Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Ma nem lesz gépem,úgyhogy gyorsan csak MUSZKURUNAK válaszolok:

Friss papírt az Önkormányzat jegyzője adja ki.Ha jól tudom ott, ahol házasodtatok!!

Puszi mindenkinek

Hoppá

Sajnálom :cry: :cry:
Remélem most,hogy már tudják mi a gond,hamarabb túlleszel rajta valamilyen gyógyszerrel.

málna2162

Muszkuru
a papírra én tegnap elfelejtettem reagálni.
Na nálunk 30 napnál nem régebben kiállított papír kell(ett) amit ténylegesen ott kell kiállítani ahol összeházasodtatok. ha ez abba a kerületben van, ill. abban a körzetben ahol az anyakönyvi kivonatot állítják ki majd ahol szülni fogsz akkor elméletileg nem kell!!!!
És ahogy Málna is írta a jegyző adja ki :wink: :wink: :wink: ja, és nem kell hozzá illetékbélyeg, ingyenesen adják ki :wink:

Puszi mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hoppá

A magas prolaktin szintet gyógyteával is lehet korrigálni (ha gondolod utána kérdezek). A kolléganőmnek is ez volt magas. Ez a hormon felelős az anyatej termelődésért, most annyi teje van, hogy egy egész utcának elég. :P
Nekem határértéken belül volt, de alacsony szintű és nem is nagyon volt tejem, tudod. :( Tehát van az eredményben jó is.
Szorítok, fel a fejjel!!!
Az a marker lehet, hogy hajlamot jelez és semmi bajod. :!: Esetleg érdemes lenne odafigyelni az egészségesebb étkezésre vagy hasonló. :idea: Még ne a legrosszabbra gondolj. Biztosan jót tenne valami aloevera cucc vagy combucha kúra, mindkettő drága, de jók.
puszi

Musz
tegnap kezdtem az almanapot, minden hónapban csinálok 2 napot.
Egyáltalán nem vagyok éhes, pedig egésznap csak 6-7 almát eszem és 100%-os almalevet iszom vizezve (sok benne a cukor).
Meghajt nagyon és kipucol. Iszonyat sokat járok pisilni, úgyhogy ajánlom, de neked 1 nap elég.
Esetleg egyél mellé nyers ananászt vagy frissen facsart zöldségleveket, petrezselyem egy csokorral lehet benne, ez a legjobb vízhajtó.
Vendég

Hoppá
Talán nem volt elég világos.
A kolléganőm ezért nem esett teherbe 1,5 éven keresztül. Aztán megjavult valami enyhe gyulladása, itta a gyógyteát és 2 hónap múlva terhes lett.
Így talán már érthetőbb. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Kata, ne keseredj annyira el még, a prolaktinban nincs olyan eget verő eltérés, ezt biztosan kordában lehet tartani valami gyógynövényes cuccal, végső esetben gógyszerrel.
Marker meg nem olyan magas, hogy daganatra kelljen gondolnod egyből ,én sajnos tudom mennyire magas ez az érték, ha baj van, Anyuval végigizgultunk pár évet. Ilyen mértékú emelkedésnek lehet sok oka, ez egy jelzés, kicsit figyelni kell étkezésre vitaminokra, ahogy Sziszi írta.
És ne gubózz be, gyere írd ki magadból.
Kép
Itt ilyen idő van

Andi
candi

Sziasztok!!!

Nincs túl sok időm,11-kor indulunk Pestre,megyünk a dokihoz!!!!!Este már nem jövök,majd csak holnap!!!

Kata!Szerintem igazuk van a lányoknak,ne aggódj,amíg a doki nem mond pontos diagnózist!!!!Biztosan nincs semmi komoly gond!!!!A hormonok pedig rendbehozhatók könnyen!!!!Puszillak

Andi,a Főúton benn Halásztelken a kertészet a tiétek?!?!Komolyan mondom,hogy készültünk bemenni,csak annyira tele volt a kocsi pakolva,hogy nem fértünk volna már el benne,ha veszünk valamit!!!!!De majd legközelebb!!!!

