Mamen, ha én elkezdeném sorolni a panaszaimat, betelne a fórum...
A most aktuális a gyomorégés, hajnali négy óta fent vagyok, mert a gyomorégés ugye fekve rosszabb. Ülve meg még nem tudok aludni
.
Ma is jó napom lesz.
Mindegy, anyuékhoz megyek, majd legfeljebb ott ledőlök.
Hátfájásra én a pocaktartó övet javaslom, tehermentesíti a hátadat, nem érzed annyira a derekadat.
Nekem már fél nap hordás megváltást jelentett.
Megpróbálok iderakni képet róla.
Andi, az otthonlét király! (Főleg, hogy alig vagyok ténylegesen otthon
)
Jövök-megyek, amíg bírok. Bár lassan papucsot kell hordanom, mert nem férek bele a cipőimbe.
Tegnap egy ötcsillagos hotelben találkoztam a barátnőmmel (nem vagyunk sznobok, csak ott dolgozik
), hát Ágika egy nyári papucsban csoszogott be. Jó hosszú volt a gatyám szára, és a papucs előlről úgy néz ki, mint egy mokasszin, de azért nem volt túl magas a komfortérzetem...
Vagy mehettem volna sportcipőben (ami piros)
Meli, én is szoktam kádban lubickolni, de amikor benne vagyok, rájövök, hogy nem is esik jól. Régen órákig tudtam magamat áztatni, most meg 10 perc után elég
Bababörze: egyszer voltam, még has nélkül, pár éve, körbenézni, a babánk még tervezett állapotban sem volt.
Hát azt a tolongást, őrületet, ami ott láttam
. Elképzeltem, hogy mindezt nagy pocakkal vagy egy kisgyerekkel adom elő, hát ...
Igazából nem is a tömeggel van a baj, hanem azzal, hogy senki nem figyel a másikra.
Ugyanaz, mint amit meséltem a szülésfelkészítő előadásról.
Összes kispapi, aki ülőhelyet szerzett, békésen csücsült a hátsóján, más kismamik meg nagy pocakkal ácsorogtak.
Az előadónak kellett szólni, hogy az illetékesek (akik mellett ott ül a nagypocakú párjuk, tehát egészen közeli fogalmuk van a terhességről) adják már át a helyüket!!!
A börzén is az egyik gyerekes tapossa a másik gyerekét, a
babakocsiban tolt babákra abszolút nem figyelnek, mert ők nem szemmagasságban vannak, és nem is eladó áruk...
Szóval tiszta Balkán.
Az árakra már nem nagyon emlékszem, mert anno még nem volt összehasonlítási alapom.
Tudom, hogy hoztam egy csomó lejárt kismama magazint ingyen, és hogy valószínűleg a Libero pelenkákat jelentős kedvezménnyel árulták, mert nagy volt a harc körülötte.
Mamen, erről a csini és szexi
ruhadarabról írtam: