Szép jó reggelt mindenkinek!
Ne haragudjatok, hogy nem voltam mostanában, de mindíg oyan későn értem haza, hogy már nem volt kedvem beindítani a gépet.
Magdolnam, azt néztem, a babás görbédnél, hogy ti is a peteérésed előtt 2 nappal voltatok együtt a férjeddel. (nem csodálom, hogy kislány
) Most nálunk is ez a helyzet, szóval akkor van esélyem.
Nagyon aranyosak a fülbevalók, és a ruhák.
Lilla, még az is lehet, hogy nem fogsz tudni síelni? Én megmondtam a múltkor.
, hogy amikor nem is akarod, akkor jön össze.
Nati hőjével mi a helyzet? Kíváncsi vagyok rá, és arra i, hogy csinált-e ovu tesztet.
Virág, sajnálom pirit.
akkor gyakorlatilag most is 26-27 napos a ciklusod. Mert hivatalosan a 27. napra jött meg neked, de ha azt a napot nem számoljuk, mert már este volt, akkor is 27 napos.(az a nap amikor megjön már az új ciklusod első napja) De nézd a jó oldalát, hamarabb lesz peteérésed.
Én már 3 napja iszom a palástfű teát. De már most kivagyok tőle, mert már az illatát sem bírom. De ha szép nyh-t akarok, ahova be lehet ágyazódni, akkor ez egy szűkséges rossz. Kibírom.
Egyébként semmi más nem történt. Ja csak egy valami, csak úgy kíváncsiságból rámértem a reggeli hőmre, bár biztos, hogy volt pé-m, de azért jobb biztosra menni. És 36,8 és tegnap is annyi volt. Amikor mértem pé- utáni 2.3. napon sosem volt ennyi.