Új privát üzeneted érkezett!

Helloka!

Krisz, azért én kíváncsi vagyok mi/ki van odabent. Azért szoríthatok, ugye??? :oops: :roll: Megértem, ha te már nem mersz reménykedni sem.

Gyugyi! De édes a macsek. Ez a búra nagyon komoly. Főleg ha ahhoz hasonlítom ami a kutyámon volt. :) Remélem azért jól van, csak sértődöttség maradt! :D Amúgy addig jó, míg a lakás után futsz és nem előle! :lol:

Voltunk Bendussal ebben az óriási egészen fél centis hóban sznkózni. Tetszett Neki, bár jobb lett volna nagyobb hóban... :?

Gaby! én is vízszintesre szavazok... Nyáron nem biztos, hogy jó lesz ha még bélelgeted is, plusz én is hasonaltatás híve vagyok, ha úgy fog aludni, kényelmetlen lesz Neki. tényleg nyekleni fog benne. Nézz egy olcsó, használtat, ne ezen spóroljatok! Autósülést én szívesen eladom Neked, ha kéred. Szólj ha érdekel. Full új! :) Pierre cardin.

Kép
Kép
sleepin

Köszi a babakocsi hozzászólásokat :P
hát 50-60 ezret nem akarok rá költeni. Nézegetek majd, de olcsóbban keresek :wink:

Sleepin
köszike, autósülésünk van 2 :P és még egyet tudnak adni kölcsön :lol: hordozó 1 van de abban nincs szűkítő és napvédő, neked most ülés vagy hordozó van? :roll:
majd csak lesz még nagyobb hó szánkózni :wink:

Kép
gaby25

sziasztok!

valaki tud nekem hold naptárral számolni?????lécci

még egy kérdés: attól hogy volt tüszőérésem, peteérésem attól lehet h nem reped meg a tüsző? és ha nem reped meg attól fel mehet a hőm?

KépKép
dike

csak villám bekukk:

Fenci, semmi gáz nem volt a lepénnyel (minden mással igen...) egyben kijött. MOndjuk nekem mint kiderült nem 2 db lepény volt, hanem egy fő és egy mellék lepény...egyébként szülés után kipucolnak nyugi, nem marad benned semmi :? :wink:

Levi manó egy álombaba, eszik-alszik. Apával szinte már unatkozunk mellette :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vickybabe

dike
holdnaptárat nem ismerem. van olyan, hogy nem reped meg a tüsző, hanem elsorvad, az a hónap akkor nem termékeny. Nemtom, akkor felmegy-e a hő. a ciklus.hu-n nem lehet kérdezni? sőt, a kismama ujság honlapján van szakértői oldal valahogyan, vagy elérhetőséget tuti találsz, keresd ott a nödokit. www.kismama.hu

de nemsoká mész dokihoz, gondolom, ő tájékozoztt, esetleg bejelentkezésnél az aszisztens is megmondthatja ezt a hő-dolgot.

gyugyi
előkéje van a macseknak? nem eszi le magát:)))
Vendég

dike

Ébredési hőmérséklet mérése

A termékeny napok megállapítására szolgáló módszer. Az ébredést követően, bármilyen fizikai mozgást megelőzően - minimum 3 óra alvás után! - kell mérni, a szájban, a hüvelyben vagy a végbélben. Fontos, hogy minden reggel ugyanabban az időben mérjünk.

A ciklus első felében és a peteérés idején, 37 °C alatt marad a hőmérséklet. A tüszőrepedés után 1-2 nappal megemelkedik 0,3-0,6 °C-al, és a menstruáció kezdetéig fennmarad. Az értékelés alapja ez a hőmérséklet-emelkedés, amely akkor jelzi biztonsággal a tüszőrepedést, ha három egymást követő napig már fennállt.

A hőmérséklet mérést a menstruáció utáni első napon kell megkezdeni, és kb. két-három hónap szükséges, hogy valaki kiismerje ezzel a ciklusát, így érdemes a tervezett próbálkozás előtti hónapokban már elkezdeni mérni.

Hibalehetőségek:

a már bekövetkezett tüszőrepedés után csak egy-két napon belül észlelhető a hőmérséklet-emelkedés,
utazáskor, stresszhelyzetben, kisebb megfázáskor a hőmérséklet-mérés eredménye nem értékelhető.

Fogamzás elkerülésére csak szabályos ciklusú nők alkalmazhatják biztonságosan.

