Új privát üzeneted érkezett!

Estike már a pocidban figyelnek :wink: nagyon nagyon szorítok :D
Dezsi 21.én lesz az egy szerencsés szám!a szerencse mostmár meletted lesz :wink:
Dorcsi nagyon gratulálok,teljesült az álmod most aztán tessék vigyázjni magadra :D

lanyané

kis *: nagyon-nagyon drukkolok+++++++++

nyuszi: hajrá randi! drukk+++++

katica
katica30

Sziasztok!
Pandus!
Örülök,hogy Ki-csillag erős!Kitartás nekik.

Csak egy kérdés,volt már valaki,aki csak duphastont kapott?Mert Krizsa doki megkérdezte,Utrogestánt szeretnék-e vagy Duphastont.Azt mondtam amelyik jobb,szerinte minkettő jó,de így nem kell kúpoznom,mert ez szájon át szedhető.De az elsőnél megkérdeztem,hogy kúp helyett nem szedhetném inkább azt az utrót,amit szájon át kell,akkor azt mondta,a kúp jobb,ott helyben hat.Most mégis inkább a másikat adta.Nem igazán értettem,de bízom benne.
Vendég

Kis* imádkozom értetek!
Vendég

Jajj ez nagyon rossz hír, sok erő és kitartást kívánok Kiscsillagnak :(

Kép

csibe
csibe32

Jajj Csajok! Kényszerpihin voltam és csak most látom, hogy mi történt Kis-csillaggal! :cry: Ez valami szőrnyű! Sajnos ennyi idős babánál mindegy, hogy mennyi a súly, sokkal jobban számít a betöltött hét! De bízni kell benne, hogy minden rendben lesz és imádkozni! Nem tom melyik kórházban vannak, de Veszprémben nagyon jó a PIC(ha van még egyáltalán :roll: ) és Győrben is!
Vendég

Kis- csillag, nagyon imádkozom értetek! Nagyon jó h pozítív vagy! A rossz gondolatokat száműzni kell most! További kitartást!
kata05

Sziasztok,
én olvasgatlak Titeket, de most írok is
Kis Csillagért és babájáért én is imádkozom!!!!

KépKép
tobi

Kiscsillag és csillagbaba!

Üdv babóca a nagyvilágban! Sokan imádkozunk picinkó életedért! Maradj velünk, nődögélj!

Anyucinak kitartás! Szurkolok én is! ( nem feladni, már 20 hetes babók is akadnak aki eg. babucikként nőtek fel)

Puszi mindenkinek!

Ja és Nyulasz! Szerencsés randit a kicsiknek!

Gina
Vendég

kis *.nagyon nagyon szoritunk++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
monyo83

Először is nagyon szorítok Kis*-nak és a babájuknak. Remélem, jó kezekben vannak és megerősödik ez a kisbaba de rossz érzés ilyen híreket olvasni

Dorcsi, gratula!

Nyulasz, neked is, és drukk a randihoz :D

Rólunk egy gyors helyzetjelentés: mindkét oldalon szépen nőnek a tüszőim, 4-5 van mindkét petefészekben, 11 mm-esek. Kaptam még Gonalt, hétvégén még szuri, hétfőn reggel UH, és ha minden úgy alakul, ahogyan kell, akkor szerdán lesz a punkció.
És most tök boldog vagyok, hogy idáig már eljutottunk.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Annyit gondolok Kis*-ra....biztos erős a picurka és tudja mennyire várják, nem fogja feladni Ő sem :!: Annyian szorítanak, imádkoznak értük, hogy csak jóra fordulhat minden.

Nyulasz
Ügyi voltál, bizti sikeres lesz a randi, szorítok nagyon :!: :wink:
Én eddig csak utrót használtam, szóval passz.

Alleg
Szépek a tüszőcskék és szerda mindjárt itt van :wink:

Estike
Beszélj a babuciknak, remélem minden rendben volt. Csak pozitívan :wink:

Még visszanézek majd, hátha lesz új hír.
Vendég

Szisztok!
Kis-csillag és a legkissebb Csillag!Sok erőt és kitartást,ma is!!!!!

All!
Ügyes vagy,drukk a tüszőidnek!!!!
Vendég

Kiscsillag éjszaka felkeltem és még akkor is eszembe jutottatok!mára is sok erőt kitartást és egézséget nektek!
Allle ezek szupi eredmények :wink:

lanyané

Kiscsillag,
Nagyon szorítok nektek!

