Új privát üzeneted érkezett!

Kitty, anyukád biztosan küld valakit, szerintem már 2010-ben.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!!!!!!

Képzeljétek ma van a szülinapom!Andristól kaptam egy fülhallgatót, mert mindig úgy hallgatom a zenét, hogy ő nem hallja a tv-t, egy extra hatalmas Nutellát, és egy fagyi kanalat. mert nagy édesség mániás vagyok.

Andris most ért haza, és már le is lépett, de azt mondta, ha visszaér rendelünk egy szülinapi pizzát.
A kutyusom még ma is hányt. Nem evett semmi olyat. Egyébként ő egy kis havanese, a valóságban őt hívják Dorkának, én Ildikó vagyok.

Csajok, én szeretek korizni nagyon, de már rég nem voltam. Két ünnep között elmegyünk :)

Hú, most nem tudom visszanézni, hogy ki mit írt pontosan, mert akkor eltűnik , amit eddig írtam

Sütés, megyek és összegyúrom a pogácsának valót, aztán éjszakára beteszem a hűtőbe és az is lehet, hogy gyártok egy kis muffint.

Kitty, holnap mindannyian veled leszünk lélekebn, és higyj abban, hogy anyukád leküldi hozzátok azt a pici angyalkát az égből, és onnan fogja a kezeteket.

Dorka kutyáról meg keresek képet, mindjárt :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Kép

Az igazi Dorka és én

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Beze akkor majd kipróbálom! :D

Dorka,ezt neked!
Kép
Nagyon szép ez a kutyus :D szegényem még mindig hányik :(
Aranyos a párod hogy így meglepett :D

Kép
anyci

Köszönöm Anyci :) :) :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

:D

Kép
anyci

Dorka, boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Köszi Beze. :)

Annyira nagy volt a szám, hogy sütök, aztán még mindig ülök a gép előtt :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sziasztok itten vagytok még??

Dorka nagyon boldogságos szülinapot neked!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én holnap nekiállok a sütés főzésnek! Holnap ütök 2 adag mézes dobost meg 1 adag almás pitét jó kis fahéjjal meg fözök töltött káposztát!!!

Én is elviselném, hogy izomlázam legyen a koritól! Bár tuti az lenne hisz már egy pár éve nem volt a lábamon kori!!! DE tuti nem jönnék ki a gyakorlatbol!

Kép

Kép

Kép
nócika

Dorka! Nagyon édes a kis Dorkád!!!!!!!!!!!!! Szülinapi pizza nyami jaj de kis fini!!!!!!! Miylet szerettek?? Én most bevállanlnék egy szalonnás pepperonist!

Amugy nekem is jönnek fel kaácsony alatt a kilok, de eddig mindig könnyen lement hisz a munkában nem nagyon volt megállás, de most, hogy itthon vagyok így marad az ujévi fogadalmam! -30kiló :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Na szép nem van itt senki! :( :( :(

Kép

Kép

Kép
nócika

Huhaa micsoda dumaparti van itt 8)

Noci
En is remelem megyek holnap..ha az ido is ugy hozza meg nem fog fajni a pocim :roll: En tavaly voltam apacskaval 1szer elotte meg amikor 14eves voltam :shock:

Anyci
Kari utan meg jon a szilveszter :shock: majd januarban meg jonnek a hobby-k :? Koszi a drukkokat 8) Korizni szeretek es a magyar csajokkal tuti jo lesz :wink:

Beze
Koszi neked is...jovotol azaz meg 2het es neked is mennek a drukkok 8)

Dorka
En ugy szoktam,hogy megnyitom 2oldalon is a bnetet es amig az egyikben olvasom a masikban irom :wink: En kutyom egy bolonese :P

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid!
Lehet nekem is úgy kéne, hogy 2x nyitom meg és akkor nem marad le semmi, mert így mindig a fele lemarad!
Amugy emlékztem, hogy tavaly voltatok apácskával korizni! :D