Málna,szép (szebbet,mint nálunk)napot neked mára!!!!

Gabi,én is csak azt tudom mondani:elismerésem!!!!!A fotók pedig nagyon jók,imádnivaló az a 3 gyerök :lol:

Ildi,a lovacska szerintem sok helyen sláger!!!!Unokatesómnak is volt most lovacskás tortája!!!!Jó kis helyeken voltatok a 4 nap alatt!!!Én most megfogadtam,hogy a terhességem alatt már nem megyünk a MÁtrába :cry: pedig imádom,de a múltkor is nagyon rosszul lettem a kanyargós utakon :cry:

Musz,tegnap vettem egy újab doboz Renniet a gyomorégésre,de nem is kellett bevennem belőle,mert eszembe jutott,hogy régen és ittam a Mira gyógyvizet!!Hasonló a Hunyadi vízhez,csak fele olyan keserű és nagyon egészséges!Terhesen is lehet innisőt van a Mira baby,azt babáknak is lehet adni!Próbáld ki,nekem bevált!

Bocs,akik kimaradtak!!!!Mindenkinek szép napot mára!!!!!Holnap jövök!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok! 8)

Nem vesztem el csak készül a babaszoba. :D Családi segítséggel festés volt a 4 napos ünnepen és takarítás. Még ma is azt csináltam.
Vettünk babakocsit is, már csak a kiságyat várjuk (a héten kell jönnie) és jöhet a drágám májusban. :lol:

Kata, csatlakozom az előttem szólókhoz: ne keseredj el! Próbálj ki mindent, amit csak tehetsz.

Gabi, még egyszer gratulálok Esztihez! Nagyon aranyosak a hármas képen is. Majd mesélj részletesen!

Meli, remélem minden rendben a dokinál.

Candi, itt is ilyen az idő. :? De akkor is mennem kell sétálni. Napok óta nem voltam kint. :x Hogy vagy?

Mókuska, irigyellek benneteket a kirándulásért, én is mennék szívesen.

Musz, jó kis kertje lett nyuszinak. Nyáron kint is alszik?
Kitartást a hátra lévő időhöz. Kórházad van már?(dokidnak) Nekem nem tudta megmondani, hogy mi lesz májusig, de minden elképzelhető. :twisted: Valószínűleg fizetem a 30%-ot. 8 hónaposan nem fogok új dokit keresni. :x Kívánok annak is ilyen helyzetet, aki ezt a rendeletet kitalálta :!:

Sziszi, Málna hogy vagytok? Többieknek is üdv. Mamen
mamen

Mamen
épp ma volt a párom a kórházi zárójelentésemért. Kaptam gyönyörű számlakivonatot, mennyibe lett volna a kezelésem, ill. mennyi volt, de ugye nekem nem kellett fizetni. Az enyém 94725ft, a kicsié 52812ft.
Ja, és ugye nekem nem volt semmi "extra" szolgáltatás, EDÁ-ra gondolok pl.
Azért ennek a 30 %-a már elég jó összeg :? :?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok, újra itt vagyok.
Nem volt egyszerű - ugyanis elszállt a vezetéknélküli billentyűzetünk.
Először csak vacakolt, úgyhogy okos :evil: apa gondolta, beméri az elemeket. Szépen ki is vette őket, elemek persze OK, viszont mikor visszarakta őket, se kép, se hang, a memória törlődött...
(Bár Ágika mondta neki, hogy ne piszkálja az elemeket, nem az a hiba, és ha kiveszi, végleg kinyírja, de mindegy...)
Méghogy a férfiak a műszaki zsenik...
Újra kellett installálni az egészet, de amíg megtaláltam a cd-t, lement a nap. Bő egy évvel költözés után ki a szösz emlékszik, mit hova rakott. Na mindegy, a lényeg, hogy megvan, és működik. Hála nekem :roll:

Az informatika zh-m (szerintem) jól sikerült, excel függvényekből és kimutatásokból írtuk (pivot és barátai), és olyan jó fej voltam, hogy még a padtársamnak is segítettem :P

Most nekifeküdhetek a mikroökonómiának. Amin ma majdnem elaludtam. Szünetben haza is lógtam (billentyűzetet javítani...)

