Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mókuska: Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked. Kép
Ámbár látom ez most nem a legjobban indul :?
Sajnálom szegény Danit épp elmúlnak a bárányhimlős pöttyei és jön a következő :evil:
Krumpli gondolom van otthon ,csinálj krumplifőzeléket virslivel vagy tükörtojással. Gondolom férjed nem fog reklamálni vagy ha igen, akkor tessék neki bevásárolni.
Gabinak puszi és kitartás.

Kata: túlélted? Mi a következő lépés?
Mikorra lesz meg az erdmény?
Én ma nem dolgozom, úgyhogy megyek kis rántott gombár gyártani, bárutálok panírozni, de a gombát imádom.
Délután meg remélem eltudom ráncigálni kedvenc férjemet a kézműves kiállítsra.
Puszi nektek!

Andi
candi

sziasztok,

én ma dolgozom, de már nem olyan sokáig, hát tegnap nem tudom mit történt, hogy háromszor küldtem el, a babanet szórakozott.:(
ma reggel fényképeztem, majd holnap otthonról felteszem, mármint a pocimról, de nem szabad nézni, hogy milyenk is husi vagyok ám:)
Na megyek még muszáj csinálnom ezt-azt, puszi nektek és jó hétvégét.

Kép
Kép
nektarin

sziasztok,

én ma dolgozom, de már nem olyan sokáig, hát tegnap nem tudom mit történt, hogy háromszor küldtem el, a babanet szórakozott.:(
ma reggel fényképeztem, majd holnap otthonról felteszem, mármint a pocimról, de nem szabad nézni, hogy milyenk is husi vagyok ám:)
Na megyek még muszáj csinálnom ezt-azt, puszi nektek és jó hétvégét.

Kép
Kép
nektarin

Helló Mindenki!!Ittvagyok megint (az ismerősömtől ) jelentkezem!!
Megint nemtudok feltenni képet,de majd megkérem a Dórit!!
Neharagudjatok,hogy csak ennyi voltam,de mennem kell vasárnap viszik el a gépemet,és remélem,hogy jövőhét végefele már tudok jönni.Lehet,hogy kicsit zavaros lett ez az irományom,de mennem kell haza.Mindenkinek puszi!! :wink:

Kép
bea27

Hello,

Candi, hihietetlen!!! Reggel csak annyi időm volt, hogy olvassak, de esküszöm, hogy azt írtam volna, hogy Mókuska (akinek egyébként nagyon boldog névnapot :lol: ) csináljon krumplifőzeléket virslivel!!! :lol: Erre most olvasom, hogy te ezt írtad!!

Igen, egyébként túléltem a vérvételt, nagyon kedves hölgyikét fogtam ki, mondtam neki, hogy betoji vagyok :lol: , nagyon fonoman csinálta! Nem úgy, mint az a k..csög k...., aki a kórházban belém..... a kanülös cuccot! Annak még mindog azt kívánom, hgy ha elvetél, bánjanak vele úgy, mint egy útszélivel!!!! Húúúúúúú, de gyűlölöm.....

Na mindegy, én eddig dolgoztam, nemsokára megyünk pihenni 8) : hokimeccsre Dunaújvárosba. Holnap is, de jóóóóóóóóóó :lol:

Mókuska, szegény kiccsávó!! Jobbulást neki!! Elkészült a fincsi kumpifőzelék???

Nektarin, várjuk a képet! Kíváncsi vagyok már, mekkora a pocid!!

Málna, tök jók a képek, Máté pedig megint csak zabálnivaló!! Mostanában keveset jössz!!

Meli, csak ne hajtsd túl magad!! Pihizzél, amíg lehet!!!

Bea, Dóri, Nika, Vikike jöhetnétek gyakrabban, bár gondlom van mit csinálnotok...

Vvviki?
Sziszi drága, remélem kevesebb a problémád, és hamarosan jössz hozzánk!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Szerencsénkre ma is volt rendelés igy elvittük Danit. Hát mit mondjak, ma sem nőtt a dokinőnk a szememben :? Teljesen tanácstalan volt igy telefonált a bőrgyógyra, h nézzék meg mi lehet. A bőrgyógyász szerint is az Augmentintől van, allergiás reakció :( Kaptunk fürdető kenőcsöt meg krémet, majd hétfőn ujra mennünk kell.

A krumplifőzelék jó ötlet, csak kifogytam a krumpliból is :? Viszont igy, h elmentünk itthonról beszaladtam a zöldségesbe (épp a rendelő mellett van) és hoztam krumplit, a fagyóban találtam fél csomag pipi fasirtot + anyósom egy hete hozott pár szelet panirozott sajtot. Szóval sült krumplit csináltam hozzá :wink: Jó választás volt mert Dani elég sokat evett belőle, az utóbbi hétben nem volt tul jó étvágya...

Gabival még mindig semmi, hát nem sieti el a dolgokat Esztike :lol:

Igy néz ki ma az én gyönyörü kisfiam :( :shock:
Kép
Kép

Jajj! Köszi a köszöntéseket :lol:

Kép
Kép
mókuska

jó estét Mindenkinek !!!

gyors bekukk, most tértem meg a csapatépítő tréningről

Mókuska
nagyon boldog névnapot !
szegény Daninak kívánom hogy gyorsan múljanak el a kiütések !
a dokinőd nem egy zseni, az már biztos :x

később még jövök !

jók legyetek !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Mókuska!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Szegény Dani,remélem hamar rendbe jön.
Gabit pusziljuk,és reméljük holnapra kibújik Esztike.

Candi!
Örülök,hogy haladnak a dolgok nálatok.Remélem minél előbb meglesz az eredménye.

