Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Ne haragudjatok, hogy nem voltam mostanában, de mindíg oyan későn értem haza, hogy már nem volt kedvem beindítani a gépet.

Magdolnam, azt néztem, a babás görbédnél, hogy ti is a peteérésed előtt 2 nappal voltatok együtt a férjeddel. (nem csodálom, hogy kislány :wink: ) Most nálunk is ez a helyzet, szóval akkor van esélyem. :D Nagyon aranyosak a fülbevalók, és a ruhák.

Lilla, még az is lehet, hogy nem fogsz tudni síelni? Én megmondtam a múltkor. :lol: , hogy amikor nem is akarod, akkor jön össze.

Nati hőjével mi a helyzet? Kíváncsi vagyok rá, és arra i, hogy csinált-e ovu tesztet.

Virág, sajnálom pirit. :( akkor gyakorlatilag most is 26-27 napos a ciklusod. Mert hivatalosan a 27. napra jött meg neked, de ha azt a napot nem számoljuk, mert már este volt, akkor is 27 napos.(az a nap amikor megjön már az új ciklusod első napja) De nézd a jó oldalát, hamarabb lesz peteérésed. :lol:

Én már 3 napja iszom a palástfű teát. De már most kivagyok tőle, mert már az illatát sem bírom. De ha szép nyh-t akarok, ahova be lehet ágyazódni, akkor ez egy szűkséges rossz. Kibírom. :D Egyébként semmi más nem történt. Ja csak egy valami, csak úgy kíváncsiságból rámértem a reggeli hőmre, bár biztos, hogy volt pé-m, de azért jobb biztosra menni. És 36,8 és tegnap is annyi volt. Amikor mértem pé- utáni 2.3. napon sosem volt ennyi. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

2. laptetőm ebben a ciklusban, Nati, követlek!

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi, dobj 1 görbét!
magdolnam

drukkolok ám!
magdolnam

magdolnam régit tudok neked küldeni, mert most csak tegnapi és mai van, mindkettő 36,8

ez a noemberi, azóta igazából nem néztem
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 20800_.png

Ez a mostani, csak a miheztartás végett, a 16. napon volt a pé.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 20800_.png

Kép
Kép
cs_erika

ööö az utolsó csak 3 napot jelenített meg nálam :shock:
magdolnam

Magdolnam, nem mértem hőt ebben a hónapban, tegnap és ma, csak a kíváncsiság hajtott. Ezért. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

szóval ezért igazából nem nagyon értékelhető a görbe, csak annyiból, hogy már pé. után felszaladt.

Kép
Kép
cs_erika

értem :idea: akkor drukk 1000-el!
magdolnam

Erika
Igyad csak a palástot, biztos használ. Én is most csináltam egy adaggal. Én egy édeskét teszek bele, úgy elviselhetőbb az íze.
Drukk!
A hőd nagyon jó, novemberben is az volt, és a lényeg, hogy a pé utáni szakaszod 14 nap. Ez szuper.

Most megmértem a hőm kíváncsiságból. 37,2. Talán akkor ma nem jön meg.

Kép
p__lilla

Lilla, nekem nem is az ízével van a majom, azt már kezdem megszokni. Az illatával nem bírok megbarátkozni.

Te még csak 11 nappal vagy pé után, azért a ciklusaid hosszabbak voltak eddig mint 24 nap. Ma biztosan nem jön meg neked. Drukkolok, hogy később se jöjjön meg. +++++++++++++++

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!
Apu az intenzíven, megműtötték, még válságos az állapota. Tegnap voltunk bent nála, aktívabb volt sokkal, mint 2 napja, és spontán lélegzik. Nem tudom mennyi ideig tart, amíg felépül, de én nagyon bízom benne, hogy hazajöhet nemsokára..

Magdolnám:
Ha olyan rucit néztél ki, ami 1 éves kor körül jó, és esetleg nyári, de télen nő bele, akkor sincs gond. Én úgy csináltam télen a rucikkal, hogy alá harisnya, hosszú ujjú body és vékony pulcsi, rá a ruha. Zabálnivaló volt így is! Csak nem fogsz otthagyni egy tündibündi rucit?? :)
Annának 6 hónaposan lövettük ki a fülét, nem volt vészes, az nem tetszett neki, hogy lefogtuk. Nem gyulladt be, nagyon jól viselte.
Én már a kórházban kilövettem volna, csak nem tudtam, hogy ott megcsinálják.. Gyönyörű a fülbevaló!

