Ticsi
Szegény kiskrapek és szegény Te!
Neked meg azt mondom, amit a többiek!
(Értelmes mondat volt....
) Szóval harcold ki, ne hagyd magad, irány mindenféle orvos és hozzáértő! Tudom, nehéz két kölökkel megoldani, de nem létezik, hogy nincs magyarázat és gyógymód vagy megoldás erre a hányásra. Engem sem nyugtatana meg az, hogy majd kinövi. Kitartás!!!
Tavi
Pusza!!!!
Jöheccc, tiszta a levegő!!! Micsinyátok mostanában? Jársz szaunázni? Mondtad, hogy találtál valami tuti helyet. Nem drága?
Mami
Bármilyen színű fotó jöhet!!!! Csak sok legyen!
Kata
Terhestünet?
Ejjj, ráérünk arra még!
Tüszős a mandulája.
Szokás szerint. Harmadszor a szezonban.
Dilemma: Kivetessük vagy ne vetessük?????
Tegnapi színház....... Háááát.... Hogy is mondjam? Én szeretem a Győri Balett előadásait, de ez nagyon elvont és fárasztó volt. Gaudi. Megdolgoztak a színpadon.... Ezt a koreográfiát megtanulni, eltáncolni...... Le a kalappal!
Az első felvonásban jöttek ám a pucér fiúk!!!!
Csak egy fehér, testre tapadós alsógatya volt rajtuk!
Ja, meg koszostalpú titokzokni.
Olyan teszkós, 3 darab/csomag. Még a beleszőtt/varrt/hímzett (??) betűket is láttam a talpukon. Aztán felöltöztek.
Még egy jó hír: Hat balettos lányból négynek narancsbőrös volt a combja!!!! Jesssz! Nem csak nekem!!!!
Bár ha belegondolok, nekem már nincs, csak szottyadt bőr...... De én vékonyabb vagyok, mint ők!!!!
Mondjuk ez is szokatlan.... Régen olyan sudár, izmos, karcsú lányok táncoltak. Most meg?
Ez nem baj, persze, csak szokatlan. (...és néha kiábrándító.) Lehet, hogy én vagyok a maradi, de furcsa volt dundi balettosokat látni....
Na, ha ezt egy balettrajongó olvassa, nagyok bunyesznak fog tartani!!!!