Új privát üzeneted érkezett!

Helló!!!

Bea,Ádika most már valóban Óriáska!!!!!Olyan cuki kis pofija van4!!!!Ne aggódj,szerintem sem fogja zavarni és Ildi módszere valóban tuti,egy kis tornáztatás fürdés előtt egy kellemes átmasszírozással egybekötve és el is múlik a probléma!!!!!Ne aggódj!!!!

Zsani,szívesen,máskor is!!!!!!

Pusza

Kép Kép
meli1118

Dóri, kérlek add át Gerdának a névnapi üdvözletemet, sok-sok puszi kíséretében :D

Málna, igazán profi szekrényzárad van :wink: :lol:

Bea, Melinek igaza van, ha masszírozással kötöd össze a tornáztatást, Ádi tuti nem fog tiltakozni! :roll:

Rólunk:
Vasárnap végre – 2 hetes folyamatos egyeztetés után eljutottunk a kórházba bekukkantani a szülőszobákba és személyesen találkozni a (dokim által…) választott szülésznővel.
Ott döbbentem rá, hogy mennyire közel vagyok, hogy „hivatalosan” is használatba vegyem valamelyik szülőágyat. Ettől persze jól besz@rtam... :shock: :?

A szülésznő két fontos dolgot mondott, és az egyiknek nagyon örültem.
Az intimtornát az utolsó hónapban már nem javasolja, hiszen a lényeg, hogy lazuljon a gát, de ugye a rendszeres tornáztatástól kötöttek lesznek az izmok. (na jó, ennek is örültem – fő a lustaság :oops: )…

De a lényeg, hogy 2007. június 30-ig szülhetünk úgy a választott orvosnál és szülésznőnél, hogy a kórháznak nem kell bánatpénzt fizetni. Hurrá, én ezt eddig nem tudtam.
Azért hozták meg így a rendeletet, hogy az úton lévők babák szüleit ne érje váratlanul a döntés.
(Szóval még nem kell mennem bankot rabolni… elég lesz egy kisebb posta napi bevétele is :lol: )

Musz

KépKép
muszkuru

Bocsika!!A tornát is mondták tegnap!Még meg is mutatták,hogy-hogy kell!!De elfelejtetem leirni nektek!!
Már a torna megy ezerrel,de a gumibugyit csak holnaptól kapja meg!
Volt akinek a babájának nemvolt mindennap meg a széklete az Infacoltól?
Egyébként amit 2 hete megrendeltem vizet az előbb hivott a szállitó srác,hogy holnap hozza ki!!
Erre is kiváncsi vagyok!Erről is hallottam jót is,rosszat is!Majd meglátjuk! :shock:
Azthiszem már ennyi voltam!
Sziasztok!Puszi!

Kép
bea27

Sziasztok!
Bea: itt vagyokés lereslek,de látom elmentéltornázni Ádival! :wink:
Csudi egy Kiskrapek ebben a szerkóban, jó lenne már személyesen is látni Őt! :wink:
Meli: Kidolgoztad magadat? Mindjárt jönnek a tavaszi palánták, muskátlik,akkor tuti roham lesz nálatok.
Mókuska: nagyon jók a képek,főleg a kis Don :D . Kivasaltatok már? Így könnyű, ha ilyen segítséged van!
Málna: Máté is igazi férfiként nyomta a melót látom, tündéria csücsöri szájával. Megy a tanulás?
Kangoo edzést már én is kifigyeltem, látom csepelen is van, lehet ha neked beválik én is
nevezek!
Musz: hogy " tetszett" a szülőszoba? Állítottak fel a szülésznővel " edzéstervet"? :wink:
Ez azért pozitív, hogy nektek még nem kell a szokásos zsebbe pénzen felül is juttatni, hogy mi lesz június után? Na arra kíváncsi vagyokám.
Ha márígy közeledünk az időponthoz,meg lehet kérdezni hogy áll Eszti szobája? Nyúlgyerek költözködik már, bedobozolta már a cuccait? :wink: Némi pocofotót nem kaphatnánk rólad?
És a net hogy áll?
Na most eleget kérdeztem.
Megyek gyártani a vacsit, sziasztok!

Andi
candi

Dóri: Gerdának boldog névnapot, remélem olvastok minket! :D

Andi
candi

Na, megfogyva bár de törve nem, végre itthon vagyok

Zsani
szavaztam a kisfiadra !!

Bea
Ádika egyszerűen tündéri !!! igazi kis jóllakott napközis ábrázata van !!!!!!!!! :D :D :D :D :D
irigyellek is érte !!! :D :oops:
én is ilyen babát szeretnék !! annyira látszik rajta, hogy tök jól érzi magát és a világon mindennel elégedett !
hát ilyen gondos anyuka mellett nem is csoda :wink:

Dóri
Gerdának nagyon boldog első névnapot !!! :D

Málna
klassz kisfiad van !!!
az én párom nagy horgász és a peca előtti napon már tiszta extázisban van ! hideg, ködös időben is mennek !
a gardrób szekrényünk egy részét fel kellett áldoznom, mert ott az ő pecabotjai vannak :?
ja, és köszönöm még egyszer, hogy annak idején "helyretettetek"

Musz
akkor még megússzátok az orvosválasztásos dilit !
hát, én is be leszek tojva ha megmutatják a szülőszobát !
Nyúlgyerek hogy van ? a tegnapi szélviharhoz mit szólt szegényke ?

akinek nem írtam, annak is a legjobbakat kívánom !!
vvviki

Sziasztok!

Málna
A Ti szekrényzáratos sem kutya :lol: A konyhában én is ezt a módszert alkalmazom :wink: A képen látható megoldás egy tologatós pillangó (ami csapkod a szárnyával menet közben) :lol: Egy ismerős már megjegyezte nevetve, h nem éppen a funkciójának mf-en használjuk :lol: Azon szekrényeknél amikben nem ruhát tárolunk a cellux jött be :lol:
Nagyon jópofa Máté, ahogy pakolja a fát a dömperbe :wink: na és ahogy alszik :lol:

Bea
Du nem irtam, h milyen aranyos Ádi! Olyan jókat lehet cuppantgatni az ilyen kerek pofikba -tapasztalatból tudom :wink: :lol:

Candi
Szép az uj vonalzód :lol: Reméljük szerencsét hoz!!!

Musz
Meglátod pár hét mulva már azt fogod várni, h végre a szülőágyon feküdhess :wink:

Ma volt szülői az oviban. Hát az én drága jó kislányom tulságosan is szeret a központban lenni, másokat irányitani és elég hangos :roll: Hogy kire ütött :roll:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt!

Most végre van egy kis időm írni :wink: :wink:

Dóri
Gerdának boldog névnapot!!!
kicsit késve ugyan

Mi voltunk Adrikával tegnap uh.-on. A doki szerint is zsírszövet, de 100%-os csak szövettan után lesz. Mondtam, hogy mindenképp csinálják meg. Így jövő hét kedden, fogják szúrni, de olyan okosan áll hozzá :D :D :D Megbeszéltük a doktorbácsival is, hogy kevéssé kellemetlen mint a vérvétel. Kisebb tűvel végzik, és gyorsabb.
Azért nem bánom, hogy apa itthon lesz, így őt küldöm be. Nekem ez már abba a katagóriába tartozik, hogy "szenvedtetik" a gyerekemet, és ezt nem szeretem :shock: :shock: :shock:

Én is tegnap voltam védőnőnél. Volt fehérje a vizeletemben :( :( ráadásul a vérnyomásom is magasabb mint szokott, és még ugye vizesedek is :cry: :cry: :cry: :cry: csak, hogy mindíg legyen valami.

Akik most szültek azoktól kérdezném, hogy ragaszkodtak e a kórházban a 300 napnál nem régebbi házassági a-i kivonathoz? Mert nekem eddig mindenhol jó volt az eredeti, de pont tegnap láttam, hogy itt is ki van írva :cry: mármint a kórházban.
Viszont arról információt nem találtam, hogy ez mióta van így.

Egyébként jól vagyunk :wink: :wink: :wink: Most már elég rendesen jelentkeznek jóslófájások :shock: :shock: :shock: a pocok most egy hét alatt nőtt egy csomót, már olyan erősen mocorog. Ő is elkezdett táncolni a pocimban. Viszi oldalra a hasamat, de ő a lábával is dolgozik közben :shock: :shock: :shock:
A csontjaimat nyomja szét. Este olyan vagyok mint akin végigment egy úthenger :shock: :shock: :shock:

Nálunk is volt a héten szülői. A farsangi választék is megvan, lányoknál választani lehet, hogy sellő, bennszülött, vagy indián lesz. persze Adri az első variációra szavaz, viaszont elfelejtett időben szólni, a ruháját meg kölcsönadtam :evil: :evil:
A bennszülött variációval szemezek, de előbb kipróbálom mennyire fog a "barnaság". Indián kilőve, ahhoz nincs ruhaötletem :twisted: :twisted: Amúgy 16-án lesz, de a tornateremben, ahol nagyon kicsi a hely, így én kihagyom :cry: :cry:

Muszkuru
egyetértek Ildivel az a rész a amikor már "dolgozhatsz" a szülőágyon az már nagyon jó. :twisted: :twisted:

Bocsánat, hogy többnyire csak magunkról írtam, de olvasok ám én folyamatosan csak időm nincs.

Legyen szép napotok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Gabi
nekem is kellett X (?) napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat. Anyukám kért az önkormányzattól másolatot.

Tele vagyok félelmekkel :roll: , mert mostanság nincsen szinte semmi tünetem, jól vagyok. Csak a mellem érzékenyebb. :shock: Remélem megint nem azért... Belegondolni sem merek.
Hétfőn este UH.

Bea
Szép kis pufók Ádi. Nagyon helyes és szerintem hasonlít rád az arca. Gratula!

Málna
Eliptikus tréner és lépcsőző, amit terhesen is lehet használni.
Én 30 percet eliptikusozok, utána pedig kb. 1 óra szálkásítás súlyokkal. Ezt addig lehet csinálni, amíg nem érzem kifullasztónak.
A kangoo most volt vasárnap a 2testőr c. műsorban, nagyon jópofa.
Bemutatta egy edző, hogy miket lehet vele csinálni és tényleg jól fogyaszt. Hajrá!
Bár neked nem kell fogyni, de mozogni még vékonyan sem árt, mert öregszünk. :wink:
Vendég

Sziasztok,

tegnap írtam egy csomót Málnának és Nektarinnak, mire visszanéztem, látom, sehol nincs a hsz-om. sebaj, megint leírtam mindent, most látom, az is eltűnt. Ettől most kicsit ideges lettem !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nem is volt tulajdonképpen semmi érdekes, csak idegesítő, hogy ilyeneket csinál a babanet.

Kis plútó: kicsit korán jönnek a jósló fájások, nem ?? Még van ezért pár heted.... vagy lehet, hogy előbb fog megérkezni Esztike ??

Bea, Ádi tényleg nagyon szép kisbaba ! Nagyon sokat fejlődött ám !!
zsizsik

Zsizsik
jóslófájások voltak Krisztikével is kb. ennyi idős terhesen. Amikor már megszülethetett volna meg semmi :shock: :shock: Szóval most kíváncsi vagyok. Azt nem bánnám, ha nem húzná ki végig, de a kisasszonyra van bízva. Még 2 hét és utána bármikor jöhet. :D :D Mondom én, mintha én döntenék :lol: :lol:

Többiek merre vagytok????

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

helló !

itt vagyok, a német ellenőrzést szenvedjük :x

Zsizsik
lábad jobban van már ?

Gabi
Esztike bővítgeti a "lakását" :lol:
olyan jó, hogy megint lesz egy baba a topikon !

megyek, hív a főnököm :evil:
vvviki

Sziasztok!

Kicsit megkésve ugyan,de ittvagyok!

Nika!
Gratulálok ehhez a csodaszép kislegényhez :D

Anyusziszi!
Örülök a pozitív tesztednek,és nyugi,nincsen semmi baj.

Zsizsik!
Sajnálom a lábtörést,és mielőbbi gyógyulást kívánok :!:
Javuló hormoneredmények :D :D

Muszkuru!
Tudom,hogy kicsit elkéstem,de BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kis_Plutó!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Gondolom megkönnyebbültél a kórházkérdést illetően.Szép nagy a pocid. :)
Adrikával meg biztos minden rendben lesz.Gratulálok a szép bizonyítványához :D
Nálunk elfogadták az eredeti házassági anyakönyvi kivonatot.De ez valóban kórház függő.

Hoppá,Málna Candi!
Sajnálom,hogy egyikőtöknek sem sikerült,remélem a következő hónapban így hármasba feliratkoztok a zebrás sorba :)

Málna!
Kitartást a vizsgákhoz.
Apának jó kis segítsége volt :D

Bea!
Nagyon cuki Ádi.Hány kilónál jártok?

Nektarin!
Gratulálok a hatalmas pocaklakóhoz :D

Meli!
Látom jók voltak a megérzéseid a baba nemét illetően :D
A listával kapcsolatban én is a tena betétet ajánlom méghozzá a tena bugyival.Gyógyszertárban lehet venni,és van 2db-os csomagolás is.Bőven elég kettő,mert az egyiket mindig ki tudod mosni,és hamar megszárad.500-600ft körül van,ha jól emlékszem.
A mellszívóval kapcsolatban,bár Bea már leírta,nekem a Muszkuru által is vásárolt Canpol kézi mellszívóm volt,és kb.3 hét nyomkodás után a kezeim már odavoltak.Közel jártam egy inhüvely-gyulladáshoz.+Gerda étvágya valóban nem hétköznapi,ezért úgy döntöttem,hogy veszek egy elektromosat(Medela).És nem bántam meg,minden szoptatás után kb.5 perc alatt még lefejek 50- 60ml-t.

Gerda nevében is köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.Átadtam :D :D Cserébe itt van 1-2 kép :P
Kép Kép Kép

KépKép
takido

Rólunk,ill.Gerdáról annyit,hogy lassan elérjük a 4,5kg-ot.Hetente 30dkg körül hízik,hát az étvágyával nincs is semmi gond.Egy alkalommal 120gr körül kéne ennie,ehelyett 170-180gr eszik,sőt este 230gr körül van az adag.Igaz mivel ilyen sokat eszik egyszerre,4-5alkalommal eszik egy nap.Este 1x kel fel,de nekem ez is fárasztó,szeretnék már egyszer egybe aludni 7 órát,úgyhogy nagyon várom,hogy átaludja az ájszakát.nagyon szeret utazni ,mindegy,hogy babakocsi vagy rendes kocsi,ahogy elindulunk már alszik is.Igaz sokat utaztam terhesen is,lehet,hogy ez ebből fakad.
Anyukák,nektek mikor aludta át először a gyerkőc az éjszakát?

