Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kicsit kába vagyok mert nemrég ébredtem. :oops:
Mi 24-én 1-ig dolgoztunk mert későn jött a kenyér a boltba...iletve nem is jött, a párom ment be balhézni a kenyérgyárba. :twisted: Nem részletezem, minden jó ha jó a vége. :)
3 körül elmentünk anyumékhoz, 7-kor a páromékéhoz.Végül ott is aludtunk, sőt tegnap este jöttünk haza.
Ma még el kellene ugranunk párom nagymamájához meg az én nagynénémhez (ma ott gyűlik a mi családunk).Séta lesz.Kedvünk nem sok van már kimozdulni, úgy terveztük, hogy egy nap csak a miénk itthon döglésre...de nem kivitelezhető sértődés nélkül. :?
Reggel 9-kor mértem hőt, 37, 2 volt...vagy volt vmikor késői pé vagy csak a kelés volt nagyon késői vagy hőemelkedésem van. :) Pattanásaim óriásiak és fájnak, nem győzőm kenni magamra a korrektort. :shock:

Ja, amúgy mi már 23-án karácsonyoztunk ithhon:tök jó dolgokat sikerült végülis egymásnak beszereznünk. :D Jól telt az az este. :D

Pusszantás mindenkinek!!!!
vizkriszisback

Ticsi, Sleepin!
Babák, illetve a nagyfiúk nagyon édesek! :lol:
Hát kedden kiderül hány baba van, majd meglátjuk. 1 vagy 2 szerintem.
Rókakoma minden reggel jön és megvárja a reggelit, legyen minek kijönnie. Szerintetek ne reggelizzek? :roll:

Ja és a férjem azt mondta írjam meg, hogy a hangulatváltozásaimmal néha szegényt kikergetem a világból. :oops: :lol: Mondtam neki, hogy ez a kispapák sorsa.

Uh kedden lesz.

KépKép
zsófikukac

sziasztok

nekünk undorito volt a karácsony, nem részletezem :x

ticsi
nagggyon édesek a fiuk. Zsombi tesorol tudni vmit? ez a lego-összeférhetetlenség télleg bosszanto, csesszék meg. ha megvan a blokk, talán becserélik vmi másra.

lamásza
te mire jutottál a motorral?

gyugyi
szilveszter reggelre teesék kijozanodni, különben nem tudsz berugni éjjel :lol:

zsofi
te lerágod az összes körmödet keddig. mondjuk mi is :lol: ez hüvelyi uh volt? csak mert nem értettem a képet elöször, kerestem a fekete foltot, amiben benne van a petezsák. a fekete folt ugye a méh lenne hasi uh-n:roll:

dike
a párod mit dolgozik, hogy ilyen buta a beosztása? rendör, doki, tüzolto?

kolibri
végülis pároddal most hogy vagytok?

krsiz
nekünk is ez asértödés dolog van mindig. egész karácsony alatt mászkálunk, nehogy megsértödjön vki. az, hogy én utálom az egészet, nem érdekel senkit :?

Davi egyre többet megy egyedül, már végigjárta a hatalmasan hosszu panel elöszobát:) nem engedi, hogy fogjuk a kezét.

na, és megvolt a nagy bejelentés. idézem a reakciokat:
anyu: bazd meg, édes lányom
apu:Úristen
anyós: tényleg? bátrak vagytok. nagy terhet vesztek a vállatokra.

utána persze mindenki hebegett, hogy örül, meg jaj de jó. én meg hülye, azt vártam, hogy azt mondják, ez a legszebb ajándék.
na, erről ennyit. utána meg kedvesen megjegyezgetik, hogy akkor már lehetne lány. nem ezt vártam a kedves családtol. ezért tartogattam karácsonyra a hírt? (nem tudom, ide milyen jelet tegyek: :( vagy :evil: )

zsofi
apukád megnyugodott, hogy a balesetén valo aggodásod nem ártott a petéknek? :)
Vendég

Kép

egyedül lépeget

Kép

ezt a kutyát kapta az öcsi. vicus, milye fajta? nem harap:)

Kép
Vendég

Kata

Sajnálom ezeket a reakciókat...elhiszem, hogy nem erre számítottál. Lépj túl rajta és örülj magatok miatt! :D Hogy két ilyen szép gyerkőc után jön a 3.!
:D

Zsófi
Nagyon kivi vagyok! :D Drukkolok, hogy a keddi uh-n annyi babót lássatok amennyit szeretnél! :D

Nem voltunk végül sehol.Majd holnap megyünk mamához...

