Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
De jó, hogy előkerültél Ági, az elszállt üzimben többek közt egy két hívó szó is volt feléd, de zek szerint Te így is meghallottad.
Az meg egyenest öröm, hogy ilyen jó helyetesítőd lesz, így gondolom abszolút nem rossz érzés otthon maradni.
A net az jó dolog otthon, ésúgy már tényleg menetrendszerű lehetsz Te is.
Meli: nem dolgozom jelenleg,úgy néz ki tél van, kertészkedés nuku, addig keresgéle én más elfoglaltságot,nem túl nagy sikerrel sajna.
Bea: na akkor minden érthető, ha Apa volt,de visszaírhatott volna :wink:
Érzelmeid még mindig változatlanok?
Kata: +++++++++ holnap reggelre!
Dóri, Viki: ha van egy percnyi időtök kukkantsatok be Ti islégyszi-légyszi.
Gabi: Tesónak üdv és puszi. Fini lehet ez a krumpli, lehet én is gyártok az oldalas mellé, most megkívántattad velem is.
Esztit tessékmég maradásra bírni,addig van aranyélete,míg odabennt van, aztán jönnek a munkás hétköznapok, szopi, büfi, kaki...stb.
Málna: :?:
Na megyek sütögetni a pecsenyémet :D

Andi
candi

Most nézem, Musz, már te is több, mint 28 hetes vagy!! Hihetetlen, hogy megy az idő. Pedig nem is olyan régen még apa elé tetted a gólyát, igaz? (ha nem tévedek, te voltál).

Plutó, szinte már csak EGY HÓNAPOD van hátra. Tényleg nagyon gyorsan megy az idő. (É ilyenkor jön elő, hogy én kb 3 héttel lettem volna később, mint te :cry: ) De nem baj, ha a sors így akarta, nincs mit tenni. Majd összejön...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Jajj Kata ne szomorkodj, tudom könnyű ezt mondani, viszont mire a pici megszületett volna, biztosan beköltözik megint valaki a pocidba, és ezúttal minden rendben lesz, úgy kell lennie :wink: :wink:
Már lehet, hogy a héten egy poz. teszt boldog tulajdonosa leszel, tőlem is megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Musz
a babának amit én összeraktam
- hosszú ujjú body
- tipegő, nekünk ez is hosszú ujjas
- pelus egy eldobható
- 1 db textil amit a kisarca elé szoktunk tenni ha kimegyünk a levegőre
-overall, nekünk ez 2 részes
- sapka ez nekünk 1 db vékony pamut és rá 1 db kötött
- pléd
- babahordozó

A másik két gyerkőcöt pólyában hoztam haza ők a tipegőre kaptak egy kötött kocsikabátot, úgy a pólya és azt beletekerték a plédbe :wink:

Persze a kötött az bármi más jó, de nekem anyósom mindíg azt mondta abban kell hazahozni, viszont utána pl. a kötött sapit nem is használtuk :shock: :shock: :shock:

Ha igaz csütörtökön hozzák a babakocsinkat :wink: :wink: :wink:
Bergon lesz :D :D
Ja és változott a kórházi helyzet is, jó, hogy hétről-hétre más és más, remélem ez már marad, szóval márc. végéig megy a szülészet, és márc. 15-ig lesz felvétel.
Nekem ez nagyon jó hír :D :D :D :D
febr. 15-től kell fizetni a napi díjat 300 ft/nap, bár a neten pont a múlt héten olvastam, hogy ez a szülő nőkre nem vonatkozik, de mindegy. Ennyit bőven megér, hogy helyben szüljek :wink: :wink:

A másik a dokim a jövő héten szabin lesz, így megpróbálok csütörtökön lemenni és mindent elintézni. Remélem a kenettel sem fognak szórakozni, hogy korai :shock: ugyanis hozzám a jövő hét folyamán más orvos nem nyúl kenetvétel szempontjából az tuti :oops: :oops:

na jó éjszakát mindenkinek, ma már nem leszek :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

örülök,hogy mindenkivel minden rendben.Nálunk Máté megint köhög és lázas :twisted: ...
Nem is maradok most sokáig,csak a listához szeretnék hozzászólni.
Amit Kis_plutó írt teljesen helytálló.Egy pár dologgal egészíteném ki,vagy ajánlanék mást,na nem veszitek rossznéven.

-Vatta helyett Gabi is írta a betétet.TENA a legnagyobbat vegyétek ,mert fog kellenni :wink:
-Tisztálkodó szereknél semmi esetre sem szabad használni intim mosakodót.
Ami nagyon jó,főleg akinek gátmetszés lesz, az a Lifebouy a NATUR!!És az Aloe First.
-Házassági anyakönyvi kivonat.Érdeklődjetek a kórházban,mert vannak intézmények ahol 30 napnál régebbit nem fogadnak el!!
-Gátsebeseknek ülőgyűrű :wink:
-én már a kórházban elkezdtem inni a Laktoherbet

A babának:
Kórház függő.Nekem semmit nem kellett vinnem.Adtak pelust,popsitörlőt,krémet,textilpelust,rucit.Csak akkor kellett bevinni ruhát, amikor már jöttünk haza.

Viszont pl.pici zoknit a kezére azt vigyetek.Annyira pici a kezük,hogy a körmüket elég rumlis levágni,vagy lerágni.Viszont zoknival a kezén nem tudja összekarmolni az arcát.

És akkor még egy gondolat a csomagolásról :)
Július 30-án vettem meg minden kórházi motyómat...Aznap még voltam NST-n,a dokim azt mondta bőven van időm mert még fent van a hasam...1-én hajnali kettőkor kezdtem összepakolni a cuccomat 5 perces fájásokkal... :lol: :lol:
Szóval még mindenki ráér,kivéve Gabit :wink:

Puszi.Holnap majd megpróbálok benézni

málna2162

Málna, szegény Máté. Neki is jobbulást kívánok. De neked is már csak 3 nap a tesztig... Valami (meg)érzés?