KépKép
takido

Bea!
Ádinak is megy el a haja?

KépKép
takido

Takidó
gyermekekkel az éjszaka-átalvást ne tőlünk tanuljátok :twisted: :twisted: :twisted: Adri amíg szopizott nem aludta át az éjszakát. Ez 21 hónapig volt :shock: :shock: na jó közben max. 5-öt, de annál többet biztos, hogy nem :shock: :shock:
Krisztián "csak" 18 hónapig szopizott de ő már valamivel előbb is meglepett többször azzal, hogy átaludta az éjjeleket, na ő sem túl sokszor :cry: :cry:
Hozzá lehet szokni. Fotelban ülve, szopi közben jókat pihentem néha én is :oops: :oops: :oops:
Gerda nagyon szép kis formás nagylány :wink: :wink:

Sziszi
semmi baj nem lesz!!!!! Nem baj az ha nincs túl sok tüneted. Nálam az első róka 8 hetesen jött, addig émelyegtem :cry: :cry: Cici-érzékenység, az meg tuti jó jel :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!Jelentem megvagyunk!! :)
Candi!!Mi újság van??Mi volt?Meséj!!Egésznap te jártál az eszembe!! :wink:
Dóri!!SZIA!!!Ádinak is megy el a haja,de neki csak enyhén kopik!!Inkább úgy vált,hogy nem foltos a feje,hanem ahogy hullik,ott nő is az új haja!
Ádi 5200g. Ő egy huzamban 100-120 grammot eszik!Igy is jó husika! :)
Meli!Megkaptad a privimet?Mert nem jött rá válasz!! :roll:
Plúto!Te pontosan mikorra vagy kiirva?
Mókuska!Köszi a választ!
Málna!!Hol vagy??
Ma sem volt valami tolongás itt MINÁLUNK!!!!!!!!!!!!!! :x

Kép
bea27

Sziasztok!

Végre van egy kis időm, hogy írjak nektek. Azért nem jelentkeztem eddig, mert amikor aludt az én kis drágám, akkor megpróbáltam én is szunyókálni. Takido én irigyellek, hogy csak 1-szer kel fel éjszaka, nekem általában 3-szor kel fel enni, de szerencsére aztán hamar visszaalszik. Gondolom a képeket mindenki látta, a férjem tette fel a linket, ahol meg tudjátok nézni, mindig vannak friss képek, meg video felvétel. Már én is nagyon várom, hogy átaludja az éjszakát, bár később meg jön a fogas időszak, remélem megússzuk úgy, hogy észre sem vesszük. Ha gondoljátok leírom a szülésem történetét.
puszi
vikike_

csak próblom a vonalzót, bocsi.

Kép
vikike_

Sziasztok!!!!
Ma nem voltm,mert sokat dolgoztam,apával pakolgattunk a lakásban!!!!

Bea,én írtam,hogy köszi a felvilágítást és várom a köv.választ!!!!!Csak nem priviben küldtem,hanem itt!!!!!Már egy ideje!!!

Dóri,gyönyörű a kislányod,milyen szép kis pocija van!!!!Azt hiszem mindenképpen veszek elektromo mellszívót,ha nem veszem hasznát,legfeljebb odaadom egy rokonnak-barátnak!!!!De ha kell,akkor meg ne vegyek meg többfélét!!!!És persze minél tovább szeretnék szoptatni,ezért jó,ha fejem is,hogy sokáig termelődjön!!!

Gabi,már fájásaid vannak!!???!!???Hűha....Esztike lehet,hogy megérkezik a Farsangra????

Bocsi,de nem írok most mindenkinek,de holnap délelőtt sok lesz az időm és ígérem jövök!!!!!!Puszi!!!

Ja,Vikike,hol az a link???????????????

Kép Kép
meli1118

amikor én vagyok akkor nincs senki lányok? :(

Kép
vikike_

Meli: pár oldallal visszább, amikor a férjem írt nektek, hogy megszületett Levi, sajnos nem tudom pontosan, a link címét meg nem tudom fejből, a férjem meg most nincs itthon, rem. megtalálod ha van türelmed

Kép
vikike_

jó estét Mindenkinek !

taknyosan bár már pirimentesen itt vagyok
szerdán kell UH-ra mennem.. :?

Dóri
gratula Gerdához !! gyönyörű formás kislány !!!

Gabi
Esztike a következő baba !!!

Hoppá, Andi, Málna
érzem, hogy a február "csíkos" hónap lesz itt a topikon !!

megyek vacsizni

vigyázzatok magatokra és a babákra !!!
vvviki

Sziasztok jó reggelt!!!

