Új privát üzeneted érkezett!

sírva írom ezeket a sorokat:
jaj istenem! zsombi baba nyugodj békében! :cry: :cry: :cry:
kis csillag sok erőt, és kitartást kívánok neked és a párodnak!
várunk vissza!

katica
katica30

Kis-Csillag! :( :( :( :( :( :( :( :(
Nagyon nagyon sajnálom!! :( :( :(
dorcsi73

Kicsi Zsombor, a Joisten vezessen utadon a Mennyorszagba :!:
Kép
Kiscsillag :!: Melysegesen megrendultem a hir hallatan... Erre nem lehet mit irni, sem kivanni... :cry:
Egyutt erzek veled :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
katavirag

Kis* sok erőt, és kitartást kívánok neked és a párodnak!
Zsombi baba nyugodjon békében!
Kép
vedresandi

...én is gyújtottam egy gyertyát Értetek...
zölddisznó

Zsombor baba nyugodj bekeben :cry:
kis* es parja sok sok erot,kitartas :cry:

Kép
monyo83

Nem találok szavakat.Fogadd őszinte részvétem.
:cry: Kép
Vendég

Kiscsillag.
a szívem szakadt meg amikor megláttam Hanna sorait.
Nyugodj békében Zsombor. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

csibe
csibe32

Kiscsillag
őszinte részvétem
Kép

Zsombor baba már az angyalkák közül néz le ránk.
Vendég

Drága Kiscsillag és párja! Fogadjátok őszinte részvétünket!
GYújtottunk ZSombor babáért egy virtuális gyeryát :cry:

http://www.freeweb.hu/mjd/gyertya/gyertya.php
Vendég

Drága Kis*!
Őszínte részvétem nektek.
Zsombor baba nyugodj békében

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Drága Kis Csillag és párja! Fogadjátok őszinte részvétünket! Zsombi baba nyugodj békében! :(
kata05

Kép Kis*!Részvétem... :cry:
kandi72
Budapest III. kerület

Kiscsillag!

Fogadjátok legőszintébb részvétem! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked és Párodnak a továbbiakhoz!! :( :( :( :(
csipcsab

Szia Kis*
Sajnos mi is csak csatlakoni tudunk az előttünk szólókhoz, mert erre sem szó,sem semmilyen kifejezés nem nyújt vígaszt....
Fogadjátok ŐSZINTE MÉLYSÉGES RÉSZVÉTÜNKET ÉS EGYÜTTÉRZÉSÜNKET!

Amint erőt érzel Magadban, úgy várunk vissza!!!
üdv.
Apacs és Apacsné!

u.i Nálunk is eltört a mécses, és most gyújtunk egy gyertyát Zsomborért.

Kép
apacs

Jaj Istenem.... Annyira drukkoltam... Fogadd őszinte részvétem... Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kis-csillag!
kimondhatatlanul sajnálom! Fogadd részvétem :cry:
dezsina

Óriási fájdalom van a szívemben Kis* pici fiáért. Tavaly februárban mi ezt kaptuk.

[size=9]"Elengedem egyik gyermekemet
látogatóba- szólt-, röpke időre.
Míg szíve dobban, majd a tiétek,
s elsodor parttalan könny-patak tőle
hat-hét vagy húsz-huszonkét év után.
De addig is! Gondoznátok-e nékem?
Adnátok-e otthont, míg oda van,
míg eljövök érte újra az égen
hogy hazavigyem? Lebbenő szél lesz,
májusi hó, almavirágnyi idő
kicsi sorsa, de bánatotokban
vígasz az emlék s szavam tán békítő:

Miért is hagynám közöttetek?
Egy napszálltakor mindenki visszatér.
Gyermekemet csak tanulni küldöm:
van mit csupán csak az ért, ki arra lent él.
Széttekintettem hát a földtekén,
bölcs és türelmes oktatót kerestem,
s úgy találtam, porban baktatók közt
nem lenne eszközöm más, csak ti ketten.
Teljes szívvel tudjátok szeretni
gyermekem, nem nézve kárba ment erőt,
s nem gyűlölve engem,ha úgy tűnik,
visszakértem tőletek idő előtt?"