Kép

Kép

hoppá

Jó éjt mára, holnap jövök a teszteredménnyel, persze ha addig nem jelenik meg piri. szorítsatok!

Kép

Kép

hoppá

Málna
jobbulást Máténak.
Most már értem miért mondogattad Beának, hogy csomagol e már :D :D :D Nekem eddig mindíg megvolt a pakkom időre. Anyu mikor Adrit vártuk mindenképp ki akart pakoltatni, hogy hetek alatt minden olyan lesz mintha a kutya szájából húznák ki :shock: :shock: de nem hagytam magamat :wink: :wink:

Köszi a kiegészítést. :wink: :wink:

a Laktoherbhez annyit tennék hozzá, hogy nem minden esetben szerencsés használni. nekem elég kicsik a cicijeim, és ahogy elkezdtem inni nagyon becsomósodott. Teljesen bedurrantak tőle a cickóim, úgy kellett segítséget kérnem, hogy masszírozzák át, mert nekem egyedül nem ment.
olyan csomók voltak benne.......

Nálunk nem is szeretik, de szerencsére anélkül is volt bőven tejcsim :wink: :wink: :wink: Remélem most is lesz.

Na tényleg jó éjszakát!!!

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Mindenkinek!!Jó késő van már!!! :x
Na mindegy!!Ádi már alszik!!Sajna anyu úgy látta rajta,hogy lázas,de 37,5öt mértünk csak!Aztán később márcsak 36,05öt popsiban,ugye onnan meg le kell vonni a 0,5-öt!!Úgy,hogy lekopogom nincs semmi gáz!!de,hogy én MENNYIRE aggodalmas anyuka lettem!!Hihetetlen!Anyu aztmondta,hogy előre sajnál!!Hát ez van.........!!
Én is tudnék irni egy listát neked Meli de nemteszem,mert már a lányok felvilágositottak!!Jókat irtak,hallgass rájuk!!
Tudjátok mire vagyok nagyon kiváncsi???Hogy még melyik kórházban kérnek pénzt az epidurálisért!!!!Vagy csak a MÁV ilyen lehúzós??
Plutó!Nem furcsa,hogy Esztike mindjárt itt kinnt lesz?Akartok majd még egy negyediket?
Nemtudom,hogy mi lehet a Nikával!!!!!Vajon mikor jöhet ki?Vagy már vajon kijöttek?
Na mindegy!!Majd csak jelentkezik!
Most ennyi voltam,megyek fogatmosni,és elborulk!!Ja!!Nem,még előtte fejek egy kicsit!
Jó éjt!

Kép
bea27

Hello,

teszt:NEGATÍV. :cry: Hajnali 4.20-kor csináltam, akkor mértem a hőmet is: 37.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!!!!

Hoppá
nem lehet, hogy még mindíg korai volt a teszt????
A hőd a stabil, továbbra is megy a drukkk+++++++++++++

Bea
nem szeretnénk több gyereket.
Anygilag, érzelmileg minden szempontból úgy éreztük 3 még belefér, és nekik maximálisan meg szeretnénk adni mindent :wink: :wink: :wink:
A másik dolog azért 10 év alatt volt 5 terhességem, volt ugye rövidebb is, de volt. Na én úgy gondolom azért az én szervezetemet sem szeretném már jobban lestrapálni. Ugye a terhességek mellett meg Adri 21 hónapig Krisztike 18 hónapig szopizott :D :D :D reméljük Esztike is ilyen ügyi lest :wink: :wink: Szóval még csak fog merülni, és én később is olyan anyukájuk szeretnék lenni aki bármikor bármit képes velük csinálni, nem úgy most egy hosszabb séta és kész vagyok, ha nem elfáradva, akkor "lelkileg", hogy mikor pisilhetek végre :oops: :oops:
Amikor Krisztit vártam Adrikával szánkóztunk így utolsó idősen, fociztunk, most ott esnék össze :oops: :oops: Olyan mintha nem is az én csontjaim lennének. :oops: :oops: :oops:
Nem nyagfogni akartam, bocsánat. Szeretek terhes lenni, de nagyon várom már, hogy kibújjon ez a pici. :wink: :wink:

Többiek ti is írjatok sokat!!!!

Szerintem csak délután leszek legközelebb, addig is szép napot mindenkinek!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!!!
Jó reggelt!!!

Először is Kata,én sem keserednék el,amíg ilyen klassz a hőd és a mensi sehol,addig ugye nincs gond!!!!!!A ciklusodból még mindig van 2 nap,addig még tesztelj,ha marad a hőd!!!És reméljük,az már ++++lesz!!!!

Gabi és Málna,nagyon köszi a bőséges listát,nagyon hasznos dolgok vannak benne!!!!2 kérdésem van:ezt a hálós,eldobható bugyeszt hol lehet kapni?És a másik,a mellszívó pumpás vagy elektromos a jobb???Az unokatesómnak elektromos van,ő esküszik rá,de hallottam már pro és kontra,szóval érdekel a ti véleményetek is!!!!Ez persze minden anyucinak szólt!!!Bea,te milyennel szívod?????
Azt hiszem egyenlőre nincs több kérdésem,de amíg összepakolok biztos kialakul még néhány!!!!A listát pedig elmentettem.....

Gabi,szerintem már az is dícséretes a mai világban(bocs,nem akarok közhelyes lenni)hogy 3 gyereket mer vállalni egy pár és őket tisztességesen felneveli!!!!!!És nem csak az anyagi dolgok miatt,de persze tudom,hogy ez itt a fő szempont sajnos!!!És ezért vagyok felháborodva,hogy az anyukákat mennyire nem támogatják és hogy a családi pótlék a béka segge alatt van....magyarul,hogy a tisztességes,családszerető magyarokat nem támogatják ösztönzőleg minél több gyerek vállalására!!!!!Pedig nekünk kellene szaporodnunk-csúnya szó-nem pedig hamarosan kisebbséggé válnunk!!!Bocsi,de kibukott!!!!

