Új privát üzeneted érkezett!

Nika
nagy-nagy gratula nektek!!!!!

Húúúú, én vagyok a következő :D :D :D :D :D de jó.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Gratulálok én is Nikának a kis Bertoldhoz!!!!!! :lol:

Plutó, tényleg te vagy a következő...

Sziszi, mesélj, apa mit szólt?? Beszéltél dokival?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Bea, jobbulást nektek! Kúráld ki magatokat! Az unokaöcsim is beteg, most főzök neki gyógyító marhahusi levest rengeteg répácskával és fokhagymával. Vettem bele velőscsontot is, azt mondta a hentes, attól lesz igazán fincsi.
Az éjjel a kiskrapeknak 39.3 C volt alza, a tesómék mellette virrasztottak. Szegény picurka. Ilyenkor úgy sajnálom őket.

A vonalzóm lemaradt egy nappal. Tegnap is a 6. napon tartott, meg tegnapelőtt is. Ma a 28. napom van.
Tegnapi hőm 36.9. Este is mértem csak kíváncsiságból: 37.
Ma reggel: 37.1, meg most néztem: 37. Rohadtul kíváncsi vagyok, úgyhogy szerintem venni fogok tesztet. Mondtam apának, hogy sokkal jobb a biztosat tudni, mint napokig a bizonytalant. Bár még csak a 28. napom van, de egy tesztet megér.

Kép

Kép

hoppá

hellóóó !

Kata nagyon nagyon drukkolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most megindulhatna a bébi bumm itt a topikon !!!!!!!
Sziszi már el is indította !!!!!!

Nika
gratulálok tiszta szívemből !!!!!!!!!!!!!!!!!
egészséget és rengeteg tejcsit !!!!!

Gabi
most Ti jöttök !!! :wink:

elolvastam néhány weboldalt a Norcolutról amit szednem kellett..

hát, jó hogy nem olvastam előbb , volt ahol azt írták róla, hogy olyan mint a lórúgás :shock:
remélem, piri hamarosan megérkezik, s utána mehetek végre UH-ra, hogy eltűnt-e belőlem az a nyavalya. :shock:
tegnap este kicsit beparáztam, mert az a kérdés visszhangott bennem, hogy mi van, ha nem tűnik el ? :?: :?:

bocsi, hogy ilyen önző voltam most és csak magamról írtam, de tudom, hogy nektek bármit elmondhatok !!
vvviki

Sziasztok!

Ez igen!Ilyen hírekre szeretek jönni!!!

Nika

Gratulálok!Jó egészséget kívánok nektek!!

Anyusziszi

:D :D :D :D
Gratulálok neked is!!!!
Látod,mondtuk neked,hogy az a hőesés a 7.napon nem volt véletlen!!

Holnap majd jövök egy kicsit részletesebben is.
Puszi mindenkinek

málna2162

Málna!
Mi van veletek?

Én most csináltam egy tesztet:NEGATÍV :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,csak gyors bekukk!!!!

Nika!!!!!Nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok nektek!!!!!És persze rengeteg tejcsit!!!!!Kérünk fotókat!!!!

Sziszi!!!!Tudtam,tudtam,tudtam!!!!!!!!Gratula és vigyázz magadra!!!!!És a spermaszám nem olyan lényeges,ha egy van,aki időben odaér... :wink:

Kata!!!!Ne keseredj el,talán túl korán teszteltél és nem is reggeli pisiből!!!!!Várj egy-két napot és reggel tesztelj!!!!!De jó lenne,ha Sziszinek lenne még követője ebben a hónapban!!!!!Észrevettétek,hogy szinte szinkronban van a ciklusotok????

Málna,jó,hogy jöttél,már nagyon régen nem voltál!!!!!!Tanulsz???

Bea,gyógyuljatok meg és ne aggódj,a pici biztosan nem kapja el,anyatejes babáknak nagyon jó az immunrendszerük!!!!!!!

