Új privát üzeneted érkezett!

magdolnam
második felében vagy a babavárásnak!!!! :D :D :D
holka

aszem ezt nem tudom kitalálni majd (méret) :cry: még1x ennyi idő :D
Lazacos palacsintát ettem, nyammm
magdolnam

Sziasztok!

Nem vesztem el csak suliban voltam. De alig vártam hogy hazaérjek annyira fel vagyok megint puffadva. Szörnyűűűűűűű!!!!
Már úgy száltam ki a kocsiból, hogy az övem ki volt kapcsolva, a sliccem le volt húzva. Szurkál valahol a hasam, de nem mensis, lehet csak a sok levegő.
Folyamatosan kajás vagyok és ami hihetetlen húst ennék!

Lilla
Szép még mindig a hőd!

Bocsi, hogy nem írok most másnak, de mennem kell főzni valamit, mosni és készülni holnapra, mert megint suli van.

Kép
Kép
nati80

Nati :lol:
nagyszerű a hőd és szúrkálsz és húst kívánsz!! Szuper!! A barátnőm onnan tudta,hogy babát vár,hogy egyfolytában rájárt a hütőben lévő szalámira! :lol: :lol:
Óriás drukk!!!!!!! :lol:
holka

Holka
Csak az a furi, hogy megennék egy marhát, pedig undorodom sokszor a hústól. Most is ennék valamit és nem a tükörtojást kivántam meg? Persze a tojást is gyűlölöm. Utálom a szagát! Bocsi, tudom más szereti.
De furi helyen szurkálok, inkább az oldalam, mint amikor futsz és szúr az oldalad.

Kép
Kép
nati80

sütöttem ma kenyeret. :) életemben először. GOndoltam megy ez kenyérsütő gép nélkül is. :) Itt egy kép. Nagyon fincsi lett. :) Tök büszke vagyok magamra. :)
Kép

KépKép
muffin

a képen kicsit olyan mintha megégett volna, de nem... :)

KépKép
muffin

Muffin
Nagyon jól néz ki a kenyér!!! Fehér vagy kevert lisztből csináltad? Mennyi ideig kellett sütni és hány fokon? Leírnád a receptet? Imádok kenyeret sütni.

Kép
Kép
nati80

hát úgy van, hogy először 1 dl vízben megkeleszted a 3 dkg élesztőt, meg teszel bele egy evőkanál lisztet. Ezt kb. 15-20 percig meleg helyen keleszted. Aztán 57dkg lisztbe teszel 2 dkg sót, és belekevered a megkelt élesztőt. Aztán jól megdagasztod és miután a tetejét egy kicsit megszórod liszttel és letakarod egy konyharuhával, langyos helyen negyven percig tovább keleszted. Aztán megint jól átdolgozod és sütőlapra teszed. További 15 percig hagyod állni. Aztán a sütőt előmelegíted 250 fokra és addig a kenyeret megkened vízzel és a sütőbe teszel egy hőálló edénybe vizet, hogy legyen ami majd párolog közben. Beteszed a kenyeret és 15 percig sütöd. Aztán kiveszed, ismét megkened vízzel a tetejét, meg kiveszed a vizes edényt is. Utána tovább sütöd amíg szép színe nem lesz. Ennyi. Kicsit soknak tűnik a leírás, de nem bonyolult egyáltalán, főleg hogy közben lehet egy csomó minden mást csinálni. :)
Na jó étvágyat ha megcsinálod. :) Ja, és fehérkenyér lett. :) Majd tovább kísérletezgetek legközelebb. :)

KépKép
muffin

Muffin
Nagyon jól néz ki a kenyered. Nyami-nyami.

Nati
A szúrkálás meg a kívánósság nagyon jó jel. Lehet akkor ágyazódott be a babód, mikor megugrott a hőd 37-re. Remélem fent is marad jó pár (még 8) hónapig.

Viri
Mit csináltatok ma? Nem is jelentkeztél.

Ma délelőtt Várpalotán voltunk, hazafelé beugrottunk a Mekibe. Férjecském meghívott nőnapi ebédre. :lol: Holnap meg én főzök neki.
Délután shoppingoltam. Megvettem a nyuszi ajándékokat, meg még ezt-azt, ami kell itthon. El is ment a napom vele.

Magdolnam
Tényleg, már a felén túl vagy a babavárásnak. :lol:
Hogy megy az idő.

Ercsi
Nálad mizu? Te sem jelentkeztél ma.

