Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi Nekem nov. 8!Látod,ezért írtam,hogy Nekem ez alapján már nem itt kéne tartanom! :wink:

ZAndinak mára is jobbulást!

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi :)
Fiad már csajozik? :D :D iwiw-en nézegettem, jó pasi (lesz)!! :wink: Nincs ma suli?

KépKép
zapáné

Jesszus! Nem vagyok ám pedofil!!!!!
Kép

KépKép
zapáné

Jaj Istenem, Tavi, nem akartalak megbántani! :oops: :cry: Úgy sajnálom! :cry:

KépKép
zsófikukac

Zapáné!
Örülök, hogy Andi gyógyul!!! :wink: Jó szórakozást estére!!! :lol:

Kandi!
Igen, ez alapján előrébb lennél! Mondjuk nekünk könnyű számolni a lombik miatt. :wink:

Zsu!
Ma kezded a szurikat! Biztos ettől vagy érzékenyebb!!! És én is sze! :wink: Drukk!!!
(Érzem, hogy sikerül!)

Fenci!
Még annyit a következő félévkről, hogy elvileg, ha meglesznek a babák, nekem járni fog a tandíjmentesség, mert 2006-ban iratkoztam be. És akkor nem lesz olyan nagy gond, ha félévenként csak 3-4 vizsgát csinálok, vagy kevesebbet, mert ingyé lesz. Most viszont 160 e Ft egy félév, amit ugye kár lenne veszni hagyni.

Na lépek, barátnőm két hónapos babájára fogok délelőtt vigázni! Gyakorlok...

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!!!! :wink: :D

Gyugyi

Örülök hogy jobban van Zandi!!!!!! :wink: :D Ápolgasd csak!!!!
Este pedig jó szórakozást neked!!! :wink:

Dike, Lili

Szerintem is jelentkezzetek be egy meddőségi központba! Már a tudat hogy előrébb léptél sokat jelent!!!! :wink: :D Utána pedig majd csak sodor az ár, észre sem veszitek és vége a vizsgálatoknak!!!! :wink: :D

Zsófi

A suliról: ami jár az jár!!!! :wink: Kár lenne elszalasztani a lehetőséget!!!!! :wink:

Kandi

Engem érdekelne hogy ki a titokzatos!!!!

Gröni

Nagy puszi nektek!!!!! :wink: :D
Írhatnál privit, tudod mivel kapcsolatban!!!! :wink:

Zsu

Jó szurizást!!!!!! :wink: :D
Vendég

zapáné!örülök h jobban van!!!! :)

tavi!! nagy nagy ölelés!

zsu már most mennek a drukkok!

lelkileg jobban vagyok!jó volt kiirni magamból, meg kisirni a testvéremnek! :)

KépKép
dike

Sziasztok!

Gröni :D

Én is szeretlek, s nagyon stram csajszi vagy!Küldök egy nagy Ölelést!
A piri még nem jelentkezett. A szurik kezdése szerencsére nem pirifüggő. Várjuk a képeket Dóriról.

Gyugyi :D

Örülök, hogy jobban van Andi. Estére jó szórakozást! Mit néztek meg?

Zsófi :D

Elég régen tettem már fel Malackát. :wink: Én is így érzem, hogy sikerülni fog.Remélem be is jön.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Ditke :D

Köszi.

Dike :D

Drukkodat begyűjtöttem. :wink:
Bármikor kiírhatod magadból, mi majd jól megvigasztalunk és tartjuk benned a reményt. :wink:

kobzoszsu

Főznöm kell.... ÚÚÚÚÚtálok krumplit pucúnyi.

Zsu :)
Izgi! Ki szúr meg ma? Magadat? :roll: Bár ha belegondolok, magamnak könnyebben beadnám, mint másnak...... Legfeljebb elájulok utána! :lol: :lol:

Este Győri Balett lesz. Első sor. Csupa feszes seggű, félpucér pasi! :oops: :lol: :lol:

Dike :)
Ez a beszéd! Írd ki magadból a bánatod! Megkönnyebbülsz. Mi meghallgatunk, tudod.... :)

Ditke :)
Neked is szép napot! :D

Kukac :)
Jó babázást!!!
A másoddiplomámat akkor kezdtem, mikor a fiam 2 hónapos volt. Nem volt könnyű. Nekem minden pénteken be kellett járni 8-5-ig. Szoptatás mellett. :roll: Estére szétdurrantak a melleim. :? Hazaértem, le tudtam szívni a következő pénteki egész napos adagot! De megcsináltam! :wink:

KépKép
zapáné

Gyugyi :D

Anyukám böki belém a szurikat.(szülésznő volt). Én hasba simán beadom magamnak, de fenékbe nem megy.

