Új privát üzeneted érkezett!

jól etltársalgok magamban. :lol: Többiek? Akkor megyek én is, szenvedek tovább.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
De hol fáj és mit érzel? Írd le légyszi, mert nekem is erős fájdalmaim voltak az ovu környékén a clostiltól.

Kép
Kép
nati80

Most veszem észre, hogy sikerült egy laptető! :lol:

Nati! Inkább a jobb oldali petefészkem környéke fáj, azt nem tudom meghatározni, hogy hogyan, akinek szoktak lenni ovus fájdalmai, azok nagyjából tudják. De most jóval erősebb, mint általában, és a derekam is fáj jo-t. De igazából fáj az egész hasam alja, és kifejezetten a jobb oldalon.

Kép
Kép
cs_erika

Erika
Nekem mikor repedt a tüszőm, vagy utána valamivel iszonyatosan fájt a hasam alul. elől és jobb oldalt. Olyan volt mikor nagyon felpuffadsz és bekeményedik a hasad, de levegő nincs benned. Ilyet most éreztem először, sima ovus fájdalmaim persze már voltak eddig is.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!!

Nagyon sokat írtatok!! :D
Nem is gyözöm visszaolvasni!

Most gyorsan...
Igaziból kismamis tünetek... hát fáj a hasam, amitöl egy kicsit tartok is.. sok volt az idegeskedés mostanában :cry:

Remélem nem ártottam Neki!!

Nati, Lilla, Viri!!
HOgy álltok???

Kép

Kép
dbabett

Helló lányok! :)

Erika jobban vagy már?????? hallod.....nekem is ilyen a peteérés. Én clostybegit nélkül is megéreztem elég erősen. Két hónapig szedtem a clostyt (második lett babás) majd beszartam. (párdon)
Nem bírsz kiegyenesedni, szúr nagyon, szinte éget. Van hogy még a lépések is fájnak. Szexelni meg?? Uhh...... nekem még az is fájt ha hozzáértem..............
A legutsó pé-m kétoldali volt. :)
Úgyhogy ez természetes. Csak nyugi. :):)

Pusza
Nyusz

Jah! Odriról van valami hír? És Jenny??
nyuszifülû

Nyuszifülű, most mintha jobb lenne, de eddig feküdtem. Csak ne kelljen elmennem wc-re, vagy leülni, vagy bármit csinálni.
A párocskám nincs itthon, úgyhogy nincs sex. Volt tegnap éjjel. Nem baj, úgyis egy Zsófira gyúrunk. :wink:
Én is szoktam érezni Closti nélkül is, ezért gondolom, hogy előző hónapban nem volt pé-m, mert nem éreztem semmit.
Majd most éjszaka jól kialszom.

Kép
Kép
cs_erika

Ennyire megérzitek az ovut? Hihetetlen. Ez a closty mire képes...

Kép
p__lilla

Na,ujra itthon!

Lányok, azt hittem ott maradok az Auchannba olyan roszul lettem. Szédűltem, forgott velem a világ, a főlem csengett..Hu de beteg vagyok
:twisted:
Nyuszifülű:
jó, hogy jöttél :lol: .Ezután ha valami gondjaim lesznek mindig eszembe fogsz jutni,lesz kire felnézzek és példát, erőt meritsek a kitartásából! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

elbúcsúzom mára, jó éjt mindenkinek! és szép álmokat

Kép
andyfekete

Jó éjt Andy! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nyuszi
te napi hány szem clostilt szedtél?

Én is megérzem a jobb oldali peteérésem, és ahogy már írtam ez a gyogyis ciklus még erősebb volt. Remélem meg is lesz az eredménye!

Jó éjszakát!!!
babás álmokat!

Kép
Kép
nati80

Jó éjt mindenkinek.
Bár nekem nem tudom milyen lesz, mert annyira teleettem magam.

