Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Meli, Mamen pihenjetek!
Sziszi hogy vagy?
Én ismét nagyon rosszul, tegnap este az M0-on jöttem haza, leállósáv ugye az nincs, éppenhogy ki bírtam hazáig és kijött a pucolt szotyi, hát mostanában azt sem eszem, ma is egész nap hányingerem van, megőrülök én ettől.
De legalább mára nagyon jól aludtam, nem kellett éjszaka pisilni:)
Ez is valami, na megyek haza, ma suli volt, és teljesen kifáradtam.
Puszi mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Meli, Mamen pihenjetek!
Sziszi hogy vagy?
Én ismét nagyon rosszul, tegnap este az M0-on jöttem haza, leállósáv ugye az nincs, éppenhogy ki bírtam hazáig és kijött a pucolt szotyi, hát mostanában azt sem eszem, ma is egész nap hányingerem van, megőrülök én ettől.
De legalább mára nagyon jól aludtam, nem kellett éjszaka pisilni:)
Ez is valami, na megyek haza, ma suli volt, és teljesen kifáradtam.
Puszi mindnekinek

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!Nagyon kevesen voltunk ma is!Én sem nagyon vagyok aktív,egész nap csak fekszek a tv előtt,vagy olvasok!De legalább kipihenem magam :lol: mindenkinek szép estét mára!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Hát most én is csak gyorsan köszönök be. Krisztikém lebetegedett :cry: mandullagyulladás, ráadásul a gyógyszert nem lehet beadni neki. Még Daninónóba rakva is elkezd tőle öklődni :cry: :cry: Még este megpróbálom, remélem sikerül. A Nurofent nagy nehezen sikerült beleadagolni, attól lement a láza, remélem már estére nem is megy fel.

Ma voltam Nst-n is. Hát a kisasszonynak nem tetszett. Azt hitte dologztatják, és az a feladta, hogy minnél előbb lerúgja a korongokat. Elég jól sikerült néha :wink: :wink: :wink:

Már a párom is kezd taknyosodni :cry: :cry: munkahelyén van egy csomó beteg. Persze, hogy ő is elkapja.
Remélem mi nem kapjuk el, én rengeteg gyümölcsöt eszek, és vitaminozok, + csipketea, citrom. Remélem sikerül elkerülni, nem pont szülés előtt robbanok le :cry: :cry:

Mamen
a méhszáj rövidülése alapvetően nem nagy probléma, főleg ha nincs nyílva a méhszáj. Én így hordtam túl Krisztikét :wink: :wink:
Keményedés az inkább kellemetlen, de pihengess, és szedd a gyógyszert, nem lesz gond. :wink: :wink:

Na megyek próbálom hasznossá tenni magam addig amíg elvan Krisztike.

Jó éjszakát:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Hello,

Sziszi, remélem már otthon vagy és remélem jobban vagy!

Ma amilyen rosszul kezdődött a napom, annyira happy end lett a vége. Ma mentem ugyebár vissza a dokimhoz uh-ra. Megnázett, a "régi" cisztám eltűnt, viszont mindkét petefészkemben vannak apró folliculusok, azaz ciszták. Tehát a dokim szerint: PCO... :cry: Hát, itt minden összeomlott bennem. Szinte az egész napot végigsírtam, néztem a neten róla mindent, eg hát ugye "hivatalosan" itt is van/volt 2 lány: Zsizsik és Nektarin, akiknek ilyen problémájuk van/volt. Kaptam vérvételre beutalót.

Délután gondoltam felhívom a Sziszi által említett orvost, akinek a fő szakterülete a férfi és női fogamzóképességzavarok, női cikluszavarok kórismézése és gyógyítása. A lényeg, hogy pont ma rendelt, és most értünk tőle haza: NINCS PCO-m. Nagyon sokan összetévesztik a PCO-t a "túlélő tüsző" szindrómával. Ha érdekel valakit, itt a cikk:
http://www.hazipatika.com/articles/Cisz ... hkywrd=pco

Szóval elkezdtem mesélni a dolgaimat, ő csak kérdezett és kérdezett, és azt mondta: már most megmondja, ha ezt a PROGESZTERONHIÁNYT nem kezeljük, tuti vetélés lesz a terhesség vége. Erre mondtam neki, hogy már túl vagyok rajta: missed ab-m volt. Erre ő: ez tipikusan progeszteronhiány miatt van. A doki azt mondta, 3 hónap alatt GARANTÁLJA, hogy beáll a ciklusom, és 6 hónapon belül megmaradt terhességről fogunk beszélni!!! Hát lányok, ha ez igaz, akkor nagyon boldog leszek.
Ott bőgtem nála, hogy pco-t állapított meg az itthoni dokim, erre ő azt mondta, hogy azt már akkor megállapította volna, amikor belépek, mert a pco-s beteg: olyan szőrös, mint a medve, elhízott, (ez látható!) és évente 2-3 alkalommal van csak mensije, ami nagyon gyér.

