Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kitty :) De jó,hogy jöttél!
Anyuddal hogyhogy Pécsre mentek?Remélem, minden jóra fordul vele kapcsolatban, sokat gondolok rá! :wink:

Hol van mindenki?Most akkor Nóciék kórházban vannak?Még sms-t sem tudok írni neki, mert nincs pénz a telómon :?

Nekem gyerkőc alszik, szinte egész nap, így ráérek, háztartás is már kész.
Errrefel meg nincs senki :(
Vendég

Fürti
azért megyünk tovább, mert Kecsón nem csináltak semmit. Nem kapta meg a kemot, felírtak helyette drog tartalmú gyógyszert, meg egy löttyöt, aminek a mellékhatása, hogy daganatnövelő :shock:
Mi ebbe nem törődünk bele, nem szedi anyu egyiket sem, megyünk máshova.

Nálatok apa hétvégén is dolgozik? Enyém pár f1-et néz :?
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem voltam, de nem tudtam jönni! Nagyon fáj a fejem lehet ez a szemét front a hibás! Már lassan 1 éve, hogy nem vettem be semmilyen fájdalom csillapitot, de tegnap is és már mai is kénytelen voltam!
Nos jövö héten nem leszünk itthon, mert korházban leszünk!! Lehet valami a kis agyánál nem stimmel, de azt mondta a doki, hogy még ne aggodjak, mert csinálnak majd egy emerit/Bocsi, de nem tudom, hogy kell írni/ És akkor ott majd minden okés lesz és akkor mond bövebben! Szal lehet azaz bizom benne, hogy nincs semmi baj! Csak valami árnyék vagy valami! Nos már takaritottam csak vcasalni kéne meg össze pakolni egy hétre a cumot amit viszünk!!! Szét fogom unni az agyam! Ja még valami könyvet is keresnem kell! Probáltam laptopit szerezni, de akitől tudtam volna annak valami nem jó a géppel ujra kell telepiteni vagy mi a szösz! Nos megyek is lassan!

Kitty! Hát igen akkor a szegény anyud is tudja, hogy miylen egy szar helyzetben van az eü! Meg persze te is látod! Mondjuk itt jó, mert már elöre meg kérdezték, hogy milyen tápoot eszik a gyerek! Amit előre kértek az a pelus meg popsi törlő meg a saját légzés figyelő!! DFE ez nem sok! Legalább a vízet nem kell vinnem meg a tápot!

Brid! Hogy vagy?? Apa haza repült már?? Vagy csak valamelyik esti géppel indul?? Sajnálom, hogy a többi részét ugymond egyedül kell végig csináld! Sajnálom! Majd valamelyik nap rád csörghök csak nemt tudom mikor nem hogy rosszkor hivjalak!

Fürti! Ügyes vagy, hogy mindennel végeztél! Nálam is alszik a kicsi manom, de lassan ébrednie kell, mert hamma idő van lasan neki!

Na majd késöbb probálok benézni! Addig i slegyetek jók pusszancs!

Kép

Kép

Kép
nócika

Elsem hiszem,hogy 1het alatt sikerult uj lapot inditani :shock:

Na szoval a hirek a kovetkezok...tegnap 11kor csorogtem es nem osztodott a mi kis csodank sot csak 1termekenyult meg a 3bol :roll:

Ma 11kor megint csorognom kellett es meg mindig semmi :roll: holnap reggel 9kor kell teloznom es ha meg mindig semmi(ami ngyon ugy nez ki)akkor ennyi volt ez a lombik :? :roll:

En nem mennek zart topikba jo itt majd irok akinek akarok akinek meg nem azt meg kihagyom...

Furti
Bridget 1977.08.01. 2007.november 5.ota probalkozunk problema a magas FSH azaz korai petefeszek kimerules :? :roll: mi kell meg? :oops:

Kitty
Marha sokat melozol...kicsit remelem lazitottal a hetvegen :roll:

Beze
Ti mi jot csinaltatok hetvegen?Babaval konnyebb programot csinalni...

Kata
Koszi,hogy felhivtal...jolesett :wink:

Pendi
Hogy vgy?Latom ngyon lassan epulgetsz :? Oleles meg mindig megy!!!

