Sziasztok
Igen,
Kata05, abban teljesen igazad van, hogy nem tudhatjauk Kiscsillag fajdalmat atelni. Rosszul fogalmaztam. Engem csak az bantott, hogy en mennyire padlot fogtam, a tobbi velunk egyidos terhes meg irogatta tovabb a zagyvasagokat, ami mindent elarul arrol, hogy ok ezen secc pecc tovabbleptek...
Pandus, ha egyben vagytok meg
es erre jarsz, beszamolsz Kicsillagrol ? Irtad, tegnap hazament a korhazbol.
Hajnoca, Bogi baba edes kis tunemeny. A tej miatt ne aggodj, 6 honap utan mar csak luxus amugy is ...
Vikimi, a sogornom is olyan nagyon vizes lett a babajaval, mint anno te. Talan ezzel az idoszakkal lehet osszefuggesben a mozgasban valo lemaradas. Naluk a baba 11 honapos mult es eddig egyszer felallt, de jarasrol szo sincs. Lehet, hogy ok egyszeruen csak lassabban fejlodnek, nem szabad rogton a legrosszabbra gondolni. Amugy pedig van-e nekunk, varandosoknak valami olyan vizhajtotipped, ami bevalt es csokkentheto vele a vizesedes. Igy a III. trimeszterbe lepve en is gondolok erre.
Heni, most olvastam a prividet, bocsi, de nem jott rola e-mailben ertesito. Anelkul meg nem is figyelem. Nagyon-nagyon orulok a joegeszsegeteknek, es igen tudom, egy baba van mar csak, de a termeszet biztosan nem hiaba szelektal. A te kis mehednek jobb is igy. A lenyeg, hogy o, egeszsegben, szepen fejlodjon. Es a kritiikus idoszakon tul vagy
Kovesd majd a dokid utasitasait, ha mar nagy lesz mehed, esetleg gorcsolni fogsz, hogy minden rendben legyen. A vegen biztosan sokat kell majd pihenned es ugyelni az etrendre, de olyan hamar eltelik.
Katica30, uldozd csak a dokit! Ugy lehet csak eredmenyt elerni. Drukk februarra
Akkor most ki mikor tesztel?
Nyulasz
Estike
Dezsina