Kép
p__lilla

Lilla
Én ma egész nap kajás voltam, hol ezt, hol azt kivántam. Csak a kövérségem tartott vissza némileg, hogy ne egyek annyit amennyit akarnék.
Sajna ez egy mensi előtti tünetem. :cry:

Kép
Kép
nati80

Nati
Akkor nekem is mensi előtti tünetem lehet. Mindent felfalnék. Főleg az édességet.
De jövő hétfőtől diétázunk a csajokkal a munkahelyemen. Együtt talán könnyebb lesz. Jön a nyár, pár kiló feljött rám. Főleg a popsimra, sokat ülök. :cry:

Kép
p__lilla

látom jó téma van.. Én fogytam az utóbbi honapokban 7 kg-ot, de nem is csodálkozom...Most vagyok 64 kg és 168cm magas...Azt hiszem ideális testsúly, de azért én még szivesen leadnák vagy 5 kg-ot.
Viszont ma én is annyit ettem mint egy éhes farkas,ugyhogy szerintem visszajött a 7 kg :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Én súlyra nem vagyok sok. Ha megírnám, azt hinnétek anorexiás vagyok. :lol: :lol:
De mégis van rajtam felesleg. Talán túl könnyű a csontozatom, vagy kevés az izmom.

Kép
p__lilla

na jó éjt lányok, megyek elteszem magam holnapra! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia NYuszi!

Még nem tudom, mi állt a levélben, de sejtem, és nagyon sajnálom. Tudom, min mész keresztül, hiszen én is benne vagyok jelenleg. Ez van, próbálom megemészteni. Te egy hős vagy, ha másodjára is kibírod ezt a szörnyűséget. Eljön majd a mi időnk is, én hiszek benne. Vigyázz magadra, és nagy ölelés!!!!

Azért elolvasnám a privit, Nyuszi vagy valaki, nekem is elküldenétek? Köszi!

Kép
jenny29
Mór

Jenny:
bocsika hogy téged kifelejtettelek :oops: :oops: :oops: most pótolom, küldtem privit!

Jaj lányok olyan beteg vagyok, nem tudom venni a levegőt az orromon és igy aludni sem tudok... :cry: :cry: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Még akit kifelejtettem szóljatok, likas agyam van :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

na ezt a csudi szép hőt nézzétek! Felszaladt 37-re!!!

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!
Nyuszi, minden tiszteletem a Tied! Nagyon kiakadtam rajta. Sajna én egy olyan típusú ember vagyok, aki a szó szoros értelmében átérzi más problémáit és még jól hergeli is magát rajta. Egész éjjel Te és a történeted járt a fejemben. Annyira csodállak az erőd miatt!

Nati, ez remek hír!

Tegnap a postán majdnem elájultam, úgy felb*ta az egyik ügyintéző az agyamat, még jó hogy apu ott volt, szegénykémnek potyogtak a könnyei úgy megilyedt. A lényeg az volt, hogy a posta a mamámtól lenyúlt 44500ft rokkantsági támogatást és a követkekezőt fizette csak ki. Egy ablaknál 1nő készségesen segített. Mondta, elnézést tényleg így van, köv ablknál tudják csak kifizetni. Beálltam.Sorrakerültem. Uazt mondtam, mint a másik nőnek. Erre kiabálva: már miért fizetnék maguknak bármit is? :shock: :twisted: Nem fizetek. Ha valami problémájuk van, értesítővel jöjjenek legközelebb. NA erre úgy eldurrant az agyam, hogy jó hangosan kiabáltam a ribanccal, mondtam neki, honnan szüljek, ha posta nem adott, meg egyébként is minimum 2 ember tartózkodik mindennap otthon, meg a postás jól ismer minket. Aztán lealázó stílust vett fel. Mondtam, ok de akkor vegyünk fel egy jegyzőkönyvet arról, hogy nem hajlandó fizetni ő!!! Na erre nem akarta és mégjobban magyarázott. Én nagyon csúnyát káromkodtam, aztán kimentem és úgy beb*sztam az ajtót, hogy az mejdnem kitört. Nem tudom, hogy értem ki a kocsihoz, de csak a szivem dobogását hallottam hihetetlen gyorsan és az ájulás határán voltam, na meg bőgtem. A férjem kipattant, szegény sokkot kapott tőlem, apám meg rohant utánam könnyes szemmel. Szegény ő sem tudott szólni. De neki egy hang nélkül kifizették. Ja még mielőtt kimentem volna, megkérdezte a nő, hpgy hol lakunk. Mondom, olvassa le a meghatalmazásos papírról és megtudja. Erre mi a neve az illetőnek. Mondom az meg 1 sorral fejjebb van. Hú nagyon rosszul lettem.
Mondták miért idegesítem magam. NA erről én nem tehetek, mert automatice megy fel a pumpa bennem
magdolnam