Kép
Kép
Kép
mágnes

magdolnam, hol olvastad hogy a lactacydot betiltották?
lilla, nekem is totál úgy fájt mintha meg akart volna jönni. Biztos is voltam benne hogy nincs bébi. De aztán mégsem jött meg. De utána is csomószor volt ugyanolyan érzés... Nem tudom mitől lehet, de ezt ne vedd alapul. NEkem egyetlen eltérés volt, hogy mielőtt megjön mindig fáj a derekam is és az nem fájt...
ja, és 37,2-vel szerintem nincs is sok esélye pirinek... :)
ditta, az émelygést ne várd, nekem sem volt egyszer sem egyáltalán. Úgyhogy lehet hogy neked se lesz. :) és a kenyeret nem géppel csináltam. :)
szerintem a politikát meg hagyjuk ki...

KépKép
muffin

majom=bajom :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Ja és a kinőtt rucik tunikának is szuperek :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Muffin, nem betiltották a LActacydot, hanem valami miatt a GSK beszűntette az itteni forgalmazását ( az irigáló folyadéknak). Állítólag külföldön lehet még mindíg kapni.

Kép
Kép
cs_erika

megyek vásárolni és szavazni

Kép
Kép
cs_erika

csak végig futottam a cikken, nem olvastam el. A googleban keress rá, én is ott találtam.
Mágnes, na akkor ez jó, ha saját maga lélegzik! Nagyon erős ember lehet!
Igazad van a ruhával kapcsolatban :wink: sőt a tunikás dolog se rossz! Olyan Haraszti honvágyam van már! Mi van a házzal? Majd 1-szer azért összefuthatnánk! Pont egy év múlva tervezzük a visszaköltözést. Mennyiért csinálnak manapság tetőszerkezetet??? 100nm2 házra?
Erre a kérdésre tud valaki válaszolni? Jaj Nati, te is tető-izében vagy, csináltatásban, ha jól emlékszem
Era, lehet nektek is lányotok lesz? :wink:
magdolnam

Köszi a bíztatást csajok! Ma még eddig semmi. Most izgulhatok, hogy holnap is legyen legalább ennyi a hőm.

Most ebédeltünk, tele vagyok nagyon.

Mágnes
Apukádnak jobbulást, és kitartást kívánok. Biztosan napról-napra jobban lesz.

Magdolnam
Fogalmam sincs mennyi egy tető. Biztosan van 1-2 millió anyaggal együtt. De Nati szerintem jobban tudja.

Kép
p__lilla

nagyon szép idő van :!: virágot fogok ültetni :D
magdolnam

az a baj hogy én is kb 1-2M-re gondoltam. A fűtés 6-700.000lesz :?
magdolnam

sziasztok!

jól elfáradtam a takarításban meg a főzésben. képzeljétek szúrkált a babóca mikor már a derekam is fájt a hajolgatástól. biztosan mondta hogy hagyjam már abba.

Magdi!
gyönyörű a fülbevaló!!!!!!! a rucik is édesek.

Ditta!

visszaolvastam a terhesnaplómat, írom a gépbe(biztos azt gondoljátok hülye vagyok, de legalább most jól jön).
szóval az 5hét elejétől émelygés, és az 5.hét 4.napján hánytam először. reggel ugye nem sok minden van az embereben, akkor csak kinlódtam. de innen kezdődtek. de neked nem feltétlenül muszáj ilyen korán rosszul lenned.
általában 6-7.hétre írják. nekem igazából a 14.hétig tartott, de a 12.héttől már enyhült, néha még most is van, de elviselhető.

mágnes! jobbulást az apukádnak!!!

