Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Márti! Sajnálom! Nekem is megjött tegnap!

Jimmorison! Háááááát elég korai volt még az a teszt!

Tegnap írtam LeoNAK, aztán azt mondta minden oké a göbémmel, de amikor mondtam neki szeptember óta próbálkozunk és apával minden oké és, hogy császárral szültem, felvázolta, hogy lehet elzáródtam, vagy valamik összenőttek, esetleg lapar kéne, meg homeot is javasol, amit meg is rendeltem. Szóval most egy kicsit betojtam, hogy mi is van.
Azért még pár hónapot megpróbálok nyugodtan lenni.

Többiek! Hol vagytok!!! Írjatok magatokról lécci lécci!

Puszi
Vendég

Márti! Krisztinka!

Sajnálom.

Krisztinka!

Ha szabad tudnom milyen homeós bogyeszt javasolt? Kivi vagyok, hátha nekem is jók lennének.

tjuca

Ja a telszmomat nem adom, mert azon elérhetetlen vagyok. Néha napokig nem töltöm fel, nem viszem magammal, néha meg csak tönkremegy, mert rossz az érintkezése. Viszont a telekes.judit@gmail.com címen elérhető vagyok :)

tjuca

Szia Juca!

Ezt javasolta:

Bryophyllum D4 (beágyazódás támogatására)
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok, este már hulla voltam, ezért nem írtam.
Krisztinka, Márti, sajnálom :cry: Majd legközelebb. Igen, kicsit korán teszteletem, de olyan nehezen bírom. múltkor bevásároltam egy csomót, mert le volt árazva :oops:

Krisztinka: ezek a homeopátiás bogyók nagyon jók. Szerintem megéri kipróbálni. Patrícia is biztos támogatja az 5-letet, úgy nézem az iwiw-en homeopata állatdokinéni. Amúgy meg ha szept-től próbálkoztok, szerintem érdemes körülnézni a császár miatt! Egyik ismerősöm 10 év után lett terhes császár után, mert benthagytak neki vmit és betokozódott, vagy mi.....nem akarok vészmadár lenni, én is mindig parázok mindentől, pláne, hogy nekem is császár volt.

Patrícia: az angol szöveget azon az oldalon találtam, ahol vezetem a görbémet.

Az én számom: 30/8171-100 Hédi

pussz, dobok majd görbét, most ebédelünk gyorsan, Milán nagyon nyűgike....
Vendég

itt vagyok, íme a görbe, 9. DPO:
amúgy fájnak a melleim, szerintem hamarosan nekem is megjön....
Kép
Vendég

Sziasztok

Márti, Krisztinka
Nagyon sajnálom, pedig nagyon bíztam benne, hogy majd most sikerul nektek is.

Krisztinka
Feleslegesen ne idegesítsd magadat. Én is császárral szultem, mégis sikerult.
Már nagyon szeretnék túl lenni a 12. héten. Ádival is végigparáztam az elso három hónapot, de úgy látom, nem sokat változtam azóta :lol:

Hédi
Az jó, ha felment a hod. :wink: A hasfájás meg ne idegesítsen. Én is éreztem folyamatosan, sot még mostanában is elég gyakran.

Tobbiek, veletek mi újság?
Kismamik?

Most megyek, mert ha Apa hazajon, megyunk csavarogni. Vasárnap keresztelore megyunk, rendeltem egy tortát, azt kell elhozni, meghát eszembe jutott még egy csomó minden. Szóval megyek pénzt kolteni. :P
Puszi
Vendég

Sziasztok!
Carpe: Majd mesélj, milyen volt a keresztelő :) A hasfájás idegesít, ott a petefészkeim fájdogálnak, mint amikor meg akarna jönni. Lehet hogy meg is fog, végülis 4 nap múlva aktuális lesz :roll:

Viszont a hőm érdekesen alakul, az angol oldal szerint 3 fázisú lett, no de ez nem jelent semmit. Ma van a 22. CN, 10. DPO. Teszteléssel várni fogok a 13.DPO-ig, csoda lesz, ha addig ki fogom bírni.....

