Nóci,
örülök,hogy apósod jól van.Nem tudom,ha írtam,de tavaly műtőtték az én apósomat is,végbél rákja volt.Őt a János kórházban(természetes,hiszen ő is János,hihi:)),de azóta is jól van.
Jó,hogy rá bírtátok beszélni őt a műtétre.
Fürti,
hát te valósággal kiprovokálod a veszekedést.Utánanéztem,mikor láttam,hogy Kittyvel "másik" topicról beszéltek...de nem értettem,mi az,hogy valaki téged megbíz,hogy éleszd újra a topicot?Ha ő amúgy sem akar írni oda,miért kéne élnie a topicnak,nem mindegy ez az illetőnek?Meg ha mégsem,akkor élessze újra ő,ne másra bízza.Főleg ha már konfliktusom volt az oda írókkal,én semmi pénzért nem írnák mégegyszer oda,az tuti.
Kérlek egyvalamit árulj el,az oda írók új regsiztrációi közül a tied-e valamelyik?(a kérdésedre meg,igenis lehet ugyanazon IP címről számtalan regisztráció,csak az email cím nem lehet azonos.De gondolom sokunknak van több email címe...)
Bridget,
még nem tudjuk mikor lesz a műtét,a héten kell beszélni a dokival.Én azért nem bánnám,ha csak jövőben
Telelés?Mit meséljek egy 2 napos útról?
Kedd:reggel 7-kor busz,megérkezés 12-kor Ferihegyre.A repülő 3kor volt,5 előt tpár perccel landoltunk,Brüsszeltől 60 km-re van kb a reptér,onnan be kellett még buszozni a városba,ami késett félórát.Így fél 7re értünk az Ikeaba,ami 8kor zárt,még töredékét sem vettem meg annak,amit akartam.Ja,és azoknak amit vettem egyrésze Made in Romania,hihi
,viszont nem ugyanaz a minőség,ha itt veszem meg
(ja,konyhai kütyüket,tányérokat,ilyesmit vettünk,a másik lakásba).
Aznap haza is indultunk,majd a német határnál aludtunk és másnap estig Németben bóklásztunk.Bánom is,mert csak ideges lettem,máskor rengeteg volt az árleszállítás az év bármely részében,most viszont
És a röhej az,hogy nem is azért nem vettems emmit,mert nem engedhetem meg magamnak,de minek vegyek 800 eurós bőrdzsekit,ha máskor sokkal szebb volt pl 150-ért????Jó,ez egy véglet most,mert volt azért olcsóbb is,de tény,hogy olyan ideges lettem,hogy végül inkább üldögéltem a padon és be sem mentem egyetlen üzletbe sem
Na,ez este 6-kor volt,aztán belehúztunk és reggel 7re itthon voltunk.
Semmi kellemes,2 napig folyton utaztam.1800km elég sok kocsival
De meglepődtem,mert mikor rendszeresen jártam ki,nem volt ennyire unalmas,meg fárasztó sem az út.Elszoktam tőle
Hú,mennyi lett....de te kérdezted
Kitty,
anyukád jobban van ?Te akkor most még dolgozol vagy sem?
Beze,
tegnap milyen napja volt Lexinek?
Nem mondjátok,hogy szél volt,nálunk rendes tavaszi idő,ragyogó napsütéssel.....ma meg hóharmat,hideg,brrr
[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]