Jó reggelt!
Nika
Gratulálok!Nagyon nagyon gyönyörű a kisfiad!
Mamen
ÉS ezt évekig nem vették észre?!
Nézz utána aTB-ben is, mert a végén majd széttárják a karjukat,és semmi pénzt nem fogsz kapni!!!
Bea
Tegnap reggel átmentünk Veresre a gyerekorvoshoz.Egy nagyon aranyos bácsika az ottani orvos.Megnézte Mátét,már amennyire megtudta,mert az Én nagybetegfiam egy pillanatra sem bír megállni
Szóval szerencsére semmi komoly.Kapott gyógyszert
,és ha minden rendben van akkor hétfőn mármehet dolgozni
Írt fel neki antibiotikumot is,de azt mondta,hogy csak akkor adjam neki,ha belázasodik...Délután már lázasan ébredt...
Sebaj,hétfőig kikúrálom ,remélem.Igaz,hogy ezek a betegségek soha nem jönnek jókor,de most meg...Szombaton két vizsgám lesz.És már nem tudom tovább tolni egyiket sem.Jövőhéten már február,kezdődik a köv .félév
Láz:
Van egy gyerekbetegséges könyvem. Abban azt írják,hogy a :
" A kisebb hőemelkedések- 37,2 vagy akár 37,4°c -ig-gyakran nem betegséget jeleznek,hanem a gyereke aktivítását,vagy azt,hogy meleg van a szobában."
Az,hogy aggódsz megteljesen normális!!Anyukád is aggódott,csak már nem emlékszik rá
Én még most is betudok "pánikolni",ha Máté beteg.(Pedig Ő már szerencsére,néha mondja,hogy fáj,szúr, vagy bizsereg.)
De igazából azért teszi az ember idegeit próbára, mert tehetetlennek érzi magát.Amikor nem tudom,hogy mi a baja,és látom szegényen,hogy nincs jól.
Meli (és a többiek )
Hálós bugyi:
Gyógyszertár,gyógysegbolt
A TENÁnak van tuti!Azt hiszem 10 db-os csomagban.Próbáltam megnézni a neten,de levették,a gyógyszertörvényekre hivatkozva
Mellszívó:
CHICCOT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Nekem az van.Soha többet.Nem lehet rendesen szétszedni apumpa részét,és bebüdödsödik a tej.Az hagyján,nade utána mindenféle bacik,baktériumok,melegágya.És büdös!!!
Az AVENT tényleg jó.És olcsóbb is mint a Chicco.Sőt,sokkal több a hozzá csatlakoztatható kiegészítő.(Tejgyüjtő tasak talppal,cumisüveg,pohár)
PESZTRONKA
Ez egy olyan készülék,ami tartalmaz egy mellszívót és egy orrszívót.Elektromos!
http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=663577
http://www.tiva-med.hu/baba/kezimellszivok.htm
Az én véleményem:
Először szerintem vegyél,vegyetek egyegyszerűt.Ha nem akarsz elektromosat,akkor az AVENTNEK van csak mellszívója pohárral.
Ha úgy érzed,hogy van annyi tejed,hogy muszály (fejni mindig kell,mert a pangó tejtől begyulladnak a tejcsatornák) egy komolyabb, akkor érdemes venni vagy kiegészíteni az alapkészüléket.
Nekem pl.annyi tejem volt csakamit Máté megevett.A 10hónap alatt kb.2 zacskó tejettudtam lefagyasztani.A mellszívó meg szépen ,csak pihent a szekrénybe=felesleges pénzkidobás volt...
Úgyis a kereslet-kínálat fogja meghatározni,hogy mennyi tejed lesz.(naaaa,látszik,hogy éppen külkert tanulok
)
A lényeg a sok folyadék (lehetőleg ne savas:alma,narancs),és a rendszeres evés.Nem a szülésután kell elkezdeni fogyózni,mert hipp-hopp,volt tej nincs tej...
Ami még jó tejserkentő a sör,persze az alkoholmentes
Kis_plutó
XXX
Üdv a klubban!!!
Laktoherb
Én a kórházban akkor kezdtem el inni,amikor már belövelt a tejem.Na akkor úgy éreztem mintha két medicinlabdát tettek volna a mellkasomra.A csillagokat láttam kifejezés szerintem nem elég rá
Persze a nővérke segített
,ha lett volna erőm biztos felrugom...
Tök jó ,hogy helyben tudsz szülni!!
Én pont tegnap olvastam itt a bbneten,hogy az én orvosom mivel nem alkalmazott,hanem bejáró orvos a kórházba ,idén állítólag már nem vezethet szülést...
Mondjuk ahogy a dolgok állnak,egyhamarnem iskészülök szülni,de ezek szerint elképzelhető,hogy nézhetek másik orvos után...Azért lassan 10 év után nehéz döntés lesz
Hoppá
Sajnálom.
Én sem leszek Sziszi társa.A hőm 37.1, piri még nem ért ide,de rózsika már itt dörömből az ajtóban
Marad Candi!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++
Anyusziszi
Milyen edzésen voltál?!
Így ,hogy ez a hónap nekem már ugrott,én is ellátogatok Gödöllőre.Van ott egy edzőterem.Jót fog tenni