Új privát üzeneted érkezett!

na jól megfogalmaztam :oops: :oops: :oops: így jár aki kapkod. Vasalás közben kukkantottam be :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea
Ne izgulj, ha Gabinál eljön az idő én tutira azonnal tudósitok :wink: :lol: Legalábbis gondolom, h értesiteni fognak :lol:

Sziszi
:cry: :cry: :cry: Az nem lehet!!!!! Nagyon szoritok Érted!

Tegnap Lilit haza kellett hozni az oviból. Gondolom beszedett vmi virust. Nem vittem dokihoz mert napközben csak hőemelkedése volt, semmi más tünet a levertségen kivül, arra meg ugysem ad gyógyszert. Ma már nagyon virgonc volt, jobban is evett ugyhogy megmarad :lol:

Kép
Kép
mókuska

Ildi
ezúttal 1000%, most nem bízom Tibire :wink: :wink: :wink:
Örülök, hogy Lilike jobban van.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló !

most értem haza Pestről, lóg a nyelvem a fáradtságtól :shock:

Sziszi
JELENTKEZZ !! AZONNAL ORVOSHOZ !!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON NAGYON NAGYON SZORÍTUNK NEKED !!!!!!!!!!

eszek valamit, később még jövök !
vvviki

Sziszi???

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata!!Segits!!Én is szeretnék ilyen glitteres aláirást!De,hogy kell?? :oops:

Kép
bea27

Bea
az előbb elfelejtettem írni, hogy igen sima szüléseim voltak. Viszont ha nem fordult volna be Esztike a dokim akkor is simán megszüleszt, mivel a 4. szülés. Azt mondta majd befordítja a kicsit :x :x :x :x na nem biztos, hogy hagytam volna. Most fejvégű, és remélem, hogy már az is marad :wink: :wink:

Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Hétfőn megyek UH-ra, mert a kórházból is a Bártfai úti SZTK-ba küldenének át hétfőn. Nem vérzek, nem vagyok életveszélyben, így nem igényel a probléma sürgősségi ellátást.
Várnom kell.

Nagyon szar, tegnap is alig aludtam....

A párom is kibukott, még beteg is Tomival együtt. Ma egésznap nagyon rossz volt a hangulat itthon. Sokat bőgtem, hogy ne legyen olyan nehéz.

Köszi az aggódást mindenkinek.

Hétfőn írok majd.
Vendég

Fel a fejjel kedveském!!És próbálj meg megnyugodni!!REMÉLJÜK MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!
És ne szomorkodj!!
Vigyázz magadra!!Ne sirdogálj,és fel a fejjel!!
Puszi!!
Jó éjt!!

Kép
bea27

Kép

Kép
bea27

Sziasztok!!!!!
Bocs,hogy nem voltam és hogy ilyen helyzetre jöttem!!!!!!Sziszi,ne félj,biztosan minden rendben lesz!!!!!!!Ha volt egy kis színes cucc,az talán alacsony progeszteron szintre is utalhat!Ha hétfőn mész,biztosan megnyugtatnak,hogy nincs semmi baja a picikédnek!!!Addig is feküdj,ne csinálj semmit és ne emelj!!!!!Szorítok neked és mi mindannyian!!!!!

Többieknek is kívánok további szép hétvégét!!!!Mi indulunk Pestre a barátainkhoz,este későn jövünk,szerintem csak holnap jövök!!!!!
Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziszi, most írtam vissza privit.

Bea, ha ráklikkelsz az aláírásomra, megjelenik az oldal, ahová be tudod írni a nevedet. Kiváaszthatod, milyen színű legyen, és a méretét: azt a legkisebbet válaszd (smallest). Utána megnyomod a gombot (glitter my way), majd utána látod, hogy villog a "grab it" felirat. Ha arra rákattintasz, ugyanúgy be kell majd másolni a "forums" sorokat a profilodba az aláírást, mint a vonalzót!

Kép

Kép

hoppá

Bea, kicsit értelmetlen lett: tehát be kell majd másolni a "forums" sorokat a profilodba az aláíráshoz, ugyanúgy, mint a vonalzót.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt és kellemes vasárnapot mindenkinek! :D

Andi, milyen edzéstervre gondolsz? Annyit kerek perec kijelentett, hogy tőle ne számítsak EDÁra, max. homeobogyókra és illóolajokra, mert ő annak a híve, hogy a szülés egy természetes folyamat, ha nem muszáj, ne avatkozzunk be mesterségesen. Szóval hacsak nem nyúlok ki a fájdalomtól, EDA nuku… :?