Kép
andyfekete

ERika!
szerin tem jó a hőd, meg Lillának is.
csajok amíg nincs piri, van remény. persze én könnyen beszélek.

csajok akkor nekem is kislányom lesz?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 20800_.png

Kép
andyfekete

Na megjöttem a vásárlásból, most nézem, hogy sokkal többnek tűnt amit vettem, és ahogy pakoltam be a hűtőbe, alig lett valami. bevásároltam egy csomó fűszert mert úgy döntöttem kísérletezgetni fogok. Eddig nem nagyon főztem, mert megoldottuk máshogy. Ebédeltünk hétvégénként anyósoméknál, vagy az én szüleimnél, hétközben pedig menza kaján éltünk. DE most már ezek a kifőzdés kajáldák is kezdenek megdrágulni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire jövünk ki íg olcsóbban. Szóval főzni fogok. Nagy elhatározás. :D

Andy, én elnéztem Magdolnam görbéjét, vagyis nem nagyítottam ki, és úgy látszott, mintha a peteérése előtt lett volna 2 nappal az akciózás, mert akkor tényleg tuti a fiú. De ők naponta voltak együtt, szóval rendes verseny volt, és a lánya kilőtte a fiúkat. :lol: Nálunk azért lesz esélyesebb a lány, mert a peteérésem előtt másfél nappal voltunk együtt. És addig a fiúk nem bírják,(hivatalosan) A barátnőmék is így készítették a 2. lányukat, és nekik is bejött. Szóval Andy nem mondom, hogy lányod lesz, mert nálatok is volt akció a peteérésed előtti nap, és aznap. Legalábbis a hőd szerint.

Jó hosszú lettem, bocsika. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Tényleg, Lilla! Te miért várod pirit a 24. napra?

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Nem várom a pirit. Csak azért gondolkodtam, mert a hőm reggel alig akart felmenni 37-re. Bár nálam ez nem jelent semmit, mert múlt hónapbanis 37-nél jött meg. 13. nap volt pém, úgyhogy 25-26-os hónapom lenne.
Ja, és fáj a derekam. Mondjuk eddig nem figyeltem, hogy mensi előtt szokott-e fájni.

Most jöttünk meg a szavazásból. Kíváncsi leszek mi lesz az eredmény. :roll: Na de hagyjuk.

Olyan szép idő van kint. Süt a nap és 15 fok van nálunk.

Kép
p__lilla

Most meg már "mintha meg akarna jönni" érzésem sincs. :cry:

Kép
p__lilla

most nézem, hogy anmit kettővel előbb írtam levelet elírtam azt, hogy tuti fiú. Szóval az ott tuti lány akart lenni. Én ma totálisan szórakozott vagyok nagyon úgy néz ki.

Kép
Kép
cs_erika

Erika!

most akkor mi van? tuti lányom lesz?

Lilla! még korai lenne a piri. és a hátfájás lehet mástól. a derekam nekem is fájt a 24 és 26.napokon, nézd meg a görbém.

Kép
andyfekete

Andi neked kétesélyes. 50-50% a fiú-lány lehetőség

Kép
Kép
cs_erika

köszike, remélem 3 hét múlva már tudjuk, de mindegy csak egészséges legyen!

Kép
andyfekete

Sziasztok!!!!

Csináltam reggel egy tesztet!!!!
Valaki segítsen!!!! 6-kor csináltam reggel és akkor én mintha láttam voilna 2. csíkot, de lehet csak azt akartam látni, de mikor hazaértem 3-kor megnéztem és én tutira látok egy 2. csíkot. Ilyenkor még értékelhető? Biztos ami biztos csinálok egyet 2 nap múlva is.

TERHES VAGYOK?????!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
nati80

Megyek visszaolvasok!

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Én meg iszonyú éhenkóbász vagyok napok óta. Ma répát ettem egy csomót a suliban és most meg HÚST!!!
Nagyon szép a fülbevaló! Cuki a hálózsák is. Olyat én is szeretnék majd venni. Cuki a macis cucc is. Ezt mind a brendonban vetted? Na az a farmerruci a nyerő!!! Még ilyen édeset!
Nekünk kb 2 milla volt a tető, de palafedésű (sajna drágább mint a cserép), lécezést kellett cserélni, de a tartógerendákat nem. És k… nagy a tetőnk. Nektek szerintem 1 milla körül lenne.

Lilla
Nekem sem fáj mensisen a hasam, van egy furi kis fájdalom alul, de nem mensis. Cicim meg egyáltalán nem érzem. De hát még nem is biztos hogy pocakos vagyok.

Ditta
Hő továbbra is 37,0.

Mágnes
Remélem apukád hamarosan rendbejön, ha már ennyit alakult a helyzet, akkor biztosan.

SENKI SINCS?????