Jót röhögtem a fickók leírásán. :lol:

kobzoszsu

Jó reggelt csajok! :D Köszönjük a Márk dícséreteket! Szegénykémet alig találtuk a sok lepénytől, aztán meg a köldökzsinór állandóan az arca előtt fityegett, de többnyira az orrán lógott, olyan vicces volt. :lol:

Lami :D Majd ma csinálok képet és felteszem. Mondjuk csak 10 percünk volt az üzletben, úgyhogy rekord gyorsan kellett bedobálnom 1-2 cuccot. :wink:

Dike :D Sikerülni fog Neked is, hidd el! Ma már jobb kedved van drága? :wink:

Kata :D Juhééééj, mozog a babód! :D :P

Tavika :D Küldök nagy ölelést Neked! :cry: :cry:

Zsu :D Akkor jó, ezek szerint a kutyaugatás olyan mint itt a villamosnyikorgás, majd megszokom. 8) :lol: :lol: Az én óriási drukkomat is tedd a drukkhalmazhoz! Most sikerülni fog! Ügyesen a szurikkal!

Gröni :D Nekem minden éjjel más fáj. Ma hajnalban például fordultam volna és megint úgy éreztem 1 másodpercre bekeményedett a pocim. Aztán felkeltettem apát hogy gurítson már át, mert nem merek megmozdulni, nehogy keményedjek... De aztán rájöttem, hogy az a keményedésnek tűnő dolog inkább Márk volt, nemtom. :oops: Olvastam erről a Magnesi-ről is, még van időm próbálgatni őket. Igen, én is Semicilint kérdeztem a dokitól, de a bacitenyésztős papíron az volt, hogy a baktérium rezisztens a penicilinre, így az nem is segített volna. :oops: :?

Gyugyi :D Azéééé tartsd még a nagylányt ágyban, legalább is nekem mindig délután/este megy fel a lázam, reggel meg mindig azt hiszem már el is múlt a betegség. :roll:

Kukac :D Igazad van ezzel a tandíjmentességgel, akkor ki ne hagyd ám!! Majd én vigyázok a manóidra míg tanulsz! :lol: Hehe Jó babázást mára! :wink:

Kandi :D Már csajozik a nagyfiad?? :oops: :D Ez 10 éves korban hogyan műxik (már tanulom előre)? :lol:

Csajok, nagyon pörög a topik, észrevettétek? :D :P
fenci

Még mindig nem kezdtem el a krumplipucolást.....

Fenci :)
Én rögtön láttam az első képen, hogy mi micsoda!!!!
:wink: :oops: :lol: :lol:

Andi ágyban van, eszeget. Ja, és reggel óta matinét hallgatok. Nagyon idétlen. :? Miért kell ilyen idióta, eltorzított hangon beszélni a rajzfiguráknak? Most nézem, ez nem is rajzfilm. :shock: Szegény gyerekek.....

Zsu :)
Mé' nem megy fenékbe? Nincs hátul szemed? :lol: :lol:

Na, megyek a romkonyhámba....

KépKép
zapáné

Gyugyi

Én anno vettem a Tuppertől krumplipucolót, egy álom vele dolgozni!!!!! :D Sec perc az egész, zöldséget is tutira gyorsan meghámozza!!!
Vendég

Ditke :)
Na, egy olyan nekem is jól jönne. Mindig vízhólyag lesz a mutatóujjamon az eszköztől. :shock: Bár most nem lett, direkt óriás kruplikat vettem, hogy ne kelljen annyit kínlódni! :wink:

Na, megyek vissza, mert sose készül el a görög rakott burgonya álá knorr. :lol: :lol:

KépKép
zapáné

nyami-nyami, éhes is lettem.... megyek a konyhába.... :oops: :lol: :lol:
fenci

Hali! :P

Tavika, Gröni!
buksisimi megy++++++++++++ :(

Kukac!
ügyi vagy hogy folytatod a sulit! :D
dehogy rád gondoltam...

