Új privát üzeneted érkezett!

Esztike!

www.puska.hu -n próbálkoztál már??

Irigyellek Párizsért! Tök jó lesz nektek!!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hahó!
Gabi: ezt Esztinek üzenem: Gyerek ki Kislány, már gyönyörű idekinnt az idő és piciny családod már nagyon vár. Kíméld meg Anyát , ne piszklják feleslegesen a kórházbaaaaaan.
Musz: ebéd utáni szieszta volt? van? Nálunk paradicsomos káposzta volt a mai ebéd, még mindig azt hiszed jó dolga van Apának :?: :D
Meli: nyami kis babgulyás, jól is jönne most, biztos jó kis forgalmatok lesz a napokban.
Kata: remélem ez a hőesés azt jelenti, hogy megérkezik a piri és minél hamarab mehetsz vérvételre, és indulhat a következő hónap. a gólyák elvileg már érkeznek :roll: :wink:
Eszti: képet kapunk valamikor? Én is irigykedek Párizsra, még nem voltam soha, biztosan gyönyörű, majd fényképezel és mutogatsz?

Andi
candi

Sziasztok,

Igen, a puska.hu-n már próbálkoztam, találtam is, de csak tételeket de nem igazán ilyenk kell nekem, hanem tényleg egy témáról, esszé, szóval még gondolkozzatok, lécci, léccciii....
Jaj ne is mondjátok, én is várom Párizst, én már voltam kétszer, nagyons szeretem, az egyik kedvenc városom amúgy is.
Persze, hogy rakok képeket, de majd körülnézek otthon van sok képem:)

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok4!!!
Na itthon vagyok,jól kifáradtam,kötöttem egy csomó csokrot!!!!Most felrakom a kuktába a levest,meg kimosok 2 adag ruhát,aztán kiülök a teraszra a hintaszékbe!!!!Kismamik,ha tehetitek,hintaszékezzetek,hintázzatok....azta,a gyerek imádja!!!!!Amíg hintáztatom elvan,aztán rugdal,mint a veszedelem,hogy még..méééég!!!!!Kis cukim!!!!!Azt olvastam egyébként,hogy nagyon okos lesz a gyerek,ha az anyuka hintáztatja.....hát ezen ne múljon :lol:

Puszilok mindenkit!!!

Gabi,pedig Esztikének nagyon kellemes lenne most kinn is!!!!!Szép napos napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Hát ma nem tudtam napközben aludni, suliban voltam.
Bár mikroökonómián bóbiskoltam egyet, de hát ez érthető... :lol:

Csajok, kezdek vizesedni.
Azt a dongalábat, amit ma hazaérés után kihámoztam a cipőmből, el sem tudjátok képzelni.

Eszti, türelem, tudod, szép munkához idő kell, tartja a mondás. Előbb-utóbb csak kifestődik az a két szoba :wink:

Gabi, nálunk a csuklás mindennapos (illetve "mindenéjjeles" :twisted: )

Andi, ma karalábéleves lesz, ami vasárnapól maradt.
Szóval szerintem még mindig a te frissen készített pariskápid a nyerőbb :lol:

Meli, ha valaki jönne, és lepucolná a télre kinthagyott hintaágyamat, én is szívesen ringatóznék. De így nem csábít annyira...
Szóval szegény lányom... :?
De Nyúlgyerekkel ringatóztunk sokat nyáron - azért ilyen kis okos :oops: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Ági!!!!A dongalábat még csak ne is említsd!!!!Nekem emiatt kellett a dokim utasítására mérnem 2 napig,hogy mennyit iszok és mennyit pisilek....óriási élmény volt...különösen az utóbbi!De az eredmény nem ad okot aggodalomra:750ml a különbség....aszonta doki bácsi,hogy a 600-700 ml még pont jó,mert annyit az ember gyermeke elpárologtat a szervezetéből naponta.....az az 50ml meg had menjen a bokára,kibírjuk!!!Nekm már a gyönyörűszép térdcsizmámon nem jön fel a végig a zipzár :oops: max úgy,ha apa felhúzza,amíg én tuszkolom bele a vádlim....remek élmény és irtó szexi :x

Kép Kép
meli1118

jó estét Mindenkinek !

"megfogyva bár de törve nem "itt vagyok :shock:

Gabi
Esztike rájött, hogy a hasadban elsőosztályú szállása van, mint a repcsin a business class !!!! :lol: :lol:
ma és holnap Bajnokok Ligája van, de Esztikét ez biztos nem érdekli és még bent marad :D
vagy lehet, hogy Esztike nem tudja, hol a kijárat ! :roll:

Nektarin
a www.jegyzet.hu oldalt nézted már ?
tej és zsemle ? én hasmenést kapok a tejtől :evil:
sok képet kérünk Párizsról !

Musz
Nyúlgyerek igazi családtag nálatok !! :D :D
már csak egy hónapod van hátra !!! :shock:
furcsa lehet, mikor ordító egér csuklik a hasadban ! :wink:

Meli
babgulyás !! imádom !! :D :D :D
hintaszék klassz dolog ! ha majd babás leszek én is beszerzek egyet !!!
a Nőnap miatt tuti sokan lesznek a boltban nálatok
láttam, hogy már csak 99 napod van !!! ismét babadömping lesz a topikon !!!

Málna
merre vagy ???

Candi
paradicsomos kápi, nyamnyam, én is kérek ! :oops:
Apának tényleg jó dolga van ! :)

péntek reggel csapatépítő tréningünk lesz, szombat este érek haza és nem lehet vinni laptopot :evil:

jók legyetek !
vigyázzatok magatokra és a babákra pocakon belül és kívül

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Viki: na jóépítést akkor neked. Kápit ha kérsz maradt egy nagy vájdlinggal küldök,csakszól.
Musz: nem is mondtad, hogy Te is suliba jársz, aztán mi leszel, ha egyszer nagy leszel?
Haha..dongaláb, hiszem, ha látom véknyabb vagy így pocósan, mint én töltetlenül :lol:
Meli. na kihintáztad magadat? Én is eddig játszótéren voltam a " gyermekeimmel ", jól kihintáztuk magunkat, meg jót futottam a motorosok után :shock: .
De jó lenne, ha maradna ez a szupi időmost már.
Málna: még mindig kérdezem, merre kolbászolsz? Jól vagytok?