Enis
Barinos hetvege volt? 8) Szerintem tok nyugodtan johetsz mert itt nem a babasodas a lenyeg...latod milyen vegyes csapat vgyunk Beze se projektel meg 8) de ha ezen mulik megyunk masik forumra es ott mar jonnod kell mert az nem babas :wink:

Noci
jovoheten hogy alltok a programokkal? :idea: mikor vgytok tutira nem otthon? :roll:

Kihagytam valakit? :oops:
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, nagyon drukkoltam, és most szomorúan olvasom, amit írtál..:cry: Borzasztóan sajnálom, el sem tudom mondani, mennyire. Azért még reménykedem az 1-ben.
Nem csináltunk semmit, temetőben voltunk tegnap, takarítottam, főztem, a férjem meg babázott.
Igen, a projekt még nem indul. :wink:
Párodnak tetszett Pest, és a szálloda?

Nóci, drukkolok nektek, hogy Ginusnál ne találjanak semmit.

Kitty, anyukádnak jobbulást, szorítok neki is! Az eü tényleg siralmas, amikor nagyanyám volt bent, a halála előtt, sok olyan dolgot láttam, amit jobb lett volna nem.
A mai éjszakánk katasztrófa volt, megint jön a melegfront. De azért alakulunk, köszönjük.

Fürti, jó alvókája van Marcinak, de jó! :)

Anyci, ha jobban vagy, gyere, várunk vissza.
Időnként próbálj meg pihenni is egy kicsit!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Anyci
meg teged hagytalak ki...szal nagy oleles ahogy rendezodnek a dolgok gyere!Jah es ne hari,hogy nem tudok veled a fa ala fekudni baboval a pociban :roll:

Beze
Hat ez van...nem tudok mit csinalni :roll: majd talan legkozelebb sikerul :roll: jaaah tenyleg halottak napja van ma van? :idea: :oops: Biztos tetszett neki de gondolhatod az idoeltolodas vegett is kivolt meg faradt volt aztan volt egy napunk amikor nem is volt nap aztan mikor tok jo ido volt akkor meg mentunk punkciora...amikor meg megjott akkor is ledolt meg aludni...szal sokmindent nem latott csak a lenyeget azt is gyorsban meg sotetben mert 5kor mar sotetedik.De tuti nem erezte magat rosszul.

Hotel haaat legkozelebb nem ide jovunk :roll: nem volt egy nagy durr es meg nem is egybol a dunaparton van,kocsi parkolas meg pluszban volt 7500/nap es az internet is 5000valamennyi/24ora a sajtburgeruk jo volt 8) es a sultkrimplijuk is :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nos igazából csak elköszön ugrottam be mert reggel nem bizti, hogy lesz erőm meg időm jönni!

Brid! mi már beszéltünk szal most nem komentálok ide! Csak annyit, hogy végül is péntek délután már itthon vagyunk, de bizom benne, hogy nem kell egy egész hét és ithon leszünk! Szal, ha neked jó lesz akkor talizunk!

Amugy lemaradtam valamiről?? Anyci csak neeeem???? Mert hogy Briddel nem fekszetek pocisan a fa alá??? Nem értem!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vonalzópróba :oops: 8)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Bridget, ma mindenszentek van, holnap lesz halottak nap.
Párodnak nagyon kimerítő lehetett ez a pár nap, de látom, hamarosan mész vissza.
A szálloda nem semmi, az árban igazán benne lehetett volna a net és a parkolás is !!! :evil:

Enis, szép vonalzód van. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hoztam pár friss képet, ha nem bánjátok. :oops:

Kép
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze
Hat igen lassan megyek vissza.Hat okes ha nincs benne a hotelarban de hogy ennyiert?Azert ez mar sok volt igy szerintem :roll: Kepek kozul nekem a 3.tecc 8) :lol:

Enis
Jooook a vonalzijaid juhuuu :lol:

Noci
Nem anycinal meg nem lehet tudni semmit de megbeszeltuk,hogy egyutt fexunk meg par masik lannyal a fa ala pocival...hat en ebben mar ugy nez ki nem leszek benne :roll: azert irtam :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Beze,
jaj,de édes :D (miért nincs szivecskés szmájli? :roll: )

Kitty,
szegény,neked is fárasztó heted volt.
Anyud :shock:
ez egyszerűen sokkolt most...és azt hitték megissza a löttyöt? :cry:

Nóci,
hátha nem kell sokat bennt maradnotok..szegény pici lány,már többet volt kórházban,mint otthon.De egyszer ennek si vége lesz :)

Bridget,
annyira megtetszett a Mikulásos vonalzód,hogy én is ugyanott készítettem az enyémet,sajnos ebből a típusból nem volt nagy választék. :roll: Mondjuk a tiédnek a háttere jobban tetszett,de mivel te gyakran váltassz,majd ha lecseréled,ellopom én a a mostanit :oops: :lol:

Én is dobok egy képet a fiamról :lol: ,ennyire unalmas a kutyaélet(ez akkor volt,mikor napokig esett az eső és nem lehetett sokat sétálni kinnt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára enis 2009.11.03 12:14-kor.

