Új privát üzeneted érkezett!

Hol van mindenki :?:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Na itten lenni én is!

Dorak üdv itten!!!

Csajok bocsánat hogy eltüntem de a gépem vacak volt még most is.Ez nálunk már nem újdonság sajnos :? Majd talán karácsonyra lesz új!
Magamról annyit hogy beteg voltam és elég hosszú lenne leírnom újra de Bridget már tudja a másikból.A lényeg hogy egy komolyabb pánikrohamom volt ami a szívemre ment rá nagyon.3 napra gyakorlatilag "leszedáltak" :? Most jobb de még nem az igazi,főleg a lelkem nem!
Ez is elmúlik majd mint minden más!

Mindenkit puszilok!

Kép
anyci

Fürti! Nem féltelek van neked elég nagy szád már ismerlek!!!! :lol: :lol: :lol: Tudom vissza jössz hisz közénk tartozol!!! Azért, ha meg gondolod magad gyere!!!

Beze! Köszönöm és már válaszoltam is!!! Kicsit hosszura sikerült nézd el nekem!!!!

Anyci! Épp ma gondolta rád! Ha van kedved leírni priviben is leírhatod! Szívesen meghalgatlak, de ha nem tiszteletben tartom!
Nagyon örülök, hogy vissza tértél közénk remélem már meggyogultál annyira, hogy em hgysz itt minket többé!!!! Nagy ölelés neked drága!!!

Dorka is jól eltünt! Mi ez a kihaltság!!!!

Ja Beze! Laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócikám,igazából letiltott a dokim a babás dolgokról meg nagyon én se akartam ilyenekkel foglalkozni.Nem akartam a szívem fájdítani,elég most nekem a kis unokahúgom aki november 5-én született,szeretem imádom a pici lányt szó se róla csak hát néha eszembe jut hogy már én is rég babáznék a kis Emesémmel.Ez meg egyéb más oka is volt hogy újra pánik rohamom lett ami a szívemre ment rá.Most jobb de még nem az igazi.Sajnos nekem lassabban megy ez a lelki dolog,pedig a múltkor azt hittem már rendbe jöttem :?
Nem tűnök el többet szó nélkül!!!

Fürti mi történt? :shock: Nem értek semmit?Miről maradtam le?

Kép
anyci

Anyci!
Nagyon sajnálom, hogy min mész keresztül! Nagyon remélem, hogy most már rendeződik minden és hamarosan egy csodálatos pocakos kimami leszel és utána egy gyönyörű kismanónak adsz életet! És mivel szervi baj nincs az első manó is spontán sikerült eztán is így lesz! És nem lesz többé semmi baj! Én nagyon imádkozok érted is!!!!

Nos lassan megyek, mert fürdetnem kell! Utána jön a hamkaládé!!!!
Mindenkinek nyugodalmas szép jó éjszakát!!!
Brid neked meg kakkukos jó reggelt!

Kép

Kép

Kép
nócika

En meg mindig csipkerozsika modjara elek...elo halott...meg aztan apacska is szerda ota itthon van....ma annyi kis idom volt ejfelkor elkezdtem irni a blogom es par napot bepotoltam jah es fel 3van :shock: szal meg mindig semmi idom semmire vgy csak energiam mar nem is tudom :roll: de jovok mert hianyoztok csak meg kicsit osszekell szednem magam es itt a hetvege is haaat megprobalok oke :roll:

A gyogyszerem szerintem tuti nem johetett be mert ma volt egy hete hogy anyum feladta :twisted: es 3nap alatt kellet volna ittlennie :evil: fasz@ :evil:

Csajok hianyoztok jovok visszaolvasok es irok igerem mindenkinek :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!

MI ma jól kicsavarogtuk magunkat! voltunk aposnál a korházban bár mi a manoval kinnt megvártuk apát aztán haza felé bementük az oázisba megnéztük a karácsonyfának valokat meg tescoztunk! Olyan szép kis fákat láttunk! Mi idén is gyökereset veszünk és utána kiültetjük! Mikor a manó fogant azelötti évben is olyat vettünk és jött is a manó!

Mi volt ma itt csajok??? Korán volt Brid, de azota se senki! Kitty az anyukájánál Ő igazolt távollétben van és a többiek?? Beze?? Anyci??? Enis nyaralni azaz telelni! Én is vagyok! Pendi?? Csucsu???

És ki mit csinált ma??

Brid! Ti mentek valahova??? Terv???
És hogy hogy a gyogyi nem érkezett meg?? Hogy lehet ez?? Remélem azért megérkezik és nem veszett el a csomi! És ha netán elveszett akkor azért van valami kártérités?? Vagy erre nincs semmi?? Hanem max annyi hogy így jártál?? Vagy hogy mükszik ez???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok Csajeszkák :D

Itt vagyok, nem futamodom meg úgy döntöttem, a felettünk lévők meg forrongjanak csak!!!!!! :lol:

Nóci, kaptál mégegy dicséretet, ha nézted :wink: :) Jó pörgős napotok volt ma :) Hogy van após?
Hú, nálatok már megy a karácsonyi előkészület?

Hát én meg még gondolkodom, hogy visszamondok egy játékot a Marcinak, mert olyan rosszul állunk :?

Brid :) Jó hogy előkerültél, hogy hogy nem érkezett meg a gyogyi?
Ez izgi lesz, hogy spontán fog-e sikerülni :wink: Lehet, együtt tesztelünk, mert nekem 11 nap múlva írta a tesztelést, és ezen a héten másnaponta volt birkó :oops:

Anyci :? sajnálomk, ami történt veled, de csak jobb lesz, nem?Mármint a babatémában........
Vendég

Itthon vagyok már csütörtök óta,csak lusta voltam írni....de nagyon :oops:
Remélem jövő héten rá bírom venni magam,bár nagyon el kéne menjek bevásárolni mikulásra a gyerekeknek :? Utolsó percre maradt minden :roll:

Majd jövök...mondjuk holnap nem vagyunk itthon,de majd hétfőn :wink:

Kellemes hétvégét(ami maradt belőle) :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Sziasztok!!!

Fürti! Én tudtam, hogy úgy is jönni fogsz!!!!