Szóval, Nektarin és Zsizsi: tutira pco-sok vagytok??? Ez mind megvan nálatok????? Lehet, hogy mégsem??? Kérlek válaszoljatok, nagyon kíváncsi vagyk rá!! Előre is köszönöm.

Sziszi, ha te is hozzá fogsz menni (dr. Elek Csaba), jól teszed. Kb. 30-40 (!!!!) percet voltunk bent nála, és 5000 Ft-ot fizettünk. Az itthoni dokimnál is hasonó a (téves???) diagnózis.

Jó éjt mindenkinek, így már nyugodtabban alszom.

Sziszi, majd jelentkezzél!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá

Ez tök jó. Akkor egy cipőben járunk.
Milyen a doki? Mondtad, hogy ismerjük egymást? Mesélj róla.
Milyen vizsgálatok lesznek? Már adott is valamit????

Én túl vagyok a műtéten, szervileg minden rendben, de nagyon rossz kedvem van.
Vendég

Szia Sziszi, örülök, hogy túl vagy rajta. Hidd el, a kedved hamarosan jobb lesz! Mondtam a dokinak, hogy általad jutottam el hozzá, mondtam a nevedet, meg hogy most volt a második szomorú eseted, mondta, hogy igen, tudja ki vagy.
Nagyon jó fej!! Tutira segíteni fog! Ahogy írtam, azt mondta GARANTÁLJA, hogy rendben leszek 3 hónap múlva. Erre kérdeztem: akkor, lehet, hogy majd 28 napra fog megjönni, mint még soha??? Azt mondta: "nem LEHET, hanem BIZTOS. Ha nem, jövök magának egy pezsgővel."

Szóval lelkileg is rendbe tett. Mindenképp menj el hozzá. MOndtam neki, hogy az uh-n mit látott a doki -meg én is- azt mondta, ez akkor sem pco.
Szóval menj el hozzá. Nekem is felírta, mikor mit kell szednem, kell majd hőgörbe, és akkor majd látja, még milyen gyógyszer kell.

Kép

Kép

hoppá

Folytatom priviben!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,jó reggelt!!!

Kata,ez nagyon biztató!!!!!!!Szerintem a progihiány nagyon gyakori és annyira banális apróság,hogy tuti minden rendben lesz a következő terhességednél,ha normális lesz a progiszinted!!!!!!!HAJRÁ!!!!!Nagyon jó orvos lehet és jó humorú....én 8000-et fizetek a dokimnak,de 30 percnél korábban még sose jöttünk el tőle :shock: az átlag ez és én azt hittem ez a normális...na jó,nekem is volt néhány nőgyógyászom,ahol szalagon futnak le a napi betegek ugyanilyen tarifáért :twisted: ami gáz,mert ennyi idő kell,hogy elmondj minden apró tüneted és hogy tanácsokat adjon!!!!!Asszem szerencsés vagyok!!!

Sziszi!!!!Remélem most pihensz otthon és nemsokára ez a rendes doki mindekettőtöknél helyreállítja a rendes működést és egyszerre lesztek babásak!!!!!Nagyon sokat gondolok rád és remélem hamarosan minden jóra fordul!!!!!Tudom,hogy ez most cseppet sem biztató,de gondoljatok arra,hogy fogamzóképesek vagytok!!!!!És ez nagyon sokat jelent ám!!!!!

Gabi,sajnálom,hogy ilyen beteg lett a kisfiad!!!!Apa meg ne hozzon haza a melóhelyről semmit...tényleg nem kellene influenzásan szülnöd :lol: Én ki sem mozdulok otthonról....egész héten!!!!

Többieknek is szép napot mára,majd még jövök!!!!

Kép Kép
meli1118

Hoppá, privi ment!
Eszti

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Hoppá, írtam privit.

Sziszi: remélem, mihamarabb megnyugszol, szegénykém.

Neked is és Candinak is üzenem, hogy elnézést, a cikk megvan, de nehézségekbe ütköztem az elküldések során ( konkrétan nem volt senki aki segítsen szkennelni és faxolni ) hétfőn már bent leszek megint az irodában, remélhetőleg már járóképes állapotban, és akkor elküldöm mindkettőtöknek.