Málna,sajnálom,hogy Máté megint beteg kicsit!!!!Biztos a bölcsiben elkapott valamit!!!!!Vigyázzatok magatokra!!!Felénk hasmenéses vírus garázdálkodik...remélem én nem szedem be :evil:

Bea,szerintem minden kórházban fizetős az EDA!Én is a Máv-ban szülök majd!!!Vannak még tapasztalataid,jók és rosszak is érdekelnek,csak hogy mire figyeljek!!!!!!

Na puszi mindenkinek!!!!!!Majd még jövök!

Kép Kép
meli1118

Meli
hát én nagyon sokat nem fejtem.
Adrival csak sima pumpás kézi volt, na az nagyon sokat nem ért, viszont hirtelen a kórházban olyan volt.
Közben ugye szült a tesóm, neki vákumos mellszívója volt, amit nagyon dicsért, így én is olyat vettem. Chicco tipusút :wink:
Nekem ezekről van tapasztalatom.
Tesóm később vett elektromosat is, nem tudom milyen tipusút, majd ő megírja, azt nagyon szereti. Mondjuk ő leadásra is sok tejcsit fejt :wink: :wink: :wink: :wink:

Ja, az elektromos elég hangos tudtommal.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült a terheléses vércukor vizsgálatot elvégezni, mert nem fogadták el sem a beutalómat, sem a TAJ kártyámat. :twisted: Öt éve, amikor férjhez mentem megkérdeztem, hogy át kell-e íratni a nevemet és azt mondták, hogy NEM. Azóta volt két műtétem és jópár vizsgálatom, mindenhol elfogadták. (persze lehet, hogy attól nem érvényes) Ráadásul a beutalómon szereplő sorszám sem felelt meg a hölgynek, mert az csak kétjegyű volt éa nem öt. :twisted: Már kidühöngtem magam, de gondoltam jó ha tudjátok ti is: öt számjegyű napló sorszám kell a beutalóra. :D

Hoppá, a remény hal meg utoljára! először nekem is negatív lett (kétszer) pedig már meg kellett volna jönnie. Csak pár nappal utána lettem pozitív. Kitartást!!! :wink:

Üdv mindenkinek: Mamen
mamen

Gabi,köszi a további infot!!!!!

Mamen,ez jó idegesítő lehetett!!!!!!Remélem egyébként jól vagytok!!!!!Mikor mész legközelebb UH-ra?Kisbabó talán már nem lesz olyan szemérmes és megmutatja mi van a lábai között!!!!

Most indulok dolgozni,délután nem hiszem hogy lesz időm jönni,talán este még benézek!!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Helló Belló!!
Meli itt nyilvánosan nemakarom a MÁV kórházat kibeszélni,de megirom neked majd privibe,vagy e-mailben,vagy msnen,hogy mire figyelj oda majd!! :wink:
Egyébként csak annyit,hogy én igy utólag úgy vagyok vele,hogy a szülőszobában "fényesre volt nyalva a hátsóm",de az osztályon meg szinte sz@rtak rám!! :x A többit majd elmesélem!! :wink:
Málna!Hogy van a kis Máté??
Candi!!Hol vagy??Napok óta nem beszéltünk!
Dóri!!Te?????????????
Többiek??
Plutó!Köszi a választ!!És egyetértek veled!!
Mi is még max.egyet akarunk,aztán kész!!
Hoppá!!Nyugi!!Kitartás!Igaza van a Melinek,hogy addig amig olyan jó a hőd,addig van remény,meg esély,meg minden! :wink: A teszten halványan sem volt ott semmi??
Mókuskával mi újság??Hol van mostanában??
Egyébként még annyit,hogy nekünk Avent kézi fejőnk van (16.000Ft),és megvagyok vele elégedve!MÁLNA AJÁNLÁSÁVAL!!!!
De a Dórinak is kézi fejője volt,és nem győzte fejni,mert Gerda rengeteget eszik,és vett egy elektromost,és nagyon megvan vele elégedve!!Ez a te döntésed!!Mindenesetre Chiccot,ebből ne vegyél,mert már többen is panaszkodtak rá!!! :x
Na mentem!Később jövök!Puszi mindenkinek!

Kép
bea27

Hello, köszi a bíztatást, de ma már bőgtem egy sort. A kolléganőmmel, aki most 7 hetes terhes azt beszéltük, hogy már legalább halványan látszania kellett volna, ha lenne ott valaki :cry:
De totál fehér maradt a csík helye. Az érzéseim szerint 3 alkalommal lehetett pé-m: a 13, a 17. és a 19. napon. Ha e így lenne, akkor már a beágyazódás is befejeződött volna (sőt az utolsó pé-hez képest már 13 nappal elhagytam) Szóval már ki kellett volna mutatnia.

Mamen, amikor te teszteltél 2x negatívat, az hányadik napon volt? És neked sem volt halvány csík sem akkor? Mert, ha jól emlékszem Bea és Dóri nektek volt halvány csík már akkor is, ugye?

Kép

Kép

hoppá

Ja, Meli, a 35 napot csak úgy beállítottam, mindig változó mikor jön meg. Előzőleg 43 napra jött meg, igaz, akkor lett a cisztám. Meg akkor nem volt pé-m sem. Mához 2 hétre kell visszamennem a dokihoz, megnézi végleg eltűnt-e a cisztám. Remélem igen.

Most meg hazajöttem a suliból, mert sz@rul vagyok. Megmértem a hőmet: 37.2, de nagyon sz@r a közérzetem. valszeg a neg. teszt is besegít...

Tudtok róla, hogy megint hasmenős vírus söpör végig mindenhol? Nekem is vannak "lájtosan" ilyesmi gondjaim, meg még mindig nem jó a gyomrom. Lehet, hogy a vírustól van ilyen hőm????