Véltem hallani, amint így szólnak:
"Atyánk, legyen meg a te akaratod!
Az örömért, mit gyermeked jelent,
elvállaljuk a bánat-kockázatot.
Szívünkbe zárjuk kit tőled kaptunk,
gyengéden óvjuk, hordozzuk, tanítjuk.
A boldogság, mit megkóstolhatunk
édes lesz, köszönjük hát. S visszaadjuk
őt, ha jönnek érte angyalaid
bármilyen korán, és elviseljük mi
a könnyeket, a fájó bánatot.
S ha lehet, megpróbáljuk megérteni."[/size][i]
[/i]

Leendő kismamik - higgyetek, és bízzatok nagyon!!!!!!!!! Nagyon drukkolunk értetek!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
julika79

Pandus eggybenvagytok még :?: :D
hívtam a dokit úgy mondta az utro elhagyását mint Ti úgyhogy mától kezdem :D
Alle mizu :?:
Dezsi Nyulasz hogy vagytok :?:

lanyané

sziasztok!

brumi: mivel sikerült apa eredményét javítani?

nyuszi: drukk a beültihez++++

alle: mizujs?

katica
katica30

Lanyané!
Felgyorsultak az események!!! 18-án ébresztik a 3 babánkat! Mindenkinek fel kell ébrednie :) ! Éssss 19-én BEÜLTI :!: :!: :!: Nagyon izgulok!

Nyulasz!
Mi lett a randi vége? Mikor lesz a beülti?
dezsina

dezsi: nagyon drukkolok+++++

katica
katica30

Dezsi,
Hajrá!
+++++++++++++++++++++++++
Vendég

Katica! Bella!
köszönöm szépen! Nagyon rám fér :wink:
dezsina

Dezsi, hajrá 18.-ka :wink:

Nyulasz meg már biztosan kismama :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe! :)
nagyon izgulok!!! A doktorbácsi azt mondta, hogy csak a nagyon szépeket ülteti be... Háááát, fel kell hogy ébredjenek! És nem is tudtam, hogy egy nappal előbb ébresztik őket :shock: :roll:
Gratulálok, hogy vége a kínszenvedésnek!!! :D :D (én megint híztam egy kilót, amióta szedem a napi 3 ösztrogén gyogyit :lol: )
dezsina

Köszi a drukkokat,ma visszakaptam egy 6 és egy 8 sejtest.
Dezsi!
Fel fognak ébredni!Bíznod kell bennük,én nagyon drukkolok!

Estikével mi lehet?

Csibe!
Láttom vége a kínszenvedésnek.Mikor kezdtek?
All!
Hogy álltok?
Lanyané!
Jó neked,hogy már itt tartasz,hogy elhagyhatod lassacskán az utrót.Nekem most nagyon furi,hogy nem kell kúpozni,na nem mintha hiányozna.
Pandus?
Vendég

Nyulasz!
Halamas gratula a picikhez :D :!: Látod, milyen jól randiztak :?: :!: Nagyon örülök! Most aztán tessék egy jó nagy erős pozitivet tesztelni! Hihetetlenül drukkolok :!: :wink:
és bízom az ébredésben... csak nagyon-nagyon izgulok :?

Panda!
tálán már kettőben vagytok? :)
dezsina

kis csillag :(

Öszinte részvétem! Zsombi baba nyugodj békében!
Kitartást neked és a párodnak!

Lilypie Expecting a baby Ticker
virág32

Sziasztok,

köszönöm, hogy hiányoltok. Nőttek a tüszőim, de még mindig nem eléggé nagyok, úgyhogy a gonal mellé Merionalt is kaptam, szerdán újabb kontroll UH.
(Dezsi, a végén még beelőzöl :wink: )

Nyulasz, grat a babákokhoz :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz - pocaksimogatás, pozitív gondolatok, jókedv, mosolygás, altató.....de hát úgyis tudod ezeket a titkokat!!!!!!!!!!!Hajrá!

Dezsina - hurrrrrrrrrrrrrrrrrrá!!!! Célegyenes!!!!!!!! Küldök innen faluról kakasokat ébresztőnek!!!!!!!

Ő meg Janka-baba. Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Dezsi a beülteés napján ébresztik fel őket.Hajrá ébredés :wink:

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Képzeld, hogy előbb ébresztik, mert pénteken kell 1 órakor betelefonáljak, hogy felébredtek e, és a beülti csak szombat reggel lesz :idea: Szóval lehet, hogy itt igy megy :? :?: A doki igy mondta.... :?

Julika!
Kakasok elindultak Tőletek, de miután csak lassan repülgetnek, illetve inkább lépegetnek, pont időben érkeznek! :D Csodaszép nevet találtatok!!! :) És nagyon klasszak a felvételek...