Nyulasz
+++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
ezek jó eredmények, csak így tovább

Estike?
Vendég

Köszönöm a drukkokat,mind a kettő megtermékenyült,hétfőn 12-re megyünk értük.
Kis-csillagékról tud valaki valamit?
Vendég

Nyulasz,
Majd hívom őket délután, hátha tudnak valami bíztatót mondani az orvosok. Folyamatosan ők járnak az eszembe, gondolom mindenkinek :roll:
Vendég

Kiscsillag, szorítok Nektek! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Kis-csillagnak nagyon drukkolok és a babájának is hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Pozitív példaként!!
Az én nővéremnek is 8 évvel ezelött gond volt a második terhességével! 6 hónaposan megcsászározták,és a gyermek 810 g volt és 33 cm!!!!!!!! Azóta már első osztályos nagyfiú,és bizton állíthatom hogy a legzsiványabb és elevenebb gyermek!!!! És teljesen EGÉSZSÉGES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt kívánom Nektek is Kis-csillag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Beszéltem Kis-csillaggal. Volt Zsombornál nagyon édes baba mozgatta a lábait, kerek fejecskéje van, 30cm :D már pisilt egyszer, ami nagyon jó. Kap antibiotikumot meg valami szurit, hogy érjen a tüdeje, ingerekre jól reagál. Bódításban van, hogy ne legyenek fájdalmai. Doki mondta, hogy még bármi lehet, de bízni kell a legjobbakban. Kis* jól van csak fáj a sebe, lassan beindul a teje és ha jobban lesz Zsombor, akkor majd kaphat belőle.
Vendég

szerintem ezek azért jó hírek Kisékről :D továbbra is drukkkkkk.
Nyulasz szupiiii hétfőre benne vannak a pociban a kisnyulaszok :wink: és ott is maradnak :wink:

lanyané

Nyulasz,
Hétfőre mennek a ragacsok :wink:

Kis* mindenkinek köszöni, hogy drukkol nekik!

Apacs???? Nagyon eltüntetek!!! Jól vagytok??

Lanyané,
Hogy vagytok? Mindjárt betöltöd a 12.hetet :D

Allegro,
Ha szerdán lesz a leszívás, akkor már jövőhéten a pocakodban lesznek! Drukkolok!

Mai pocakom:
Kép
Vendég

Pandácska
Köszönjük a híreket. Félve léptem be, de nagyon örülök, hogy ezt olvastam. Továbbra is bízni és reménykedni kell. Remélem holnap is jó hírekkel jössz, ha beszélsz Kis*-gal.
Vendég

Pandácska
Pont egyszerre ment az üzi :lol:
Nagyon szép a pocakod...irigykedek és esz ám a fene :oops:
Vendég

jó reggelt!

kis *: nagyon-nagyon szorítok nektek!

alle: hajrá tüszők! :wink:

nyuszi: mennek a drukkjaim+++++

pandus: köszi a jó híreket kis *-ról. én is tervezem, hogy délután felhívom őket. a pocakod szép :wink:

katica
katica30

Pandus neked mindíg szép a pocóka duDorkád :D
köszi jól vagyunk végre elmúlt a hányás,az émelygés a rossz közérzet ismét magam vagyok tudok kedves lenni nem csak hisztis :oops: és végre van kedvem kimozdulni itthonról nem fáradok el olyan hamar,a derekam szokott estére megfájdulni a bal oldalon,de ha Apa bekeni flektorral akkor jobb,jövhéten megyek a védőnénihez aztán a kövhéten a dokibácsihoz.Te voltál azon a kombinált szűrésen annó,amikor a 11-13héten vesznek vért illletve a 12.heti uh alapján megtudják mondani 95%.-osan a downkór meg ilyeneket,ezt majd a dokim mondja vajon vagy ezt én dobjam fel,nem szeretném ha megszúrnák a pocaklakóimat hallottam arról sok rosszat :cry:
látod 15.e lesz Dorka szülinapja :wink: amúgy jól viseled még vagy már jobb lenne ha kint lenne a Drágád :?:

lanyané

Zsani, Katica
Köszi :D

Lanyané,
Igen voltam azon a vizsgálaton. Nekem nem a dokim mondta, hanem magamtól elmentem.
Vendég

Hú,én is félve léptem be,de örülök,hogy már vannak pozitív fejlemények!Ha ennyien imádkozunk értük,nem lehet baj!Minden napért,külön-külön,minden nappal közelebb kerülnek a biztonsághoz!Köszi Pandus az infót!
És bomba kismama vagy!És bomba anyuka leszel napokon belül!
Köszi mindenkinek a drukkot.
Estike!
Mi volt tegnap?
Vendég

Sziasztok!