Andi
candi

Vvviki, hát persze, hogy családtag, hiszen a gyerekünk! :roll:
Apa még a nevére is vette, pedig nem is vér szerinti gyereke, ezért hívják hivatalosan Dávid Godzillának.
De én mostanában magunk között Makimanónak szólítom :D

Amikor oe. csuklik a hasamban, az több mint furcsa. Amolyan alienes érzés. :?

Meli, én ma reggel azért késtem el, mert csak a harmadik cipő jött rá a lábamra. :(
A csizmáimat már rég elfelejtettem. Egyrészt a magas sarkuk, másrészt pedig a szűk száruk miatt.
De a legjobb az volt, amikor egy hónapja kb. valamelyik nap nagyon szép akartam lenni, és csinos, meg ilyenek, és magamra erőltettem az egyiket. Persze nem húztam fel végig a cipzárját, de ez a gatyó alatt nem látszott. :wink:
Mikor hazaértem, apával ketten ráncigáltuk le a lábamról. Ő húzta, én meg óbégattam. :cry:
Csak azon vagyok berezelve, hogy mi lesz az elkövetkezendő egy hónapban. :? Mégsem járhatok az utcán papucsban... :oops: És egy hónapra nem akarok egy új óriáscipőt venni.

Andi, azért nem mondtam, mert csak most kezdtem februárban. Gondoltam egérke mellett egy kis karrierépítésdivel is megspékelem a gyed hónapjait.
Posztgrad. képzésben tanulok személyügyi szakon a Corvinuson.
És még nem tudom, pontosan mi lesz belőlem, de valami HR-es izéke, az tuti.

Musz

KépKép
muszkuru

jó reggelt,

mai hőm: 36.8 C. Remélem ma megjön!! :lol:

Musz, jól teszed, hogy tanulsz. De a Cprvinuson????!! Én is gondolkodtam a gazdálkodási kieg szakon, de a Corvinuson semmiképpen nem. Nem akarok vért izzadni... :lol:
SZóval, biztos jól meggondoltad???

Candi, kíváncsi vagyok, mit mesélsz majd doki után! Várunk!!

AZ egyik kolleganőmnek van egy könyve, amiben le van írva, hogy milyen baj, betegség, milyen lelki-tudatalatti dologra utal. (hiszek is benne, meg nem is) SZóval nálam azt jelentik a bajaim, hogy még nem hiszem el, hogy a munkám mellett lehet, illetve összejöhet a bébi. Hát ..... valahol ez így van, mindig mindig arra gondolok, emellett a stressz mellett nem fog összejönni.
Szóval állítólag fejben kell eldönteni, és akkor könnyebb!! Hát ez az, amit én nem tudok!! :?

A férjem már azt is mondta, hagyjam ott az egészet, de az sem megoldás... Vagy, hgy jöjjek el táppénzre, hónapokig. Utána 100%, hogy kirúgnának!!!

Plutó, többet nem kérdezem, még 2in1 állapotban vagytok-e? Ha nem úgyis szólsz!

"Dongaláb", akár egész napos hányinger, vagy hányás.... hogy én mennyire szeretnék már ilyeneket!

Vvviki, hol tartasz a ciklusban??

Kép

Kép

hoppá

Kata, hát én ilyen kis bevállalós vagyok.
Amikor összegyűjtöttem a lehetőségeket, és megbesztéltem a HR igazgatónkkal, melyik suli és diploma a legjobb jelenleg a HR piacon, kapásból erre bökött.
Már van két használaton kívüli diplomám, hátha ezzel tényleg megyek valamire :roll:

Elkezdtem inni a málnalevél-teát.
Nem is olyan szörnyű az íze, rosszabbra számítottam.

Bea, Dóri, ti ittátok?
Gabip?

Musz

KépKép
muszkuru

Szép napot.
Kata: biztos így van ezekkel a gondolatokkal, de sajnos nem tudod mindig megerőszakolnia a tudat alattifad :? . Nekem is azt mondják, hogy valami fejben akadályoz. Próbáljunk meg kicsit pozitívabban állni a témához, munka mellett is lehet bébi, legfeljebb, majd otthon maradsz táppénzbe. És itt a szép napsütéses jó idő, ilyenkor töltődik az ember, a napsütés jó kis stresz űző :wink:
Remélem ma mgjön amire vársz.
Majd jelzek este mi volt, már zabszemet betettem.
Musz: hány éves a képzés? Egérke után jön majd a tesó, és Te meg olyan túlképzett leszel, hogy ihaj. Vagy nem így gondoltad? :roll: Homeos bogyót nem szedsz? Dóriazt is javasolta.
Jó kis kézműves kiállítás lesz hétvégén a Pecsában, nem érdekel senkit?
Gabi:????

Andi
candi

Sziasztok!
Vagyok még és változatlanul.
Viszont a délelőttöt a konyhában töltöttem, kis családomnak legyen főtt kaja, ha a kórházban leszek :wink: :wink:
Két napra való gulyáslevest főztem. Holnapra lesz még nekik szecsuáni pulykamell. Utána majd anyósom főz :twisted:
Azért feltankoltunk virslivel is biztos ami biztos, nehogy nekem éhen haljanak :lol: :lol: :lol:
Így a terhesség végére saját magamat is kiakasztom. Tegnap úgy megkívántam a palacsintát, hát sütöttem, de ma megint megettem volna, ma is sütöttem :shock: :shock: Még jó, hogy nem előbb jött ez a dili, mert gurulva mehetnék a kórházba :lol: :lol:

Hoppá
ezt már én is hallottam, hogy sok minden fejben dől el :roll: :roll: próbálj lazítani, sikerülni fog :wink: :wink: :wink:

Musz
jó tanulást Neked.
Málnalevéltea, én nem iszom, nem is ittam. Megmondom őszintén ebben egy dolog tartott vissza. nekem nem voltak olyan hosszúak a vajúdásaim, és nem szerettem volna villám-szülést sem. Állítólag az sem mindenkinek szerencsés. Szóval, én majd szenvedek :roll:

Többiek, merre vagytok?

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!

Most értem haza,ma jól kidolgoztam magam és még holnap jön a neheze.....pedig most is alig állok a lábamon...megyek a jó kis hintaszékembe lazulni,aztán meg elmerülök a kádban!!!