Málna!
Nagyon ügyi vagy.
Máté pedig tünemény.

Meli!
Pihizz csak,amennyit tudsz,mert valóban utána nem sok időd lesz rá.A kádban való fürdésről,én is azt tudom mondani,amit Mamen.
Várjuk a képet a tatyóról.

Mamen!
Ha jól emlékszem,te kérdezted.Én ittam a málna-levél teát+szedtem homeo bogyót,mégis nehezen szültem :cry:
Betétet tennát használtam,melltartóbetétet pedig a rossman saját márkájú termékét.Mind a kettő bevált.Cumiból műanyagot,bár inkább a szilikonfej formájának van fontosabb szerepe,de azt előre úgysem tudhatod,hogy melyiket fogja szeretni.

Hoppá!
Jó kikapcsolódást a meccsen. :)
Lassan itt az évvége,hátha az segít a kikapcsolsában,bár remélhetőleg nem kell addig várni.

Muszkuru!
Ha keménykedik a pocid,akkor tessék pihenni+szedhetsz magnéziumot,ha meg gyakori,szólj a dokidnak,és ír fel erősebbet.
A lábdagadás sajna kellemetlen velejárója a terhességnek.Szülés után elmúlik :)

Icus!
Jó hogy jelentkeztél.
Remélem sikerül új melót találni.

Nektarin!
Várjuk a pocifotót :)

Rólunk:
Csütörtökön voltunk a kórházba,mert szülés utáni vizsgálaton Gerda bal veséjén 7mm-es pyelon tágulatot találtak.Sajna a kontroll vizsgálaton kiderült,hogy tovább nőtt,és jelenleg 12mm-es,bár unokatesóm azt mondta nem kell megijedni,mert ahogy nőtt Gerda,úgy nőtt vele a tágulat is.Mindenesetre júniusba vissza kell mennünk egy újabb kontrollra.Egyébként jól telnek a napjaink,bár kb.1,5 hete elkezdett vigasztalhatatlanul sírni.Csütrötökön színházba mentem volna,de nem engedett,úgy sírt,hogy Apukája nem tudta megvigasztalni+az anyatejet sem volt hajlandó elfogadni cumisüvegből,úgyhogy színház ugrott.(a kollégáim szerint örülhetek,hogy megmentett ettől a darabtól)csak a mellemen nyugodott meg.Ma szintén hasonló sírásba kezdtünk,de hasfájás miatt,és még a cicin sem nyugodott meg,szegény már annyira kiizzadt a sírásba,hogy piros pöttyök jöttek ki rajta.nagy nehezen 1 óra alatt sikerült kicsalogatni a kakit.Ja,és a legújabb,az egyik oldalról nem hajlandó szopizni.Volt valakinél hasonló eset?
Egyébként nagyon jó kislány,három napja átalussza az éjszakát(kopp-kopp)de ez a vigasztalhatatlan sírás kissé megtört :(

KépKép
takido

És íme a Bea által küldött képek Ádiról:
Kép
Kép

KépKép
takido

Mókuska, boldog névnapot kívánok! :D

Főzésben tipp: ma nálunk karfiolleves volt, tejfölösen, aztán fóliás krumpli, és szalonnába tekert csirkemell, tavaszi salátával.
Amíg apa elment az OTPbe, addig megmostam a krumplit, beöltöztettem őket alufóliába, bedobáltam egy lapos tepsibe, a csirkemelleket felszeleteltem, aztán rájuk csavarodott egy kis bacon szalonna, beugrottak egy fedeles jénaiba, és be a sütőbe, 160 fokon, légkeveréssel.

Aztán jött apa és elmentünk az Ikeába.
Aztán egy óra múlva hazaértünk, köszöntem a sütőben lévő dolgoknak :wink: , fél órát adtam még nekik, és készen voltunk.
És mivel névnapi ebéd volt, igen, az öcsém barátnőjét is Ildinek hívják, a szalonnás csirkebatyukat szépen átkötöttem újhagyma szárral is. :D
De mindezez belefért abba a 20 perces előkészítésbe, amíg apa az OTPben „bulizott”.

Ja és a krumplira készítettem tejfölös-fokhagymás szószt.

Nem állítom, hogy üres kamrához jó ötletet adtam, viszont később, ha már feltöltöttétek az élelmiszerkészleteiteket, jól jöhet, mert gyorsan és egyszerűen megvan. (Én mondjuk sose csinálok bonyolult kajákat… :oops: )

Dani szegénykém ijesztően néz ki! :(

Andi, mi szépet láttatok a kézműves kiállításon?
Szert tettetek újabb kincsekre? :wink:

Eszti, nem husik vagyunk, hanem terhesek :roll: . Ez most más-állapot, másképp kis kell kezelni a plusz kilókat. Nekem is van már vagy 20…
(De 18 tuti :? )

Szia Bea, nem voltál zavaros, legalábbis sikerült kihámoznom a lényeget. :wink:
Ádi továbbra is cuki, és nagyon menő a pipás mamuszában :D

Dóri, sírás témában még nem vagyok szakértő (miért van az az érzésem, hogy előbb-utóbb én is megtapasztalom… :roll: ).
A vesetágulatot – úgy olvastam – idővel kinövik a babák

Én továbbra is vizesedem, mostanában az ismerősöket szoktam ijesztgetni a bokámmal. Hát méretes darab, az biztos. :?

Nyúlgyerekem ma megjárta az étkezőasztalt. :D
Az ölemben ült, a desszert után, és hirtelen úgy döntött, elég volt anyából És nekiindult. Az egyetlen vízszintes felület elérhető közelségben az asztal volt, így hiphop megindult a fagyistálkák között :shock: . CÚgy meglepődtünk, hogy csak néztünk és nevettünk. Mint egy macska.
Gyorsan elkaptam, de nem sértődött meg, mert még a vendégeknek is hagyta, hogy simizzék, akik persze ettől (természetesen) teljesen meghatódtak :D

Musz

KépKép
muszkuru

Jó reggelt!

