó, ha elhagyják magukat a nők.

Holnap államvizsgázok, és kicsit kezdek pánikolni Kép.
Tegnap már teljesen biztos voltam benne, hogy megbukok. Mára már csak ahsmenés maradt. Annyira szeretnék már túlleni rajta...

Nárcisz

Kép
narco

Ezvicc!Kép

Én is meglestem a fotókat.
Kb.nemkem is olyasmi a hasam mint neked votl 26.hétenKép

Szép nagy már a pocak.

Jön a Finish, izgiKép

Az érjed látom élvezi a szopipárnátKép

Na megyek én is pakolászniKép

Sziasztok!

Mea(már 26+1)

Mea
mea

Szép Jó reggelt, Lányok!Kép

Klassz volt végigolvasni a hétvégi termést, hiszen édibédi babócák mosolyognak ránk.

Nicol,
nagyon édes Vivike.És ebben az óriási zokniban csúúúcs!Kép

Babus,
Kristóftól el lehet olvadni.1-2 év és bomlani fognak utána a csajok Kép

Judit,Vanda,
nagyon drukkolok Nektek, hiszen haamrosan megérkezik a babócátok!!!

Majcsiii,
milyen volt a bejelentés?????Mikor mész dokihoz??Húú, annnyira szuper!!!!KépKép

<font color="0000ff">Tündiiiiiiii,
ugye messze elkerült a hétvégemumus??!!!!!</font>Drukkdrukkdrukkdrukk!!!!!!

Móni,
miért nem jelentkezel??Remélem minden alegnagyobb rendben Nálatok!!

KIVI!
Mennek a drukkok!!!!Mi a helyzet???

Nagyon szép hétfőt Mindnekinek!!!Remélem ez a hét is tartogat számunkra fantasztikus - ZEBRÁS - meglepetéseket!!KépKépKép

Jófi
jófi

Húúú Judit, óriási a pocakod!!!!KépKépKép
jófi

JuditKép
Hát ez nem semmi!! Biztos már annyira a babára koncentrálsz, hogy minden más mellékes. De ha finom volt a bableves, bab nélkül is, akkor nincs semmi gáz!

NicolKép
Vivike nagyon aranyos. Olyan pici Kép!

VandaKép
Szerinem neked sincs már sok hátra! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

MeaKép
Sajnálom, hogy csak ennyi ideig tudtunk maradni, de azért nagyon jó volt. Örülök, hogy megismertelek, nagyon aranyos kismami vagy!
Rajta leszünk, hogy a következő babás tali lehessenKép!

TündiKép
Kép
Stella

Kép
stella9

SZiasztok!

Judit
Nem semmi ez a babaleves téma, én is röhögőgörcsöt kaptam volna Kép
Köszönöm a hétvégi biztatást, nagyon jólesik, hogy ilyen sokat gondoltál rám Kép

Stella, Mea
Szerintem is szupi volt hoyg tudtunk talizni, engem úgy elnyomott az a friss levegő..... Kép Kellemes volt igazán Kép

Nicol
Írok neked majd mailt, megpróbálom kicsit összefoglalni a dolgokat Kép Vivien gyönyörű, küldök neki puszikát Kép Halálos a tutyija Kép

Babus
Örülök hogy jól vagytok, Kristófka cuki nagyon Kép

Vanda, Judit
NAgyon szoritok nektek a hátralévő napokhoz, hetekhez! Kép

Majcsi
Mit szólt a férjed a jóhírhez? Hogy vagy?

Lamika
És te? Mesélj, mizujs nálatok? Kép

Nárcisz
Drukkolok az államvizsgádhoz holnapra! Ügyes vagy, menni fog az! Kép Meg ahhoz is hogy mielőbb találj valami munkát októberig, mert hát valamiből tényleg meg kell élni, és a kiadások csak nőnek. Kérlek ne keseredj el! Hidd el mi is sokmindenen keresztül mentünk már, de mindig talpra tudunk állni, neked is menni fog, bízzál magadban és a párodban! Kép

Lányok
Köszönöm szépen a drukkokat, leírom a történéseket Kép
Hő szombat reggel 37,2, életem legmagasabbja. Vasárnap reggel 36,9. Gondoltam ez túl nagy esés. hétfő reggel úgyis lejjebb megy. De ma reggel is 36,9 volt. Vannak apróságok amiket ha akarok érzek ha akarok nem, úgyhogy inkább a tényekre támaszkodnék. Ezek pedig: 31. napon sosem volt ennyi a hőm, pláne nem 12 napig magas. Továbbra is aggaszt a 0,3 fok esés. Valamint a ciklusaim hosszát nézve most éppen emelkedő a grafikon, tehát hosszabbodnak a ciklusaim, úgyhoyg ebből még bármi lehet, éppen ezért meglátjuk, mit hoznak a következő napok. Még nem akarom beleélni magam, és tesztelésen sem gondolkozom, mindent a következő napoktól teszek függővé Kép Az tény, hogy menzi előtti lüktetős fejfájás elmaradt, hiába a hidegfront is, nem görcsöl a méhem, néha érzem hogy ott van, de még csak fájásnak se mondanám, csak érzem hoyg van Kép Szóval eléggé kavarognak bennem a dolgok, de azt hiszem, megpróbálok most leginkább nyugodt maradni, koncentrálni a munkámra, és ha nicns baba akkor hamarosan kiderül, ha meg van, akkor ott is marad amíg nem erősödnek a tünetek és érzések Kép

Tündi
Vendég

Helló Csajok!
nálam most a 37 cn volt a kritikus, tehát a 3 cn-on vagyok. Lányok nekem annyira meg van hogy ihajj!!

