Új privát üzeneted érkezett!

susy! nem tudom elképzelni még (sajnos) h milyen lehet visszatartani a nyomást ha egyszer kell, de ügyes voltál és még egyszer gratulálok!!!!!!minden elismerésem a párodé is, remélem az enyém is segitőkész lesz!

KépKép
dike

Hali!

Susy
Köszi a születéstörténetedet!!!Nagyon ügyi voltál és örülök, hogy a férjed így segítségedre volt. :D Sok boldogságot Vincent babában és kívánom, hogy a kistesó sokkal egyszerűbben jöjjön minden értelemben!

Mami
Pusszantás!!!

Zsófi
Amúgy tesztelsz valamikor?

Nekem 14.cn.Nem tudom megvolt-e a pé de valószínű, hogy tegnap volt vagy ma van vagy mindkettő.Tegnapelőtt veszett páfrányos volt a pg, tegnap nem néztem, ma semmilyen sem volt. Tegnapelőtt még lent volt a hőm, tegnap nem mértem hőt, ma meg 2kor feküdtünk le és 10-kor keltem, akkor 37,1 volt.Tegnap is meg ma is szúrkált lent a hasam...ma már kezdtem paárázni, hogy nem-e az endo miatt szurkál-e.Asszem hétfőn felhívok 1-2 dokit, és csináltatok 1-2 vizsgálatot ahol tudok. Tegnap voltunk együtt, nem engedtem ki a kisfickókat csak reggel. :D :shock:
Utrot lehet rendelni recept nélkül?Bár lehet úgyis megyek dokihoz hétfőn,vagy anyuval íratok.

Pkata
Aranyosak a srácok!!! :D

Kolibri
Ha nem jön meg, semmi gond. :wink: Nekem 28-a körül nem kellene megjönnie...de hogy nekünk mennyi esélyünk van spontán én nem tudom. :? Erről jut eszembe:

Dike
Ha megtudsz többet a természetgyógyászról, szólj!

Vicuska
De jó már az a sok szép babaruci. :D

Tegnap én is babáztam a temetés után.Az unokaöcsémet én etettem meg...ő pár hónapos, nem is tudom pontosan mennyi :oops: , de sztem nincs féléves.Tök cuki volt és jó babaillatú. :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Kata :D

Semmi baj. Nagyon helyesek a pasik. :D

Gyugyi :D

Itt vagyok.... HIába van hétvége el vagyok havazva. :?
Ma délután takarítottam volna ki a lakást, de nem tudtam, mert este értünk haza. Apát el kellett vinnem Pestre, mert volt segíteni egy barátjának, s dél helyett este végeztek. ÍGy elmaradt minden amit mára beterveztem. De legalább babáztam egész nap. :lol: :lol:

Mofly :D

Milyen a Dévai? Semmit nem tudok a többi medősségi intézetről.

Zsófi :D

NAgyon ügyes vagy,Megy ma is a drukk.

Suzy :D

Köszönjük a szüléstörténetet, mégegyszer gratulálok a gyors szüléshez és Vinzenthez!

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Lmami :D

Tejcsis ötletem sajnos nincs.
A beültis topikból Petne üdvözletét küldi, s gratulál a picúrokhoz!
Hiányzol ott is a csajoknak. :wink:

kobzoszsu

sziasztok lányok!

Csak gyors bekukk lefekvés előtt :lol:

Egy mai pocakfotó, az utóbbi pár hétben is rengeteget nőtt! Szerintem nincs lentebb a régebbi képekkel összehasonlítva, talán azért érzem úgy, mert nagyobb lett lefelé (is).

Kép

Jóslók vannak, főleg éjszaka ijesztgetnek. De nem érzem, hogy szülnék mostanában, persze nem tudom, ezt megérzi-e az ember előre... :roll:

Susy, elolvastam a szüléstörténetet, hát tényleg nem lehetett egyszerű, de legalább viszonylag rövid volt, persze gondolom, Te mennyire nem érezted annak...és persze minden jó, ha jó a vége :wink: Vinzent meg zabálnivalóan gyönyörű!!!!!!!!!!!

Zsófi, holnap teszt?????????????????????????????????? nagyon ügyi vagy a gobelinekkel!

Mofly, karácsonyi vásárlás: hát nem nagyon volt választásom, ekkora pocakkal nem merészkedem már messzire, főleg tömegben, így előrelátóan mindent megvettem még a nagy roham előtt.

Mami, a bébikéid gyönyörűségesek!!!!!!!!!!!!!!!!! és szépen gyarapodnak :lol:

Jó éjt, puszi mindenkinek!

Kép
vickybabe

Szép jó reggelt!

Na ma keltem 5.50-kor a párommal és hát 36,4 !!!volt a hőm.Számíthat ennyit, hogy fáztam az éjjel? Tegnap nem voltunk együtt, de akkor ma majd leszünk biztos ami biztos. A múltkor is a 15. nap volt a pém.Lehet, hogy megvolt most is, csak ez a mai hő nem sikeredett mérvvadóra...ki tudja?De különösebben nem is izgat...lesz ami lesz.

Vicky
Milyen szép csúcsos poci! :D Motoron egész áramvonalas lennél! :wink:
vizkriszisback

Jó reggelt!

