Katica,
Kérdezted, mit tettünk a férjemmel: hát, a legutóbbi katonaszámlás óta végülis ami új bogyó volt, az a :
multivitamin és bio szelén+ cink naponta 1, és homeopatikus golyócskák Aurum Metallicum 15 CH-s, 2x 5szem naponta. nem tudom melyik segíthetett.
A napi 100mg E és C vitamint pedig folyamatosan szedte, amit Kanyó drnő mondott. (Mondjuk az E-t nem tudom meddig lehet szedni, meg is kérdezem orvostól, mert az zsírban oldódik, és nehogy baj legyen.
Ezzel a kúrával a mozgékonyságuk is sokat javult, felpörögtek, és a számuk a 4-szerese lett. 2 millió volt legutóbb, és most 6millió, 48% prog. mozgó. (Az előző levelemben a legrosszabbbat írtam, amit akkor volt, amikor nem szedett semmit, és nagyon stresszes időszaka volt.( 0,8milliót, 6% prog.mozgó) és még egy dolgot változtatott a párom: szedett zsíroldó szűzteakapszulát, szerintem túl sokat, és megkértem, kevesebbet szedjen, mert az hajt, ésnem akartam, hogy esetleg a nyomelemeket is kihajtsa
Mindent egybevéve a homeogolyó nem árthat, és a szelén cink sem, ha eddig nem szedte a párod
Dezsi, nyugiiii, tudod, nem szabad annyira izgulni, csak lazán
Nyulasz drága, hát ott figyelnek a pocidban végre!
Ezer millliónyi babatapit küldök neked! Tessék nem nyújtózni, meg ilyenek! Most ne pucolj ablakot ám! tessék apukát rávenni a takarnyításra, ha nem tudod elviselni a látványt!