Aki pcos, vagy a gyanú felmerült, hogy ez a betegség áll a babásodási problémák hátterében, kérem szépen, hogy tájékozódjon !!!Mindenek előtt olvasson utána, nézzen be a www.pcos.hu honlapra, nézzen be itt a babaneten lévő pco-s fórumra, a nlc. hu-n lévő pcos fórumra, olvasgasson, mielőtt bármit is elhinne bárkinek !!
Nem annyira egyszerű ez a betegség, hogy bárki is ránézésre meg tudja állapítani, ki pco-s ki nem ! Aki ilyet állít: KÓKLER !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Én 16 évig kinlódtam a hormonjaimmal, rengeteg orvost megjártam, míg végre egy rájött hogy mi a bajom....
És nem érzem magam sem szőrös medvének, sem bálnának (bár nem vagyok egy nádszál sem, ez biztos), mégis pcos vagyok. Nem véletlen, hogy pcos betegséggel küzdő lányok nem igazán szívlelik ezt a dokit, aki ilyeneket mond beteg emberekre, az elmehet a büdös fr....ba !!!! :twisted: :twisted:
Bocsánat, de ez a kedves megjegyzése a szívem mélyéig hatolt..... :cry:
zsizsik

Sziasztok!
Örülök, hogy testileg minden rendben van veled Sziszi, lelkileg meg remélem minnélhamarabbtudsz előre lépni.
Látom itt is elő fog kerülni nálunk a téma sajnos pcos, vagy nem, érdemes tényleg utána kutakodni azon a lapon, amit írt Zsiszik, mert tényleg nem az az egyszerű betegség ez.
De remélem, hogy segíteni tud ez az orvos nektek,és ha bíztok benne az már fél gyógyulás.
Annak idején Zsizsik ajánlott egy endokrinológust, szerin tem, azért tőle egy harmadik vélemény soha nem árthat.
Én március 2.-re kaptam időpontot a Kaáliba, majd ott remélem nálam is megnézegetik alaposan mi a helyzet.
Meli: jobban vagy már?
Málnával beszéltem, kicsit elutaztak, de majd jelentkezik hétvégén, vizsgáin túl van. :)
Nika: biztosan van elég tejcid,ha ilyen szépen fejlődtök, és majd az igénnyel együtt nőni fog a mennyiség is szerintem.
Vonalzódat nem cserélgeted le?
:D Musz:nem ijedtem ám meg, ahoz több kell ám, így sem vagy bálnus, sőt csini-mini. :wink:
Bea:na milyen idő lesz a jövő héten? Kiránduló? 8)
Gabi: mikor lesz meg az eredménye Adrinak? Nagyon hősies volt a Lánykád :!:
Dóri: hogy vagytok?Kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot neked!
Mókuska: sikerült mindent kivasalgatni?
VVViki: tegnap voltál dokinál? Mizu?
Eszti: sz@r lehet ez a sok hányás, de bíztasson már nem tarthat sokáig,lásd pl Meli esetét, majd alaki átvállalja reméljük.
Mamen:pihizz sokat, kíméld magadat.
No most ennyi, majd még nézegetek befelé

Andi
candi

Candika, de örülök, hogy történt előrelépés, és a Kaálihoz fordultok !! Biztos, hogy ott tudnak majd segíteni !! Egyébként ott is megnézik a vércukor és inzulin szintet, tudom ,hogy volt olyan csaj,aki egy darabig szedte a metformint, mert a Kaáliban csak így kezdtek bele a kezelésébe.
Aztán lehet, hogy mire sor kerül rá, már nem is lesz rá szükség... :wink: Láttunk már ilyet.... :wink:
zsizsik

Zsizsik: köszi a bíztatást, valaholjó lenne, ha találnának már valami kezelhető bibit,mert így csak sötétben tapogatózás van.
Mi az, hogy dolgozol már? :shock: Hát a lábad, nem reklamál?

Andi
candi

De, a lábam pont ma reklamál, mert tegnap bent voltam.... :oops: :lol: Muszáj volt.... de hétfőtől már bent leszek, elvileg.
zsizsik

Sziasztok!!!

Zsizsi,drága ne vedd a szívedre!!!!!Valóban nem egy épületes kijelentés volt.....nekem 2 nagyon közeli rokonom-barátnőm van,aki pcos-ben szenved és nekik tényleg nagyon magas a súlyuk,viszont a szőrnövekedésük nem nagyobb,mint akárki másnak!!!!!Örülök,hogy jobban van a lábad és már kimozdulhatsz!!!!!Gondolom hiányzik már a munka :twisted: Én még csak 3.napja fekszek itthon,még élvezem,de a jövő héten csak lekötözve tudnának ágyban tartani!!!!

Andi!!!Hurrá!!!!Akkor nagyon hamar rendbe fog jönni minden,a Kaáilban állati profik dolgoznak!!!!!A topikba írtál,amit ajánlottam????Ott a lányok nagyon kedvesek és segítőkészek!!!!!!Majdnem mindenki babás már,mindenki az orvosoknak köszönhetően,akik ott dolgoznak!!!!!!!!Az unokatesómnak is így lesz hamarosan kisfia!!!!!!

Esztike,nem akarlak elkeseríteni,de nekem a 18.hétig kitartott ez az állapot és merem állítani,hogy itt én mindenkinél többet hánytam....de ha visszatekintem,már cseppet sem tűnik olyan vészesnek,te is jót mulatsz majd rajta néhány hét múlva!!!!!

Málnának jó kikapcsolódást kívánok és várom a hétvégét!!!!!!!És persze gratula a vizsgáihoz!!!!!