Vanda,
pihengessél sokat!!!!

Tündi,
remélem hogy a neved mellé kerül egy zebra! Szép a hőd, szorítok!! Persze mindenkinek akinek most aktuális!!!

Majcsi,
lehet hogy mi is teszünk egy kitérőt Pécsre!! :o)) Jó hely!!

Jut eszembe milyen is a laporoszkópia? Jól írtam?
Asszem a köv. hónapban aktuális lesz. Sajna.
Kivi
kivi2

Kivi, Adriana
Hogy vagytok? Kép

Gyöngyi
Öürlök hoyg otthon vagy már, hamarosan haza engedik a kislányokat is biztosan, pláne hoyg nincs semm igond csak kicsit hízni kell nekik Kép Raksz majd fel képet nekünk? Olyan kíváncsi vagyok rájuk, de szeritnem a többiek is Kép
Meg majd megírod hogy melyikőjük hány centivel született? ez még hiányzik a táblából Kép
Köszi

Tündi

Kép
Kép
Vendég

Kivi
Nagyon sajnálom! Kép
A laparoszkópiát altatásban csinálják, köldökön keresztül bevezetik a csövet, az is ilyen kamerás dolog, és azon keresztül látnak benned minent. HA kisebb összetapadás van esetleg akkor azt ki is tudják "javítani", valamint nézik asszem a petevezetékeket is hoyg nincsenek-e elzáródva.
Gyertek pécsre ti is ! Kép
Köszi a drukkot! Kép

Lányok
Most hétvégén nem jön valaki Pécsre, esetleg akciózni vagy csak úgy? Annyira benne vagyunk a hétvégi talikban Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Annyira remélem, hogy szép lesz neked ez a hét!!!
Tényleg próbálj nyugodt maradni.
Pár napig még én is várnék!
Szorítok ezerrel! Hétvégén (festés és takarítás közben Kép) végig Te jártál a fejemben és ezek a hők!

KiviKép
Sajnálom!
A laparoszkópia, ha jól emlékszem az a vizsgálat, amikor köldök mellett egy pici lyukon egy kis kamerával körülnéznek odabent.
Állítólag sokat meg lehet tudni a méhről, petefészkekről.
Nekem nem csináltak ilyen, úgyhogy nem tudom mit érzel utána. A vizsgálatot altatásban csinálják, úgyhogy közben biztos semmit.

NárciszKép
Drukkolok az államvizsgához!
Én már kettőn túl vagyok! És tapasztalatból mondom, hogy elég nagy a túlélési arány Kép!
Ne izgulj nagyon, senkinek sem érdeke, hogy kitoljanak szegény vizsgázóval!
Drukkolok!!
Stella

Kép
stella9

Tündi!Kép

Én is küldöm ++++++++++++++++++++++++++++++++energiáimat feléd!!!Kép

Nagyon nagyon szorítok!!!!!

Még küldök egy szerencsehozó képet is!!!

Kép

Mea
mea

Tündi Kép
Ez nagyon jó hír. Tiszta izgatott lettem Kép
Lehet, hogy jó volt, hogy Judit és Mea Pécs felé jártak, és őket követve végre odatalál a zebra is!

Stella Kép
Hogy áll a festés?

Judit Kép
Megnéztem én is a képeket. Jó nagy már a pocid, nem csodálom, hogy kényelmetlen, ha Atti sokat helyezkedik. De az tök jó, hgy végre nem vizesedsz.

Nárcisz Kép
Holnap drukkolunk neked, de ne izgulj. Az államvizsga csak eggyel komolyabb, mint az érettségi. Nálunk (BME), volt egy srác, aki annyira bestreszelt, hogy nem tudott megszólalni és ezt most szó szerint kell érteni, de neki is adtak egy hármast. Remélem az orvosin sem keménykednek veletek és holnap délután már felszabadult leszel Kép

Wish

wish

Stella
Tényleg? Kép Remélem azért nem festettél °C-okat a falra mintaként KépKépKép Vagy netán + jeleket? Kép Jól szórakozik a hőm, mi? Kép
Köszi szépen!

Wish
Neked is köszönöm, igen lehet hoyg Judit és Mea után jöttek a zebrák, és akkor egyik az enyém, másik Stelláéké Kép
Tényleg nem vészes így a cérnabevarrás, ez a 200e szerintem is igen sok. Párodnak ugyanoda varrták mint neked?

