Új privát üzeneted érkezett!

Kata05!
Hát már felénk se nézel :?: :!: :roll: Mi van Veled? Hol a vonalzód? Tessék mindig jönni!!!!

Katavirág!
Ha beszélek Kis-csillaggal, átadom az ölelést! Ne aggódj!!! Aranyos vagy!

Vikimi!
Hogy vagytok? Milyen anyucinak lenni? :?: :wink:

Panda!
:roll: :?: Szerintem Te kórházban vagy :? :D
dezsina

Dezsi, ezer bocs, de egy kicsit zűrös lett az életünk. És(tudom és-sel nem kezdünk mondatot) én nem tudok beszámolni semmivel egyenlőre( lombik-inszem)! :( 28 napos rendszeres ciklusom is felborult, ma van a 36. napom és semmi!

DE nagyon drukkolok mindenkinek! És jövök sűrűbben, ha tudok!
kata05

Katavirág!
Igen,ebben teljesen igazad van,és vasárnap senki nem foglalkozott a saját dolgaival,hanem csak pár sort írt,ami a szívén volt.Együttérzésből,tiszteletből és szeretből...

Dezsi!
Fuss csiga,fuss! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Előkerültem megint
Nagyon örülök, hogy ennyi mindenkiért drukkolhatunk
Nagyon drukkolok nektek.
Dezsi
Nyulasz
Estike

Panda:
lehet, hogy már babázol, nagyon izgi a helyzet

Julika:
nagyon szép Janka baba

Apacsék:
örülök, hogy jól vagytok

Viki:
ti hogy vagytok?

Brum:
nektek is nagyon drukkolok

Hajnóca:
hol vagytok?

Tibu, Vizkrisz:
????????????

Katavirág:
még nem olvastad el a pivimet
hogy vagytok

Mi jól vagyunk. Tegnap voltunk a 12 hetes uh-n, a nyaki redő 1mm, a picurka meg már 6cm, reggel nyolcra mentünk és pont a vizsgálat alatt ébredt fel a picikém, szegénykémet sajnáltam, hogy felébresztették. Jövöhéten megyek a kaáliba utoljára, meg a nőgyógyászomhoz is mennem kell.
Szóval nem unatkozom, mindig van valami, holnap a körzetihet megyek papírért, meg vérképet csináltatni.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

A Csiga már az olimpiára edz!:) Meg is lesz az eredménye ezévben:)
Vendég

A múltkor előírt nekem a doki esténként egy kis vörösbort,meg akartam kérdezni a dokitól,hogy le lehet-e cserélni a vörösbort egy kis csokis krémlikörre,mert az talán valahogy lecsúszna,de elfelejtettem :roll:
Szerintetek? :oops:

Kép
Vendég

Szia Heni!
Örülök,hogy jól vagytok!Pont 12 hetes vagy!Gratulálok!
Bella!
:lol: :lol: :lol:
Vendég

Heni!
Gratulálok a harmadik hónaphoz :!: :D Nagyon szépen fejlődik a babátok!!! A drukkok jól jönnek mindannyiunknak! Köszönöm! :)

Nyulasz!
én nem bírtam a vörösbort meginni. Egyszerűen nem megy... likört meg ne igyál! Abban több a szesztartalom (persze ezt úgy is tudod, Te kis csoki-likör-nyuszi :lol: :D ) Szóval NO-NO-NO csokilikőr! :twisted:

Bella!
mindjárt én is kijavítom a vonalzóm... :) De azért remélem látod, hogy milyen jól tolom a babakocsit a gombák között :D :lol:
dezsina

Kata05!
El is várom, hogy gyere! Szeretnék már Neked is drukkolni :!: :D
dezsina

Én sem bírtam meginni.De a múltkor rákérdeztem a dokitól,hogy mivel lehet helyettesíteni,és azt mondta bármilyen alkohollal.De félek,csak viccelt,most meg nem jutott eszembe konkrétan rákérdezni.De ha te mondod,úgy lesz.Nincsenek elvonási tüneteim :D
Vendég