Mindenkinek puszi

Kép Kép
meli1118

weboldal ajánlás
http://www.arwentorna.tk/
Az A R W E N t o r n a egy komplex saját technikájú tréning: szervi és nem szervi eredetű (PCOS, endometriosis, preklimax, elhízás, petevezeték lezáródás stb.) meddőségek kiegészítő terápiája; egy olyan adaptált zenés torna, amely a női vegetatív idegrendszerre, az izomműködésre, ezáltal a kismedencei női belső nemiszervekre hat.

Kép
gaby25

Lányok! Úgy érzem itt hatalmas félreértés történt!! Nem szeretném, ha azt hinnétek mekkora bunkó vagyok, hogy azt írtam, hogy a pco-s betegeket messziről felismerni erről meg arról... Ezzel azt szerettem volna megfogalmazni, hogy talán nem is pco-s az, akit annak tituláltak!! Nem akartam senkit megsérteni, de az írásokból igenis arra jutottam, hogy páran azt mondták magukban: Úr Isten, hogy ez mekkora p..raszt ez a nő!!!

Ha így értette valaki, akkor NE HARAGUDJON, NEM fikázni szerettem volna bárkit is, csak hátha azt mondja valaki: hiszn akkor én nem is vagyok az! Ezt a doki mondta, elég egyértelműen, amit írtam. Így mégegyszer elnézést, aki rossz néven vette, egyáltalán nem ez volt a szándékom!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

hoppá

Zsizsi ez főleg neked szól! Egyáltalán nem gondoltam, hogy te szőrös vagy és bálna, csak tényleg arra gondoltam, hogy téves a diagnózis!!!!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá, ne viccelj, én NEM értettem félre, nem gondolom, hogy ezt te gondolod így, hanem ez a doki. Én azért izgulok, hogy ne hidd el neki feltétel nélkül azt, amit mond, mert sajnos több lány is tanusíthatja, hogy egy kókler. Mondtam már, hogy nézz be a "pcos-ok teherbeesési nehézségei...." fórumba, ha gondolod, ott írt most egy lány - név nélkül pár mondatban leírtam, mit mondott neked a doki - aki szintén nála kezdte a "pályafutását", és fél év után - bármit is garantált neki a doki, ugynúgy mint neked - nemhogy nem volt terhes, de még peteérése sem volt, mensije is csak az utronak köszönhetően.

Szóval ennyi, csak aggódom érted, kislány.... !! hogy jó kezekbe kerülj és mihamarabb kisbabád lehessen !! :lol: :wink:
zsizsik

Zsizsi, már elolvastam... Most olvasom apcos.hu-n a történeteket, eddig még csak 5-öt olvastam el, de nekem kb 31-35 napra mindig megjön, nem zőrösödöm sehol, nincs pattanásos, aknés bőröm, stb. Nem mondom, hogy nem vagyok pco-s, de az eddigi (még csak 5 történet alapján) nem gondolom. Kiderül, megyek tovább, keresek más dokit is. Zsizsi, lehetséges az, hogy hirtelen (1 hónap alatt) lett ilyen a petefészkem? Januárig nem volt ilyen, az 100%!!!

Kép

Kép

hoppá

sziasztok.

szia hoppa.A pcos topikba is jelentkezem neha.decemberben diagnostizaltak nalam a pco-st.Nem vagyok nagyon kover,okes szorom az van.Viszont 35 naposak a ciklusim es pe-m is van :!: :!:
mivel ket terhesegem volt az utobbi idoben.
Tehat az hogy a tunetek kozul nincs mind,vagy egy sem az nem jelenti azt hogy nem vagy pco-s.
nalam a hormoneredmeny utan az Uh is bizonyitotta hogy apro tuszok vannak a petefeszkemben.
Nem tudom milyen ez a doki akinel voltal,DE milyen doki az aki Garantalja azt hogy 3-6 honapon belul babas leszel.ez kisse baromsag.Lombiknal nagyobb az esely mint spontannal de azok sem mondanak ilyet.
a lenyeg hogy szerintem mindenkepp csinaltasd meg a hormont,abbol sok minden kiderul.
Hidd el zsizsik nem bantani akar,csak nem szeretne ha hosszu honapokig remenykednel ugy hogy nem is tudod mi van.
sok sikert

Kép
monyo83

Jó reggelt!

A tegnapi témához nem nagyon tudok hozzászólni. viszont szívből kívánom Nektek, hogy minnél előbb babásak legyetek!!!!