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... tent&tid=3

tehát sztem ha nem reped meg a tüsző, akkor nem megy fel a hő.
Vendég

http://www.med-courier.com/index.phtml? ... 000&id=402

dike még egy link. beirtam a google-ba: tüszőrepedés,hőmérséklet , és kiadott jó pár oldalt
Vendég

dike
itt leirja azt is, mi van akkor, ha nem szabdul ki a petesejt

http://babatervezok.otthona.net/ovulacio.shtml

többiektöl bocs a tul sok linkért
Vendég

Gaby! Autósülés egyben hordozó. :D Erre gondoltam. Várj keresek képet... Na pont ugyanez:
Kép

Mostmár nagyobbat használunk persze! :D Van ehhez babakocsink is, ráilleszthető a hordozó de soha nem tettük még rá.
amúgy mi ezt újonnan 45E-ért vettük (babakocsi+hordozó) vannak olcsóbbak, de bőven van még időtök! :D

Kép
Kép
sleepin

Na ennél olcsóbban találjon valaki!!!!!!! :lol:

http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=302

Kép
Kép
sleepin

Pkata
Az az utolsó cikk rám is igaz lehet, lehet, hogy nekem van LUF-em. :shock: P*csába!
vizkriszisback

Jó reggelt csajok! :D

Gaby :D Még egy kérdés a babakocsitémához. Kertes házban laktok vagy emeletesben? Én magunkból indultam ki, hogy hosszú órákra nem raknám benne ki a gyereket mert itt az emeleten még erkélyünk sincs. 8) :lol: Szóval nálunk akkor lesz babakocsiban ha konkrétan sétálunk. Amit Sleepin feltett utolsó link, szerintem az nagyon szupi. Nekem legalábbis ilyen elképzeléseim vannak egy kocsiról. Szerintem az ára is szuper.

Vicky :D Örülök, hogy rendben kijött a lepény. Nekem is fő és járulékos lepényem van. Már csak annyit mondj légyszi hogy össze volt nőve a "két" lepény, ugye? :roll: Szuper hogy Levibaba ilyen jó kisfiú! :D Akkor gyere írj sűrűn, nehogy unatkozz!! :lol: :lol: hehe Ja és kérünk MÉG képet!!! :D

Dike :D Én egyszer megcsináltam azt a naptárat, csak nem ezen a gépen van a "honnan" és "hogyan", majd párommal előkerestetem és küldöm ha megvan. De itt valamelyik topikban is nagy sláger volt úgy egy éve, mindjárt megnézem. :wink:
fenci

Gaby!

Amit Sleepin betett linket az nagyon jó.
Mi voltunk ott vásárolni a párommal és tényleg nagyon olcsó ott minden. Annyi hogy viszonyleg kicsi üzlet(házná) És sokan vannak mindig. De mi ott vettük a pelenkázós kiságyat 34 ezerért amit aztán ágynak is át lehet alakítani. Például a légzésfigyelő is 5 ezerrel olcsóbb mint máshol.
Nekünk addigra már megvolt a babakocsink és legszivesebben a fejünket vertük volna a falba mert itt sokkal jobbak és olcsóbbak voltak. :?
csipcsab

Dike :D Megtaláltam. Íme a leírás:

Elérhető a http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi oldalon.

Először ki kell választani:
Astrodienst special
Majd ebben az ablakban:
Please select the type of chart you want (legördülő sáv legaljáról kiválasztani)
Lunar phases fertility calendar

Most be kell állítani a személyes adataidat (születési hely, idő órával és perccel)
Megnyomni:
Click here to show the chart

Remélem ez segít. :wink:
fenci

Sziasztok!

36.cn, hő 8.30-kor 37.Mondhatom, hogy esik tán....lehet, hogy az elmúlt pár napban csak a nátha tartotta fenn.
Amúgy a megfázás még megvan:zöld emberkék vannak itt is ott is, torkom fáj, nyelés nem túl jó.Lehet orvos lesz ebből holnap, nem munka...meglátjuk.
vizkriszisback

Sziasztok!

"...ma megint megjött..." :( :( Ráadásul ma van a születésnapom.
Jó ég 29 éves lettem.megkezdtük az ötödik évünket a próbálkozással.kiváncsian várom mit hoz ez az év.
Vendég

Sziasztok!

BUÉK!!!

Köszönöm Ádám nevében is a jókívánságokat! :D Aranyosak vagytok!