Krisz, korán keltél :D
Remélem a következő mocis szezonban már Te is ilyen áramvonalas leszel :lol: :wink: Este kapd el Apát! :wink:

Vicuska, a vonalzóm hazudott, nem volt mostanában kex :? :( már lassan azt sem tudom, mi az...Talán jövő héttől ráállunk, bár egyelőre nem tudok olyan pózt elképzelni, ami kényelmes lenne... :lol:
Anyukák, tippek?

Kép
vickybabe

Pálinkásat :!:
Kép

Vicky :)
Háton fexel az ágy szélén, apa meg előtted térdepel a földön. Akkor nincs útban a hasad és a combodnak is van hely! :wink: :lol: :lol:

Krisz :)
Görbét nem vezetsz valahol? Úgy könnyebb lenne véleményt mondani. Vizuális típus vagyok, tudod! :D

Zsu :)
Babázni jobb, mint porszívózni! :)
Nekem is mindig rövid a hétvége.... Nem baj, még 6 munkanap és lesz időm itthon is a karácsonyi előkészületekre. Csak azt nem értem, ha a téli szünet dec. 22-én kezdődik, akkor a dec. 24-ét miért kell ledolgozni? :roll: Mindegy, kibírjuk. :wink: Ünnepelünk, műsorozunk, ajándékozunk. :P

Dike :)
Soha nem voltam disznóvágáson. Illetve a végére egyszer odaértem, anyósomék (akkor még leendő anyósomék) vágtak. De az már csak a kaja része volt a dolognak. Nem vágyom rá....
Szerintem kiolvasható, hogy megrepedt-e.... Nem emlékszem....
:oops: Leo oldalán nincs leírva? :roll:

Suzy :)
Köszike a beszámolót! :) Visszatartásban nekem sem volt részem, azt már nem bírták a kölkök.

Kukac :)
Nagyon ügyi vagy! Ezt nem próbáltam még. Én kötöttem a terhességem alatt. Majd keresek képet. :wink:

Kata :)
Szépek ezek a gyerekek!
Mért nem díszítesz? Kölköknek kell a karihangulat! Nálunk ma fel kell díszíteni a kisfát, nem hagynak békén vele!!!! Ha rajtuk múlna, már két hete állna a karácsonyfa is!!! :lol: :lol:

Kolibri :)
Bízzunk benne, hogy nem RMPPB lesz a karácsony, hanem egy pozitív tesz!!! Tényleg elég rosszul jön ki..... :? Nagyon sárkány vagy olyankor? Én is szoktam... (Ki nem? :roll: )
Párodnak vegyél zoknit, zsebkendőt vagy nyakkendőt!!!
:lol: :lol: Zokniból kizárólag műszálas, barna, aprómintás a jó!!!! Díszdobozban!!! :lol: :lol:

Mofly :)
Te atya ég! :shock: Belső varrat lehetett? Én is frászt kapnék..... Nekem nem is látszik, hogy hol vágtak. Pont olyan a köldököm, mint volt. :)

Pompom :)
Gratula az első laptetűhöz!!!
A closti+gumi tényleg rossz párosítás lenne!!!!!

Elvitték a gyerekem gépét nagytakarításra. Itt toporog mögöttem. :evil: Jönne gépezni....Én meg mindig KVT.

:roll:

KépKép
zapáné

zsofi
jaj, de ügyes vagy! és a saját kis csapatodnak melyiket varrtad? :lol: nem akarlak rábeszélni arra a tesztre, nem beszéllek rá, nem beszéllek rá... :lol:

vicky
hüha, mekkora poci :D nem is hiztál máshova? terhes kex, hááát. Petinél utolso honapőban nem volt, Davival meg jó ég tudja, miota nem. nagyobb is volt a hasam, mreg lustább is voltam :oops: nekünk asszema nő felül jött be, persze én semmit nem éreztem, csak apa :oops: de legalább neki jó volt. vagy csak őt élveztettem , amennyire mellé tudtam keveredni a hasamtol :oops:

dike
hallottam én is olyanrol, hogy a szervezet felkészül a pé-re, de aztám mégse löködik ki a petesejt. ekkor pár nap mulva ujra probálkozik a természet, vagy marad a köv.honap. jol elfáradhattok, én néha még a nyers hust se akarom megfogni, meg zavar a sertésszag, amikor fözöm a pörköltet. egy ideig nem is ettem hust, mert undoritonak találtam. persze ma már a finom rántott husi simán jöhet:)))

krsiz
akkor azért tüntél el kicsit, mert pé volt :lol:

kolibri
párod azért veletek karácsonyozik, ugye?

zsu
te is varrtál gobleineket, ugye? mostanában nincs kedved? ezeket ajándékba is adod?

ti is elpityeredtek minden szüléstörténeten? föleg ott, hogy: és akkor kicsusszant a mi ksi drágánk

krsiz
nekem maradt még vicus utrojábol, mert ,megszünt a barnám, meg amugy is 12.hétben vagyok. küldjem?

dokinál még nem voltam, majd 17-e körül, mert ugye az uh szerint egy héttel fiatalabb a baba, mint a vérzés szerint.

vicus
babaruhákatkértek karácsonyra?

gyugyi
buli van hétvégén, azé nem jössz? :lol:
szilveszteri piákat megvetted már? fiadnak sikerült ajándékot szerezni?

mofly
nálatok a spontán kizárva? nagy családjárás van karácsonykor?