Gabi drágám!!!!A palacsintára én is ráugranék akár minden nap.....sokat gondolok rátok!!!!!!Holnap befekszel???Könnyű szülést és minden jót kívánok neketek!!!!Puszillak!!!!

Musz!Jó bátor vagy,belevágni kismamaként egy suliba....vagy csak én vagyok ilyen passzív ezen a téren???Valahogy nincs már huzalmam hozzá.....szerintem belegebednék,ha ennyi meló után még ki kellene nyitnom a könyvet!!!!!

Andi,Kata...én ezzel a fejben eldőléssel azért nem értek egyet,mert ti is tudjátok,hogy talán mindenki közül én vagyok itt a legoptimistább és az is voltam az elejétől fogvca...lásd n sose keseredtem el,ha megint megjött és nem is sírtam soha,mert éreztem,hogy valamikor biztosan össze fog jönni...és a stressz...hát én nagyon pörgős ember vagyok és az életem is az volt mindig,de mégis összejött!Szerintem azért nem igaz ez,mert valaki vagy akar gyereket,vagy nem és ha akar,akkor úgymond a fejében nincs gátló tényező...avgy rosszul látom????
Andi,ma voltál a Kaáliban????Remélem csupa jó hírrel jössz!!!!

Többeik????

Szisz drága,nagyon régen voltál,mi újság veled???

Puszilok mindenkit!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

bekukkantottam, hogy mi van Gabival, látom, még semmi.
Sok sikert holnapra gyors és könnyű szülést !!!!

Mindenkinek szép napfényes tavaszi napokat kívánok az elkövetkezendőkre, most mát biztos, hogy itt a tavasz !!!

Puszi csajok !!
zsizsik

Sziasztok!

Még gyors bejelentkezés. Nemsokára megyünk és fekszem be a kórházba :?

Amíg nem leszek, mindenkinek jó egészséget kívánok. Remélem jó sok jó hír fogad majd mire hazajövünk. Nagyon szorítok mindenkinek!!!!

Puszi mindenkinek, majd Ildi remélhetőleg minnél előbb szállítja Nektek a jó hírt :D :D

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Szia Plutó!

Ügyes legyél, és engedd ki végre Esztikét!! :lol:
Puszi!

Nekem ma, a 42. napon végre megjött :lol: (migrénes fejfájás kíséretében, de legaább itt van pirike

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Gabi:ügyesek legyetek Esztivel, viszonylag gyors, kevés fájdalommal járó szülést kívánok nektek, várjuk majd a híreket Mókuskától, na ésa képeket is. Sok puszi.
Kata: na végre, hogy benézett a kis dög hozzád,most aztán gyorsan tombolja ki magtés utánna húzzon el valahova melegebb helyre jó hosszú időre. Fejedre vettél be valamit? Most akkor mikor is mész vérvételre?
Zsizsik:hogy vagy? Lábacskád? Nem látom ciklusilag hol tartasz, de remélem mindn rendben peteérés és társai :wink:
Meli: na ma gondolom nem nagyon tudsz jelentkezni,de kitartás a munkához.
Na rólam: megjártuk tegnap az intézetet, szimpatikusnak tünt minden és mindenki így elsőre,na kivéve a pénztár :roll: .
Nővérkék rendesek, nem kellett sokat várni. Szórakozott professzornak néz ki a mi orvosunk, de jó fej. zépen elmondott mindent, nem volt szájbarágós, sem lenéző, mint némelyik doki.
Most az a menet, hogy a legközelebb beköszöntő mensi / hűű de jó lenne, he nem lenne 8) / utáni 3. nap megyek vérvételre. Apja meg valamikor20.-a fele egy népszámlálásra megy. A többi papírunk meg van,ezek kellenek csak frissen. Ha megvannak az eredmények / 1-2 nap /, akkor április elején megyek és megbeszéljük a továbbiakat, és igyekszünk gyorsan haladni, hiszen nem vagyok már 20 éves.
Szóval ennyi tömören.
Egyébként nagon sokan voltak, fiatalok és idősebbek is, félelmetes, hogy minden réteget ennyire érint ez a nyavaja, vagy mi.
Jó munkát nektek

Andi
candi

Gabi, gondolunk rád, és várunk vissza akkor már kettesben Esztivel! :wink:

Meli, munka után én sem nyúlnék könyvhöz, de így itthon, a gyerek mellett, "édes semmittevésben" (hehehe) talán menni fog :lol: .

Kata, hess-hess fejfájás. Piri előtt szolott fájni, vagy a front miatt? :( Vagy csak úgy? :?

Andi, köszönöm a parikáposzta tippet.
Tegnap nálunk is az volt a menü.
Ugyanis nyúlgyerek jelenleg a "nemszeretemakáposztát" napjait éli, így a káposztafejből, amit direkt neki vettem, max 2* vágtam.
Így a szüleinek jutott a maradék.
Általában a háziállatok eszik meg a gazdik maradékát.
Hát nálunk fordítva van :lol:

Jaj, Gabi, mielőtt elfelejtem - bár ezt már úgysem olvasod most - tudom már mi az a haskeményedés. :?
Ma elkocogtam a piacra, de a végére mászás lett, mert úgy húzott, hogy csak csigasebességgel tudtam haladni.
Aztán itthon is keménykedett, mutattam is apának, hol nyomja meg, el is ájult.

Musz

KépKép
muszkuru

A Kaáli - így olvasva - szimpatikusnak tűnik :D .
Remélem ügyesek lesznek!

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Tegnap pörgős napunk volt igy nem tudtam benézni. Szegény Dani begombásodott az antibiotikumtól :cry: Szegénynek brutálisan néz ki a feneke, combtöve, fütyije szinte a duplájára dagadt...brrrr apa alig mert odanézni...férfiak :roll: Kaptunk rá kenőcsöt, remélem hamarosan elmulik neki, bár ő nem igazán veszi fel a dolgot, max mikor kakál és csipi neki odajön szólni, h pááááj, de aztán elfelejti az egészet. :wink:

Candi
Szivből kivánom Neked, h sikeres legyen a Kaális kezelés!!! Persze még klasszabb lenne, h elmaradhatna az egész tortura :wink: Ciklusban hol tartasz?