Jó éjt mindenkinek!!!

Ui:
Boldog névnapot a Vikiknek!!!!!!!!!!!!!!!
vizkriszisback

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem tudtam jönni.

Boldog Karácsonyt, és további jó hétvégét kívánok!

Nagyon aranyosak a gyerkőc fotók. :)

Kép
mofly

Sziasztok!

Ezt az üzit kaptam Vickytől 5:48-kor!!

Fél3-kor elfolyt a magzatvíz, a szülőszobán vagyunk, várjuk a fájásokat. Vicky.

Nagyon drukkolok, ügyesek legyetek!!!!!!!!!!!!

Ha lesz újabb üzi jelentkezek!
csipcsab

Pálinkásat :!:
Kép

Öröm átgörgetni az oldalt! :D :D :D

Kata :)
Elhiszem, hogy rosszul esett.... Szerintem nem is gondoltak arra, hogy ezzel mennyire megbántanak! Ne vedd a szívedre! (Könnyű azt mondani....) "Megemésztik" és ők lesznek a legboldogabbak! (Nálunk sem tapsikoltak a nagyszülők, tele voltak aggodalommal.... ) Majd nézd az arcukat, mikor a kezükben tartják a legkisebbet! :) :) :)

Lamásza :)
Ma intézkedtek? Remélem, sikerül becserélni a játékokat. Bosszantó.

Mától nem eszem több süteményt!!!! Híztam! :lol: :lol: Egy kilót! 8)

Holnap megyünk síelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stuhleck. :D
Szereznem kell egy kisebb fényképezőgépet, a miénk akkora, mint egy féltégla. A súlya is. Tömege... :twisted: (Erről jut eszembe, van egy raklapnyi kijavítatlan dolgozatom.... :? )

Keresek még képeket én is! :wink:

KépKép
zapáné

VICKY
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

KépKép
zapáné

Megfáradva......
Kép

Szerelmem :)
Kép

Ülj az ölembe, kislányom!
Kép

Pasik
Kép

KépKép
zapáné

Szép jó reggelt!

Vicky, hajrá!Ügyes vagy Te, mindent bele!!!! :lol:

Gyugyi, jó síelést!!!!Mennyi időre mentek?
Vendég

Tavi :)
Hajnalban indulunk, este jövünk. Nincs messze. :) Tök jóóóóó lesz! Alig várom!!!

KépKép
zapáné

Reggelt!

Vikitől nekem is jött üzi :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá Viki lassan túl is leszel rajta, vagy már túl is vagy :P :P :P

Gyugyi!
Lehet holnap megyünk! Az nem baj ha nincs meg a doboz, hisz amikor még működött ki is dobtuk!
Vendég

Ha problémáznak a dobozon, akkor tegyétek bele a kicserélt játék dobozába az egészet. Nektek nem kell, ők meg legyenek boldogok a dobozukkal! :wink:

KépKép
zapáné

SZiasztok!

Vicky :D

Hajrá, nagyon drukkolok a gyors, könnyű szülésért!

Mindenkinek puszi.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Boldog karácsonyt Kedveskéim!!!

nekünk jól teltek/telnek az ünnepek, bár hullafáradt vagyok, így az ünnepi hangulatot jövőre tartogatom :wink:

gyerekek óriásiak gyakorlatilag, hihetetlen mód nőnek és okosodnak....olyan jó nézni hogy rám néznek éls már látnak is a főcukik...

24-25 anyóséknál volt, kaptak szép ágyakat ahun pihenhettek, jo vot...

jo betegek vagyunk mindketten, de remélem nem kapnak el semmit tőlünk egyenlőre nem tünnek betegesnek a kis majmik..sokat szellőztetünk, mást egyenlőre nem tehetek értük, de már jövünk ki a kórságból mindketten...

dani már 1 kilót hizott mióta hazajöttünk de szerintünk hosszában mert baromi hosszú gyerök, és mára Flóra szentem is elérte a négy kilót :lol: éjszaka már hatórát is tudnak aludni isteniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Vicky!!!!!!!!

hajrá hajrááááá nagyon nagyon szorítok!!!

