Jó reggelt!
Most végre van egy kis időm írni
Dóri
Gerdának boldog névnapot!!!
kicsit késve ugyan
Mi voltunk Adrikával tegnap uh.-on. A doki szerint is zsírszövet, de 100%-os csak szövettan után lesz. Mondtam, hogy mindenképp csinálják meg. Így jövő hét kedden, fogják szúrni, de olyan okosan áll hozzá
Megbeszéltük a doktorbácsival is, hogy kevéssé kellemetlen mint a vérvétel. Kisebb tűvel végzik, és gyorsabb.
Azért nem bánom, hogy apa itthon lesz, így őt küldöm be. Nekem ez már abba a katagóriába tartozik, hogy "szenvedtetik" a gyerekemet, és ezt nem szeretem
Én is tegnap voltam védőnőnél. Volt fehérje a vizeletemben
ráadásul a vérnyomásom is magasabb mint szokott, és még ugye vizesedek is
csak, hogy mindíg legyen valami.
Akik most szültek azoktól kérdezném, hogy ragaszkodtak e a kórházban a 300 napnál nem régebbi házassági a-i kivonathoz? Mert nekem eddig mindenhol jó volt az eredeti, de pont tegnap láttam, hogy itt is ki van írva
mármint a kórházban.
Viszont arról információt nem találtam, hogy ez mióta van így.
Egyébként jól vagyunk
Most már elég rendesen jelentkeznek jóslófájások
a pocok most egy hét alatt nőtt egy csomót, már olyan erősen mocorog. Ő is elkezdett táncolni a pocimban. Viszi oldalra a hasamat, de ő a lábával is dolgozik közben
A csontjaimat nyomja szét. Este olyan vagyok mint akin végigment egy úthenger
Nálunk is volt a héten szülői. A farsangi választék is megvan, lányoknál választani lehet, hogy sellő, bennszülött, vagy indián lesz. persze Adri az első variációra szavaz, viaszont elfelejtett időben szólni, a ruháját meg kölcsönadtam
A bennszülött variációval szemezek, de előbb kipróbálom mennyire fog a "barnaság". Indián kilőve, ahhoz nincs ruhaötletem
Amúgy 16-án lesz, de a tornateremben, ahol nagyon kicsi a hely, így én kihagyom
Muszkuru
egyetértek Ildivel az a rész a amikor már "dolgozhatsz" a szülőágyon az már nagyon jó.
Bocsánat, hogy többnyire csak magunkról írtam, de olvasok ám én folyamatosan csak időm nincs.
Legyen szép napotok:Gabi