Kép
Vendég

Ezt írja az angol oldal:
What is a triphasic chart pattern? Does it mean I am pregnant if I have a triphasic chart pattern? Do I have to have a triphasic chart to be pregnant?

A triphasic chart shows three levels of temperatures: pre-ovulation, post-ovulation, and then a second rise around 7-10 days after ovulation. Some women with charts that show this pattern turn out to be pregnant. But many do not. Likewise, your chart does not need to show this kind of pattern for you to be pregnant. Whether or not you are pregnant, progesterone, the hormone responsible for raising your temperature after ovulation, generally peaks in the middle of your luteal phase and this can cause this kind of pattern whether or not you are pregnant.

A triphasic chart can be promising, however, because progesterone levels generally increase after implantation (7-10 days past ovulation) in conception cycles, and sometimes this results in a triphasic pattern. If your chart shows a second significant thermal shift that begins 7-10 days past ovulation, Fertility Friend will indicate a triphasic pattern in the Pregnancy Monitor. A triphasic chart, however, is not a definite sign that you are or are not pregnant. It is just increasing your probability if you also have well-timed intercourse. Likewise, you can be pregnant and not have a triphasic pattern. Like all signs of possible implantation or pregnancy, you can really only speculate about it once a pregnancy has already been confirmed.

For a detailed statistical study, please read FertilityFriend.com's Triphasic Pattern and Pregnancy report.

pussz és jó hétvégét mindenkinek!!!!
Vendég

Csajok, merre vagytok? Nálunk mind2 pasi alszik :shock: Majd ha felkeltek elmegyünk a Vadasparkba. 8)

Tegnap írtam Leonorának, azt tanácsolta a görbém alapján, ma már nyugodtan tesztelhetek (11.DPO) és alig akartam elhinni: nagyon halvány pozitív!!! :D Corax 20-as érzékenységűt próbáltam, reggeli első pisiből. Ami aggaszt, hogy a derekam nagyon húz és a hasam is fáj...A melleim meg olyan szinten érzékenyek, hogy már kellemetlen. Még viszket is a bimbó környékén :roll:
Mikor teszteljek legközelebb? Holnap, vagy kedden? Amúgy szerdán kéne megjönnie.

A trifázisos görbe: Kép
Vendég

Bocsi, rossz görbét raktam fel :lol:

Szóval a trifázisos görbe:

Kép
Vendég

Jimmorison!
Nagyon örülök hogy pozitív a teszted!
Ezek a terhességnek is megfelelő tünetek így szerintem ne aggodj beköltözött valaki a pocakodba! :wink:
Jó értelemben de irígy vagyok! :mrgreen:
Szerintem mindegy mikor tesztelsz ami pozitív az POZITÍV!!! :lol:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Ki az a Leonora?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
a számom:30/2708873

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

JIMM!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Montamén hogy 1 hónap eltéréssel szülünk.
Ne aggódj, most jön a megmarad-e majré. Ez sem jobb, mint a jaj, ugye pozitív-majré. De csak a szokásos.
Csatlakozom, baba nélkül NINCS pozitív teszt, úgyhogy köszöntjük a mini Jimm-et!!!!!
Gratula :P
Patrícia

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Sziasztok, itt vagyok :D Köszönöm a gratulációkat, remélem, pozitív is marad. Majd kedden újra tesztelek, mert van még itthon 3 tesztem, de azok 25-ös érzékenységűek. 8) Ez a mai 20-as szimpibb volt.
Betti, Leonorára véletlenül bukkantam a neten, nagyon otthon van a babásodási tanácsokban, itt a honlapja: http://babatervezok.otthona.net/

Nyogodtan írj neki, olyan kedves, rögtön válaszol!

Patrícia: jót mosolyogtam rajtad, olyan aranyos vagy :D Legyen igazad!!!!

Jóéjt
Vendég

Sziasztok!

Jim! Nagyon nagy halk gratula! Látod mondtam, hogy az előző teszt még korai volt!

Én is írtam a Leonak a múltkor és rendeltem is tőle homeos bogyót!