Kiscsillagnak nagyon sok erőt, egészséget és boldogságot kívánunk a kis Zsombihoz.
Nem lesz semmi baja Zsombinak, meglátod.
A nővérem kisfia 4 évvel ezelött alig 1kgosan jött a világra. Igaz pár héttel tovább bírta, de csak azért mert összestoppolták a méhszájat és szigorúan fektették. Zolikának nem maradt vissza semmi abból, hogy korábban bújt ki közénk. Viszont ezek a kis lurkók behozzák a lemaradást. :) Eleven, hiperaktív gyermek.
... Makk egészséges. :)

Mi már jobban vagyunk.
Kibújt az első fogacska, alul. Lassan jön mellette a második is. :D Minden egyéb előjel nélkül. Tegnap úgy vettem észre, hogy alig bírtam kivenni a kanalat a szájából úgy ráharapott. Akkor már kint volt a kis hegye a fogacskának. Olyan édesen néz ki. Persze még alig látni, de már 'harap" vele.

Szeretnék kérni tőletek egy szívességet.
Beneveztem Bogyibabát a babavilag.com 2008. 04.heti babaszépségversenyére.
Megtennétek, hogy 'segítetek" nekünk. :wink:
babavilag.com -on a fotógaléria -ban lesz a 4. heti képek között.
(Magyar Boglárka)
Ezt a képet tettem fel róla:

Kép
Az első kanállal evés

Mindenkinek előre is köszi.

Drukkolunk mindenkinek, hogy a tervei szerint alakuljanak a dolgai.

Apacsékról mit tudni? Nagyon eltűntek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca tuti nyerő ez a kép :D :wink: tündéri kis ügyes.persze rámegyek a babavilágra :D

lanyané

Hajnoca!
Kerestem Bogibabát,de nem találtam.Mikor lesz fenn?Vagy rossz helyen néztem?
Vendég

én sem találtam a 4.hetit lehet még nem rakták fel?

lanyané

En egesz veletlenul vagyok netkozelben hetvegen.....

Most csak annyit tudok irni, melyen megdobbentem es konnybe labadt a szemem, pedig csak neten ismerjuk egymast....

Draga Kiscsillag, en is imadkozom ertetek :!: :!: :!:

Az, hogy ennyien gondolnak ratok es ez a sok pozitiv pelda adjon erot nektek az elkovetkezo 3 honapban, amig Zsomborka egeszseges nagy babava fejlodik es hazamehettek a korhazbol.

Kép

Amilia 283 grammal szuletett es egeszseges babava erett hala az orvostudomanynak.
katavirag

Sziasztok!!

Kis* : Az egész Apacs család szorít értetek! Kitartást és sok-sok egészséget kívánunk!!!!!!!
Pandus: Nagyon szép a pocid, Hogy bírod a pocid?
Nyulasz: Hétfőre nagyon sok drukkkkk
Hajnóca: Csoda szép Bogibaba
Lanyané: Mi is voltunk kombinált szűrésen az Istenhegyi Klinikán. Nekünk az ikrek miatt Krizsa doki javasolta. (Pocaklakókat nem szújrák meg ennél a vizsgálatnál és az eredmény 1-1,5 órán belül kész)

Rólunk: mi jól vagyunk (kop-kop-kop) Szerencsére még egyben.

Kép
apacs

Apacsék köszike akkor oda megyünk.remélem jól vagytok!sok puszi

lanyané

Sziasztok!
Olvasó üzemmódban drukkolok Kicsicsillagéknak, minden jókívánságomat küldöm így a cyberen! Az orvostudomány elképesztő dolgokra képes! Ha belegondolok, olyan hihetetlen! Kiscsillagnak légyszi mondjátok meg, hogy az Icipici Csillagért annyian drukkolnak, hogy ezek az energiák eljutnak hozzá, az biztos! Neki gyors felépülést kívánok!

Nyulaszka!
Gratulálok! látod, meglett mindkettő! :) :) :) eljött ez a nap is! :) most már nagyon aktuális az a Nyulasz avatar! :)
Te most meddig fogsz pihizni otthon?

Pandus, le a kalappal! Nagyon csecse a pocid! És a karod is, hogy maradtál ilyen nádszálkisasszony? A karod is olyan szép vékony! milyen étrended van? Gonbolom amikor kifánkol, csak úgy hullámzik a pocid! :) van róla videó esetleg? Olyan csodálatos dolgok ezek! Én is akaroooook :)

Katavirág, Julika, Lanyané, látom szépen fejlődtök! :) További jó komplikációmentes gömbölyödést!