Kata
Uj hónap, uj remények :wink: :lol: Az ember annyira fel tud töltődni ebben a szép időben :wink: Hátha a Te leendő picurkád is igy látja, h ez lesz a megfelelő idő a fogantatáshoz :wink:

Musz
Ne is mondd a keményedést, nekem Danival kb. félidőtől kezdődött, a vége felé meg már számlálhatatlanul sokszor, akkora pocakkal igen kényelmetlen volt :roll:

Meli
Van még virág az üzletben :wink: Azért pihizz is egy kicsit!!!

Megyek mert főznöm kéne, csak még azt sem tudom, h mit!!!???

Kép
Kép
mókuska

Halihó!

Épp az előbb hivott Gabi :wink:
Szóval szük 2 ujjnyira van nyitva, igy megegyeztek a dokival, h várnak az inditással hétfőig. :lol: :lol: :lol: Doki szerint addig spontán be fog indulni a szülés :wink:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok Csajok!

Mar jo reg nem jartam erre, de Malna mindig emlekeztet hogy ne szivodjak fel :wink:

Szurkolok Gabinak hogy konnyu es gyors szulese legyen, habar neki mar tapasztalata van ebben es biztosan nem fel tole :)

Candi, nallatok beultetes lesz?
Ha jol vettem ki a szavaidbol azt csinaljatok a Kaaliba, nem?

Mokuska, szegeny Dani, meg jo hogy a kis rosszcsont hamar letudja magaba a problemat, mas gyerek nyafogna orakig...

Nallunk meg mindig semmi, de mostmar legalabb ott tartok hogy nem is nagyon erdekel. Mar nem csinalok LH tesztet, meg nem nezem a naptart hogy mikor nem kellene megjonnie......
Nemreg voltunk sielni, jokat ettem, ittam :D, meg nagyokat estem :?
Munkahely extran unalmas es mivelhogy eredetileg 6 honapos a szerzodes, lassan neki kell esnem uj munkat keresni :evil:

Malna, ha van idod feldobsz egy tablat legyszi. Koszike

Szep napot mindenkinek es kulonos odafigyelest a kismamiknak :!:
Ugye ma kapunk viragot : :!: ?: :P

Kép
icus

Kicsereltem a vonalzomat

Kép
icus

Sziasztok!!!

Csak gyors bekukk,mert brutál napom volt!!!!Nagyon sokan voltak és rengeteg virágot adtunk el,igazi dömping....én reggel 7-től délután 4-ig bírtam szuflával,aztán hazajöttem és elvonultam a kádba egy korty borral és diabetikus csokival....úgyhogy most újra friss és fitt vagyok!!!Reggel sajna rosszul lettem,nagyon melegem volt és túlpörögtem...anyu gyorsan mért egy vérnyomást,ami normális volt,de kivert a víz és remegtem...de gyorsan elmúlt,igazából minden a légszomj hibája,nem vagyok erre még felkészülve!!!!Kismacim utána rugdalt ezerrel,szerintem nem értette,hogy mi ez a nagy felhajtás!!!!!De szerencsére hamar jól lettem,aztán ment tovább a meló!!!
Holnap nem dolgozom,reggel fel sem kelek délig,aztán megyünk a drágámmal vásárolni a szomszéd városba!!!!Holnap reggel jövök!!!!!Addig is mindenkinekpuszi!!!!

ICUS!!!JÓ,HOGY JÖTTÉL!!!!

Hellóka

Kép Kép
meli1118

Sziasztok! 8)

Gabi, ügyesek legyetek, minden jót kívánok a szüléshez! :lol:

Mókuska, puszilom Gabit, gondolom mész hozzá, Daninak pedig jobbulást.

Musz, keményedésen kívül van más panaszod is? Nekem két napja fáj a hátam, lehet, hogy ma a földön alszom. Ja és egész nap álmos vagyok.

Kata, remélem már jobban vagy.

Candi, jó, hogy minden rendben ment. Ne aggódj, biztos sikeres lesz a project. :wink:

Icus, jó, hogy lazábbra vetted a dolgot. Mindent bele! :lol:

Meli, pihenj sokat ennyi meló után. Lehet, hogy hülye kérdés,de neked szabad kádban fürödni? Én el vagyok tiltva az ülő fürdőtől csak zuhanyoznom szabad.(már az első babánál is ezt mondta a doki, tehát nem csak az előzmények miatt)

Csajok jön valaki a hétvégi babaruhabörzére? Vagy járt már valaki ott? Tapasztalatok? Azt tudom, hogy tömeg lesz és korán kell menni, egyéb tanácsot szívesen veszek.
A kisasszonyom jól van, egyre jobban feszíti a pocakomat. Esténként nagyokat ficánkol, remélem már befordult, de csak márc. végén lesz uh. Jövő héten kezdjük a 8. hónapot. :D
Üdv: Mamen
mamen

Látom ma sem volt egy sűrű nap!
Meli: pihenj sokat,biztos nagyon elfáradtál,ez a rosszullétes dolog nem hangzott valami jól, ne hajtsd magadat annyira.
Musz: ma májacska volt nálunk,gondolom ezt sem szereti nyuszka, úgyhogy ha veszelmegehetitek Ti :wink: Így egy hét után milyen az otthonlét, hogy ízlik?
Mókuska: azt hiszem úgy a 11. napon vagyok talán,de most nem követem annyira. Gabit azért bennt tartják igaz? Sok puszit küldünk neki.
Mamen:én nem jártam még a börzén, de én isúgy hallom sokan szoktak lenni. Most szombat munkanap, ehet,ha akkor mentek délelőtt a nagyobb tumultust megússzátok.
Icus: de jó, hogy jelentkeztél :D Merre voltatok síelni? Milyen munka után nézel, van valami ötle már? Egyenlőe nincs szó beültetésről nálunk, vannak még lehetőségek ez előtt is.
Jó éjt mára mindenkinek

Andi
candi

Jó reggelt!!!

Andi,igen,engem is megijesztett a dolog kicsit,talán jelzi a szervezetem,hogy most kelle kicsit levenni a lábam a gázról....mostantól többet fogok itthon pihenni és kevesebbet dolgozni!!!