Kép
p__lilla

Nati
Még 8 hónapigot akartam írni. Nem tudom hogyan rakta oda ezt a jelet.

Kép
p__lilla

Lilla: délelőtt írtam, illetve délben :) Kende beteg. Ilyenkor kétszeresen anyás :) Délután aludtam vele. Késő délután meg itt volt az unokaöcsim, meg a tesóm :)
Jajj nekem is kéne nyuszikákat venni. Szerintem a héten beszerzem őket :)

Holka: akkor a héten rendelj egy pizzát :)

Nati: gyanús vagy nekem! Sztem babás vagy :) Olyan jó lenne!

Muffin: de ügyi vagy. Én semmit nem tudok sütni, illetve nincs is rá késztetésem :)

Kép Kép
kisvirág_30

úgy rakta oda, hogy ha írsz egy 8-ast meg egy zárójelet, akkor elvileg összerakja magának azt a fejet, csakúgy mint a vigyorit. :) 8)

KépKép
muffin

8)

Kép Kép
kisvirág_30

Jé tényleg. Ez vicces :) :)

Kép Kép
kisvirág_30

Muffin: Nagyon ügyi vagy :) Gratulálok jól is néz ki :)

Magdolnám: Nehogy már ne vedd meg a rucit?? Vedd csak meg a 80ast . nem baj ha egy kicsit hosszabb az a ruci. De ha annyira szép akkor ne hagyd ott. Majd belenő a baba. Na meg télen mi most is adtuk a szabinára miniszoknyákat meg mindenféle csini ruhát. Vastag harisnyával tökéletes. persze nem sétálni hanem valahova elmenni csak. Pláne kocsival . Szóval ott ne hagyd azt a szép ruhát!!

Kép
csucsu05

Jó reggelt!
3.napja, hogy lfekszem kb 7kor "1kicsit pihizni" és reggel 7kor kelek fel :shock:
Na csajok, teljesen nagy az örömöm! Elmentem a brendon outletbe először anyóssal meg apával, és anyós egyből lekapott a fogasról egy gyönyörű kis farmerszoknya-rucit :lol: ááááááááá! Azt mondta, milyen nagyon édes! MEgveszi! Hu úgy örültem neki, mint majom a farkának!!! Megvan a csini rucim!!!! Mármint Lizáé!!! És kicsi méretben! 56-os, szerintem ezt olyan kb 1hónaposan tudja már használni :D ránézésre! És vettem neki kemény 1400ftért egy gyönyörű plüs rugit, olyan nyárit. Fehér és a hasán 2bari rohangászik a kerités melltt! Marha jól néz ki :wink: Meg vettünk olyan vízberakható hőmérőt (halacska) és egy babakefe készletet

Apa megtalálta az elemtöltőt! Úgyhogy tudok képeket felrakni mostmár!!!

Csucsu, de aranyos vagy! :wink: Ha ez nem jött volna össze, akkor szerintem azt megvettem volna neki! Nem tudtok itt Pesten valami jó kis bébi boltot? Brendont leszámítva, mert azért valljuk be őszintén, hogy egy kicsit drága
magdolnam

Muffin
Tényleg úgy írja a 8) jelet. :lol:

Magdolnam
Neked szupi anyósod van. Akkor most örülsz, hogy megvan a ruci. :D
Kérünk képeket :!: Ruci - poci képeket.

Nati
Látom neked szép a hőd. Kitartás a mai sulihoz. Nem lehet kellemes a hétvége mindkét napját ilyenre elb...ni.

Én ma nem jól ébredtem. Elkeserített a hőm is. Alig ugrott fel 37-re. De azért felugrott. Még korai lenne a mensi ma ugye? Múlt hónapban is 37-nél jött meg. Ja, és a pocim mensisen fáj, meg a cicik is olyanok, és tegnap szar volt a fejem is. Úgyhogy minden előjel pirire utal. :cry: :cry:

Kép
p__lilla

Már feltöltés alatt állnak a képek! :lol: Lilla, a hőd szerintem csudijóóó! Ne aggódj miatta!elvileg ma nem kéne megjönni? A cicikre ne alapozz! Mert uúgy fájnak, vagy jobban, ill érzékenyek
magdolnam

1 tippet azért megosztanék veled, bár ha terhes valaki ne nagyon alkalmazza, mondjuk én is csináltam! Én onnan tudtam, hogy meg fog jönni 2napon belül, hogy (bocs de kicsit guszta lesz :? ) van az az irrigáló izé, na ha az nem lett olyan barnás akkor.... tuti hogy 2napig nem jött meg! :oops: :oops: :oops:
magdolnam

Ma még csak a 11. dpo-n vagyok. 1-2 napnak még hátra kéne lennie. 12-13 napos szokott lenni.