Na kicsit bővebben magunkról!Most annyira jól érzem magam,mint talá még soha életemben....a hasam még nem olyan hatalmas,hogy akadályozzon a mozgásban és már nem hányok,émelygek!!Úgy érzem soxor,hogy kicsattanok az energiától(persze másnap végigaludnám a reggelt)de azért nem is viszem túlzásba a munkát!Jövő héten sok munka lesz az üzletben:Valentin napra készülünk,azt követő hétvégén Zsuzsanna nap,szóval nem fogok unatkozni+otthon már kipakoltuk a gyerekszoba nagy részét,már csak apa befejezi a lépcsőfeljáró lambériázását,oda bekerül a lépcső alá a 3 polcos szekrényke,ami még a gyerekszobában van(az lesz a cipőtároló)és ki lehet takarítani és jöhet a bútor!!!!!!!!!Ezzel végzünk is márciusban és már csak csinosítgatni kell!!!!Már úgy várom!!!!!
A hétvégén most is jó elfoglalt lesz,holnap megyünk az unokathúgom szalagavató báljára,szombaton dolgozom,vasárnap pedig szintén Pestre megyünk a barátainkhoz!Úgyhoyg ma még vagyok,aztán max.szombat délután lesz időm beugrani,de akkor meg,ha ilyen klassz idő lesz,ki akarom csalni apát az erdőbe egy kis sétára!!!!
Hát ennyi rólunk!A kisfiam nagyon kis cuki,esténként mindig nagyon aktív:tegnap pl.elvonult a jobb oldalra és ott kicsúcsosította a hasam és látványosan dolgozgatott.....imádom,nem hittem,hogy ez ilyen fantasztikus érzés!!!

Bocsánat,hogy önző módon csak magamról írtam!!!!Írjatok nekem,minél többen!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Csak egy gyors bejelentkezés!!
Jó reggelt mindenkinek!!
Sietek mert meg kell még mosnom a hajamat,nemsokára jön a védőnő,délután meg megyünk a nődokihoz kontrolra!! :x Semmi kedvem!!Utálom,hogy ott fog nyúlkálni!! :evil:
Candi!!!!!!!!!!Hol vagy????????????
Sehogy sem tudlak elérni!!Remélem minden rendben van!!
Meli!Mikor mozdult meg a babád?
Neharagudj,de jóltudjátok,hogy én csak a nekem szóló hireket szoktam elolvasni,és BIZONYÁRA ezért kerülte el a figyelmemet! :?
Ebbők szokott is félreértés lenni!! :oops:
Na most megyek!Délután jövök!
Mindenkinek szép napot!

Kép
bea27

helló Mindenkinek !

itt szél van megint, a fejem pedig úgy hasogat, mintha bottal vernék :x

Meli
szuper érzés lehet, mikor már dolgozik a kisfiad a hasidban !
remélem, hamarosan mi ( Andi, Kata, Málna és a többiek ) is megélhetjük ezt a csodát !!!!!!!!! :D
nagyon jó olvasni a boldog soraidat !!!!!!!!!!!!!!
vvviki

Haligali!
Bea vagyok, de már beszéltünk :D . Nődoki meg nem fog sokat macerálni ott bennt, hamar túl is vagy a dolgon. Viszed Áit megmutatni?
Dóri: milyen nagy lányka lett Gerda,nagyon cuki. És ennyit enni egyszerre, látom én egy - másfélév múlva kolbásszal akezecskéjében fog szaladgálni :D
Viki:így a kicsi képről is megállapítva is nagyon aranyos Levi. Hogy vagytok, szopi, alvás, poci, hogy működnek?
Málna: holnapra egy kalappal!
Gabi:Remélem a szövettan is a dokit fogja megerősíteni. És Adri egy kis hősnő,nagyon Nagylányosan viseli a macerákat.
Eszti remélem még kicsit visszatartja a kíváncsiságát, és nem akar szétnézni idő előtt idekinnt.
VVviki: én fejem is szétpuka mindjárt, szél+ melegfront ez a jóösszeállítás. Miért csak szerdán mész dokihoz, nem adott előbb időpontot?
Meli: nagyon jó, hogy ilyen felvillanyozott vagy, de tényleg ne hajtsd túlmagadat.Emlékszel BeátTe is mindig erre intetted, mikor ablakotpucizot :wink:
Biztosan széplesz a szalagavató, merre lesz?
No megyek fogom a tetőt,mert elviszi a szél,sziasztok
Oppá, el is felejtettem kérdezni: Hoppá merre vagy?

Andi
candi

Bocsika a helyes írásért, siettem :oops:

Andi
candi

Szió!!!!

Bea,a doki biztosan nagyon óvatos lesz!!!!Én ma a védőnénihez megyek délután,remélem jó a doplere,mert hallani akarom a manócska szívét!!!

Andi,igazad van,óvatoskodom...de valóban nem érzem most a fáradtságot!!!Szerencse,hogy tél van,különben kinn kertészkednék :roll:

Nálunk is nagy a szél és dobálja a faágakat a járdára :cry: nem is megyek el nagy fa mellett,inkább átlépek a másik oldalra!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Hello csajok, itt vagyok, de napk óta csak olvasó üzemmódban. Esténként néha rám jön a: és nekem miért nem...? érzés, bőgök egy sort, aztán megy tovább az élet. Tudjátok: a remény hal meg utoljára...

