Na,itten vagyok,1 nappal hamarabb,mint hittem,de nagyon hideg volt,brr,és mindenhol jó,de legjobb itthon
Nóci,
most csak vidéken voltunk,anyóséknak van ott házuk és ilyenkor ők is "hazajönnek".Azért idézőjelben,mert nem is tudom hol van nekik az otthon
És Karikor 1 nap anyukámék,este keresztlányomék,másnak anyósék(vidéken),este általában barinőmék jönnek és 3. napon már rövidke kirándulás,az már nem is igazi ünnep nekünk...meg olyankor már annyira tele vagyunk kajával,meg mindennel,hogy ne is lássunk ilyet.
Bridget,
hogy te milyen okos vagy,én is megnyitottam még egy oldalon a Bnetet
És te általában miket kapsz apácskától,hiszen már most annyi az ajándék,hogy...
Tavaly még nem "ismertelek",Japánban is ez volt a "szokás" nálatok,hogy ennyi ajit gyűjtőttetek a fa alá?
Szóval rosszalkodtatok
Drukkok mennek
Kitty,
én is sokat gondolok rád..és én is akartam írni,hogy talán most majd jön valaki hozzátok anyucid helyett,de nem illett volna
Dorka,
nagyon édes a kis Dorka
Szegényke
Mennyi idős?És amúgy beteges?Az én kutyusom januárban lesz 4 éves,de talán az idei év az első,mikor azt mondhatom,hogy nem volt sokat beteg.Mindig hányik,megy a hasa,borzasztó érzékeny és soha nem lehet rájönni mitől van baja.
Isten éltessen nagyon sokáig-talán még nem késtem a köszöntéssel
Te is Ildikó vagy?Én is
Bár én csak Ildi,az Ildikót nem szeretem
Anyci,
na képzeld,kölcsön gyerek
Ma hív a barátnőm,hogy amint hazavittem a lányát,belázasodott,ma voltak dokinál és himlős
Mondjuk várható volt,mert a bátyja is az már 1 hete.De beszartam,hogy megfázott,pedig csak 1x 20 percet voltunk kinnt vele.Amúgy meg valami vírus is lehet,mert ment a hasa már 2 napja,férjem majdnem elájult,mikor tisztába tettem,hogy mennyire büdi
Többször is befújta a fürdőt,merthogy büdi van
Úgy látszik még az szagokat is megszépíti az idő,a mi lányunk nem is kakilt büdőset
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]