Kép
p__lilla

Milyen irrigáló? Én sose használtam olyant. Mire jó?

Kép
p__lilla

értem. A pocifájást, hogy érted? Szurkál, olyan fura, vagy az a tipikus... Bár erre sem lehet nagyon alapozni. Én mondjuk nem nagyon voltam éhes, még ez is feltűnt.
magdolnam

intim zuhanynak is mondják. Én lactacyd feminát használtam, míg terhes nem lettem.
Jajjjj de jó kedvem van, felszabadultak az anyai hormonok. Na már csak percek kérdése és tölti apa a képeket
magdolnam

most olvasom hogy a lactacdot betiltották :shock: a colpo cleanert is használtam
http://images.google.hu/imgres?imgurl=h ... u%26sa%3DN
magdolnam

az előző havi görbédet megmutatnád?
magdolnam

Nem szúrkál a poci, inkább csak úgy mondanám, hogy "érzem" az alhasam. Aki terhes lett, mindenkinek szúrkált, én meg olyannak érzem, hogy bármikor megjöhet.
Én meg állandóan ennék. És az a baj, hogy sok édességet. Egy kicsit vissza kéne fognii magam, mert jön a tavasz, meg a nyár.

Örülök, hogy jó kedved van. :D :D
Várom ám a fotókat :!:

Kép
p__lilla

Kép

Liza fülbevalója
magdolnam

Felteszek 2 havit, mert a múltkori az extrahosszú volt. Nem repedt meg elsőre a tüszőm. Meg a 6. dpo körül beteg voltam kicsit.
Mi a véleményed? Kép Kép

Kép
p__lilla

nekem egyáltalán nem szurkált!!!! Csak éreztem!!!!!! A cicim volt érzékeny.
magdolnam

Nagyon szép a fülbevaló. Liza baba szerencsés, hogy ti lesztek a szülei.

Kép
p__lilla

A cicim minden mensi előtt érzékeny. Most is.

Kép
p__lilla

hát a felső az szebbnek tűnik, mert olyan mintha néhány napra rá lett volna, vagy megpróbált volna beágyazódni! Nézd meg az enyémet.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 20800_.png

ez meg az előző havim
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 20800_.png
magdolnam

:oops: :oops: :oops: köszi!
Még néhány kép, ha megengeditek.... (pill)
magdolnam

Te csak clostyt szedtél? Neked sem volt az előző havi görbéden hosszú a pé utáni szakaszod. Akkor a 12-13 nappal nekem is lehet esélyem.
A babás görbéd viszont nagyon szép. Felment 37-re és ott is maradt.

Kép
p__lilla

Persze, persze, nagyon várom. :roll:

Kép
p__lilla

csak closty, meg aloe vera (vitaminok)
Kép
magdolnam

Jó reggelt!

Lilla :)
Tudom, hogy ez a bizonytalanság a legrosszabb! Amit Magdi írt, olyat én sem használtam, viszont elkezdtem vizsgálni a méhszájat, és a mensi időpontjában szinte nem találtam meg, nem értem el! Az előző hónapban viszont igen! Akkor tudtam is, hogy meg fog jönni! Drukkolok!!!!!!!! Egyébként én is éreztem a hasamat, olyan volt, mintha mindjárt megjönne....úgyhogy még bármi lehet!

Magdi :)
Ari lehet a ruci! Fotózd már le! Ja és afülbevaló! Tündér! Képzeld, nálunk a Veronikának még most sincs fülbevalója....csecsemő korában sajnáltam volna, ha kiszúrják neki, most meg már úgy vagyok vele, hogy majd nagyobb korában eldönti, kilöveti -e.

Csucsu :)
Olvastam a korábbi hsz.-odat a családodról! Nem semmi! Az a lényeg, hogy külön éltek! És kívánom, hogy mihamarabb a tesó ott lapuljon a hasadban!

Andy :)
Te, mint fő émelygős! :lol: Nálad hányadik héten jelentkeztek a panaszok?? Mert nálam még mindig semmi émelygés terén.....Nem azt mondom, hogy vágyom rá, de valahogy megnyugtatna, hogy na igen, megérkezett......

Viri :)
Kendének mi a baja? Nálunk is Veronika megint köhécsel! Remélem, nem lesz megint beteg! Jobbulást nekik!