Tényleg ti már várjátok nagyon a jézuskát???? Én már nagyon! Ilyenkor már úgy érzem magam mint egy kisgyerek! Hogy vajon mit is hoz nekem pedig mi már nem tartunk nagy ajándékozást, de apa mindig huz vele, mert tudja, hogy az oldalam már majd ki lukadt! Olyan kivi vagyok!
Tényleg mindenki meg vett már mindent?? Mi asszem igen! Holnap, ha lesz energiám be is csomagolok ne maradjon ez is kari napjára!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

jajj lassan mennem kell! lassan fürcsi van a manonak, de azért még itt leszek egy kicsit hátha ír még valaki! :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

húúú, mennyien vagyunk :D

Brid, nekem ez eszembe sem jutott, de okos vagy :)
Raksz fel képet a kiskutyádról?

Nócika, én már várom, elsősorban a fa miatt (amit ma sem sikerült elhozni)
Nagy ajándékozás most nálunk nem lesz. Ma szereztem Andrisnak egy pulcsit. Nem túl kreatív, de nem volt jobb ötletem. A szülinapjára minden pénzem elköltöttem.

Ja, és nem sütöttem :)

Holnapra halasztom :wink:

Ja, Nócika én állandóan sonka gomba kukoricásat eszem, Andrisnak is jobban bejönne a szalonnás, az tuti.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka! A sütivel nem vagy elkésve!
És a pulcsi nem is rossz ötlet pláne, hogy én is azt vettem neki, mert abszolut ötlettelen vagyok! és amit igazán szerettem volna arra sok pénz kelett volna!
Amugy én sokféle pizzát meeszek amin nincs gomba hal meg tenger gyümölcse és persze paradicsomos alapu nem pedig spenot meg mit tom én milyenek vanna! Szerintem azok már nem is igazi pizzák!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is a sajtszósz v paradicsomos alapút szeretem. Tudom, hogy jó a pulcsi, meg az mindig kell, éppen ezért kap azt mindig :D Persze, ha nem kreatívkodom :D
Anyától is azt kap, el felejtettem, pedig azt is én vettem :shock: Tiszta gyogyós vagyok...

Mit csinál most Regi?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Noci
Igen en is ugy szoktam annyit irni 8) Emlexel amikor koriztam apacskaval 8) en meg emlexem amikor ilyentajt teszteltel 8) keszultel ajiba apacskanak a fara tenni :lol: En is ngy izgalomban vgyok 8) Meg nem adtam fel,hatha gyurut kapok :roll:

Dorka
Latod :wink: Megnezem a kepet hatha talalok kutymorgorol :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Dorka! Regi épp torka szakadtából kijabált addig mig be nem ájult tőle! Szal most alszik pedig lassan fürcsi van neki!
MOndjuk a pulcsi több szempontból is jó! Nem kell sürün mosni a ruhatárat és abszolut praktikus dolog!
És az hogy elfelejtetted az nem meglepő hisz ebben a rohano világban már nem szabad ilyen kis aproságokon meglepödni! Ez már lassan természetes!!!

Brid! Tavaly pontban 20.-án teszteltem és apácskának egyből elmondtam hisz nem birtam ki kariig! De anyuéknak a fára volt feltéve egy kis zokni és abban volt a pozi tesztem! És miylen csodálatos is volt az istenem! Szeretném átélni ujra! De ez nem, most lesz!
És így van nem szabad feladni! Lehet apácska most készül a nagy napra! :wink: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Ja és tudod Brid! Én tavaly gyürüt kaptam apácskától egy szappanba volt belenyomva és azt hittem, de sajna tévedtem! De no para 10 éve várok rá egyszer csak megesek velem is ez a csoda is! DE nekem azóta a nagy álmom már teljesült! És hiszem, hogy a tiéd is hamarosan teljesülni fog!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Na jó én elköszönök! Ki kell szálnom a partyból! De írjatok jó sokat és akkor holnap, ha lesz időm vagy csak pihenés és kikapcsolás céljából is tudjak jó sokat olvbasni meg persze írni!