Nyulasz!
Szerintem a bort illetve a vörösbor magaért ajánlják, az időseknek is! De más alkeszt szerintem nem. Hiszen minden könyv tiltja a kismamiknak a piálást :lol: De ez mind-mind szerintem... Tudományos alapja nincs, csak hallott, gyüjtörr infó :D
dezsina

Vörösbor: Én ngyon szeretem, most valahogy elfelejtettem. Mást szerintem sem ajánlott. Habár halottam BMC-ben konyakot. Pfúúúúúj.

Még nyomom melőhelyen. Poci tiltakozik. Bár ha belegondolok, tegnap is fájt ennyire.

Heni!

Neked is köszi drukkot. Jaj, az a bűvös tizenkettedik hét!(itt egy mélyről jövő áhítozó sóhajjj)
estike66

Dezsina,
Nagyon drukkolok neked!!!

Nyulasz,
Mennek a babaragacsok+++++

Julika,
Gyönyörű Janka baba :D

Heni,
Örülök, hogy jó lett az uh!!!

Engem is megviselt Kis-Csillag története ezért is tüntem el két napra. Nem tudtam csak úgy átlépni a dolgokon... Ma már otthon lesz, este beszélek vele.
Vendég

Heni,
vagyok, de Bogyibaba minden időm és energiám lefoglalja. :wink:
Sajnos én még nem gyógyultam meg teljesen így holnap megyek háziorvoshoz, mert már eléggé csúnyán köhögök és sokszor olyankor jön(ne) rám amikor Bogit altatom vagy éppen megyek aludni. Persze addigra már Bogika alszik!!
Mostanában sokat van fent a lány. Főleg este éled! :?
Sokat sikongat, ... sőt pénteken már az első fogacska is kibújt.!!
Szoptatni már nem tudom őt. Tejem sincs. Ő meg rájött, hogy lehet harapni azzal egy fogacskával ami éppenhogy kikandikál az innyéből.
Már forgolódik. Lassan eljön annak is az ideje, hogy mindenhova követni fog. :wink:

Örülök, hogy ti jól vagytok.

Julika,
Janka baba nagyon rendes, hogy így megmutatta magát.
Szépen fejlődik. Vigyázzatok nagyon magatokra.

Többieknek nagyon szurkolunk.
Bocsi mindenkitől, de Bogyika már álmos és megpróbálom elaltatni.

Pandácska,
magatokról van valami híred? Mikorra vagytok kiírva Dorkával?
Gondolom már nagyon várod a találkozást.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Julika!Janka baba nagyon cuki :D
Estike állítólag a fagyibabáknál jobb ha nem 8-10sejtesek hanem kevesebb,nem tudom miért ezt hallottam :wink: a lényeg sikerülnie kell! :wink:
Nyulasz szupi a vonalzód és igaz is olyan pozitívakat fogsz lövöldözni hogy elájulsz,te kis piás :D
Kis Csillagra szerintem mindannyiunk büszke,és annyira szertném ha mindannyian felkelnénk most,hogy ez csak egy rossz álom és Zsombi velünk van. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Dezsi készülj mindjárt kismami leszel :wink:
Pandus,már azt hidtük Dorka megérkezett :D
én picit szenvedősen nagyon fáj a derekam,kaptam beutalót reumára :D nekem erről az öregasszonyok jutnak eszembe :D :D ja és meglett a laboreredmény,az ellenanyag negatív lett,megnyugodtam mert nálunk ez gond volt.

lanyané

sziasztok!

dezsi: hajrá fagyibabák!

nyuszi: mennek a drukkjaim+++++

alle: drukk az uh-hoz+++++

julika: nagyon szép a babuci :wink:

brumi: köszi az infót. azén férjem is hasonlókat szed, de az előző lombiknál érdemben nem segített rajta. most még mással is kísérletezünk, hátha javul egy picit az eredménye.