Fenci!
nekem is sokáig tartott, mire rájöttem, mi micsoda a képen! :oops: nagyon édes :lol:
nekem Zinnat-ot kellett szednem az elején a pisimre, az terhesen is mehet.a tiedet nem ismerem. :roll:

Zsu!
ma van az első szuri!!!!!!!!!!! :wink: én fenékbe is magamnak adtam be :roll:

Dike!
nagy ölelés neked is!a pasik nem tudják kimutatni, h fáj nekik, ha nem jön a baba...az enyém legalábbis nem tudta..én is azt hittem először, h sz@rik rá, nem is fontos neki, de kiderült, h nem így van..csak ők visszatartják magukban.
dokihoz meg vigyél jegyzetfüzetet :lol:
hidd el jó kezekben vagy, csak hallgass rá! :D

Tünde!
hogy vagytok?új képek? :P

Gyugyi!
jányodon szerencsére gyorsan végigment a nyavaja .csak nehogy ti is elkapjátok :roll:
írtam privit :)
a balettes pasik nem melegek? :oops: :roll:

Kandi!
már csajozik? :lol:

Kata!
de jó h már érzed a babát!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
mikor is mész újra dokihoz?
afp eredményed meglett?

Fenci!
kutyaugatás néhe még engem is zavar....de állítólag meg lehet szokni....ha meg a baba az elejétől fogva hallja, hozzászokik!!!füllhallgatóval játssz le neki egy kis ugatást már most!! :oops: :lol:

Gaby????????????????

Lamásza!
kire gondolsz? :roll: .............csak nem... :roll:
Vendég

Kirepül a kalitkából az egyik papagáj....... :shock: hogy lehet megfogni????????????fenn ül a karnison.....ha odamegyek, átrepül a másikra :evil: :evil:
Vendég

Vicuska :)
Szóljak a macskámnak? :lol: :lol:

KépKép
zapáné

Lányok, Apukám egy tündér!!!! :D :D :D
Beállított egy adag jércemellsalátával!!!!

Tényleg melegek a balettes pasik? Csaaak neeeeem...... Mindegy, jó seggük van!!!!!! (Hu, most lehet más fog erről eszembe jutni előadás alatt. :oops: :lol: :lol: )

Vissza kell mennem a konyhába......

KépKép
zapáné

Vicus :D Nekünk gyerekkorunkban volt papagájunk, de untuk mert nem tudtunk vele játszani. Azt csináltuk, hogy reptettük az előszobában, akkor nagyon elfáradt és sokára hagytuk végre leszállni, akkor meg már olyan fáradt lett hogy hagyta magát simogatni. Hátha akkor Te is meg tudnád fogni. Mit szóóósz? :roll:

Gyugyi :D Én egy balettes pasit ismertem, ő nem vót buzi, a fene tudja... :oops: :lol:
fenci

Csajok!

Annyira aranyosak vagytok.köszönöm.de tényleg.totál elérzékenyültem.
megvárom ezt a hónapot,aztán ha semmi...felhívom őket.
annyira szita az agyam,már azt sem tudom ki mit írt,pedig visszaolvastam.a győri Kaáli tényleg közel lenne,de ők küldtek pestre bennünket,így meg hogy van segitségünk a rokonok által,és ti is biztattok...megszavazok egy esélyt a BMC-nek.

Tényleg nem sok mindenre emlékszek mit olvastam,mert ez a "vita" egy kicsit felkavart.Nem akarok okoskodni de ezt én sem hagyhatom szó nélkül.Sajnos én is tapasztalatból tudom milyen egy sérült emberrel együtt élni.igaz nekem nem a gyermekem,hanem a testvérem...és ő a rosszabb dolgot kapta az élettől mert ő tök egészségesen született,és nekünk egyik napról a másikra kellett változtatnunk az életünkön.a szüleim fejében meg sem fordult hogy lemondjanak róla,de évekkel később anyukám újból terhes lett...azt a babát nem merte megtartani...akkor haragudtam,de most hogy felnőttem mindent másképp látok...és már tudom miért döntöttek úgy.ezt mindenki saját maga érzi mit bír vállalni,és SENKINEK nincs joga ítélkezni a másik ember felett.Főleg nem itt ahol egymásból meritünk erőt.ide mi nem vitatkozni járunk,aki csak azt tud az jobb ha távol marad.
Ja és ráadásul az unokatesóm pedig Down-szindrómásan született,és mellé kijutott neki egy súlyos szívbetegség...sajnos már nem él.
Vendég

Hahó!!!

