Jó reggelt és kellemes vasárnapot mindenkinek!
Andi, milyen edzéstervre gondolsz? Annyit kerek perec kijelentett, hogy tőle ne számítsak EDÁra, max. homeobogyókra és illóolajokra, mert ő annak a híve, hogy a szülés egy természetes folyamat, ha nem muszáj, ne avatkozzunk be mesterségesen. Szóval hacsak nem nyúlok ki a fájdalomtól, EDA nuku…
Ordító egér szobája még sehogy sem áll, egyelőre az előszobaszekrény ajtajait tároljuk benne, mert az asztalosunk a feb. 10-i esküvőjére készül, így fura módon
nem a mi szekrényünkkel van elfoglalva. Szóval egyelőre inkább raktár, mint gyerekszoba…
És hát nyúlgyerek nem költözik. Az első időben úgyis a mi hálónkban lesz a legújabb jövevény, nem borítom fel szegény kis négylábú szerelmem életét, elég, hogy egy ordító csomagot kell majd hallgatnia, szóval marad. (Kivéve, ha jön a védőnéni családlátogatásra, akkor gyorsan áthurcolom az 1m*0,5m-es ketrecét valamelyik másik szoba sarkába, mielőtt az egészségügy jeles képviselője szívinfarktust kap a „közös szobától”
.)
Vvviki, nyúlgyereknek a szélvihar meg sem kottyan. A tegnapi orkán idején sem tudtam beimádkozni az erkélyről. (Bezzeg én jól megfáztam…
)
Ildi, igazad van, már várom, hogy a szülőágyon fekhessek. Olyan jó lesz, utána kapok levegőt
, nem fognak feszülni a medencecsontjaim, mint akit s…ggberúgtak
, megszűnik a gyomorégésem
és az éjszakai vádligörcseim
, újra fel tudom venni egyedül a zoknimat
és bekötni a cipőmet
…
Sziszi, minden elismerésem a tied
. Nekem a napi kötelező mozgás – bejövök dolgozni, néha kimegyek a fénymásolóhoz, hazamegyek az út túloldalára – is megerőltető…
Nemhogy még mindenféle eszközökkel kínozzam magamat…
Dóri, akkor ezek szerint vettem egy „dísz” mellszívót?
Na mindegy, lehet, hogy nem is lesz mit fejni vele. Anyunak sem volt, és a nagyimnak sem, pedig ő védőnőként dolgozott, szóval tuti kiokosodott, hogyan lehetne a tejcit előcsalogatni. Tehát én is tápos kiscsirke voltam, de annyira nem lettem gáz, ugye?
Gerda egyszerűen gyönyörű. Szép formás baba, és nagyon aranyos az arcocskája is. Igazi királylány.
Köszönöm a névnapi köszöntést
Bea, Ádi nagyon menő manó. Az első képen zabálnivaló. Kész kislegény.
Nektarin, nekem is hasonlóak voltak az első időszakban a panaszaim, az orrvérzéstől pl a végén már hülyét kaptam
. De elmúlt. Most viszont állítólag horkolok!!! Én, aki eddig olyan csendben aludt, mint a kisegér.
Tegnap éjszaka állítólag, amikor apa bejött a maratoni tv-bámulásból a nappaliból, én már régen aludtam. És horkoltam. De olyan hangosan, hogy szegény ember nem bírt elaludni mellettem. És akkor próbálkozott, először csak simogatott, de utána már komolyan bökdösött… Aztán szépen megkért fennhangon, hogy ne horkoljak ilyen hangosan.
Mire én azt válaszoltam: „Nem is horkolok, mert még nem is alszom, hiszen még alig tettem le a fejemet…”
Ebből ma reggel persze semmire sem emlékeztem.
Szóval faldumában félálomban is jó vagyok
Edina, köszönöm a névnapi köszöntést, és a szüléstörténetedet. Na valami hasonlót szeretnék én is. Éljenek a homeobogyók
És még egyszer gratulálok, Bertold nagyon szép baba
Hány napos a képeken?
Sziszi, én Faludi doktort nem ismerem, nem tudtál belőle több infot kiszedni?
Én azért váltottam orvost, mert a korábbiaknál a futószalag jellegű rendeléseken esélyem nem volt összeszedni a gondolataimat, reagálni a hallottakra, és kérdezni. A mostani dokim a ló túloldala, de jóóóóóóóóóó
Apával is olyan jót szoktak beszélgetni.
Kérlek ne sírj, és ne mondj le róla! Biztos vagyok benne, hogy az is számít, ha ragaszkodsz hozzá. A holnap még annyira messze van. Gondolok rátok, és szorítok nektek. Neked és a manónak is!
Pihenjél sokat ma!
Málna, tanulsz? Vizsgázol? Le vagyok maradva…
Na és akkor egy kis exhibicionizmus
Dávidné 30 hetesen:
(Ebben a ruhában annyira nem látszik a bálna mivoltom, egy kicsit kevesebb ruhadarabban azonban már ijesztő vagyok…
ezért azt nem is teszem közkinccsé
)
(Max. priviben, ha rémüldözni akartok...
)
És a legújabb képek a legkisebb szerelmemről
Itt véletlenül éppen sikerült egy másodperc töredékéig nyugton maradnia
Itt azért hiányzik a fél füle, mert örökmozgó, a gép pedig nem kattint elég gyorsan
Pusz mindenkinek