Jó reggelt Csajszikák!
:):):):)
Jenny :(
Nati: mensi ötödik napjától szedtem napi egy szemet öt napon át. Nagyon jó hatással volt rám, a semmiből csinált tüszőt (tüszőket), az utsó hónapban meg mind a két oldalon volt valami hiperszuper pé, mert mind a két oldalom szúrt nagyon. Hátránya viszont hogy elvékonyítja a méhnyálkahártyát, és vel is cuppan egy-két kiló. A clostit meg a duphastont szedtem folsavat és hihetetlen gyorsasággal meghíztam. Dehát ha ez a babó ára, ám legyen....:):)

Magdolnam, Marti :) Köszönöm drágák vagytok.

Szép napot kívánok mindenkinek, a kismamiknak nyugodt napokat, a leendő kismamiknak óriási tüszőket :):)

Millió Ölelés:
Nyusz 8)
nyuszifülû

Jó reggelt mindenkinek!

Magdolnám, ne idegeskedj, h...e emberek sajnos vannak.

Én már jól vagyok, már nem fáj semmi. :lol:

Nati, nagyon jól néz ki a hőd, ha jól emlékszem még sosem volt neked ilyen. Hajrá!!!!!!

Na megyek, majd valamikor jövök, legyetek jók! :lol:

Kép
Kép
cs_erika

jól kezdődik a napom.... Rákattantam tejszínes kakaóra, erre nem tejeskávét csináltam? :shock: Jól meghúztam, aztán éreztem az ízt hogy ezzel nem nagyon stimmel valami :roll:
magdolnam

Kép
Pálinkás jó reggelt!

Az éjjel nem sokat aludtam, fájt mindenem :evil: , reggel meg 6-kor kelek általában :roll:

Nati:
Ez igen hő!!!Küldöm a babaragacsokat! Kép :lol: :lol: :lol:

Magdolnam!
Hogy te mindig megjárod, kifogod a banyekokat! :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nyuszifülű:
ez az igazság! :) Amin én keresztülmentem a tiedhez képest szinte semmiségnek tűnik,eltörpűl...

Erika:
örülök, hogy jobban vagy már, aggódtam miattad :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!

Márti
Hú, te akkor nem aludtál sokat. Szegénykém.

Nati
Szuper a hőd. Neked ilyen még sose volt, ugye? Drukkk!

Kép
p__lilla

Szia Lilla!
Hát megjegyezném, a te hőd sem eldobandó :lol: :lol:

Jaj lányok, jönnek az izgalmas napok :lol: :lol: :lol:
Babaeső :wink: :wink: :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok csajok! na jó sokat írtatok lesz mit vissza olvasnom.
Sajna a viharban elszállt a gépünk igy egy hétog nem voltam.

Magdolnám: Én is ilyen vagyok hamar felmegy a pumpa. De igazad volt amúgy! Nálunk is ilyen a posta. Soha nem kapjuk meg az értesitőket és ha reklamálok nekik áll fejebb. Szörnyű XXI. század!!!!

na engyek vissza olvasni van e ujabb kismamánk vagy valami hasonló jó hírt szeretnék olvasni :wink:

Kép
csucsu05

Csucsu küldtem privit

Kép
Kép
Kép
f.marti

Csucsu:
érdekes ma a vonalzód :lol:
Szabina ma 2 éves, 2hónapos, 2hetes,2napos :lol:
Te most hányadán állsz a ciklussal?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Nekem elmúlt a mensim hétfőn. Tényleg csupa kettes a vonalzóm :)
El olvastam a privit :(

Kép
csucsu05

Csucsu: :cry: De majd a következő ciklus szerencsés lesz :wink:
Költözéssel hogy álltok?

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt!
egyedül voltam, mégis jót aludtam, de nálunk nem süt a nap:(
Este elolvastam nyuszifülü a történetedet, egész éjjel ti jártatok a fejemben, átéreztem a történetet, bár velem nem történt még ilyen, de el tudom képzelni min mentél keresztül. és most nagyon örülök neki hogy ilyen pozitív vagy, és cask gyere hozzánk sokszor, olyan jó hogy itt az ember kibeszélheti magát és támogatást is kap! igaz csajok?

Lilla, Nati! gyönyörű a hőtök
Lilla! a freemail nem enged be, úgyhogy majd később próbálkozom a levélírással.