Mamen,nekem a dokim semmit sem mondott a fürdésről,sőt az unokatesóm is terhes(mindkettő,testvérek)és ua a dokink és nekik azt mondta,hogy ha úgy érzik eljárhatnak úszni is...mondjuk azt én nem merném,de a saját kádamat én úgy kitakarítom,hogy ott csak nem kapok már el valami fertőzést...más oka meg mi lenne?azért majd rákérdezek...de hetente egyszer biztosan beleülök,mert a derekamnak nagyon jót tesz....

Bababörze:most nem is tudnánk menni,mert nem érünk rá,de engem nagy hassal lebeszéltek róla....tolongás,meleg,őrültekháza!!!!De Andinak igaza van,ha holnap délelőtt mentek,talán megússzátok a tömeget a munkanap miatt!!!!

Többiek??????

Gabinak szurkolunk!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gabinál még semmi változás, nagyon vigan volt mikor hivtam :lol: Persze már nagyon türelmetlen, de örül, h egyenlőre sikerült megusznia az inditást :wink: Mondta, h tegnap a doki elég durván vizsgálta, ugyhogy most egy picit rózsaszinezik :wink: A végén nekem lesz igazam és tényleg én kapom meg névnapi ajándéknak :lol: Szorgalmasan lépcsőzget meg sétálgat :wink:

Most ennyi, mennem kell mert ma takaritós nap van :wink: :?

Meli
Megkaptad már a levelemet?

Kép
Kép
mókuska

Mamen, ha én elkezdeném sorolni a panaszaimat, betelne a fórum... :D
A most aktuális a gyomorégés, hajnali négy óta fent vagyok, mert a gyomorégés ugye fekve rosszabb. Ülve meg még nem tudok aludni :twisted: .
Ma is jó napom lesz.
Mindegy, anyuékhoz megyek, majd legfeljebb ott ledőlök.
Hátfájásra én a pocaktartó övet javaslom, tehermentesíti a hátadat, nem érzed annyira a derekadat.
Nekem már fél nap hordás megváltást jelentett.
Megpróbálok iderakni képet róla.

Andi, az otthonlét király! (Főleg, hogy alig vagyok ténylegesen otthon :lol: )
Jövök-megyek, amíg bírok. Bár lassan papucsot kell hordanom, mert nem férek bele a cipőimbe.
Tegnap egy ötcsillagos hotelben találkoztam a barátnőmmel (nem vagyunk sznobok, csak ott dolgozik :lol: ), hát Ágika egy nyári papucsban csoszogott be. Jó hosszú volt a gatyám szára, és a papucs előlről úgy néz ki, mint egy mokasszin, de azért nem volt túl magas a komfortérzetem...
Vagy mehettem volna sportcipőben (ami piros) :?

Meli, én is szoktam kádban lubickolni, de amikor benne vagyok, rájövök, hogy nem is esik jól. Régen órákig tudtam magamat áztatni, most meg 10 perc után elég :shock:

Bababörze: egyszer voltam, még has nélkül, pár éve, körbenézni, a babánk még tervezett állapotban sem volt.
Hát azt a tolongást, őrületet, ami ott láttam :shock: . Elképzeltem, hogy mindezt nagy pocakkal vagy egy kisgyerekkel adom elő, hát ... :?
Igazából nem is a tömeggel van a baj, hanem azzal, hogy senki nem figyel a másikra.

Ugyanaz, mint amit meséltem a szülésfelkészítő előadásról.
Összes kispapi, aki ülőhelyet szerzett, békésen csücsült a hátsóján, más kismamik meg nagy pocakkal ácsorogtak.
Az előadónak kellett szólni, hogy az illetékesek (akik mellett ott ül a nagypocakú párjuk, tehát egészen közeli fogalmuk van a terhességről) adják már át a helyüket!!! :evil: :evil: :evil:

A börzén is az egyik gyerekes tapossa a másik gyerekét, a
babakocsiban tolt babákra abszolút nem figyelnek, mert ők nem szemmagasságban vannak, és nem is eladó áruk...
Szóval tiszta Balkán.

Az árakra már nem nagyon emlékszem, mert anno még nem volt összehasonlítási alapom.
Tudom, hogy hoztam egy csomó lejárt kismama magazint ingyen, és hogy valószínűleg a Libero pelenkákat jelentős kedvezménnyel árulták, mert nagy volt a harc körülötte.

Mamen, erről a csini és szexi :wink: ruhadarabról írtam:
Kép

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Ildi!!!!Még nem kaptam meg a leveledet,de biztosan hamarosan ideér!!!!!
Előre is nagyon boldog névnapot neked!!!!!!!!Gabinakl puszi!
Én már olyan sok helyen olvastam,hogy a doki durva vizsgálata után a kismama vérzik,vagy fáj neki....hát én nem tudom,de az én dokim még a kesztyűs kezét is bedugja ameleg víz alá a vizsgálat előtt,hogy ne legyen hideg :!: Akkor szerencsés vagyok?!?!Én azt hittem az a minimum,hogy valaki óvatos....talán naív vagyok még...

Musz,a piros sportcipő is szuperszexi ám!Én is egyre gyakrabban húzom fel a kissé megtört fekete Nike-mat,kismamanacihoz és bőrretikülhöz....hát mit mondjak,trendi...de legalább kényelmes!
A kádban valszeg azért nem jó,csak 10 percig,mert a hátadon már rosszul vagy,nem?Én is oldalra fordulok egy idő után!De nálam is max. a fél óra...és fel is frissülök teljesen!

Ma veszek sportos oldaltáskát a babakocsis utazásokhoz....kiakadtam,hogy egy noname pelenkázótatyó 15.000ft-nál kezdődik...hát én annyit ki nem adok érte!Veszek egy jó kis Adidast,vagy Nike-ot és azt életem végéig ki tudom használni és ugyanúgy elfér benne a pelus,meg a váltóruha!És max.7000ft-ért már lehet kapni...
Na megyek nem fársztalak tovább benneteket!!!!Megnézek egy filmet 8)

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Nagyon sokat írtatok,és képtelen vagyok most visszaolvasni,de délután amíg Máté alszik megpróbálom!