Zsófika!!

ne izugulj...korán volt az az uh szerintem hétfőn minden kiderül.... :lol: ha ebben is követsz tudod mi lesz látható :wink:

Kata!!

sajnálom a családod reakcióit, elhiszem hogy nagyon nagyon rosszul esett :evil: de ne is törödj velük, ti tudjátok mit akartok és mi a jó nektek, nem kell beleszólás... :evil:

Gyugyi!!

jóóóóóóóóó sielést kívánok!!!forralt borozni ne felejtsetek a hegyen se...na jó sportoláshoz nem illik, de majd utána... :lol: csládod gyönyörűűűű

Na mindenkinek sok karácsonyi ölelés, puszi...a mellékelt képen idei kedvenc ajándékaimat láthatjátok...

Kép
Vendég

Gyugyi!

Ez tetsz!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok!
Isteniek a képek!!!!!!!!!!!

Kata!
Nálunk is valami hasonló reakció volt anno! De lesz....am soha egy kanyit nem kaptunk, hogy besegitenének, akkor mit pofáznak??? :evil: :evil: :evil: :evil:
De nem is kell a pénzük, hisz magunknak csináltuk, és eltudjuk tartani őket! Nem is értem, hogy merik venni a bátorságot ilyen kijelentésre! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Levente!

gyerünk kifelé kicsi bogár, még láthatod majd a karácsonyfát! és anya hazajöhez szilveszterre! Egész éjjel fent lesz, hehe, na nem a petárdázás miatt, hanem mert benned gyönyörködik!

várjuk a híreket, de izgi:)

gyugyi
wazze, tök jol nézel ki. sielés alatt le is megy az az 1 kilo
Vendég

Sziasztok!

Még mindig semmi hír! :(
csipcsab

MÉG ÉN SEM KAPTAM SMS-T!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Viki!
Nagyon szorítok nektek! :D

Nálunk klassz volt a kari! :D Sok hasznos és szép ajándékkal, nyugiban, szeretetben. Mert ez lényeg.

Jövő héten szülinap hegyek! Enyim és szilveszterkor drága gyermekem 9. szülinapja. Nagyon készülök rá, bár nem lesz nagy buli. :D

Puszi mindenkinek! További jó tunyulást! :D

Zsófi!
Várjuk már mi is a keddet! :D

Nagyon izgatottan várom Vikiről és Leventéről is a híreket! Sok erőt kívánok! :D
kolibri28

Kolibri!

Neked mikor van a szülinapod?
Vendég

...és Neked? :wink: :wink: :wink:
Kép
(...holnap nem leszek....)

KépKép
zapáné

Kép
Kép
Kép

345 g a becsült súlya a kis drágánknak :) minden rendben van vele
:D UH szerint 20+3 azaz nem kicsi a szentem :lol:
sajna most taknyos vagyok :( gyogyit nem szedtem be, mézes teát iszogatok

Vicky
hajrááááááááááááááááááááááá :D

Lmami
az jó, ha ennyit tudnak aludni éjjel és ilyen szépen növekszenek :) jobbulást

Zapáné
nem kell síléc vagy síoverall, ha már úgyis ennyit síeltek :lol: ha érdekel privi :wink:

P.kata
sajnálom szülők reakcióját :( mondjuk mi kettőt szeretnénk, és anyós meglepődött, hogy mai világba egy is elég :?