Márti!
honnan szeded ezeeket a jó kis képeket?

Magdolnam!
szegénykém te mindig kifogod a nemnormális embereket, remélem már sikerült lenyugodnod, és szerintem ezek nem a hormonok, hanem igazad volt!

Csucsu!
vigyétek el a gépet szerelőhöz, ha meg már voltatok nála, kérjetek számlát ha nagyobb volt a kár, a lakásbiztosítás általában fedezi a kárt, persze ha olyan a biztosításotok.
mi egyszer így újítottuk fel a gépünket! de ezt csak nektek mondom:)

Kép
andyfekete

Szia Andy!

Én mindenfelölről, ahol látok egy jópofa képet letöltöm a gépemre, külön fájlot nyitottam ennek..Meg sok van a babanetről :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andy: hálistennek csak a tápegység ment tönkre 4000,-Ft volt igy.
De nem rossz az ötlet amúgy :)

Márti: Szinte már mindent össze pakoltunk de van még időnk. 3hét biztosan. Aztán ki tudja. Gyorsan haladnak sokan dolgoznak rajta még vasárnap is melóznak. Szegényeket sajnálom is hisz nincs hétvégéjük. De az idő szorítja őket. Minden dobozban van alig találok meg valamit. Olyan üres igy a ház mert a képeket levettük már meg a bútorok nagy részét eladtuk. Szóval nem éppen otthonos már a régi házunk.

Kép
csucsu05

Csucsu:
hát ez elég stresszas időszak lehet most nektek, és pont a húsvét is közbejön :roll: , de annál jobb lesz maid amikor ay új lakásban minden a helyére kerül.Anyósék mit szolnak, hogy elköltöztök onnan?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Nem tudom mit szólnak met nem beszélünk. Nem hiszem, hogyérdekli hova költözik a fiúk és az unokájuk. Le sem szarják pontosan.
Ez van lassan hozzá is szokunk már, hogy nincs nagyszülöje a lányunknak. Igaz a páromnak ezért ez nehezebb feldolgozni, hogy a szülei nem foglalkoznak vele.
De igyekszem őt még jobban szeretni hátha tudom ezt tompitani.

Kép
csucsu05

Hu, nem semmi amit irsz Csucsu!
És ezt ti 'mivel érdemeltétek igy ki'????Vannak még gyerekeik? Azokkal is ilyenek?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: vannak még gyerekei. A férjemnek van eg ybátyja és egy huga. Mindkettő a családi házban lakik a szülökkel együtt családostul gyerekestül. Azzal érdemeltük ki, hogy mi külön lakunk ugyanakkora házban mint ők. csak mi 3-an vagyunk még sajnos nem 4-en:( És az irigység nagy úr.
De erről mi nem tehetünk hisz ez a ház abból van, hogy a szüleim meghaltak és örököltem. Vagy ha más az ok azt nem tudjuk mert nem egyenesek velünk. Nem mondtál meg csak rá kérdeztem október hónbapban miért nem fizették ki a szemétdíjat mert a nő aki szokott jönni az panaszkodott , hogy nem voltunk itthon és tudja, hogy evlünk szemben lakik az anyós meg az egész család és mi mindig kifizettük a nőnek ha ők nem voltak itthon. Hát gondolta a miénketis kifizetik de elutasitották bunkón. persze a nő elmondta és én rákérdeztem erre az anyós kifakadt és elkezdett mindennek lehordani, hogyén vagyok az oka mindennek mert nem illeszkedtem be a családba és sorolta milyen szemét vagyok meg dilis. aztána férjemnek az Apja közölte vagy elválik vagy elköltözünk. És a férjem azt mondta akkor költözünk mert ismer és én soha nem bántottam őket.
Az után a balhé után 1nappal el is vetéltem. Akkor voltam 7hetes. na ez is közre játszik, hogy én hallanis em akarok róluk. Mert akkor este az após este 10kor átjött és ordítrozott hatalmas veszekedés lett a vége.
Nem értjük mi az okami az irigységre gondolunk. A karácsonyt is úgy töltöttük, hogy nem beszéltünk velük ők meg velünk. Egyszerűen süt a gyülölet belőlük felém. Pedig 3,5évig szerettek. Mi erre gondolunk mert a sogornőm nagyon sunyi és irigy. Szerintem mivel ők oda költöztek az anyósékhoz eklezdte gerjeszteni a feszültéséget. Mindegy hálistennek eladtuk a házat hamar és napok kérdése és nem látom őket. Lehet akármilyen szemét, gonosz stb... de azt nem tudja megmagyarázni senki, hogy a fiúkat és az unokájukat miért nem keresik. Hisz egy 2éves gyerek semmiről nem tehet. Sokáig Szabina sirt utánuk de már nem keresi őket. Nem látta őket 5hónapja. Mivelminket kitiltottak maguktól én nem vihetem át a gyerek egyedül meg nem tud átmenni. na meg ha nem keresik akkor minek menjen. van még másik 6unoka is azokat napi szinten pátyolgatjál talán most még jobban édesgeti, hogy bebizonyitsa velünk van a gond.
De ez van ezt kell szeretni.
Na jól kipanaszkodtam magam bocsánat mindenkitől.