Kittiéknek kitartást kivánok holnapra!

Brid! Neked meg küldtem egy privit nem kaptad meg????

legyetek jó rosszak! Pusszantás neketek! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Lányok én is megyek
Kép

Kép
anyci

Noci
Mindenre emlexem mintha csak ma lett volna :D Privikre meg nem volt idom mert irtam ide aztan skype-oltam es mar lassan megyek is :oops: Minnya nezem 8)

Anyci
Jo ejt :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na,itten vagyok,1 nappal hamarabb,mint hittem,de nagyon hideg volt,brr,és mindenhol jó,de legjobb itthon :lol:

Nóci,
most csak vidéken voltunk,anyóséknak van ott házuk és ilyenkor ők is "hazajönnek".Azért idézőjelben,mert nem is tudom hol van nekik az otthon :?
És Karikor 1 nap anyukámék,este keresztlányomék,másnak anyósék(vidéken),este általában barinőmék jönnek és 3. napon már rövidke kirándulás,az már nem is igazi ünnep nekünk...meg olyankor már annyira tele vagyunk kajával,meg mindennel,hogy ne is lássunk ilyet. :oops: :lol:

Bridget,
hogy te milyen okos vagy,én is megnyitottam még egy oldalon a Bnetet 8) És te általában miket kapsz apácskától,hiszen már most annyi az ajándék,hogy... :shock: Tavaly még nem "ismertelek",Japánban is ez volt a "szokás" nálatok,hogy ennyi ajit gyűjtőttetek a fa alá? :D
Szóval rosszalkodtatok 8) Drukkok mennek :wink:

Kitty,
én is sokat gondolok rád..és én is akartam írni,hogy talán most majd jön valaki hozzátok anyucid helyett,de nem illett volna :oops:

Dorka,
nagyon édes a kis Dorka :D Szegényke :cry: Mennyi idős?És amúgy beteges?Az én kutyusom januárban lesz 4 éves,de talán az idei év az első,mikor azt mondhatom,hogy nem volt sokat beteg.Mindig hányik,megy a hasa,borzasztó érzékeny és soha nem lehet rájönni mitől van baja. :roll:

Isten éltessen nagyon sokáig-talán még nem késtem a köszöntéssel :D Te is Ildikó vagy?Én is :lol: Bár én csak Ildi,az Ildikót nem szeretem :oops:

Anyci,
na képzeld,kölcsön gyerek :? Ma hív a barátnőm,hogy amint hazavittem a lányát,belázasodott,ma voltak dokinál és himlős :roll: Mondjuk várható volt,mert a bátyja is az már 1 hete.De beszartam,hogy megfázott,pedig csak 1x 20 percet voltunk kinnt vele.Amúgy meg valami vírus is lehet,mert ment a hasa már 2 napja,férjem majdnem elájult,mikor tisztába tettem,hogy mennyire büdi :roll: Többször is befújta a fürdőt,merthogy büdi van :lol: Úgy látszik még az szagokat is megszépíti az idő,a mi lányunk nem is kakilt büdőset :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Jó éjszakát csajok mindenkinek.

Esti mese: Andrissal egészen pontosan 8 hónapja voltunk együtt. Egy szimpla este szeretkeztünk, mahd megkérdezete, hogy hozzá megyek-e feleségül. Én persze kinevettem, mert azt gondoltam, hogy viccel, csak a rendkívül kellemesen eltöltött idő után :)
Majd másnap bementünk Győrbe, azt hittem, hogy farmert nézünk, de egy ékszerboltban kötöttünk ki....és akkor tudatosult bennem.... :D Ez votl júniusban, szeptemberben volt a 160 fős esküvőnk, pont úgy, ahogy álmaimban elképzeltem :D :D :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Sütikről ne is beszéljünk,kelt tésztákról még úgy sem :roll: Bár a fánk nekem is sikerülni szokott,de a lángos pl már nem.Képzeljétek annyira kemény lett sütés közben,komolyan,mint a kő :lol: A többiről meg,mint bejgli,hát azt anyósom szokta sütni,mi náluk eszünk,aztán többet ne is lássuk. :roll:
De az igazság az,hogy tök rossz a sütőm,régi is és sosem volt jó,még új korában sem...így bármivel próbálkozom,nincs sikerélményem...így meg kinek van kedve kisérletezi?