Mea
Köszi a képet és drukkot, nagyon szép baba van rajta Kép

Tündi
Vendég

<font color="aa00aa">TÜNDI!!!!
MENNEK A MEGAGIGASZUPERDRUKKOK!!ISTENEM, ANNYIRA JÓ LENNE, HA SIKERÜLNE NEKED!!</font>

Csak könnyedén, mert mint tudjuk, akármi is megtörténhet.pár nap múlva úgyis eldől minden!!addig meg itt vagyunk mi, akik ezerrel drukkolunk, hogy ennek a ciklusnak boldog vége legyen.KépKépKép

Kivi,
sajnálom.Drukkolok, hogy legközelebb siekrüljön!

Évi,
én a clostyt önhatalmúlag nem emelném. Nem tudod elérni a dokidat?És a 3x1 nem sok egy kicsit egy hónap után???Tudod, túlstimulálás is előfordulhat.Szóval szerintme mindenképpen konzultálj a dokiddal, mielőtt elkezded szedni

Adriana,
Nálad mi a helyzet??drukkok mennek Neked is!!!

Jófi
jófi

Sziasztok!
Tündi!
Annyit gondoltam Rád hétvégén, örülök, hogy nem történt semmi "rossz"!!!KépNagyon drukkolok Neked, hogy ne essen tovább a höd!!!Kép

Judit!
Én is megnéztem a képeidet, nagyon csinos vagy, olyan mintha csak pocakr híztál volna!!!!Jártál terhestornára?Nem emlékszem, ne haragudj!

Mea!
Olyan aranyos ez a kép amit Tündinek küldtél!!!
Örülök, hogy jól sikerült a hétvégi találkátok!!!Kép

Nicol!
Vivike olyan kis édesKép!!!

Nárcisz!
Minden erömmel szorítok holnap, barátnöm is holnap államvizsgázik, szintén az orvosin Pesten!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!Kép

Kivi!
Remélem most csak azért nehezebb Neked, mert utána 9 hónapig nem lesz és hát elöre is be kell pótolni!

Babus!
Kristóf olyan szép!És milyen kis hamvas böre van!És ez a kalap!Kép

Nálunk hétvégén kis magán kutyasuli volt, megismertettem Brúnóval a pórázt, olyan édes volt!!!Kép

Mindenkinek szép hetet kívánok!!!

Kinga
Kinga79

Köszi Kinga!Kép

Lányok!Kép

Tettem fel csomó új képet az albumomba(Mea albuma) ha esetleg érdekel valakit.

Már jókora a pocakomKép

Mindenkinek megadrukkokat küldök!!!!
Mea(26+1)

Mea
mea

Mindenkinek koszi a pocak dicseretet. Most mar ulni is alig birok, kis Attit nagyon zavarja, bemaszik a bordaim ala, es igy alig kapok levegot. Ilyenkor az jut eszembe, amikor a vedono megkerdezte, hogy: "igy a vege fele ugye sokkal konnyebb Judit?" (mert ezt az idot hivjak megkonnyebbules idoszakanak, mert a baba leszall, es vegre levegohoz jutsz, es enni is brsz) Erre odaadtam neki a papirokat, amin a kis Atti meretei vannak. Hat megallapitottuk, hogy nalam ez az idoszak kimarad, mert olyan hosszu, es nagy baba, hogy esely nincs ra Kép De nem baj, inkabb legyen nagy, mint kicsi.

Narcisz!
Drukkolok a holnapi allamvizsgadhoz! Biztos sikerul, ne izgulj. Kepzeld, ahogy a nagy konyv irta, fogytam!!! Ma reggel raalltam a merlegre, es most a terhesseg kezdete ota csak 8kg tartok. Jo tudom, ez estere megvaltozik, de akkor is, ugy megorultem neki. Azt hittem meg tobb vagyok, de nem. Jo erzes!

Mea!
Hat ne is mond, lassan kell vegyek meg egy szopcsiparnat a ferjemnek is Kép Ajanlom, ha eddig nem vettel, akkor vegyel. En hulye sajnalom, hogy eddig nem vettem, mert sokkal konnyebb lett volna az eletem. Hallgattam azokra, akik azt mondtak felesleges penzkidobas. Ez nem igaz. Az U alaku nagyon is szupi, mert az egyik veget a fejem ala, a masikat a labam koze teszem. Olyan jokat tudok aludni, hogy csak na. Sot ugy is szoktam ulni, mint a parom teszi a kepeken, az meg egyenesen fantasztikus. Csak arra kell vigyazni, hogy pici golyok legyenek benne, mert az felveszi a tested formajat, idomul hozza. Ha van kerdesed szivesen segitek. En nagyon sajnalom, hogy nem vettem meg korabban, nagy segitseg lett volna.

Jofi!
Koszi a drukkot!