Málna, Gabi, köszönöm szépen az infókat, ez azt jelenti, hogy kocoghatok ki az érdi okmányirodába, mert elkövettem azt a hibát, hogy a szülővárosomban házasodtam... :evil:
Nekem a kórházban egy évet mondtak a papír elfogadására, de ha csak 30 nap, még az is jó, remélem már nem húzom olyan sokáig :roll:

Meli, köszi, ki fogom próbálni a Mira vizet. Mindent hajlandó vagyok megenni-meginni, csak ne égjen a gyomrom :cry:

Mamen, ááá, még mindig nincs kórházam...
Viszont csak júli 1-től kell fizetni, tehát még rád sem vonatkozik a 30%! (legalábbis a szülésznőm ezt mondta)

Nyúlgyerek nem hiszem, hogy kint lesz nyáron. Igaz, hogy eredetileg úgy indult, hogy kint fog lakni az erkélyen, de amikor megérkezett, decemberben, nem volt szívem kirakni.
Mostanra meg amolyan radiátornyúl lett belőle (az apukám nevezi így), szereti a fincsi meleget télen, viszont kivan a hőségtől nyáron, szóval ő már örökre szobanyúl marad, max. kertészkedés erejéig megy ki az erkélyre :D

Gyerekszoba: hát megkaptam apától álmaim szoptatós foteljét, de nem jó, úgyhogy visszük vissza :( . (Akciós volt a Kikában). A bolti olyan puhán jár, ezt meg úgy kell erőszakolni, hogy a támlája hátramenjen. Persze mindez akkor derült ki, amikor kiszuszakoltuk a kocsimból (apáéba nem is fért volna bele), feltaszibáltuk a másodikra, kicsomagoltuk és összeszereltük. Este 10-re. Természetesen.

(Apa azért nem volt olyan nagylelkű, mert a szopis időszak után le fog csapni rá olvasófotelnek, szóval minden szentnek maga felé hajlik a keze :lol: )

Na eldugultam mára, bocsánat, ha sok voltam,úgy érzem szómenésem van, de mióta nem járok dolgozni , a felgyülemlett mondókámat muszáj kiadni :oops: :lol:

A bűnös - a nappali közepén várja, hogy mi lesz a sorsa
Kép

Babaszobát is fényképezek majd, de most nyúlgyerek olyan édesen alszik benne, nincs szívem felébreszteni.
(meg nekem is addig jó, amíg húzza a lóbőrt, mert addig nem rág sarkot, nyalogat báránybőrt, nyitogattatja velem az erkélyajtót, követel nyúlcsemegét, stb... :lol: )

Musz

KépKép
muszkuru

Kata: Privi ment

Andi
candi

jó estét !!!!

megint szorgalmasak voltatok !
ma a cégnél mindenki tiszta depi volt :shock:
ez a mai időjárás kinyírta őket teljesen
hazafelé a nadrágom térdig vizes lett, ebben nem sokat változtam ovis korom óta :oops:

Musz
köszi a drukkokat !!
megvettem a tesztet, holnap reggel ítélethirdetés :?
a múlt héten volt egy negatív élményem a rokonsággal, a párom nagynénje megállapította, hogy azért nincs még gyerekem, mert vékony vagyok !!! :x :x
bezzeg ő már 21 évesen szült

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Vvviki,
és bezzeg az én apukám nagymamája a szántóföldön, kapálás közben hozta világra a 12 gyereke közül vagy hatot
szóval mit keresek én akkor a kórházban és magándokinál :!: :?: :evil:

Ettől a falnak megyek. Na mindegy.

Viszont abban van valami, ha túl vékony vagy, nehezebben esel teherbe :roll: . Ugyanez vonatkozik a túlsúlyra is. :?

