viki
dobgyad mán az sms-t, te lyány
csak nem tart 14 oráig
lehet, hogy fotot is csinál, aztán meg kell várni, amig visszakapja a babucit a 2 orás pihenö után:)
gaby
de jó, hogy láttátok a nemét! fiu, hu, tök jó kis focicsapatot szülünk össze a topikban
ticsi
nem igaz, hogy nálatok mindig beteg vki
bár nálunk most Dávid taknyos vagy 5 naspja, most már köhög is nagyon hurutosan. komolyan, ez a kölök szinte szept ota egyfplytában náthás. még jó, hogy 14 honapig szopott, és a sokáig szoptatott babák nem betgesek
megjött? ezt meg hogy csináltad? ugy rendesen zutty?
kolibri
de jó, hogy oké volt minden, és akkor rendeződtek a dolgok a pároddal. mán csak egy bébi kellene
szilveszteri baba Ádám, ejha! te, a névnapját meg karácsonykor tartjátok?
egy héten belül minden ünnepe megvan?
sleepin
látom, bende is pakol. nálunk ugyanez a helyzet. direkt alulra pakoltuk a müanyagot. bár egy zománcos bögre is oda került, na, a zománc bánta is. de én tökre birom, amikor igy ténykednek a kicsik. ettöl gyerek:)
és a karácsonyi piriseknek üzneme: én Peti elött pont dec 24-áén menstr-tam utoljára, oszt jan-ban fogant a drága. kiváncsi vagyok, ki mutatja az ujévi elsö poz tesztet
milyen sok a fiatal anyuka! sleepin, te is fiatal vagy, lamásza, te is korán szülted az elsöt, zsofi is zsenge lányka. én se voltam 22, mikor peti született.
gyugyi
Andi lányod tökre tisztában van testi adottságaival, mindegyik fotón pózol, észrevetted? olyan modell-nézése van a képeken. na, világossijjad fel, ha nem akarsz fiatal nagyi lenni, a pasik dögleni fognak utána