Nati :)
Te hőd hogy áll ma reggel?

Márti :)
Thomas-őrület nálunk is megy! A tesóm Skóciából ellátja mindenféle kütyüvel! Van már ruha, Thomasos gumicsizma (jaj, ez nagyon édes, majd lefotózom), és persze a vonatok sínnel, ezzel-azzal.....

Muffin :)
Ez a kenyér nagyon guszta! Nekem van kenyérsütőm, de max. kétszer sütöttem benne kenyeret, inkább csak kelesztésre használom. De lehet, hogy átállok megint!

Ui: lányok, ugye mentek ma szavazni?????? (igenigenigenigenigenigenigenigenigen.............akkor most kampánycsendet sértettem??? :wink: )

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Jaj de édes! Ez hálózsák??

Lilla :)
Néztem a hőgörbéket...szerintem teljesen rendben vagy! Végülis megvan a 12-13 nap pé után! Az elég!

D.

Kép

Kép
ditta76

:) én kilövetem neki, elvileg nem fáj..... Én akarok menn, de még nem tudom, hogy megyek e mert, 50kmoda és 50 vissza az út. Hát annyira nem tudom, hogy megérné e. Remélem sikerül a szavazás. NEm akarok politizálni..... de az amit az emberekkel művel az állam, kormány....
:twisted:
Kép
Kép ez ugyanaz mint a macis, csak annyiban különbözik, hogy külön felső és külön alsó, ez marha jól néz ki!
Kép ez meg ilyen minden napra átlagos kis fehér body, olyan édi. Mindegyik közepére van írva angolul (pl a legszebb hercegnő, győnyörű mosolyú baba, stb)
magdolnam

igen az háózsák! Anyós vette, de úgy hogy én akartam venni, de úgy besurrant a pénztárhoz hogy nem volt más választásom :lol:
magdolnam

Ditta
Végre jelentkeztél. Örülök, hogy nincs rókakoma, se émelygés. Ez a legjobb. De kerüljön is el.
IGEN, megyünk szavazni. Ki nem hagynám.

Magdi
Olyan jó ruhácskád vannak babáknak. Pont azon gondolkoztam, hogy mikor mi voltunk kisbabák, nem hiszem, hogy ilyen édesek voltak. Mondjuk biztos akkor az volt szép.

Kép
p__lilla

A keresztlányomnak 1 éves korában lövettük ki a fülét. Meg se érezte. Mondjuk mikor már benn volt neki, elkezdett egy kicsit pityeregni, de pár pillanatig csak. Olyan édes, jól áll neki a fülbevaló. De először nem ajánlották neki az aranyat, csak azt, amit belőttek neki. De már 2 éves és az aranyat hordja.

Kép
p__lilla

Nagyon édik!!! Tényleg rendes az anyóspajtás! Hol vetted őket??
Én sem akarok politizálni, de sajnos aki nem megy el, az is csak Furcsány Lelencéknek kedvez...... :evil:

Kép

Kép
ditta76

Lilla, igen, mi is szoktuk anyummal beszélni, hogy régen nem voltak ilyen édi kis rucik.........emlékeztek azokra a kis kötöttekre??? Végülis az is ari volt, de most szebbek!

Kép

Kép
ditta76

:) bizony, nem nagyon érzik. Fura, én is ezen gondolkodtam, de tuti nem voltak ilyen helyesek.
Na még néhány kép!
Kép
a felirat, amit nem lehet látni:
Kép
Kép
magdolnam

Kép Kép
a hírhedt farmerszoknya!
Ezt a 2-t a Brendon outletbe vettük, a többit a tescoban
magdolnam

Nagyon édesek a ruhácskák.
Most megyek, kitalálom mi legyen az ebéd.
További szép napot!

Kép
p__lilla

kötött... anyós nemsokára befejezi a kötést és akkor arról is teszek fel képet! Annak nagyon szép színe lett!!! Kocsitakaró. 3 pasztellszínt fogott össze (fehér, rózsaszín, zöld) és mintás takarót gyárt belőle. Meg én kértem tőle, hogy sárga - fehér színben kössön olyat kiskabáttal, mint a farmerszoknya! Tök rendi.

Furcsány :lol: :lol: :lol:

A régi kötöttek is édik! Még nem jelentkezett Nálad émelygés? NEkem a 9.hét körül kezdődött a 12.hétne elmlt
magdolnam

hu ebéd, nekem is gyorsan ki kell találnom. Borsólevest csinálok, na de mivel :roll:
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?