Nagyon jó a honlapja sok okosság van rajta!

Kismamik! Hogy vagytok? Szilvi! Patrícia,, Bettsy!

Márti már csaak mi lógunk ki a sorból, na meg Betty1! Ideje lenne már követni a Kismamikat!

Millió pusszancs Mindenkinek!
Vendég

Jim!

Én is gratulálok. Krisztinka!

Meg én. :cry:

tjuca

Bocsi Juca! Igaz! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Jimmorison!
Nagyon gratula súgva ,de majd várjuk akkor a holnap reggeli teszt eredményt is.

Krisztinka!
Igazad van remélem ez a hónap a miénk lesz mert ma vettem lh tesztet és most csak is a 20. nap környékén lesz élesbe akció hátha oda érnek a katonák addigra mire lesz pé-m.Nem tudod melyik napok a lányos napok ebben a hónapban??

Kismamik merre vagytok?Hogy bírjátok ezt a k...a meleget?

Éva!
Merre vagy?Mi van veled??

Betti1!
És nálad mi újság van??

Juca!
Mikortól próbálkoztok ? Vagy még ez a hónap nem jön össze?

Na megyek majd még jövök!

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti!

Egyelőre még a piri se jött meg, és ugyan barnáztam egy kicsit múlt héten, de azóta kuss van. Valahogy megint az az érzésem, hogy megint Norcolutot kell majd ennem.

Ha megjön, akkor utána még egy hónapot védekezünk, aztán kezdünk próbálkozni. És amint látom, itt maximálisan én leszek a sereghajtó. :-( Bár ez ugye :-) is, hogy mindenkinek relatíve hamar összejön.

tjuca

Tjuca!
Én veled tartok mert ebben a hónapban nekünk is pihen a project majd aug.-ban Ketten hajtjuk a sereget!És picit egy cipőben is vagyunk csak nekem elvetélt magától a baba.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Mártikám, itt vagyok, nem vesztem el, csak mostanság máshol tevékenykedek, meg van egy két csíkos tesztem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most nagyon próbálok vigyázni magamra!!!

Jimmo: ezeket a tüneteket produkáltam én is, már mikor olvastam a hozzászólásaidat teszt nélkül megmondtam, hogy babás vagy. Én 10 dpo-n produkáltam pozitívat!!!! Fent vagyok Leo-nál a 10. kismamiként...

Krisztikém, találkotunk a babatervezőkben, Carpe, remélem minden rendben, Márti veled is a babatervezőkben!!!!!!

puszika csajszik!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!
Évi :D :D :D :D :D :D Ma van a 12. DPO, persze teszteltem ma is: két csík :wink: Majd lefotózom őket, Leonóra kérte is, hogy majd küldjem el neki 8) A férjem meg alig akarja felfogni, lakatot tettem a szájára, amíg nem megyek el dokihoz, titok marad.

Krisztinka, Juca, Betti, Márti, veletek vagyok gondolatban, sikerülni fog 8)
Vendég

Sziasztok!

Jimm!
Gratula mégegyszer!

Éva!
Nagy-Nagy Gratula Neked is és mikor volt az akció lh teszteztél???

Na megyek mert a fiúk nem hagynak békén majd jövök !

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Jimm, Éva

GRATULÁLOK!!

Én ebben a hónapban nem mértem, nem csináltam lh tesztet sem. Gyakorlatilag fogalmam sincs ,hogy hol tartok.Ha ebben a hónapban 28 napos a ciklusom akkor holnap kell megjönnie, ha megint felmegyek 30 nap fölé, mint a múltkor akkor passz....
Három nappal ezelőtt nagyon fájt a hasam, és barnáztam de azóta semmi.
Nem fáj semmim, nem érzek semmit.
Lehet, hogy ez a closty mégsem volt olyan jó ötlet....
Na majd pár nap múlva kiderül!

málna2162

Sziasztok Lányok!
Pár napra tunok el, és mennyi újság van :P

Jimm
GRATULA!!!!!!! Nagyon szép ajándékot kaptál a diplomádra :wink:
A hasfájás és a derokfájás ne idegesítsen, velem is így volt, ill. van is. Bár már nem olyan gyakran, de azért fájogat. Magnéziumot nyugodtan vehetsz be, vagy igyál Magnéziát.