Enis! Úgy látom csak emlegetnem kellett!!!
Hát a fát úgyan nem vettük meg csak nézegettük, de idén a diszek barnában fognak csillogni a fán!!!!!!!
Mikulásra én nem vásároltam még semmit sem!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Fürti, örülök neked. :lol: Megelőztél, írtam volna iwiw-en, hogy én még hova írogatok. Ilyen stílus ott még SOHA nem volt és tudom, hogy nem is lesz.

Nóci, kemény napunk volt ma, tündérke alig aludt, hulla volt egész nap, persze mi is, és nyűgös. :?

Anyci, sajnálom nagyon...Ha valamiben tudok segíteni, csak szólj!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csajok
Ujjam jol van.Gyogyszer azert nem jott mert szerintem nem engedtek be a hataron... :? a gyogyszerekkel es kajaval elovigyazatosak ha nem ismerik inkab besem engedik :? foleg most jutott eszembe,hogy 10darabos volt a doboz talan ha csak 20szemenkent kuldte volna ki anyum :roll: de mostmar mind1 csak mar vege lehetne ennek a zombi eletnek es nem tudom az itteni doki ir e vgy egyaltalan mit is fel es mennyibe kerul ez majd nekunk es meg sorolhatnam :x

Depi elmult nem vgyok az a nagy depizos fajta de ez a pajzsmirigy alulmukodes tenyleg tokre lenyom :? Volt thanksgiving voltunk vacsizni jarok az edzoterembe es apacskatol ismet kaptam egy bizonyitekot az o bizalmara es szerelmere...most nem irhatom ki de majd a blogban benne lesz :oops: Itt tul sokan olvasnak :roll:

Koszonom a drukkokat a spontan babohoz..hat majd meglatjuk bar ilyen TSH-val :? :roll:
Enis
Milyen volt a teleles...meselj maaaa kep nincs? :roll: Anyud mikor is mutik?Jovoheten? :roll: Reni?

Beze
Ti meg mindig egyenlore csak varakozo allasponton vgytok babateren? :idea: Jarassegito mejott mar? 8) Arik a kepek erdekes,hogy mosolyog az agyaban nem sir mint altalaban a gyerekek :shock: Na most olvasom megjott a jarassegito....fotot kerunk!! 8)

Dorka
Hova tuntel :shock: Neha azert nezzel be tudom nem vgyunk tul aktivak de ha keresed van tuti ir valaki 8) Vitamint nem kell am minden sz@rt ossze vissza szedni :roll: szerintem a febimion 800 a babasodas elott es kozben ngyon jo es en szedek c vitamint,hogy erositsem az immun rendszerem ennyi...a tul sok se jo sot neha meg rosszabb tobbet art,mint hasznal :?

Ajandek ugyben semmi tippem :roll: ezzel en is bajban vgyok foleg mivel a paromnak mindene megvan....igy meg vegkepp nehez veni valamit :x :?

25eves vgy :shock: te kis fialatka :lol: En 32 voltam a nyaron apacska szinten 32 mi most epp amcsiban lakunk...kicsit hosszu sztori :arrow: Magas FSH-m van korai petefeszek kimerules...3sikertelen lombikon vgyok tul es majd februarban megyunk tovabb a 3.ra most jol osszekuszalodtak a hormonjaim a szurik miatt igy a TSH-m is magas :? En nem dolgozom...haztartasbei vgyok 8) :lol: De neked viszont nagyon szep munkad van :!:

ZSu
Szabad mar a palya? 8) Elvgy tunve mint szamar a kodben :?

Kitty
Neked meg mindig nem jott meg? :shock: Ideje lenne annak a hormonterkepes vv-nek mert valami nem koser :? :roll: Igen volt ovum bar elobb,mint a vonalzi mutatta :shock: 12.cn ugyhogy ahoz +14 az 26 igy 27cn tesztelhetnek de hat a magas tsh miatt most nem is tudom mi lesz :roll: Sogorodnak jobbulast :roll:

Nocika
Akkor most megoldodtak a gondok?A joghoz en nem ertek :oops: Teszvez dolgot sikerult megoldanod? :roll: Tervek hat talan kari es ujjevre Hawaii :roll: de meg nem tudom...az orszagot nem hagyhatom el mert ha elhagyhatnam akkor Brazilba mennenk 8)

Furti
Udv ujra a fedelzeten 8) Ari az a szarvasos ruci :P Nalunk csak pozis LH napon volt birko es ra ket napra :roll: de az epp eleg :?

Kata
Na hogy megy a felujitas?Minden kesz mar?Fotot kerunk 8)

Te is depiztel kicsit? :roll: Mi tortent milyen dolgok ezek?Priviben is johet...hianyzol am a mindennapokbol :? Blogodat megint nem talalom :x nem teszed be a profilba a honalphoz :roll:

Anyci
Neked jobbulast...marha szar ez a panikbetegseg foleg ha mar ilyen komoly :? :roll: Vigyazz magadra es gyere mostmar 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, de jó, hogy jelentkeztél, hiányoztál ám. :D Oks, képet majd rakok, de még a gépre sem raktam fel. :oops:
Ja, az utazóágyban nem sír, mert tudja, hogy oda akkor rakom, ha dolgom van, és ott eljátszik. Ha ott kellene elaludnia, bömbölne ezerrel... :?
Köszönjük a bókot. :wink:
Babaproject nem indul még, majd valamikor jövőre. Nem hiszem, hogy ilyen hulla fáradtan képes lennék megfoganni. :(
Neked nagyon drukkolok, de jó lenne, ha már ott lenne a csodababa a pocidban! :D

Dorka tényleg régen írt... :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lánykák :)

Beze! :D csak te vagy talpon?
Mi jót csináltok ma?Mit főztél?
Nekem már sül a csirkecomb, meg a rizs is készen van :)

Dorkával tényleg mi lehet?Ki tudja, valaki rosszakaró lehet lebeszélte rólunk....?mert már azt is el tudom képzelni :(

Képzeld!Nem enged ovus vonalzót felrakni, azt írja ki,hogy túl hosszú aláírás ezzel a nagyonbabással együtt :? pedig legutóbb is így raktam fel.Az ovus meg lilypie-os lenne.Nem értem.......
Vendég

Fürti, bevallom őszintén, ma a férjem főzött. Amikor takarítok, akkor ez az ő reszortja. :oops: Szerintem ez így igazságos. Rántott sajtot csinált rizzsel, tartárral, én pedig egy kicsit ideültem, az emelet még várja a takarítást. :wink:
Ott a vonid, én látom. :)
Neked rögtön beállt 31 napra? Marci már nem szopizik?