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Kitty
most nezem ma ovulalsz 8) :lol:
Kép
Anyudat meg most olvasom :(

Enis
Nem gond en is Kittytol loptam :oops: jo sok itt a valasztek :wink: telaposbol van mashol is sok szep jo 8)
Kutymorgod ceeep :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt Lánykák! :)

Enis :) Klassz a mikulásos vonalzód is!!!!
Ez a kutymorgó tibeti spániel?Nagyon édes!!! :)

Brid :? akkor most nem is lesz beülti ezzel az egyeskével?Rákérdeztél még tegnap,hogy a többi elkezdett-e osztódni?doki mit mond?Vagy ithon egyet nem is ültetnek vissza?
Hát de 7 petike volt,hogy lehet ez? :(
Mesélj már, miket néztetek apával?És hogy tetszett neki?Vagy olyan rövid volt az idő?
Úristen szegény....ennyi kérdés :oops: :lol:

Nóci :? Kitartáááááás!!!!

Hú, csajok olyan hülyeséget álmodtam :lol:
Terhes lettem újra(na nem ez a hülyeség :lol: )és ki tudtam nyomni az embriót,hogy megnézzük,fiú-e vagy lány :lol: és lány volt.Utána meg be kellett kapni, lenyelni és újra úgy került a pocimba :lol: :lol:
Ilyen morbid baromságot :lol:
De valahogy olyan jó érzés volt,hogy újra babaás vagyok :wink:
Vendég

Beze!
Ez a kis menyem!!!Hááát!Egyre szebb :wink:
Megmutattam Marcinak, majd'kiugrott a bőréből, sikongatott neki.Olyan édes volt, megzabálom! :)
Vendég

Nincsenek jo hireim egykem nem kezdett el osztodni...azt mondtak vegyem fel a kapcsit a dokimmal :roll:

Furti
8tuszo volt amibol 3petesejtet(ugye nem minden tuszoben van pete foleg az en esetemben vgy ami van is olyan amilyen nem hasznalhato :roll: ) a 3petibol mivel nem icsi-ztek (amit en sem ertek miert) 1termekenyult meg de mikor szombaton csoriztem mreg nem osztodott...aztan csoriztem vasarnap nem osztodott...es ma volt az uccso nap...

Szal itt nem az egy petivel vgy embrioval van a baj beultetik mivel nalam orulni kell ennek is ami van de ha nem osztodik nem ultetnek be...igy mondjuk megmaradt meg mindig 5lombik lehetosegem :roll:

Most nem vgyok nagy meselos hangulatomban ne hari apacskarol talan kicsit kesobb :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid :? sajnálom :(
és a kövi lombikra jössz haza újra, ugye?
megnézem, mi az az icsi
Vendég

na, elolvastam, hát nem értem.... :roll:
a te esetedben tényleg ez az ICSI kellett volna :?
Vendég

ICSI mikor befecskendezik a katonat a petesejtbe nem csak ugy osszeengedik...amikor nincs sok pete ha jol tudom 5-6alatt mar ez van...meg akkor is ha apacska katonai nem jok(nalunk azok jok de keves pete van es igy nem jo rizokozni a termeszetes megtermekenyitessel :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="fürtöske"]B írta:fürtöskerid :? sajnálom :(
és a kövi lombikra jössz haza újra, ugye?
megnézem, mi az az icsi

Persze,hogy jovok haza csakhat ez megint egy jo nagy utazas nekem egy honap ittmaradas paromnak meg megint jonni kell ami tok nehezen oldhato meg :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,
sajnálom :cry:
Kép (lehet nem ez a legtalálóbb kép :oops: ,de annyira aranyos)