Ordító egér szobája még sehogy sem áll, egyelőre az előszobaszekrény ajtajait tároljuk benne, mert az asztalosunk a feb. 10-i esküvőjére készül, így fura módon :twisted: nem a mi szekrényünkkel van elfoglalva. Szóval egyelőre inkább raktár, mint gyerekszoba… :roll:

És hát nyúlgyerek nem költözik. Az első időben úgyis a mi hálónkban lesz a legújabb jövevény, nem borítom fel szegény kis négylábú szerelmem életét, elég, hogy egy ordító csomagot kell majd hallgatnia, szóval marad. (Kivéve, ha jön a védőnéni családlátogatásra, akkor gyorsan áthurcolom az 1m*0,5m-es ketrecét valamelyik másik szoba sarkába, mielőtt az egészségügy jeles képviselője szívinfarktust kap a „közös szobától” :lol: .)

Vvviki, nyúlgyereknek a szélvihar meg sem kottyan. A tegnapi orkán idején sem tudtam beimádkozni az erkélyről. (Bezzeg én jól megfáztam… :( )

Ildi, igazad van, már várom, hogy a szülőágyon fekhessek. Olyan jó lesz, utána kapok levegőt :D , nem fognak feszülni a medencecsontjaim, mint akit s…ggberúgtak :D , megszűnik a gyomorégésem :D és az éjszakai vádligörcseim :D , újra fel tudom venni egyedül a zoknimat :D és bekötni a cipőmet :D

Sziszi, minden elismerésem a tied :roll: . Nekem a napi kötelező mozgás – bejövök dolgozni, néha kimegyek a fénymásolóhoz, hazamegyek az út túloldalára – is megerőltető… :oops: Nemhogy még mindenféle eszközökkel kínozzam magamat… :oops:

Dóri, akkor ezek szerint vettem egy „dísz” mellszívót? :? Na mindegy, lehet, hogy nem is lesz mit fejni vele. Anyunak sem volt, és a nagyimnak sem, pedig ő védőnőként dolgozott, szóval tuti kiokosodott, hogyan lehetne a tejcit előcsalogatni. Tehát én is tápos kiscsirke voltam, de annyira nem lettem gáz, ugye? :shock: :roll: :lol:
Gerda egyszerűen gyönyörű. Szép formás baba, és nagyon aranyos az arcocskája is. Igazi királylány. :D
Köszönöm a névnapi köszöntést

Bea, Ádi nagyon menő manó. Az első képen zabálnivaló. Kész kislegény. :D

Nektarin, nekem is hasonlóak voltak az első időszakban a panaszaim, az orrvérzéstől pl a végén már hülyét kaptam :evil: . De elmúlt. Most viszont állítólag horkolok!!! Én, aki eddig olyan csendben aludt, mint a kisegér.
Tegnap éjszaka állítólag, amikor apa bejött a maratoni tv-bámulásból a nappaliból, én már régen aludtam. És horkoltam. De olyan hangosan, hogy szegény ember nem bírt elaludni mellettem. És akkor próbálkozott, először csak simogatott, de utána már komolyan bökdösött… Aztán szépen megkért fennhangon, hogy ne horkoljak ilyen hangosan.
Mire én azt válaszoltam: „Nem is horkolok, mert még nem is alszom, hiszen még alig tettem le a fejemet…”
Ebből ma reggel persze semmire sem emlékeztem.
Szóval faldumában félálomban is jó vagyok :lol: :lol: :lol:

Edina, köszönöm a névnapi köszöntést, és a szüléstörténetedet. Na valami hasonlót szeretnék én is. Éljenek a homeobogyók :D
És még egyszer gratulálok, Bertold nagyon szép baba :D
Hány napos a képeken? :roll:

Sziszi, én Faludi doktort nem ismerem, nem tudtál belőle több infot kiszedni? :? Én azért váltottam orvost, mert a korábbiaknál a futószalag jellegű rendeléseken esélyem nem volt összeszedni a gondolataimat, reagálni a hallottakra, és kérdezni. A mostani dokim a ló túloldala, de jóóóóóóóóóó :D Apával is olyan jót szoktak beszélgetni.
Kérlek ne sírj, és ne mondj le róla! Biztos vagyok benne, hogy az is számít, ha ragaszkodsz hozzá. A holnap még annyira messze van. Gondolok rátok, és szorítok nektek. Neked és a manónak is!
Pihenjél sokat ma!