De most ma meg holnap el vagyok havazva, helyettesítek: matekot. Így legalább azt sem felejtem el.

Gerdának megkésve, de boldog névnapot kívánok. Szépek vagytok!

Plutó, Esztikének, ha jól látom, elég lenne 3 hetet várnia, hogy valamelyik tesójával egy napon szülessen :lol:

Meli, örülök, hogy jól vagytok ti is.

Sziszi, mi újság veletek?

Málna, neked pedig a vizsgádhoz annyit, csak olyan ügyes legyél, mint eddig.

Többieket is puszilom.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Itt látható Levi:
http://ivi.introweb.hu/downloads/levi/
Megnézegettem, nagyon édi :lol:

Takido
Igazi kiscsajszis kinézete van Gerdának :wink: :lol: Szépen gyarapodik ő is :lol:

Vikike
Jól teszed, h pihengetsz! Most ne is érdekeljen más csak Te magad és Levi :wink:

Meli
Elhiszem, h alig várod már a gyerekszoba csinositgatását! :lol: Én is igy voltam....az elsőnél. Aztán mikor Danit vártam ezek a dolgok már nem villanyoztak fel mint annak idején... Pl a kiságyat a szülés előtti napon raktuk össze :oops: -anyósomék noszogatására, ugyanis feljöttek apósommal és kész tények elé állitva nekiláttak :lol: Milyen jól tették :lol:

Viki
Erre az időre nekem is nyomi a fejem :? :twisted: Szerencsére nem fáj, de érzem, hogy nem ok...

Bea
Vizsgálattól ne félj, uolyan lesz mint máskor... Tudom nem kellemes, de hasznos és szükséges! Igy legalább kiderül, h minden ok és ez megnyugtató sztem!

Vasalnom kéne, de nem sok kedvem van hozzá :roll:

Kép
Kép
mókuska

Gyorsan-gyorsan,mert sietek!De ezt nemlehetett kihagyni!!Olyan cuki!! :lol: Kép Kép Kép

Kép
bea27

csak gyors bekukk

Bea
Ádika imádnivaló kis pofa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!olyan kis formás !!!!!!
vvviki

Sziasztok!

Bea
nagyon édi Ádi :wink: :wink: :wink: Olyan igazi kisfickó :wink:

Meli
bizony vannak már keményedések, és fájások is, de ez a szüléshez még nagyon kevés, na meg korai is :wink: :wink: Készül a méhem, remélem majd ha odakerülök a több heti "szenvedésnek" lesz majd eredménye is :D :D
Egyébként is a dokim síelni van :wink: :wink: , szóval azonkívül, hogy korai lenne a szülés még ez is....

este nagyon éreztem ezt a hülye időt. Folyamatosan fájt az alhasam+keményedések, de megbeszéltem a kisasszonnyal, hogy legalább még két hétig bennt kell maradni!!! Azért este már fél 9-kor aludtam :D :D Most jól vagyok kop-kop-kop

Kata
igen elég közeli lesz a 3 tesónak a szülinapja :wink: :wink: :wink: A párom reméli, hogy Esztike is februári lesz :wink: :wink: :wink: nem pedig márciusi.
Mindegy amúgy mikor születik a közös szülinapi ajándék ő lesz :D :D :D

Itt is ma olyan szél volt. Viszont az ágyneműm szuperül megszáradt :lol: :lol:

Mindenkinek szép estét, és jó éjszakát:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Pluto, 36. héttől már nincs gond, így apát kapd el :oops: 3 hét múlva, és talán egy napon születhet vmelyik tesóval...

Hivatalosan mikorra vagy kiírva?

Kép

Kép

hoppá

Bea, elfelejtettem írni: Ádi tök édes, én is ilyen kissrácot akarok!!!

Kép

Kép

hoppá

helló !!!!

jó estét !!!!
fejfájásom elmúlt végre ! :?

Bea
a páromnak is megmutattam Ádikát és teljesen elolvadt tőle !!!! :D :D :D
megállapította, hogy a kis arcocskája nagyon hasonlít a tiédre !!! :D
a csíkos sapija nagyon menő !!!!!

Dóri
Gerdát is megmutattam a páromnak és megállapította hogy szép baba !!!! :D :D

Meli
nagyon óvatos legyél ilyen szélben !!!!!!!! Neked most már kettőre kell vigyáznod !!! :D

Gabi
akkor nálatok a február a nagy hónap !!!
a nagy családunkban a szeptember az ilyen !!!rengeteg születésnaposunk van akkor !
Esztike biztos rendes kislány és hallgat az anyukájára !
mondd meg neki, hogy itt kint még szél van és bent sokkal jobb idő van :lol:
anyukámnak Valentin napon van a szülinapja ! :D
le a kalappal Adrika előtt ! én ennyi idősen menekültem a tű elől !!!
tőlem vért venni tiszta közelharc volt :oops:
hát én is biztos bele leszek betegedve, ha a gyerekemnek valamilye fáj vagy szúrkálják :?