Kilók...hááát :oops: Én ha egyszer eszem jó étvággyal,máris észrevenni a hasamon:evil: :roll: Persze,hogy oda rakódik le :roll: De ma mondta a férjem,hogy fogytam,nagyon kis vékonyka vagyok...nahát,én nem úgy látom :roll:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Mire jöttem mindenki elment :roll: :cry:
Jó éjt :D

enis

itt vgyok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Enis
Nem Japanban feldiszitettem 24-en a fat es akkor meg 4en laktunk tudod voltak a szobatarsek!Vgy azt sem tudod? :roll: Szal mindenki kapott 1-2ajit...en kaptam egy ilyen arcsteem-elo valamit aromas es allitolag szeppe rugalmassa teszi a bort 8) Meg elektromos kezmelegitot...fellehet tolteni aztan viszed magaddal ilyen kis lapos valami bekapcsolod melegit lekapcsolod nem 8)

Most ez az elso,hogy ennyi minden van a fa alatt :shock:

Tavaly elott meg kaptam egy szep fulbevalot :wink: melyik is a piros ko?na az van benne meg gyemant 8) szep ngyon...

Most nem tudom mit vett....tudja szeretem a jatekgepeket talan valami olyasmit....nem tudom engem azt mondta konnyu elbuvolni :roll: nana mert en mindennek orulok :lol:

Dorka
:shock: 8) :wink: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Bocsi,de elszállt a gépben a videokártya, újat kellett venni. És már el sem indult a windows, újra kellett telepíteni, most meg semmi nincs a gépen, minden programunk elszállt.

Ma már sikerült netezni, újra kellett telepíteni a wifi-t, na szóval, itt vagyok.

Nóci! Nem kaptam privit. Nem tudom miért nem ért ide. Küld újra!

Dorka! Boldog szülinapot! (hányadik is?)
HOgy bírsz bejárni Tbányára? Férjem is ott dolgozik, és pont éjszakás volt mikor esett a hó. Még jó , hogy épségben odaértek, 30-cal mentek. Én fosnék, ha kocsival kéne járnom.
Én vonatoztam Győrbe egy évet.

Kitty! Mielőbb kívánok egy kisbabát, remélem hat a closty mielőbb. Kb. 4-6 hónapot ajánlanak szedni, utána szünet, vagy valaki még kevesebbet ajánl, olyan 3 hónapot csak.
Gondolok rátok sokat!

Enis! Kell egy kefires lángos recept? Nagyon fini, és nem lehet elrontani. Én azt szoktam csinálni.

Anyci! Szia! Rég voltál erre felé.

Pendi! Szegénykém, hát nem gondoltam, hogy ennyire nagy a baj. Bárcsak tudnék segíteni. A volt munkatársamnál detto ugyanez volt, sajnos nem sikerült nekik sehogyan sem a lombik, de lett egy édes tüneményes kislány örökbebabájuk, boldogok nagyon, ők vágták el a köldökzsinórt mikor megszületett. Remélem így-vagy úgy, de lesz picibabátok!!!!

Zsu! MI van Bencussal? Szépen fejlődik??? Mosolyog már nagyokat?

Bridget! Én nem bírnám ki, hogy ott van az ajándék a szemem előtt. Tuti belekukkantanék... hihi
Majd nézem a blogodat, nemsokára odaérek. Szép lett a fa nagyon.
Képekkel adós vagyok, de tegnap sikerült venni új akkumulátort a gépbe, nem tudtam letölteni őket.

Beze! Én is eltervezem, melyik nap miket csinálok, aztán semmi nem lesz belőle. Kész lett a süti?