Az összes betolakodó ilyen otromba???????????????!!!!
Vendég

Gyugyi!
köszi, macskám nekem is van :roll: :lol:
apukád tényleg tündér 8)

Fenci!
én kifáradtam, a madár nem... :twisted:

és most nézem, h a galambok is kirepültek.....pedig nem is voltam itatni őket! :shock: :roll:

mi lesz ha apjuk hazaér??????????? :oops: :roll:

Lamásza!
ki? :roll:

Lili!
szegényke... :(
Vendég

Húúú, csajok, annyit, de annyit írtatok, persze szerencsére....
Bocsánat tényleg, hogy csak a legfontosabbakra reagálok...

Grönike :P

Nagyon szépen leírtad a lényeget. Amikor ez az illető így elkezdett irogatni, eszembe is jutottál, mikor a legelején leírtad a történetedet további részletek nélkül. Csodás erőd van, mindig is kívánom!

Mami :P

Hipergyors jobbulást Danikának!!!!

Kukac. kandi :P

Gratulálok a kicsikékhez, csoda jó nézegetni a képeket!!!

Zsu :P

Az tuti, hogy te is ilyen képeket fogsz rakni, hamarabb, mint gondolnád!!!!

Fenci :P

Nagyon jó pasi Márk, szuper, hogy megfordult és az áramlás is rendben!!!!! Csak így tovább!
Amúgy a tétényi egy kultúrkórház! :wink:

Dike :P

Muszáj kicsit elengedned a témát, ezt pont tudom, hogy k... nehéz, volt benne részem....Akkoriban körülöttem is mindenki terhes lett, esküszöm. Már volt, hogy ezért nem mentünk el volt egyetemi barátainkkal hosszú7végézni, mert 4-en!!!!!! terhesek voltak, mikor mi már egy éve próbálkoztunk...Azt mondtam, nem szivatom magam...Vagy már nem mertem elmenni az Ikeába, mert ott mindig tele van kismamával és sírógörcsöt kaptam. Aztán nekem is eljött az időm és jól kidugott hassal körbejártam az egészet. NEKED is eljön az időd!!!!

Ditke :P

Jó kis türelem kell az emberekhez, én ügyfeleztem egy évig, naa arról könyvet kéne írnom.

Ticsi :P

Írgyá mán privit, mer úúgy könnyebb, nóóó.

Bogáncs

Kép
bogáncs

NApot!

Aztaaaaaaaaaaaaaaa

Mennyit írtatok!

Gyugyinak van igaza....blablabla...trlallala

Vajon hányan kukkolnak????????????

Gröni
Ez szívből jött, és szívhez szólt!
Oltások...2,3,4 hó aztán 1 évesen, 15,18 hó...aztán 6 éves.

Tavika
Ölelés!

Zsu
Má túl vagy a bökin?

MAmi
Ügyi vagy, hogy kisírtad...még jó hogy gyorsabbak egy csecsemőnél!

Ditke, Lami
Ezeken a sztorikon dőltem...hát rengeteg ilyen eset van.

Zsófi
Nem irigyellek a babákok mellett tanulni, de ha van segítséged tuti megoldható! Kitartást, erőt!

Juj , de szita vok....

A meddőségi centrum, legyen az bármelyik már egy megnyugvás, és ezzel előrelépés...lelkileg tuti...

Edinka!!!!!!!!!!!
Te is BMC-s vagy! Gyere és adj infot Lilinek! Tuti olvasol minket! Hogy vagy? Hírek? Hiányolunk!

Vicuska
Madárügyileg 0000000000000000 vagyok...nincs vmi amit szeretnek nagyon? Azzal csalogatni?

Gyugyi
Gyógyulást!

Fenci
De nagyon édes a csöppség! Várjuk mi lesz az ítélet. Ádi is folyton a lepényben durmolt, meg a zsinórt tolta az arca elé!

Ma nem tok bocit tenni...elmentünk vásárolni.

Eüben dolgozók lécci segítsetek! Spontán hányunk! Árpi. Anno a doki mondta adjak neki B? vitamint...de ez mire jó? Hiánya van belőle, azért hány? Vagy a vitamninnnak van hányáscsökkentő hatása?
Mi a fene lehet ez? Nincs rosszul, eccercsak rájön, és zutty! Úgy szeretném tudni, mert a majd kinövi dumával már tele van a padlás!