Andi
a pirim elmúlása után egy héttel -vagyis jövő szerdán - kell mennem UH-ra, már nagyon várom, mert szeretném tudni, mi a helyzet bennem :shock: :shock: :shock:
az irodában mögötttem egy hatalmas ablak van, hát, reméltem, hogy kibírja a szélvihart :shock:

Kata
havonta néhányszor nekem is jár a fejemben, hogy miért nincs még babám, nagyon nagyon örülök, ha valaki másnak babája lesz, de ez a kérdés - és nekem miért nem ? - azért ott van bennem :shock:

Málna
egy kamionnyi konténerrel a vizsgára !! :D

Vikike
bocsi, tényleg feltette a párod a képeket annak idején ! elfelejtettem, de most a linket amit Mókuska küldött és rájöttem, hogy már láttam ! :oops:

Icus ?

Anna ?

Nika ?

Musz ?
vvviki

[quote="hoppá"]P írta:hoppáluto, 36. héttől már nincs gond, így apát kapd el :oops: 3 hét múlva, és talán egy napon születhet vmelyik tesóval...

Hivatalosan mikorra vagy kiírva?

Hivatalosan márc. 4
Viszont mensi szerint, márc 7
Dokim szerint, ő az uh alapján ír, na őszerinte már betöltöttük a 36 hetet. ill. Esztike betöltötte
Szóval elég színes a paletta :wink: :wink: :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!
Na ez is ritka mostanság, hogy én kezdjem a napot!
Itt gyönyörűen kisütött a napocska és a szélsem fúj már, de a változatosság kedvéért most meg a telihold miatt nem aludtam az éjjel. Valami mindig van!
Mi jót fogtok csinálni a hétvégén , ha ilyen gyönyörű idő lesz?
Kata: átérzem a lelki állapotodat,én is vagyok így sokat,ezért is jelentkezem én is ritkábban, de remélem most, hogy jön a tavasz, az új energiát ad majd neked is és mindenkinek, kicsit jobb lesz a kedvünk a szépidőtől, a lassan nyíló virágoktól, ésremélem visszatérnek csapatostul a gólyák is délről! Kép
Tegnap én is elkezdtem tornázni, igaz egyenlőre itthon, dvd.-ről, de rájöttem, hogy amíg ilyen plötty vagyok nem tudnék végigcsinálni egy órát az edzőtermekben, majd, ha már nem fulladok ki 15 perc után :D Kép
Na megyek megtuningolom magamat egy kávéval.
Sziszi: hogy vagytok?

Andi
candi

Szia Andi,

jól vagyok, nincsen bajom. Néha émelygek picit, fáj a cicim.
Inkább olvasgatok mostanában, mert nem tudom, hogy mi van velünk :shock: . Hétfőn már okosabb leszek.
Reménykedünk, de nem merünk nagyon örülni. Néha bánt is, hogy otthon sem lehet igazán a föld fölött repdesni... Majd jövő héten biztosan feloldódunk, ha jó lesz az UH.

Tényleg átérzem a bánatodat, tudod, nekem is több mint 1 év volt mire összejött. De sikerült a + teszt.
Vendég

Sziasztok,

Anyukák a gyerköcök nagyon cukik, tényleg!
Gerdának utólag is boldog névnapot!
Szisz, biztos minden rendben lesz, drukkolok.

Hát én nem vagyok jól, két napig nem hánytam, erre tegnap du. megéreztem a frissen őrült kávé illatát és kész.
Ma pedig ritka rosszul vagyok.
Két napja nem alszom, most vagy a szél, vagy a telihold, én nemtudom, de a férjem kijelentette, hogy ma átmegy aludni a másik szobába annyit forgolódom, ráadásul el is van dugulva az orrom és sokszor vérzik is.
Na hát jól kipanaszkodtam magam, bocsi.
De örülök, a napocskának, és remélem holnap jobb lesz.
Szép napot Nektek!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Gyors bekukk!
Gerda
Boldog névnapot! Gyönyörű a babád!
Musz
Boldog névnapot!

Kisplutó!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk! Szép a pocakod!
hamarosan te következel.

Málna sok sikert a vizsgához.
Máténak jobbulást.

Candi, Málna, Kata sajnálom majd ebben ahónapban lesz egy triumvirátusunk.

Zsizsik!
Gyors felépülést.

Bea!
Gyönyörű fiúcska. Én kézzel fejem a cicimet, bár még nincs olyan sok tejem a picim olyan 90-120 grammot szív s 6-7 szer eszik egy nap. Én is használom az Inflacolt s van minden kajálás után székletünk.

Málna, Mókuska jók a családi fotók.

Vikike gratula honlaphoz s a nagyhajú babához.