Gabival még mindig semmi kósza keményedéseken kivül :? Pedig ma igazán szép nap van a születéshez :lol: Ha ma nem történik semmi, akkor holnap reggel inditják-ez már száz százalék, ki van irva :(

Dani arca már sokkal szebb mint tegnap volt :lol: Még piros, de nem lángol és sokkal halványabb! Remélem 1-2 héttől hamarabb el fog mulni!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Halika: Mókuska: elég ijesztően néznek ki a kiütések, de remélem hamar múlnak,tényleg olyan csalános kiütésnek tűnnek.Fini kajcsit főztél.
Musz: na jó ötletet adtál a kajához, majd meg is csinálom talán kedden. Látom karfiol bejön nagyon nálatok :wink:
Kompromisszummal voltunk a kiállításon, Apja elszállított,elment tárgyalni, majd begyűjtött :roll:
Mivel felügyelet nélkül voltam, hát nem tudtam túl erősen becsukni a pénztárcmat,, így most itt figyel rengeteg szalvéta, új ecsetek, festékek dobozkák, gyöngyök, új könyvekés rengeteg jó ötlet a fejemben :oops: :D
Bea: jó ez a csodacsuka, remélem nem koptatja el hamar a talpát Ádi :D
Dóri: bíztatás képp kisebbik unokahugimnak is vesetágulata volt, ami kezdett nőni az első hónapokban, majd fél éves korára egész összement és egy évesen nyoma sem volt. A felszálló fertőzésekre kellett vigyázni kicsit. Kisasszony meg akart kímélni egy jó kis darabtól? :wink:
Nektarin: várjuk ám a képeket!
Kata: na ma miregondoltál, mit főzöl, hátha ugyanazt én is :wink:
Ja megek is mert leég a hagymám :shock: Kép

Andi
candi

Mit csináljak a gyomorégésemmel? :evil:
Már nappal is ég, és függőleges helyzetben is. :evil:
Ami azért jó, mert amúgy meg a vizesedés miatt jobb lenne vízszintesben...
A t :evil: köm tele van vele.
Egyelőre mogyorós csokival kezelem, de valahogy az az érzésem, hogy nem ez a megoldás :?

Andi, üres pénztárcával kellett volna menned.
Akkor hiába gyenge a zárja, nem érhet nagy baj :wink: :lol:

Gyakorló mamik, mikor kezdtétek el rendberakni a babaruhákat :?:
Annyira nem fűlik hozzá a fogam, mosás, teregetés, vasalás...
Van még időm? Vagy vegyek erőt magamon?
Vagy kérjem meg apát?
(Nálunk alapban ő mos :roll: )

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,

Dóri
Normális, ha nem egyformán jön a tej a két melledből, valószínűleg az egyikben kevesebb van. Nekem hatalmas különbség volt a kettő között. A balban 70-90 ml, a jobb oldaliban 280 ml is volt fénykorában. Úgy próbáltam becsapni Tomit, :lol: hogy ugyanabban a pózban szoptattam a balból, mintha a jobbra tettem volna rá. Egy nagyobb párnára fektettem a baloldalára és a párna segítségével a bal mellemhez tettem. Pár hétig teljesen jól bejött, mert még kicsi ahhoz, hogy rájöjjön. :wink:
Remélem tudtam segíteni...

Musz
A 36. héten kell összerakni a csomagot, a babaruhákat amikor van kedved. Én kb ilyen idős terhes voltam, amikor mindent átmostam és kivasaltam. Nem tart az olyan sokáig. :P Érdekes, hogy én állandóan rendezgettem a szobát és a kisruhákat, imádtam a gyerekszobában tenni-venni.

Hoppá
A helyzetem nem jobb, csak próbálok beletörődni...

Gabi (Ildi)
Remélem lassan kibújik már Eszti :D :shock: Már kiváncsi vagyok rá én is. Küldjetek majd képet.
Ildi boldog névnapot kívánok!!!!
Vendég

helló Mindenkinek !

remélem, van lehetőségetek ilyen csodaszép időben sétálni, friss levegőn lenni !
nekem az előbb már kabát sem kellett ! :)

vvviki

bocsi, az előbb túl korán elküldtem a hozzászólásomat ! :oops:

Esztikét hátha előcsalogatja a szép idő !! :roll:

Mókuska
örülök, hogy Danika arcocskája már szebb !! :D
klassz, hogy az étvágya is jobb !!!!
én négyévesen csalánba estem, a képemmel lefelé....
el lehet képzelni, hogy néztem ki :roll:
de gyorsan elmúlt, pedig az első két napon ijesztő voltam :oops:

Musz
Nyúlgyerek állati lehetett, ahogy az asztalon dzsesszelt ! :lol:
van új képed Nyúlgyerekről ?
gyomorégés nagyon rosszul hangzik :evil:
nemsokára elmúlik !!!
a mogyorós csoki nálam univerzális gyógyszer ! :wink:

Meli
pihenj sokat !!!!!!!!! nagyon pörgős anyuka vagy !!
képet kérünk a tatyóról !!!!

Icus
végre Te is itt vagy !

Kata
mit főzött a topik egyik legjobb szakácsnője ? :)
a következő pirim után kell megint UH-ra, hogy eltűnt-e belőlem a cisztám :?