Kép
ticsimû

Szia Ticsimű!

Gyógyszerész nem vagyok, de a B 6-nak van hányinger, hányás csillapító hatása.
Gastroenterológus látta már Árpit? Lehet refluxa is, mikor nem zár a gyomornál a gyűrű, és egyszerűen visszajön a kaja! :(
Vendég

Mi meg most visszük a macsekot sebtisztításra/ellenőrzésre. :? Beraktam a hordozóba....Ki akar törni. Hisztizik..... :roll: Megjegyzem, igaza van. Tudja, mi következik. Én is. Csak el ne ájuljak!!!! :lol: :lol: :lol:

Még jövök!

KépKép
zapáné

Sziasztok!

Nincs erőm mindenre reagálni.. :oops: A szurit este kapom meg, fenékbe beadni még nem vállalkozom. Nem vagyok én olyan ügyes. Anyukám meg legalább segít.
Jók legyetek! Én most elutazom a szüleimhez, ha apa holnap utánam hozza a laptopot és a netet, akkor este jövök.
Ha nem, akkor majd hétfőn délután vagy este.

Pusz mindenkinek!

kobzoszsu

Puszi Zsu

Ditke köszi
Refluxra én gyanakodtam, arra volt vizsgálat még 18 hós korában...nyeletéses uhu..nem refluxos. :(

Kép
ticsimû

Ticsi

Én visszavinném Árpit a gastrológushoz!!!!! :wink: Biztos tud valaki jó gyerek dokit ajánlani!!!!
Vendég

Nem látta gastros...nagyon el kéne vinnem..párom hülyének tart, mert szerinte majd kinövi...de rossz nézni,hogy amit megevett, az 1-2 óra múlva kijön....vagy még azon nyomban, ha egy pici morzsa szájában maradt, és irritálja

Kép
ticsimû

Ja! És mikor növi ki? Majd a saját lagzijában is nyakon hányja majd az újdonsült feleségét?????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Én elvinném a helyedben, és legalább te is megnyugszol!!!! :wink: :D Több szem többet lát!!!! A gaastrosnak meg ez a szakterülete!!! :wink:
Vendég

Ticsi!

Hányáscsillapító!

Szabi is hányt most jöttünk haza a bölcsiből rám telefonáltak, és a hasa is megy! Nekünk is azt kellene adni vagy Daedalonetta kúpot!
AZt mondják ha nem zárt a gyomorgyűrű akkor kellemetlen szagú a gyerek lehellete is!
Vendég

Lami
Köszi...szerencsére az nem. Legalábbis nem éreztem soha ilyet rajta.
A háziorvosokat miért nem idegesíti, hogy a gyerek hányós? mindig azt a választ kapom, hog ydehát jól néz ki!!!!!!!!!!!!!

Kép
ticsimû

Ditke
Hidd el én is vinném, de 2 gyerekkel egyedül most nem megy... :(

Kép
ticsimû

Lami
sztem máskor ne is válaszoljunk ezekre a provokatív szövegekre, akkor ő se tud min felbátorodni. Az meg majd bosszantja, hogy elengedjük a fülünk mellett az okos tanításait.

ticsi
allergiavizsgálaton voltatok Árpival? Nem tudom, mire lenne az, csak egy tipp. Én megbolondulnék, ha ennyit hányna valamelyik, alig kap akkor vitamint meg tápanyagot. Hiába jól néz ki. A bulímia is nem csak a fogyásra "való", hanem a visszajövő étellel együtt az emésztőnedvek, gyomorsav is visszajön, roncsolja a nyelőcsövet, fogakat. Keress vki más dokit is, tudom, nehéz megoldani időben. Apa nem tud szabit kivenni? Vagy zsu bevállalja a picit, hadd edződjön :lol:

gyugyi
lánykádnak tiszta terhestünete van. Kívánja a salátát, magas a hője, fáradt. Jobban van már? Mi a baja végülis?

vicus
afp-ért menni kell majd vmikor, már készen van, de nem volt időm elmenni. Febr 4-én megyek 20.heti uh-ra.

fenci
azért ne kenődj el, ha császár lesz, a baba egészsége a fontos.

