jó reggelt!
Nyuszi, minden tiszteletem a Tied! Nagyon kiakadtam rajta. Sajna én egy olyan típusú ember vagyok, aki a szó szoros értelmében átérzi más problémáit és még jól hergeli is magát rajta. Egész éjjel Te és a történeted járt a fejemben. Annyira csodállak az erőd miatt!
Nati, ez remek hír!
Tegnap a postán majdnem elájultam, úgy felb*ta az egyik ügyintéző az agyamat, még jó hogy apu ott volt, szegénykémnek potyogtak a könnyei úgy megilyedt. A lényeg az volt, hogy a posta a mamámtól lenyúlt 44500ft rokkantsági támogatást és a követkekezőt fizette csak ki. Egy ablaknál 1nő készségesen segített. Mondta, elnézést tényleg így van, köv ablknál tudják csak kifizetni. Beálltam.Sorrakerültem. Uazt mondtam, mint a másik nőnek. Erre kiabálva: már miért fizetnék maguknak bármit is?
Nem fizetek. Ha valami problémájuk van, értesítővel jöjjenek legközelebb. NA erre úgy eldurrant az agyam, hogy jó hangosan kiabáltam a ribanccal, mondtam neki, honnan szüljek, ha posta nem adott, meg egyébként is minimum 2 ember tartózkodik mindennap otthon, meg a postás jól ismer minket. Aztán lealázó stílust vett fel. Mondtam, ok de akkor vegyünk fel egy jegyzőkönyvet arról, hogy nem hajlandó fizetni ő!!! Na erre nem akarta és mégjobban magyarázott. Én nagyon csúnyát káromkodtam, aztán kimentem és úgy beb*sztam az ajtót, hogy az mejdnem kitört. Nem tudom, hogy értem ki a kocsihoz, de csak a szivem dobogását hallottam hihetetlen gyorsan és az ájulás határán voltam, na meg bőgtem. A férjem kipattant, szegény sokkot kapott tőlem, apám meg rohant utánam könnyes szemmel. Szegény ő sem tudott szólni. De neki egy hang nélkül kifizették. Ja még mielőtt kimentem volna, megkérdezte a nő, hpgy hol lakunk. Mondom, olvassa le a meghatalmazásos papírról és megtudja. Erre mi a neve az illetőnek. Mondom az meg 1 sorral fejjebb van. Hú nagyon rosszul lettem.
Mondták miért idegesítem magam. NA erről én nem tehetek, mert automatice megy fel a pumpa bennem