Hát lehet, hogy igazad van, nem tudom. Én még mindig nem tudtam napirendre térni afölött, hogy egyesek mi mindent meg nem engednek maguknak egy nyilvános fórumon. Oké, nem kell egymást szeretnünk, de azért mindennek határt kellene szabni! :!: De úgyis ezzel mindenki magát minősíti :!: :!: :!: :!:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Bocs az eltűnésért. Apa szerencsére elég sokat volt itthon, így vele foglalkoztam. A Manó meg szerda óta szinte ccsak kézben volt el. MEg van őrülve a frontoktól. Ma már kezd vissza találni magához. Még aludni is alszik rendesen.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Beze :) ez igen!!!én apát csak takarításra tudom megkérni,m azt rá lehet bízni.Kajafőzést nem :)
Hát igen, 30-31 nap volt nekem általáűban és már 3 mensim volt és mindegyik időre jött pedig Marci szopizik még napi 1x 2x és még éjjel vagy hajnalban is :)

És ha belenézel a 2008.novemberi kismamik topicba,páran írták is hogy hiányzok nekik, kedvelnek, meg közületek is, és egy csomó "idegentől" is kaptam privit, hogy vigasztaljanak és mellettem álljanak :wink: Nem is gondoltam volna, hogy vannak ilyen rendes emberek is :)
Vendég

De mennemis kell... ébredezik Bencus és a tápot is meg kell még csinálnom. További szép hétvégét mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu :) szia!!!!!

Marcit is megviselték a frontok, sőt még most is, aszelet iszonyúan utálja!!
Most akkor tápizol?Tejci fogyóban? :? :(
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, nem tűntem el, pénteken konferencián voltam, hulla lettem délutánra, pénteken osztálytalálkozóm volt, ezért a szombatot végigaludtam szó szerint, vasárnap meg kis családunk jött vendégségbe, mert Andrisomnak ma van a névnapja, és sütöttem, takarítottam.... De már úgy vártam, hogy olvashassalak titeket :D
Látom, most sokatokank pech szériája van, Csütörtökön kellett megjönnie nem jött, pénteken se, ment a reménykedés ezerrel, aztán szombatra megérkezett. De érdekes, mert soha nem szokott késni.
Na mindegy, majd eze a hónap lesz a miénk, tudom!!!!
Ja, és otthon elszállt a számítógép, javíttatása egy vagyon, aztán pedig a fényképezőgép. Örültem :?

Kitty, anyukád már jobban van?
Anyci, ne szomorkodj, bár nem tudom, hogy pontosan mi a baj, de gyógyulgass!Szerdgesd meg az unokahúgodat:)

Bridget te is gyógyulgass!

Beze az én férjem főzni nem főz, de atakarításba besegít, rendszeresen !!!

Üdv mindenkinek!!!!!!!!!!!
dorka84

Sziasztok!

Látom tegnap azért csak voltatok kicsit!!
Mi tegnap ismét csavizóban voltunk! Délután mikor hazajöttünk kidöltem! Utána föztem megint kidöltem aztán jött a fürcsi ideje! És persze megint kidöltem!!
Regi baba már nagyon rég nem kelt fel éjszaka és most megint ilyenkor teázni szokott! Utána pedig soká
igh szokott aludni, de most háromnegyed 6-kor megint ébredt evett egy keveset és aztán magam mellét tettem mondván alszunk együtt, de 8-kor már ébredtünk! Megint adtam neki enni és most torka szakadtából kiabál! Ez az uj hepp! Fain csak mikor Ő ugy gondolja, pláne vasárnap hajnali fél 6-kor, hogy most ehez van kedve akkor is ezt teszi és akkor nekünk is ébresztő van! DE mindent össze vetve nem bánom!

Brid! Sajnálom a gyogyszert! És ezt Nem lehetne ujra feliratni és ujra elküldené anyukád??? Mert nem véletlenül írta fel neked a doki! Kint meg ujra végig csinálni a vizsgálatot meg minden az egy ujjabb tortura!!
A dolgok igen amugy kezdenek úgy látom és érzem, hogy kezdenek egyenesbe jönni! Szal egy ici picit reménykedem, hogy minden oksi legyen!

Beze! És vasárnap már jobb volt??

Fürti tegnap itt fujt a szél gondoltam ám rátok, mert már írtad máskor is, hogy a szél az nem a Ti időtök!!!
És ne fogalakozz más topikokkal, mert csak ugy adsz esélyt arra, hogy bántsanak! Én a helyedbe nem mennék sehova!

Zsuzsu! Örülök, hogy itt vagy! Vártalak már! Na mikor dobunk össze egy talit????

Én ma elvileg takaritok meg aposnak kéne fözzek levest csak fel kell hivjam, hogy ehet e már mert ha nem akkor nincs értelme na nem a fözésnek, hanem, hogy be vigyem neki! Na megyek, mert közben ugy hallom törik a mécses!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci,
örülök,hogy apósod jól van.Nem tudom,ha írtam,de tavaly műtőtték az én apósomat is,végbél rákja volt.Őt a János kórházban(természetes,hiszen ő is János,hihi:)),de azóta is jól van.
Jó,hogy rá bírtátok beszélni őt a műtétre.

Fürti,
hát te valósággal kiprovokálod a veszekedést.Utánanéztem,mikor láttam,hogy Kittyvel "másik" topicról beszéltek...de nem értettem,mi az,hogy valaki téged megbíz,hogy éleszd újra a topicot?Ha ő amúgy sem akar írni oda,miért kéne élnie a topicnak,nem mindegy ez az illetőnek?Meg ha mégsem,akkor élessze újra ő,ne másra bízza.Főleg ha már konfliktusom volt az oda írókkal,én semmi pénzért nem írnák mégegyszer oda,az tuti.
Kérlek egyvalamit árulj el,az oda írók új regsiztrációi közül a tied-e valamelyik?(a kérdésedre meg,igenis lehet ugyanazon IP címről számtalan regisztráció,csak az email cím nem lehet azonos.De gondolom sokunknak van több email címe...)