Stella!
Hat gaz az van Kép Kép Kép
Vegul kulon megfoztem a babot, es beleontottem. Tenyleg nagyon finom lett meg igy is!

Kivi!
Nagyon sajnalom!

Evi!
En megvarnam a dokit, nem szednem be a clostit, de ez en vagyok. Drukkolok, hogy el tudd erni, es meg tudjatok beszelni.

Wish!
Ez olyan fura dolog, neha azt sem erzem, hogy van valaki odabent, neha meg meg tudok fulladni, annyira nyom. Jo pofi.
Oszinte tiszta szivbol kivanom, hogy mihamarabb ateljetek. Komolyan drukkolok mindenkinek!

Judyt irta, hogy van az albumjaban uj kep, en meg nem neztem, majd most fogom.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok LányokKép

A múlt héten nem tudtam sem olvasni, sem írni, mert hol voltam hol nemKép.
Azért látom, hogy van új zebrásunk, Majcsi gratulálokKépKép.

A múlt héten védőnőnél voltam, meg egy vérételen. Holnap megyek laborba, cukorterhelés, meg teljes vérkép stb. Most még doki után kutatok, eddig egy jelöltem van.
Lehet lányok csináltam egy hülyeséget. Már írtam, hogy egyik kolléganőmnek elmondtam a babót, de nem kellett volnaKép. Mint utóbb kiderült ő a hátam mögött elmondta a főnöknek, pedig megígérte, hogy nem fogja, sőt még ő akarta, hogy minél tovább halasszam a bejelentést. Aztán már kezdett gyanús lenni, hogy nagyon szorgalmazta, hogy minél előbb menjek táppénzre és mint kiderült a hátam mögött már a másik kolléganőmnek a munkakörömből átpasszolt pár dolgot, meg magának is, mivel ő tulajdonképpen semmit nem csinál. Ezt megteheti, mert ő a közvetlen főnököm. Férjemmel megbeszéltük, és a múlt héten elmondtam a főnöknek. Õ látszólag örült (bár látszott rajta, hogy ő már tudta), meg egyből mondta hogy megemeli a fizut addig, hogy normális gyed-et kapjak. Csak benne is csalódtam, mert titoktartást ígért és ma reggel az első dolga az volt, hogy a könyvelővel is közölje, aki a cég pletykása.
Amúgy már kezdek jobban lenni, rosszullét már csak hétfő keddre korlátozódott és a hányinger sem egész napos márKép.
Csütörtökön megszülettek a kiskutyáink, tündériek, 5 db kis ordas németjuhász, majd ha kinyílik a szemük teszek fel képeket isKépKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Ezvicc!Kép

Az a gond hogy én vettem a másik fajtát igaz csak 2000Ft volt használtan.
A Hami típusú párna, de az nem enynire U alakú, hanem kisebb és az igazából szopiztatáshoz jó.

Te hol vetted?

Most akciós amúgy a Megaban U alakú és 8000Ft így.
Az a baj, nem néztem h golyócskás eKép

Van olyan is ami nem az???

bocsi Lányok h itt beszéljük meg eztKép

Mea
mea

Kinga!
Koszi a bokot, de nem csak pocakra hiztam, a hatsomra is, azt jol elrejtettem a kepeken Kép Azon rohogtunk pont tegnap, hogy mintha ott is lenne egy baba, kene egy uh-t csinalni Kép
Terhestornara nem jartam, mert sok komplikacio volt a terhesseg alatt, es azt javasoltak kimeljem magam. Majd utana visszafogyok, remelem Kép

Mea!
En mindjart megnezem a pocis kepeidet Kép Kivancsi vagyok nagyon.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Narco
először is a mai napra neked feltétlenül jár egy kis simi simi, mert nagyon el vagy keseredve. Nagyon átérzem mi is a párommal nagyon sok mindent végig szenvedtünk már és hasonló féle dilemmák voltak, mint neked. Nekünk is mindig mindenért egyedül kell megküzdeni és azért is nagyonKép de legalább tudjuk értékelni a dolgokat (mi most leszünk 9 évesekKépAz ilyen balszerencsés időkben is meg kell próbálni összeszedni magunkat-sok sok pozítív energiát küldök, hogy sikerüljön. Meglátod minden jól alakul majd. A rosszabb időszakokért az embert mindig éri kárpótlás.
Ja és borzasztóan szorítok az államvizsgádhoz.

Tündi
Neked is nagyon nagyon szorítok. Épp most küldöm a menszesz űzőtKép.

Nicol
Írtóan aranyos a pici..Nekem is kell egy ilyen!!!Kép

Ezvicc, Vanda
Ezen a vérzéses dolgon nagyon meglepődtem. Nem is gondoltam, hogy pocakosan is előfordulhat. Én biztos borzasztóan megilyednék, ha ilyen történne..még jó, hogy ilyen élményeket leírtok és az ember mindenből tanul.