Gondoltam én,hogy nem a kitartással van a gond nálad,hanem a távolsággal.Főleg,hogy apácska is nehezen tud eljönni pár napra :roll: :cry:

enis

Fürti,
nem,ez egy palotapincsi lenne,de nem fajtiszta(bár a könyvében az van,hogy igen-állítólag többféle kinézetű van ebből is,nem értek hozzá :roll: ).Ezeket nyiratni sem kéne-de én ezt teszem,mert nagyon hull különben a szőre,azért ennyire fura szegény :lol:

Hogyhogy Marci egész nap alszik?Így szokott mostanában?Akkor nincs okod panaszra :lol:

enis

Enis
Koszonom a kepet!!!Orulok,hogy mar jobban vgy...es hogy itt vgy velunk :)

Noci
nektem meg mennek a varazsenerzsik a korhazi vizsgalatokhoz!!!
Kép

Beszeltem dokkerrel var be engem meg ma ugyhogy furdok es megyek 8) Januarban szeretnek ujra jonni :roll: addig meg majd gyurok wazze :twisted: korizok :twisted: es uszok medenceben :twisted: kielvezem meg ami van addig :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

El sem hiszem, hogy normális időben hazaértem, és még főzni is van időm :) no, persze 4re mentem :oops:

Bridget
sajnálom, de te erős csaj vagy, és nem adod fel! Nem is szabad! (sajnos a mi családunkban is egyre többször hangzik el).
Jan-ig meg használjátok ki az időt! ;)
Nem baj, hogy elloptad a vonalzit :wink:
Köszi a drukkot, tettünk is az ügy érdekében :oops:

Nóci
az már vmi, hogy figyelmesek, meg megkérdezik, mit eszik a gyerek!
Kecsó amúgy nővérileg jó, meg az ellátás, csak a dokik nincsenek a helyzet magaslatán :roll: Szegeden meg pont fordítva volt :roll:

Enis
de jó, hogy jöttél! Aranyos a fiad :lol:

Beze
örülök, hogy javulnak az éjszakák! Mit főztél?
Lexi nagyon cuki! :D
Vendég

Kitty,
és még van energiád tenni az ügy érdekében x heti kora hajnali kelés után? :shock: Az igen :wink: :lol:

Bridget,
na,mi volt a dokinál?Januárban ha jöhetsz az már nemsokára itt van.Jó lenne,reméelm nem kell több ideig várnod.Ilyenkor várólista van,vagy hogy műkődik ez?És mi dönti el a sorrendet?

enis

Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket, aranyosak vagytok.

Bridget, nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: Én bíztam titkon az utolsóban...Doki mit mondott? Miért nem ICSI-t alkalmaztak?
Korizni én is imádok!!!

Kitty, helyes, remélem, eredménnyel jártatok! :wink:
Korhelylevest, és sütöttem erzsébet szeletet. Már elfogyott. :)

Enis, nagyon szép a kutyi, elfogadnám. :wink:

Nóci, gondolok Regire és rád, küldöm a + energiákat.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Na itten is vagyok az elveszett bari :D

Nócikám remélem nem lesz semmi baj Regivel!+++++++++++++++
Bár úgy lenne,de nem csak megbeszéltük hogy mindketten alá fekszünk a karácsonyfának ha babásak leszünk.

Bridget,drága sajnálom itt is :( Leszünk együtt babásak csak nem egyszerre szülünk,de még kitudja mit hoz a jövő :wink:
Párodnak azért tetszett Bp?
Nagyon tutkeráj a vonalzód!!!
Ez a hotel akkor nem jött be,de majd januárban szupibbat választatok!

Fürti,milyen adatok kellenek?Elfelejtettem :oops:
Hú milyen álmaid vannak neked :shock: :?:

Kitty jól tettétek hogy elvittétek máshova anyukádat!Nem lett volna jó ha azokat a szereket beszedi :shock:
Adtatok az érzésnek?

Beze dönölü ez a lány :lol: Igyekszem pihenni is :wink: Most agyilag voltam ki,de azt nagyon :? Ma már jobban vagyok és újult erővel ugrok neki a dolgoknak!