Gabi.....hát igen,te következel!!!!!!hihetetlen,csak ámulni tudok ezen,hogy szalad az idő(jövök én is a közhellyel)de tényleg....aztán Ági,aztán Mamen és ha jól számolom utána ÉN :o :o ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Bocsi,akit kihagytam!!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Köszi csajok a gratulációt.

Hoppá
Ez még korai volt az tuti.
Én sem mertem előbb megcsinálni, várj még.
Ne keseredj el. Szorítok Neked nagyon, tudod...

Nika
Bertoldhoz gratulálok. Sok boldogságot kívánok nektek.

Bővebben hétfőn, puszi mindenkinek.
Vendég

Nika: NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET, VIDÁMSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK ÍGY EGYÜTT!
Nagyon örülök, ezek szerint nem kellett indítani. Majd, ha sikerül otthon időt szakítani várjuk a képeket!
Hoppá: valószínű, hogy korai volt még az a teszt és főleg így, hogy Du csináltad, még 1-2 nap és ismétlés, de az már ezt mutatja majd: +++++++++++++
Málna: vizsga?
Bea: gyógyulgassál, kapd el a nátha elejét. Oscillococcinum?
gabi: hát igen te vagy a következő és scak szorítani tudok, hogy megcsípjétek még a pásztói kórházat!

Andi
candi

Candi, lassan te is várhatod a hónap eredményét, hátha sikeresek voltatok :lol:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok lányok!!!!

Ma igazi nyugis nap van,apával délelőtt sétáltunk egy nagyot,délután pedig vár a tv-dvd!!!
Picurkám most már sokat mozgolódik(ill.már érzem gyakran)Tegnap este anyunál ültem a fotelban jóllakottan és elégedetten :lol: és akkorát fickándozott,hogy még látni is lehetett!!!!

Kata,Andi!!!!!!!Ti jöttök!!!!!!Ja és persze Málna,neki is a ciklus vége lesz lassan és lehet,hogy sok zebrás teszt születik!!!!!!!Bárcsak úgy lenne :lol:

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,
Elveszett amit írtam, megőrülök, na mindegy, szóval szuper hírek vannak.
Szisz, nagyon-nagyon gratulálok, minden rendben lesz.
Nika, nagyon jó egészséget, sok tejcit kívánok, és nagyon gratulálok. Kérűnk majd képeket.
Meli, nagyon jó lehet az érzés, hogy mozog:)
Málna, gyere most már sűrűben:)
Kata, nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok ezerrel.
Gabi, már kész a táska, húha azt hiszem ha majd itt fogok tartani, félek egy kicsit:)
Bea, gyógyulj meg, ezek a homeos cuccok jó, én is beteg voltam fájt a torkom, taknyos voltam, de egészhamar elmúlt, bár sokat számított gondolom, hogy sokat feküdtem.
Zsizsik, hogy vagy?
Mamen, nem is híztál tényleg semmit.
Viki, biztos minden rendben lesz, kíváncsian várjuk az eredményt.

Hát én már jobban, vagyok, csütörtökön megyek még egy Uh-ra, hogy megnézze a doki tényleg minden rendben, van vizeletemmel egy kis baj, úgyhogy megint kell pisit vigyek, merthogy a vesefunció az negatív, így hát nem biztos hogy baj van.
Voltam védőnőnél is, nagyon aranyos, sok okos dolgot mondott, de hát a súlyomra vigyázzni kell, tudom én, egyenlőre másfél kiló fogyásnál tartok, ja és tegnap megvolt az első hányásom, hát utánna jobb lett, ma csak émelygek ismét.
Apa csinál ebédet nagyon aranyos, úgyhogy megyek is.
Mindenkinek még a maradék hétvégére jó pihenést, majd jövök.
Puszi

Kép
Kép
nektarin

Muszkur: Ha holnap jössz :wink: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kata:meglátjuk előbb drukoljunk a Te tesztedért, jó :wink:
Eszti:jó étvágyat neked, nektek!
Meli: kellemes pihizést, tévézést nektek is!

Andi
candi

Musz, én is nagyon boldog névnapot kívánok!

Plutó, neked még csak 4 nap múlva lesz a szülinad, de nagyon sok boldogságot kívánok!