Évi
Neked is szívbol gratulálok!!!! Látod, kár volt úgy elkeseredni a múlt hónapban. Tudta ez a kis babó, hogy mikor kell jonnie. Jobb is így, legalább nem kellett végig aggódnod a nászutat, mert ha babás lettél volna már akkor, biztosan azon járt volna az eszed, hogy mit szabad és mit nem.

Drága babatervezok
Most Ti vagytok a soron. Megy a drukk!!!!!!!!!! :P

A keresztelo megment, az ikrek nagyon aranyosak voltak. Én egész jól vagyok, néha még gorcsol a hasam, de már nem nagyon vészes. Nem is szedem olyan adagban a Magne B-t, ahogy a doki mondta. Amikor érzem, hogy kell, veszek be.
Este 7-tol mindennapi vendég nálam Vuk. Olyan rossz, már nem bánnám, ha odébb állna, pl. az újdonsult kismamikhoz :wink:

Lassan megyek, mert jon Apa, és megyunk ki furodni. Puszi
Vendég

Sziasztok!
Carpe, Málna, köszi a gratulációt. Ez a meleg rettenetes. :evil:
Ti hogy bírjátok????
Úgy döntöttünk a férjemmel, pénz ide vagy oda, elmegyünk vmi jó kis helyre nyaralni, úgysem voltunk nászúton! (máj 24-én volt az esküvőnk) No meg hogy babás lettem, mostanában biztos nem is mennénk, így most utazásokat nézegetek :D

Felrakom az utolsó hőgörbém, ma mértem utoljára, mivel ma kellett volna megjönnie. Így kerek az egész 8)

Krisztinka, többiek? Merre vagytok?
Kép
Vendég

Sziasztok!

Vagyok ám csak nincs időm írni!
Hétfőn indulunk nyaralni és még van egy csomó dolog amit csinálni kell itthon, mosás, vasalás, egy kis takarítás, meg főzni is kell, na meg Manóval foglakozni!

Nagyon örülök, hogy már ennyi kismamink van! :lol:

Málna! DE jó, hogy jelentkeztél, jöhetnél gyakrabban!

Én most ismét bizakodom, hátha a nyaralás alatt sikerül, akkorra várható a pé-m.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Tegnapi uh eredmény: CRL: 0.89 cm, jó szívműködés.
Egy nagy fekete paca, benne egy tündéri kis fehér paca dobogó szivecskével. :D Tündéri!!!

A meleget nagyon rosszul bírom, plusz a hányinger, esetenként hányás... Boáááááá....

Vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép

mpatr

Mpatr!
Gratulálok!Örülök hogy minden rendben!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Krisztinka, jó nyaralást! Hova mentek?

Patrícia szia :D Örülök az értékeknek!!!! Majd ha lesz fotód, akkor rakjál fel! Szerencsére még nincs rosszullét -a 40 fokot kivéve- nálam, remélem nem is lesz mostanában... Nemrég jöttem vissza Pécsről, a vonaton azt hittem, sült Hédi leszek, mire felérek Pestre. 7 végén leugrunk a Balcsira, nem bánom, mert itt a lakásban is kibírhatatlan. pussz, vigyázz magatokra!!! Majd írok ám :wink:
Vendég

Én is vagyok!
Csak mostanában reggel járunk játszóterezni, mert ilyenkor van árnyékban.
Meg készülődök a nyaralásra, meg egy kis sós valamit is sütni kellene, na meg vásárolni. Mindezt holnap és vasárnap tesszük, mert akkor apa is itthon lesz, aztán hétfőn hajnalban start Horvátországba és aug 1-ig haza se jövünk!!!

Kismamik ! Hogy bírjátok ezt a meleget???

Mindenkinek boldog pocakosodást!!!
A többieknek meg akciódús napokat!

Még bekukkantok néha!