estike: drukkolok+++++

heni: örülök, hogy jól vagytok. grat a 12 héthez!

kismamik: hogy vagytok?

pandus: már csak 2 hét! drukk+++++

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Estike, Nyulasz!
Szeretnék egy szivességet kérni Tőletek!
Légyszi, teszteljetek előttem egy jó nagy pozititvet! :) sokat segítene a lelkikvilágomon :!: :lol:

Pandácska!
megértelek! köszi a drukkokat! És Neked is mennek, mert már nem sokára kezedben tarthatod a boldogságod :!: :wink:

Lanyané!
már rákészültem a kismamiságra! :wink: Bárcsak ott tarthatnánk...
Milyen ellenagyagot vizsgáltak? Mi volt a gond, hogy fellélegeztél? Amúgy gratula a negativ eredményhez :)

Katica!
köszi a drukkot!
Mivel próbálkoztok még apánál?
dezsina

Drága Csajok!

Előszőr is köszönöm a drukkokat, rám fér és nagyon jól esik. Még nem tudom, hogy fogok-e tesztelne. Szeptemberben azt mondtam soha többé, de ha ott, szerdán ér a pofon, talán még rosszabb. Azt sem igazán tudom, hányadik napon érdemes.

Nagyon rossz éjszakám volt. Egyszerűen nem fér a fejembe Zsombiba elmenetele. Min múlott? Miért? Folyton rágódtam. Tudom, hogy nincs válasz. Annyira csodálom Kis*-ot, szívből!
estike66

Sziasztok!
Pandus!
Én is megértelek,nagyon nehéz továbblépni,de ez nem azt jelenti,hogy már el is felejtettük,mi történt.

Kiváncsi vagyok,melyik nap lesz a Ti napotok.Hol szülsz?Apás szülés lesz?Megy még a spárga? :lol:

Dezsi!
Na jó,hamár ilyen szépen kérsz :D :D :D
Már csak kettőt kell aludni!!!Nagyon szorítok!
Vendég

All!
Remélem ma csodajó híreket kapsz!Gyere majd,és mesélj!!!

Estike!
Úgy állj a munkához,hogy más is odaférjen!Neked most a legfontosabbak a babáitok!Gondolj erre,és légy önző!!!!!
Küldök sok-sok babaragacsot!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nyulasz,
mai napi babaragacsok.

Dezsi,
hajrá fagyisok!:)

Alle,
Várunk az UH eredménnyel.

Pandus,
Ezek szerint még egyben vagy!
Vendég

Nyulasz!
köszike :D A jövő héten már kezdheted is!!!! :D

Bella!
köszi!
nagyon kell az ösztönzés :D

Allegro!
én is nagyon várom az UH eredményeket! Természetesen a jókat! Szóval? Beelőzök?

Estike!
most ne rágodj semmin sem. Most tényleg csak magaddal törödj! Senki sem tud ezen túllépni!
dezsina

Dezsi,
nem lesz baj, hidd el! Most tél van, a fagyis babák évszaka ez!:)
Vendég

sziasztok!

dezsi: az egyik ismerősőm ajánlott néhány vitamint és étrendkiegészítőt. lehet, hogy nem használnak, de próba szerencse.
hajrá fagyibabák!

alle: várunk az uh eredménnyel! :wink:

nyuszi, estike: mai adag drukkjaim úton vannak felétek +++++

rólam: egy hete üldözöm a férjem dokiját, tegnap sikerült elcsípnem. még egy régi vizsgálat eredményével tartozik nekünk. de persze, nem tudta rögtön megmondani, így ma délután újra kell hívnom. :evil: ill. megkérdezem tőle, hogy tud-e még vmi vizsgálatot, hisz az eddigiek alapján nem derült ki, hogy mi a rossz eredmény oka.

katica
katica30

Sziasztok!:)

bevallom őszintén nagyon nehéz már bekapcsolódni az eseményekbe,így egy kis segítséget szeretnék kérni! Valaki összetudná foglalni kivel mi történik mostanság??????