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Hazaértünk akórházból eddig minden rendben már kétszer szoptattam alszik. Kiváncsi vagyok azéjszakát,hogy vészeli át.
Bocsi csajok,hog ynem olvastam vissza majd remélem erre is sor kerül.
Puszi Mindenkinek Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nika04

hellóóó !

Nika
gratula ehhez a gyönyörű kislegényhez !!!
örülök, hogy minden rendben van !!!!!

Kata
drukkolok a pozitív teszthez !!!!!!!!! :D
meg ahhoz is hogy az a...... ciszta eltűnjön !!!!!!!!
nekem még piri sehol, de még van néhány napja, hogy megérkezzen :?

Bea
én is ilyen aggódós anyuka leszek !!! de szerintem ez a normális !!!
hát ki másért aggódjak mint a gyerekemért ( anyukám is mondta sokszor )
vvviki

Hoppá, ne szomorkodj! :lol: Utána néztem: szept. 6-án kellett volna megjönnie, de még 8-án is negatív lett (úgy emlékszem, hogy amikor lepis... akkor megjelent valami,de el is tűnt rögtön), aztán 13-án lett csak poz. Szóval még ne add fel! ja és különböző tesztek voltak, az utolsó Gabriel.
puszi Mamen

Nika, még egyszer gratulálok ehhez a gyönyörű kismanóhoz! :D

Meli, felhívtam a dokimat és pénteken megcsinál mindent, apa pedig holnap intézi a kártyámat. :lol: Szóval megnyugodtam. Remélem megmutatja magát a babócám, de a lényeg, hogy egészséges legyen!

Bea, Hogy van Ádi? Nekem ingyen volt az EDA, de idén már nem biztos. :cry:
mamen

Sziasztok,

2 napig fejtágításon voltam.

Hoppá
Sajnálom :cry: , de ha a hőd fennt van, akkor talán még lehetsz a párom.

Majd holnap bentről írok, fáradt vagyok.
Ma voltam edzeni is, nemrég értünk haza.

Nika
Gyönyörű a kisfiad. Gratulálok!!!
Vendég

Nika, mégegyszer gratulálok nektek, gyönyörű az ifiúr.

SZiszi, te is aranyos vagy, hogy bíztatsz, de én nem bízom már :?
Edzeni voltál??? Azért ne ugrálj sokat, nehogy baja legyen a kishuginak vagy kisöcsinek :lol:

Kép

Kép

hoppá

Bocsi, hogy az előbb ilyen rövid lettem :?

Kata
hajrá !! drukkolok ! olyan jó lenne, ismét egy zebracsíkos teszt !!!
két kollégám is beleesett ebbe a hasmars vírusba, a többi meg taknyol egész nap :x
én még hősiesen tartom magam :D
a legutóbbi negatív tesztemet készítése után (reggel 6-kor csináltam) , még ki se láttam a fejemből, olyan álmos voltam
mikor beértem a melóhelyemre, akkor tört ki rajtam a sírás, de az nagyon :cry: :cry:
annyira szerettem volna azt a második csíkot !!!!!!!
ugyanúgy mint Te !
párom anyukája vasárnap rákérdezett, hogy mikor lesz már unokája :shock: :shock:
tudom, hogy jóindulattal kérdezte, de én hirtelen meg sem tudtam szólalni :cry:

Sziszi
ismerősek ezek a fejtágítások ! én most pénteken is megyek, ja és vizsgázunk is, jegyzetet nem adtak, így marad az én kis firkálmányom :shock:
a jövő hét hétfőtől 4 hétig :!: :!: ellenőrzés lesz nálunk az anyacégtől ! :twisted: :twisted:
ez azt jelenti, hogy bármibe belenézhetnek, kötözködhetnek stb.
szóval, dilis egy hónap lesz !

Mamen
elhiszem, hogy őrítő lehetett !!

Gabi
osztom Meli véleményét !!!
az lenne a fontos, hogy rengeteg baba szülessen, minél több !!!
egyre kevesebb a gyerek és lassan tényleg mi leszünk a kisebbség !

Málna
gyors gyógyulást Máténak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megyek aludni
jó éjszakát mindenkinek !!!

zebracsíkos teszteket !!!!
vvviki

Jó reggelt,

mai hőm: 36.7C :? , úgyhogy pirike lassan kopogtathat.

Kép

Kép

hoppá

Úgyhogy Sziszi sajnos nem leszek a párod. Erre a posztra még Málna és Candi pályáhatnak :lol: Hogy álltok lányok???

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Nika

Gratulálok!Nagyon nagyon gyönyörű a kisfiad!

Mamen

:twisted: :twisted:
ÉS ezt évekig nem vették észre?!
Nézz utána aTB-ben is, mert a végén majd széttárják a karjukat,és semmi pénzt nem fogsz kapni!!!

Bea

Tegnap reggel átmentünk Veresre a gyerekorvoshoz.Egy nagyon aranyos bácsika az ottani orvos.Megnézte Mátét,már amennyire megtudta,mert az Én nagybetegfiam egy pillanatra sem bír megállni :lol: :lol:
Szóval szerencsére semmi komoly.Kapott gyógyszert :evil: ,és ha minden rendben van akkor hétfőn mármehet dolgozni :lol:
Írt fel neki antibiotikumot is,de azt mondta,hogy csak akkor adjam neki,ha belázasodik...Délután már lázasan ébredt... :cry:
Sebaj,hétfőig kikúrálom ,remélem.Igaz,hogy ezek a betegségek soha nem jönnek jókor,de most meg...Szombaton két vizsgám lesz.És már nem tudom tovább tolni egyiket sem.Jövőhéten már február,kezdődik a köv .félév :shock:

Láz:
Van egy gyerekbetegséges könyvem. Abban azt írják,hogy a :
" A kisebb hőemelkedések- 37,2 vagy akár 37,4°c -ig-gyakran nem betegséget jeleznek,hanem a gyereke aktivítását,vagy azt,hogy meleg van a szobában."
Az,hogy aggódsz megteljesen normális!!Anyukád is aggódott,csak már nem emlékszik rá :wink: :wink:
Én még most is betudok "pánikolni",ha Máté beteg.(Pedig Ő már szerencsére,néha mondja,hogy fáj,szúr, vagy bizsereg.)
De igazából azért teszi az ember idegeit próbára, mert tehetetlennek érzi magát.Amikor nem tudom,hogy mi a baja,és látom szegényen,hogy nincs jól.