Egyedül két gyerekkel nem könnyű néha, ma is csak este 6-kor lett rend a konyhában. Délelőtt főztem, aztán utána kaja, altatás, közben rendet raktam, kézzel kimostam a fehér cuccokat, beáztattam fehérítőbe amit kellett, Leventével foglalkoztam, ilyenkor tud jobban megölelgetni, mert különben a Lilla féltékenyen odarohan és ő is kér az ölelésből. Ebédeltem én is és már kelt is a Lilla. Na és mire két gyereket és magamat is felöltöztetem, mindenkinek helyén a kesztyűje, sapija, van innivaló, ha kérnek, eltelik fél óra. Séta után megint egy menet a ruhák elpakolása, uzsonna, és csak utána mosogattam el, kimostam, pakoltam.... na szóval nincs tévénézés, meg netezés.

Na megyek, mert hazaért az uram a melóból. Még holnap is délutános. Holnap már pakolok, mert 24-én indulunk haza anyuékhoz, ott karácsonyozunk.
Szóval nem nagyon leszek, de megpróbálok a tesóm laptopjáról jönni.
Ja még valami frizura kéne, mert holnap munkahelyi parti, ki kéne nézni valahogy.

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Nem bírok aludni :evil:
Gondoltam szórakozom egyet a vonalzókkal :roll:

Kati,
igen,kérném majd a receptet,de ráér,majd mikor neked is lesz szusszanásnyi időd :roll:
Elhiszem,hogy nem könnyű 2 kisgyerekkel,én már annyitól leizzadtam,hogy a keresztlányomat felöltöztettem.Bár gondolom te azért rutinosabb vagy,de nekem folyt a hátamon a víz,mire elindultunk. :roll:
Kellemes ünnepeket nektek,bár gondolom addig már nem olvasol.

Bridget,
de,emlékszem a szobatársékra...tényleg,hogy vannak?Beszéltél azóta a MosóMasával? :lol:
Ez amire tippelsz,az csak 1 doboz,de a többiben mi lehet? :wink: Na,majd eldől,nem igaz?Amúgy én is kibírnám,hogy ne kukucskáljak,ma a sógornőm ide akarta adni az ajándékomat,csodálkozott,mikor mondtam,hogy majd.Ő meg,hogy de nézzem meg most,mert mi van,ha nem tetszik? :shock: Hát akkor így jártam,miért,mi lehetne,ha nem tetszik? :roll:

Gáz,de nem voltam biztos benne mikor volt az esküvőnk,25-én vagy 26-án :oops:
Baromira fáj a gyomrom,túl sokat zabáltam ma tuti :oops: Amúgy már aludtam,de a kutya felébresztett :evil:
Megyek is,összevissza zagyválok mindenfélét itt. :oops:

enis

Most már műkődik a kedvenc topic funkció,az utolsó oldal jön be :D

enis

Sziasztok Csajszik :)

Na, hát engem meg nem hiányol senki :cry: :lol:

Nagyon el vagyok havazva még mindig, utolsó napokra hagytam a házimunkát, meg elkezdtem főzőcskézni is.
Ma bepácolom a pulykaszárnyakat meg majonézes krumpli lesz, bejglit tegnap már megsütöttem.Még lesz majd töltött káp.is.
Ajándékból már kifolyunk a Manónak annyi lesz!!Tegnap a tesómék is küldtek egy lego duplo-t neki.Én jobban várom, mit fog szólni hozzájuk! :lol: Úgyhogy minden játékát elrakok neki szenteste és csak az újak lesznek elől.

Dorka! :) Boldog szülinapot kívánok!
Édes a kiskutya, kiderült már, hogy mi a baja?Nem kullancs csipte meg?Sajna ilyen időben is vannak kullancsok, amikor dolgoztam, a legkeményebb fagyokban hoztak be kullancsfertőzött kutyukat.Attól lehet hányás+emelkedett májenzimek.Pisikéjét nem nézték?

Kati, szia!
Jó hogy jöttél!!!