Bridget,
még nem tudjuk mikor lesz a műtét,a héten kell beszélni a dokival.Én azért nem bánnám,ha csak jövőben :oops:
Telelés?Mit meséljek egy 2 napos útról?
Kedd:reggel 7-kor busz,megérkezés 12-kor Ferihegyre.A repülő 3kor volt,5 előt tpár perccel landoltunk,Brüsszeltől 60 km-re van kb a reptér,onnan be kellett még buszozni a városba,ami késett félórát.Így fél 7re értünk az Ikeaba,ami 8kor zárt,még töredékét sem vettem meg annak,amit akartam.Ja,és azoknak amit vettem egyrésze Made in Romania,hihi :lol: ,viszont nem ugyanaz a minőség,ha itt veszem meg :roll: (ja,konyhai kütyüket,tányérokat,ilyesmit vettünk,a másik lakásba).
Aznap haza is indultunk,majd a német határnál aludtunk és másnap estig Németben bóklásztunk.Bánom is,mert csak ideges lettem,máskor rengeteg volt az árleszállítás az év bármely részében,most viszont :evil: És a röhej az,hogy nem is azért nem vettems emmit,mert nem engedhetem meg magamnak,de minek vegyek 800 eurós bőrdzsekit,ha máskor sokkal szebb volt pl 150-ért????Jó,ez egy véglet most,mert volt azért olcsóbb is,de tény,hogy olyan ideges lettem,hogy végül inkább üldögéltem a padon és be sem mentem egyetlen üzletbe sem :evil:
Na,ez este 6-kor volt,aztán belehúztunk és reggel 7re itthon voltunk.
Semmi kellemes,2 napig folyton utaztam.1800km elég sok kocsival :roll:
De meglepődtem,mert mikor rendszeresen jártam ki,nem volt ennyire unalmas,meg fárasztó sem az út.Elszoktam tőle :roll:

Hú,mennyi lett....de te kérdezted :oops: :lol:

Kitty,
anyukád jobban van ?Te akkor most még dolgozol vagy sem?

Beze,
tegnap milyen napja volt Lexinek?
Nem mondjátok,hogy szél volt,nálunk rendes tavaszi idő,ragyogó napsütéssel.....ma meg hóharmat,hideg,brrr

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Bridget,
ja,képek nincsenek...de a beszámoló után szeretnél még azt is látni? :lol: Képzelj el egy piros fejet,meg karikás szemeket :lol: ,mert a hotelben alvás olyan volt,mintha nem is lett volna :roll:

enis

Fürtikém!
Sajnos tejcsi nagyon kevés van, így muszéj mellé tápit adnom. A manó ugyanis egy kis élpoklos. Ma délután lesz méricskélés, nagyon kíváncsi vagyok, mennyit hízott????

Bridg!
Sajnálom, hogy a gyógyszered nem ért célba .... ilyenkor tudsz reklamálni?????

Nócikám!
Tali jó kérdés.... egy nagy gondom van.... mióta szültem, nagyon durva lett a szőrallergiám:-(
Örülük, hogy jól vagytok!!!! Puszi nektek!!!
Apósnak jobbulást!!!

Enis!
Látom, jó kozgalmas két napotok volt.... remélem, azért jól érezted magadat legalább egy kicsit.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu,
szia :wink:
Írdd majd meg mekkora Bencus,én is kíváncsi vagyok 8)

Igen,azért jól éreztem magam,különben én imádok utazni,de tény,hogy ha pár új cuccal tértem volna haza,még jobb lett volna :lol:

Nóci,
ennyire szőrős vagy,hogy Zsu fél tőled??? :shock:
Meg ne haragudj,ismersz,na :wink: Tudom,hogy a cicáról,kutyáról van szó.
Tényleg,amúgy most van cicád?(bakker,emlékszem mennyit sírtál a cicus miatt,akit talán el kellett altatni végül---de ha agyonütnek sem jut eszembe most,mi lett a sorsa szegénynek :oops: :? )

enis

Enis :lol: hali!
privi ment
ja, és az aloe-verát nem ismerem, és rájöttem közben a többes regisztrációra, meg nekem csak egy mail-cimem van. :)

Sajnálom,hogy nem volt felhőtlen az út :?

Nóci :) hát a kisfiam egy angyal volt tegnap, bár itt nem volt olyan nagy szél :)

Bridggel mi lehet?nagyon ritkán jön :?
Vendég

Dorka,
Andrisodnak Boldog névnapot
:D

Láttam,hogy Nóci boldog névnapot kívánt iwiw-en az Andrásoknak és akkor jutott eszembe,hogy itt valaki írta,hogy névnapja van a párjának :oops:

Ezentúl gyakrabban jössz majd? :wink: Á,most olvastalak vissza,látom,hogy rossz az otthoni gépetek. :? Azért gyere ám,amikor tudsz majd.

enis

Fürti,
egyszerre írtunk :lol:

enis

Sziasztok!

Dorka, párodnak boldog névnapot! :wink:

Nóci, Enis, egész jó, csak az éjszakánk volt megint borzalmas. Néha már eszembe jut, hogy sosem fog egy éjszakát átaludni, és ilyenkor tök hülyének gondolom magam, hogy kistesót szeretnék hamarosan. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Ami a párom főzését illeti, szeret és tud, a takarításra is rá tudnám venni, de ahogy ő csinálja...Inkább neki se álljon, jobb, ha én takarítok. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Andris nevében is köszi :)

14-én meg szülinapja lesz, a 30. :lol:
Meglapetésbulit szervezek neki, a nagyon régi barátait is meghívtam, remélem nem fog rájönni. Akkor szervezkedem, mikor nincs otthon. Csak, hogy magát a napot, hogy oldom meg, az még kérdőjel, mert ha mindketten otthon vagyunk, mindent együtt csinálunk.

Enis, egyátalán nem vettél semmit?
Ott már fent vannak a karácsonyi díszek, világítás, meg minden?

Beze, és a párod is fel kel éjszaka a babához?

Andrisra én is csak a porszívózást, és a mosogtást bízom rá, de mindig akar segíteni valamit, meg szeret ágyat húzni. Pedig szegénykém annyit dolgozik, sokszor már úgy sajnálom.
dorka84

Andrásoknak boldog névnapot kívánok!!!!!! :)
Kinél mi volt a meglepi?