dike
dokinál mi volt? én egyzsre a tescoban bőgtem, mert ott mondta eg yismerősünk, hogy jön ketteske, mi meg fél éve hiába... én is utáltam boltba menni, mindenki tolta előttem a nagy hasát. De arra gondoltam, jhátha ő is évekig küzdött a nagy pocakért, mint én. És hülye vagyok, de ez megnyugtatott.
Vendég

sziasztok!

megjöttem a dokitól. nyálkahártya 8,5 mm kevés:( de ez még semmi, ugyanis laporoskópiám lesz :cry: belegondolni is rossz, h fogom kibirni, szerintem én már az infúziónál elájulok. kedden kell mennem vmi konzultációra ezzel kapcsolatban, de nem tudom ott mi lesz, v ott mi zajlik.valaki tudja? ha mindenigaz nem a mostani mensim után lesz, hanem az utána lévő után. nagyoooon félek már most.

kérdéseim felétek!

1. szerintetek miért ilyen hamar a lapar?h h nem kapok stimuláló peteérlelő repesztő dolgokat előszőr?mert azt mondta ha renden lesz minden laparon akkor utána kapok peteérés serkentőt stb, aztán ha ugy se jön össze akkor inszem, ha akarom.

2. fáj utána a seb?
3. meddig kell bentfeküdni?
4. mik lehetnek a problémák????ha van!
5.milyen esetben jön egyből a lombik?
6.melyikőtöknek volt már lapar??mindent szeretnék tudni róla!

KépKép
dike

Dike!

Nopara!!!

nekem volt laparom és őszintén szólva mindenkit arra küldenék mielőtt elkezd hormonokat szedni...a legjobb diagnosztikus eljárás és semmiféle problémát nem okoz ... az igaz hogy altatásban törtémik és végül is műtét de egye fene jó az akis kábszer amit adnak juhééj :)

a seb egyáltalán nem fáj utána és pikkpakk gyógyul ugye GYugyi? :lol:

Kórháza válogatja a bentfekvést nekem három nap volt de jól esett
ha elvagy záródva teljesen akkor jöhet egyből a lombik...í

szóval ne félj ezzel szépen körülnéznek odabent sok mindent rendbe uis tudnak tenni és elgalább nem tellik az idő mindenféle felesleges hormonnal...

és addg ra a félelemtől siméán teherbe eshetsz :wink:

:wink:
Vendég

Dike!
Szerintem örülj neki, hogy alapos az orvosod és rendesen kivizsgál, mielőtt teletömne hormonokkal. Nekem lapar közben derült ki az endometriózisom és hidd el, sokkal jobb, ha kiderül mi a baj és lehet ellene tenni. De az is lehet, hogy mindent rendben találnak. Én örülök, hogy megcsinálják Neked!
Nekem 3 napig kellett bent feküdnöm, második nap volt a műtét, harmadnap haza is engedtek. Nem olyan vészes, a Babáért bármit ki lehet bírni. És úgyis aludni fogsz. Pici vágást ejtenek a köldöknél és ha valami gubanc van, akkor a hasadon is. Nekem 3 vágásom van, de az egyik olyan pici, hogy abba varrat sem volt. A sebem nekem nem fájt utána, a hasam elég érzékeny volt, de nekem cisztát szedtek ki és egy csomó endoszigetet égettek le, letapadást oldottak, stb., szóval nem csak nézegették. Probláma a petevezetőelzáródás és az endo lehet aszem.
Vicusnak, lmaminak is volt és látot most mindannyian babásak (kint vagy bent) vagyunk. Ja és Zsunak is volt, ő pedig most lesz babás!

Szóval szerintem örülj a laparnak, mert ez is egy lépés a Babád felé!!!

KépKép
zsófikukac

Kata!

egy csomóóóóóóó nem rózasszin és kék ruhánk van de igazad van csak olyan képünk van ahol ilyenben vannak :wink: :roll: holnap fotozok zöld és barna kompoziciókat :)

pusz
Vendég

Mindenkinek nagy ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem olvastam vissza!!!!!! :oops:
Vendég

mami,zsófi! köszönöm h irtatok pár infót, és h bíztattok!hát nagyon remélem h én beszari ha ilyenre merek vállalkozni akkor meg lesz hamarosan a gyümölcse!

másoktól is várom még az infókat, bíztatásokat!és igazat irjatok, nem ám fáj vmi aztán nem mondjátok meg :D

utána meddig nem lehet próbálkozni?

nincs itt olyan topik ahol a laporoszkópiáról irnának? 1et találtam de ott is összvissz 3oldal van!

