Sziasztok!
Olvasó üzemmódban drukkolok Kicsicsillagéknak, minden jókívánságomat küldöm így a cyberen! Az orvostudomány elképesztő dolgokra képes! Ha belegondolok, olyan hihetetlen! Kiscsillagnak légyszi mondjátok meg, hogy az Icipici Csillagért annyian drukkolnak, hogy ezek az energiák eljutnak hozzá, az biztos! Neki gyors felépülést kívánok!
Nyulaszka!
Gratulálok! látod, meglett mindkettő!
eljött ez a nap is!
most már nagyon aktuális az a Nyulasz avatar!
Te most meddig fogsz pihizni otthon?
Pandus, le a kalappal! Nagyon csecse a pocid! És a karod is, hogy maradtál ilyen nádszálkisasszony? A karod is olyan szép vékony! milyen étrended van? Gonbolom amikor kifánkol, csak úgy hullámzik a pocid!
van róla videó esetleg? Olyan csodálatos dolgok ezek! Én is akaroooook
Katavirág, Julika, Lanyané, látom szépen fejlődtök!
További jó komplikációmentes gömbölyödést!
Apacsék,
Lassan eljön a ti időtök is
Van képetek a babaszobáról esetleg?
Rólunk: Apa vizsgálati eredménye majdnem felülmúlta a várakozásainkat.... Volt már tavaly 0,8Milliós 6%-os progresszívan mozgó katonacsapat, most sikerült feltornázni 6Milliós 48%-ra!
A BMC-ben nem támogatják az inszemet, de az első dokimmal beszéltem, ahonnan odaküldtek minket, és ott ezzel az ereedménnyel csinál inszeminációt. Olvastam itt nemrég, nem tudom ki írta, hogy tényleg több helyen csinálnak 5 milliótól inszemet? Ha van egy pici esély is így, akkor először azt csinálnánk, nagyon összejött minden, anyagilag most nem tudunk lombikozni sajnos, megvettük a házikónk végre, és nem betervezett szétbombázásra került sor, ami pont elvitte a lombikgyógyik árát.
Estike, katica, Nektek is drukkolok!
Hanna, hogy vagy? Hol tartotok? olyan titokzatos vagy... ugye minden rendben?