Kép
csucsu05

És bocsi a sok elirásért mert látom sok hiba van benne csak közben a lányom itt pörög ezerrel mellettem :)

Kép
csucsu05

Hu, Csucsu, ez aztán furcsa dolog.
Szerintem nem veletek van a baj,hanem ővelük. Nem akarok elitélni senkit, de ahogy mondod, legalább az unókájukat szeretniük kellene, mivel részben az ő vérük is.. :shock: És micsoda dolog irigykedni a saját gyerekükre????
És nem kell bocsánatot kérj, szeintem azért vagyunk mi itt részben, hogy elbeszéljük gondjainkat.
Az is szemét dolog, hogy felidegelnek egy várandós nőt. :evil: :evil: :evil: Tudták, hogy babát vársz? Helyedben én sem beszélnék többet velük.Eléggé kiérdemelték.

Kép
Kép
Kép
f.marti

VIRI
Mi van veled? Mennyi a hőd? Úgy izgulok érted, hogy csak na. Teszt volt?

Kép
p__lilla

Márti: nem tudták mert nem akartuk elkiabálni. Csak az após éjjel illetve este 10kor mikor átjött veszekedni kértem maradjon csendben mert a lányom alszik legyen tekintettel rá., Erre neki 7unokája van nem kell megmondani mit tegyen. Na erre oda vágtam neki már 8unokája van nem 7 de mivel igy viselkedik a 8-dikat már megse fogja ismerni. Bár nem mondtam volna. Mondjuk tovább orditozott velem. Aztána Tomi mondta neki menjen el nem kell itt orditozni. Tehát megtudták de már sajnálom. Aztán éjjel az idegességtől már fájt a hasam és másnap már nagyon véreztem. De azóta sem kérdezték meg mi van velem. Elvileg ők úgy tudjál babás vagyok. Bár október óta már látszana a hasamon , hogy babás vagyok lehet azt hitték hazudok. De nem is érdekel mit hisznek.
Én nagyon szemét gonosz ember lehetek ha nem szeretnek szivük joga. De azt nem magyarázzák meg senkinek, hogy a vérükkel miért nem törödnek.

Kép
csucsu05

Furcsák az emberek az biztos. Nem tudom másnál is van e ilyen dolog de senkinek nem kívánom. Már csak az vigasztal, hogy hamarosan elköltözünk új életet kezdünk és csak jó dolog fog velünk történi. Remélem az élet azért megajándékoz egy kistesóval.

Kép
csucsu05

csucsu!
akkor biztosan jobb lesz nektek egy másik helyen. szerintem nem is egészséges 3 családnak egy házban. nekem az is elég volt amikor a párommal ott laktunk az anyja házában(apja már nem él), a nővérével és az egész pereputtyal.
A 3 generáció egy házban nem mindig szerencsés, persze vannak ellenpéldák is, de sokáig nem egészséges.
persze ez csak az én véleményem, ne kövezzen meg érte, aki jól eléldegél így.

lányok, kismamik, az normális hogy pár napja szúrkál a baba egész nap, olyan mintha késsel szúrkálnának a méhembe, most tágul?
talán most már azt olvastam 10-12 cm, lehet már nem fér el a méhemben és most kezdett el tágulni?

Kép
andyfekete

Viri!

írj!!!
mi van veled? hőd?

Kép
andyfekete

Viri
Most néztem a hőd. Ez nem lehet igaz! :twisted: :twisted:
Hol az a gólya?????

Kép
p__lilla