Enis jaj de szép a szőrös gyerek :lol: :lol:

Kép
anyci

Fürti, Marci nagyon édes lehetett!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Enis
van :oops: Múlt héten olyan kívánós voltam, három napig minden nap volt, pedig akkor dolgoztam a legtöbbet :oops:

Beze
köszi!
Én karfiol levest csináltam, és kolbászt sütöttem krumplival. De a párom meglepett pizzával, így jó lesz holnapra :lol:

Anyci
naná, hogy adtunk :oops: Enisnek írtam róla :oops: Remélem ti is beleadtok apait-anyait :lol:
Vendég

Kitty,ja próbálkozunk :wink: Most múlt el piri így újra belevágunk,tudod új hónap(megint) :roll:
Karfiol leves,nyami :D

Kép
anyci

Kitty,
holnap nálunk is karfiol leves lesz....és az előbb rendeltünk pizzát. :lol: Gyors felöltöztem,mert melltartó nélkül parádéztam,nehogy elijesszem a futárt 8) :lol: (férjem csak később ér haza).

Nahát,nahát,téged nagyon beindít ez a munkahely :lol: Csak viccelek,persze,régebben nálunk is volt olyan időszak,mikor hullák voltunk ,mégis naponta ment az action.Ja,szóval fáradtak,hullák nem,még élünk jelenleg is:lol:

Anyci,
na helló :wink: Örülök,hogy megvagy itt is :wink:

Beze,
nincs mit köszönnöd,ez a lány egy tündérke.Mekkora most súlyra?Nagyon szép kerek arcocskája van :D

enis

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem voltam. A manó hasfájós lett. Nem bírja a züldségeket abszolúte. Meg még egyenlőre nem tudom, hogy mit még. Adtuk neki a Mecsek teát, de nem nagyon segített neki. Tegnap áttértünk az Infacoltra... hát azóta alszik megint nagyokat. Úgyhogy ki is használtam a lehetőséget, hogy mossak, terigessek és vasaljak.
Úgy néz ki, hogy kezd napirendünk lenni. Négy óránként kér enni a drága, kölcsökcsonk már leesett, figyeli a fényeket, gagyog, fintorog, hason imád aludni, és nagyon szépen emeli a kis buksiját.... és hát imádjuk.
Apa egy tündét volt. Tegnapig itthon volt velünk két hétig. Mosogatott, enni adott, pelenkázott, fürdetett, öltöztetett, pakolt, bevásárolt és leste a kívánságaimat. ÉS hát nagyon tudnak a fiával lükéskedni. És a manó pohárból issza a tápit.
Szopizás menne már, tejcsim szépen kezd beindulni, csak a mellbimbőim fájnak iszonyatosan. Folyamatosan ki vannak repedve, és időnként ki kell hagyni egy-két szopit, hogy bírjam a következőt. Ezt nem szereti a MAnó. ilyenkor tisztára meg van hülyülve. De ez van. Amúgy egy kis bélpoklos megint. Tegnap este bevágott majd 150-et és rá két órával még 30-at

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anyci!
Vigyázz magatokra!!!! Puszillak!!!

Fürti!
Hát... kitartásat a manód utáni rohangáláshoz!!!! Amúgy nayon ügyes, hogy magától megy már!!!!
Részvátem a vérvétel miatt.... fúúúúj cukros lötyi!!!
Érdekes egy álmod volt nagyon!!!

KAti
Köszi a híreket Bridg-ről!!!

Nócikám!
Nem mondanám, hogy fitt vagyok és kiphent, de így is nagy mázlisták vagyunk, hogy 3-4 órát alszik Bencus. Azért amíg apa itthon volt, nap közben is tudtam aludni. Bár szerintem a legközelebbi szopi után lefekszem vele én is.

Kittyi!
Köszi a Bence dicset... puszi nektek. Anyud, anyósod??? JAvulás???
Ennyit dolgozni.... azéért vigyázz magadra!!!!
Daganatnövelő hatású gyógyszer :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: De durva :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Bridg!
Sajnálom, hogy nem akartak osztódni a picik :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Jók az új vonalzók!!

Enis!
Nagyon jók lettek az ój vonalzóid!!!!!

Beze!
Tündéri a kis manó!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nem jöttetek ma még ,lányok? :?

Bridget,
ugye nem kaptál rossz híreket tegnap a dokinál és azért nem jöttél???

Zsuzska,
neked is nagyon jó lett a vonalzód :lol:

enis

Köszke!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok Lányok!

Briről most olvastam a beültisben, egyik csajszi beszélt vele, semmi gond,csak nincs netjük valamiért most.

Zsu :) sajnálom a hasfájást, de tényleg az Infacol csodákra képes! :) Képet kérünk még!