Kép
Kép
nati80

Nati!

Nem akarom elszólni magam, de szerintem összehoztátok. :P

Csinálj holnap még egy tesztet.

Kép
Kép
cs_erika

Nati
Terhestesztet csináltál, vagy LH-t.
Fel tudnád rakni a képet?
Ez nagyon jó hír. Biztos ott az a csík, ha látod. Azért hadd nézzem meg én is.
Végülis a 10. dpo-n már látszódhat. Főleg ha ikrek. :D

Kép
p__lilla

Erika
Corax tesztet csináltam ami elméletileg a 12. naptól használható és ma voltam a 10. napon.
Máskor ha csináltam tesztet és nega volt, akkor ha este újra megnéztem nem volt akkor sem 2. csík. De most tuti van ott valami. Annyira izgatott vagyok!!!
nem várok 2 napot, holnap megcsinálom a másik tesztet.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Terhestetsz. Nem tudom feltenni és már a kukában landolt, mert a holnapi lesz az igazán erős csíkos.

Kép
Kép
nati80

szerintem is csinálj holnap
fényképet kérünk a mairól :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Nati
Hogyan dobhattad ki. Ejnye bejnye. :P :evil:
Csinálj holnap mindenképp egyet. LH-t nem akarsz most este? Azon is kéne lennie csíknak, és le tudnád nekünk fényképezni. :lol:
Jaj Nati olyan izgatott vagyok én is miattad.

Kép
p__lilla

nem tudjuk lefotózni, mert a vaku teljesen kivillantja a 2. csíkot, de akkor jól látszik, hogy van ott valami, ha egy kicsit elfordítom a kazettát. De nem csak én látom hanem párom is, csak ő azt hiszi az akkor is előjön, ha nem vagyok terhes. nem baj, ha még nem éli bele magát annyira szerintem. Majd holnap reggel.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Nincs ovutesztem sajna. Azért dobtam ki, mert a holnapi erős zebrás lesz és azt elteszem majd. Ezen csak ha nagyon akarod akkor látod a zebrát. És lehet én nagyon akarom. De végülis párom is lát ott valamit.
Te nem csinálsz egy tesztet?

Kép
Kép
nati80

Nati
Ha nem vagy terhes, teljesen negatív, ez nem olyan, mint az LH teszt. Ha egy nagyon kicsit is látszik, akkor baba van a pocidban.

Kép
p__lilla

Nati
Nem, én várok. Nekem a tüneteim mensire utalnak. Már a hőm is alig ment 37-re reggel. Holnap biztos lejjebb lesz. Nem akarok feleslegesen tesztelni.
Fáj a derekam, hőm csökken, cici ugyanúgy feszül mint mensi előtt. Tegnap fájt a fejem is...

Kép
p__lilla

Nati ez mint terhesteszt, és ott volt a 2. csík, az valószínű, hogy terhesség mmiatt van. Annál a pozitív az tuti, a negatív nem. Szóval szerintem lassan elkezdhetsz örülni. :P

Kép
Kép
cs_erika

Nati
Ha mindketten láttok ott valamit, akkor tuti van is. Drukkolok, hogy a holnapi még erősebb legyen. Szerintem ha babás vagy, a 22. cn-on ágyazódott be.

Kép
p__lilla

Múlt hónapban nem volt kismamink, ha jól emlékszem igaz?

Kép
Kép
cs_erika

Lilla
Nagyon örülnék és szerintem fel sem fognám, hogy sikerült. Már csak azt nem tudom, kellene e valami sárgatest támogatást csinálni. De majd felhívom a dokim sürgősben, ha tuti + lesz a teszt.
Engem csak az idegesít, hogy reggel szerintem csak én akartam látni a 2. csíkot, de mintha ott lett volna iszonyú haloványan. De most besárgult az egész és van egy erős rózsaszín csík és egy éppen csak látható másik, ami a tesztcsík két szélén felül és alul erősebb.
nem csinálsz tesztet? Te egy nappal előttem jársz.

Kép
Kép
nati80

Dehogynem volt. Ditta.
Majdnem elfelejtettem. :oops:

Kép
Kép
cs_erika

EGyetértek Ercsivel. Nati, lassan elkezdhetsz örülni. :D

Kép
p__lilla

Vissza: Fogamzás