Dezsina!:)
kérdezted,hogy hogy vagyunk milyen anyának lenni.
szuper dolog,valóban teljesen más állapot,másféle létezés.Az aggodalom meg mérhetetlenül nagy,és csak növekszik.Miri jól van szépen fejlődik,megtalálta a kezét,sokat mosolyog próbálgatja a hangját.
viszont.... most kicsit az utóbbi1,5hét aggodalom volt.A 6 hetes kontrollon észrevették,hogy hasanfekve jobbra húz a teste...kaptunk beutalót a gyermekrehabilitációs intézetbe....ma voltunk.... Mirikét amíg nem kezd el járni gyógytornászhoz kell vinni,mert gyengék a súlyához képest a nyak és hátizmai.Nagy baba :) -(szombaton lesz 2 hónapos,és már 63cm és 5,8 kg,csak anyatejet kap semmi mást!!!!)- 2 hétig folyamatosan kell vinni tornásztatni,majd 1 hónap pihi majd újjabb 2 hét torna és így tovább.Nagyon megviselt ez az egész,pedig az égvilágon semmi baja nincs,mert ez semmiség....de ezt mondhatják nekem....nagyon kis élénk vidám kis akaratos csaj.Mostanság éjszaka is 1x kel fel egy 15 perces szopcsira,majd szunya anya mellett a cici árnyékában :) reggel ismét szopi és szunya 9-10ig.Imádom.

Nagyon szorítok mindenkinek!!!!! Puszi nektek és sok sok erő ,kitartás,remény,minden minden,mert megéri küzdeni.
Vendég

Sziasztok :!:

Igen, Kata05, abban teljesen igazad van, hogy nem tudhatjauk Kiscsillag fajdalmat atelni. Rosszul fogalmaztam. Engem csak az bantott, hogy en mennyire padlot fogtam, a tobbi velunk egyidos terhes meg irogatta tovabb a zagyvasagokat, ami mindent elarul arrol, hogy ok ezen secc pecc tovabbleptek... :cry:

Pandus, ha egyben vagytok meg :lol: es erre jarsz, beszamolsz Kicsillagrol ? Irtad, tegnap hazament a korhazbol.

Hajnoca, Bogi baba edes kis tunemeny. A tej miatt ne aggodj, 6 honap utan mar csak luxus amugy is ... :lol:

Vikimi, a sogornom is olyan nagyon vizes lett a babajaval, mint anno te. Talan ezzel az idoszakkal lehet osszefuggesben a mozgasban valo lemaradas. Naluk a baba 11 honapos mult es eddig egyszer felallt, de jarasrol szo sincs. Lehet, hogy ok egyszeruen csak lassabban fejlodnek, nem szabad rogton a legrosszabbra gondolni. Amugy pedig van-e nekunk, varandosoknak valami olyan vizhajtotipped, ami bevalt es csokkentheto vele a vizesedes. Igy a III. trimeszterbe lepve en is gondolok erre.

Heni, most olvastam a prividet, bocsi, de nem jott rola e-mailben ertesito. Anelkul meg nem is figyelem. Nagyon-nagyon orulok a joegeszsegeteknek, es igen tudom, egy baba van mar csak, de a termeszet biztosan nem hiaba szelektal. A te kis mehednek jobb is igy. A lenyeg, hogy o, egeszsegben, szepen fejlodjon. Es a kritiikus idoszakon tul vagy :wink:
Kovesd majd a dokid utasitasait, ha mar nagy lesz mehed, esetleg gorcsolni fogsz, hogy minden rendben legyen. A vegen biztosan sokat kell majd pihenned es ugyelni az etrendre, de olyan hamar eltelik.

