Mókuska, boldog névnapot kívánok!
Főzésben tipp: ma nálunk karfiolleves volt, tejfölösen, aztán fóliás krumpli, és szalonnába tekert csirkemell, tavaszi salátával.
Amíg apa elment az OTPbe, addig megmostam a krumplit, beöltöztettem őket alufóliába, bedobáltam egy lapos tepsibe, a csirkemelleket felszeleteltem, aztán rájuk csavarodott egy kis bacon szalonna, beugrottak egy fedeles jénaiba, és be a sütőbe, 160 fokon, légkeveréssel.
Aztán jött apa és elmentünk az Ikeába.
Aztán egy óra múlva hazaértünk, köszöntem a sütőben lévő dolgoknak
, fél órát adtam még nekik, és készen voltunk.
És mivel névnapi ebéd volt, igen, az öcsém barátnőjét is Ildinek hívják, a szalonnás csirkebatyukat szépen átkötöttem újhagyma szárral is.
De mindezez belefért abba a 20 perces előkészítésbe, amíg apa az OTPben „bulizott”.
Ja és a krumplira készítettem tejfölös-fokhagymás szószt.
Nem állítom, hogy üres kamrához jó ötletet adtam, viszont később, ha már feltöltöttétek az élelmiszerkészleteiteket, jól jöhet, mert gyorsan és egyszerűen megvan. (Én mondjuk sose csinálok bonyolult kajákat…
)
Dani szegénykém ijesztően néz ki!
Andi, mi szépet láttatok a kézműves kiállításon?
Szert tettetek újabb kincsekre?
Eszti, nem husik vagyunk, hanem terhesek
. Ez most más-állapot, másképp kis kell kezelni a plusz kilókat. Nekem is van már vagy 20…
(De 18 tuti
)
Szia Bea, nem voltál zavaros, legalábbis sikerült kihámoznom a lényeget.
Ádi továbbra is cuki, és nagyon menő a pipás mamuszában
Dóri, sírás témában még nem vagyok szakértő (miért van az az érzésem, hogy előbb-utóbb én is megtapasztalom…
).
A vesetágulatot – úgy olvastam – idővel kinövik a babák
Én továbbra is vizesedem, mostanában az ismerősöket szoktam ijesztgetni a bokámmal. Hát méretes darab, az biztos.
Nyúlgyerekem ma megjárta az étkezőasztalt.
Az ölemben ült, a desszert után, és hirtelen úgy döntött, elég volt anyából És nekiindult. Az egyetlen vízszintes felület elérhető közelségben az asztal volt, így hiphop megindult a fagyistálkák között
. CÚgy meglepődtünk, hogy csak néztünk és nevettünk. Mint egy macska.
Gyorsan elkaptam, de nem sértődött meg, mert még a vendégeknek is hagyta, hogy simizzék, akik persze ettől (természetesen) teljesen meghatódtak