Candi
neked is nagyon szorítok, hogy a Kaáli meghozza a várva várt változást :wink:

Nektarin
kitartás, nekem a 16. hétig volt nagyon rossz, amíg meg nem mozdult, viszont hogy valami jót is mondjak, ennyi ideig csak Esztikével tartottak az émelygések, hányások :wink: :wink: A többi terhességnél azért 3 hónap alatt elmúlt :D

Tegnap a barátnőmnek megszületett a babája. Burokrepedéstől kb. 5 perc, de talán még annyi sem :shock: :shock: Még jó, hogy a szülőszobában volt, mert indították :D Se vágás, se repedés :wink:
A végeredményt kicsit irigylem a gyorsaságot nem :shock: :shock:

Velünk azóta nem sok változás történt. Tegnap írattam fel másik gyógyszert, ezt már beveszi a kicsi, szerencsére. Egyébként szuri lett volna :shock: Viszont az orrából a váladék nem akar megindulni, éjszaka azzal szenvedünk :cry: Már ez volt a 3. éjjel, hogy alig aludtam, oké hangolódok rá a köv. hónapokra, de én még úgy tudnék aludni :shock: Tegnap már csak láz is estére volt, de az is "csak" 38 fokos.
Nagyon rosszul eszik :cry: :cry: pedig így is úgy el volt vékonyodva a drágám.
Rajtam is próbál kitörni valami nyavaja, eddig nem sikerült neki, bár tegnap Tibit el kellett hívnom a munkehelyéről, hogy a sulitól hozzon haza minket, mert nagyon szédelegtem. Gondolom a fáradság. Ma megpróbálok pihenni, ha alszik a kicsi.

Mindenkinek szép napot!Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

No látom, itt mennyi minden történt, tegnap.
Hoppá, remélem minél hamarabb kiderül, hogy mi a baj, a hormonvizsgálat tényleg fontos. És végül is endokrinológiai eset, úgyhogy mindenképpen érdemes más orvoshoz is elmenni.
Remélem, minél előbb kiderül mi is pontosan a baj, és megoldódik minden.
Gabi, gratulálok a barátnőd babájához, már lassan a Tiedhez is lehet:)
Hát ez a mai idő elég lehangoló, de legalább péntek van, olyan jó, hogy jön a hétvége:)
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Hát jó sz@r idő van itt is, mindjárt elalszom. :roll:
Gabi: remélem hamar rendbejön Krisztián és nem kapja el az egész családot a nátha. Az már legalább pozitív, hogy nincs láza.
Próbálj délután csendespihenni te is. A barátnőd szülése, azért irigylésre méltó, ilyen gyors ütem mellett se repedés,se semmi :shock:
Mókuska hogy van?
Nektarin: na ma jobb a gyomrod? Mikor kell menni legközelebb dokihoz? Munkahelyeden elmondod lassan?
Kata? szerintem mindenki értette, hogy nem a Te szavaidat írtad le, hanem a dokiét. Nagyon okosakat mondanak itt és a másik fórumokon is a csajok és bár én sem gondolom, hogy nekem ez van, és a laparoszkópia sem mutatott erre, azért én is szeretném, ha megszűrnének hormonikkal, stb erre, mert nem lehet tudni, és egy két vérvételt megér szerintem.
Sziszi mi van veled?
Meli: még nem írtam oda a csajoknak, majd ha legalább túl vagyok az első konzultáción, na akkor biztosan lesz ezer kérdésem, amit ki kellmajd tárgyalni :wink:
Hogy van a náthád?
Bea: felkeltetek már? Ádi aluszkált szépen az éjjel? Este igyekszem Msn.-re.

Andi
candi

Helyesen írni azt nem tudok :oops:

Andi
candi

Sziasztok,jó reggelt!!!!

Andi,értem,igazad van,először konzultálj a dokival a kórházban és aztán jöhetnek a lányok tanácsai!!!

Kata,szerintem sem gondolt rólad senki sem rosszat,szeretünk téged!!!!!!És Monyónak igaza van,szerintem is felelőtlenség volt a dokinak azt ÁLLÍTANI,hogy garantálatan babás leszel x időn belül.....és ettől még lehet jó orvos,csak ne tegyen ilyen kijelentéseket,mert ha (NEADJISTEN!!!!)mégsem esel addig teherbe,akkor automatice magadban keresed majd a hibát!!!!!!A másik:te is spontán teherbe estél a múltkor ergo van peteérésed!!!!!!Tényleg nem biztos az a pcos,de egy alapos utánajárást megér a dolog!!!!Puszillak

Esztike,jól vagy ma????Itt a péntek,hétvégén pihenj sokat!!!!!

Gabi,sajnálom,hogy ilyen rosszul lettél!!!!És persze,hogy Krisztike is ilyen beteg!!!!Nálunk még a gyógyszertárosok is influenzásak :twisted: :twisted: és akkor oldd meg,hogy nem mész közösségbe és nem találkozol beteg emberekkel!!!!Remélem én már kilábalok belőle!!!!!Holnap már dolgozom egy pár órát,teljesen halálra unom magam itthon....

Többieknek is nagyon szép napot mára!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

sziasztok!