Szülés:
22:30 véreztem. Indulás a kórházba. Fájdogáltam egy kicsit nem volt vészes. Megviszgáltak bő ujjnyi pont az orvosom volt az ügyeletes. Megfigyelésre bennt tartott. Páromat hazaküldték,hogy majd ráér. 0:25 től tízperces,szülés volt így a doki fél kettőkor vizsgált meg. Ekkor már 5 perces fájásaim voltak egyedül vajúdtam akkor már tudtam,hogy a legrosszabb pozició a fekvés a séta jött be nekem. A párom s a szülésznőm beért 2:00-re beöntés stb. 2:40 körül felfektettek a szülőágyra oxitocint kaptam, fájás gyorsítás aztán 3-4 nagy fájdalom s megkérdezte a szülésznő,hogy nem kell-e a nagy wcéznem abban a pillanatban éreztem igen kell. Gyors burokrepeszté Kép Kép s, majd 3 nagy toló nyomás s kinnt volt 03:10kor a baba. A kitolás már nagyon jó volt. A varrást fájt egy kicsit.
Anyuék fel se értek a szülés végére. A párom bennt volt a vajúdásnál s telefonált anyuéknak,hogy indulhatnak mert reggelre meg lesz a baba. A következő pillanatban felsírt a baba s ő csak arra eszmélt a folyóson,hogy a doki gratulált neki. Nálunk úgy volt,hogy vajúdásnál lesz csak benn ez kb. 20 perc lehetett.
Én mindenkinek ilyen szülést kívánok. Nekem használtak a homeopátis készítmények. A szülés után is a méhösszehúzodásoknál is megdicsérték s így én kevesebb inekciót is kaptam. Ha valakit érdekel leírom a nevüket.

Röviden ennyi mindenkinek puszi köszi a gratulációkat.

Kép
nika04

Hoppá

Velem baj van megint. Minden tünetem elmúlt, tegnap óta szines cucc jön belőlem. Úgy néz ki, megint elment a baba :cry: :cry:
Hétfőn kórházi UH.

Musz
Tegnap Dr. Faludi vizsgált meg, nem tudott sok jóval bíztatni. Az elején volt bunkó megjegyzése, aztán nagyon kedves lett, ezért is gondolom, hogy sejti, baj van odabent.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziszi, az nem lehet!! Nem hiszem el! Menj el azonnal dokihoz, ügyeletre, bárhová! Ne várj hétfőig!!!!!!! Induljatok!!

Kép

Kép

hoppá

Mi az, hogy a doki nem tudott sok jóval bíztatni??? Mit mondott???

Kép

Kép

hoppá

Sziszi, nagyon-nagyon drukkolok, hogy rendben legyen minden!!!!! Kérlek jelentkezz!!
Puszi!

Kép

Kép

hoppá

Sziszi!Mi az Isten van??Már én is itt izgulok a gép előtt!
Igaza van Hoppának AZONNAL menj el a legközelebbi orvoshoz,és nézesd meg magad! :x
Várjuk,hogy jelentkezz!!!És szoritunk!!Gondolatban veled vagyunk!! :wink: :)
Többiek!!Hol vagytok??
Plutó!!Még egyben?Érted is izgulok ám!! :)
Lassan kibújik a kicsilány!!
Ugye neked egyik szülésed sem császár volt?
Most mekkora a baba??Mit mondtak legutóbb??
Majd azért ird meg a Málnának,ha már mész be,vagy ha esetleg már megvan a baba!!!Mert a Mókuska igy sem sokat van,mi meg itt addig halálra izguljuk magunkat!!
Lányok!!MONDOM ÉN!!!!Figyeljetek!Lassan már úgy fogunk találkozni,hogy egy egész bölcsöde lesz ott!!(Velünk!)
Meg hát a többiek is!!A nagy pocikájukkal,mint Hoppá,Candi,Málna vikie,stb.................!! :wink:
Most menne kell,de ma még jövök,ha még jön valaki!Puszi!!!!!!

Kép
bea27

Most látom,hogy lesz BABABÖRZE!!!Akit érdekel,az nézze meg a www.bababorze.huű
Több helyen is van!!
De én azthiszem,hogy a Hungexposra fogok kilátogatni!!
2007 03.10,és 11.-én lesz 8-16:00ig
Hungexpo Vásárcsarnok" A" PAVILON!

Kép
bea27

Sziszi, én is itt vagyok megint: jelentkezz, mi van!!!!

Kép

Kép

hoppá

sziasztok!

Természetesen még egyben vagyok :wink: :wink: bár ma megint többet fáj a hasam. Ezt a szeles időt nem bírjuk, de most ebből van nagyon sok :cry: :cry: :cry: :cry:
Holnap töltöm a kiírás szerint be a 36 hetet :wink: :wink:
Majd hétfőn fogok menni a 3. rutinra, ott lesz uh.-is. Már én is kíváncsi vagyok mekkora lehet Esztike, na meg a méhszáj is, hogy elkezdett e nyílni a méhszáj.

Sziszi
nagyon szorítok értetek, hogy ne legyen semmi gond :( :( :(

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?