Beze :? mi történt éjszaka?
Egyébként nehéz szülésed volt?Mert állitólag akkor ilyen rossz alvók és nyugtalanok a gyerkőcök. :?
Meg ha még szoptatsz...... :?
Nézd meg Nóci Regijét, tápis baba és átalussza az éjszakákat, de mindenkitől ezt hallom 8)
Vendég

Dorka, egy hónapja igen, de gyakorlatilag nem érek el vele semmit, max annyit, hogy pihentethetem a hátam, mert Lexi csak cicivel tud visszaaludni.

Fürti, többször kelt ordítva. Egyébként ezt nem hallottam, hogy a rossz alvást visszavezetik a szülésre, nekem viszonylag könnyű szülésem volt, a fájások megindulásától számítva 6 óra múlva megszületett a kislányom. Inkább talán a terhességgel lehet összefüggésben, hetekig feküdnöm kellett egy haematoma miatt, ami teljesen a 12. hétre ürült ki. Aztán 25 hetesen volt egy gyomorrontásom, görcsöltem és keményedett a pocakom, azt hittem, koraszülésem lesz. Szóval nem éppen stresszmentes várandósságom volt. Én se voltam jó alvó, de azért ennyire rossz sem.
Ami a tápszeres babákat illeti, egy ismerősömnek ugyanilyen gondjai vannak, pedig egyáltalán nem tudott szoptatni, egy másiknak 1 éves a picije, kezdettől fogva átalussza az éjszakát, pedig szopik még, a volt csoporttársam kislánya 8 hónapos, szopik, és szintén nem kell hozzá éjszaka kelni. Szóval jól hangzik, de nem biztos, hogy igaz. :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Dorka, ha az én páromon múlna, azt hiszem, minimum fél évig ugyanabban az ágyneműben aludnánk. :oops:
Meglepetésbuli? De jó, én idén töltöttem be a 30-at, én is örültem volna, de a férjemnek az ilyesmi sajnos eszébe sem jut... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!!

Na mikor nem érek rá akkor vagytok!! Most csak elolvastam, mert megyünk apával fogászatra!! Ha tudok késöbb jövök, de lehet csak holnap lesz belöle valami!! Pusza!!!

Enis! Zsu aigen tőlem fél, mert olyan szörös vagyok mint egy kis majom!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja és nem kaptam még meg idén karira a borotvát így nem tom lehuzni és a gyanta meg még a faárusoknál van!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amugy a cicámat szülés elött pont 1 héttel altatta el a párom! Lehet a sok sírás is benne volt a koraszülésemben!!!!

Na megyek, mert minjá indulunk!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridget, tényleg nagyon ritkán jössz mostanában. Hiányzol...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nóci, drukk a fogászathoz!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Nalunk hetvege netmentes bar szombaton jo sokat irtam mindenkinek 8) Viszont idooooeltoloooodas van legyszi ezt vegyetek figyelembe...szal amikor en felpislakolok hetfon 12kor es nem ulok egybol gep ele vgy bnetre amugy is delben otthon mar este 6van :shock: akkor talan mire idejutok az este 9 vgy meg kesobb otthon...szal matol jovok ide legalabbis a tobbi topikot egyenlore hanyagolnom kell mert nem jutna idom mindenre. :oops: De reggel en ugy tudnek nektek irni ha lefekves elott ami hajnal 1-2az otthon mar reggel 7-8 dehat en agybol mar nem netezek foleg nem olyan keson :shock:

Na mar megint micsoda traccspartyrol maradtam le :x :(
Megint csak delben sikerult felkelnem...es aztan anyuval beszeltem 2orat :shock: Hetvegen elvoltunk erre meg arra majd a blogba teszek fel kepeket voltunk japan szupermarketben 8) meg venni festmenyt a falra... 8)

Forumtemahoz no komment es nem szeretnem ha errol szolna itt a beszelgetes mert akkor tuti megint hanyagolom a topikot.En feludulni beszelgetni jarok ide nem azert,hogy masokon csamcsogjak.Foleg azert mert itt konkretan nem is rolunk van szo...akinek meg baja van valakivel topikon kivul ellehet intezni...en mar sokat kaptam emiatt es marhara nem erkedel mas topikokban mi folyik engem az erdekel nalunk mi van es itt ne legyen tema mert aztan amikor meg ide beirnak miatta akkor en tuti nem jovok :roll:

Furti
Legyszi hanyagoljuk mar a temat es ne uszitgass mindenkit meg hergelj a masik topikkal...nem itt kell kibeszelni ezeket...priviben beszeljetek meg tudod allergias vgyok ha felhozzatok/felhozod ezt a temat itt...mar nem az elso eset :roll:

Dorka
Mar azt hittem nem jossz. :roll: Kicsit elvoltunk laposodva de majd most talan feleledunk...bar itt nagy porgesek nincsenek az tuti :oops:
Mi lett a gepetekkel?Es a fenykepezovel? :shock:
Pirit sajnalom :roll: tudom mit erzel...es en is sosem ertem mikor remenykedtem mindig kesett :x
Irtam neked egy csomot az elozo hsz-emben olvastad? :roll:
En is utolagos Boldog Nevnapit kivanok parodnak :oops:

Noci
Ha egyszer nem engedtek be akkor ujrakuldve sem fogjak beengedni :? Majd holnapig varok aztan csorgok a dokinak en meg bizom benne,hogy csak kesik :roll: Totrura vgy nem tortura oket nem erdekli ha ez az orszag nem ismeri a bogyot es nem tudjak mi az megsemmisithetik vgy csak siman visszakuldik nem kotelesek gyogyszerkeszitmenyt beengedni de ez mindegyik orszagban igy van.vv az hamar megvan es masnap eredmeny csakhat egy valag penz :? Cicat nem elutotte egy auto? :shock:

Enis
Tetszik az uj avartarod es az uj vonalzid is 8) a masikak meg jol eltuntek mi :twisted: Pedig milyen szepek voltak :roll: Miert szeretned huzni anyud mutetjet?Az unnepek miatt? :roll: 2nap kulfoldon is 2nap 8) En Antwerpen-ben jartam na meg Brusszel-ben is voltam 8) Ez a made in Romania nem egyszeruuuu :shock: Ikea-zni mentetek ki?Tanyerokat repcsin vittetek haza :shock: Nemetben jo kis shoppingolasokat csinaltam anno en is (11eve) :shock: Most egyet nem ertek...repzivel mentetek es kocsival vissza?Azt meg hogy?? :shock: Faraszto volt az ut laatod laaaatod....ezert utalom en is az utazast :x Oregszunk na :oops: :lol: En eleg jo vizualasi keszseggel rendelkezem,ugyhogy ahogy olvastalak vegig lattam magam elott az esemenyeket 8) :wink: De jo rolad neha kepet latni na csak a virtualis baratosnem vgy te is :P 8) :wink:

Zsu
Nem sajna ilyenkor nem lehet reklomalni mert ez egy ilyen rizikos dolog vgy kier vgy nem...megnezik a hataron es ha kabitoszergyanus vgy nem ismert gyogyszer siman nem engedik be :roll: raadasul es is csak egy beutazo vgy nem is egy itt elo bar ez mit sem valtoztat a dolgokon :? Hozzank sem engednek be csak ugy minden fele gyogyszert :roll:
Fotokat kerunk a kiralyfirol 8)

Beze
Barinomek vettek karant...ott megiscsak szabadabban jon megy a gyerek de megsem egy kis agyba van bezarva.Nem gondolkodtatok meg azon?Jo mondjuk jo sok helyet elvesz az is meghat esztetikailag sem a legszebb de praktikus :wink:
En is orulnek a csodababanak bar ezzel a magas TSH-val nem tudom jo lenne e :? :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Beze,
kistesó akár első perctől kezdve átaludhatja az éjszakát.Ezen ne múljon már :wink: :lol:

Ne búsulj,meglepetés párom részéről sem nagyon van.Mondjuk kisebb dolgok igen,olyan szempontból,hogy pl tavaly elfelejtettem a házassági évfordulónkat ,ő meg este egy üveg pezsgővel jött haza.Vagy szülinapomra virágot vesz,annyi szálat ahány évet töltök :roll: Habár pár évig nem is kaptam egyáltalán virágot,mert egyik veszekedésünkkor kidobtam a pár perce kapott csokrot az ablakon :oops:
De hogy meglepetés buli?!?Bár őszintén nem tudom,ha örülnék neki
:roll: :oops:

Dorka,
egy pulcsit,egy pólót,meg egy dzsekit vettem(ezt eredetileg Reninek,de neki nagy :roll: )

Itt voltunk:
http://www.wertheimvillage.com/de_DE/
a karácsonyi diszítés elég visszafogott volt még,bár lehet nem láttam én a méregtől
:lol: :oops:

Nócika,
sejtettem :wink: Jó ez a gyantás duma :lol: Akkor most nincs is cicád?Akkor mi szőrős nálatok? :shock: :lol:

Bridget,
hát soha nem jöttünk még repülővel haza.Tudod mivel foglalkozunk :) ,régebben általában mindig én is kocsival jöttem,szóval külön,tényleg,az utóbbi időben a férjem nagyon fél velem,ha én vezetek.Mondtam majd engedjen engem is,hogy ne haljak meg az unalomtól.Végre kb félúton mondta,hogy na akkor ő aludna pár órát,vezessek én.Ugye nem kell mondanom,hogy le volt állva a forgalom,és amíg ő aludt másfél órát,kb 20 km-t haladtunk.Nem is kellett sebességet váltanom...így jártam :lol:
Azért van új vonalzim,mert a régiek pár napja eltűntek.És akkor gondoltam legyen már avatarom is :D

enis

De akkor nem ertem...jaaaah aha most mar igen 8) leesett :lol: :lol: :lol: En is gondolkodtam valaki ilyesmit beszurni csak meg nem jutottam el odaig :oops: Megneztem a linket jooo sok minden van itt :shock: Nalunk meg mindenhol akcio van boooduletes akcio 8) Holnap jovok pusza jo ejt mindenkinek

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Ma egy kicsit zűrös napom van, reggel nem találtam a kocsikulcsot, azt hittem szétvet az ideg. Munkatársam behozott a munkahelyemre, majd Andris hívott, hogy megtalálta a céges kocsiban a szőnyeg alatt. Aztán kaptam egy szobatársat az irodámba, reggel óta őt rendezgetem, így még semminek sem tudtam nekiállni, semmi mást nem akarok, csak hogy végre sete legyen....

Bridget, olvastam amit írtál , persze . Nem viszem túlzásba a vitaminokat, tudom, hogy az is lehet akár káros is. A sógornőmék most mennek az első lombikra, már nagyon régóta szeretnének ők is babát.
Bevallom neked őszintén az ilyen szakszavakkal nem vagyok teljesen tisztában.Pl a TSH fogalma. Amerikán belül hol laksz?Mikor mentetek ki?
Ha az ember otthon van, akkor is dolgozik, hiszen akkor még több munkát lát meg az otthonában. Az egyik barátnőm is otthon van, és már túlzásba viszi a takarítást. Azt mondta, így fárad el estére.
De ha megteheted, nincs ezzel semmi gond szerintem.
A munkám valóban szép, csak az aprócska eredmények is hatalmas munka után születnek, ami néha picit, nem nagyon kiábrándító tud lenni.
Rengeteget idegeskedek. Andris azt mondta, ha sikerül a kisbabánk, akkor nem fogja engedni, hogy dolgozzak, mert sok az ideg, én azért ezt nem így látom.
Péntektől újra lehet próbálkozni :D :D :D
A számítógép elvileg holnapra kész, a fényképezőnek meg nagyon úgy néz ki, hogy vége, és most nem is tudunk újat venni.

Énis, megnézetem hol voltatok. Az mindig úgy van, ha az ember akar valamit venni, és pénze is van rá, nincs semmi normális. Ha meg esze ágában sincs vásárolni, tuti millió dolgot lát, ami tetszik.

Nóci, mi volt a fogorvosnál?
dorka84

Dorka!