Végre van vajpuhán működő fotelem. Kicserélték a vázat a Kikában.
Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy 40 percig keresték a csereként szolgáló széket a raktárban... Jó nagy rend lehet ott is... :wink:

Nyúlgyerek az erkélyen, a kertjében matat.
Nem tudom beimádkozni. Van kint vagy 4 fok... :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: pedig jól néz ki a szék,én is vágyom ilyesmire. Jó kis kaland lesz kicserélni :evil:
Mamen: rokonom vezető a Margitban, épp tegnap beszéltünk, hogy még próbálnak ezt-azt,pl kibérelni az államtól az osztályt, meg a sebészetért is kepesztenek, hátha. Elképzelhetetlen, hogy majd üresen ott áll majdnem egy teljes épület felújítva :evil: . Szóval reménykedjünk.
Gabi? Eszti nem érzi meg az időváltozást? Éjszakáitok hogy vannak?
Viki: igen szokták mondani, hogy a túl, vékonyság, meg a túl kövérség sem segíti a teherbeesést, de azért láttunk már ellenpéldákat is, nem? Remélem a teszt sikeres lesz!

Andi
candi

Musz: akkor jó ringást estére nektek, gyereket kapd el még megfázik.Én is betereltem a macsekokat :oops: :roll:

Andi
candi

Meli: elfelejtettem válaszolni, nem a mienk sajna, de vezetem!

Andi
candi

Hihi, Andi, megint egyformán gondolkodunk :wink:

A székcsere szerencsésen megoldódott :D
Most, hogy nagy hassal és mint a lassított felvétel közlekedem, mindenki szuperkedves és segítőkész. Szerintem apa is észrevette, és ezért vitt magával a cseréhez, mert amúgy nem volt szükség rám, csak ültem a vevőszolgálaton egy kanapén. :lol:
Ha ilyen széket szeretnél, most március 25-ig akciós a piroskanapésboltban, 79,990Ft-ból jön le 20%, ami egy ilyen összegnél már jelentős engedmény.

Szomszédasszony, a mai ötödik almámat eszem :wink:
(és ennek köszönhetően az áruházban majd bepisiltem :oops: )

Musz

KépKép
muszkuru

Hihi, Andi, megint egyformán gondolkodunk :wink:

A székcsere szerencsésen megoldódott :D
Most, hogy nagy hassal és mint a lassított felvétel közlekedem, mindenki szuperkedves és segítőkész. Szerintem apa is észrevette, és ezért vitt magával a cseréhez, mert amúgy nem volt szükség rám, csak ültem a vevőszolgálaton egy kanapén. :lol:
Ha ilyen széket szeretnél, most március 25-ig akciós a piroskanapésboltban, 79,990Ft-ból jön le 20%, ami egy ilyen összegnél már jelentős engedmény.

Szomszédasszony, a mai ötödik almámat eszem :wink:
(és ennek köszönhetően az áruházban majd bepisiltem :oops: )

Musz

KépKép
muszkuru

:shock: :shock: :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Ismét itt vagyok:)

Musz, nagyon jól néz ki ez a szopis fotel!
Melyik kórházban szültél volna?

Én sem tudom még, hol fogok szülni, a MArgit szülészetét megszüntetik április 1-től, a dokim szerint ez nem megy olyan hamar, de én ne reménykedjek mert a júli 25-el már biztos nem fogok beleférni...

Hát igen, én is hallottam ilyen szüléses sztorikat, hogy a parasztasszonyok a szántóföldön szültek, meg ugyanúgy arattak mint a többiek, és a szülés után mentek vissza dolgozni:(
Akkor mit parázunk annyit ezen a terhességen? És ez a rengeteg vizsgálat? Cukros víz, vérvételek stb.
Nekem is a védőnő kitalálta, hogy havonta menjek hozzá terhesgondozásra. Marcival az egész terhesség alatt kb. 3-szor voltam, de akkor még Pesten laktunk. Nem tudom, miért gondolja ez a védőnő, hogy a második gyerekkel jobban kell rám vigyáznia:)
Mondjuk amúgy rendes nő, nyugdíj előtt áll, erengeteg tapasztalattal, és mindig ad valami jó tanácsot a gyerekneveléssel kapcsolatban, pl. legutóbb a szobatisztaságról beszélgettünk, jó lenne ha nyár elején le tudnám szoktatni MArcit a pelusról, bár lehet hogy a kistesó születésével úgyis visszaszokik megint...
Jó éjt mindenkinek!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziasztok!