Katica30, uldozd csak a dokit! Ugy lehet csak eredmenyt elerni. Drukk februarra :!:

Akkor most ki mikor tesztel?
Nyulasz :?:
Estike :?:
Dezsina
:?:
Kép
katavirag

Katavirág, én sem értem a többi kismamát, mert ugyan én még sajnos babás nem voltam de teljesen padlót fogtam a hír hallatán! :(

Heni, már a 12. hétben vagy? :shock: Hogy repül az idő!

Dezsi mindjárt itt a szombat!! Nagyon izgi a helyzet!
kata05

Sziasztok!

Először is nagyon-nagyon szeretném MINDENKINEK megköszönni, hogy drukkoltatok, szurkoltatok, köszönök minden imát, mely Zsombikáért szállt, biztosan meghallgatattot! :roll:

Igazából nem tudom mit írjak, kívánok mindenkinek MINDEN jót, drukkolok MINDENKINEK! Mutassátok meg, hogy ügyes csajszik vagytok :wink:

Túl gyakran nem fogok jönni, de olvasgatni foglak Benneteket, és sokat fogok gondolni Rátok!
Végülis összeszedtem a gondolataimat, és leírtam mindent nagyjából ami az elmúlt időszakban történt.
1200488183.8146.doc

Még sok dolgunk van, és még nagyon nehéz, de az idő előrehaladtával jobb lesz majd kicsit!

Puszi Mindenkinek!

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
az a véleményem, hogy mindent ki kell próbálni amiben hisztek, hátha használ! Aztán az is lehet, hogy egyszer csak történik valami és jó eredményetek lesz!!! Nagyon drukkolok ám!!! :wink: Ha a számításaim nem csalnak, akkor márciusban leszel kismami :D

Katavirág!
ugyan még nem kaptam vissza a babáinkat és még nem is tudom, hogy mennyire fogják kibírni a felengedés, de azért azt már elhatároztam, hogy ET+10. nap szeretnék tesztelni: vagyis Január 29! 8) Hát, majd meglátjuk! Nyulasz és Estike beelőztek engem, úgyhogy ők tán 5 nappal is előbb tesztelnek, már a jövő héten! Miután Nyulaszt jól ismerem, nem fogja önmagát meghazudtolni és tesztelni fog bőséggel :D :lol: És talán Allegro is beelőz engem és pár nappal előbb fog tesztelni! De még nem jelentkezett az UH-s híreivel... :roll:

Kata05!
nagyon nagyon izgulok! Próbálok pozitiven gondolni az eseményekre és elképzelni, hogy meglesz a pozitiv eredmény. Egyre jobban nem tudok már aludni....

Vikimi!
Csodás, amit írsz Miriről!!! :) Azért ne aggódj annyira! A torna csodákra képes! Nagyon klassz, hogy csak egyszer kell felkelni éjszaka...
összefoglalónak azt írnám, hogy Katicát megkérjük dobja fel újra a táblát! Azon minden infó rajta van.

és itt meg is ragadom az alkalmat, hogy Katica beírja hozzám, hogy 19-én ET fagyibabáim :)
dezsina

Kis-csillag!
nagyon nagyon fáj.....annyira nagyon,hogy el sem tudom mondani,csak potyognak a könnyeim.
Kívánom neked,hogy miharabb épüljetek fel,szeressétek,ölelgessétek egymást,és ahogy írtad próbáljatok kikapcsolódni,erősödni...én ha tehetném átadnám az összes erőmet....
Óriási hatalmas ölelés nektek!!!!
Pusz
Vendég

Kiscsillag, szia!

Véletlenül vetődtem ide, visszaolvastam a topikot. És a történetedet.
Nagyon sírtam.

Kívánok nagyon-nagyon sok erőt a talpraálláshoz, igazán bátor voltál! Hasonló esetben nem tudom mit tettem volna, hogyan éltem volna túl.

De kezdd újra és teljes szívemből kívánok neked egy édes kisbabát!!!!