Azért én nem unatkozom :wink: :wink: de úgy vonz az ágy :D pedig lenne vasalnivalóm is, de úgyis megvár, ugye :?: :wink: :wink:

Már gyerekes anyukák nincs valami csodatipp, hogy mit egyen a gyerek amikor beteg? Pont én kérdezem ugye, akinek már van 2 :shock: :shock: Viszont ennyire Adrinak sosem volt bedurranva a mandulája. Reggel is fél palacsinta ment le neki, ugye azt kért, na meg 2 harapás banán. Inni iszik, de az evés az nagyon idegesít. Semmi ötletem, hogy mit adjak neki, mindenre azt mondja most nem :cry:
Lehet, hogy próbálok neki délre egy kis nokedlit szaggatni, az a kedvence, ha az sem megy akkor nincs több ötletem :cry: :cry:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Hoppá
privi ment :!: :!: :!:

Candi
Megvagyok, de nagyon feszült vagyok.
Vettem homeos bogyót rá, hogy kicsit lenyugtasson. Szedem a béres cseppet és E vitamint is ajánlottak. Az új dokim nem híve a hormonoknak... Muszály majd máshoz is elmennem. :shock:

A előző dokim, aki 6 éven át volt az orvosom (most hétfőig) nagyon bunkó volt. Be kellett mennem a zárójelentésért tegnap reggel. Mikor kiszálltam a liftből jött velem szemben.
- Engem keres?
- Nem az irodába jöttem. Este bejöttem és Dr. B. megcsinálta a
dolgot.
- Jó, viszlát! :shock: :twisted:

Pedig nem tudhat semmit még a dokicseréről, mert a papírt úgy írták meg (direkt), hogy el kezdtem vérezni....és Dr. B. volt ügyeletben... Már nem is bánom, hogy máshoz fogok járni.
Vendég

Sziasztok,

Hát, ma sem vagyok túl jól, tegnap egész jó napom volt, még vacsiztam is, no persze, az nem túl jó, hogy nem igazán egészségeset:)
Most eléggé émelygek, de hát már komolyan mondom megszoktam:)
Két hét múlva megyek (22-én) a 12. uh-ra, a tarkóredőre, jaj már nagyon várom, ha ott minden rendben, márpedig rendben lesz:), akkor publikálom:)
De képzeljétek, kaptam fiz.emelést, pedig a főnököm tudta, neki elmondtam, mert annyit kellett ide-oda, mennem, hogy inkább elmondtam.
No most megyek, mindenkinek szép napot, ebben a csúnya időben.

Kép
Kép
nektarin

Gabi

Nálunk a sültkrumpli vagy a krumplipüré be szokott jönni. Esetleg natúrjoghurt gyümölccsel vagy tejbegríz.

Ezeket én is megenném. :P
Vendég

Gabi

Ja, és a kedvenc tejfölös túró (néha tésztával).

De szerintem kérdezd meg, hogy mit kíván, mert lehet, hogy tényleg nem bír enni. Ilyen akkor volt Tominál, ha antibiotikumot kapott vagy annira taknyos volt, hogy nem bír szinte enni és nem érzi az ízeket. Ha belegondolsz, ilyenkor mi sem zabálunk :lol:
Vendég

Sziasztok!

Tesó
Nekem mindig azt mondja a dokinő mikor betegek, h evést ne erőltessem, annyit eszik amennyi jólesik. Viszont az ivás nagyon fontos! Szóval ne stresszeld magad, ha akar eszik, nyugi, nem fog éhenhalni :wink: :lol:

Candi
Köszi a hiányolást :lol: Este már nem jöttem mert apa a halálán volt :lol: Szegényt ledöntötte a virus, de bizom benne, h sikerült idejében "elkapni" és gyorsan helyrejön :wink:

Kata és a többi babára vágyó/váró
Én nagyon szoritok Nektek, h mihamarabb rendeződjenek a gondjaitok és hamarosan babásak legyetek!!!!!

Most éppen szingli vagyok :lol: És jól el vagyok maradva a házimunkával :? Lilit anyósomék vitték oviba és csak 9 körül, normális körülmények között addigra már fel van ágyazva, rend van és éppen reggelizünk... 10 perce elvitte apósom Danit játszani, lehet, h elaltatni is sikerül neki és akkor csak délután hozza haza.
Na megyek mert ágyat is kell huznom meg főzni, mosni, takaritani....brrrrrrrr :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jajj Gabi most jutott eszembe, h próbálj neki adni Normaflore-t! A mi dokink az ab mellé már mindig javasolni szokta, rendbe teszi a bélflórákat!!!!!

Sziszi
Orvos :twisted: Sztem is jobb, h váltottál! Feszültségre jó a citromfü tea is :wink:

Nektarin
Én Danival émelyegtem folyamatosan, tényleg szörnyü, de meglásd hamarosan tul leszel rajta!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

Lányok van aki tudja közületek, hogy mi van akkor ha otthon vagy gyeden, közben jön a második baba, de a baba csak a gyed lejárta után születik meg mondjuk 5 hónappal vagy akármennyivel, akkor addig az anyának milyen pénz jár, a gyes? Vagy akkor el lehet menni közte betegállományba és több pénz jár neki, vagy hogy van ez?
Köszi előre is.