Málna, tanulsz? Vizsgázol? Le vagyok maradva… :oops:

Na és akkor egy kis exhibicionizmus :roll:

Dávidné 30 hetesen:
Kép
(Ebben a ruhában annyira nem látszik a bálna mivoltom, egy kicsit kevesebb ruhadarabban azonban már ijesztő vagyok… :oops: ezért azt nem is teszem közkinccsé :oops: )
(Max. priviben, ha rémüldözni akartok... :twisted: :lol: )

És a legújabb képek a legkisebb szerelmemről
Itt véletlenül éppen sikerült egy másodperc töredékéig nyugton maradnia
Kép
Itt azért hiányzik a fél füle, mert örökmozgó, a gép pedig nem kattint elég gyorsan
Kép

Pusz mindenkinek

Musz

KépKép
muszkuru

Musz, nagyon csini kismami vagy. Te sem híztál semmit, ha jól látom. Ez igen!!! Te mikorra vagy kiírva pontosan??

Kép

Kép

hoppá

helló !!!!

Sziszi
nagyon nagyon szorítunk értetek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lélekben mindannyian Veled vagyunk !!!!!!!!!!!!!

Musz
nagyon csini vagy !!!!! és nagyon vékony !!!!!!!!!!!!!!!
a nyúlgyerek is nagyon fotogén !!! :D :D
a kutyusunkról én is csináltam olyan képet, ahol megszagolja a fényképezőgépet !!!! :lol:
én félévesen megcsókoltam a kutyánk fülét amikor anyum elfordult hogy becsukja az ajtót :shock:
ettől egy gyengébb idegzetű védőnéni elalélt volna :?

Gabi
közhelyes, de igaz : hogy rohan az idő !
mikor elkezdtem ide írkálni agusztusban, akkor még félidősek sem voltatok Esztikével, most meg már lassan a világra jön !

Mókuska
Lili hogy van ??

megyek, vár a porszívó és társai !

jók legyetek és nagyon vigyázzatok magatokra és a babákra !!!!
vvviki

Muszkuru!!Nagyon csinike vagy!!És ahoz képest,hogy a 30.hétnél tartassz,nem is nagy a hasad! :wink:
Sziszi!Szoritok neked holnapra,és aztiszem ezt mindegyikőnk nevében mondhatom!Gyere a hirekkel!!(Nem lesz semmi gáz!)
Candi!Hol vagy??Két napja nemtudok rólad semmit!! :?
Málna?????
Nemtudom,hogy Ádika mit érez,de éjszaka 3 óránként kelt fel!! :x
Bezzeg most napközben,meg nyugodatn csicsikál!! :?
Kata!Köszi!Majd megcsinálom...............!
Na most megyek!Leszedem a száritóról a ruhákat!

Kép
bea27

Sziasztok!
Egy gyors bekukk így fürdetés előtt.
Sziszi szorítunk nagyon nagyon. Küldjük a pozitív energiát.

Bertold a képeken 1 hetes.
Tegnap voltunk 2 hetesek.

Musz!
jók aképek tényleg nagyon vékony vagy.

Gabi!
minden rendben lesz a szülésnél.

Málna? többiek?

Szerintetek az normális, hogy nekem csak kb. 100gnyi tejem van 1 mellben szoptatásra?
Mikor indul be? Én kézzel fejem lehet,hogy vennem kéne kézi mellszívót azt beindítja jobban?
Meséljetek,hogy telt a hétvége?
kedden este jövök legközelebb remélem puszi

Kép
nika04

Sziasztok!
Bea: vagyok, vagyok, csak csavarogtunk , meg egymássalfoglalkoztunk, pihentünk :wink:
Sziszi: nagyon sokat gondolok rád, olvastam délelőtt, de nem is merekmegszólalni, várom a holnapot, majd jelentkezz, millió energia, drukk és ami még segíthet nektek,most küldök.
Msz: micsoda csini kismami,éshogy ki vagy virulva, ne is mond, hogy terhes ez az állapot, priviben küldhetsz bálna képet, mert úgy sem hiszem, hogy az vagy. Annak viszont örülök, hogy a jelek szerint már van otthon net,ezek szerint gyakrabban látunk most már?
Na megyek vissza, vágom párom haját éppen, remélem nem szúrom el neki nagyon, de ha mégis majd húz sapkát :)

Andi
candi

Ó..elfelejtettem, Bea mi volta dokinál, minden ok?