Képzeljétek hétvégén céges családi nap volt és a cég ahol dolgozom, kibérelte a Skanzent (Szentendrénél) egész délutánra. Nagyon szupi volt. Bográcsoztunk, meg finomakat ettünk...az egészben az volt picit nehéz, hogy ez volt az első olyan, ahová nem csak a férjek ill. feleségek jöttek, hanem a gyerekek is..és valahogy úgy nézett ki a dolog(mivel sok a fiatal kollega), hogy minden második ember egy picurral jött..és olyan vágyakozás fogott el, amitől elszomorodtam egy picit..

Most meg teljesen meg vagyok fázva, a fejem úgy fáj, hogy csak na és alig kapok levegőt. Szerintem ez igen csak össze fogja kuszálni a hőmetKép
Virag2

Sziasztok Kép
Remélem mindekinek jól telt a hétvégéje Kép

Tündi Kép
Nagyon-nagyon drukkolok!!! Szerintem nem jelent sokat a 0,3 fok Kép
Ugyan még nem borult ki a kancsóval Malacka, de azért kezd jobb kedvem lenni Kép

Gyöngyi Kép
Örülök, hogy jól vagy és a lányok is lassan hazamehetnek Kép Biztos már nagyon várod, hogy melletted lehessen a kis családod Kép
Remélem a tejcsid is hamarosan lesz Kép

Wish Kép
Köszönöm a szavaid Kép Nagyon jól esinek Kép

Nárcisz Kép
Szorítok az államvizsgádhoz Kép
Remélem kipihented magad és már nem vagy depis Kép

Kriszta Kép
Mi nagyon egy cipőben járunk. Bizom benne, hogy hamarosan lesz kistesója a fiadnak Kép

Judit Kép
Szerintem is hatalmas a pocid Kép
Naná, hogy jegyzetelem a beszólásait a lányomnak Kép Ugyan még nem döntöttem el mi lesz a sorsa, de jó ötlet, hogy később odaadni neki Kép

Vanda Kép
Megkaptam a mailt, várom az sms-t Kép
Nem semmi volt a hétvégétek Kép Nagyon izgi Kép

Nikol Kép
Nagyon aranyos a lánykád Kép Hatalmas a cipi rá Kép
Szép nagyot nőtt már, látszik, hogy rendesen eszik Kép

Babus Kép
Hogy kuncog ez a kis kópé Kép
Adj egy puszit a nevemben a pocijára Kép

Seszi Kép
Bizony már ekkora a lányom, mejd hozok képet Kép
Egyébként nem tudom hol a Babagyár, ha tudnám már rég hotzam volna magamnek is egyet Kép

Éva Kép
Nagyon jól sikerült a ballágás.
Sírtak az óvonénik és a szülők is Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annacska!
Koszi a dicseretet. Szerintem majd nagyon orulne a lanyod nagy koraban, ha odaadnad neki a jegyzeteket.

Virag!
Nekem a 13.heten is volt egy erosebb verzesem, Ez elofordulhat. Azonnal korhaz, de nem volt semmi problema szerencsere. Ilyenek elofordulnak, de szerencsere nagyon ritkan. A mostani a vizsgalattol volt. Megmondom oszinten elore felek a csutortoktol, akkor lesz a kovetkezo matatas Kép

Mea!
Szerintem a csajok ezert nem haragszanak meg, hisz Ok is nemsokara babasak lesznek, es ezek hasznos dolgok a szamukra is. Igazam van, vagy maskepp latjatok?
Szoval a masik az csak tenyleg szopiztatasra jo. En hasznaltan vettem a babaszoban, mint annyi minden mast is. 3500ft, Brendonosat vettem, eredeti ara 12eft. Hat ennyit nem adnek erte az tuti. Nekem ugy tanacsolta egy lany, hogy mindenkepp golyocskas legyen, ezek szerint van mas is, tan szivacsos, de az nem idomul ugy szerintem. Van meg egy cimem, onnan akartam rendelni, mert 3500ft az is, es meg hazhoz is hozzak, ha esetleg erdekel megadom, mert neked meg azert van hatra, es ki tudod hasznalni. Ez a Te dolgod, en nem akarok beleszolni. Ja, es az U alaku szopiztatasnal azert is jobb, mert a hatad moge tudod a patko egyik reszet tenni, a masikra meg a babot. De tenyleg neharagudj meg ram, ez csak jo tanacs akart lenni. Az Atti, ferjem mondta, hogy irjam meg mindenkinek milyen szuper, mert azota vegre tudok aludni, Ot is zavartak ezek az ejjeli forgolodasaim. Na befejezem, bocsi!!!!!!
Megneztem a kepeket. Csini kismami vagy nagyon. Jo latni Pecsrol kepeket. Nagyon nagy honvagyam van, foleg, hogy volt itt anyukam.

Lamika!
Ne is izgasd magad ezen. Engem is atvagott anno a kolleganom, nem is akarhogy. De ezzel nem szabad foglalkozni, a baba a legfontosabb. Probalj arra gondolni, hogy azert rendes a fonokod, hogy emel a bereden, ez ritka am. Az enyem ki akart rugatni. A konyvelonek meg szerintem nem azert mondta el, hogy pletykaljon, hanem o intezi a papirjaidat,es azert. Ne idegeskedj, nem szabad!