Rólam/rólunk:

Tegnap voltam orvosnál.A méhnyálkahártyám rendben van, megvan a 3 rétegű vastagság.A jobb petefészkemben van egy domináns 17 mm tüsző, ami tegnap még nem volt megrepedve.Viszont ma reggel leesett a hőm... :wink: :wink:
Azt mondta a dokim,hogy szervi probléma az Uh szerint nincs,viszont a mensi elötti pecsételés miatt írt fel gyógyszert.
Ha ez a hónap sem jön össze,akkor a 3.cn-tól kell 5 napig szednem Clotisbelgyt.A 16-17. cn -on visszakell mennem és a megnézi Uh-val,hogy megrepedt -e,és van-e folyadék.Mivel teljesen szabályosak a cilkusaim és csak 2-3 nappal a vérzés elött kezdek el pecsételni(az is minimális),azt mondta,hogy próbáljuk meg a gyógyszert.Az esetek 98%-ben segít,hiszen nekem csak egy kis peteérés serkentőre van szükségem, ezáltal a progeszteron szintem is befog állni, és nem fogok pecsételni.
Ha esetleg a gyógyszer nem segít, utána elkezdhetünk egyéb vizsgálatokat.
A hőmérőzésre és az ovulációs tesztre meg annyit mondott,hogy ártani nem árt, de nem 100%-osan megbízható.Tuti peteérést, csak Uh-val lehet megállapítani.Elvittem neki a hőmérős lapjaimat,és mondta,hogy bizony van benne anovulációs,pedig a ferty bejelölte :evil:
Szóval megnyugodtam, és bízom a gyógyszerben.Utána olvastam a babaneten, és csak pozitív dolgokat írnak róla, ha van megfelelő Uh-ás utókövetés.

Máté úgy volt,hogy csütörtökön már megy bölcsibe, de szerdán reggel elkezdett köhögni.Hörghurut...Nem bírta a slejmet kiköpni és egész este csak hányt.(bocsi)
Szóval marad a hétfő.Akkor kell visszamennünk az orvoshoz.

Apa hétfőn este "félrelépett".Jött le az emeletről és az utólsó elötti lépcsőfokról azt hitte,hogy az utolsó.Olyat reccsent a bokája,hogy azt hittem eltört.Szerencsére "megúszta" egy rándulással.Olyan lett a bokája, mintha bedugtak volna a zoknijába egy cipót.Ráadásul kedden és szerdán vidékre kellett mennie,úgyhogy mentünk vele és én voltam a sofőr...Azt mondta,hogy ez tetszik neki 8)

Múlthét péntek óta járok tornázni.Vasárnap olyan izomlázam volt,hogy megmozdulni alíg bírta,de rádolgoztam egy kicsit, és hétfőn már tök jól érzetem magam.
Nagyon jól esik,már nagyon hiányzott a mozgás!

Megyek mert Máté reggelizni szeretne.Délután még benézek!Puszi

Kis_plutó

Drukkolok nektek!!!!!!

málna2162

sziasztok,

Csak gyorsan benéztem, mert muszáj dolgoznom, és majd szétesik a fejem:(
Málna, én clostylbegitet szedtem, és úgy lett tökmag:)
Nekem egy ismerősöm mesélte (kozmetikusom), hogy neki is ez volt, rendes volt a ciklusa, de előtte pecsételgetett és neki is egy hónap után a closty tette rendbe a pé-jét. Nekem pedig hááááát, nekem hormonvizsgálat volt, és ott derült ki, hogy nincs pé-m, és így jött a closy, december 4-én kezdtem el szedni, és 12-én volt-pé-m, és lett Tökmag:), én is csak jót olvastam a gyógyszerről, hajrráááááá!
Meli, sztem sem lehet, semmi baj a fürdéstől, csak nem szabad forró vízben nagyon, és jól ki kell takarítani, én is szoktam néha, olyan jól esik.
Na mindenkinek szép napot, most rohanok
Puszi

Kép
Kép
nektarin

jaj, Gabi, kitartás, és drukkolok Nektek, Ilid pedig előre is, de boldog névnapot kívánok:)))))))

Kép
Kép
nektarin

jaj, Gabi, kitartás, és drukkolok Nektek, Ilid pedig előre is, de boldog névnapot kívánok:)))))))

Kép
Kép
nektarin

Kép
Kép
nektarin

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Málna, drukkolok, hogy sikerüljön a "kezelés". Szegény Máté akkor most szenvedhet. Jobbulást.

Musz, köszi a képet. Már egy hónapja hordom, pont ezt kértem szülinapomra. Tényleg jó, de a hátam így is fáj. Sőt a tesóméktól kölcsön kaptam a Kosmodisket, igaz azt most nem használtam. Fel is rakom mindjárt, főleg, hogy vasalnom kell. :? A szomszédom is papucsba jár mindig, fő a kényelem. :D
Köszi az infókat a börzéről, a szombat tényleg jó ötlet, csak sajnos apa is dolgozik. :x

Meli, nekem a meleg(ill. forró) víz miatt nem ajánlották a kádfürdőt. Vérbőséget okoz és megindíthatja a szülést. De gondolom nem forróban fürdesz. Nem akarlak riogatni, bocsi. Szóval ha eddig nem volt problémád, gondolom nem is lesz. JÓ áztatást. :D

Mókuska, ha nem jönnék holnap előre is Boldog Névnapot! :lol:

A héten megszült mindkét barátnőm (hétfő, kedd) úgyhogy nem sokára mehetek gyakorolni. :lol:
Kérdéseim:
Melyik fajta betétet ajánlottátok szülés után? (tenna lady betét vagy pelenka? Esetleg más?) Eldobható bugyit már vettem.
Hány cumisüveget vegyek elsőre? Üveg vagy műanyag? Mekkorát?
Melltartóbetét: eldobhatót vagy moshatót ajánlotok?
Szopis melltartót már vehetek vagy még várjak, hátha növök?
Előre is köszi. Gyűjtöm az infókat és mindenki tanácsát meghallgatom. :D
üdv Mamen
mamen

Sziasztok!