Teljesen meg vagyok zavarodva ennyi szabitól. :shock: Ráadásul emiatt napok óta depis vagyok. De nagyon.
Ingerlékeny vagyok. össze vesztem a párommal is. Ráadásul egy rossz pillanatomban darabokra törtem a telómat. Menthetetlen.

Lili!
Sajnálom pirit! :(
Sok boldogságot és babaesőt kívánik neked erre a szerencsés 29. szülinapodra!
Én is ennyi vagyok. Most már ebben az évben hozzánk is jön a gólya a babyvel! :D

Gyugyi!
Ez a cica nagyon édes! Olyan szép a pofija is. :D

Van egy pár új évi fogadalmám.
fogyózni fogok. Cél 5 kg. fogyás. Most kb. 61 vagyok. és 168 cm. Rendszeresen tornázni, ill. lépcsőzni fogok.

Jövő héten nődokihoz megyek. Minden vizsgálatot előről szeretnék kezdeni.
Bőrgyogyihoz is szeretnék menni. Anyajegyeket leszedetem.
Az arcom horror a rengeteg pattitól. Szolimat is előveszem és naponta eléülök
Több időt szeretnék Ádámmal is tölteni. Mindent utána helyezek.
És a lényeg, hogy optimistább leszek. :D :wink:
kolibri28

Lili
Sajnálom Pirit...reméljük ez az év meghozza a várva várt babót nektek is!!!

Kolibri
Kicsit heves természet vagy te, nemde? :lol:
Sok sikert a fogadalmaid betartásához!!!Nem fogsz unatkozni. :wink:
Neked van házi szolid?De jó!
Én is mondtam páromnak, hogy menjünk ma szoliba, de rajta tegnap kijött herpesz, így nem megyünk sehova.Jön az inhalálás kamillával, az is pattikra is.Ez van.
vizkriszisback

Krisz!

Igen!
Én eléggé kimutatom amit érzek! Inkább mint, hogy agyvérzést kapjak.
Meg egyébként is ami a szívemen az a számon. :D
Csak arc szolim van. De ritkán van időm használni, mert nincs kedvem folyton elővenni meg elrakni. Nincs állandó helye.
Szoliba meg még annyi időm sincs járni. :lol:
Hamarosan már nektek sem lesz rá időtök. Majd megtudjátok milyen is az. :wink:
Az arcomon már minden "csodaszer" ki lett próbálva. Szedtem régebben még fogigátlót is. Én marha állat! :evil: Spirálom volt 6 évig Ádám születésétől. Utána fél évig fogigátló és azóta próbálkozunk. De eddig hiába.
A herpesz immunhiányos állapotban jön elő! Párodat vitaminkúrában kéne részesíteni. Akár homeós, akár aloe-s vagy multivitás kezelés kéne! :D :wink:
Jobbulást mindkettőtöknek!
Ja! arcszaunám is van, de még ha beteg vagyok sem veszem elő, mert randa , lusta desznó vagyok! :twisted: :lol:
kolibri28

Csupikép:

Kép

Fenci, kijött egyben (már amennyire emlékszem...) gondolom mondták volna, ha nem. Alaposan megnézik, hogy minden része megvan-e.

Lili, sajnálom :cry: :cry: nagy ölelés!

Kép
vickybabe

köszönjük a szüléstöris kommenteket. örülök, hogy sikerült nagyjából átadnom az élményt...

mennem kell szopi time van :lol:

Kép
vickybabe

gaby
a sleppin utolso linkje: nekünk is ilyen van pierre cardenben, bnömtöl vettem 10 ezerért és tényleg jó. Nekem annyi a kényelnmetlenség, hogy amikor szembe tolod a babát, akkor hátul van a bolgyokerék ugye, és én mindig belerugok, meg néha nehéz igy kormányozni. de befér a csomagtartoba, esövédöje is jo, és ujszülött kortol kiszolgál végig. bár megtölti a csomagtartot, de hát mindegyik ujszülött kocsi megtölti. mi késöbb beszereztünk egy kb 150 fokban dönthetö esernyökocsit, és amikor már majdnem ülni tudott, abban toltuk és abban aludni is tudott, mert ugye dönthetö.

krisz
igen, azt hiszem dike a LUF-ra kérdezett rá, de akkor ugy látszik, mégis van olyan, hogy a hö felmegy, a petesejt mégse szabadul ki. na, ez a szemét dolog, mert azt hiszed, van esélyed, aztán nem is. tényleg az uh követés a lehgjobb.