Bocsanat, hogy ilyen hosszura sikeredem,nem tudom miert. Ram ez nem jellemzo. Talan nincs kedvem a takaritast elkezdeni (folytatni) Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

TündiKép
Nem festettem se +-t, se °C-t. Tartottam magam a szivecskékhez Kép!
Remélem, hogy nem csak szivat a hőd és a ciklusod.
Azért is mondom, hogy várj még pár napot, mert engem is elégszer megviccelt már a természet (vagy mi) és én mindig jól bedöltem neki, aztán koppantam!

Olyan jó lenne, ha ott lenne a zebracsík és a babóca (akár több is).

AnnácskaKép
Rád is sokat gondoltam hétvégén! A történeted annyira megható és tiszteletet parancsoló.
Le a kalappal elötted, hogy senkire sem hallgatva megtartottad Annamarit.
Szerintem én is így döntöttem volna, legalábbis a mostani eszemmel.
Jönni fog a kistesó is, ez biztos, csak próbálj kicsit lazítani.
Tudom, hogy nagyon próbára tették a történtek a türelmedet, de akkor is bízni kell és tovább kell menni.
A nagyobbik unokaöcsém tőlem is mindig megkérdezi, hogy mikor nő már a pocakon és mikor jön a kisbabánk. Ilyenkor a szívem majd meg szakad, a gyerekszáj sokszor nagyon kíméletlen.
Drukkolok neked nagyon!
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

Tündi
Szerintem te most babucit várszKép
Most valahogy annyira nagyon érzemKép

Judit
Hűha, nem semmi ez a pocakméretKép
Rögtön megnézem, hogy kaptam-e mailt.

Nárcisz
Mi is drukkolunk neked nagyonKép

Köszönjük a dícsérő szavakat, Annácska, a pocipuszit átadom neki, amint felébredKép

Ma egyébként rekordokat döntöget KristófkámKép
Este 280gr-ot evett (ebből sajna csak 60gr volt szopizás), ennyit még sose evett meg egyszerreKép
Aztán, este 8-tól ma reggel fél 10-ig egyhuzamban aludt, vagyis kihagyta a reggeli(6-7 óra közötti) kajálást.
És! Egy gyors szopi után (merthogy ennyi alvástól jó sok tejcsit összegyűjtöttemKép) még mindig alszikKépKépKép Kitört rajta az álomkór!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Lamika
Szerintem se izgasd magad a kolleganődön, innentől kezdve nem érdemli meg hoyg bármit is mondjál neki, pedig biztos érdeklődik majd. Ne idegeskedj ezen, mert tényleg sokkal fontosabb a nyugalom! Kép Igen, rendes a főnököd, hogy emel a pénzeden, nem sok hely van ahol ezt megtehetik, és ott sem nagyon teszik meg! Meddig tervezed a melót? Amig bírod? Kép

Judit, Jduyt, Mea
Megnéztem a képeiteket, és nagyon tetszik mindegyik Kép Na persze más 3-ból 2-t személyesen is látni, de a képek visszaadják a valóságot Kép Szépek a pécsi képet tényleg Kép

BABUS!!!!!!! Kép
Hát erre vártam! Hoyg végre nekem is megérezzél valami ilyet! KépKépKép Isten tartsa meg a jó(s) szokásodat, remélem hoyg igazad lesz! Kép

Stella
Hát jobbak is a szivecskék mint a +-ok KépKépKép Jó hoyg te mindig türelemre tudsz inteni, hallgatok rád! Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Köszönjük a dicséreteket! Cipőt sajnos kissebbet nem árulnak, legalábbis mi nem kaptunk. Nameg a kép is nagyit egy kicsit. Élőben nem tűnik ilyen hatalmasnak. Kép

Majcsi!
Most látom csak a zebrácskát! Gratulálok!!! Kép

Tündi!
Várom a Mail-t. És köszi, hogy írsz. Kép Drukkolok, hogy fönt maradjon a hőd!

Judit!
Tényleg hatalmas a pocid. Szép kismami vagy. Kép

Babus!
Kristóf nagyon édes! Kép Nincs valami jó recepted, hogy több tejem legyen? Estére szinte teljesen kiürülök. Kép Hiába, napközben Vivi rengeteget eszik.

Nárcisz!
Drukkolok a vizsgádhoz!!