Muszkuru

Megértem,hogy kiakadtál az orvos választás miatt.Én is tegnap tudtam meg,hogy az orvosom csak nyárig vezethet szüléseket a kórházban.
Ha jól számolok ,addig meg nem fogok szülni :twisted:
Aranyos a nyúlgyerek :D Védőnő mit szól hozzá?!
Elvetemült feladatok :lol: :lol:
Zenélő maci :lol:
Ezek a zenélő és egyéb brutális hangot kiadó játékok,mind szülőt idegesítő dolgok. :lol: Máté kapott karácsonyra a tesóméktól egy gitárt...olyat amit ha penget akkor előre beprogramozott zenéket játszik,hameg belecsap a húrokba akkor olyan AcDc-is...Kb fél óra múlva kiszereltem belőle az elemet... 8)
A dédi múlt héten hozott neki egy furulyát... :x
Gartula a sulihoz és kitartás.Mostmár neked is lehet majd szurkolni ha vizsgázol :wink:

Nektarin

Párizs... :roll: Biztos jólesz!!
Szemész kell szólj!!!!
Nekem volt cukros lötty is és zsemlés - tejes is :roll:

Mókuska

Jaj,szegénykék milyen pöttyösek :shock:
Jobban vagytok már?Apa megbékített :wink: ?

Meli

Szép nagyx poci!!
Az a yukka nagyon jól néz ki!Hány száz éve nevelgeted?
Az enyém yukka,gondolt egyet és így csinált.Szerinted:

Kép

Az utazó ágy nagyon jó dolog :wink:
Mi használtunk Máténál fürdető kádat,és nagyon tetszett neki,de csak addig amíg megbírt ülni a fenekén :lol: Majd keresek képet róla
A beszédfejlődést és az egyensúlyt fejleszti a korai hintáztatás,és az olyan játékok amikor te hintáztatod(zsip-zsup),és a lovacskázás

Anna

Gratulálok a kisfiúhoz!!

Zsizsik

Dejó hír!!
Remélem ez a tavasz legalább olyan eredményes lesz mint a tavalyi volt,és akkor átkereszteljük a topikot :wink: :D

Hoppá

A terhesség alatti vérvételekhez a vénákaz csapolják... :x :x
Nekem kicsit többet vettek mint egy fiolányi...
Tuti,hogy a terhességhez fejben is felkel készülni és a stressz nem tesz jót.De nem hiszem,hogy ha ideges vagy nem leszel terhes.Az én munkahelyem nem embernek való,köszönhető ez a vezetőségnek :twisted: :twisted: .De sikerült.
Csak úgy,hogy amikor kiléptem az iroda ajtaján ,másnap reggelig nem foglalkoztam a munkahelyemmel,amikor csak tehettük elmentünk a városból valami nyugodt helyre.

A hétvégén voltunk apával a Fehován.Na nekem a tömegből elég is volt,úgyhogy a bababörzét kihagyom.Mint eddig minden évben :lol:
Azt hiszem tömegiszonyom van... 8)

Máté:

Kép

Kép

Kép

""""Unalmamban"""" dekopácsoltam:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek,ha már nem jönnék.Legközelebb csak hétfőn leszek,és akkor rakok táblát is!!

málna2162

Mamen
Betét: a Tena lady-t nagyon ajánlják, állitólag nagyon jó. Nekem Always sensitive volt, az első napokra az éjszakai méret aztán normál. Melltartó betét: én anno vettem moshatósat is, de nem igazán jó (Avent). Nekem azonnal átázott, max.itthon tudtam használni. Volt, h elfogyott az eldobhatós és azt tettem be amig el mentünk vásárolni, mire hazaértünk csupa tej volt a pólóm. Eldobhatósban a DM-es Babylove nagyon bejött, tapadócsik is van rajta igy nem mozdul el és sok tejcsit elbir :lol: Szopis melltartóval még várhatsz, de igazán nagyok akkor lesznek a cicik mikor beindul a tejed. A lényeg, h ne szüken legyen jó amikor megveszed :wink: Nekem Triump van, nagyon szeretem :wink: Cumisüveget sztem elég egyet, és olcsót. Ha szükség lesz rá lehet válogatni a jobbak között. Lilinek volt, de csak a téli séták alkalmával mert azt tudtam termoszba tenni. Daninál elő sem vettük :lol:

Málna
Ezek nagyon jó hirek!!! Máténak jobbulást!

Meli
Táska tekintetében nagyon igazad van! 15e-ért semmi extrát nem kapsz :?

Musz
Én imádom a papucsot meg a sportcipőt :lol:

Köszönöm a névnapi köszöntéseket :wink:

Kép
Kép
mókuska

Mamen

Én Tena Ladyt használtam.Azt hittem nagy lesz,de bőven jó volt.
Mellartó betétből eldobhatót használtam.Praktikusabb.
Szoptatós melltartót szerintem már vehetsz,max egy számmal nagyobbat.
Cumisüveget...műanyagot, és ne túl sokat.
Amikor tehes lettem, a cég pont akkor kezdte el forgalmazni a Chicco cuccokat.Mindent amit lehetett bespejzoltam :? Van ami most is ott áll a szekrényben érintetlenül.PL.cumisüveg.

málna2162

Sziasztok!!!!
Hazaértünk és vettem egy állat táskát,Nike,6000ft volt!Dobok képet!Meg vettünk édes kis díszeket a falra,a kiságy fölé nem merek tenni olyat,ami nehéz,nehogy ráessen a macikámra!!!

Mamen,én még nem vagyok gyakorló anyuka,de osztom a véleményt (és az észt :lol: )miszerint nem kell cumisüveg!Én pont ma vettem egy szelepes műanyag Aventet,hogy legyen,ha vészhelyzet van,de nem akarom cumisüvegeztetni,sem cumiztatni...csak a szopóreflexét zavarom meg vele!!!Szopis melltartót elég megvenni szülés után,tejbelövelléskor akár duplájára is dagadhat a mell :roll: ugyanez a helyzet a mellszívóval,vettem egy occsó Chiccot 800ft-ért,aztán ha kell,akkor majd veszek elektromosat...ha nem tudom használni,akkor meg fölösleges pénzkidobás lenne!A melltartóbetétet és vettem a tecsóban 3 dobozzal,jó olcsó volt,de nem tűnik rossznak,sterilen be van csomagolva és az anyaga is jó...majd meglátom,hogy beválik-e!

Málna,első ránézésre a Yucca kicsi cserépben van,kevés fényt kap és mivel elég fekete a földje,valszeg túl is van öntözve!Milyen gyakran öntözöd?Mert elég ám 2 hetente egy keveset önteni rá,mert a fás szár raktázozza avizet és könnyen elrohadhat,ha túl van öntözve!!!!
Az enyém hatalmas,de én így kaptam,apám nevelgette fel a fóliában és szülinapomra kaptam tőle tavalyelőtt....de dícséretesen fejlődik nálam is :lol: tökszépeket csináltál megint!És Máté változatlanul zabálnivaló!!!!