Meli (és a többiek :) )

Hálós bugyi:
Gyógyszertár,gyógysegbolt
A TENÁnak van tuti!Azt hiszem 10 db-os csomagban.Próbáltam megnézni a neten,de levették,a gyógyszertörvényekre hivatkozva :twisted:

Mellszívó:
CHICCOT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Nekem az van.Soha többet.Nem lehet rendesen szétszedni apumpa részét,és bebüdödsödik a tej.Az hagyján,nade utána mindenféle bacik,baktériumok,melegágya.És büdös!!!

Az AVENT tényleg jó.És olcsóbb is mint a Chicco.Sőt,sokkal több a hozzá csatlakoztatható kiegészítő.(Tejgyüjtő tasak talppal,cumisüveg,pohár)

PESZTRONKA
Ez egy olyan készülék,ami tartalmaz egy mellszívót és egy orrszívót.Elektromos!

http://shop.unas.hu/shop_art.php?shop_i ... cat=663577

http://www.tiva-med.hu/baba/kezimellszivok.htm

Az én véleményem:

Először szerintem vegyél,vegyetek egyegyszerűt.Ha nem akarsz elektromosat,akkor az AVENTNEK van csak mellszívója pohárral.
Ha úgy érzed,hogy van annyi tejed,hogy muszály (fejni mindig kell,mert a pangó tejtől begyulladnak a tejcsatornák) egy komolyabb, akkor érdemes venni vagy kiegészíteni az alapkészüléket.
Nekem pl.annyi tejem volt csakamit Máté megevett.A 10hónap alatt kb.2 zacskó tejettudtam lefagyasztani.A mellszívó meg szépen ,csak pihent a szekrénybe=felesleges pénzkidobás volt...
Úgyis a kereslet-kínálat fogja meghatározni,hogy mennyi tejed lesz.(naaaa,látszik,hogy éppen külkert tanulok :lol: :lol:)
A lényeg a sok folyadék (lehetőleg ne savas:alma,narancs),és a rendszeres evés.Nem a szülésután kell elkezdeni fogyózni,mert hipp-hopp,volt tej nincs tej...
Ami még jó tejserkentő a sör,persze az alkoholmentes :wink:

Kis_plutó

XXX :D
Üdv a klubban!!! :wink:

Kép

Laktoherb :shock:
Én a kórházban akkor kezdtem el inni,amikor már belövelt a tejem.Na akkor úgy éreztem mintha két medicinlabdát tettek volna a mellkasomra.A csillagokat láttam kifejezés szerintem nem elég rá :D :? Persze a nővérke segített :twisted: :twisted: ,ha lett volna erőm biztos felrugom...
Tök jó ,hogy helyben tudsz szülni!!

Én pont tegnap olvastam itt a bbneten,hogy az én orvosom mivel nem alkalmazott,hanem bejáró orvos a kórházba ,idén állítólag már nem vezethet szülést... :x :x Mondjuk ahogy a dolgok állnak,egyhamarnem iskészülök szülni,de ezek szerint elképzelhető,hogy nézhetek másik orvos után...Azért lassan 10 év után nehéz döntés lesz

Hoppá

:cry: Sajnálom.
Én sem leszek Sziszi társa.A hőm 37.1, piri még nem ért ide,de rózsika már itt dörömből az ajtóban
Marad Candi!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyusziszi

Milyen edzésen voltál?!
Így ,hogy ez a hónap nekem már ugrott,én is ellátogatok Gödöllőre.Van ott egy edzőterem.Jót fog tenni :wink:

málna2162

Jó reggelt mindenkinek !

Végre valahára ide tudtam jönni a gép elé. Vasárnap este mentem be a kórházba, hétfőn reggel műtöttek, kedden haza jöttünk, de egyszerűen nem tudtam lábra állni azóta sem. Annyira fájt a műtét helye (összevarrták az Achilles inamat), hogy mire kimankóztam a wc-re és visszaaz ágyaba, hát szószerint összepi...ltem magam a fájdalomtól, bőgtem egy órát az ágyban minden ilyen túra után.
De ma már egy picit jobb, már el tudtam jönni a dolgozó szobáig is !! Elég lassú lesz ez a gyógyulás...... :cry:

Picit visszaolvastam, látom, mindenki jól van, kivéve szegény Mátét, megint beteg... :cry: Kriszti, jobbulást kívánok !

Nika, gyönyörű a pici legényke, gratulálok !!!

Mindenkinek szép napot !
zsizsik

Szia csajok,

Voltam edzeni és fogok is járni, mert jól esik. Szálkásítok kis súlyokkal és cardiózok fél órát. Csak eliptikus trénert és lépcsőgépet vagy ülő biciklit használok. Nem futok!!!

Vigyázok, higyjétek el én sem szeretném, ha baj lenne. Viszont jó lenne vigyázni a súlyomra. Tudjátok én 24 kg-ot híztam Tomival. Igaz, hogy leadtam, de akkor sem szeretném mindenképp megismételni.