Lamika!
Nem volt szép dolog a kolléganődtől, de nagyon örülök, hogy nem lett baj belőle. Kép

Mea!
Neked is szép pocid nőtt! Kép

Kép
nicol

Sziasztok!
Nem köszönöm meg a drukkokat, mert nem hozna szerencsét.
Végigolvastalak titeket, de ne haragudjatok, ma nem megy az írogatás. Bocsi.
Addig is itt leszek, de csak lélekben. Kép

Puszi: Nárcisz

Kép
narco

Judit
VálaszoltamKép

Nicol és akiket még érdekel:
(egy tavaszi babás lánytól kaptam)

Tejcsiszaporítók:

(amiket vastagon írtam, azokat én is kipróbáltam már és tényleg jókKép)

*Lactoherb tea

*Fitolac tea

* Malátakávé
Maláta van akinél tejserkentő vagy édeskömény csepp ebből egyszerre pár cseppet szabad és napi adag se lehet sok.

*Madártej

*Tésztafélék

*Tojásleves

* dió

* őszibaracklé, birsalma lé (a Top Yoj Duett Alma-Birs kifejezetten finom és tényleg hatásos)

* Teakeverék: kecskerutaf&ucirc;, ánizs, édes köménymag 1:1 arányban
+ vagy Komló,melisszavirág,bodzavirág,
édeskömény, ánizs, köménymag keveréke 1-1 rész.
+ Vagy 2 rész görögszéna (foenum graecum)
1-1 rész: köménymag, ánizs, édeskömény.

* Édeskömény illóolaj. Ez nagyon tömény, egyszerre csak 2-3 csöppet egyél kockacukorra szopogatni, (az íze elég rossz),
vagy egy kanál tejjel. 3 hétnél hosszabb ideig nem szabad használni egyfolytában. Aromax olajat szoktam venni, ez 100% tisztaságú.

* Teakeverék: citromfű, kakukkfű, csalánlevél, édeskömény,kecskeruta, kamillavirág. Naponta másfél litert. A másfél liter éppen felforrt vízbe kb. 6-7 púpos teáskanál.
Letakarni, majd 15-20 perc múlva leszűröm.

* Urtica Urens CH5 homeopátiás bogyó: az a jó benne, hogy nem kell állandóan szedni, hanem csak 3 napig 3x5, 2 napig 2x5, 1 napig 1x5 golyó. Aztán mikor megint úgy érzed hogy
kevesebb a tejci akkor megint.

* Vagy Oleum Ricini D6 homeopátiás bogyó 2x5 golyócska, hanem jó, 1x5.

* Teakeverék:
40g kerti kakukkf&ucirc;
30g bazsalikom
80g kecskeruta
50g csalánlevél
50g édeskömény
50g ánizsmag
25g majoranna
ezt össze kell keverni, 1/2l vízbe 2ek., leszűrve
ízesíthető.

* A homeopátiás doktor néni javasolta:
1. hét: napi 1x5 Aconit D30
2. hét: napi 2x5 Urtica Urens D12
3. hét: napi 2x5 Alfalfa D12
4. hét: mint a 2. héten
5. hét: mint a 3. héten

* Alkoholmentes sör

* Tejserkentő golyócskák:
Hozzávalók (kb. 40 golyó):
250 gr búza, 150 gr árpa, 100 gr zab, egy marék
kesudió, 150 gr vaj, 150 gr barnacukor.

Elkészítése:
a gabonát lisztté &otilde;röljük, a kesudiót finomra aprítva
aranybarnára pirítjuk, ezután hozzákeverjük a vajat, cukrot.
10-15 másodperc múlva levesszük a t&ucirc;zr&otilde;l, és ha kicsit
kih&ucirc;lt, 3-5 ev&otilde;kanálnyi vízzel elkeverve 2-3 cm átmér&otilde;j&ucirc;
golyócskákat formálunk.

+ még rengeteg folyadék, sok pihenés, gyakori szopiztatás és fejés!

Kép
babus2005

KismamikKép
A "ma megint megjött babásai" topikból vettem a következő receptet. Állítólag jó tejcsire:

A tejcsináló golyó:
"250g búza, 150g árpa, 100g zab, 150g vaj, 100g kesudió, 150g barnacukor

A gabonakeveréket és a durvára vágott kesudiót pár percig szárazon pirítjuk. Utána hozzáadjuk a vajat és a cukrot. Ezekből kell golyócskákat gyúrni úgy, hogy kb. két evőkanál vizet adok a maszzához.
Naponta 2-3 golyócskát kell elfogyasztani"

Valami csak segít!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Tündi Kép
Szorítok neked nagyon. Biztató a hőd, remélem ebből egy zebrás teszt lesz és februárra meg baba. Egy kis drukk: ++++++++++++++++++++++++++

Nárcisz
Kéz- és lábtörést! Kép

Babus, Nicol
Nagyon édesek a babák! Kép

Ezvicc Kép, Mea Kép
Szép nagy pocitok van már.