Apa a héten szabin van, ugyhogy napközben nem nagyon jutok ide :? :lol:

Musz
Hu de jól néz ki a fotel!! Na és persze nyulgyerek kiskertje is :lol: Micsoda ötleteitek vannak :lol:

Viki
Drukkolok a holnapi teszthez!

Ma spajzot takaritottam, holnap a gyerekek szekrényét kell rendbe raknom :twisted: Nagyon nem szeretem, de muszáj, már kiborulnak a ruhák belőle :oops: és sok a kinőtt is közöttük...

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Mókuska: szép kis elfoglaltságot találtál ki magdnak, mondjuk amilyen az idő, nem is igen lehet kimozdulni. :cry:
Gyerekek hogy vannak, elmúltak a kiütéses, pöttyös, náthás idők?
Musz: áááá... ilyen fotel csak pocakosan jár, addig marad az álmodozás :wink:
Egyébként milyen kanapén ültél?Az is piros volt Kép
Na jól van nem humorizálok, inkább elteszem magamat!
Málna:Msn? Megint elkerültük egymást, pedig Pom-pom.-ot igyekeztem játszani :?

Andi
candi

ÁÁÁ, megint nem bírok aludni...
A szülésről olvasgatok a neten. Vagy inkább nem kellene sokkolnom magamat?
Hajnali 5 óta fent vagyok.
Behurcoltam az új fotelemet a gép elé, legalább így kényelmesen fetrenghetek, ha már aludni nem tudok.

Meli, hol lehet Mira vizet kapni? Tegnap este a piroskanapésok után feltúrtuk a madaras tescot, de nem találtunk. Gyógynövényboltban esetleg? :shock:

Anna, a Szent Imre lett volna...
De nekem is hasonlót mondot a szülésznő, egyik napról a másikra csak nem építik le az orvosokat és a kismamáikat a kórházak (ha van egy kis eszük :wink: )
A védőnő engem is havonta "akar", én meg jó kislány módjára engedelmeskedem, pedig semmi haszna/értelme nincs a látogatásaimnak...
(Pl ma is megyek - elvileg az utolsóra - mondjuk a vérleletemtől tuti sokkot fog kapni, én is azt kaptam, amikor átvettem... :? több a csillag, mint a sima eredmény. OK, hogy a terhesek vére más, na de ennyire?!)

Ildi, nekem is rendbe kellene vágnom a szekrényeket, és akkor nem telne fél napba, hogy megtaláljak valamit, ld. tegnapi sztori.
Viszont a kismamákra jellemző fészekrakási/rendrakási mánia engem hatalmas ívben elkerül. Sőt, kellemes lustaság vesz körül állandó jelleggel... :oops:

Andi, hát fekete volt. Volt ott piros is, de az extra kényelmetlen, a feketén jobban lehetett fetrengeni :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Vvviki, várom a teszteredményt!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

megérkezett piri
de nem vagyok szomorú
nem volt barnázás !

vvviki

hát ezt egyszerre írtuk :lol:

de ezek szerint időben jött.

Kép

Kép

hoppá

április elején mennem kell megint Uh-ra, aztán kiderül miért nincs még babám

de miért szűnt meg a barnázás ? :shock:

vvviki

Sziasztok!!!Nincs sok időm!Apával ablakot pucolunk :x :x :x :x
Később jövök!!!De azért azt megjegyzem,hogy a fiacskám tökéletesen fejlődik és már 1345g!!!!!!!!!!!Jövő hét végére meghaladjuk a 1,5 kilót!!!!!!!Naon örültem!!!!És ugyan még mindig harántban fekszik,de a feje már jóval lejjebb került,ügyesen indul lefelé!!!!!Ennek tudom be,hogy a lábacskája mindig a bordáimat tapossa :D