Nóciékkal mi lehet?
Lehet, felhívom majd
Vendég

Sziasztok!

Zsuzska, a mellbimbóm nekem is nagyon csúnyán berepedt, a bepanthen-t tudnám ajánlani, az maradhat is rajta, és azt, hogy ne hagyj ki egy szoptatást sem. Tudom, nehéz, de el fog múlni, ahogy a melled hozzászokik a "kiképzéshez". Kitartást, menni fog! :wink:
Köszönjük a dicséretet. :D

Enis, múlt kedden volt 8780 gramm. :D
Reniről nem raknál képet?

Fürti, hogyan ünneplitek Marci 1. szülinapját?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Itt vgyok bocsesz csajok tegnap eldugult a netunk es csak matol van mert csomagot valtottunk... :twisted:

Hirek a dokitol:
Elvegeztek egy kromoszoma vizsgalatot mert azt mondta a doki,hogy annyira rossz minosegu volt 3bol 2helybol,hogy ngyon :roll: allitolag az egyik mar akkor latszodott,hogy tiszta kuka :oops: :lol: :oops: Es hogy hatha azert van ez mert kromoszoma rendellenesseg van nalam :? :roll: leis vettek a vert nana,hogy nezzuk meg (12ezer ft) 4het mulva eredmeny.Bar ha kiderul hogy azzal baj van akkor sem tudunk tenni ellene de legalabb ratudok keszulni(mar ha erre lehet)hogy ha esetleg osszejon az a csodababa akkor tobb eselyem van beteg babara,mint egy masik kismaminak :roll: :? Tudom tudom egyenlore nem kombinalok csak azt mondom amit a doki mondott. :roll: Tamogatottan februar vegen kezdhetek :? ha fizetos lombikra mennenk akkor is csak januar vege :?

Most megkell jojjon 10napon belul es akkor kell egy sima ciklus...aztan a kovetkezo menzikor jon a fogigatlo :? es februar vegen kezdes 8) Most a clostis protokollom lesz es azert voltak csak osszeengedve a petik a katonakkal mert annyira rossz minosege volt a petiknek hogy tobbet artottak volna azzal ha megszurjak oket mint igy :? Hat roviden ennyi.... :roll:

Minnya visszaolvasok 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget!
Sajnálom, hogy ez történt, remélem a következő alkalommal jobb eredmények lesznek. Bárcsak lenne gyógymód a problémádra, mint nekünk a pco-ra.

Zsu! Kitartás, én is mindkettő gyereknél csillagokat láttam hetekig, alig mertem odaadni neki a szájába, úgy fájt. Sajnos muszáj erőltetni, akkor is ha sebes. Bepanthen szerintem is jó, és feküdj úgy, hogy rajta van és semmi nem ér a melledhez. Szellőzés, kenőcs két szopi között. Próbálkozz más pózban is szoptatni. Én például ülve majd beszartam, fekve jobb volt. És ne ijedj meg, ha esetleg a gyerek barnásat büfizik vissza, mert ha esetleg szopi közben vérzik a seb, akkor ilyen sajnos előfordulhat.

Nociról mi hír????

Lilla náthás, remélem más nem lesz, mert szombathon dupla szülinapot ünneplünk, csak kérdés, hogy milyen tortát tudok neki sütni tej és tojásmenteset. Leventének süttetem, pókembereset.
Na megyek aludni, mert éjjel háromkor még nem aludtunk, Leventét is át kellett küldeni az apjához aludni, hogy tudjak orrszívó porszívózni. Hú de utálja a Lilla, úgy visit mint egy kismalac. Egyedül alig bírom lefogni, és még szívni is neki.

Kép

Kép
szakmarinekati

Kitty
Ugyesek voltatok akkor azert meg par napig hajra aztan masnem hozol te egy pozi tesztet...kene mar egy kismami ide :roll:

Enis
Mivel tb tamogatott a dolog ezert a 3honapot kikell varni a kovetkezo kezdesig kulonben az orvosok fejere koppintanak :? es ugye van egy alap varakozasi ami az en egeszsegem erdekeben megy...ez lehetne mondjuk januarban ha nem tb-re mennenk de az az 1honap ide vgy oda azert nem hiszem,hogy fizetni fogunk :roll: Szal ez igy megy :roll: Majd decemberben bejelentkezem februar vegere :?