pompom
meggyogyultatok?

gaby mizujs veletek? minnyá kiderül, piros vagy kék lesz - e a babaszoba :lol:

mami
kész csőd lesz nektek a karácsony, két bébivel képzele, de nem bánjátok gondolom :lol:

susy
te németül nyomtad a szülésznövel? kinjában az ember magyarul se tud...
Vendég

Kata :)
Ajándék csomagolás volt tegnap! Na meg a Zapának luxor-őrület... :lol:
Fiam végül egy focilabdát választott.
Szilveszteri pijjját nem veszem még meg, mert akkó' megiszom. :lol: :lol:
Tényleg nem éreztél terhesen? Én kétszer annyit..... :oops: Altesti vérbőség. 8) :wink:

KépKép
zapáné

Dike :D Szörnyű lehetett a disznóvágás, én még nem voltam soha, de nem is vágyom rá... :oops:

Gyugyi :D Vickynek volt baj a szemével, az enyém csak natúr elfárad estére ha sokat dolgozom. :oops: :lol: Lehet összekeverted? :roll: Vazze, vegyél magadnak egy literes begrét, abból már csak nem lötykölöd ki a kofít. :lol:

Mami :D Tök jó, hogy párod otthon van és tud segíteni. Az összeakasztós babakocsikat kipróbáltátok már? Bár lehet még túl korán kérdezem... :oops: :roll: Gratula az 1 hónaposokhoz! :wink:

Mofly :D Ezt a fekete 2 centis drótot még olvasni is rossz volt.... jaaaajjjj.... :shock: :oops:

Kolibri :D Jobban vagy már? Én pulcsit, inget vettem apának karira. Szerencséje hogy kap valamit, mert ezeket már vagy 1,5 hónapja megvettem. :D

Kata :D Nagyon édesek ezek a fiúk!! A nagy tanítja a kicsit járni... megzabálom. :D Mi is szoktunk lakást díszíteni, de idén még nálunk is kopasz a lakás. :? Apa épp ma panaszkodott kicsit, hogy k...va sok a dolga (melóügyben is) és hogy ne cseszegessem már a takarítással.... igaza van, elhallgatok... :oops:

Kukac :D Nem is tudtam hogy Te is ügyesen varrogatsz! :wink: Mikor láthatjuk az első plusz tesztedet????????????? :roll:

Susy :D Hát látom, akkor nem volt a legkönnyebb szülésed, de legalább elég hamar túlestél rajta. :wink: És most már a kezedben tarthatod a kicsikéteket! Gratula férjednek is, hogy ilyen édesen kitartott melletted a vajúdás alatt! :wink:

Vicky :D Nem semmi nagy a pocakod! Kitartás! :wink:
fenci

Hellobello... eltűntem... de MEVAN A KARÁCSONYFÁNK!!!! Oh jeeee...... :D No meg kész a mézes, meg halad a takarítás meg lemaradtam a gyilkos elmékről... elfelejtettem... húgyagyú vagyok... no ennyit magamról!!!

Suzy!!!!!!!! amikor néztem a képet Vinzentről, eszembe jutott, mennyit küzdöttetek a piciért, hogy mennyit reménykedtetek, hogy legen szívhang... Nagyon nagyon örülök, hogy végre a kezetekben tarthatjátok Vinzentet!!! A szüléstörténet tényleg nem egyszerű, sajnos a gyors szülés mindig fájadalmas (tapasztalat...), de később visszatekintve már tényleg nem fogsz rá emlékezni. (tapasztalat, pedig én is akkor ott azt mondtam soha többé max. császárral, visszavonom!!!). :D

Pkata! Édesek a skacok!!! még képet!!!!!!! :D

Vicky.. szép poci... nekem nem szállt le szülés előtt, csak úgy gondoltam szólok! :D

aztán............ nem tudom...... :?

Kép
Kép
sleepin

Sziasztok!

VIcky :D

Húúú, mekkora pocit növesztettél! 8) Csini kismami vagy! :wink:

Persze,hogy jobb babázni,mint takarítani, de jövő héten nem lesz időm. Szombat munkanap :evil: ,vasárnap pedig kirándulunk Etyekre. :lol: Nem jössz? Borokat kóstolunk,és sokat eszünk majd. 8)

Kata :D

Én is gobleineztem,de a vetélésem óta egy szemet sem készítettem el. :oops: Bár mostanában egyre többet gondolok arra,hogy folytatni kellene. :roll: Anyukámnak adom ajándékba a tájképet,amit készítettem,bár a párját még nem fejeztem be.

Sleepin :D

Hali! szépen haladsz a dolgokkal.Bende várja a Karácsonyt?Kiváncsi vagyok rá, hogy fog neki tetszeni.

Fenci :D

Pocifotó? Tőled is szeretnénk?Hogy vagy?

Jó éjt!Pusz

kobzoszsu

Látom mindenki pihizett a hétvégén. :D

Mi inkább ráhúztunk apával mégegyet. :wink: :oops:

Pkata
Ha már úgyis tudod a címem. :lol:

Zapáné
Nem csináltam görbét...csak a 10. naptól mértem de mint írtam nem valami mérvadóan. :? Mindegy.13. napon telihold volt, az pozitív...vagy nem? :lol:

Zsófi, Zsu
Én csak kötni tudok...sálat. :lol: Ennyi.
vizkriszisback

Szép jó reggelt! :lol:

Csak egy kis bekukk...