Kép
Kép
nektarin

Nektarin
én ezt az "utat" minden oldalról végig elemezgettem :wink: kérdeztem tb. szakértőt is, és a munkahelyemen is utána érdeklődtem.

Szóval a gyed ugye a kicsi 2 éves koráig jár, utána automatikusan gyes, Ha még a gyes ideje alatt születik meg a baba, akkor az első szülés előtti alapot,( ill. nekem pl. emeltek közben) veszik alapul, ez után ugyanúgy jár a 2. babánál is a zsülési szabi és a gyed, és ebből a fizetésből számolva :wink: :wink:

Ha a gyes lejárta után születik meg a baba akkor is még 1 hónap lehet a szülésig, akkor megmarad a "folytonosság", és ugyanúgy számolják a gyedet és a szülési szabit.

nekem elvileg lesz szünet, ha időben szülök, én igénybe szerettem volna venni már szülés előtt a szülési szabit, de a munkahelyemen azt mondták inkább csak a szülés napjától :shock: így ha nem szülök meg addig amíg Krisztián betölti a 3 évet, akkor szabin leszek a köztes időszakban.

Ha a gyes után több idő telik el mint egy hónap akkor már a gyes jár csak, ami azért elég gyér összeg :shock: :shock: Ill. a szabit nem tudom pontosan mennyi vehető igénybe a gyes után. Ennyire már nem kellett utánaérdeklődnöm :wink:

Remélem érthető volt, ha nem kérdezz :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!!
Én is rosszul vagyok kicsit(belaktam)és most emésztek....
Hétvégén sem megyek dolgozni,anyuval így döntöttünk!Úgyis ki vagyok már írva egy ideje,igaz táppénzt még egy fityinget sem kaptam,de nem számít ez most,a gyerekem egészsége mindennél fontosabb...komolyan mondom,itthon minden 2.ember beteg!Az hiányzik még,hogy visszafertőzzön valaki!!!!Mindenki nagyon vigyázzon magára és a gyerekére(pocaban vagy már kinn lévő)mert rengeteg a beteg gyerek!Aggódom nagyon,az unokatesóm,aki 3 hónapos terhes,nagyon lázas,de a 3 éves kislánya már egy hete lázas(40-40,2) :shock: nagyon félek,hogy valami bajuk lesz!!!!!!Remélem nem,de aggódom nagyon miattuk!!!!Szép estét mindenkinek!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

helllóó !

először is jobbulást minden betegnek !!
én is taknyos voltam, két napot végigköhögtem, szerdán UH-ra sem tudtam menni, mert majd' megfulladtam
ma már jobban vagyok, voltam UH-n és sajnos még ott van bennem a ciszta, már kicsit kisebb, de még ott van :shock: :x
még egy menstruációt meg kell várnom és utána ismét UH
ha nem múlik el addigra, akkor hastükrözést végeznek, leszívják stb.
utána petevezeték átjárhatóság ellenőrzés stb.

Meli
nagyon vigyázz magadra !!!!!!!!!!
most én is belaktam, megettem négy szál sült kolbászt !! :lol:

Kata
annyira mérges és dühös vagyok, amikor valaki- most pont egy orvos - kihasználja egy babára vágyó nő kiszolgáltatottságát !!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
hogy egy orvos bálnának illetve medvének titulálja a betegeit, akikből él és akik érző emberek - az már több mint bunkóság !!!!
tudom és érzem, hogy itt MINDANNYIAN érzőlelkű, önzetlen emberek, bocsi, EMberek vagytok és emiatt még jobban feldühít ha ilyen orvos kezébe kerültök !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x

Candi
a Kaáliban kivizsgálnak rendesen és ez a sikerhez vezető út !!!!!!

Gabi
hogy van Krisztike ?

bocsi, hogy nem mindenkinek írtam !

holnap jövök !

kellemes, napos, baci- és vírusmentes hétvégét kívánok mindenkinek !
vvviki

Sziasztok lányok,

szerencsére Hoppá bekukkantott a pcos fórumra is,ahol töb doktro nénink is van, úgyhogy a lányok rögtön "kezelésbe vették", kifaggatták, sokmindent leírtak neki. Remélem, hogy segítségedre lesznek a tanácsok !!!

Szegény bretegek.... mindenkinek jobbulást !! Mi is kicsit takonyosodtunk, de az aszpirin C csodákra képes.... egy nap alatt elmúlt.