Andi
candi

Sziasztok!

Nika
legjobb tejserkentő Bertold :wink: :wink: :wink: Majd ő kialakítja rendesen a tejtermelést. Lényeg, hogy Te rendesen egyél, és igyál sokat!!!
Fejés: nekem volt mellszívóm, de fejtem kézzel is, de ha pl. becsomosódott a cicim azt is legjobban a gyerekek tudták megoldani :wink: :wink: :wink:
Amit plusszban még hozzátehetsz, nekem legalábbis ezt mondták, és mutatták, teljesen át kell masszírozni a mellet, hogy beinduljanak rendesen a mellcsatornák, főleg a felső rész, és a hónalj felé, nem túl durván :wink: :wink: :wink:

Kata
meg akartam nézni a "glitteres" oldalt, de egyből vírust jelzett a gépem :evil: :evil: :evil: még be sem töltötte az oldalt rendesen :cry: :cry: trójai tupust tudtam volna letölteni, úgyhogy vigyázzatok!!! :wink:

Sziszi
holnapra drukkolok én is, hogy minden rendben legyen

Musz
csini kismama vagy. A nyuszi meg még mindíg nagyon szép :wink: :wink:

Majd holnap a uh után jelentkezem :D :D

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Most vettem cickafark teát. Most ittam belőle jó egy decit, hát így semmi nélkül nem túl fincsi, de a cél érdekében kibírom... Olvastam mindenfélét arról, hogy kell alkalmazni. Ha jól emlékszem Meli, ittál ilyet, ugye??

Mindjárt kipróbálom az ülőfürdőt is. Fájdogál a hasam, a cisztám helyén :? Remélem nem nő megint... Szerdán megyek vissza a dokimhoz, majd meglátjuk, mi lesz.

Sziszi, egész nap gondolok rád, remélem holnap megnyugtat a dokid! Kérlek jelentkezz, amint lehet.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Úh hát volt itt jövés-menés:)
Szisz, nagyon sokat gondolok rád, és várom a történéseket, remélem minden a legnagyobb rendben lesz.
Musz, nagyon-nagyon csini vagy ám! Hát én is horkolok, legalább is a férjem ezt mondja:)
Hát a hétvégén sem voltam túl jó, kívánok is enni, meg nem is, ki is akar jönni, meg nem is, szóval szar. Remélem március végére jól leszek, megyünk Párizsba:)
Nika, gyönyörű a kisfiad:)
Melikém, Málna mi a helyzet veletek?
Gabi, hogy vagy, én már biztos tükön ülnék:)
Többieknek is puszi és szép napot!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!!!!

Sziszi,nagyon várom,hogy gyere,remélem minden rendben van a picikéddel!!!

Esztikém,Párizs....???!?!?!?!?!?!?!Irigy vagyok....
örülök,hogy most nem vagy annyira rosszul!!!4

Edina,szerintem vegyél mellszívót,én is úgy döntöttem,hogy mindenképpen beruházok egyre,mert nem csak egy babát szeretnék!És mindenképpen nagyon sokáig szeretnék szoptatni!!!!

Musz,állati jól nézel ki!Az a bálna-kép szerintem csak kamu :D

Andi,te fodrász is vagy???Én is levágtam egyszer a drágám haját....aztán többé nem engedte :oops:

Kata,én ittam a cickafark teát,de mellette még ittam a Forever Aloe berryt is és vettem a Rossmannban kínai méhpempő-ginzeng kivonatot,ami együttes használata állítólag kedvező a fogantatás szempontjából!Augusztusban keztem el inni,szeptemberben terhes maradtam....nem állítom,hogy ezektől,de tény,hogy addig semmi nem történt!És van itthon egy csaj,aki a Forever termékeit szedte és 8(!!!)év meddőség után most megszületett a kislánya!Pedig a dokik azt mondták,hogy nincs esélye pés a lombikok is sikertelenek voltak!Jó,tudom,ezek a csodatörténetek nagyon szépen hangzanak,de az is tény,hogy a perui őslakosok ezt a 3 növényt használták a fogantatás segítésére!!!!!!!(aloe,ginzeng,méhpempő)egy próbát megér,ez nem gyógyszer és nem is kerül milliókba!!!!!