Esztike!!!!Nem bíztad a véletlenre,3x is elküldted a hozzászólásod :lol: jól vagy?Mostanában róka koma nálad van még?Képzeld,nekem a gyomorégés mellé visszatért időnként a hányinger :x most is a kocsiban majdnem megvolt a baj.....

Mégsem rakok képet,mert megyünk el itthonról,majd talán este!!!

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli

Köszi!!
Apa a lelkes locsoló,nem is mondom meg,hogy milyen gyakran szokta :oops: :oops: :oops: :oops:

Láttátok?!
http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Most költözhetek vissza papíron pestre....E szerint a mostani lakhelyem nem tartozik kerepeshez :x :x Még jó hogy van lehetőségem

málna2162

Ja és ez állítólag Április 1-től(remélem csak tréfa)

málna2162

Málna, de jó, hogy hallunk felőled részletesen. :D Én is hasonlóképpen jártam anno, szintén lépcső, szintén félrelépés – és én fekvőgipszet kaptam egy hétre!
A sebész azt mondta, ezzel nem szabad viccelni, mert ha nem hozzuk helyre megfelelően, gyengék maradnak a bokatartó szalagjaim, és soha többé nem vehetek fel magas sarkú cipőt.
Bár ez gondolom nálatok apát nem aggasztja… :roll:

Mamen, szerintem a mosható melltartóbetét macera. A DM-ben van Babylove saját márkás, én azt vettem, még nem volt alkalmam kipróbálni, de megtapogattam, finom puha, van ragasztócsíkja a biztos rögzítéshez, és nem horror áron adják.
Olyan 300-400 Ft volt egy 30 db-os csomag, ha jól emlékszem.
Bocs, hogy megint képezek, ha sok, lőjetek le
Kép

Málna, és azt mondtam, hogy a zenélő maci a Keresztapa filmek főcímzenéjét játssza? Ismerős volt, a kolléganőmmel találgattuk, mi lehet, mire rájöttünk. Kicsit morbid… :?
Szegény Máté, lehet, hogy akkor törted össze a zenei karrierjét, mert nem hagytad kibontakozni a tehetségét :twisted:
Valamelyik Kismamában olvastam szemelvényeket Szily László: Kitolás c. könyvéből.
Kép
Nos szerinte aki dobot, vagy hasonló hangszert vesz a gyerekednek, az az ellenséged. :twisted:
Na jó, befejezem a gonoszkodást :D
Szépeket csináltál, én nem tudnék annyira unatkozni, hogy ilyen gyönyörűségek kerüljenek ki a kezem alól… :D

Musz

KépKép
muszkuru

Mókuska, egyezik az ízlésünk :D
Nekem is bejöttek a Babylove-os cuccok, és az új Triumph melltartómat imádom.
Mamen, T. Mamabel Pure N-t vettem, tiszta pamut, és abszolút nem horror az ára, 3,490 Ft volt az Aranypókban.

Ja,és 90B méretben kellett vennem. :oops:
Az alapban 80A-s melleimre. :lol:
Igaz, ebbe már belekalkuláltam a tejbelövellést is, de azért nem lötyög most sem rajtam...

Málna, köszönöm a linket, most emlegették a híradóban, és nagyon próbáltam visszaemlékezni a web-címre. Így nem kell sokáig gyötörnöm az agytekervényeimet.

Musz

KépKép
muszkuru

Szia mindenKi!
Málna: úgy néz ki ez sajna már nem vicc,tegnap én is nézegettem a terápia2007oldalt, hát én sem ájultam el a gyönyörtől, és még kiigazodni sem tudtam teljesen. Nekem Bp.-i a házidokim, de ha beutal valahova, akkor a lakhelyem szerint utal. Na nem bosszankodni estére.
Holnaptól jó pihit nektek, kis esély van a jó időre :wink:
Én Yukkám is hasonló állapotban van, de nem a túl locsolástól, nyáron majd helyrejön, ki kell tenni, ez már a fagyokat is túlélte :D
Meli: majd azért mutogass képeket ha tudsz.
Musz: ilyen pocaktartót hordhtnék én is, mert jelenleg telezabáltam magamat és nehéz tartani a beleimet :roll:
na menek lassan korcsolya van.
Jóccaka ha nem jönnék már!

Andi
candi

Meglestem az oldalt.

Na, szóval akkor helyileg és illetékességileg is a Szt Imréhez tartozom.
Csak az a baj, hogy a dokim már nem... :evil:

Musz

KépKép
muszkuru

Hello lányok,

örülök, hogy nem hal ki a topic.

Holnap dolgoztok?

Plutó, ma is sokat gondoltam rád! Reméljük Esztike hétfőre már kibújik! Puszi (Mókuska add át légyszi!)

Holnap reggel VÉRVÉTEL!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, ha böködnek! :twisted: De gyorsan túl lszek rajta.

Kikapcsolok, mert lemrülök...................

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Gabinál még minden változatlan... sehol egy kósza fájás, sők keményedni sem keményedik annyit mint otthon :? Pedig sokat sétálgat :wink:

Én viszont el vagyok keseredve :( Reggelre Dani csupa-csupa kiütés lett :( (gondolom csalánkiütés), csak azt nem tudom mitől. Semmi ujat nem ettünk... Majd felhivom a védőnőt mit mond rá, esetleg lehet-e, h a popsikenőcs vmelyik összetevőjétől van :?:
Teljesen kivagyok! Ráadásul apa este megkérdezte, h ma mi lesz az ebéd, majd közölte, h 2 óra helyett csak 6 után fog hazajönni :roll: 2 hete nem voltunk vásárolni, mindenből ki vagyok fogyva (eleve nem tudok beraktározni sokmindent a helyhiány miatt), szóval foggggalmam sincs mit főzzek :?

Musz
Nekem is van Mamabel melltartóm :lol: Vagyis terhesen csak azt használtam, sőt szoptatás alatt is ha kellett. Én is imádom, nagyon kényelmes :lol:

Málna
Nagyon szépeket csináltál! Na és Máté.... :lol:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?