Fú, mi volt még?Szinte lehetetlen visszaolvasnom(na, most meg nem rakja a smiley-kat)

:) :) :) :) :) :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Enis, én pedig pont az Ildikót szeretem :)Anyát Ildizi mindenki, így ezt szoktam meg.

Kutyusomnak nem tudják, hogy mi baja van, nem kullancs, ma már élénk reggel óta, mikor aludhattam volna , de nem baj, hála istennek!!!!
Tippelnek ételallergiára, arra, hogy folyamatosan ugyanaazt a tápot kapja, vért vettek tőle, vizelete normális, 2 ünnep között kell majd visszavinni a dokihoz.

Egyébként a 25. szülinapom volt tegnap :D

Csajok, me kéne megjönnie, és semmi, a mellfeszülésen kívül nem is érzek semmit :D
Milyen tesztet vegyek?Ami ki is mutat valamit. De annyira bízom, hogy nem jön meg, de a mellem továbbra is feszül, eléggé. De a hasam nem fáj, pedig mindig szokott, elég rendesen.

Kati, én a hátsó tatai úton járok, aztán fel a pályára.
Ha nagyon szar az idő, akkor meg Füzitőnek megyek. De tényleg elég macerás, jó lenne átjönni vhogy a komáromi kirendeltségre.
Elhiszem, hogy nem lehet könnyű a 2 babával. De én akkor is irigyellek!!!!

Fürti, dehogyisnem hiányoltunk!
Elhiszem, hogy izgulsz, mit szól majd a kismanó, én is izgulok mit szólank a nagyszüleim a filmemhez :)

Na, megyek sütni :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka!! :) A mellfeszülés jóóóóóóóó! Nekem is úgy fájt feszitett a pocim, mint mensi előtt.Szokott egyébként késni?
Vendég

Nem szokott, de a mai napból még sok van hátra, mondjuk múlt hónapban is késett 1 napot, de előtte soha nem késett.
De még mindig nem fáj a hasam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Melyik a legjobb teszt Fürti?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

Dorka, hát szerintem ha baba van, akkor teljesen mindegy :wink:
Én nem tudom milyen volt az enyém, ilyen rózsaszin volt.De szerintem Brid jobban tudja az érzékenységeket a teszteknél. :)

Na, mi felállitottuk a fát, de diszitve még nincs, mert apa holnap dolgozik és csak 2-re ér haza.Addig én diszitek, amig marci alszik.Csináltunk Betlehemet is, majd lefényképezem azt is :)
Vendég

Lányok!

Mindenkinek ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT KIVÁNOK!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!!

na ezt imádom! Már mindenki karácsonyi lázban ég! Ez naddon jó!!

Dorka! Nekem mindenki azt mondta a Gabriel teszt a legjobb! De én csak innen a bnetről rendelt occso tesztel csináltam és láss csodát itt a manó! Ja és azt tudnod kell, hogy nekem se késett mig nem probálkoztunk aktivan a baboval! De amint elkezdtem várni a mababa jövetelét akkor tuti, hogy mindig késett! Szerintem erz a murphy törvénye!
Amugy az egyik ismimnek is kiskutyija volt és kiderült, hogy ételallergiás és nem ehet semmilyen szárnyast csak 4 lábús állatot! De ebbe a tojás is beletartozik, hogy zt sem ehetÍ! DE miota nem eszik semmi mást mint cocát meg ilyeneket nincs is semmi baja! És egyik doki sem tudta megmondani csak rátippeltek és kész!

Kati! Sajnálom, hogy ennyit kell gülizz! De megéri!! Ide pakusz oda pakusz azt viszlát! Privit küldöm minjá!

Enis! De jó, hogy nem tudod melyik anyosodék igazi otthona!
Amugy fainak lettek a vonalzoid!!!
Ja és jó kis utazás ez nektek karikor! :wink:

Anyci! Merre vagy ma??