Málna????

Mindenkinek nagyon szép napot mára!Én sajna megint elkaptam valakitől(valszeg anyutól)az influenzát,úgyhogy ma még dolgozom,de holnap már nem hiszem!Attól függ,hogy hogy érzem magam!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Meli!!Te már megint beteg vagy?Homeos bogyóban van egy nagyon jó fajta amit én is használtam a terhesség alatt!Kéred a nevét?
Megelőzésre is jó,meg már amikor beteg vagy,akkor is!
Hol vannak a többiek?
Ezt szereztem!! Kép

Kép
bea27

Meg még van egy csomó jó!!
Pl.: Kép Kép Kép Kép

Kép
bea27

Sziasztok!
Megjöttünk a délelőtti "maratoni" rutinról :shock: :shock: :shock:
Ebből legrövidebb az uh volt, majdnem tovább tartott lefeküdnöm, mint maga a vizsgálat :? :? :? Kb. 2 perces volt. Kíváncsi lennék mennyire valósak az eredmények, van olyan ami szépen fel van vezetve a papírra, de nem is nézték.
Amit igen fejvégű (ezt tudtam :wink: :wink: :wink: )lemérték a fejet, és súlyt becsültek ami szerint 2700g. Szerintem nagyobb, mármint mozgás erősség szerint. Vagy megint ő is hosszú baba, mint a tesójai :wink: :wink:

a méhszájam zárt, de most már rövidült :wink: :wink: Viszont az semmi. A héten kezdem az nst-t is.

Na majd később még bővebben, most megyünk ebédelni:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Muszkuru
Méghogy bálna!!!! Nagyon jól nézel ki! :lol: Na és persze nyulgyerek is nagyon édes :lol:

Nektarin
Hm Párizs :wink: Addigra már tuti jól leszel :wink: :lol: Hihetetlen, h már a 10. hetet taposod!

Candi
Én is mindig füzöm apát, h minek megy fodrászhoz, én is levágnám neki :lol: A legutóbbi hajvágás után elgondolkozott rajta, már 2000 ft-ot hagy ott alkalmanként és mivel göndör haja van muszáj havonta nyiratnia :?

Hoppá
Nem lehet, h más miatt fájdogál a hasad? Szoritok, h minden rendben legyen Nálad!

Meli
Hess-hess influenza!!! Rajtam is megpróbál(t) kitörni, de most kicsit fel vagyok "turbósitva" ugyhogy csak ligh-tos formában kapott el.

Nika
Nekem is volt mellszivóm. Először a Gabi által emlitett Chicco.
Kép
Ez elég olcsó volt, 3000 ft körül. Nekem nagyon bevállt, rengeteget fejtem vele hiszen adtam is le bőven. Csakis azért vettem másikat mert a tömitő gyürük már teljesen tönkrementek benne. Szóval utána vettem elektromosat, Pesztronkát. Nagyon jó és baráti ára van, 10e körül kapható.
Tejszaporitás: sokat inni és sokat szoptatni :wink: valamint a multkor hallottam, h a csalántea is nagyon jó tejszaporitó. Ja és van egy homeos szer, nekem nem volt rá szükségem, de a barátnőm (és több ismerősöm is) használta és nagyon dicsérték!
Urtica urens 5CH -bármikor szedhető mikor érzed, h kevesebb a tejed!

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok.

Sziszi, gyere, nagyon várunk már!!!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Missed AB, mint múltkor.

Ma új dokit is szereztem a Szt Imrében, már Ő fog műteni.

A házipatikán válaszoló orvos is segít majd hormonálisan a következő terhességre felkészülni kb 3 hónap, de nem vállal terhesgondozást és szülést.