Musz:gyógyszertár!!!!!
Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli, köszi.
De édesem, ilyen időben minek pucoltok ablakot? :shock:
Az én lányom sem kíméli a bordáimat. De én már nem tudok ennyire örülni neki, mint te :oops:

Vvviki, sajnálom.
A barnázást elvileg a progeszteronhiány okozza, akkor ezek szerint nálad ez rendben van :D

Musz

KépKép
muszkuru

Hali: na nem mozogtatok sokat ma, még Te sem Musz.
Ez az álmatlanság, gondolom egy hónap múlva majd mit nem adnál egy ilyen reggeli keléshez, netezéshez. :roll:
Meli: azta, szépen fejlődik a kukacmatyi a pocidban :wink: De ez az ablakpucolás, nehogy e miatt essen az eső majd.
Viki: na akkor spóroltál egy tesztet jövő hónapra, remélem sikeresen fel is hastnálhatod majd :wink: Annak, ha nincs barna eltétlenül csak örülni kell, és április már itt van a küszöbön ám.
Kata: jelentkezz majd, ha tudsz mi volt a dokinál, remélem megnyugtat 100%.-ra.
No megyek főzni, majd jövök még. Kép

Andi
candi

jó estét Mindenkinek !

annyira örülök annak, hogy piri barnázás nélkül jött !!!!

Musz
nagyon klassz a fotel ! már el is képzeltem itt a szobában ! :oops:
Nyúlgyerek hogy van ? bocsi a buta kérdésért, de ő kislány vagy kisfiú ? :oops:
az egyik barátnőmet a Pólusban kísérgettem 3 éve, 8.hónapban volt és állandóan a mosdót hajkurásztuk, mert előtte megettem egy fél dinnyét ! :?
én egyszer olvastam a neten a szülésről, de inkább abbahagytam néhány sor után.. :?

Andi
egyéves koromig dundi voltam, azóta ilyen soványka vagyok :cry:
most hízókúrán vagyok, több-kevesebb sikerrel :shock:
imádok enni ! :oops:
macsekod hogy van ?

Meli
én szombaton akartam ablakot pucolni, de elmaradt :?
majd most hétvégén :oops:
nagyon szépen nől a kisfiad !!! :D :D :D :D
Téged is csodállak az energiádért !!!!

Bea, Dóri
Ádámka, Gerda hogy van ??

Gabi
Esztike hogy van ????
képeket kérünk !!

vvviki

Andi
apum ha lemosta a kocsinkat, utána mindig jött az eső :lol:

vvviki

Sziasztok :lol:

Hál Istennek megnyugtatott a doki, nincs semmi kóros... Úgyhogy nincs nagy bajom, valszeg valami gyulladás volt bennem. :wink:
A magasabb prolaktinmra meg homeopátiás cuccot adott, azt mondta nem szeret "lórúgás" gyógyszerrel kezdeni.

Na megyek, "megnyugtatom :lol: " apát, ő is izgult miattam...

Jó éjt, majd holnap jövök

Kép

Kép

hoppá

Kata, ez nagyon jó hír !!!!!!!
azt hiszem, ha én ilyet olvastam volna a papíromon, akkor én is tiszta ideg lettem volna és teljesen elkeseredtem volna !
annyira örülök, hogy nincs baj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vvviki

Sziasztok!
túl vagyunk az első szurin (tegnap). Ügyes fiú volt az öltöztetésnél nagyobb sírást vágott le mint a szurinál.
Igen biztos a front volt már jobb fiú.

Musz!
Nálunk 3 hónapnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat. Az anyakönyvi hivatalban adták ki ahol házasodtunk.

Viki!
Sajnálom.

Hoppá!
Fel a fejjel kitartást.
Sok jó tanácsot kaptál.
Örülök, hogy jól sikerült a zh.

Gabi!
Nem semmi ennyi energia csodállak.
Gratulálok a picihez, nagyon aranyos.

Hétvégén ismét vendégeink lesznek. megpróbálok írni azért.
Most takarítás főzés stb.