Pusza
Vendég

Krisztinka!
Jó nyaralást!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok csajok!

Hogy bírjátok a nagy meleget kis mamik és leendő kis mamik?

Krisztiunka!
mi is tegnap megkaptuk az árajánlatunkat Horvátból aug végén akarunk menni és 40 euro az apartman 4 főre, de nem tudom hogy el menjünk -e mert a határtól még 500 km.re van a sziget és a kicsi fiam a Gergő nem biztos hogy el viseli a hosszú útat.Jó nyaralást és mihamarabb babásodást mindnt bele a nyaralás alatt?

Tegnap én is ki mentem a meleg fürdőbe a fiúkkal nagyon élvezték de én nagyon leégtem! Ma is itt nálunk Ráckevén 41 fok van árnyékba!
Na most megyek majd jövök.

Kép
Kép
Kép
márti80

Szia Márti!

Azért ha tudtok menjetek, mi is elég messzire megyünk Splittől még délre kb. 30 km az a falu ahová megyünk. Mi hajnalban indulunk, amikor még a lurkók alszanak. De ha kell mindig megállunk pihizni, enni.
Mi is aparmanba megyünk ez azt hiszem 70 Eur/nap és 6-an megyünk ebből 2 gyerek.

Pusza
Vendég

Krisztinka! Jó pihenést 8) Remélem babásan jössz vissza :wink:
Márti, nálunk meg 44 fok van, úgyhogy várom a férjem, jöjjön haza és húzunk le a Balatonra. Látom, a kicsi fiad még tényleg igen picurka, lehet nehezen bírná az utat. Ki tudja. Milán már nálunk megszokta a 2-3 órás utazást Pécs és Pest között, úgy, hogy meg sem állunk. Eleinte vinnyogott sokat, de most már kimondottan élvezi :D
Mi majd augusztusban megyünk a férjemmel külföldre nyaralni, de Milóka itthon marad -kettesben nem voltunk még sehol, még a Balcsin sem-, a Balatonra is megyünk még majd hosszabb időre, oda visszük magunkkal.
Kitartást a nagy hőségben, én nagyon nehezen bírom.
Vendég

Sziasztok!

Csak bekukkantok elköszönni, hajnalban indulunk nyaralni!!!! Hurrááááá!!!! :lol: :lol: :lol:

Addig is Zebrás teszteket és akciódús napokat!

Mindenkinek Millió puszi!
Vendég

Krisztinka!
Jó nyaralást és várunk vissza! :lol:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!
Látom nagyon le van laposodva a hétvégén az írogatás de sebaj buizti mindenki élvezi a meleget a strandon vagy valahol máshol.

Krisztinka!
Jó nyaralást és sok-sok akciót kívánok neked!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Miért nem ír senki????????????? :shock:

A babások pocakot növesztgetnek, hánynak, a babatervezők meg éjjel-nappal csak akcióznak?? :oops: :P

MIVANCSAJOK, hovatűnteteeeeeeeeeek?????????????????,

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!

Partícia
Igazad van, legalábbis is én pocakot novesztek és hányok :P . Este olyan rosszul vagyok, hogy már nincs erom a géphez ulni. Délután meg általában elalszom az Ádival.

Juca
Nagyon jók az új képek!

Betsy
Mi újság veled? Már nagyon régen jelentkeztél. Mi volt az UH-n?

Tobbiek merre? Mindenki nyaral??????

Puszi
Vendég

Szia Carpediem!

Érdekes, nekem is, meg a többi topikon a legtöbb kismamának inkább este jön az igazi feketeleves..
Ki az a marharépa aki reggeli rosszullétnek nevezte el??? :shock:

Kép
Kép

mpatr

Én is állandóan ezen tunodom. A fiammal is este hánytam. Már elég volna belole. Igaziból nem is nagyon hányok, csak oklendezem a WC folott, de nem nagyon jon valami.
Vendég

Carpe!

Köszi. A többi a blogon van, az aláírásomban. Hétvégén úsztunk, most viszont Kindzse lázas. :cry:
De egyet ide is beszúrok:
Kép

Elmúlik a hányinger, aztán jön a baba. Bárcsak már én is itt tartanék...

tjuca

Carpe!