A műtét szerdán délután lesz. :cry: :cry: :cry:

Most próbálunk a jövőben bízni, sajnps megint hónapok telnek majd el... ez van.
Köszi, hogy izgultatok értem.
Vendég

Sziszi!
Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
mókuska

Szisz, nagyon, nagyon sajnálom:(
Kitartás!
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Anyusziszi

Nagyon sajnálom... :cry:

Kép

málna2162

Sziszi
nagyon nagyon sajnálom !!!!!!!!!!!!!!!!
kitartás és fel a fejjel ( tudom, könnyű mondani )
én is ezt szoktam mindig magamba szugerálni
vvviki

Drága Sziszi!
Nem tudok mit mondani,meg vagyok semmisülve!Nagyon sajnálom!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziszi :cry:

Nem lehet ilyen a sors!!! :cry: nem hiszem el!!!

Felírtam én is a dr. Elek Csaba telszámát, gondolom hozzá fogsz menni. Én is fel fogom hívni, de még megvárom a saját dokimat szerdán.

Rettenetesen sajnálom.... Át tudom érezni a fájdalmadat... nekem is missed ab-m volt...
Hülyén hangzik,de gondolj arra, hogy szerdán már túl leszel rajta... És újra lesz nemsokára lehetőségetek...

Sok-sok puszi neked!!

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Ma sem volt nagy tolongás :(
Ha nem haragszotok dicsekednék egy kicsit... :oops:
Szóval Orosziban nem csak tétlenkedéssel töltöttem napjaimat, hanem lejártam edzésekre is, 27-én pedig elindultam a megyei felnőtt bajnokságon (tollaslabda). Akit érdekel itt olvashatja milyen sikerrel :wink:
http://www.hevesmegyeihirlap.hu/index.p ... 5&c=575880

Apa kinevetett (férfiak :? ) mert szerinte tulzás. Hiába na, apukám irta a cikket, kicsit elfogult :wink: DE én igenis megdolgoztam ezért sok-sok áldozatot is hoztam érte szóval most kicsit dagad a mellem :wink: :lol:

Eldugultam... :oops:

Kép
Kép
mókuska

Sziszi, nagyon sajnálom :cry:
Ugye az új dokid ki fogja vizsgálni, mi okozta ezt?
Gondolok rád szerdán :cry:

Meli, én is kutyául vagyok, valakitől benyaltam valamit...
Te legalább tudod, kitől származik, a családban marad :roll: :lol:

Andi, ez még nem az otthoni net, ugyanis apa, mielőtt mentem volna pénteken, elfelejtett végső áment kérni a főnökségtől, így nem mertem bevállalni, nehogymánnekünkkelljenkifizetni :lol: 8)
De most hétfőn tisztázott mindent, így mehetünk a szolgáltatóhoz (kérdés persze, hogy mikor, mert amikor ők ügyfeleket fogadnak, azaz dolgoznak, akkor mi is dolgozunk...)

Köszönöm a dícsérő szavakat, ezek szerint jól rejtegetem azt a plusz 15 kilót...
De az is sokat jelent, hogy csak Andi merte bevállalni, hogy priviben rémísztgessem :lol:

Eszti, örülök, hogy jobban vagy, nagyon is jól tudom, ez micsoda megkönnyebbülés :wink:

Kata, nem lehet a cickafarkot valamivel ízesíteni? Esetleg méz? Vagy az sem segít rajta? :?

Vvviki, a kutyafül sem rossz, de fél évesen hogy jutottál hozzá? Odadugta? :lol:

Ildi, akár elfogult a cikk, akár nem, én GRATULÁLOK!!! :D

Ma voltunk a 30. heti ultrahangon, gyerekecske hátsója a tüdőmben :evil: , és az egyik lábával a gyomorszájamat kezelgeti :evil: ...
Szóval ez sok mindent megmagyaráz...

A végén már nagyon unta, hogy piszkáljuk, mellesleg én is a hanyattfekvést, mert kezdtem rosszulleni, szóval ordító egér simán LEFEJELTE AZ ULTRAHANGFEJET :!: :!: :!: a hasamon (és a méhlepényen) keresztül, hogy hagyjátok mááár abba.
Apja: "Hát igen, kos lesz". hehehe

Na én is eldugultam, már rég otthon lenne a helyem...