KépKép
dike

most voltam fuvarba és annyi gondolat kavargott a fejembe:

nem túl korai ez a lapar? ez volt a 10 hónap h próbálkoztunk...unokatesomnak is 1 év után sikerült, igaz őt is megnézték de hsg-én.nagyon fájt neki.
most ugy érzem mint ha nem adnék időt magamnak :(
10 hónap alatt 2 uhus követés volt csak de h megrepedt e az soha nem lett megállapitva.mi van ha csak annyi a gond?
nem először kell gyógyszerekkel probálkozni aztán a műtét?
műtét, altatás, vágás, heg,...brrrrr
sógornőmnek anno volt lapara és vmit elcsesztek és egyfolytába gennyedzett a köldöke, nagyon csúnya volt, és most egy hónapja ujra felnyitották neki, és kiderült h vmit bentfelejtettek.brrrr neki cisztát távolitottak el.

anyukám szerint ne csináltassam meg, mert majd összejön...

jaj nem tudom mi tévő legyek! párom se szeretné! azt mondja de ha mindenkép megakarom akkor ugy h még februárba had próbálkozzunk.na ilyet se hallottam még tőle, végre egy gesztus h ő is akarja.

prolaktinommal minden ok lecsökkent :)

zsófi! mi az az endometriózis? az kizárja a spontánt csak lombik lehet? azt h kezelik?

KépKép
dike

Reggelt!

Mamika!
Olyan jó látni Téged! Titeket!
Danika hogy van? Én is kíváncsi voltam, de Tüncsi informált, és lenni nagyon antibulvár...hát lemaradtam...ha esetleg neten megtalálható a csodafotó rólatok, azt szívesen megnézném! Pusza!

Tavika
Ne is olvass vissza...belerondítottak az oldalunkba, ne is húzd fel magad rajta!

Dike
Nekem nem laparom volt, hanem hsg-m, és nem tagadom nagyon fájt. De a lapar sokkal több mindent kiderít! Akiket ismerek és akármennyi idő próbálkozás után laparra kényszerültek, még nem bánták meg. Ha semmi probléma nincs, akkor örülhetsz, és lapar után is biztos hamarabb érkezik a törpe, ha meg van, akkor is örülhetsz, mert tuti kiderül, és tudják kezelni!
Szal én mindenképpen biztatlak. Tudom tényleg az egy évet szokták mondani, de sztem a 10 hónap 1 év már csak formalitás...bocsánat. Minél hamarabb megnyugszol annál hamarabb leszel babás!
Lapar után már karácsonyi ajándékod lesz!!!!!!!!! :D
Én megcsináltatnám a helyedben!

Kép
ticsimû

JA
Ma reggel is megitta a kávét, az uccsó korty mellément, majd 10 perc köhögés után közölte, anya...hány...és kihányta a kávét!

Kata
Igen a gyomorsav meg társai engem is idegesítenek...lehet beszélek a doktornővel még egyszer, mint férfi a férfival! :D Nem hagyom annyiban, megpróbálom, hátha a helyi szakrendelőben is el tudnánk végezni vmit, és akkor könnyebb lenne!
Tényleg Zsu! Jössz gyakorolni? :D Igaz csak 1 azonos korú van, de az 7tel ér fel! :D

Kép
ticsimû

Pálinkásat :!:
Kép

Dike :)
Nem betojni, befeküdni!!!!!! :lol: :lol:
Laparom a sterilizációnál volt, hsg-m meg pár éve. Na, az kellemetlenebb. Itt aludtam. :wink: Nem mondom, hogy ébredésnél nem fájt egy kicsit. De csak egy kicsit!!!! Simán tudtam mozogni, menni, ülni.... Két nap kellemetlen, aztán óráról órára javul. Sebemről raktam föl képet decemberben. Semmi. Köldök két szőrszállal! :lol: :lol: Most meg már meg sem találom bent, hogy melyik ránc a varrat.