Szép hétvégét mindenkinek!!
zsizsik

Sziasztok!!!!!
Ma van az öcsém szülinapja,megyünk este vendégségbe és előre félek a sok fini kaja miatt!!!Már így is 10 kilónál tartok...ha így haladok nem állok meg 16-17kg-ig :cry: de nem baj,lényeg,hogy egészséges baba legyen!!!!!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok,pihenjetek sokat és ne kíméljétek apát :wink:

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Gabi, köszönöm, teljesen érthető, én nem is gondoltam volna, hogy így van. Köszönöm:)
Mindenkinek szép hétvégét, puszi

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok4

Egy kis segítséget kérni jöttem. Adrikáék kaptak betűrejtvényt, és szégyen vagy nem kifogott rajtunk :oops: :oops: :shock:
A feladat a következő:

ÓÓÓÓR

madár a megfejtés :wink: ennyi hozzá a segítség.

Köszönöm, ha valaki tud segíteni, majd ha lesz időm még jelentkezem:Gabki

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gabi
itt ültünk a párommal tíz percig és csak néztünk, de nem jutottunk közelebb a megfejtéshez :oops: :oops:

de még nem adtuk fel !
vvviki

Sziasztok!
Sziszi!
Jó,hogy orvost váltasz ezek után remélem,hogy Hoppával együtt mihamarabb nálatok is beköszönt a gólya.
Tomi meggyógyult. Itt Zalában infulenza járvány van.

Mamen!
Én nálam a 28.héten állapították meg a rövid méhnyakat, s végig zárt voltam jobban mondva a 36. hétig akkor már 1 ujjnyi s látod az úrfi még rá is húzott.

Candi!
Sok sikert szorítunk!

Gabi!
Jobbulást nektek vigyázz magadra! Próbálj meg pihenni.

Nektarin!
Kitartást a tünetekhez.

Meli!
Jobbulást az uncsitesódnak.

Bea, Dóri Vikike? Többiek?
Málna mikor végzel a vizsgákkal?
Puszi Mindenkinek

Kép
nika04

Sziasztok!
Valaki segíteni nekem abban,hogy is van a vonalzó csere? Köszi

Kép
nika04

Sziasztok!!!!!

Nika,rámész a vonalzódra,klikk a baby&kids birthday,ott először kiválasztod a vonalzót,aztán továbblépsz,kiválasztod a jelet,aztán újra tovább és beírod a születési dátumot!Aztán nyomsz egy create tickert és kész!Amit kapsz kódot bemásolod a profilodban az aláírásodhoz(az előzőt töröld ki)és kész!!!!!

Gabi,rajtam is kifogott a feladvány :oops:

Ma nem leszek valami sokat,tegnap ünnepeltük a tesóm szülinapját és nagyon keveset aludtam,asszem vissza is bújok.....puszi mindenek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Csak beköszönni jöttem, dögrováson vagyok :cry:
Tegnap estére ledöntött a láz,a mandulám annyira be van dagadva, h alig tudok nyelni. Egész nap feküdtem mert semmi erőm, most is a gyerekek miatt keltem fel kicsit. Szegény Dani nem érti, h miért fekszem egész nap, érzi, h vmi nem ok... :cry:

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!!!

Ja, Gabi feladványát megfejtettem tegnap, vhogy egyből ráéreztem :lol: A megfejtés: RIGÓ (r-ig ó)

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

én is dögróváson vagyok. Tegnap ebéd után megfájdult a gyomrom, le is dőltem, annyira fájt, aztán ma hajnali 3- kor "kellemes" hasmenés és hányás formájában megoldódott a problémám... kb fél órára. Utána is sz@r volt a gyomrom. Ma reggelire csak egy fél vajas pirítóst ettem. Mivel a hugim névnapját ma ünnepeltük, elmentünk kajálni. Nem sok mindent ettem, de most, hogy hazaértünk, ki is jött belőlem minden. Úgyhogy gyorsan megfürödtem, aztán bebújtam az ágyba.

Mókuska, nektek is jobbulást, meg ha van még valaki beteg, akkor annak is.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem :wink: :wink: :wink:
Mi már jobban vagyunk :wink: :wink: Bár Krisztián mandulája még mindíg be van dagadva, de szépen beveszi a gyógyszert, szóval csak javul. Majd holnap megyünk vissza a dr. nőhöz.

A betegeknek jobbulást!!!!
Látom mindenfelé van valami nyavaja :evil: :evil:
Nógrád megyében már egy hete mondja a influenza A típusú fajtáját, de a múlt héten még nem volt járvány. renmélem akkor sem lesz mire megszülök :shock: :shock: :shock: Mert akkor a gyerekeket sem láthatom :shock: :shock:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,jó reggelt!!!

Én most már teljesen jól vagyok és délelőtt dolgozom is!!!!Már úgy vártam,de hogy őszinte legyek,azért jó volt ám otthon a semmittevés :oops:

Remélem mindenki jól van és sokat jöttök ma!!!!

Málna,nem jöttél hétvégén,ahogy ígérted!!!!!

Anna??????!!!???Icus????Nagyon el vagytok tűnve!!!

Mindenkinek szép napot mára!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?