Candi
sajnos, néha az én pénztárcám is túl könnyen nyílik :oops: :oops:
egyetlenegy ellenszerem van : pénztárca nélkül menni :roll:

Bea
Ádika nagyon jófej kis pasi !!! ennivaló ahogy a kis száját tartja !!! :D
a pöttömke sportcipője is nagyon szuper !!!
hányas csukát hord ez a kis pasi ?

megyek, mert focimeccs van a tévében ! :oops:

Gabinak a legjobbat kívánjuk !

vvviki

Szisz:pü.-t megkaptad? Hog van Tomi?
Musz: hááát a csoki nem a legjobb savlekötő :roll: gipszet kéne inkább rágcsálni...mint a Rennie. Tejet nem szereted, vagy most már az sem használ? Kis háztartási keksz, vagy puffasztott rizs, buláta ilyesmi?
Ruhákat én már pakolásznám a helyedben, legalább elvonná a figyelmedet a lábadról és a gyomrodról :wink:
Viki:péntárca élkül én azért ilyen helyre nem mennék, akor meg a szívem fájna minden cuccért, amit " jutányosan " meg tudtam volna szerelni.
Én most fogok egy kört tenni kint, nincs meg a fiú cicám, körbefutom a környéket hátha, bár amilyen csajozós idő van ki tudja merre kolbászol.
Meli:hol vagy, hogy nem jelentkezel, kirándulgattok?

Andi
candi

Na látom mindenki tv.-t néz, családozik, jól is teszitek, én is megyek!
Jó éjt nektek!

Andi
candi

Andi, tejet éjszakánként szoktam inni, amikor már semmi nem segít, és aludni szeretnék, de nem használ.
A Rennie-t is próbáltam, meg sem kottyant.
És már a pattogatott kukorica sem oltja az égést.
Tényleg tanácstalan vagyok.
Bulátát még nem ettem, de ezen nem múlik, holnap beszerzek egy zacsival :D

Sziszi, akkor te nagyon rendes voltál.
Nálunk a gyerekszoba még mindig raktár, ezért nem is nagyon rendezkedem benne, mielőtt kitöröm a nyakamat :lol:
Ma odáig jutottam, hogy sorba rendeztem a babaruhákat, méret szerint, és kimostam a fehéreket, plusz a pelusokat.
Aztán elkezdtem kivasalni a pelusokat, és egyszer csak lenéztem a bokámra...
Most felpolcolt lábbal óbégatok apának :?
De kedvenc férjem nagyon édes volt, nekiállt kivasalni a pelenkák közül egyet, de aztán feladta, mondván ez nem nekivaló.
De megpróbált segíteni :D

Nem gondoltam, hogy a végén ennyire nehéz lesz magammal, szóval Mamen, Meli, :D ha ellenállhatatlan vágyat éreztek, hogy babaruhákat készítsetek elő, ne fogjátok vissza magatokat :wink:
(Különben úgy jártok, mint én... :roll: )

Vvviki, ma tényleg nagyon klassz idő volt, kicsi szőrös gyerekem egész nap az erkélyen bulizott. Most meg itt bóklászik körülöttem :D

Musz

KépKép
muszkuru

Andi, a cicádnak most biztosan "dolga van" :D
Ilyenkor még az evésről is elfeledkeznek.
Az anyuéké is el szokott tűnni pár napra. Aztán nagy mellénnyel, farkaséhesen jön haza :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz
Dokit nem kérdezted, hátha tudna vmi jó tippet :?:
Közben elővettem a "csodakönyvemet" ami ezt irja:
"Enyhe diétát és redszeres étkezést ajánlanak, egyszerre kis mennyiségü étel (főként rizs, tej, hal, csirke és gabonafélék) fogyasztásával, amelyek megkötik a gyomorsavat. Az olajban sült és zsiros, nehéz ételektől tartózkodni kell, miként az alkohol, a kávé, a tea és a forró, füszeres v. erősen savas ételek fogyasztásától is. Ha a tünetek tartósan fennállnak, az orvos savközömbösitő szert ir fel...."

Gabi reggel megy a szülőszobára és inditják... amint tudok vmit jövök!!! Reggel ne várjatok mert Danival megyünk bőrgyógyra :wink:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Gabi!
Nagyon szorítok nektek!!!!

Ildi

Utólag is boldog névnapot!!

Elmaradásom :oops:

Kép
Kép

Délután még benézek,most megyünk orovshoz
Puszi

málna2162

Sziasztok!!!!

Nem jöttem a hétvégén,mert szombaton délelőtt dolgoztam,aztán ebédet főztem,jöttek a barátaink és 5-re mentünk egy baráti házaspárhoz lakásavató buliba....ami nagyon jól sikerült volna,ha a kisfiam éjfélkor nem közölte volna,hogy húzzunk haza,mert már nem bír magával :lol: meg hát anyuci már nem tud ennyit ülni,a falat támasztani sem túl kényelmes már...így hazamentünk!Vasárnap meg délig pizsama-partiztunk apával,aztán ebéd után sétáltunk egy nagyot,meg a kertben tettünk-vettünk....így nem volt időm jönni!!!!
Amúgy mi is jól vagyunk,a vizesedés nálunk is játszik,mega gyomorégés is,úgy 3naponta,d enekem a Rennie prímán bejött,egyet beveszek és el is felejtettem az egészet!!!!

Ildi!!!!Megkaptam a leveled,nagyon köszönöm még1x a fénymásolatokat,nagyon hasznops tanácsok vannak benne!!!!!!!
Gabinak sok erőt és kitartást kívánunk a mai naphoz!!!!!!
Esztikének pedig boldog születést!!!!!

Ma még jövök sokat,itt vagyok az üzletben és eléggé van időm 8) délutánra tervezek egy kis kerti mojolást,ha lesz kedvem....
Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Szia Málna,köszi a táblát,de az én adatom nem korrekt:26+5 a mai napon!!!!De nem baj,a vonalzómon látható!!!!