Mamacica
mamacica

Kis-Csillag!
:D Kitarás! Következőre sikerül! Remélem sikerül idővel feldolgoznia történteket! Példának csak Julikát hozom fel Neked! Neked is lesz saját kisbabád! :)
dezsina

Katavirág,
természetes vízhajtó - szerintem - a sok folyadék és valamelyik újságban olvastam - talán nőklapja volt -, hogy a petrezselyemnek van még ilyen hatása.
Majd utána nézek a kismamás újságjaimban, hátha vannak tippek.
:)

Viki,
Mirike tényleg szépen fejlett babácska.
Megkérdezhetem, hogy hogy altatjátok? Mármint hason vagy háton alszik?
Tudom sok helyen azt olvasni, hogy a babáknak háton 'kell" aludni, de nekem Bogyika nem szereti. Igaz a kezdetektől hason altatom. A visszabüfizés miatt ... is. Szerintem ez az ami a legjobb nyakizom és hátizomerősítő nekik. Mivel a kis buksiját meg kell tudnia emelni és idővel tartani szerintem megér egy próbát a gyogyitorna mellett.
Ha szabad, majd vidd őt úszni. Az minden izmot megmozgat és nem mellékesen jó kikapcsolódás is. Neked is.
Mi sajnos nem mehetünk. Vagyis a dokinéni nem javasolja a szívproblémánk miatt. Nem nagy dolog, de nem szabad semmiféle gyulladást összeszednünk. (Bogyikának 1mmes nyitott Botall vezetéke van. Ez elméletileg az első légvételkor, felsíráskor bezáródik. Mivel nem minden gyerek követi a szakkönyvet .... nekünk ez jutott. ) :? :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kiscsillag! :cry: elolvastam a mellékelt írásod,én egyszerűen annnyira sajnálom nem is tudok mit mondani csak bőgök mint egy állat,millió puszi és egy nagy ölelést küldök!Zsombikát mi sem felejtjük soha!
Dezsi rh-vagyok és ilyenkor lehet érdekes hogy nehogy termeljen a szervezetem ellenanyagot.

lanyané

sziasztok!

kis *: sírva olvastam előbb zsombi baba történetét. végtelenül sajnálom :cry: sok erőt kívánok nektek!

vikimi: mindjárt rakok táblát :wink:

dezsi: köszi. igen, márciusban újra belekezdünk.

rólam: sikerült utolérnem a férjem dokiját. az egyetlen hiányzó vizsgálati eredmény is jó lett. így minden vizsgálat jó lett, semmi okot nem találtak, ami indokolná a rossz eredményt. a doki azt mondta, hogy nincs több vizsgálat, amire el tudná küldeni. törődjünk bele, hogy nem derült ki az ok.

most csak egy táblát raknék, hogy tudjátok követni az eseményeket.

Kép

katica
katica30

Lányok!

Kérlek Benneteket, ne sírjatok!
Beteg volt a veséje nagyon, később sem lett volna jobb.
SŐT! :oops:

Most majd genetikára megyünk vizsgálódni, hogy legközelebb rendben legyen minden.
Áprilisig nem dolgozok, el fogunk költözni, el akarom vinni a párom valahova 3 napra :wink: és sokat pihenni.. :roll:

Katica: kérlek végy ki a táblából, idén pihenünk egy nagyot! :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Sokat gondolunk Rád! És visszavárunk! Mindig! :)

Katica!
köszi a táblát!!! :D

Lanyané!
:lol: :lol: :lol: Végre van valaki aki RH- :!: :!: :!: :!: Én is az vagyok!!!! :!: :!: :!: Eddig azt hittem nekem már sosem sikerülhet emiatt a terhesség! :? A vetéléseknél mindig kaptam ugyan Anti-D szurit, de azt gondoltam, talán nem passzolunk össze életem párjával és sohasem lehet közös gyermekünk! Lanyané! Te vagy a példaképem :P :P :P Isteni, hogy itt egy sorstársam, és babás vagy és ráadásul ikrekkel :!: :D :P
dezsina

Kis-csillag!
Elolvastam...felfoghatatlan...
Kívánok Nektek nagyon sok erőt!
Vendég

Draga Kiscsillag....