Hoppá, Málna
Sajnálom :cry:

Candi :?:
Vendég

helló !

gyors bekukk !

nagyon örülök, mert végre megérkezett piri !!!!!!! :D
vvviki

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.
Nagyon ideges, és szomorú vagyok.
Ma mentem volna ugye az utolsó vizsgálatokra, kivártam fél órát a kartonozóban erre a terhesgondozáson közli a nő, hogy nem ad beutalót, mert a védőnő azt írta hogy 30-án kell mennem. Hiába mondtam hogy az a védőnőhöz szól, ugyanis mindíg beírja mikor kell visszamennem, ez ott is volt az előző sorokban is,oké, ő is beírta azt is, hogy utalás a 3. rutinra. Viszont ugye az időpontot nem ő dönti el hanem a doki!!!!
Ja azt még hozzáteszem, hogy terhesgondozás csak hétfőn és csütörtökön van, a 30.-a az kedd. de hiába szájaltam.
Mondtam épp a páromnak szívem szerint visszamennék mikor már lesz a dokim és jól álátennék ez alá a bunkó picsa alá :evil: :evil: :evil:

Majd ha helyrebillentem jövök, addig is szép napot mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Hú, nagyon sok okos tanácsot írtatok, majd jól megjegyzem, hogy vissza tudjam adott időben olvasni:)
Én most megyek uh-ra, de egész éjjel nem aludtam annyira hányingerem volt, tegnap este moziban voltunk és nagyon megkívántam a sós pattogatott kukuricát, hát jól meg is ettem a nagy kuku felét, hát még azóta is azt "böjtölöm".
Ez a hányinger, meg hányás, nagyon rossz, tegnap még a tanfolyamon az előadás közbenis ki kellett jönnöm.
Na mindegy nem sírok, mert hát a baba tényleg megéri, de hát...
Bocs, kicsit önző voltam és magamról beszéltem.
Nika, gyönyörű ez a gyerek, tényleg.
Szisz, azért vigyázz magadra, bár nekem is nagyon kell vigyáznom a súlyomra és én is tornázom, úgyhogy megértelek. Csak sajnos rajtam így is van nem is kevés plussz kiló, így még nehezebb a kardiozás, no meg a hányinger miatt, de hát csak elmúlik.
A többieknek puszi!

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Nika: gyönyörű kisfiad van, köszönjük, hogy ilyen gyorsan jelentkeztél, reméljük megtartod jó szokásodat és sok fényképet látunk a továbbiakban is rólatok. :wink:
Dóri, Vikike: ha ráértek ti is jelentkezhetnétek egy pár szóra.
Zsizsik: szegénykém, nem lehetnek valami jó napjaid, de legalább túl vagy a műtéten, és reméljük hamar gyógyulsz majd. Nem kaptál valami fájdalomcsillapítót? Hogy aludtál az éjjel?
Gabi: én biztos alá is tenék az ilyen hülye....-nak. Nem igaz, hogy ennyi rugalmasság nincs emberekben. na nyugi, aztán gyere.
Eszti: pedig azt mondják a kukorica pont az ilyenekre jó :shock: , vagy lehet neked kicsit sok volt hirtelen? Mit néztetek meg a moziban?
Sziszi:ha jólesik a mozgás nemis szabad elhagyni, csak vigyázva és " lájtosan ". Közérzeted milyen?
Bea: hogy vagytok? Kisfickó hogy aludt?
Málna: sajnálom,hogy leírjuk a hónapot, ezt az orvosos dolgot meg teljesen át tudom érezni, sz@r dolog is kényszerből, hosszú időután változtatni,de reméljükvalami pozitív változást is kitalálnak végre odafennt a fejesek.
Máténak gors gyógyulást a hétre,neked meg jó tanulást.
Kata: nálad is sajnálom a pirit, egy előnye van talán csak annak, hogy most jön meg, ezek szerint a ciszta kicsit visszavonul, és így meg tud időben jönni.
Vikike: na végre piri, mikor mész vissza kontrollra?
Na lányok hozzám sem kell ám túl sok reményt fűzni, ma reggel nekem is leesett a hőm 36.7-re, bár még nem kéne neki, de a hasam is fáj,lehet nekem előbb jön most piri.
Úgy néz ki ez egy ilyen hónap volt,ésszépen egyszerre fogjuk csinálni a következő hónapot :wink:
Meli: hol jársz? Ilyenkor már szoktál jelentkezni?

Andi
candi

Sziasztok!!!!
Hűha,most aztán jó sokat kellet visszaolvasnom,éljen éljen!!!!!!

Málna,köszi a kiegészítő tanácsokat,nagyon okos dolgokat tudtam meg!!!!Máténak jobbulást és egy nagy cuppanóst!!!Orvos:Ha nem ragaszkodsz a kórházhoz...akkor a MÁV-ban én mindenkinek csak ajánlani tudom az én dokimat!Igaz a magánrendelésére kell az elején járni ergo fizetős...de a mai világban nincs olyan,amiért ne kelljen fizetni!!!!Viszont ő megmondja,hogy mennyit kér és attól többet nem fogad el...sem műtétért,sem vizsgálatért sem szülésért....szerintem ez tisztességesebb.mint a borítékos zsebbecsúszós....és ha szerinte nem adsz eleget,akkor le vagy sz@rva........persze nem szültem még nála :o de már volt lézeres műtétem és nagyon figyelmes és precíz volt!

Nika,gyönyörű kisfiad van!!!!!!Jól vagytok?Van tejcid??Ha lesz egy perced kérünk bővebb beszámolót!!!!

Többi anyuka????

Gabi,isten éltessen!!!!!!!És ne idegeskedj,sem a szépségednek,sem Esztikének!!!Persze tudom,hogy könnyű mondani....én is hasonlóan 'kedvelem'az ilyen dilettáns barmokat :twisted:

Eszti!!!!Na igen,ez a hányás már csak ilyen....hála istennek engem este nem kínzott...legalább aludni tudtam!!!

Sziszi,de jó neked,hogy van edzeni energiád...én még a jógát is hanyagolom,úgy le tudok fáradni minden nap...mondjuk én sokat gyaloglok,az is valami :roll:

Kata,sajnálom.....ez a hő már tényleg nem annyira kedvező,de talán még fentebb megy...talán ez a beágyazódási hőesés...talán...