kolibri
ejha, ehhez két év kellene, mire teljesited a fogadalmaidat:) amugy babonábol vehetnél te is egy sztreccs nadrágot, zsofi is hamar kihizza a tuti szexi nadrágját, és az én eddig legtutibb gatyám, amit kb beágyazodás környékén vettem, hát már kicsi. irány a bolt csajok, és vegyétek meg az összes feszülös cuccot :lol:
Vendég

viki
a heréje miért ilyen sötét :shock: nehogy valami baj legyen vele :oops: én ilyet még nem láttam. igy született? mit mondtak rá?

amugy nagyon édes:)
Vendég

Vikcy!

Nagyon édes! :D Jó nagy bendője van már. :lol:
csipcsab

Kata, nem hiszem, hogy gond lenne, látta 3 gyerekdoki és védőnő meg csecsemős. Asszem a keresztfiamé is ilyen volt...

Marietta, bizony szépen kerekedünk :wink:

Kép
vickybabe

Kép nagyfiús komoly nézés

Kép szopi után

Kép
vickybabe

ja és Gaby, gratula a kis kukishoz! Asszem te kérdezted, a Flórban szültünk!

Zsófi, gratu az ikrekhez, drukk, hogy úgy alakuljon minden, ahogyan szeretnétek! :lol: :lol:

Kép
vickybabe

Vicky

Ez a Levente álomszép!!! :D Már ha lehet egy fiúra ilyet mondani.

Pkata
Mondok rosszabbat is, egy ciszta is okozhat álpozitív terhességi tesztet én úgy tudom. :?
vizkriszisback

Szerintem se gond hogy olyan sötét a kis heréje. Én is láttam már ilyet.
Jaj de szép! :D

Olyan furi én is még csak szinte "most" szültem és azt néztük elöbb a párommal hogy mikor volt nekünk ilyen kicsi Flóra! :shock:

Úgy rohan az idő!

Nagyon szép kisfiú!!!!!!!

Ha nem baj én is mutizok egyet! 8)

Flóra csiniben!

Kép
csipcsab

de hülyén jött ki a legelső mondatom. :lol: :lol:

Mintha arra írtam volna hogy milyen szép a kis heréje. :lol:

Közbe meg az "egész" gyerkőcre értettem. :D

Bocsi. Hozom a formám! :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Sleepin
ja, nem rossz kocsi, főleg ha még hordozó is lenne hozzá :P

Vicky
melyik az a Flór? :roll: nagyon szép gyerkőc, és jó nagy a zsákja :lol:

P.kata
esernyőbabakocsink is van :P de asszem nem dönthető, abba majd csak később akarom tenni természetesen

Csipcsap
húúú, de csinik vagytok :D majd elnézünk a boltba, több minden van mint amit netre felraknak?

Fenci,
van kis kertünk, és mivel tavaszi baba, szerintem sokszor kinn fogom altatni :wink:

Kép
gaby25

Napot!

Hú de rég nem voltam...

Babakocsi: a miénk se dönthető teljesen, viszont olyan nagy, hogy az egész gyerek dől nemcsak a dereka. Nekem szinte minden döntve van, mert bukik, és így kisebb az esély hogy félrenyeli és megfullad.
Mi is vettünk az említett linkben olcsón babakocsit...5 napig bírta a váz! És persze nem cserélik, mert bocsi kifutó termék. Én oda többet nem megyek.

Kata

Én lehidalok, hogy mennyi mindent ír mindig, olyan jó, irigyellek...
Eccer remélem én is tudok majd ésszel írni, mert most még csak emlékezetből megy, az meg szita...

Dike

Holdnaptárhoz nem tok hozzászólni, sztem is cikluskövess uhuval...

Krisz

Mikor pöllantasz?

Lily

Rmppb

Kolibri

Naddon jók a tervek, isteni, hogy pozitív vagy.

Vicky, Csipcsab

Édesek a lurkók!

Fenci

Kerilányom Bettina.

Gyugyi

Kicsit elgyötört vagy... lesifotó? :lol:

Vki kérdezte, hogy függ össze a genetika a hányással...passz...Árpit vizsgáltattam, szervi baja nincs, senki nem érti miért hányós, Ádit már nem fogom hurcolászni, elfogadom, pucolok. Nincs vkinek tippje kanapétisztításhoz? Bűzlik

Kép
ticsimû

Sziasztok!

