Sziasztok, újra itt vagyok.
Nem volt egyszerű - ugyanis elszállt a vezetéknélküli billentyűzetünk.
Először csak vacakolt, úgyhogy okos
apa gondolta, beméri az elemeket. Szépen ki is vette őket, elemek persze OK, viszont mikor visszarakta őket, se kép, se hang, a memória törlődött...
(Bár Ágika mondta neki, hogy ne piszkálja az elemeket, nem az a hiba, és ha kiveszi, végleg kinyírja, de mindegy...)
Méghogy a férfiak a műszaki zsenik...
Újra kellett installálni az egészet, de amíg megtaláltam a cd-t, lement a nap. Bő egy évvel költözés után ki a szösz emlékszik, mit hova rakott. Na mindegy, a lényeg, hogy megvan, és működik. Hála nekem
Az informatika zh-m (szerintem) jól sikerült, excel függvényekből és kimutatásokból írtuk (pivot és barátai), és olyan jó fej voltam, hogy még a padtársamnak is segítettem
Most nekifeküdhetek a mikroökonómiának. Amin ma majdnem elaludtam. Szünetben haza is lógtam (billentyűzetet javítani...)
Málna, Gabi, köszönöm szépen az infókat, ez azt jelenti, hogy kocoghatok ki az érdi okmányirodába, mert elkövettem azt a hibát, hogy a szülővárosomban házasodtam...
Nekem a kórházban egy évet mondtak a papír elfogadására, de ha csak 30 nap, még az is jó, remélem már nem húzom olyan sokáig
Meli, köszi, ki fogom próbálni a Mira vizet. Mindent hajlandó vagyok megenni-meginni, csak ne égjen a gyomrom
Mamen, ááá, még mindig nincs kórházam...
Viszont csak júli 1-től kell fizetni, tehát még rád sem vonatkozik a 30%! (legalábbis a szülésznőm ezt mondta)
Nyúlgyerek nem hiszem, hogy kint lesz nyáron. Igaz, hogy eredetileg úgy indult, hogy kint fog lakni az erkélyen, de amikor megérkezett, decemberben, nem volt szívem kirakni.
Mostanra meg amolyan radiátornyúl lett belőle (az apukám nevezi így), szereti a fincsi meleget télen, viszont kivan a hőségtől nyáron, szóval ő már örökre szobanyúl marad, max. kertészkedés erejéig megy ki az erkélyre
Gyerekszoba: hát megkaptam apától álmaim szoptatós foteljét, de nem jó, úgyhogy visszük vissza
. (Akciós volt a Kikában). A bolti olyan puhán jár, ezt meg úgy kell erőszakolni, hogy a támlája hátramenjen. Persze mindez akkor derült ki, amikor kiszuszakoltuk a kocsimból (apáéba nem is fért volna bele), feltaszibáltuk a másodikra, kicsomagoltuk és összeszereltük. Este 10-re. Természetesen.
(Apa azért nem volt olyan nagylelkű, mert a szopis időszak után le fog csapni rá olvasófotelnek, szóval minden szentnek maga felé hajlik a keze
)
Na eldugultam mára, bocsánat, ha sok voltam,úgy érzem szómenésem van, de mióta nem járok dolgozni , a felgyülemlett mondókámat muszáj kiadni
A bűnös - a nappali közepén várja, hogy mi lesz a sorsa
Babaszobát is fényképezek majd, de most nyúlgyerek olyan édesen alszik benne, nincs szívem felébreszteni.
(meg nekem is addig jó, amíg húzza a lóbőrt, mert addig nem rág sarkot, nyalogat báránybőrt, nyitogattatja velem az erkélyajtót, követel nyúlcsemegét, stb...
)