Zsizsi....sajnálom,hogy ilyen fájdalmaid vannak....de túl vagy rajta és innentől már csak könnyebb lesz!!És legalább most jól kipihened magad :P

Többieknek is szép napot!!!
Én ma délelőtt dolgozom,aztán megyek a barátnőmhöz és az egy éves kislányához rosszalkodni :lol:tőle is kérdezek néhány fontos szakmait :wink:

Kép Kép
meli1118

Gabi:
BOLDOG sZÜLINAPOT!

Kép

Andi
candi

Meli

Köszi az orvos ajánlást,de maradok Kerepesen.Pest megyében a legjobban felszerelt a szülészete.Meg tőlünk 15 perc.Ha tényleg nem tudok majd az orvosomnál szülni biztos fog ajánlani maga helyettvalakit,akiben Ő is megbízik.
Meg ki tudja mi lesz ezzel a "csak ügyeletesnél"szülhetünk dologgal.Akkor meg úgyis lényegtelen.Járok a régi orvosomhozés szülök aki éppen ott van

Zsizsik

Jobbbulást!!
Apa?Segít?Otthon van veled?

málna2162

Szia Andi,egyszerre írtunk!!!!!Szóval úgy érzed neked sem volt sikeres ez a január :cry: akkor ti februárban mentek tovább,ha jól tudom?!?Ez inszeminációt takar?Bocs,ha túl érdeklődő vagyok,nem akarok tolakodni....puszillak

Kép Kép
meli1118

Mamen, ez furcsa, hogy nem fogadták el a kártyádat, én 3 évig nem voltam képes átírattatni, és nem volt sehol gond.
Kivéve a kórházban, a polypműtétem előtt, amikor is a felvételi szoba és a női osztály nővérpultja között rohangáltam ingajáratban (és egy szál hálóingben :oops: ), hogy akkor engem most hogy is hívnak :lol: , mert más volt a személyimben és más a TB kártyámon.
A végén még a rózsaszín karszalagot is újraírták a nevemmel…
De attól még megműtöttek :?

Meli, én egy Canpol kézi mellszívót vettem, ua. rendszerű, mint az Avent, csak feleannyiba kerül. A Brendonban kiakasztottam az eladót :twisted: , mert végigkérdeztem az összes kézi szívót, melyik mit tud, és nagyjából ugyanazt mondta el az aventnél és a canpolnál is. És nem tudta megmagyarázni, ha van két ua. mellszívó, miért vegyem meg a drágábbat :roll: .
Ráadásul volt valami kuponakció, így a canpol belekerült vagy 5,900 Ft-ba összevetve az Avent 13,990-es árával…
Róla van szó
Kép
(és még két kiskanalat is kaptam gratisban – bár nem tudom, ez hogy jön össze a mellszívóval, de mindegy, ajándék lónak… :wink: )

Kata, sajnálom a hónapot, de ne keseredj el, semmi baj, csak annyi történt, hogy ez a hónap nem volt szimpatikus a kismanótoknak
:roll:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

na lehiggadtam :wink: :wink: :wink:

Köszönöm szépen a szülinapos köszöntéseket.

Málna
a XXX csak azután esett le miután a fiúk is énekeltek, és apa is ezzel jött, hogy most már xxx-es vagyok :oops: :D

Candi
a Te képed külön jól esett. bizony néha még le tudok menni a 18-as szintre :wink: :wink: de csak már fejben :wink: :wink:
Lehet, hogy a reggeli dolgot is inkább olyan hevesebb vérmérséklettel reagáltam le, nem koromhoz méltóan, de annyira sz@rul esett. végig picsogtam az utat hazafelé, hiába dolgoznak a hormonok. :oops: :oops:
A másik ami miatt rosszabbul reagálok ilyen dolgokra az előzmények. nem biztos, hogy a dokim díjazni fogja azt, hogy az ő számítása szerint már 37 hetesen megyek kenetet leveteni, de most mit csináljak, ha ilyen tudatlan emberek vannak. Ill. inkább bement, minthogy rendesen meghallgasson.

A képekre én is képpel válaszolok :D :D jó???

Kép

Ez a múltkori uh.-os képem, de nem valami jó. A lényeg az bal oldalon felül látszódik, két kis dombocska és a bevágás ami a kislányságát bizonyítja :D :D

Kép
ez egy mai pocakkép :wink: :wink:
Kép
ez szintén, csak egy kicsit máshogy
Kép
Esztike leendő birodalma :wink: Bár még a baldahin anyuéknál, de mire kell az is itt lesz

Na most hirtelen ennyi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Megjöttünk:)
Naszóval hallottam a kis szívét, jaj hát nagyon vert mit ne mondjak.
Megkaptam az első fotót is róla:)
Anyunak adom szülinapjára:)
30 mm a petezsák, CRL:15mm, jó FHR, ép szikhólyag.
Hát most, hogy hallottam a kis szívét, azért jobban érzem magam.

Kata, Andi, hát ez a hő tényleg nem a legjobb, de összejön az én már csak tudom, és szurkolok.
Nagyon jó kis hasznos tanácsokat adtok, jól figylek ám!
Gabi, boldog szülinapot.
Anyukák, majd írjatok ám!
Zsizsik jobbulást!
Málna, nekünk nemsokára jönnek festeni a fenti két szobánkat, ebből egy lesz a gyerekszoba és most éppen ötleteket gyűjtök, hogy milyen is legyen, te annyi mindent csináltál, csinálsz Máténak, esetleg küldhetnél képeket, vagy ha van bármilyen ötleted, láttam, hogy te nagyon benne vagy:)
többiknek puszi

Kép
Kép
nektarin

Még mielőtt elfelejtem :

Plutó, Kép nagyon boldog szülinapot

Kép

Kép

hoppá

Csajok ne már a fényképekkel így elriasztottam mindenkit :?: :shock: :shock:

Pedig kaptok egy ráadást. Megérkezett a babakocsint, arról is rakok fel képet :wink: :wink:
Kép