Kukac
kíváncsi vagyok, hogy hány babó :) róka koma ezek szerint beköltözött, hát nem tudom, azért enni csak kell
:roll:

Kép
gaby25

Sziasztok csajok! :D

VICKY :D Mindent bele, nagyon drukkolok, ügyesek legyetek! :wink: Izgulok értetek! :D

Ticsi :D Zabálnivalók a kicsik! :wink:

Mami :D Aranyosak a kis kariajándékaid! :wink: Nálunk is ott van Márk uhfotója a fa alatt! :wink:

Kata :D Ez durva... :evil: :evil: El is hiszem, hogy elrontották a hangulatot.... :evil: :evil: :( Ne foglalkozz velük, le vannak ejtve, nem nekik szülöd! :wink:

Zapáné :D Nálatok is csodás a család! :wink:

Kukac :D Sajnálom a rókacsaládot, sajnos nemtom mit lehet tenni, hogy elkerüld. :oops:

Vicky :D Még csak annyit, hogy kivi vagyok nálad is a 2 lepény megszületésére! :oops: :roll: :wink:

Nálunk továbbra is megy a pihi. Tegnap anyumék voltak nálunk, ma párom unokatesójáék jönnek, holnap meg barátnőmék. Közben pedig pihizek és pihizek és számolom a napokat. :oops: :wink:
fenci

Gaby :D Látom a kicsid kukacát, gratulálok a kisfiúhoz! :D Nagyon szépen növöget! :wink: Nevetek va már? :roll: :P
fenci

Fenci,
most javítottam a vonalzót :) Máté Szabolcs :P :wink: nem tudunk dönteni, így úgy néz ki egyelőre két nevet kap :lol:
végig feküdnöd kell ? :roll:

Kép
gaby25

Gaby :D Nagyon szép nevet választottatok! :D Igen, végig feküdnöm kell, a kérdés a hol, itthon vagy kórházban. Majd január végén eldönti a dottore. :oops:
fenci

Napot!

Vicky mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!

Kata

Carj le mindenkit...nekünk is azt mondták, hogy minek még egy, most meg azt se tudja melyikük fogja...anyum azt mondta, mikor most 1 hét kényszerárpi után hazament, hogy ő többet nem tud jönni, ne legyen 3.....hát izé, ez engem kujvája nem érdekel, majd megoldjuk, ha arról lesz szó.

Zsófi

Homeos gyógyit próbáltál? Nekem nagyon bevált az ignatia amara 15ch...asszem, de mingyá pontosítok, de a sepia officinalis is vmit hatott, sokféle van végig kell jáccani...nem szüntette meg, de tompította az ingert...és sztem egyél, vagy igyál, hogy legyen mit kihányni, nekem soxor volt, hogy nem tudtam enni, inni, előtte, az inger ugyanolyan hatalmas, és a semmit hányni iszonyú...

Zapáné

Lassan a lányod veheti át a szereped te meg mész Zapával csörögni a dizsibe

Lamásza

Voltunk ma az osánban vás, uh ne tudd meg mekkora sor volt a vevőszolggon...nem te vagy akinek vmi nem műkszött, sztem egy idő után má leszarják van-e doboza vagy se...

Kép
ticsimû

Fenci

Kűdök sok sok energyt a fekvéshez, nagyon stramm csaj vagy!

Kép
ticsimû

Na előbb utóbb csak összeszedem magam

Gaby

Hát ez a topik bővelkedik kukacosokban...nem baj, a csajoknak lesz egy csomó udvarlója...de remélem a többiek nem végzik agglegényként!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

csatlakoznék ismét a topikhoz..

...ma megint megjött...

ez volt a félelmem, hogy ne 2 ünnep között, mert nincs doki, de hát ugye a Titok!

Hát most ki kő bírni 5éig!remélem nem síel...

Zsu

Te mész vmikor? vagy telózni kell?

Kép
ticsimû

Gyugyi!
Igen ma előre iszok a medve bőrére, hisz ma vagyok utoljára huszon...... :lol: :lol: :lol:

Ticsi!
Köszi, hogy szóltál, most ment el az apjával a gyerek, megkérdezte hogy a Jézuskához megyünk, néz rá az apja hülyén, hogy nem a Tescoba, akkor esett le neki :lol: :lol: :lol: aztán gyorsan a segitségére siettem azt mondtam neki hogy a robotot a Jézuska a tescoban vette :? :? :? Nem volt jobb ötletem hirtelen!!!

Holnap meg megpróbálkozunk a Chicco pályával, annak megvan a doboza, hisz az egyből nem működött :evil: :evil: :evil:

Gaby!
SZép neve lesz :lol: :lol: Bár én a Szabolcsot egy év kellett mire megszoktam 8) 8) 8) Most már egész belemelegedtem :lol: :lol: :lol:

Viki még mindig nem írt!
Vendég

Ticsi!
Most jöttek meg, senki nem volt!