Brid! Privi ment vissza!
Úgy ahogy mondod kedvesem! Minth csak tegnap lett vona, de jó nagyot aludtunk azóta!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nos ma megfőztem a töltött kápit megsütöttem a mézes dobost mind a 2 adagot, de az almásat már nem volt kedvem! :oops: Szal az alma eláll és addig kihuzzuk ezzel a két tálca másmilyennel!

Fürti! Gondoltunk ám rád intenziven nefélj! Jó sok mindent kap a a kis herceg! És ez a betlehem tők sirály! Vagy ez nem az mit ti csináltzatok???

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócikám,vagyok csak ma én is sütöttem főztem meg még vásároltam pár dolgot :D Megcsináltam a kalácsokat a kuglófot is.Ajándék csomagolás is megvolt meg szaloncukrot kötöztem a fára valónak.

Dorka amilyen tesztet akarsz olyat használsz :wink: Nekem jó volt az is anno amit a DM-ben vettem :roll:

Kati,szijja :!: :D Látom nektek is gép bajotok volt :shock: Na meg ez a pakolászás,hát igen az nem egyszerű dolog.Nekem még holnap vár ez az egész a javát a héten igyekeztem megcsinálni,de még a gányolás holnap lesz :?

Fürti,jaj te hát hogyne hiányoztál volna :!:

Enis loptam az ötletet tőled és én is csináltam egy másik vonalzit :D

Bridget,akkor most izgulsz,mi?Kíváncsi vagyok most mit kapsz ajándékba :D

Tényleg Zsu eltűnt?

Kép
anyci

Hello!
Nocika!
Nem ért ide privi.Nem értem...
VAn valakinek ilyen gondja??? VAgy csak én nem kapom meg.
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Sziasztok!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

http://www.loonapix.com/images/34665107

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Békés, boldog karácsonyt, és sok ajándékot kívánok a topic lakóinak :wink:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Itt a Betlehem, amit csináltam, elég egyszerű, de eredeti :lol:
Kép
Vendég

A hó alatt alszanak a házak,
az egész világ csupa varázslat,
s mint valami tündérálom
jön el hozzánk a Szent Karácsony!

Meseszép Ünnepeket kívánok mindenkinek :wink:
Kép

enis

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!

Kép

Kép
szakmarinekati

Csajok en is csak beugrottam...most telt el a kari este....kaja ngyon fini volt,boroztunk apacskaval es ajandekbontas 25-en reggel,ugyhogy meg nem tudom megmondani mit kaptam 8) Izgi ngyon :lol:

Kellemes Unnepeket hisz karacsony ma van tegnap szenteste volt :wink:

Kép

Merry X-mas cshajek!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Mikor együtt vannak a családok, eszembe jutnak a barátok!
Miközben bejglit zabálok, sokat gondolok rátok!
Boldog karácsonyt!

A házakban mindenhol kalács illatozzon,
fenyőfák alatt gyertyaláng ragyogjon.
Szívekbe költözzék nyugalom és szeretet,
hozzon a karácsony békét és örömet!

Nálunk tegnap járt a jézuska! És apától kaptam egy csodaszép rattan fotelt azt a kereket bizti tudjátok! Az volt az álmom és teljesült! Nagyon boldog vagyok! És az tuti, hogy nagyon jót lehet benne alukálni! Manó is megkapta az ajándékait! Igaz még nem tudott örülni neki, de a karifát azt nagyon hesszelte! Az tuti tetszett neki! Kapott ruhácskákat bugyikát majd fotozom Meg zenélő játékokat csörgöket bébi papikat arany fülbevalót apa pulcsikat alsó nacit testápolokat még kaptunk közösbe hőálló tálat anyuék kaptak egy naggyon jó kis porszívot!
Lesznek képek, de most nincs itthon apa, mert ment anyosékért mert jönnek! Nem tudom, hogy leszek e még ma, de gondolom sokan nem lesztek hisz mással vagytok elfoglalva ami természetes!
Még 1x kicsiny családom nevében nagyon boldog ünnepeket nektek!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?