Kép Kép
meli1118

sziasztok,

sokat gondolok Gabikám rád, várjuk a részletes beszámolót:)
Ildi, szegény Dani, remélem javul
Málna köszi a táblát, jók a képek is:)
Meli, ezek szerint azért bírja a bulit a kisfiad:)
Tényleg a név meg van már? Mintha már írtad volna, csak nem emlékszem:(
Jaj én annyira várom már Párizst:):)
A szakdolgozatom az ablakban, annak is neki kell álljak, de munka is van most bőven a három napra.
És persze, mikor van egy nap közbesz. pályázat, ha nem jövő heti leadással, mikor én szabin vagyok, mindig ez van.
A képeket amit a pocimról csináltunk letöltöttem, de egyáltalán nem tetszettek:)
Csinálok másikat és feltöltöm előbb-utóbb, ígérem:)
Napsütéses szép napot mindenkinek:)

Kép
Kép
nektarin

Ildi, örök hálám, köszönöm a tippeket. :D
A rizst nem tudtam, de már körvonlazódik a fejemben az elkövetkezendő napok/hetek menüje.
Attól tartok a végén mellékhatásként ferdeszeműek leszünk... :lol:
(Apa nem szereti a rizst. De azt hiszem, ez most másodlagos... :? )

Gabi, sokat gondolok rátok!

Málna, kösöznjük szépen a táblát!

Meli, hogy bírsz még a kertben mojolni? :shock:
Én sem hajolni, sem guggolni nem tudok már jó ideje. Nyúlgyerek bilójának a napi kétszeri komoly hadművelet.

Na megyek, folytatom a babaruhák vasalását, a fehérek még hátravannak, tegnap csak a pelusokkal és a sapikkal végeztem.
Ja és a színesek mosása.
Mekkora egy hülye vagyok, hogy ennyi mindent összevásároltam...

Musz

KépKép
muszkuru

és zárásként egy sorozat az örökös nyúldilemmáról:
kimenjek? ne menjek? bejöjjek? ne jöjjek?

Kép
Kép
Kép
na jó, kint maradok, és kertészkedek egy kicsit
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Ági!A kerti szöszmötölés az azt jelenti,hogy kitépek néhány parajt,elgereblyézek és elültetek ahéten még néhány sziklakerti növény.. max.fél óra alkalmanként!Ennyi még belefér,végül is én mémg csak a 27.héten vagyok!!!!
Esztike!Elhiszem,hogy várod az utazást,mi meg csak irigykedünk :lol: a kis manód még milyen fiatal és már világot lát!!!!Az én fiam is még csak 8 hetes volt,mikor bejárta Bécset :lol:
Mostanában nem vagy rosszul?Tedd fel azt a fotót!!!!Kíváncsiak vagyunk a pocidra!!!!
Én már fel sem merek tenni magamról,mert azt mondjátok ti is,hogy úristen,mekkora gyerek lesz ez??!!?!?!?!!??Mert engem mindenki ezzel basztat és már ott tartok,hogy nem szeretek emberekkel beszélni,mert jönnek a hülyeségükkel,hogy milyen nagyon nehéz lesz majd a szülésem,meg a rémtörténetek,amikkel azt hiszik,majd jól ellátnak jótanáccsal(mintha más baja nem is lenne a kismamáknak!)Én már ott tartok,hogy nem is szeretek kimennei az utcára!Ha meg megkérem,hogy ne is folytassa a kedves sztorizást,akkor meg azt kapom,hogy milyen bunkó vagyok!!!!
Hát ez van!

Többiek????

Kép Kép
meli1118

Meli, édesem, ne törődj az ilyen "okoskákkal" :evil:

Akkora baba lesz, amilyen testalkatú az anyukája és az apukája!
A has méretéből nem lehet következtetni a baba méretére!!!
Az én hasam pl nem olyan nagy (csak én érzem annak), a doki mégis 3,800-as gyereket jósol, ami ugye nem apró.
Csaba 185 cm magas, én 176, szóval mini gyerekre nincs túl nagy esélyünk, ha időre születik.
(Hehehe, a dokim mondta, hogy a szülőágyon minden nőnek bevillan, hogy miért nem egy zsokét kért fel apának :lol: )

Amúgy pedig túl nagy különbség nincsen, hogy 3,100-as vagy 3,800-as gyereket szülsz. Egyik sem leányálom.

Kisebbet meg a baba érdekében sem kellene.
Szóval ne foglalkozz velük! :evil:

Puszi :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Ma 13 órakor 4100 g-al és 59 cm-el megszületett Eszter!!!!!!!!!

Már épp el kezdtem irni, h még semmi hirem mikor hivott Gabi! Jól van, csak egy kicsit kába mert a méhlepény nem akart leválni igy el kellett altatni. Azt mondta, h nagyon szép kiscsajszi, jó kis pufóka :lol: Remélem sógorom nem hagyja otthon a fényképezőt és este már képet is tudok felrakni Nektek!!!!!