2 napot szabadságon vagyok,megpróbálok minden lényegeset megcsinálni,amit karácsony előtt kell, hátha már nem tudok többet itthon lenni karácsonyig.

Takarítok, ablakot pucolok, függönyt mosok, ajándékot csomagolok,mézes sütit sütök,és a ház környékét is rendbe kell tenni, tele van falevelekkel a pincelejáró és a terasz.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Pálinkásat :!:
Kép

Rohanok, de ezt meg kell mutatnom. A tegnapi extra adag gesztenyepüré megtette hatását!!
Mintagörbe! Szerintetek is megvolt a pé, ugye??:lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

KépKép
zapáné

Biztos megvolt!Szépen megy felfelé a görbe! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Zapáné
Az én görbém nem ilyen minta:36,5 volt a 16 cn-en a hőm. :shock: Na ez már aggasztó, ilyen sem volt még velem.Hívom is a de. a mezei nődokim és ha tudok, elmegyek uh-ra 11körül a lukas órámban.

Szép napot mindenkinek!!!
vizkriszisback

Sijasztok jányok

gud morning, hát nem írunk valami sokat mostanában de gondolom mindenkinek sok sok dolga van az ünnepekkel....a mi drága rokonaink idén a babákat kapták :wink: bár tegnap volt nagypapa szülinapja és digitális képkeretet kapott tőúlünk amit eddig mindig kiröhögtem és gagyi ajándéknak tartottam, de így hogy feltöltöttük rá a képeket töök jópofa lett és teljesen elolvadt tőle a büszke nagypapa, mondta ezt fogja jhordani fényképalbum helyett és majd ezt mutogatja mindnehun 8) hehe kár hogy konnektor is kell hozzá :wink:

köszönöm a tejcsis tanácsokat háááát ... már csak elvből probálkozom aszthiszem ebből már nem lesz tejcsárda.... de sebaj...háromhónapos korukig azért kapják minden tápi előtt a cicit aztán egy kis vitaminhoz igy is hoizzájutnak....Kata te mondtad ugye, hogy az ikerszopi bonyesz lehet?...nekem tök jól megy szopipárnával sőt még kényelmesebb is, mint a szimpla szopi ezért is bánt hogy nem megy, mert még olvasni is kitünően tudok ikerszoptatás közben :wink: na de sebajjj

Vicky te vagy a következő ugyeeee???juhuj ugy uzgulokkk...gyönyörűen szedtél fel cak pocakra te is lapos hassal jössz ki szinte :wink: a cicid is szép telt neked biztos lesz tejed :wink:

Sok csok mindenkinek
Vendég

kicist meg van tévedve a vonalzóm tegnap votunk egy hónaposak... :shock:
Vendég

Szép reggelt! :lol:

Szóval teszteltem. És haloványan, de ott a második csík, már száradás előtt látszott és a férjem is látta! :lol: Tegnap is teszteltem ám titokban, száradás után azon is volt csík, de azt a drága uram nem látta, így attól féltem, hogy csak odaképzelem. :oops: De a mai már egyértelműbb.

Lefotóztam, de a képen még annyira se látszik, mint élőben:
Kép

KépKép
zsófikukac

Szóval nekem még sose volt ilyen halovánka sem, úgyhogy most boldog vagyok. :lol: Holnap vérvétel, akkor úgyis kiderül! :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt! :lol:

Mofly!
nekem nem kellett Tapolcán szteroidot szednem... :roll:

Kolibri!
Szentestére zebrát kívánok neked! 8)

Ditke!
még 6 nap a + tesztig :D

Kata!
helyesek a skacok!3.-nak csajszit szeretnél? :roll: 8)

Kukac!
rajtad a topic szeme!!!!!!!!!!!!!hun az a teszt???????????????????????????????? :lol:
szépek a gobleinek :D

Suzy!
megható a szüléstörténeted...elkezdtem betojni ...pedig még van hátra pár hónapom :shock:

Dike!
bankett h sikerült? :P

Krisz!
ti is jól belehúztok apával :oops: :lol:
uhun kivi vagyok mit mondanak :roll:
telihold az jó :wink:

Zsu!
ilyen babával babáztál? 8)

Fenci!
hogy vagy?mikor is mész újra dokihoz? :roll:

Gyugyi!
szép görbe :lol:

Tavika!
jó házimunkázást :lol:

Vicky!
szép pocak!csini vagy 8)

Pénteken voltunk az új velencei wellnessfürdőben :lol: megpancsiztattam a babát 8) utána meg apa elvitt vacsizni egy csárdába :D

ma elkezdek ajándékot csomagolni :D függönymosás megvolt a múlt héten :D
Vendég

Kukac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én látom!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
hát még ha jön Gyugyi és megbuherálja :D
hű, ez olyan izgi!!!!
nekem is ilyen halvány volt!!!!!!! :lol:
halkan, de úgy örülök nektek :D

Mamika!
gratula az első hófordulóhoz :P :P :P :P :P
Vendég

Kukackám drááááággga :D Ezen bizony ott van a második csík, én is látom!!! :D Jajjj, nagyon örülök Neked és tudtam! :wink: Szorítok hogy a holnapi vérvétel és szép magas hcg-t mutasson! Majd Gyugyi anyánk feltuningolja a képet, Te kis titokban tesztelő! :lol: :lol:

Mami :D Nem vagy semmi, olyan jót nevettem, hogy még ikerszoptatás közben is tudsz olvasni.... :lol: :lol: Te vagy ám a mintamami, van időd mindenre! :D :lol: :wink:

Gyugyi :D Péd megvolt tuti, remélem elkaptátok! :lol: :oops: :lol:

Krisz :D Nekem mindig csak pé után 3 nappal kezdett emelkedni a hőm. Remélem azért eljutsz uh-ra.