Musz

KépKép
muszkuru

Helló Mindenki!!
Candiiiii!!!!!!!!!Hol vagy?
Dóri!Jó volt veled dumcsizni! :wink:
Málna???
Sziszi!Sajnálom!! :cry:
Viszont örülök,hogy más lesz a dokid,és végre megtalálják az okát,hogy ezek mitől voltak,és még idén terhes leszel,és még az is lehet,hogy idén még meg is szülsz!
Úr Isten Muszkuru!Te is mindjárt szülsz!!
Hihetetlen,hogy múlik az idő!
Nem rég dicsekedtünk mi is a Dórival amikor pozitiv lett a teszt!
Aztán már itt van Ádika 2 hónaposan!
Még kék a szeme,remélem az is marad! :?
Meli!!Mi újság?Hogy vagy?
Mára ennyi!!
Ja!!Candi!Valamilyen formában jelentkezz! :)

Kép
bea27

Sziasztok,

Sziszi, nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry: :cry:
Meg kellene nézetned a sárgatest milyenségét a szervezetedben, egyre több kismamánál kiderül, hogy azért nem tudja megtartani a terhességet, mert sárgatest elégtelenség van a szervezetében. Van egy cikkem erről, ha adsz egy fax számot - és persze csak ha érdekel - átküldöm szívesen. Ha ez lenne nálad is a probléma, akkor egy szinte banális dologról van szó, gyógyszerrel teljesen orvosolható. A cikk szerint van, akinél sokadik miss. ab. után derült ki a dolog, és a következő terhessége már problémamentes volt, a gyógyszer segítségével.

Mókuska, gratulálok, te kis tollas fenomén !!!! :lol:

Musz: remek, hogy a trónörökös jól van, nem fog az idők végezetéig a gyomrodban tanyázni, ne aggódj.... előbb-utóbb ki lesz onnan tessékelve....!! :lol: :lol: édi-bédi a nyulad !
zsizsik

Jó reggelt!

Sziszi
nem is tudom mit mondjak :cry: :cry: :cry: nagyon-nagyon sajnálom.

Zsizsik
hogy van a lábad? jobb már valamivel?

Ildi
nekem nem is dicsekedtél :cry: :cry: :cry: na, azért én is gratulálok ám, és nézd mit érdemelsz tőlem :lol: :lol:
Kép
Hú, de rég tollasoztam én is.

Musz
jót mosolyogtam a magyarázatoktól. Nálam is valami ilyen lehet a háttérben. A fulladás miatt gondolom :shock: :shock: Eddig porszívózásnál ment 2 de néha 3 helyiség is folyamatosan, most csak egyszerre 1, utána pihi :oops: :oops: ez így marha haladós :evil: :evil:
AÍzt hozzáteszem nekem már szállt le a hasam, de mágis még mindíg nyom fennt is valamit :shock: :shock: :shock:
Bálnakép-most már kíváncsivá tettél. Szerintem nagyon messze állsz tőle, de most már kérünk másik képet is :D :D

Bea
bizony gyorsan telik az idő. Lassan Ádi ügyeskedéseiről számolsz be nekünk :wink: :wink: lassan elkezd forogni.

Én most itt izgulok. Most mentek Adrikáék a mintavételre. reggel 7 órára :? :? nem baj, legalább gyorsan túl lesz rajta. Tegnap már nagyon félt szegénykém. Megállt előttem és mondta, kész eldöntöttem, én nem megyek holnap a vizsgálatra :!: :D
Viszont ma reggel igazi okos nagylány volt :wink:

Na majd később jelentkezem mi volt. Én ma elméletileg "szépülök" egy sort :wink: :wink: márha beér barátnőm hajat csinálni :wink:
szóval délután leszek, addig írjatok sokat.

Meli,
Neked mielőbbi jobbulást!!!!
Kép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok.

Sziszi: elmondhatatlanul sajnálom, ami történik veled, egy új orvos jó megoldás lehet, utána kell járni mi áll a háttérben, mert ezerszer nehezebb lehet feldolgozni ezt a helyzetet/ bocsánat az idétlen szóért /, mint a várakozást hónapokon át.
Ha van erőd jelentkezz majd.
Lányok ne haragudjatok, ha nem írok, mindenkit puszilok, de nem tudok vidámkodni, teljesen letaglóz ami Sziszivel történik.
Zsizsik az a cikk engem is érdekelne. candi72 kukac freemail.hu

Andi
candi

Sziasztok,

plutó: köszi, jobban vagyok, még a héten fekvő gipsszel, aztán végre pénteken megkapom a járót, maivel egy hét alatt meg kell tanuljak járni... izgi lesz !
Ne izgasd magad a takarítással, szépen lassacskán majd kész leszel vele.... én is ebben az egy hónapban meg kellett magamat erőszakoljam, hogy nem dől össze a világ, ha nincs minden a helyén, nincs kitakarítva.... szegény párom így is egy hős, mindent megcsinál - persze a maga módján, amolyan férfias rendcsinálással - szóval sír a lelkem, hogy micsoda csatatér van, kosz van, de lesz...om, majd ha tudok már állni, kitakarítok. Nem stresszelem most ezzel a párom.