más.....
Én ma olyan pipa lettem, h azt hittem szétrobbanok!!! Ugye ma kellett Danival visszamenni a bőrgyógyra. Mivel apa hajnal 3 után ért haza nem keltünk hajnalba, fél 9 körül indultunk el itthonról. Én Lilit bevittem az oviba, addig apáék sorszámot huztak (9 ó előtt nem sokkal) Majdnem 40-en voltak előttünk!!!!! Ráadásul olyan csigalassusággal haladtak, h volt mikor fél órán keresztül senki nem ment be v. jött ki :x 11 óra körül meghozták az ebédjüket, mondtam is apának, h remélem nem fognak elmenni ebédelni, hiszen teli a rendelő. Na ekkor a drága főorvos asszony is el kezdett vizsgálni, igy már két rendelőbe hivogatták be az embereket és szó szerint dobálták ki őket. Egy óra alatt alig maradtunk a váróban. Negyed egy körül kijött 3 asszisztens, persze ebédelni. Az egyik ránk nézett és megjegyezte, h jajj a kisgyerekkel is itt várnak :evil: Hozzáteszem többször kijöttek hivogatni, szóval láthattak egész délelőtt :evil: Aztán kijött a főorvos is és beszólt, h 20 p szünet, addig egyenek a büfében vmit :evil: :evil: :evil: Apával nagy dühösen kijöttünk, haza akartunk jönni.... Aztán mivel apa nem tud a héten több napot itthon maradni jövő hétig meg nem akartunk várni meggondoltuk magunkat és visszamentünk :? Épp jókor, mert már mi következtünk...már csak kb. fél órát kellett várnunk :? Fél 2-re értünk haza!!! Ja, mikor bementünk a rendelőbe pofátlanul beszólt az asszisztens, h rossz napot választottak mert a hétfő sajna ilyen zsufolt :twisted: :twisted: :twisted: Mondom mára voltunk visszarendelve!!!!! Mindegy, tul vagyunk rajta, de megbeszéltük apával, h ha ujabb bőrgyógyászati gond lesz irány Bgy, több ismerősünk is odajár és az utazással együtt nem töltenek el annyi időt ott mint itt helyben :roll:

A lényeg, h most már nagyon happy vagyok :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Kis_plutó

Gartulálok!!Jó egészséget,és sok tejcsit kívánok!!!

Kép

málna2162

Sziasztok!!!

Hatalmas gratula a családnak!!!!!Jó egészséget Esztikének és az anyucinak,valamint sok-sok tejcit!!!!!

Ildi,mostmár ne bosszankodj,túl vagytok rajta!!!!Elég idegesítő lehetett!!!!Dani hogy tűrte a várakozást?

Ági,szerintem sem lesz a csöppöm olyan csöpp,nem vagyunk magasak,de jó erős csontozatúak :lol: amúgy sem érdekel,milyen nehéz lesz a szülés...szerintem én bármit kibírok,nagyon erős vagyok....arról nem beszélve,hogy évente több millió nő szül...ha olyan rémálom lenne,már rég leszoktunk volna róla :lol:

Megyek,mert készen van a pipi és picúr éhes :lol: puszi és szép délutánt

Kép Kép
meli1118

Gabiiii, gratulálok a családnak, főleg a mamának és a babának, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk mi is!!!!!!:):)

Meli, szerintem sem kell foglalkozni semmivel, csak az a biztos, hogy mi ismerjük a testünket, és mi tudjuk mi a jó, no persze a tanácsok jól jönnek, de csak módjával:)

A képeket felrakom, de nem azokat amiket már csináltam, nem tetszik egyáltalán.:)))))

Ildi, tényleg borzasztó lehetett, én nagyon felidegesítem magam ilyenkor, tudom nem szabad, de tényleg bosszantó, a lényeg, hogy túl vagytok rajta.
Én is lassan megyek haza, a pályázatot el-el kezdtem, de nem tudok tovább haladni, várok egy anyagra, de a főnököm sehol, honap suli, és szerdán vagyok utoljára, jaj mindig van valami itt, és mindig akkor mikor én szabira megyek, már úgy utáááálom.
Puszi mindenkinek:)

Kép
Kép
nektarin

Musz, a nyuszi nagyon édeeees:)
És én akkor is husi kismami vagyok, ez van, már kezdem megszeretni magam, csak a bőröm, idegesít, kenem ezerrel, no a hasam még nagyon szép, csak a combom hátul, no az nem annyira.
Remélem egyszer lemegy, majd a szoptatás után:)

Kép
Kép
nektarin

Gabi, gratulálok! :D :D :D
(Ildi köszönjük a jó híreket :D )

Ildi, én ma egy órát vártam azért, hogy soronkívül(!) bejussak a háziorvosomhoz, hogy megszerezzek egy beutalót teljes vérképre és vizeletre.
Eddig ezt a nődokinál adták a recepción, a háziorvos macerálása nélkül, mostantól nem lehet. Szegény asszisztens majd megbolondult.
8-kor kezdődött a rendelés, én 8,02-re értem oda, már 10 ember volt előttem. :?

Mostantól a gyógyszerfelírást is adminisztrálni kell, mindennek bent kell lennie a számítógépben, és minden tranzakciónak "naplószáma" van, amit minden kiadott papírra fel kell vésni. Így csigasebességgel tud csak haladni az asszisztens.
9-kor jöttem el, pedig az szegény Kriszti nagyon kedves volt, behívott magához, így nála asszisztáltam kb fél órát, amíg hozzájutott és kitöltötte az én papíromat (pár soros fejléc és néhány "X").

Meli, ááá, ez tényleg rémálom, csak állítólag majd utána jönnek valami hormonok, amik elfeledtetik velünk az egészet :lol: Jól ki van ez találva :lol:

Eszti, én azzal vígasztalom magamat, hogy már maga a szoptatás is fogyaszt (állítólag) (Remélem, nemcsak a La Leche szerint, hanem tudományos vizsgálatok is alátámasztják :lol: )

Ma megleptem magamat egy szopis párnával.
Kíváncsi vagyok, javít e az éjszakáimon.
Vagy nekem már úgyis annyi...