Meli, irigyellek a bébi-mocorgásért!

Nektarin, téged meg a hányásért és az émelygésért :wink: !!

Candi, azért a te teszted is nagyon fontos!!

Kép

Kép

hoppá

hellóóó !

Kata,Andi
nagyon szorítok a pozitív tesztekért !!!!!!! :D :D :D

Nektarin
köszi a drukkolást ! igyekszem pozitívan gondolkodni !!!
róka komát küldd el légy szíves a többieknek !!! :wink:
a védőnők ennyire szigorúak a súllyal ?
tényleg, mennyi hízást engednek a kismamiság alatt ?

Meli
szuper érzés lehet, most már érezni is a babádat !!!!! biztos tetszett neki amit az anyukája vacsizott ! :wink:
nagyon irigyellek !

Bea
jobbulást !
Ádika hogy van ?

Dóri
Hogy vagytok ???????

Icus, Anna
hol vagytok ??????????????????

kellemes estét mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!

és zebracsíkos teszteket !!! :D
vvviki

Musz
nagyon boldog névnapot !!!!! :D :D :D
vvviki

Sziszi? Mi újság? Dokiddal beszélsz?

Nekem tegnapi és mai hőm: 37 C. Piri nincs, bár ez még mindig "csak" a 30. napom.

Kép

Kép

hoppá

Megint lemaradt a vonalzóm: ezek szerint 2 naponta ugrik kettőt :lol:

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Muszkuru
tegnap nem voltam, de még nem vagyok ám lemaradva nagyon :D :D szóval nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!
Kép

Hoppá
ez a hő nagyon jó :wink: :wink: :wink:

Sziszi
mikorra fogsz menni a dokihoz???
Szorítok értetek.

Mi tegnap összeraktuk a kiságyat, Krisztike olyan ari volt hozta a fúróját, hogy segítsen az apjának feltenni a falvédőt :wink:
Na hazaért a párom, megyünk enni, szép napot!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok,

Ma vagyok elvileg 4 hét + 5 nap, így nem tervezem a doki meglátogatását. Amennyiben semmi vérzés vagy ilyesmi, akkor csak febr. 5-én megyek délután. Akkor már 6 + 5 lesz és kell legyen szívhang is :shock:

Hoppá
Ez nagyon klassz!!! Legyél a párom! :lol:
Mikor csinálsz megint tesztet ?
Szerintem 2 nap múlva (szerda reggel :!: ) megpróbálhatnád,
ha a hőd fennt marad.

Plutó
Nálunk is mindig hozza tomi a saját porszívóját vagy szerszámait, ha bármibe belekezdünk. Ez annyira helyes dolog.
Bezzeg, ha majd nagyobbak lesznek és csinálni kéne valamit, akkor nem lesznek ennyire segítőkészek :P
Vendég

Persze Tomi, nem tomi
Vendég

Málna

Különösebben nem volt extázis a pozitív teszt miatt, de nagyon örülünk. Tudod, mindketten izgulunk az előzmények miatt, senkinek nem mondtuk el az anyukákat kivéve. Ők nagyon izgatottak, anyukám irtóra boldog.

Elmentem pisilni, megcsináltam a tesztet és kb 30 másodperc múlva én már láttam halványan a csíkot. Aztán 1 perc múlva jól lehetett már látni, nem olyan erős ugyan, mint a kontroll csík, de teljesen jó.
Apának mondtam, hogy 2 csík, de nem hitte még el, mert nem látta, aztán meg látta, de nem hitte el, hogy igaz lehet.

Képzeljétek a szülinapján vagy előző nap készült a kistesó. :P :lol:
Vendég

Kép
Kép

málna2162

Sziasztok!!!!Jó reggelt!