Tavika :D Jó házimunkát Neked! :wink:

Én ma 2 hét után kimozdultam a lakásból. Bankba kellett mennem amit más nem tudott elintézni. Hamar megjártam, most meg már pihizek. :wink:

Zsu :D Hődet méred? Meddig dolgozol még kari előtt? Majd megkérdem párom csináljon fotót, de szerintem én kispocis mami vagyok, nem is értem ezen méretekkel rendelkező kisbabóm hol fér el... :oops: :lol: Aztán lehet majd beindul... :D

Csajok, már csak 5 nap meló a maival együtt.... :P
fenci

Vicuska!
Köszönöm, de csak halkan! :lol:

Mami!
Elképzeltem ezt a szoptatós képet, ahogy még olvasol is! :lol:
Gratulálok az 1 hónaphoz!! :lol:

Kolibri!
Én is zebrát kívánok Neked karácsonyra! :lol:

Viki!
Nagyon szép a pocid!!! :lol: Jó nagy! :wink:

Ditke!
Remélem 6 nap múlva Te is jó hírekkel jössz!!! :lol: ++++++++++

KépKép
zsófikukac

Vicus :D Pocid hogy van, nem feszül már? Nem félsz a fürdőzős fertőzésektől? :roll: :oops: Anno én is elhatároztam, hogy majd megyek úszni pocakosan.... most ha lehetne se tudom, hogy mennék-e, lehet még az usziban is félnék.... bár most hallottam épp egy barátnőmtől, hogy a Campone melletti új usziban van egy kimondottan kismamis medence, kismamis tornával, mozgással. Oda azért elmerészkedtem volna. De így már mindegy, marad a kádunk... :lol: Szombaton megyek legközelebb dokkerhez, már várom. :D Kicsi babóm olyan aktív az elmúlt néhány napban, hogy azon gondolkodom alszik-e valamikor, szinte állandóan mocorog a drága. :P

Kukac :D Érzel valamit? Remélem most nem dolgozol, hanem otthon vagy, ugyeeeee???? :wink:
fenci

Ja, Kukac, én is a 2 babóval ilyen halványat teszteltem, szóval bizti ott van(nak) a babók, kivi vagyok hányan vannak! Annyira örülök Neked, persze még csak halkan.... :D
fenci

Zsófi!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ÉN IS LÁTOM!!!!!!!!!! OTT VAN A CSÍK!!!!!!!!!

DRUKKOLOK NAGYON!!!!!

JAj de jó. Nagyon boldog karácsonyotok lesz! :wink:
csipcsab

Fenci!
Semmit nem érzek. Álmos vagyok, de csak azért, mert fél 5-kor csináltam a tesztet és utána olyan izgatott voltam, hogy nem tudtam elaludni. :lol:

KépKép
zsófikukac

Kukac! Én látom :wink: nekem is ilyesmi halvány volt 12. dpo-n :wink: :lol:

pussz, majd próbálok még jönni, most pihi, hoszsú volt az éjszaka :?

Kép
vickybabe

Viki, Csipcsab!
Köszönöm Nektek is! Olyan megható, hogy így örültök velem együtt!!! :lol:

Fenci!
Az előbb elfelejtettem válaszolni. Itthon vagyok, tanulok. Pénteken vizsgázom. :roll:

KépKép
zsófikukac

kukac!!! :lol:
megkukacosodtál, te drága, hát erre vászr mióta, jaj de jó!!! :lol:
én látom simán, ha élöben még erösebb, az tuti jóóóóó :lol: a legyszebb karácsonyi ajándék egy babás katalogus lesz :lol:

krisz
akkor ma elküldöm

dike
ha ma se jönnek az ujságok, sztem kérdezz rá a postán, ahova tartozol, lehet, elkeveredett az értesitö. nekünk volt olyan, hogy majdnem kidobtuk a reklámokkal együtt. én is rákérdezek azért. dokihoz mikor jössz?

vicus
nemtom, lányt akarok-e, lánynak érzem, de amikor megláttam a tezstet, egyböl arra gondoltam, jön a 3., ami természetesen fiu. 2 fiu után nekem egyértelmü, hogy ha gyerek, akkor az csakis fiu lehet. igazábol mindegy, meglepödnék, ha lány lenne, de megtartjuk mindenképp :lol:

viki, fenci
tudtok még lábkörmöt vágni?

gyugyi
modhattad volna, hogy a gesztenyepüré pé-t csinál, akkor itt mindenki azt enne :lol:

mami
szupermami vagy, hallod-e? probáld csak a szopit, de ha nem megy, nem a világvége, az a lényeg, hogy lelkileg biztonságban legyenek, nem pedig az, mit esznek (persze az is, csak nem annyira)

nati
nem jelentkezel vissza más profillal, már vonalzoval?

gröni, babcsi
karácsonyi képet azért dobjatok ám! :D

ticsi, tünde
nektek hogy megy a sütés a két gyerköccel?

csüt megyxek a vérvétel leletért meg a rákszürés leletért, bár doki szerint nem biztos, hogy a rákszürést tudják értékelni, mert 4 hete hagytam abba akkor a szopit és lehet, hogy még bekever. 12.heti uh-ra is csüt akarok menni, para vagyok igy 3.gyereknél...
Vendég

Zsófi, gratulálok a szépséges csíkodhoz! :)

Most csak ennyi sajna, rohannom kell, de nagyon jó volt benézni és látni egy pozitív tesztet. :)
Vendég

Suliból......