Allegro!
:D Igyekszem :D Gyerünk, növeszgesd a tüszőcskéket!!! :D :!:

Virág!
Tessék írni magadról!!!! :!: És nézd meg mi van a vonalzóddal :twisted: Valami nem kerek :)
dezsina

Sziasztok
Kiscsillag :cry: Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Katica,

Kérdezted, mit tettünk a férjemmel: hát, a legutóbbi katonaszámlás óta végülis ami új bogyó volt, az a :
multivitamin és bio szelén+ cink naponta 1, és homeopatikus golyócskák Aurum Metallicum 15 CH-s, 2x 5szem naponta. nem tudom melyik segíthetett.
A napi 100mg E és C vitamint pedig folyamatosan szedte, amit Kanyó drnő mondott. (Mondjuk az E-t nem tudom meddig lehet szedni, meg is kérdezem orvostól, mert az zsírban oldódik, és nehogy baj legyen.
Ezzel a kúrával a mozgékonyságuk is sokat javult, felpörögtek, és a számuk a 4-szerese lett. 2 millió volt legutóbb, és most 6millió, 48% prog. mozgó. (Az előző levelemben a legrosszabbbat írtam, amit akkor volt, amikor nem szedett semmit, és nagyon stresszes időszaka volt.( 0,8milliót, 6% prog.mozgó) és még egy dolgot változtatott a párom: szedett zsíroldó szűzteakapszulát, szerintem túl sokat, és megkértem, kevesebbet szedjen, mert az hajt, ésnem akartam, hogy esetleg a nyomelemeket is kihajtsa :( Mindent egybevéve a homeogolyó nem árthat, és a szelén cink sem, ha eddig nem szedte a párod
:shock:

Dezsi, nyugiiii, tudod, nem szabad annyira izgulni, csak lazán :)

Nyulasz drága, hát ott figyelnek a pocidban végre! :) Ezer millliónyi babatapit küldök neked! Tessék nem nyújtózni, meg ilyenek! Most ne pucolj ablakot ám! tessék apukát rávenni a takarnyításra, ha nem tudod elviselni a látványt! :)
Vendég

Julika, be szép is, hogy már itt tartotok! :)
Vendég

Édes, Drága Kis*!

Nem hittem a szememnek és alig fogom fel. Fogadjkátok őszinte részvétem! Nem tudok többet írni. Nem lehet.
estike66

Nyulasz! Gratula a két tüszőhöz, ha jól olvastam már vissza is kaptad a kiocsikéket.

Brumm! Gratula apának! Sztem simán lehetne így inszem. IUgaz, bízni kell Kanyó dr-nőben.

Julika 79! Meglestem Janka babát, gratullálok hozzá!

Róla. Pénteken felébredt mindhárom embrió, igaz nem voltak tökéletesek, de nagyon jók. 6,5 és 3 sejtesek.

Tegnap estig pihi volt, ma már meló. Szörnyű, mert itt ilyenkor ember feletti a hajtás, 12-13 óra naponta, és óriási a stressz. Nem tudok mit csinálni. Bizakodom.

Mindenkinek drukkok és ölelések.
estike66

Estike,
babaragacsok +++++++++++++++++++

Dezsikém
nagyon szorítok ám neked!

Nyulasz,
mai napi babaragacsok

Brumi
Ez tényleg szép eredmény!

Julika,
nagyon aranyos Janka-baba!:)
Vendég

Brumi! :D
Ja,ablakpucolás...Még nem húztam el a sötétítőt :lol:
Na,jó,csak vicc volt.Semmit sem teszek.Sőt,most is fekve írok,vettünk laptopot.
Örülök,hogy így javult a párod eredménye,nagyon drukkolok nektek!
Julika!
Milyen csodás képek! :wink: Janka-baba :D ez nagyon édes!
Estike!
Ez szuper!Sok-sok babaragacsot küldök!
Ha ennyire szőrnyű,nem tudnál eljönni pár napra táppénzre?Mondjuk egy megfázással?Vagy hasmenéssel?Vagy akármivel?
All!
Holnapra nagy drukk!Szépen megnőnek azok a tüszőcskék!
Dezsi!
Most nem kapok hcg szurit beülti után,ami azért szuper,mert így már jó korán lehet tesztelgetnem,nem kavar be a szuri :oops: :oops: :oops: :D
Látod Estikének is szépen feébredtek a babái,meglátod minden rendben lesz!
Pandus?
Köszi Bella! :wink:
Vendég

Nyulasz - halihó! Ez az a derű ami igazán kell a babáknak!!!!! Csak ilyen ügyesen tovább is! Jó ötlet a laptop, próbálj csak minél többet pihenni! Hadd nőjjenek jó nagyra, hadd fészkeljék be magukat a legjobb helyre odabent! :lol:

All - jó munkához idő kell! Bizalom ,és türelem! Milyen jó lesz nektek itt hárman együtt kismaminak lenni!!!!!!!!!!!!