Szőnyeg alatt?Oda hogy kerülhetett a kulcs? :shock: Azért jó,hogy megvan.
Miért idegeskedsz sokat?Nem találom hol írtad,hogy mit dolgozol :(

Bridget,
tegnap nem válaszoltam,igen,az ünnepek miatt halasztanám anyum műtétjét.Karácsonyra jönnek öcsémék is,szilveszterkor meg mi elmegyünk 4 napra,Reni meg a kutya maradnak náluk. :roll: Amióta nem engedi apukám dolgozni őt,nem is fáj annyira már sem a dereka,sem a lába.Ja,a derekával van valami,alig bírt járni,annyira fájtak a lábai(nem,nem a szívével műtik-régebben kérdezted és erre sem válaszoltam :oops: )

Akció,az jóóó,a bődületes meg főleg :lol: Én most abban reménykedem,hogy szilveszter előtt majd jól bevásárolok Rómában :lol:

Miért vagy annyira foglalt mostanában?A lakberendezés miatt?
Blogba szerintem nem lenne "kötelező" naponta írni,ha úgy érzed nem történt semmi említésre méltó.Csak mert írtd,jól el vagy maradva vele.Épp ma néztem,hogy nagyon el vagy maradva :oops: :roll: :evil: :lol:

Többiek???

enis

Sziasztok!!!

Brid! Gyogyit sajnálom, de remélem tényleg csak késésről van szó! De ezt nem boritákban vagy dobozban vagy miben küldi ki a nyud??? Már bocsi, hogy ilyet kérdek, de nem értem, hogy ma be van csomizva akkor honnan tudják! Vagy így átvizsgálnak mindent???

Ja jelentem fogorvosnál én most csak kisérő voltam! DE ma voltam szemészeten, mert új szemüveg kell mert ezzel már lófüttyíöt nem látok így voltam é a jobb szememmel azért nem látok, mert javut fél dioptriát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És holnapra lesz kész! :D :D :D :D

A cicára vissza térve igen elütötte egy autó, de hazajött és én probáltam ápolgatni! De eleinte azt hittük, hogy férges meg minden vettem neki minden féle vitamint, de csak nem evett és rájöttünk, hoogy tuti elütötte egy autó és menthetetlen a cica!! :cry: :cry: :cry: :cry: És sajna most nincs cicám!!!!

Enis! Ciica nincs, de van kutya meg vadászgörény és most épp szörös a lábam és a nunim is! De majd minjá lekapom, mert apávcal ma hancurozni szeretnék! Ja és elég vastag már a szemöldököm így holnap megyek kiszedetem meg holnap kilövetem a kislány fülét!!!! :o :o :o :o :o Félek tőle, de egyszer úgy is túl kell esni rajta!

Na megyek bundátlanitok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

A gumiszőnyeg alatt, rosszul írtam, bocsi :) De hogy oda is , hogyan került rejtély.....De van egy kutyám, rá tippelnék. Kiesett a zsebemből, ő meg beügyeskedte alá, mikor tegnap utaztunk az autóban. Minden kitelik tőle :D

A Munkaügyi Központban dolgozom, halamozottan hátrányos helyzetűeknek, elsősorban romáknak indítok felzárkóztató képzéseket stb.

Azért vagyok ideges, mert minden olyan szarul jött ki, ez a kulcstéma is. Ilyen apró hülyeségek, de ha huzamosabb ideig jönnek, azért idegesítik az embert. kb. fél órája bejelentették, hogy nem lesz karácsonyi pénz, pedig reménykedtünk, nagyon. Lett volna mire költeni.
Meg a fényképező, meg a számítógép. Azt várom, mi fog legközelebb elrolani. Pl. ma

Rómában töltitek a szilvesztert? Az biztosan szuper lesz, de jó nektek :D

Sziasztok csajok! Holnap jövök, de most indulok haza, mára az első műszak letelt! :D
dorka84

Dorka,
most,hogy írtad,eszembe jutott,hogy mégiscsak olvastam mit dolgozol :oops: De köszi,hogy megírtad még 1x.
Igen,értettem,hogy a kocsiban a szőnyeg alatt,de hogy alatta legyen?Mert leesik,kiesik valahonnan,de be nem kerül alája,legfennebb odébb rúgjuk.De akkor biztosan a kutyus volt a bűnős :lol: ,elásta:)

enis

Nóci,
hurrá Kép ,de jó,örülök,hogy javult a szemed :wink:
Gondolom azóta már nem vagy szőrős :lol:
De most komolyra fordítva a szót,miért írta Zsu a szőrallergiát?Hol lakik a gőrényke?És a kutya is bejár a házba?

Dorka,
még lemaradt,hogy Róma melletti kisvárosban él a férjem egyik unokatesója,voltunk már náluk többször,de hogy most hova megyünk szilveszterezni,nem tudom.Azt mondták meglepetés :roll: Hát remélem nem otthon a teraszon vagy a konyhában töltjük :lol: Az tényleg meglepetés lenne 8)

enis

Sziasztok!

Csak beugrok, aztán megyek is, lassan fürcsi lesz.

Megváltoztattam az álláspontom, ma délután beoltattam magam. Hát fáj a karom, de kibírható. Zoli már 2 hete megkapta, nekem is járt ingyenesen. Egyedül a szüleimnek kellett érte fizetni.

Holnap jövök, puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jottem megint de jo keson :oops: vgyis vegulis itt csak 3ora :lol: ma allitottam ebresztot 10-re hat mivel meg hajnal 3kor forgolodtam (meg a telomrol beis neztem hatha irt valaki de nem) szal a 10oras keles dugaba dolt...dolgoltam meg egy kicsit nyujtozom aha aztan mar 11:50volt na mondom jo akkor delig...erre felkelek ranezek az orara 1ora :shock: basszus :oops:

Azert ha 3kor elaludtam akkor az 10ora alvas meg igy is es nem hiszem el,hogy olyan nehez 7-8ora alvas utan felkelni pedig jah :roll: Tenyleg ennyire lenyomna a PM alulmukodesem? :shock: Nem ertem :roll:

Dorka
Baratnodnek sok szerencset az elso lombikhoz az mindig olyan meses 8) THS az az egyik hormon a pajzsmirigy mukodeset mutatja es babasodashoz is vizsgalni kell ugyanis az atlagertek 0.valamennyitol most nem tom pontosan de olyan 4ig jo akkor nincs problema a pajzsmirigyeddel de babasodashoz ennek az erteknek jobb ha 1alatt van es akkor leszoktak vinni :roll: szal meg ha jo is gyogyszert adnak ra babasodashoz bar azert meg 2ig is hallottam mar hogy jo viszont nekem a 3.76-os ertekemre soha senki nem mondott semmit. :shock: Erre most lombik utan meg voltam vv-n megneztek es 6.78lett :shock: az meg mar nem csak babasodashoz nem jo de meg a pajzsmirigyem is alulmukodik na erre meg mar plane gyogyszert kell szedni.

