Napot!
Zsófi!
Én is látom biza! Hú nagyon kivi vok, hozzál uhus képet, majd mi megmondjuk hányan vannak!
Orvosoknak nem hiszünk...
Suzy
Olvastam, és újra szültem ...Árpit... nagy nagy vállveregetés! Az éjszakához nem tok hozzászólni, mert vmi jótanács nekem is kéne...hasonó a cipő, nekem fürdés után, vacsi után alszik egy órát, és 10kor kipattan a szeme, és dumákolásba kezd...ma próbálkozunk 5 után nem alhat...hátha bejön...majd beszámolok.
Zsu
Miért akarsz intézetet váltani, lemaradtam...mégsem lesz támogatás? Dottore sírni fog...
Mami
Smsben jobban megy, ide ritkán ugrok, de olvasok...az ágyban fekvést nem nekem találták ki, én ha a láz ledönt se bírok 1 napnál többet benne lenni, zabszem van a seggemben az tuti. Zabálni valók vagytok ikrileg...Flóra stippi stopp Ádinak!
Vicuska
Ne parázz, annyira fáj, hogy úgysem írható le szavakkal, és annyira szép, hogy ezerszer átélnéd...
Nati
Én is, én is küldök egy hatalmasat!
Gyere vissza!
Tavika
Jó takarítást, ránk is ránk férne, de a levelekkel szerencsém van, a völgyben állandóan fúj a szél, a szomszéd nádkerítésén akadt fenn az összes, ami tőlünk ment...
Gyugyi
Ez a görbe nagyon tuti, ha csak emelkedő lesz, remélem lősz egy tesztet!
Gaby
Várjuk a képet, rég láttunk picimanóspocakbanit...
Tüncsi
Táblagyártó királynő vagy...hogy csinálod? Én keresem a szabad perceket, és élvezem a csukottszemes csendet!
Sütikkel sehol nem állok, pedig mézest én is szeretnék, meg bejglit, meg ki kőne találni a karácsonyi menüt, hogy beszerezzem a hozzávalókat...takarítás óne, ajándék óne, fa az má van...a díszeimet megették a molyok...ez a karácsony kivételes lesz...minden és semmi...tavaly karácsonykor a fa alatt azt kívántam jövőre eggyel többen legyünk, bejött, a párom azt mondta ezt a kívánságot egyelőre hagyjam...
ki kell találnom vmi újat.
Bár jó lenne, ha még az idén sikerülne meggyógyulni...Árpi van a legjobban, ő a magas lázzal kiűzte a vírust, igaz kapott egy csomó szurit, szegény...Ádi náthás, rekedt, apjuknak má a homloküregében trónol a cucc, ízérzék nuku, tök mindegy mit főzök, nekem meg nincs hangom...hogy lesz így mennyből az angyal a fa alatt?
Éjszaka fogunk karácsonyfát díszíteni, lefotózom majd a kisemberek arcát, hogy teccett...
Ja keresztelő madárcsicsergéses tavaszra halasztva...betegen nem ment, most meg má a keresztanyu mindennapos a csajszival...LESZ HAMAROSAN EGY KERESZTLÁNYOM!!!!!!!!!!!!!!
Zsófi! Beindítod a teszthullámot, és ezek után már csak pozitív jöhet...
Mandarin
Tesztelj holnapután reggel, első pisiből, addigra erősödni kell, ha van vmi...én ezekhez az érzékenységekehez nem értek, és nem is hiszek benne, mert pl nekem a clearblue a 11. dpon extra halványan lett pozi, és másnap a vérvétel 316os hcgt mutatott...a clearbluet a legjobbnak tartottam, aztán kiderült az 50es, hát ennyit erről!
Én is lilyztem a 2. gyereknél, a 28. napon, alig volt vmi, és igazán egyértelmű a 32. napon lett, most nem volt vérvétel.
Türelem zebrát terem!