ÉS VAN ÚJ ROBOT!!!
nem problémáztak kicsit sem!!!!!!

CSak a pálya maradt, remélem sikerül az is!!!!!!!!!!!
Vendég

Lamásza!

Akkor előre is sok boldogságot kívánok Neked! Istenke éltessen sokáig! :D
Én 29-én, 29 leszek! Ez is csak egyszer van az életben. :lol:
Ádi pedig szilveszteri baby! :D Volt! :D
Örülök, hogy a robot gyorsan kicserélődött. Remélem a pályával is hasonlókép jártok.

Gaby!
édi a kis fitikéje a babódnak! Nagyon szép képek! :D A nevek pedig szintén nagyon szuperek! :D
kolibri28

Helloka!!!

Ticsi!!! Köszönöm, az első kép és a utolsó a kedvenceim (nem baj ha lementem, ugye?) ANNNYIRRRAAA SZÉP EZ A FIÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!! :D szétolvadok! :D

Mami!!! Nagyon tetszenek a kis (?) csomagjaitok! :D Szépen nőnek, látom! :D

Fencikém, látom jövés-menésban nincs hiány! :D Most pihend is ki magad!!! :D Utána egy ideig nem fogsz, dehát édes teher... :D

Viki, remélem csak nem bírsz betelni a látvánnyal, és azért nem írsz!!!

Lamásza! örülök, hogy 2ből 1 megvan, csak így tovább!

Mofly, Veletek mi újság, hogy vagytok?

Kata, ez tényleg durva... De próbálj nem foglalkozni velük, úgysem gondolják komolyan. Aranyosak a gyerkőcök!!! :D Davi ügyesen lépeget! :D

Mi ma végre pihiztünk, csak piacon voltunk, semmi vendégség. De 5 után még felugrunk Anyósékhoz, Párom keresztszülei lesznek ott, és ritkán látjuk Őket nagyon. Na tőtök képeket, oszt meglátom mi használható! :D

Kép
Kép
sleepin

Csajok!

SOS

Ha vki tud nekem homeopata orvost ajánlani akár pesten, akár a közelben, lécci tegye meg!
Meg kéne próbálnom, de magamtól nem merem, hiába olvasom több fórumon is hogy jó, használ, meg hawai, de az alkati szer dumától megrettenek, mi van, ha én leszek az egy, aki az összes mellékhatást produkálja...lásd Ádi az oltással!

Kép
ticsimû

Ünneplésre készen! (a fal alját ne nézzétek -persze mostmár aki eddig nem látta is megnézi- ott szegélyléc van, csak Bendus rendszeresen felszedi! :roll: )
Kép

2 ajándék a sok közül (+ elmaradhatatlan habtapi a szájban):
Kép

Élete első csillagszorója (+ Apa):
Kép

Másik ajándék (Pediped cipő) (+ csibész fej + Anya):
Kép

Ma ebédeltünk Apával, közben Bendegúz Gézengúzkodott:
Kép

Kép
Kép
sleepin

Ticsi!

Magyar Homeopaták Egyesületét hívd, vagy keresd neten.
Ők tuti tudnak ajánlani.

Akihez mi jártunk Káposztáson van, de csak hétköznap hajnalban ad időpontot sajos, és napközben nemigazán elérhető,
Remélem sikerül hamar találnod.
Egyébként itt a Hungária krt.on is van egy. De nem tudom mikor fogadnak.
kolibri28

Ticsi!
Küldtem pü-t is!

http://www.homeopata.hu/homeopatia.php

Sleepin!

Nagyon édes Bende! :D
kolibri28

Kolibri!

Tudtam, hogy Rád számíthatok. Nézem a honlapjukat, de nagyon nem tudom így eldönteni, nekem kellene vmi támpotn, egy arc, egy leírás. És az, hogy vki mit végzett általános orvosként, mit jelent a homeo szempontjából? Olyat kéne keresnem, aki ált orovsként belgyógy, nőgyógy, és homeo? Vagy hogy? Hívjam fel őket azt mondod...na kiírom a számot!

Köszi

Sleepin, ez csudaszép!