Vicuska :D

Remélem azóta már meggyógyultál.

Fenci :D

Kép

Vicky :D

Gyönyörű a kisfiad, gratulálok mégegyszer!Elolvastam a szüléstörténetet.Nem semmi,mire kibújt, de nagyon megérte. :wink: Tündéri a képeken!

Ticsi :D

Gratulálok a keresztlányodhoz!!!Kép róla?

Gyugyi :D

Micsoda orr. :lol: :shock: És ezek a havas képek nagyon szuperek. Olyan hihetetlenül néznek ki. :wink:
RMPPB :evil: Édes a macsek így.

Lili :D

Sajnálom a pirit. :(

Csipcsab :D

Nagyon csini Flóra! :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Hello!

Gaby! én is itt vettem a babakocsimat, és még pár ismerősöm is, és semmi baja. Szerintem megbízatsz benne. Legfeljebb kérdezz rá a garanciára. Mondom, ha gondolod adom az ülést. Tök mind1, hogy rá lehet-e tenni vagy sem, nem hiszem, hogy használni fogod... De ahogy érzed! ;)

Csipcsab! Nagyon csinos Flóra!!! :)

Viki!!!! Nagyon szép baba Levente. Idősebbnek néztem (volna) a képek alapján!!!! :)

Lili, RMPPB! :evil: és boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!

Krisz! Jobbulást!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
sleepin

Szia Zsu!

Írok privit! Pusszantás!

Sleepin!

Szerencsétek volt a bolttal, az én ismerőseim mind megszívták...tényleg meg kell nézni!

Kép
ticsimû

sziasztok!

kata! köszönöm szépen a linkeket, de igazad van ugy is megkérdezem a dokit is.holnap hivom...

fenci! köszi a holdnaptáros linket! ahol van a vonal ott kell sexelni?

lili! rohadjon meg a piri! :twisted: Boldog Szülinapot! :D

viki :) nagyon szééép! :)

csipcsap! :) flóra baba is nagyon széép! :D

KépKép
dike

Ticsimű
Nincs tesztem úgyhogy nem tudom. :roll:
Várok még...

Megvagyok, gőzöltem megint sokat...ilyenkor nap közben már tiszta a váladék...de reggel brrrrrrr. :?
vizkriszisback

hoppá hoppá
Mivel tegnap is meg egész nap a mítoszvadászokat néztük...ideje lenne kideríteni van-e vmi emögött a laptető mítosz mögött. :lol:
vizkriszisback

Krisz Hajrá!

Mítoszvadássz!!!!!!!!!!
Türelmed határtalan!

Kép
ticsimû

Viki
akkor jó, ha nincs baj a férfiassággal :lol: nagyon szép baba, és az a teli pocakos ásítós :wink: tünemény. gondolom, van már "néhány" fotó róla :lol:

ticsi
én meg attól félek a sok írás után, hogy nehogy azt mondják: ez a nagyokos meg osztja az észt, mintha minden t tudna. Nem akarok ám okoskodni, de azért 2 gyerek után az ember automatikusan többet tapasztal, mint első előtt. Amúgy én nem vagyok az a tanács-megfogadó :roll: :oops: anyám mindig fel is emlegeti, hogy sose lehetett nekem olyan mondani, ami sztem jó volt :roll: hát igen. Na meg eddig aptyuk itthon volt, tudtam írni, most jönnek a dolgos hétköznapok, kevesebb időm lesz.

krisz
én is olvastam a teszten, hogy ciszta is okozhat poz tesztet, azért irják rá, hogy amint lehet, keresse fel orvosát. De te jársz uh-ra, akkor a cisztát is észrevennék.
Holnap vegyél tesztet, lécci, csak a mi kedvünkért :lol:

csipcsap
nagyon édes a kicsi lány, milyen hercegnő lett belőle :lol: látom, még szopik? :oops: Pamela Anderson-effektus :oops:

lili
ti most hol tartotok doki-ügyben? mikor mész? te is bromot szedsz? hu, 5 év az rengeteg a probálkozással, én tuti megőritettem volna apát :roll:

vicus most velnesszel :lol:

gyugyi
és most ki nyalja ki a macs fenekét pisi után? :shock: 8)
Vendég

Kata

Ha ma még elmegyünk a Tescoba, veszek tesztet.
Nekem csak egy ellenőrző uh volt ebben a lombik utáni ciklusban a 20.cn-en, amin ugye volt egy 12mm-es tüsző, ...mivel a doki azt mondta, hogy megjön majd rendesen, ez nem befolyásolja, abban maradtunk, hogy ha megjön a kövi ciklus 14. napja előtt uh, hogy meglássuk az a ciklus hogy működik és akkor a köviben indulhat a lombik jan végén-febr. elején...de hát csak nem jött meg rendesen...gondolom azt gondolta, hogy anovus lesz a hónap, mert akkor megjött volna...nade valószínűleg volt peteérés csak később, a 24cn-nál gondolom nem hamarabb és mindenképp a 27.előtt mert akkor mértem hőt és már fent volt. Szóval uh csak akkor lesz ha elmegyek valamelyik dokihoz.Ha tényleg volt pé a 24. vagy 25. cn-en, akkor az elkaptuk és holnap lennék a 12-13.dpon.Álmodik a nyomor. :D
vizkriszisback

Sziasztok! :lol:

megjötünk, nagyon szupi volt, B.füreden voltunk.Tóparton, sétáltunk a befagyott Balcsi stégjén, tök jó fotókat csináltunk, majd holnap felteszek, csúszkáltunk a Tihanyi belső tavon,mármint a jégen , hattyúkat fényképeztünk...esténként meg.... :oops: :wink: :lol:

csak átfutottam... :roll:

Lili!Gyugyi!
Rmppb :evil:

Krisz!
megadrukk :D
Vendég

Vicuska

Irigy irigy...több okból.
Jég, balcsi, séta...és... :oops: :oops: :oops:

Két gyerek mellett álmodik a nyomor... :evil: :evil: :evil:

Kép
ticsimû

Vicus
Tök szupi lehetett. :lol: Képeket!!! :lol:
vizkriszisback

Gaby!

Igen többminden van a boltban. Ruhák is.
Szerintem ha veszel kocsit ugyis megnézed milyen erős a váz stb..........

Kata!

Igen Flóra még csak szopizik. A hét közepén kezdtem el gyümiket kóstoltani vele de nagyon nem tetszik neki. Csak rángatja le a pólomat hogy inkább cicit akar. :lol:
csipcsab

Szép jó estét!

Voltunk TESCO-ban de nem találtunk tesztet.Ez van.
De azért nem szomorkodtunk az este, de ezt inkább em részletezem...nem volt egyszerű:egy náthás és egy herpeszes románca. :oops: :lol:
vizkriszisback

Szép jó reggelt!

37.cn.5.30-kor 36,9...de ez már nem volt vmi meggyőző, ha lenne tesztem sem csinálnék most. :)
Torkom fáj, de legalább nem zöld emberkék jöttek az orromból...csak...na hagyjuk! :) Megyek ma dolgozni, aztán meglátjuk hogy bírom.

Szép napot nektek! :D
vizkriszisback

Pálinkásat :!:
Kép

Én is megyek.......

Likasórában benézek! :wink:

Kép

KépKép
zapáné

Köszi lányok a gratulációkat!

Írtátok ezt az Rmppd-t.....????????????bővebben.(nézzétek el tudatlanságomat)

Kata!

Bromot szedek igen.doki ügyben ott tartunk hogy kapok egy szurit ami rásegiti a termékenyülést...ami eddig nem sikerült.aztán szerintem lassan inditják az inszemet.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Lili :D Milyen szurit kapsz? :roll:

Kolibri :D Nagyon jól hangzanak az idei terveid, hajrá! :wink:

Vicky :D Nagyon édes Levi a mérlegen! :lol:

Csipcsab :D Gyönyörű Flóra abban a rózsaszín ruciban! Milyen gyümit lehet ilyenkor télvíz idején adni a babónak? :roll:

Dike :D Hűű ennyire nem ástam bele magam. Tudsz angolul, mert szerintem ott az oldalon le van írva hogy hogyan kell értelmezni a naptárat. Ha nem, szívesen segítek.

Krisz :D Te kis laptetümítosz vadász! Remélem a nátha és a herpesz mihamarabb elmúlik! :wink:

Vicus :D Pont tegnap Bfüredet mutatták a tévében, én is nosztalgiáztam. Bizti nagyon szuper volt a romantikus hétvége! Várjuk a képeket! :wink:
fenci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?