Apacsék,
Lassan eljön a ti időtök is :) Van képetek a babaszobáról esetleg?

Rólunk: Apa vizsgálati eredménye majdnem felülmúlta a várakozásainkat.... Volt már tavaly 0,8Milliós 6%-os progresszívan mozgó katonacsapat, most sikerült feltornázni 6Milliós 48%-ra! :) A BMC-ben nem támogatják az inszemet, de az első dokimmal beszéltem, ahonnan odaküldtek minket, és ott ezzel az ereedménnyel csinál inszeminációt. Olvastam itt nemrég, nem tudom ki írta, hogy tényleg több helyen csinálnak 5 milliótól inszemet? Ha van egy pici esély is így, akkor először azt csinálnánk, nagyon összejött minden, anyagilag most nem tudunk lombikozni sajnos, megvettük a házikónk végre, és nem betervezett szétbombázásra került sor, ami pont elvitte a lombikgyógyik árát.

Estike, katica, Nektek is drukkolok!

Hanna, hogy vagy? Hol tartotok? olyan titokzatos vagy... ugye minden rendben?
Vendég

Brumm,
Étrend? Sok édesség, rengeteg kaja :D nagyon tudok enni :wink: a terhességem első 27 hetében nem kívántam az édeset, de amikor kórházba kerültem, egy nap megettem 3 tábla Milkát. Na azóta sok csoki lecsúszik. Örülök, hogy jól lett a párod eredménye!

Apacs,
Bírom. Mesélj magatokról nagyon eltüntetek.

Hajnoca,
Mindjárt megkeresem ezt a szavazást.

Vikimi,
???????

Nyulasz,
Köszi :wink: Holnap már kismama leszel :D
Vendég

Pandus légyszi segíts :!: az uttrogesztánt meddíg kell használni és hogy kell abbahagyni :?: erről a dokinéni semmit nem mondott és a dokihoz meg csak két hét múlva megyek :oops:

lanyané

Lanyané,
Nekem addig kellett amíg 13+0 nem lettem. Amikor 11+0 voltam fokozatosan csökkentettem 6-ról indultam és a végén már csak 1et tettem fel.
Vendég

Brumm,
gratulálok, nagyon ügyesek vagytok! Ez tényleg jó eredmény!Remélem, sikerül inszemeznetek és babázni 2008-ban :D

Pandácska, látom, még mindig egyben :wink: :)

allegrobarbaro

köszike,szerinted ezt mindenkinek igy kell vagy egyén és terhességfüggő?Dorka még jólérzi magát bent :?:

lanyané

Lanyané,
13. hétre mindenki lerakhatja(valakinek elöbb is szokták javasolni) akkor már átveszi a méhlepény a szerepet. Nincs értelme túl sokáig se szedni. Szerintem egy telcsi a dokidnak és akkor majd elmondja, hogy mit csinálj. Dorka jól talán túlságosan is :lol: de nem bánom :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nem hoztam jó hírt. :cry:

Kis Csillag üzenetét továbbítom:

Ma reggel 8 órakor elbúcsúztunk Zsombor babától.

Kép

Lányok, ne adjátok fel, mindenki anya lesz!

Azt üzeni, ahogy tud, majd jön. Mondjatok egy imát a babáért.

:cry: :cry: :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Nincs annál nagyobb fájdalom, mint amikor egy anya, elveszíti gyermekét :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Vendég

Kiscsillag!

Annyira sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Kiscsillag! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Zsombika Isten nyugosztaljon!

lanyané

Kis*, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Annyira bíztam pedig.... :cry: :cry: :cry:

Lanyane
Én is úgy hagytam ez az utrót, ahogy Pndácska írta. Én először a délit, aztán a reggeli és esti adagot 1-re csökkentettem. Aztán már csk este maradt 1.
Vendég

Jaj Istenem...nem is tudom, mit írjak :( Kis*, minden erőtökre szükségetek lesz most...Kívánok nektek kitartást, erőt, és őrizzétek meg Zsombort a szívetekben mindörökre

allegrobarbaro

Kis*,
a szívem szakadt meg amikor megláttam Hanna sorait. :cry: :cry: :cry:
Nyugodj békében Zsombor. :cry:

Sok erőt, egészséget és kitartást a továbbiakhoz. :cry:
Mi itt vagyunk, ha kellenénk.

Vigyázzatok nagyon magatokra. :!:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép

Könnyek közt irom a következőket. Zsombor baba nyugodj békében! Kitartás Kiscsillagnak és a párjának!

Gina
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?