Nálunk is íg ynéz ki a konyha, ha Árpi pakol, de megbeszéltük, hogy melyik szekrényt lehet, és be is tartja! Remélem majd ketten is betartják!

Kép
ticsimû

Viki!
Nagyon szorítok!!!! :lol:

Sleepin!
Olyan édes Bende baba, látszik rajta, hogy még a szeme sem áll jól és csak a rosszaságon töri a fejét. :lol: És hogy Te milyen vékony vagy? :wink:

Fenci!
Húúú, azért remélem, hogy nem kell kórházba menned! Szorítok, elhiszem, hogy számolod a napokat, de Márk ügyed baba és tudja a dolgát. :wink:

Lmami!
Gyönyörűségesek a babáid! :lol:

Ticsi!
Köszi a tanácsot, ma nem volt róka és hányinger se. Igazából hányingerem amúgy sincs, hirtelen jön a róka koma és távozik is rögtön. :roll:

Kata!
Hülye család, ne foglalkozz velük! :evil: A Ti életetek! :wink:

Gaby!
Én is látom a kukacot!!! És a nevek is szépek! :lol: Ha nálunk két fiú van, az egyik Máté lesz! :wink:

Kolibri!
Köszönöm a drukkot az uh-ra. Várom nagyon, de azért türelmesen, mert úgyis minden rendben van. :lol:

Nem tudom ki kérdezte az uh-n mit kell látni, én nem értek hozzá, ha a doki azt mondta ott a baba, akkor ott van. :lol:

KépKép
zsófikukac

Viki másik topikjában olvastam, hogy nem indultak be a fájásai, oxitocynt kap. Drukk továbbra is!!!!

KépKép
zsófikukac

viki
dobgyad mán az sms-t, te lyány :lol: csak nem tart 14 oráig :? lehet, hogy fotot is csinál, aztán meg kell várni, amig visszakapja a babucit a 2 orás pihenö után:)

gaby
de jó, hogy láttátok a nemét! fiu, hu, tök jó kis focicsapatot szülünk össze a topikban :lol:

ticsi
nem igaz, hogy nálatok mindig beteg vki :evil: bár nálunk most Dávid taknyos vagy 5 naspja, most már köhög is nagyon hurutosan. komolyan, ez a kölök szinte szept ota egyfplytában náthás. még jó, hogy 14 honapig szopott, és a sokáig szoptatott babák nem betgesek :shock:
megjött? ezt meg hogy csináltad? ugy rendesen zutty?

kolibri
de jó, hogy oké volt minden, és akkor rendeződtek a dolgok a pároddal. mán csak egy bébi kellene :lol: szilveszteri baba Ádám, ejha! te, a névnapját meg karácsonykor tartjátok? :shock: egy héten belül minden ünnepe megvan?

sleepin
látom, bende is pakol. nálunk ugyanez a helyzet. direkt alulra pakoltuk a müanyagot. bár egy zománcos bögre is oda került, na, a zománc bánta is. de én tökre birom, amikor igy ténykednek a kicsik. ettöl gyerek:)

és a karácsonyi piriseknek üzneme: én Peti elött pont dec 24-áén menstr-tam utoljára, oszt jan-ban fogant a drága. kiváncsi vagyok, ki mutatja az ujévi elsö poz tesztet :lol:

milyen sok a fiatal anyuka! sleepin, te is fiatal vagy, lamásza, te is korán szülted az elsöt, zsofi is zsenge lányka. én se voltam 22, mikor peti született.

gyugyi
Andi lányod tökre tisztában van testi adottságaival, mindegyik fotón pózol, észrevetted? olyan modell-nézése van a képeken. na, világossijjad fel, ha nem akarsz fiatal nagyi lenni, a pasik dögleni fognak utána :lol:
Vendég

most látom, hogy zsofi irta vikit. na, akkor gyerünk:)
Vendég

Ticsi!
Remélem hamar válaszolnak neked. Én magamon mindíg bátrabban kísérleteztem homeos bogyikkal, mert elvileg nincs mellékhatásuk.Tehát ha csak alkatilag nem megfelelőt szedsz, de arra a tünetre használ, akkor csak nem fog hatni. De a higításokkal mindíg gondban vok.