Candi: mepróbálom beszkennelni és elküldöm.
zsizsik

helló !

bocsi, de egész nap hajtás van nálunk :x

Gabi
Adrika hogy viselte a mintavételt ?

Sziszi
holnap is Veled vagyunk !!!!!

Zsizsik
pihentesd a lábad !!!!!!!!! az Achilles műtét után az a legfontosabb !!!!!!

Dóri
boldog névnapot !!!!!
Gerda hogy van ??????

este még jövök !
vvviki

Takido
Boldog névnapot! Kép

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Nem volt ma valami nagy a forgalom :cry: :cry: :cry:

Dóri
ha most tartod én is nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!
Kép

Túl vagyunk a mintavételen, Adrika nagyon ügyes volt. Nagyon félt :shock: de nem makacskodott :wink: :wink:
Mondta, hogy hát nem ilyenre számított, azt hitte jobban fog fájni.
Szóval büszke vagyok ám rá. :D :D
Gyorsan végeztek, az apja is nagyon izgult ám, mikor végeztek és a kocsinál voltak akkor hívott, hogy ott szorongatja a kezében az ellenőrzőt, és elfelejtett igazolást kérni :roll:
Egyébként 20-ra lesz eredmény.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Nagyon sajnálom Sziszi!
Kitartást!

Lányok köszi a tanácsokat.
Nekem a Medela mellszívót tanácsolták. Homeopátiás bogyót szedem s így is ennyi.
Ma voltunk tanácsadáson rendesen fejlődik már 3.5 kg s 53 cm.

Mókuska!
megismertünk egy új oldaladról is tollas:)

Velünk minden oké nem történik semmi holnap s holnapután apa itthon lesz velünk.
Megyünk papírokat intézni.

Kisplutó!
a lényeg hogy beállt a pici. Akkor minden percben várhatjuk a híreket. sok erőt kitartást!

puszi mindenkinek

Kép
nika04

Sziasztok jó reggelt!!!
Tegnap nem jöttem,egész nap feküdtem és a rossz idő miatt néha nem is volt net,úgyhogy nem is küzdöttem vele!Jobban vagyok,szerencsére lázam egyáltalán nem volt és nem is fáj semmim,csak a torkom kapar és folyik az orrom!Áldom az eszem,hogy tavasszal beadattam magamnak az influenza eleni oltást,erre számítva!Így hiába vannak tüneteim,de nincs lázam és nem is lesznek szövődmények!(remélem)

Mindenkinek nagyon szép napot mára,bocs,hogy nem írok külön senkinek,de visszabújok az ágyba!!!!!Sziasztok

Kép Kép
meli1118

Sziszi, nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: Ilyenkor nem is tudok mit mondani csak, hogy átérzem a csalódásod.

Névnaposoknak, szülinaposoknak sok-sok puszi!

Én is el vagyok kenődve egy kicsit, sajnos nagyon vékony a méhszáj, így sokat kell pihenni, hogy ne legyen baj. A keményedések még koraiak, kaptam rá gyógyszert. Volt valakinek hasonló problémája??? Mit csináltatok?
De azért jól vagyunk. Sokat mocorog a drágám. :D A laborerdmények jók lettek.
Puszi Mamen
mamen

Sziasztok!

Mamen
Sok okosat én sem tudok mondani. Én az erős keményedésektől sem kezdtem el nyilni -szerencsére-, pedig Danival már félidősen megindultak. Pihenj amennyit csak tudsz, a baba a legfontosabb! :wink:

Meli
Örülök, h jobban vagy! Te is pihenj sokat, most az a legjobb :wink:

Nika
Ha szépen fejlődik, gyarapszik a picur akkor sztem ne izgulj, lehet, h csak Te érzed ugy, h kevés a tejed.

A változatosság kedvéért: vár a vasalás :twisted:

Kép
Kép
mókuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?