Jó éjszakát!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

PLutó!!Happy Birthday!! :lol: :lol:
Lassan már én is a harmadik x-hez érek!!Úr Isten!! :oops:
Rólunk annyit,hogy ma bevittük Ádit a rendelőbe a Drága dktor bácsihoz!Sajnos muszály volt,mert folyt a kis nózija! :x
A FRISS anyuka meg annyira megijedt,hogy felhivtam a dokit,hogy meddig rendel,beültünk a taxiba,és irány a rendelő!Ahol is a Doki,mint mindig olvadozott Ádikától,hogy milyen szép kisfiúcska...............!!
Aztán megvizsgálta,de nincs semmi gáz!Irt fel neki gyógyszert,mert kiütése lett Anya erős tejcikéjétől! :? Meg mondta,hogy az orrfolyásra vegyünk baby orcseppet!Visinet kaptunk!Már kapott is szopi közben!Nem kérte ki magának!Olyan büszke voltam a kisfiamra!Olyan aranyosan viselkedett,türelmes volt,nevetgélt,gőgicsélt,stb........!Aztán felmentünk az osztályra ott megmutattuk Ádit a nővérkének,mondanom sem kell,hogy ott is elvolt ájulva a néni Áditól! :wink:
Mondtam is,hogy örülök,hogy ilyen szép,és nemcsak mi hanem mások is szépnek látják,de nagykorában jóóóó csúnya lesz,ha most ilyen széép!!Nem???????? :?
Na mindegy!!Most megyek,de később jövök!!Puszi nektek!

Kép
bea27

Sziasztok!

Bea

:D :D :D
A kis szívtipró!!
Örülök,hogy minden rendben van Ádival.És veled?!Nátha?

Nektarin

Gratulálok!!

Kis:plutó

Szép a pocakod!
Krisztián nem mászott belea kiságyba?Máté néha beleakar menni,de akkor inkább oroszlánosdit játszik :lol:

Hőm:37.3 :shock: :shock:
A14.napon.Fáj a hasam és van egy kis rózsaszínes cucc.Úgyhogy nem értem,mi ez a magas hő... :shock: :roll:

Ma nem lesz gépem, mert Apa elviszi.Sebaj, úgyis tanulnom kell.Majd este benézek.
Puszi

málna2162

Málna, tesztelj!!!! Hátha?!

Kép

Kép

hoppá

Hoppá

tegnap teszteltem.Tök negatív.
Nincs itthon tesztem... :wink:
Majd holnap,ha addig nem jön meg.

málna2162

Veled mi újság?!

málna2162

Sziasztok,jó reggelt!!!

MÁLNA!!!!TESZTELJ!!!!!!Nagyon jó a hőd!!!!

Gabi,nagyon jók a fotók!!!!!Már remélem nem vagy olyan ideges!!!!Nem is látszik a baleset az orrodon!!!!!Nagyon jó a babakocsi is,én végleg eldöntöttem,hogy a piros-fekete Pierre Cardin-t vesszük meg(ill..az én drága öcsémtől kapja a keresztgyerök)Annyira tetszik és nem is drága:hordozóval és lábzsákkal és napvédővel együtt 50.000ft....és többfunkciós,sporttá alakítható....Ez kiszolgál minket egy ideig,úgyis 3 gyereket szeretnénk!!!!

Eszti,nagyon örülök,hogy minden rendben a kis manóddal!!!!!Rosszullét???Nincs most?

Bea,még jó,hogy el vannak alélva a csajok.....ilyen szép és jókedvű kiskölyöktől!!!!!Majd ha lesz időd priviben leírhatnád a MÁV-os tapasztalataidat....csak hogy tudjam,mire figyeljek!!!!!

Bocsássatok meg többiek,de jött apa és indulunk az UH-ra!!!!!!Talán ma kiderül az igazság 100%-san!!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Meli

Lehet elmegyek a gyógyszertárba.De ne fűzök hozzá sok reményt....SEMMILYEN TÜNETEM NINCS!!!!!!!!!!!!!Nem járok pisilni,nem fáj a cicim,mégcsak nem is nőt :lol: :lol: .
Lehet csak melegem van :lol: :lol:

Utálom a havat,de most nagyon szeretném ha esne egy kicsit.

málna2162

Sziasztok lánykák,

látom, mindenki szorgalmasan irogat.... :wink: Én is vagyok ám, csak sajnos nem tudok csak ritkán kimankózni a dolgozó szobáig, azért még fájdigál a lábam....

Kriszti: párom segít mindenben, és persze anyukám is, a gyerek most szinte rajtuk kettőjükön van, én csak este ölelgetni tudom, és mesélni neki.... még két hét, és megkapom a járógipszet, akkor már azért jobb lesz minden.
Remélem, azért sikeresen túl leszel ezen a maradék két vizsgádon, és végre fellélegezhetsz..... azért elég stresszes ám gyerek mellett tanulni...
Lehet, hogy csak a mensi kezdődget, azért görcsölgetsz, nem ?

Kis-plútó: nagyon szép nagy pocid van már !!! És gyönyörűek a kismanó cuccai !! Ez a babakocsi is milyen csinos !!
És természetesen: ISTEN HOZOTT A HARMINCASOK TÁBORÁBAN !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne izgulj, nem is annyira rossz harmincasnak lenni..... :wink:

Melike: kíváncsi vagyok, mi lesz az Uh-n !! Majd írjál ám !!! Én is a MÁV-ban szültem meg Esztert, és ha jól sejtem, kb hasonlóak a tapasztalataim Beáéhoz.... :? Szóval a szülőszoba nagyon klassz, a szülésznők tündérek, de aztán az osztályon ami van.... :twisted: :twisted: Kérdezni kell !! Ez a legfontosabb !!! Maguktól semmit nem mondanak, nem csinálnak !
zsizsik

Helló Mindenki!!Nika!!Cuki a babád!!
Plutó!Szép nagy a pocid,és aranyos a babakocsi is!!
Málna!!CSAK NEM??? :wink:
Candi!!CSAK NEM?? :wink:
Mennem kell,megyünk vásárolni az Auchanba!!Később jövök!!Puszi!Bea

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?