Kata!
Köszi a bíztatást! Én nagyon szeretnék januárban pozitívat tesztelni, de a következő asszem Diké-jé! :wink: Aztán sorban mindannyian.
Ádi névnapját szept. 9-én tartjuk. Ha kari elött jött volna, akkor talán most máshogy hívnánk. De már nem emlékszem mi volt a pótname. :oops: Talán Kristóf. ? :shock:

Zsófi!
Természetes! Minden ok! :D

Jaj drága Viki!
Azok a hüle fájások. Mintha magamról olvasnék.Talán egy fincsi beöntés segítene a fájások beindulásának.
Kitartást és sok erőt!
kolibri28

viki!!! nagyon szorítok érted!!!!mindjárt meglesz a legnagyobb ajándékod! :)

kata! igen rendőr a párom....
sajnálom, h nem ugy fogadták a hirt :( , de lehet csak a nagy meglepődés miatt.

lányok! nagyon szépek a gyermekeitek! :)

nekem holnap megjön.... depis vok...szar az egész..., én befejeztem a testem, napok, hő figyelését.
ugyanis az első unokatestvéremről kiderült tegnap h 4 hetes terhes...másfél év után,és az elmult hónapban már nem foglalkozott az egésszel. örülök, de nagyon irigy vagyok! :(
hétfőn felhívom a természet gyógyászt bejelentkezek, aztán a dokimat is időpontot kérni...hsg-t ugy vok vele h megcsináltatom, és utána folytatom ugy tovább az életem mint amikor még nem akartam babát... na jó tudom h nem lesz egyszerű, de megprobálom...azért olvasgatlak titeket :)

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 36000_.png
:cry: :cry:

KépKép
dike

Estét!

Viki miatt bekukk, de semmi....rágom a karmom...na még tán fürcsik után ismét benézek, aszem megszenved szegény...én Árpival hajnal fél 1től vajúdtam du fél négykor született...

Kép
ticsimû

Kata
:( Sajnálom, hogy így reagáltak a szülők.
Dorcikám is kapott olyan rénszarvasos cipőcskét, mint Davinak van. Nagyon édik a tesók!

Gyugyi
B..meg! Úgy nézel ki, mint egy tinilány! Irigy-irigy!! A holnapi az extra síelés, nem? Merthogy a vonalzód nem ezt mutatja, meg nem is oda mentek, igaz? Jó siklást!

Vicky
Júj, de izgi! Csak most olvastam a hírt. Remélem, azóta már túl vagy a szülésen és ott szuszog melletted Levente.

Mofly
Puszi!

Lamásza
Blokk ellenében be kell, hogy cseréljék. Ha meg nem tudják uolyanra cserélni, szerintem vissza kell adniuk a pénzt.

Mami
Még mindig cukkerek az ikrek! Nálunk is van néha még 7 órás alvás is, de ez kb. 50%-ban. Ráadásul Dóri már 3 hós lesz. Úhogy irigy-irigy!!

Gaby
Gratula a kis kukishoz! Nevetek van már? Ja, közben már olvastam. :)

Fenci
Kitartás!!

Ticsi
Nagyon szupik a képek!! Majd rakok én is, amint ráérek. :)

Kolibri, Lamásza
Boldogságosat! Hátha elfelejteném. :)

Sleepin
Nagyon édes Bendus! Nekünk is hasonló padlónk van. :) Csak nálunk a szegélyléc maradt. :D Klasszak az ajándékok is!

Zsófi
Keddre szorítok! Kata kérdezte. De a méh általában a nagy fehér, benne a pici fekete a petezsák. :)

Dike
Szerintem jó ötlet, hogy kicsit lekattansz a témáról. Nekem is bejött! Küldök kis pozitív enerdzsit, hogy ne légy búbánatos.

Én is üzenek a karácsonyi meg szilveszteri piriseknek: Réka előtt dec. 16-án, Dóri előtt jan. 1-én piriztem utoljára. :D

Hm, már én is kezdek izgulni. De lehet, h. csaszi lett végül és nem tud emiatt jelentkezni.
gtünde

Semmi?

Ezt nem bírom!

Még 1* gyövök... jó éjt addig

Kép
ticsimû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?