Musz

KépKép
muszkuru

Sziazstok!Hazajött apa 4-kor és mondta,hogy kimegy a kertbe,mert olyan szép az idő!!!!Kapva kaptam az alkalmon és megcsináltuk a sziklakertet....ő csinálta,én dirigáltam :oops: tök szép lett!Holnap hozok haza bele bordó árvácskát,anyu meg hoz szerdán a virágpiacról sziklakerti növényeket és hétvégére tuti lesz!!!!Ti nem bolondultok meg ilyenkor tavasszal????Csak én vagyok ennyire mániás??!!??Na mindegy!Szóval ismét halálomon vagyok,megyek legurítok egy kefírt és irány az ágy!!!!Holnap találkozunk!Jó éjt

Kép Kép
meli1118

Gabi: Hatalmas Gartuláció A Kisasszonyhoz.
Sok szép egészséges évet, sok boldogságot és tengernyi tejcsit kívánok nektek! Kép

Lányok most én is kivagyok, vagy holnap, vagy még később este benézek, most ugrok a kádba fejessel.

Andi
candi

hellóó !

extra gyors bekukk

Gabi
gratula a kiscsajszihoz !!!!!!!!
egészséget, sok-sok tejcit !!!!

Meli
ne foglalkozz avval sok idiótával, akik ijesztgetnek minden baromsággal !!!!!
nekem tavaly egy nyanya a házból feltette a kérdést, hogy mikor lesz már gyerekünk, s mikor azt nyilatkoztam, hogy még nem tervezzük ( nem tartozik rá hogy már majdnem egy éve próbálkozunk, s el akarom kerülni a "mikor lesz már baba " kérdéseket ) azt mondta, hogy nekem már veszélyes a terhesség és a szülés, mert ennyi idősen :twisted: már nagyon sok baj lehet, s ezután elmondott egy rémtörténetet, a másodikat már nem vártam meg, mert sikerült kicsit megsértenem :shock:

Mókuska
a magyar egészségügynek mindig sikerül alulmúlnia magát :evil:
engem több órát várattak a szemészeten, amikor belepattant egy kődarab és vér folyt a szememből !! :twisted: :twisted:

Musz
Nyúlgyerek állati jó fej !!

vvviki

Sziasztok,

Gabi, gratulálok a kisasszonyhoz, végre valahára kibújt és ráadásul nem is akármilyen méretekkel !! Gyönyörű nagy család lettetek !!! Jó egészséget és boldogságot mindenkinek !!! :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Gabi-Plutó,

gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!

Én szombaton voltam vérvételen, jövő héten lesz eredményem. Addig is, mint örök pesszimista, tojok az eredménytől :roll: !!!

Nálunk is nagyon szép idő volt ma, délután már kabát nélkül jöttem-mentem. A sziklakert és a kert nálunk is elbírna egy kis "nagytakarítást". Ha ilyen jó idő lesz, lehet, hogy a hosszú hétvégén nekiállunk.

Mit csináltok a hosszú hétvégén? Mentek valamerre?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Gabi! Gratulálok és nagyon sok boldogságot Esztikéhez! Minden jót és szépet kívánok nektek! :lol:

Köszönöm a tanácsokat mindenkinek. Ma voltam orvosnál, minden rendben csak a méhszájra kell vigyáznom továbbra is. Azt mondta még egy hónapot bírjak ki. Pihi és semmi erőlködés. (a héten festjük a babaszobát :oops: de lesz segítség) Voltunk a bababörzén, nagyon jó volt, reggel mentünk, nem voltak olyan sokan, mint amikor eljöttünk. Vásárolgattunk is. Bocsi, de mindjárt elalszom. Puszi neketek Mamen 8)
mamen

Ime Eszter
Kép

Musz
Hát nem tudom, mi eddig minden LLL állitásra rácáfoltunk! Mindkét gyerek cumizott/cumizik, ami egyiknél sem okozott cicizavart, Lilit igy is 22 hós koráig szoptattam -és ki tudja meddig szopott volna ha nem jön Dani, aki már elmult 18 hónapos és még mindig kiköveteli magának a cicit ----a cumizások ellenére is. A kilokról meg csak annyit, h igazán jó formában a szülések után 2-3 héttel voltam aztán szépen felugrott pár kg :roll: amitől egyenlőre nem tudok megszabadulni, de sebaj, hátha a szopi abbahagyása után sikerül :wink:

Meli
Ha lenne kertem akkor sztem én is állandóan kinnt tevékenykednék ilyen szupi időben :wink:

Kép
Kép
mókuska

Mókuska,Gabi

Eszter GYÖNYÖRŰ!!!!
Olyan mintha nem is ma született volna!!
Gratulálok mégegyszer!!!

málna2162

Sziasztok!

Reméltem,hogy ilyen jó hírek fogadnak.Gabi gratulálunk az új családtaghoz.Nagyon szép,és tényleg jól ki van kerekedve :)

Mókuska!
Köszönjük a képet :)
A bőrgyógyászati sztori :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
takido

Jó reggelt!!!

Osztom Málna véleményét!Esztike mintha legalább már egy hete kibújt volna!!!És a nagy hajacska!!!!Gyönyörű!!!!
Az unokatesóim tegnap voltak 4d uh-n,az idősebb tesó most 30 hetes terhes,a hugi meg 19 hetes és mindkettőnek tuti fia lesz!!!!Ez annyit jelent,hogy 3 hónap alatt 3 fiúval gyarapítjuk a családot!Úgy örültem!!!!Már elképzelem magamban,ahogy a kiskrapekok rúgják a bőrt az udvarban :lol: és Hajni mondta tegnap,(ő a 30 hetes terhes)hogy a fiacskája haja lebegett a magzatvízben...olyan vicces lehet!!!!
Én is bejelentkeztem tegnap 4d-re,31-én megyünk a Brendonba!!!Már nagyon várom,akkor leszek a 30.héten!!!!!!