A csajoknak igaza van, nézzenek csak körül odabent!!!! Az a biztos. Arra meg ne gondolj, hogy mással mi rossz történt. Veled nem fog. Jó, bennem is volt para, de elhesegettem. Altatásnál, műtétnél mindig van kockázat. Ez tény. De akkor ne lépj ki a házból, mert elüthet az autó, vagy pofára esel az első parlagon heverő féltéglában! :lol: :lol: Na jó, ez egy hülye hasonlat, mert ez mégiscsak egy műtét..... 8) Azt akartam kihozni ebből, hogy NYUGI, nem lesz baj!!!!!
(Anyukád meg jót akar, de ez a Te döntésed! Én mennék. Nem várnék egy percet sem. :) )

KépKép
zapáné

Ticsi :)
Szegény kiskrapek és szegény Te! :? Neked meg azt mondom, amit a többiek! :lol: :lol: (Értelmes mondat volt.... :shock: :lol: :lol: ) Szóval harcold ki, ne hagyd magad, irány mindenféle orvos és hozzáértő! Tudom, nehéz két kölökkel megoldani, de nem létezik, hogy nincs magyarázat és gyógymód vagy megoldás erre a hányásra. Engem sem nyugtatana meg az, hogy majd kinövi. Kitartás!!!

Tavi :)
Pusza!!!!
Jöheccc, tiszta a levegő!!! Micsinyátok mostanában? Jársz szaunázni? Mondtad, hogy találtál valami tuti helyet. Nem drága?

Mami :)
Bármilyen színű fotó jöhet!!!! Csak sok legyen! :D

Kata :)
Terhestünet? :lol: :lol: Ejjj, ráérünk arra még! :lol:
Tüszős a mandulája. :? Szokás szerint. Harmadszor a szezonban.
Dilemma: Kivetessük vagy ne vetessük????? :roll: :roll:

Tegnapi színház....... Háááát.... Hogy is mondjam? Én szeretem a Győri Balett előadásait, de ez nagyon elvont és fárasztó volt. Gaudi. Megdolgoztak a színpadon.... Ezt a koreográfiát megtanulni, eltáncolni...... Le a kalappal!
Az első felvonásban jöttek ám a pucér fiúk!!!! :lol: Csak egy fehér, testre tapadós alsógatya volt rajtuk! :wink: Ja, meg koszostalpú titokzokni. :shock: :shock: Olyan teszkós, 3 darab/csomag. Még a beleszőtt/varrt/hímzett (??) betűket is láttam a talpukon. Aztán felöltöztek. :?
Még egy jó hír: Hat balettos lányból négynek narancsbőrös volt a combja!!!! Jesssz! Nem csak nekem!!!! :lol: :lol: Bár ha belegondolok, nekem már nincs, csak szottyadt bőr...... De én vékonyabb vagyok, mint ők!!!! :wink: Mondjuk ez is szokatlan.... Régen olyan sudár, izmos, karcsú lányok táncoltak. Most meg? :shock: Ez nem baj, persze, csak szokatlan. (...és néha kiábrándító.) Lehet, hogy én vagyok a maradi, de furcsa volt dundi balettosokat látni....

Na, ha ezt egy balettrajongó olvassa, nagyok bunyesznak fog tartani!!!! :lol: :lol:

KépKép
zapáné

jó reggelt!végre sokáig aludtam :D még tudtam volna, de megyek fodrászhoz, este bál!remélem jó lesz!!!Marót Vikik is fellép!nem tudom milyen,állitólag jó.
este alog tudtam elaludni és teljesen lebeszéltem magam a laparról,nagyon fosok! olvastam h még beöntést is adnak!!!na ne máááá! biztos az is fáj!!!!na meg mikor bekötik az infúziót, én nagyon fogok ám sírni!h ezek milyen hülyének fognak nézni!!!nagyon remélem h februárba összejön a baba, és nem akarja h anyukája az élete legnagyobb félelmét élje át!

KépKép
dike

Dike!

Nyugi!Nekem két laparom volt.mindkettő más élményekkel.a második amit pesten csináltak "Jobb" volt.Szerdán befeküdtem,csütörtökön műtöttek,pénteken haza engettek.a műtét után 6 órával lábra állítottak,így estére már semmi bajom nem volt.amit itt móváron csináltak az sem fájt de itt 24 órát feküdni kellett infúzióval meg katéterrel.pesten nem.ráadásul a katétert is meg az infúziót is altatás után kaptam meg.ne félj!a HSG és a HY-CO-SY vizsgálat tényleg rosszabb.szóval én is azt mondom vágj bele,ráérsz a gyógyszereket utána kapni.

Persze az lenne a jó mindegyikünknek ha spontán összejönne a baba,és nem kellene szenvednünk.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?