Tunetek,faradekonysag mivel lelassul az egesz szervezeted a belmukodestol kezdve a gyomor emesztes,verrellatas minden...valtozo hangulat,hajhullas :shock: Ilyesmi... :roll:

Hat gondolom,hogy ,hogy mennek a dolgok ilyen helyeken...es persze nem rajtatok mulik sokszor a dolog :?

Enis
Akkor jol gondoltam :roll: Hat vegulis igazad van...most mar nemsokara itt a januar :? Es ha lehet varni akkor varjatok :roll:
Jah boduletes akcio majd korul kell neznem 8)
Bloggal az a baj mivel napi szinten kezdtem el szeretnem ez folytatni is :roll: es azert mindig tortenik valami vgy ha nem is akkor irok epp valami multbeli esemenyt vgy mas dolgot pl a 10dolog amit szeretek.Most lemegyek a boltba :arrow: utana elokeszitem a vacsinak valot :arrow: es leulok megirni a blogomat 8) jaah :shock: meg a benko-t is megkell neznem :oops: :roll: 8) :lol:
Miert vgyok foglalt mert csak a neten valo olvasassal meg beszelni ezzel azzal es mar elmegy 3-4ora aztan meg jon a kapkodas mielott apacska hazajon meglegyen ez vgy az es akkor mar gepen sem ulok amikor itthon van.. :roll: es azert mostansag jon 6-7fele jarunk a gym-be is 8) eszunk tevezunk meg talan mikor o sportot nez akkor megyek fel a netre de csakis akkor mar a blogot probalom irni mar ha sikerul :oops: Lakberendezes apacska szerdatol itthon volt vasarnapig allando mehetneke van kibereltunk egy autot es voltunk new jersey-ben a japan supermarketben de amikor mar ottvgyunk akkor persze menjunk mar menjunk mar.Borzaszto egy pasi :lol:
Aztan voltunk festmenyt nezni a falra de ott is mar menjuk mar menjunk mar de o hoborgott hogy menjunk valamerre :shock: Szal allando mehetneke van voltunk vacsizni is halaadas unnepen :roll: szal sokmindent csinalunk 8) Romaban en nem is olvastam,hol irtad :shock:

Beze
Remeljuk jol dontottel!!! 8)

Noci
Nana minden csomagot atvizsgalhak meg levelet ilyen kutyukkel nem ugy van az hogy csak bejon az orszagba es annyi ennyi erovel akkor a drogot is siman belehetne kuldeni :shock: Boritekban kuldte anyum tudod abban a pufis belsejuben,hogy ne torjon ossze 8)
Javult a szemed :shock: ez marha jo hiiiir :D Nem lehet hogy a szules kozrejatszott benne?Na most en is kerdeztem valami hulyeseget de en meg ehhez nem ertek :oops: :lol: :oops:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Enis, irigyellek bevallom, őszintén. Biztos jó lesz ott nektek.
Andris félig orosz, ott él a fele rokonsága, de még nem voltam kint, nem találkoztam még velük. Nagyon drága a repjegy és hosszú is az út.

Beze, szerintem jól tetted, hogy beadattad a szurit. Én már megbántam, hogy nem tettem így, amikor a munkahelyen ingyenesen oltottak. Most már fizethetek érte, de erősen gondolkodóba estem.

Bridget, köszönöm a felvilágosítást. Most már kkor ezzel is tisztában vagyok. Nagyon tisztellek Téged, és mindenkit, akik ezeket a dolgokat végigcdinálják, és nem adják fel.
Ti tényleg nagyon megérdemlitek már a babát, és a teljes boldogságot.

Ja, képzeljétek el, tegnap meg a GPS halt meg, már csak röhögtem rajta. Szerintem most jön a Tv, mosogép vagy vmi....és pont karácsony előtt.
:twisted:
dorka84

Sziasztok!

Elveszett bárány előkerült :lol:

Anyci
örülök, hogy írtál! Jobbulást testednek-lelkednek!

Fürti
de jó, hogy meggondoltad magad, és mégis írsz! Ne is foglalkozz azokkal ott a másik topikban, nagyon csúnyán viselkednek veled! Mi szeretünk, és ezért nekünk írnod kell! :lol: :wink:

Bridget
én is drukkolok a spontán babához! És csak pozitívan!!! Csodák márpedig vannak!

Nóci
hogy vagytok? Apósod?

Beze
mi nem adattuk be a védőoltást, meg a családból senki sem. Nehéz eldönteni, melyik a helyes, sok a pro ill. kontra :?

Enis
nagyon szép helyen voltatok!
Most nem dolgozom, meg valszeg idén már nem fogok. Jövőre meg keresek másik munkahelyet (évvégén úgyse vesznek már fel sehol, meg lassan úgyis leállás lesz az ünnepek miatt).

Zsu
rendeződtek már a napjaitok? Szegény kicsi babát nem csodálom, hogy megviseli az időjárás.

Dorka
most akkor megjött vagy nem? Orosz párért irígy, régebben tanultam oroszul, és én imádom a nyelvet (az országban meg még nem voltam).

Tegnap jöttem haza, most pár napig itthon leszek, hogy utolérjem magam.
Anyu változóan, ha a reggelek nem lennének, akkor azért egész jól lenne, de minden reggel sz*rul van. Tegnap bátyám bevitte a kórházba, kapott infúziót, akkor kicsit jobban lett, ma reggel megint rosszul volt. Holnap megy megint, kap két egység vért, mert múlt hét óta rosszabbodott a vérképe (pedig mindenféle vastartalmú kaját, innivalót vettünk neki).

Ha Isten is úgy akarja, akkor hétvégén végre én is kikapcsolódok kicsit. Pénteken lesz a bnőmnek szülinapja, és tartunk egy csajos estét, meg lehet, hogy szombaton elmegyünk vhova. Bár amilyen az én szerencsém...

Szép napot!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?