Látom Ádám is egy vizicsibe :twisted:

tjuca

Szia Juca!

Remélem Kinga már jobban van! Sok puszit kuldok neki.

Ádámot sem lehetett kihozni a vízbol. Mivel elég nagy a medencénk /foképp ránk van méretezve/ nagyon élvezte a pancsizást. Csak nem akart már ulni a kis úszókájában, o sétálni akart a vízben, és szegénykém el is bukott. Persze Apával volt a vízben :roll: . Másnap egybol vettem neki a karjaira kis "lufikat", ahogy o hívja. Így már biztonságosabban sétálhatott.

Ne aggódj, nemsokára hozzátok is jon a baba. Te viszonylag hamar teherbe tudtál esni, reméljuk most is így lesz.

Szorítok nagyon.
Mikortól mentek élesbe?
Vendég

Szia Carpe!

A köv. ciklusban már próbálkozhatunk.
Azért tartok egy picit, mert 1. baba is majdnem ennyire gyorsan jött, aztán utána kb. egy évvel később lettem terhes Kingával. Remélem most nem lesz így, viszont ha úgy nézem áprilistól már négy hónap eltelt. Bízunk benne, hogy hamar jön. Éppen tegnap poénkodtam, hogy jövőre el kellene menni 7. évfordulónk alkalmából Olaszországba, addigra már Kinga is nagyobb lesz, mire Kofa kérdezte, és hová tesszük ősszel a kicsit? :twisted: 8) Igaza van, így kell nekifutni.

Ádám nagyon helyes a lufijaival, és ezért ne hibáztasd a férjed, mindenkivel megtörténik. Kinga is annyit nyelt.

Kiderült, hogy valszeg 3 napos láza volt. Ma már jobb a helyzet, még kicsit méla, de remélem hamar a régi kis csintalan lesz. Lassan itt a 12. heti nagy méricskélés, nagyon rohan az idő, csak az én órámon nem.

tjuca

Jimm!
Mi újság? uh-on voltál már?

Többiek?
HahÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép

mpatr

Sziasztok!
Tényleg jól eltűnt mindenki :shock:
Anyukám volt itt nálunk meg Pécsett voltam, azért nem jutottam gépközelbe.

Patrícia: Orvosnál még nem voltam, a jövő héten mennék, addig megtudakolom kihez lenne érdemes elmenni itt Budakeszin. Ugyanis itt egy orvost sem ismerek. Eddig a János kórházban meg a Budai Gyermekkórházban voltam a Milánnal, ott nagyon rendes volt az összes doki, ilyen ellátást és tájékoztatást sehol nem kaptunk még, pedig egy fillért sem fizettem.

Anno Komlón szültem és meg voltam elégedve, de az itteni nődokiktól kicsit félek. Az az igazság, azt sem tudom, itt mennyi a "tarifa" és hogy működik a terhesgondozás. Mert Komlón úgy volt hogy én SZTK-ra jártam terhesgondozásra a dokimhoz, a szülés után meg adtunk neki 30 ezret. 2004-ben még ez is sok volt, 15-20 ezret adtak a többiek.
Mert Pécsett meg az a divat, hogy terhesgondozás helyett a magánrendelésre járnak (5000 Ft/alkalom)...de én azt nem szeretném, mert a múltkor is veszélyeztett voltam és szinte minden héten kellett mennem, azt én nem bírnám most anyagilag.
Szóval ha tudtok vmi okosat mondani, akkor várom a választ :D

Amúgy pár napja nagyon rosszul vagyok, mindentől undorom van, főzni sem tudok, mert a szagoktól is öklendezem.
Mindjárt dél lesz, de még egy korty innivaló sem ment le a torkomon :? Lassan kórházban fogok kikötni, az az érzésem. Csak az bosszant, hogy Milánnál a 7. héten kezdődött, ez most elég korai még :x Akkor két hónapig infúzión lógtam, szeretném ezt megúszni.

Többiek, hogy vagytok???
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?