Beze
Gondolhatod en is biztam benne bar igy a napok elott eleg jol tudatosult bennem,hogy talan nem sikerul :roll: talan ezert nem borultam ki :roll: Na akkor iden telek egyutt korizunk 8) Kép

Anyci
Bizti tetszett neki :wink: Vonalzi dicsiket koszi :lol: jo hogy itt vgy es legfokepp hogy joooookedvuuuu vgy :D Februarban szerintem megyunk az intercontinental-ba az ott van dunan meg a marriot is 8) majd megnezzuk :idea:

Zsu
En meg orulok,hogy idejutottal vegre 8)

Furti
koszonom a hireket 8) :lol:

Pusszantttyuuuuuu :lol: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lánykák! :)

Brid :) Olyan jó,hogy ilyen pozitív vagy!!!Úgy örülök, így hát én sem vagyok letörve a hírektől!!!Tudod, új év, új remények és siker!!!!!! :wink:

Kata :) Mi lesz a szülinapi ajándék Lillának?
Szegényke csak meggyógyul! :?
Marcié ma jött csomagban, a tesóméktól egy jó vastag sapi+sálat kap, meg egy vonatot, ami sipol, dudál, billentyűk vannak rajta.Ilyen készségfejlesztő, tőlünk meg könyvet meg egy fa montessori vonatot kap :)

Nóciékkal mi lehet?Nem merem felhívni :oops:
Vendég

Kata
Koszonom draga...talan egyszer erre is lez megoldas...egyenlore sajnos ez van :? :roll: Uj fotok? 8)

Furti
Muszaj igy viselkednem...az elet nem all meg meg csak ez volt az elso eselyem itthon es tudtuk,hogy nehez lesz... :roll:
Viszont ez az uj es uj honap ui remeny ezt sosem szerettem :x na nem miattad csak sokaig ez ment "Uj honap Uj remeny" :x Nalam inkabb ugy lehetne mondani uj lombik uj remeny :lol: De azert koszonom :wink:

Nocikaaa miert nem uzizel? :roll:

Noci nem uzent nekem most miota bekerult...en meg itt elvoltam foglalva a magam bajaival meg a csaladi dolgokkal azert ois kerultem hajnal 4kor agyba :oops:

Most meg megyek megint papirokat intezni meg EKG-ra este meg jon at a barinom :roll: de majd jovok am 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget, nagyon elszomorodtam a soraidat olvasva... :cry: Igazából nem is tudom, mivel vigasztaljalak, én a 3. vetésélem után majdnem teljesen összeomlottam, nem kértem a következő majd sikerülni fog mondatokból. Nagyon-nagyon fogok drukkolni, hogy a februári lombikkal sikerrel járjatok, és megfoganjon a csodababátok!!! Puszillak és ölellek!

Marci szép ajándékokat fog kapni. Torta milyen lesz?

Kint van a 8. fogunk. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Leventének utólag nagyon boldog születésnapot. :oops: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Anyci
remélem, együtt leszünk babások, meg persze a többiekkel is!

Bridget
sztem is jó ötlet a kromoszóma vizsgálat, abból sok minden leszűrhető. Legalább egy lépéssel előbb lennétek!
Köszi a drukkot, remélem összejön, de ha nem az sem baj, nekem az is jó, ha veled leszek babás :wink:

Zsu
sajnálom, hogy Bencus hasfájós, de a napirend az jó! Ügyesek vagytok!
Vigyázok ám magamra :wink:

Kati
jobbulást!
Szülinapról kérünk képeket!

Beze
gratulálok a fogacskához!

Anyósomat tegnap hazaengedték, már jobban van, de nagyon vigyázni kell magára, közösségbe nem mehet, nehogy elkapjon vmit.
Anyu volt ma gyógyszerésznél, kapott spéci kapszulát, azt szedi, meg Pécsre elküldtük az eredményeit, de még nem tudunk semmit.
Vendég

Sziasztok!

Bridget,itt is csak azt tudom mondani hogy KÖSZÖNÖM!!!!
Ezt szeretem benned hogy még ha ilyen híreket is kapsz akkor is pozitív tudsz maradni!Te vagy a példaképem :lol: :wink: :!:
Jövőre ott lesz neked is a baba!Itthon legalább komolyabban utána néznek a dolgoknak és tudjátok merre tovább és hogyan!++++++++++++++++++++++Tudod ezek továbbra is!!!! :D

Zsu hát végre adtál élet jelet :D Nagyon okosakat mondtak a lányok neked,fogadd meg a tanácsuk!Friss kép van?