Kivi
Sajnálom. Kép

Férjem nagyon örült a hírnek. Azt mondta, hogy már várta mikor mondok valamit, mert ő eredetileg azt kérte, hogy csak vasárnap teszteljek, de tudta, hogy addig nem bírom ki. Kép Vettem neki egy babás képeslapot, beleragasztottam a tesztről készült fényképet, és írtam a baba nevében egy pár sort. A netről letöltöttem, hogy mi történt eddig és kb. mekkora lehet a baba, azt is kinyomtatta és beletettem a borítékba. Amikor megnézte, odaadtam az eredeti tesztet is.
Imádom őt, olyan aranyos, szombaton kaptam tőle három szál vörös rózsát Kép (mert ezentúl hárman leszünk), aztán elmentünk és megvettük a Gyermek születik c. könyvet. Fantasztikus, hogy mennyit fejlődik a baba pár nap alatt.
Tündi, kérdezted, hogy mikor megyek dokihoz. E hét pénteken vagy a jövő hét elején. Előbb szerintem nem érdemes.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Jo sokat irtatok, de nem baj, szeretem, amikor porges van a topicban!

Lamika,
sajnalom, hogy csalodtal valakiben, akiben megbiztal, sajnos ez gyakran elofordul a mai vilagban, de a vegeredmenyre koncentralj: fizuemeles, nagy ko leeses, baba jol van. Hat kell ennel tobb? Kép

Narcisz,
nagyon drukkolok neked holnapra, remelem sima ugy lesz es vigyorogva irod majd nekunk holnap a hireket!
Egyebkent en sem vizesedem mar, miota normalis a kinti homerseklet. Szerencsere egesz hetre 20 fok koruli homersekletet mondanak, ami nagyon jo.

Koszonom mindenkinek a kedves hozzaszolasokat, jol esett nagyon a figyelmessegetek!

Babus,
Kristof tenyleg hihetetlen edes! Es hogy ennyit eszik, ez szuper jo!

Tundi,
Kép Ha mar Babus is ezt erzi, ott tenyleg lappanghat valami titok Kép

Kivi,
Nekem csinaltak mar 2x is laparoszkopiat, egyszer az epekovemet vettek, a masodik pedig a mehenkivulim volt. Ici pici vagas a koldokod alatt vagy folott (nekem mindket helyen van), es szerencsere nagyon hamar felepul az ember belole. Nem hiszem, hogy rosszabb lenne egy ilyen nogyogyaszati "bekukkantos" lapar, mint mondjuk egy mehenkivuliterhesseg eseteben. Kép

Seszi,
szegeny anyukadnak nem lehetett valami pozitiv elmeny, hogy ennyire osszejottek a dolgok! En igyekszem nem panikolni, de majd meglatjuk mit hoz ki belolem maga a teny, hogy szulok!

Judit,
hogy birod? Vicces, hogy egyszerre "robbanunk" le a vegere. En azert ma is ravettem magam egy 1,5 oras ugyintezesre, de tenyleg egyik porcikam sem kivanja mar a rohangalast. Inkabb mar csak itthon esik jol totyorogni.

Judytrol van valakinek hire? Mi lehet veluk?

Na remelem mindenkinek irtam. Ritkan tudok jonni, de akkor aztan menekuljetek!!!

Vanda
vanda72

Kicsit be vagyok tojva, mert nagyon gyanus a pocakom. Nem faj semmim, meg nem folyt el semmi, csak a hasam nagyon furi. Iszonyat kemeny az egesz. Nincs fajasom, mint amikor kemenyedik, csak feszul az egesz, mint egy beton golyo. At akartam menni anyoshoz megkerdezni, nezze meg, de nincs itthon. Nem volt meg ilyen soha. Mas amikor kemenyedik, es ez is mas.
Vanda!
Kerlek mond, hogy neked is van, volt ilyen. Hangsulyozom nem kemenyedes, es par perc mulva nem mulik, ez folyamatos.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Ez-már nem-vicc Kép!
Én már semmin nem lepődök meg. Szerintem Atti látni akarja Tündi zebrás tesztjét és igyekszik kifelé még ezen a héten.
Drukkolok, hog yminden rendben legyen.
Stella

Kép
stella9

Judit,

lehet, hogy napokon belül jön a JUDIT-HIRADÓ??jajdeizgi!!KépKépKép

Majcsi,
ez szuper lehetett!És hogy érzed Magad?Rosszullét ilyesmi? Szülőknek mikor mesélitek el???Hihetetlen, hogy egy pillanat alatt minden megváltozik, igaz?KépKépKépKép

Évi,
örülök, hogy tudtál beszélni a dokiddal!Én drukkolok, hogy bejöjjön a figyelemelterelés!!!

Tündi,
nagyon drukkolok, hogy a héten Te (is) hozzál ZEBRÁS TESZTET!!!!!!KépKép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Belekotyogok egy pillanatra4 Bocsi!
Babaus!
Szerintem azért érdemes erre a sok gyógyfűre odafigyelni! Nem minden baba szereti őket, van amelyiket megkínozza ám!
Persze ki kell próbálni, de figyelni kell a hatást!
Én ananászlevet ihattam 10 hónapon át, gyümölcsöt pedig a dinnyén kívül semmit.
A sok pihi (főleg du-i!) bőséges folyadék és sok-sok szopi maradék lefejés, ez tényleg tuti!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?