Kukac :)
Még ezen a ratyi gépen is látom!!!! :D :D :D
Hazamegyek, megbuherom! olllyan csíkot csinálok Neked, hogy ihajjj!!! :wink:

Mami :)
Istenke éltesse a drága Nagypapit! :D

Fenci :)
Ekaptuk! :wink: :oops:

Vicuska :)
Lesz majd Hozzád OFF kérdésem. Asszem, majd priviben, otthonról. (Ribancmacsk a sírba visz. Többször kelünk éjszaka, mint hajdanán szoptatós koromban! :) )

Mennem kell, dolog van. :?

Este jövök, ha a Zapa géphez enged! :wink:

KépKép
zapáné

Sziasztok, kicsit eltűntem :oops: tartozom pocakfotóval :oops:
ma voltunk UH-n és terhesgondozáson. AFP eredményem jó :D UH sztk-ban két percig tartott :evil: még a baba hossza sincs rajta a leleten :? csak, fej, has és mellkas körfogat és combcsont. A lényeg minden rendben manóval. Rákérdeztem, hogy meg lehet nézni a nemét, erre csak azt mondta kicsim még :evil: hát két perc alatt biztos nem is próbálta kideríteni. Azért jó volt látni, még ha rövid időre is :P Sebaj, megyünk a diagnosztikai központba 22-én

ígérem visszaolvasok pár oldalt hamarosan, és reagálok is :oops:

Kép
gaby25

Hali!

Krisz :D

Te sálat tudsz kötni? De jó! Én meg azt nem tudok. Akkor mindenkit ellátsz télére sállal? Voltál Uh-n?

Tavi :D

Jó munkát, de azért a szabidon pihenj is egy kicsit!

Jó a görbuszos, szépen növekszik felfelé. Biztos megvolt a pé. :lol:
Aztán megint el fog indulni lefelé?

Mami :D

Szuper csaj vagy te! ikrek szopija közben még olvasni is tudsz? :)

Zsófi :D

Én is látom. Haloványan, de majd Gyugyi úgyis megbuherálja szép erőssé. Holnapra nagy Hcg-t kívánok!

Vicus :D

Milyen babával?? A párom egyik volt munkatársának a 19 hónapos kislányával, Fruzsival voltam. Szép programotok volt hétvégén. :wink:
Pocifotó?

Fenci :D

Mérem a hőmet, görbuszt majd rakok. Ezen a héten még szomabton is munka van. Vasárnap munkahelyi kötelező kirándulás Etyekre. Aztán hétfő az utolsó munaknapom, keddtől ugyanis szabin vagyok január 5-ig. :lol:
Várjuk a pocifotót!

Vicky :D

Mit csináltál éjszaka alvás helyett? Jóslófájások voltak?

Gaby :D

Szia, te eltűnt lány! Tőled is várjuk a pocakfotót!

A többi mamitól pedig a gyerkőcökről kérünk.

kobzoszsu

Kukac :P

Ott van az, nincs mese!!!!!! Nekem is ultra halvány teszttel kezdődött, sőt, két nega teszttel!++++++++++++

Fencike :P

Ég a pofám, hogy te többször kértél Lencus-fotot én meg jó trehány vagyok :oops:
Örülök neked is nagyon, szépen pihengessél, olvasgassál. Ja, usziba végül én sem mertem menni...

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, hogy csak így, ismeretlenül Rátok török... Lenne egy kérdésem, és gondoltam, talán jártasabbak vagytok a témában. Terhességi tesztek....
Próbálom röviden.. Szóval tegnap erős hányinger és cicifájás. Piri 2 nap múlva esedékes. Ma reggel Lilly teszt (25-ös érz.), és nagyon-nagyon halvány pozitív. De annyira, hogy akár negatívnak is nézhetném. (talán csak én képzeltem oda...) Ráadásul picit foltos is lett valamiért... Rohantam a gyógyszertárba. Qupido (10-es érz.) negatív. Ha Lilim (nem első, hanem második vizeletből) mégis poz., akkor hogy lehet, hogy az érzékenyebb Qupido negatív lett később? Mi a véleményetek? Köszönöm szépen :D
mandarin7

Mami :P

Tündériek ezek a kis cummázósok!!!!! Szépek!