Puszi Mindenkinek. Bocsi,hogy csak ilyen keveset írok hulla vagyok fáj a torkom valami bujkál bennem.

Anna!
Kérünk képet a szobáról.

Candi
Felteszek egy két képet a csöppről ő is már kéthónapos. Kép
nika04

Kép
nika04

Kata: ez szupi hír,akkor most már nyugi,milyen homeost kaptál? Szimpi volt a doki?
Nika: hát valami ennivaló Bertold :D , nagyon cuki a mosolya, olyan igazi csábító. Remélem nem leszel beteg.
Viki: macsek előkerült 3 nap után, tele kullancsal :? , kiszedegettem belőle, de most megint elment csajozni,ma nem láttam, azt hiszem fognak itt repkedni az alkatrészei hamarosan, viszem dokihoz.
Hulla vagyok, bekajoltam most meg elhunyok, jó éjt mindanyiotoknak.

Andi
candi

Sziasztok!

Nika
Már milyen csábitó fiucska ez a Bertold :lol: Nagyon édes :lol:

Kata
Nagyon örülök, h nincs semmi komoly!!!

Candi
Már akartam kérdezni: nézed a korcsolya vb-t? :lol: Nekem kapóra jön, h délelőtt megy az élő adás, akkor mindig itthon vagyok :lol:

Meli
Szép nagyra növeszti magát a kisfiad odabent :wink: Ablakpucolás :x Nekem is kell, de én megvárom a jóidőt :wink: Legutóbb persze, h ablakpucolás után jött az esős idő :x Lilike állt a szoba közepén a fejét fogva és ilyen szöveget adott le: Jajjajjajj anya most mi lesz??? A szép tiszta ablak!!! Gyorsan adj egy rongyot és letörlöm neked :lol: :lol: :lol:

Ma átpakoltam Dani szekrényét, holnap Liliével fogok szórakozni. Egy hatalmas doboznyi ruhát tettem félre, nem csoda, h nem fértek :? Ma voltunk a Tescoba és vettem Lilinek 3 farmergatyót darabját 119 ft-ért :lol: :lol: Gyorsan felhivtam a barátnőmet és a sógornőmet, h nem-e szeretnének a gyerkőcöknek ilyen jó áron, ugyhogy nekik is vettem. Ennyi pénzért már akkor is megérte, ha csak otthon adják rá, egyébként jól néz ki, sztem senki nem mondaná rá mennyiért vettük :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Hoppá
Ez szuper hír :lol:
Babára fel! Vagyis apára fel! :oops:

Rólam :D :D :D
Képzeljétek nekem is jó híreim vannak. :!: Végre találtam egy jófej és szakmailag is top dokit. Olyan rendes volt és már bele is csapunk a közepébe.
Kaptam beutalót a Szabolcs utcába az immunológiára. :shock:
Ha nincs baj, akkor Closty, UH kukkolással tüszőrepesztés, időzített szeretkezés :oops: és Utrogestan. Ha van baj, akkor gyógyszer, gyógyulás és utána a fenti dolgok. :P :oops:

Olyan jó, hogy végre lépünk előre!!!

Nika
Nagyon szép a kisfiad.
Vendég

Sziasztok!!!

Na tegnap már nem jöttem,mert 5-re végeztünk,megvacsoráztunk és én bedőltem az ágyba és csak pisilni voltam hajlandó felkelni 8) nagyon kifáradtam,de muszáj volt megtakarítani az ablakokat,mert ha elmondanám,mikor volt legutóbb....de nem teszem,mert elsüllyedek!A függönymosáson volt egyébként a hangsúly,de akkor már ablakot is mostunk!Az ablakaink 90%-a egyébként benn van az erkélyen,ezért nem is érdekel,ha eső jön....ott úgysem ázik!!!És végre kilátunk :lol:

Beácskám,nagyon boldog névnapot neked!!!!!!Remélem mostmár lesz géped hamarosan és jössz gyakrabban!!!!Az uccsó sms-re azért nem válaszoltam,mert már későn találtam meg és nem akartalak már zavarni!!!!Persze lehet,hogy nem mindenki fekszik le aludni 9-kor,mint mi :oops:

Mindenkinek nagyon szép napot mára!!!!!Ma délelőtt dolgozom,aztán megyek a barátnőmhöz masszázsra,aztán a védőnénihez!!!!!
Pusza

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Aki lát valamit tegye fel a kezét :wink: :roll: :oops: :? :shock: 8)
Kép

málna2162

Málna
Ez halványan, de 2 csík :P
Gratulálok!