Sziszi,szerintem a beágyazódás helye és a barnázgatás miatt korábban menj el a dokihoz!!!!!Bocs,hogy belekotyogok,de szerintem a barnázás lehet progihiány is és azt azért orvosolni kellene!!!!!!Én is úgy mentem,hogy még nem volt szívhang,de tudni akartuk,hogy jó helyre ágyazódott-e be!!!!Mondjuk,a 2.babával talán már én sem leszek ennyire óvtatos :wink:

Kata,maximálisan egyetértek Sziszivel!!!!!Egy reggeli teszt..és együtt ünnepeltek majd vele!!!!!!Talán még együtt is szültök :wink: Van valamilyen jeled egyébként???

Eszti....hát itt van az első hányás....azt hiszem ezt én küldtem át neked,mert én már 8 napja nem hánytam(kopp kopp)cicid fáj még????

Gabi,jó étvágyat nektek!!!!
Én ma délelőtt dolgozom,aztán megyek haza főzni!!!!
De előtte be kell ugranom a gyógyszertárba,mert komolyra fordult a dolog a gyomorégésem ügyében!!!!!!Ha tudnátok nekem segíteni,akkor szívesen fogadok minden tanácsot.....bármit eszek,mindentől visszaszivárog a sav a nyelőcsövembe és naon sz@rul vagyok esténként!!!!!Néztem neten természetes savlekötőket és a Rennie gyógyszert áll.lehet terhesen is szedni....tud valaki erről valamit????Help!!!!

Többiek???

MÁlna,remélem tudsz ma jönni kicsit bővebben!!!

Anyukák?????Nagyon lefoglalnak a babáitok????

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Hello,

Meli, semmi extra tünetem nincs, tegnap meg ma (pedig nem akarom Sziszit utánozni) sz@r a gyomrom. Tegnap délután nagyon kívántam egy kis hagymás libazsíros kenyeret, utána pedig mintha tök nem esett volna jól, böfizgettem egész este,mg rossz volt a gyomrom. Ilyenkor mindig azt kérdezem magamtól: tényleg van ilyen tünetem, vagy csak annyira szeretnék babát, hogy bármit képes vagyok produkálni!?
Most fájdogál kicsit a pocim, meg tegnap talán 3x szúrt a cicim. De majd kiderül.

Oké szerdán tesztelek, ha addig nincs piri.

Na megyek vissza a suliba, majd du. jövök!

Kép

Kép

hoppá

Meli
Nem barnázgatok :!:
Semmi vérzés, barnázás, ha lenne akkor elmennék gyrosan dokihoz. Ja, még csütörtökön volt egyszer, hogy a nyákba egy tűhegynyi rózsaszines volt, de azóta semmi. Akkor azt hittem, meg fog jönni, de nem...

A múltkor rögtön elmentem dokihoz és mégis nagy baj lett. Felesleges ott kotorászni, ha semmi bajom nincsen. Ha rossz helyen tapadt, akkor már sajnos úgysem tudnak segíteni :cry: . A méhen kívüli pedig nagyon fáj.
Ezért gondolom úgy, hogy majd elmegyek, ha már nagy :P lesz!!!
Vendég

Málna

Utolsó menszi: 2006.dec.20
Vendég

Ja,bocsi Sziszi,akkor én félreértettem valamit!!!!!Akkor minden OK és igazad is van!!!!

Kata,szerintem nem csak bebeszéled magadnak....a rossz gyomor és rossz közérzet nem csak képzelgés....várjuk a szerdát és +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++kívánok!!!

Kép Kép
meli1118

helló !

bocsi, de el vagyok kicsit havazva

Kata
drukkolok nagyon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vvviki

Sziasztok!

Bea

Bevált az Infacol?
Jól vagytok? Mostanában te sem vagy sűrűn. Mondjuk érthető!