Szoptatásra sajnos fájdalom az egyetlen és legtutibb ötlet a rádcsatlakozás. Kösd mindkettőt magadra :wink: Nekem is volt ilyen az elején, max30 -akat tudott enni, én kiböjtöltem, hogy ágyba hevertem és, amikor csak megnyösszent mellre dobtam. Na, nem mondom, hogy kellemes volt enyhén kisebesedett cicikkel, de még ma is szopi. Amúgy a hozzátáplálás a legnagyobb csapda, mert kevesebb keresletet mutat a cicik felé, így háááát tuti nem gyarapszik a tejmennyiség. Az első 3 nap hevimetál, kb. ennyi kell az átálláshoz(agyalapi mirigy és magának a cicinek), addig van sírás, mert ugye éhezés is van. De ha ezt kiböjtölöd, bejön, Ha nem azt is megértem, mert ugye idegtépő a sírást hallgatni, hosszú távon viszont megéri. Az a Maria Gouth Szoptatás című könyve egy jó könyv. Ha gondolod vetesd ,eg apával, de nagyjábul összefoglaltam a lényegét :lol: :lol: :lol: :wink:
Hát ennyi, pusszantás

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok!
Néha beleolvasok a topikba,de idöm az nem sok, nagyjából tudom csak kivel mi van.
Mi jól vagyunk, igaz fáradtan, nappal kisangyal a drágám éjjel meg az istennek se akar aludni! :? :shock:

Vicky!
Szép a pocid, csini vagy! :P Nemsokára felöled halljuk a jó híreket!!! :D
Tényleg nem volt egyszerü, de szerencsére az ember hamar elfelejti és csak a szép marad meg!!! :wink:

Kata!
Igen németül társalogtunk. Már ha annak lehet nevezni a tömondatokat,amit két fájás között ki tudtam nyögni... :x

Mami!
Nagyon ügyik vagytok, hogy minden rendben megy. Nem tudom két gyerekkel hogy bírnám, az éjszakázás eggyel is elég!! :oops: 8)

Sleepin!
Igen, elég rögös volt az út!De megérte! :lol: :lol:
Amúgy mikor már a vége felé jártam én is mondtam, hogy akár meg is császározhatnak,mert már nem bírom! :?

Fenci, Vicuska!
Örülök, hogy jól vagytok. Kérünk pocifotókat!!!

ZSófi!
Szerintem is sikerült!!!!!!!!!! Majd erösebb lesz pár nap múlva az a csík!! :lol: :wink: :wink:
susy75

Babás kismamiktól kérdezném, hogy normális , hogy a kismanóm nappal tényleg csak eszik,meg alszik és este 9-10 körül kipattan a szeme és nem hajlandó hajnal 3 elött elaludni.
Nem mondom, hogy aludja át az éjszkaát, de éjjel másfél óránként szopik valamennyit, utánna bukik, sír,megint szopik, valszeg a hasa is fáj. Már csodálkozom, hogyan tud egyhuzamban 6 órát fennt lenni.
Nappal kb 3-4 óránként eszik, nem tudok vele mit csinálni húzza a lóbört, és ezután az éjszaka persze rémálom.
Másnál is volt ilyen? Valami ötlet? :idea:
susy75

Pár új fotó!
Kép Kép Kép
susy75

Ja és még annyit, hogy hajnal 3-4 körül elalszik és 11-ig kb. két szopiszünettel nyugiba van. Ez azt jelenti, hogy mi is csak ekkor tudunk aludni, szóval a nap nálunk délben kezdödik,mert hamarabb fel se tudnék kelni! :? :roll:
susy75

Suzy! Nappal legyen fény, este ne!!! csak akkor kapcsolj lámpát, ha nagyon muszáj. tudnia kell, hogy akkor alvás van. Sajnos sok helyen olvastam ilyen fordított babáról. Én sosem kapcsoltam lámpát éjjel. Amúgypedig be fog állni az alvás dologgal. Nekem nappal nem akart aludni Bende. :D az sem sokkal jobb, mert esélyem nem volt bármit is csinálni. No de csak egy keveset kell így kibírni, aztán tényleg beáll az alvás dologgal. Most még biztos nagyon bejátszik a hasfájás is. Ezen a téren én tornáztatós típus vagyok. Fel a lábakat pocóhoz 3 mp, majd kinyújt....

Kukackám!!! Hát csak így tovább!!! Erősödjön az a csík!!! :D Dugitesztelős... :D

Mami, Te tényleg nem vagy semmi ikerszopi + olvasás... :D Édesek a Picúrok!!!!!! :D

Gaby, örülök, hogy minden rendben. Nekem sem mondták meg csak a 18. heti UHn a nemét. Ja és egy idő után már nem mérnek hosszt, mert nem tudnak, nem látják egyben... Szerintem innentől már nem fogják mondani.

Zsu! Hát én is kíváncsi vagyok, mit fog szólni, eddig nem nagyon hatotta meg Őt a karácsonyfa, de lehet az itthonihoz máshogy fog viszoNYÚLni. Remélem nem akarja majd túl közelről megnézni. :D

Nos megint nem tudom, volt-e még valami... tuti... :roll:

Kép
Kép
sleepin

Zsófi teszt. Talán jobban láccik! :)

Kép

Drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gtünde

Napot!

Zsófi!

Én is látom biza! Hú nagyon kivi vok, hozzál uhus képet, majd mi megmondjuk hányan vannak! :lol: :lol: :lol:
Orvosoknak nem hiszünk...