Kitty örülök anyósod jobban van,viszonylag.Anyud is jól van akkor?
Jaj te drága én is remélem együtt leszünk babásak!Na meg a többiekkel is együtt!!!!

Kati kicsi lány mit kap?Jobbulást neki!!!

Beze 8 fog :?: :shock: Jaj de ügyesek vagytok,akkor haraphat majd mint egy vámpír :wink: :lol:

Fürti kis legény nem beteg ugye?Nálatok is most lesz szüli nap?

Nóciról valami hír?

Kép
anyci

Anyci, én most elhatároztam, hogy mindannyian várandósok leszünk jövőre! Oké, nem bánom, ha én leszek az utolsó. :wink:
Hát igen, tud harapni a kisasszony, szerencsére mostanában nem a mellemet, hanem az ujjamat kóstolgatja... :? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Anyci, magadról nem írtál, hogy vagytok? Nagylányoddal mi újság?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bocsesz csajok de elmentem a polgarmesteri h-ba aztan 15:15-re szivultrahangra onnan fel az emeletre felszereltek a 24oras EKG-t ami nalam csak 20oras lesz :oops: :lol: mert delre mar vihetem is vissza es kiis ertekelik az eredmenyeket 8) A lenyeg uhu-n semmi nem latszodik kaptam egy kasa diszkotatyot es irnom kell ha van valami fura dolog hogy epp mit csinalok es hanykor volt...Utana elmentem a Lurdyba mert kineztem mar reg egy dogos felsot...aztan anyum felvettem a Nepligetnel...el az Europarkba bevasarlas...es negyed 7re ertem haza barinom meg fel 7re mar ott is volt fel 10ig aztan mikor elment anyum jol rault a gepre meg kicsit teveztunk es most vegre itt vgyok en is.

Holnap reggel leszek csak 11kor kell indulnom a dokihoz megint...ne hari csajok ha tudtam volna jovok :oops:

Beze
Ari vgy azert egy veteles maas es sokkal sulyosabb :!: Amikor nekem is volt en is vigaszthatatlan voltam :roll: Nem mondom nem fajt mert fajt es nehez volt de muszaj volt jo kepet vagnom a dolgokhoz mert ott volt a parom akinek nem akartam ott sirni...aztan meg menni kellett a csaladi ebedre is ahol vart kerianyum uncsitesom meg az egesz csalad es tudtam mindenki azt kerdi majd hogy na mi van :roll: marhara nem akartam jonni de muszaj volt es felvettem a pokerarcot...aztan persze kerdeztek en meg gyorsan egyszuszra kinyogtem hogy mi a helyzet es hogy lehet hogy nem is lesz semmi mert en mar elore szoltam,hogy ez nem ugy megy...es hogy majd holnap telefonalok...szerintem mivel nem tudtak kezelni a helyzetet nem kerdeztek tobbet rola.... :roll: es ment tovabb az ebed mas dolgokrol beszelgettunk b\persze nekem rossz volt feszult voltam es csak a 3petin jart az agyam :roll: de nem sirtam es a dokinal sem pedig felvoltam keszulve na nem azert hanem mert olyan meghato ez az egesz...de probaltam ott is kimutatni,hogy hat ez van nem osszetorni ....volt 1-2nehez pillanatom de talan ezert is poenkodott o is mert latta,hogy nincs az a gyaszhangulat.jobb volt igy nekem is...konnyebb volt feldolgozni...de volt ra 2napom es hetfore 3.nap mar tenyleg nem szamitottam semmi jora :?

8.fogacskahoz gratula Kép

Kitty
Ari vgy :wink: Nekem vegulis mind1 mikor babasodom csak minnel hamarabb legyen mar marmint ugy a kozeljovoben :roll: :oops:
Orulok,hogy anyos jobban...anyud hogy erzi magat :roll:

Anyci
Azert nehogy azt hidd,hogy nincsenek rossz napjaim es nem tudok sirni :lol: mert tudok am en azt is :oops: 8) :lol: Az a jo hogy itt van ra lehetosegem de amcsiban nincs biztositasom es marha draga lenne minden tobb,mint 100ezres tetelekrol van szo egy sima vv :shock:

En ma sem tudtam Nocinak meg uzenni sem... :oops: szegyellem is magam emiatt :oops: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?