A szivunk megszakad ertetek... :cry: :cry:
Veled erzunk, veled sirunk.
Zsombor egy kicsit mindannyiunk gyermeke is lett...
De konnyeinkbol mar biztosan osszegyult sok-sok magzatvizre valo....
Adjon neked a Joisten e tragedia utan felepulest, lelki erot, es hamarosan ujra felszabadult boldogsagot szuletendo gyermekedben.
Kivanom ezt neked tiszta szivembol :!:

Kata

Kép
katavirag

Kis*,
nem tudok mit mondani...
Kívánok nektek erőt és kitartást.
Vendég

Kis-Csillag!

Olvastam a fájó történeteteket, így ismeretlenül is kívánok nagyon sok erőt és kitartást Nektek és remélem megtaláljátok vígaszotokat!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Katavirág! -varázsló!

Köszi téli gólyamadarat.

Kis*!

Most olvastam az utólsó együttöltött napok történetét. Nehéz bármit is mondani. Az biztos, hogy fantasztikusan erős Nő vagy, és biztosan lesz még egészséges kisbabád.
estike66

Kedves Kiscsillag!

Fogadd őszinte részvétemet. Nem is tudom le írni, hogy mit érzek, nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek.
gizmixxx

Kis-csillag!

Őszinte részvétem! Nagyon megrendített ami veletek történt, még mindig a hatása alatt vagyok és egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért..... Könnyek közt olvastam a történetedet! :cry: Nagyon sok erőt kívánok nektek, szeretgessétek egymást, ápolgassátok egymás lelkét! Nagyon erős vagy, felnézek rád!
Vendég

Dezsi nagyon örülök,hogy ilyen erőt kaptál,reményt abból,hogy én is -vagyok,én is ettől paráztam,hogy nem illünk össze apucival,de lásd nagyon is és majd meglátod Te is,úgy belédfészkelnek mint a huzat :wink:

lanyané

Lanyané!
:D ez nagyon jó lenne.... :D

Allegro?
dezsina

Kis *: Hihetelen mennyire erős vagy. Szeressétek egymást pároddal és pihenjetek sokat!!!
Estike: Ha mindenáron dolgoznod kell, akkor legalább arra próbáljál ügyelni, hogy ne emeljél és ne idegeskedjél és rendszeres evés-ivás.
Nyulasz: sok-sok babaragacs
Dezsi: Még egy kis +-t küldök én is, mivel RH- vagyok és itt is két pocaklakó rosszalkodik. Hogy is van ez? RH neg = Ikrek :D
Lanyané: Remélem derekad hamar meggyógyul, bár nem szeretnélek elrettenteni, de ez csak rosszabb lesz.... remélem nálad nem.
All: Nem ma voltál UH-n? Tüszőcskék mekkorák?
Pandácska: Te még egyben?! Ez nagyon jó hír!

Szerencsére mi is egyben vagyunk még és kórházba sem kell még bevonulni.
Apacsné

Kép
apacs

Drága Kis-Csillag és családja!
Csendben hullnak a könnyeim, hiába írtad, hoyg beteg volt...
Mégegyszer fogadjátok Őszinte részvétünket, és kívánom, hogy együtt sikerüljön tpovábblépni, amennyire lehet és szeressétek egymást nagyon!
:cry:
Vendég

Drága Kiscsillag
Hihetetlen, hogy miért történhetet meg!Végig sirtam a soraidat. Nagyon igazságtalan volt az élet veletek. Annyira nehéz ilyenkor bármit is írni, hiszen a szívem szakad meg értetek.... :cry: :cry: :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Drága Kiscsillag fogadd őszinte részvétem,hihetelenül tisztelem azt a lelkierőt ami benned van! Isten nyugasztalja Zsombi babát!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?