Szép napot mindenkinek mára!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Gabi gyönyörű a Kislányod!!!! Remélem Te is jól vagy és ha hazajöttél egy mondatra be tudsz nézni.
Meli: akkor lassan meg van a focicsapat? :wink:
Lesz a rokonságnak kiket látogatni az idén.
Eszti: mi dolgozunk az ünnepekalatt, csak csütörtökön leszünk otthon, akkor megünk valamerre kirándulni a barátainkkal.
Gondolom ilyen szép időben aki megteheti a kertben lesz, vagy kirándul.
Kivéve Ágit,aki mosni vasalni fog :P Igaz, Musz?
Lábad jobban van?
Na nekiállok takarítani meg vásárolni is kell menni.
Kép

Andi
candi

Sziasztok!

Muszkuru
A szoptatás tényleg fogyaszt?!Jé én nem vettem észre :lol:
Nálam a helyzet ua.mint Mókuskánál.A szülés után 2-3 héttel éreztem magam tök jól,aztán nálam is felszaladt pár kiló :x(Most elkezdtem 2 heten rendszeresen járni tornázni.Remélem lesz akkora állóképességem,hogyha terhes leszek akkor is fogok tudni járni.Ha meg nem legalább lefogyva kezdek neki :lol: ) Fogytam a szülés alatt,meg az utána lévő 2-3 hétben ,de szerintem az alváshiány és a fáradtság miatt.
Máté 2890 g -al született...Ja és nem volt leányálom.De azért megérte.
Nem csak a szülők adottságaitól függ(szerintem),hanem attól is,hogy Te mennyire tudsz tágulni,mennyire kötöttek az izmaid.
Én a kötöttség miatt nem tudtam rendesen tágulni. A barátnőm aki 10 éves kora óta versenytáncol,egyáltalán nem tudott megfelelően tágulni.Megis császározták.

Meli

De jó nektek, úgy irigyellek :? Most már 2 hete,hogy Máté itthon van velem.Csak hétfőtől mehet bölcsibe.Teljesen kivan fordulva magából,nagyon hiányoznak neki a gyerekek,de itt a környéken nem nagyon van kisgyerek.Aki van az meg...hagyjuk

Ildi

:evil:
Tudom mit érzel,mi ugyanezt végig játszottuk nyáron Miskolcon.Csak akkor Máténak 40 fokos láza volt...Na az én hangomat hallották méga folyosó végén is :evil:
Remélem hamar rendbe jön Dani.Kiderült,hogy mitől jött ki rajta az allergia?!

Hoppá

Mi is kertészkedünk Mátéval.Próbálom fárasztani amennyire csak lehet :D
Kabát nélkül?!Vigyázz csalóka meg az idő!
Hosszú hétvége.Kivételesen nem megyünk a Tiszához.Nincs is miért,meg Apának az egyik ismerőse elkérte a házat,hogy lemehessenek a barátnőjével.
Sebaj,van mit csinálni itthon.
Kirándulunk,megnézzük a tesómék házát,alszunk,kertészkedünk.Lehet,hogy nem ebben a sorrendben :lol:
Tüntetni nem megyünk... 8)

Takido

Ne aggódj a tágulat miatt,egy éves korukra általában kinőnek mindent.Mi 3 havonta mentünk gyerek kardiológiára,mert szívzörejünk volt.Az egy éves kontorollon már nem volt semmi.
Kaki...Azt mondják,hogy anyatejes gyereknék normális ha hetente egyszer kakil.Na igen,akkor ha nem szenved tőle.Máté a kaki elöti napon olyan merev volt, mint egy 100-as szög,és csak ordított éjjel nappal :evil: Nekünk az infacol és 4 hónapos kortól a gyümölcslé tette helyére a dolgokat.Az infacolt már most is adhatod Gerdának.
A Pacificnak vannak olyan gyümölcslevei, amit már 4 hónapos kortól lehet adni.
Próbálkoztam elötte, hőmérővel,kúppal,de azt monta a gyerekorvos,hogy csak akkor ha már nagyon muszály.Ne szoktassam hozzá,hogy csak így tudjon kakailni.

Bea

Ádi nagyon édes,és milyen kis pufók :D Kis vasgyúró.

Pusz.majd még benézek

málna2162

Meli

Mennyi a Brendonban a babamozi?

málna2162

Megtaláltam :lol:

málna2162

Ok!!!!!Málna!!!!!Ez neked szólt ez az OK!!! :roll: Értelmes vagyok :wink: Ha kérünk dvd-t,akkor +3500ft...ezt sokallom,de ha mi viszünk vhs-t,az ingyenes...aztán apa ki tudja írni dvd-re,csak kérdés,milyen lesz a minősége!!!!Ezt még átrágjuk!

Mi sem kirándulunk,pláne,hogy a hosszú hétvége nálunk ugyanolyan,mint mindig...kereskedelem,ugye 8) de minden napra jut valami...holnap Pestre megyünk múzeumba,aztán este 6-tól pedig szülők iskolája a MÁV-ban.
Csütörtök:hússütés,tv-zés és kertészkedés....
Péntek,a barátainkhoz megyünk háztűznézőbe(minden barátunk most költözött új házba :roll: )
Szombat,egy unokatesóm ismerőse bébiruhákat varr,hozzájuk megyünk vásárolgatni a pöttömnek.
Vasárnap:Halásztelekre megyünk Sándort köszönteni..
Hát csak ennyi...barátnőm szokta kérdezni,hogy hogy van még energiám ennyi mindenre...de én már csak így élek :roll:

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?