Most akartam írni, hogy milyen csúnya dolog, hogy a másik topikot olvasva, kell lebuktassalak.... De így oké.
Hajrá!
Vendég

Sziszi

Köszi

Ha nem rakom lámpa elé akkor is látszik,de így jobban.
Szúrkál a hasam,úgyhogy nemtom.Ha nem jön össze akkor sem fogok elkeseredni,mert legalább haladok már valamerre.
Délután veszek még tesztet holnapra 8)

málna2162

Málna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez nagyon jó hír!!!Én is látom ott azt a 2.csíkot!!!!!!
Gratula!!!!!
Már épp most akartalak összeszidni benneteket,hogy egész délelőtt nem jött senki!!!!De visszaszívtam!!!Puszillak

Kép Kép
meli1118

Málna, hattttttalmas gratuláció!!!! :lol: Remélem még erősebb lesz a következő teszt! Mikor csináltad? Reggeli pisiből, vagy nem???

Sziszi, neked is nagyon örülök, hogy elindultatok a cél felé, remélem hamarosan te is ilyen fényképet fogsz mutatni, mint Málna!!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Azért jól esne, ha mikor írok, el is olvasná, aki benéz és velem örülnétek néha, bár én nem vagyok ugye sem terhes, sem pocakos...
Csak akkor kerestek, ha nem jövök?
Azonnal elújságoltam az örömömet (bár kívülállónak ez talán apróság), ahogy azt írtátok, hogy ti mindenkivel együtt jóban-rosszban stb...
Vendég

Hoppá

Persze érthető, hogy Te vagy, aki észre vette, amit írtam.
Köszi.
Vendég

Sziszi!!!!Bocs,ha úgy érezted,hogy írtam neked semmit és ez rosszul érintett!!!!De a múltkor is írtam,hogy szívesen megadom a dokim számát és hogy milyen tapintatlan volt a dokid!És te sem reagáltál rá semmit!Ergo én is neheztelhetnék!Bocs,ha megbántottalak,de szerintem nem jogos,hogy rám haragszol!

Kép Kép
meli1118

Ja és reggeli hozzászólásomban egyedül Beának írtam személyesen-így aztán meg végképp nem értem,mi a baj?Remélem nincs harag,természetesen mindannyian veled örülünk!

Kép Kép
meli1118

Meli
A reggeli hozzászólás úgy indul, hogy sziasztok (visszanéztem) és magadról írtál, aztán a végén szól egy rész Beának.
Mindegy :!:

Nemcsak Te voltál a babaneten reggel óta, olvasó-üzemmódosok is voltak... Persze harag nincsen, aztán ennyi.
Szarul esik, hogy reklamáltok, ha nem írok érdektelen, lényegtelen dolgokról napokig, ha meg fontos, akkor nincs kinek leírni.

Tudom, mindenkinek a maga dolga a fontos...
Vendég

[quote="málna2162"]S írta:málna2162ziszi

Remélem beválik az új orvos!
Hát tényleg BAROM az az orvos, aki két vetélés után így áll hozzátok... :twisted: :twisted:
Szorítok neked!!

Kis_plutó

Nem semmi vagy. :D Ha nem tudnám ,hogy múlt héten szültél...
Semmi pihi,lusti stb.?!Anyós?!Vagy inkább ne kérdezzek semmit...

Látta valaki (rajtam kívül) a Viasaton a szombat esti filmet 20.00-kor?!

Én is reagáltam rád...

Meli

Csak hallkan.De köszi.
Majd holnap csinálok még,vagy szombaton.Attól függ mit mutat a hőm

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?