Dezsina - mert te vagy a harmadik ugye tudod?????????????????Mindjárt itt a péntek! Azt hiszem olyan izgatott vagyok, mintha velem történne! Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Kép

Kép
julika79

Sziasztok Lányok!

beszéltem Kis-Csillaggal! A körülményekhez képest nagyon jól van, klassz talpraesett csajszi! :wink: Mindenkit puszil és nagyon köszöni, hogy gondoltok rá! Nem sokára hazaengedik és akkor újra írhat nekünk!

Nyulasz!
Ennek igazán örülök, hogy nem katál hcg szurit! Most aztán készítheted a teszteket! És minden nap erősődni fog a két csík :wink: :D :!: Nagyon bíztató, hogy Estikének is felébredtek!!!

Estike!
Mennek a babaragacsok!!! És tényleg mond azt, hogy influenzás lettél, lázas vagy és gyenge! Aztán pihensz 5 napot és kész! Tényleg nyugira van szükség!!! :!:

Bella!
:) köszi! :D

Brummi!
igyekszem nem parázni :D nehééééézzzz...
Kérjük az aktuálisabb vonalzót :!: apa vizsgálati eredménye már megvan.... :?
dezsina

Julika!
köszönöm szépen! aranyos vagy, hogy ennyire drukkolsz a többieknek és köztük nekem is! Nagyon bizakosom, megérdemelnék már is.... :roll:

Nyulasz!
tényleg pihi ezerrrel és tök jó ötlet a laptop! akkor ma többet is írsz mint 1! :wink: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nyulasz!

Szupi a vonalzód!

Mindenki!

Köszi drukkokat, elkél. Ha most ácsiba mennék, az felérne egy árulással. Ezt a kicsikéknek is elmagyaráztam.

Drukk hegyek lányok!
estike66

Dezsi!
Igyekszem.Ez már a második :D
Már betáraztam a tesztekből :wink: Jó lenne már lövöldözni :lol:
Estike!
Csinálj te is vonalzót!Jó?
Vagy ha gondolod csinálok neked egyet,és elküldöm,te meg csak bemásolod az aláírásodhoz,s ott lesz.Csak írd meg milyen legyen,mi láttszódjon rajta.
Vendég

Még azt akartam írni,hogy örülök annak,hogy Kis-csillagék próbálnak pozitívak maradni,nagyon sokat gondolok rájuk,és rengeteg erőt kívánok nekik!Mindig összeszorul a szívem,amikor belépek,és a gyertyákat meglátom.
Vendég

Nyulasz!
teszteim már nekem is vannak :lol: :lol: Csibe jóvoltából! :lol: :lol: És csak pár nappal fogsz beelőzni, na jó, egy héttel :twisted: :P Mindjár begyorsul a csigu :D :D :D
dezsina

Dezsi, ha beszelsz Kiscsillaggal, add at olelesemet. Vasarnap este a templomban gyujtottam Zsomborkanak egy gyertyat.
Azt hiszem, engem tulzottan is megviseltek a tortentek, hiszen kozel egy idoben estunk teherbe. Julika az, aki meg ezt a helyzetet igazabol at tudja elni. Amikor mar egy baba ekkora, mozgolodik, sot! megszuletik, es elvesziti valaki, mar ugyanolyan fajdalom, mint egy elo felnott gyermeket elvesziteni.
Annak viszont nagyon orulok, hogy itt mindenki tudott gyaszolni egy napig, mert az aprilis-majusi babavarok egy sor reszvet utan mar a marhasagaikat targyaltak a babakocsikrol es a vercukorvizsgalatrol. Pedig humoros embernek gondolom magam, de azert erzem a hatarokat. Ok bezzeg a poenokra sem reagalnak. Tisztelet a kivetlenek.

De lehet, hogy csak en vagyok erzekeny.... :cry:

Na, de az elet megy tovabb, es drukk az uj esemenyekhez :lol:
Hajra Nyulasz :!: :!: :!: En azt erzem, nalad most osszejon...
katavirag

Katavirág, bocsi én nem értek veled egyet abban, hogy szerintem ezt a helyzetet senki nem tudja át érezni(se te se más), akinek nem volt ilyen helyzete( kívánom h senkinek ne is legyen!).
kata05

Drága Kiscsillag!
El sem tudom mondani,szavakba ezt nem lehet kifejezni, amit érzek...mélységesen fáj....ezt csak a szív érzi odabent mennyire nagyon..... legmélyebb,őszinte részvétem nektek.Sok sok erőt reményt.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?