Suzy

Olvastam, és újra szültem ...Árpit... nagy nagy vállveregetés! Az éjszakához nem tok hozzászólni, mert vmi jótanács nekem is kéne...hasonó a cipő, nekem fürdés után, vacsi után alszik egy órát, és 10kor kipattan a szeme, és dumákolásba kezd...ma próbálkozunk 5 után nem alhat...hátha bejön...majd beszámolok.

Zsu

Miért akarsz intézetet váltani, lemaradtam...mégsem lesz támogatás? Dottore sírni fog... :cry: :cry: :cry:

Mami

Smsben jobban megy, ide ritkán ugrok, de olvasok...az ágyban fekvést nem nekem találták ki, én ha a láz ledönt se bírok 1 napnál többet benne lenni, zabszem van a seggemben az tuti. Zabálni valók vagytok ikrileg...Flóra stippi stopp Ádinak! :lol: :lol: :lol:

Vicuska

Ne parázz, annyira fáj, hogy úgysem írható le szavakkal, és annyira szép, hogy ezerszer átélnéd...

Nati

Én is, én is küldök egy hatalmasat!
Kép
Gyere vissza!

Tavika

Jó takarítást, ránk is ránk férne, de a levelekkel szerencsém van, a völgyben állandóan fúj a szél, a szomszéd nádkerítésén akadt fenn az összes, ami tőlünk ment... :oops: :oops: :oops:

Gyugyi

Ez a görbe nagyon tuti, ha csak emelkedő lesz, remélem lősz egy tesztet!

Gaby

Várjuk a képet, rég láttunk picimanóspocakbanit...

Tüncsi

Táblagyártó királynő vagy...hogy csinálod? Én keresem a szabad perceket, és élvezem a csukottszemes csendet!

Sütikkel sehol nem állok, pedig mézest én is szeretnék, meg bejglit, meg ki kőne találni a karácsonyi menüt, hogy beszerezzem a hozzávalókat...takarítás óne, ajándék óne, fa az má van...a díszeimet megették a molyok...ez a karácsony kivételes lesz...minden és semmi...tavaly karácsonykor a fa alatt azt kívántam jövőre eggyel többen legyünk, bejött, a párom azt mondta ezt a kívánságot egyelőre hagyjam... :lol: :lol: :lol:
ki kell találnom vmi újat.
Bár jó lenne, ha még az idén sikerülne meggyógyulni...Árpi van a legjobban, ő a magas lázzal kiűzte a vírust, igaz kapott egy csomó szurit, szegény...Ádi náthás, rekedt, apjuknak má a homloküregében trónol a cucc, ízérzék nuku, tök mindegy mit főzök, nekem meg nincs hangom...hogy lesz így mennyből az angyal a fa alatt?

Éjszaka fogunk karácsonyfát díszíteni, lefotózom majd a kisemberek arcát, hogy teccett...

Ja keresztelő madárcsicsergéses tavaszra halasztva...betegen nem ment, most meg má a keresztanyu mindennapos a csajszival...LESZ HAMAROSAN EGY KERESZTLÁNYOM!!!!!!!!!!!!!!

Zsófi! Beindítod a teszthullámot, és ezek után már csak pozitív jöhet...

Mandarin

Tesztelj holnapután reggel, első pisiből, addigra erősödni kell, ha van vmi...én ezekhez az érzékenységekehez nem értek, és nem is hiszek benne, mert pl nekem a clearblue a 11. dpon extra halványan lett pozi, és másnap a vérvétel 316os hcgt mutatott...a clearbluet a legjobbnak tartottam, aztán kiderült az 50es, hát ennyit erről!
Én is lilyztem a 2. gyereknél, a 28. napon, alig volt vmi, és igazán egyértelmű a 32. napon lett, most nem volt vérvétel.
Türelem zebrát terem! :lol: :lol: :lol:

Kép
ticsimû

Sleepin!
Köszi a válaszodat!
Védönö se tudott nagyon mit mondani, majd kialakul a jelszó! :? :?
Azegy dolog, hogy nem alszok, ahhoz már hozzászoktam. Hanem iszonyat sok türelem kell, hogy 6 óra hosszán keresztül mást se csináljak csak szopi, büfi, nyugtatás, ringatás, aztán megint elöröl. :cry: Tegnap ez este 9-töl hajnal 3-ig ment.

Akkor este is hamarabb fektesem le a sötét szobába? Mert amúgy kb 9-10 ig itt van velünk a nappaliban, halvány fénynél,mert a hálónk az emeleten van.
susy75

Mindenkinek nagyon köszönöm! :lol: És drukkoljatok holnapra! :wink:

Gtünde!
Külön köszi a megbuherálást, így jobban látszik! :wink:

Ticsi!
Holnap még nem fogunk babákat számolgatni, majd csak legközelebb! :wink:

Susy!
Gyönyörű a kisfiad!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Suzy

Ami nekem bejött mostanában, de nagyon óckodtam tőle (et hogy kő írni?)
Azt mondták a hasfájós babáknak jobb a hason alvás...könnyebben pukizik...hát ebben lehet vmi, bár Árpinál nem mertem kipróbálni, most Ádinál alkalmazom, az első pár éjszaka anya, mint légzésfigyelő működött, de most már oké, tudom, hogy forgatja, tartja a fejét...
Érdekes mód, ha nyűgi és hasra tezsem megkönnyebbülve sóhajt és elalszik...

Kép
ticsimû

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?