Jó reggelt!
Lilla
Tudom, hogy ez a bizonytalanság a legrosszabb! Amit Magdi írt, olyat én sem használtam, viszont elkezdtem vizsgálni a méhszájat, és a mensi időpontjában szinte nem találtam meg, nem értem el! Az előző hónapban viszont igen! Akkor tudtam is, hogy meg fog jönni! Drukkolok!!!!!!!! Egyébként én is éreztem a hasamat, olyan volt, mintha mindjárt megjönne....úgyhogy még bármi lehet!
Magdi
Ari lehet a ruci! Fotózd már le! Ja és afülbevaló! Tündér! Képzeld, nálunk a Veronikának még most sincs fülbevalója....csecsemő korában sajnáltam volna, ha kiszúrják neki, most meg már úgy vagyok vele, hogy majd nagyobb korában eldönti, kilöveti -e.
Csucsu
Olvastam a korábbi hsz.-odat a családodról! Nem semmi! Az a lényeg, hogy külön éltek! És kívánom, hogy mihamarabb a tesó ott lapuljon a hasadban!
Andy
Te, mint fő émelygős!
Nálad hányadik héten jelentkeztek a panaszok?? Mert nálam még mindig semmi émelygés terén.....Nem azt mondom, hogy vágyom rá, de valahogy megnyugtatna, hogy na igen, megérkezett......
Viri
Kendének mi a baja? Nálunk is Veronika megint köhécsel! Remélem, nem lesz megint beteg! Jobbulást nekik!
Nati
Te hőd hogy áll ma reggel?
Márti
Thomas-őrület nálunk is megy! A tesóm Skóciából ellátja mindenféle kütyüvel! Van már ruha, Thomasos gumicsizma (jaj, ez nagyon édes, majd lefotózom), és persze a vonatok sínnel, ezzel-azzal.....
Muffin
Ez a kenyér nagyon guszta! Nekem van kenyérsütőm, de max. kétszer sütöttem benne kenyeret, inkább csak kelesztésre használom. De lehet, hogy átállok megint!
Ui: lányok, ugye mentek ma szavazni?????? (igenigenigenigenigenigenigenigenigen.............akkor most kampánycsendet sértettem???
)
Ditta