Meli

Én a 18.hét után kezdtem érezni a baba mozgását. Pontosabban akkor már biztos voltam benne,hogy az az.
Attól is függ,hogy merre rugdos. Ha mondjuk, befelé akkor nem fogod érezni.
Meg azt is szokták mondani,hogy függ a testalkattól is.A véknyabbak hamarabb érzik.
Bútor
Nagyon nagyon szép!!!
És a pocakod is!!
Nekünk Baby Controll légzés figyelőnk volt. Annak 3 különálló érzékelőlapja van. Én kettőt hagytam a kiságyban ,egy meg volt a babakocsiban ,ha kint aludt a teraszon. A másfélév alatt egyszer sem volt riasztás,de még téves sem. Csak ajánlani tudom,bármilyet is választasz!Nekem nagyon megnyugtató volt,főleg hogy a gyerekszoba az emeleten van.Igaz hogy egy szobában aludtunk,de este csak lementem megnézni egy filmet,vagy a konyhába tenni venni,és jó érzés volt,hogy tudtam ,hogy nem történhet semmi anélkül,hogy ne tudnék róla.Na ezt jól megmondtam :shock: :D

Kis_plutó

Adri meggyógyult?
És az orrod?!

Hoppá

Drukkolok neked nagyon!!!
Nekem semmilyen tünetem nem volt amikor kiderült,hogy terhes vagyok. Csak annyi,hogy nem jött meg. Szerintem simán lehetsz terhes úgy hogy nincs semmi tüneted.
Nekem semmi nem volt,bezzeg a kolléganőm már az 5.héttől otthon volt mert állandóan hányt.7 kilót fogyott mire félidőbe ért. Mindenki más és más

Mamen

Neked is szép a pocid. A vörösborra tényleg azt mondják,hogy nagyon jó!!Én sem szeretem az alkoholt,nálam is maradt a Magne B6,kettesével.

Muszkuru

Utólag is nagyon boldog névnapot!!!
Kép
Ha meg lesz az utódod akkor még meddig kínoznak?!

Zsizsik

Hogy vagy?
3 hétfekvő gipsz?!Na akkor most kényeztethetnek a családtagok!!!
Macska 8) Humánus megoldás :roll: Szerinted 8) ?!Nálunk Tamás intézi ezt a kérdést…Szerinted :wink: :wink: Hmmm….ólom…elég humánus 8)

Nekem automatikusan csinálták a toxovizsgálatot.

Dóri,Vikike

Mi van veletek?

Icus
???????????????????????
Elveszett a nagy londoni ködben…

Anna
Ha vége a vizsgáknak ,gyere!!!

Candi

Rabolni mentél a postára 8) ?!Itt fogok megöregedni az MSN előtt… :lol:

málna2162

Musz
Boldog névnapot Szomszédasszony!

Hoppá
Nekem sem volt tünetem és most sem nagyon van. A gyomrom már nem vacakol, néha émelygek, de nem vészes. Enni tudnék folyamatosan, ezért valami light-os diétát el fogok kezdeni.

Málna
Te hogy állsz? mit érzel?
Annáról tudsz valamit?
Vendég

Sziasztok!!!Már itthon :lol:

Málna,jó,hogy jöttél!!!Köszi az infot!!!!Légzésfigyelőt mindenképpen veszünk,csak nem tudom,hogy milyet....megnéztem a választékot a neten és amit ajánlottál,a Baby control,vagy az Angelcare közül választunk majd!Az Angel egyenlőre azért szimpibb,mert ahhoz van egy plusz nagy hatótávolságú adó(még a kertben is használhatnám :lol: )a Baby c.meg azért szimpibb,mert ott meg 3 érzékelőlap van......dilemma...de mindenképpen megvesszük valamelyiket!!!!!Mi külön szobával indítunk a kezdetektől,én persze az elején vele alszom,de azért én sem lennék nyugodt másképpen.....pusza

Kép Kép
meli1118

Kedv csináló szülés elött állóknak:D:

Most kaptam egy barátnőm férjétől emailt:
Január 14.-én megszületett a kislányuk.Hajnali 3 óra 26 perckor.3 órakor még otthon voltak...És burokban született a kislány...Állítólag ez védi majd egész életében :D
Szóval mindenkinek ilyen gyors szülést kívánok

málna2162

Sziasztok!!!
Ma sem voltunk valami sokan.....szomorú vagyok!!!!

Mindenkinek szép estét kívánok!!!!!Holnap én jövök,remélem ti is!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó estét!!
Sajnos még mindig nem vagyok jól!! :cry:
Ráadásul tegnap kinnt voltunk szentendrén,és ott is beteg a kisfiú!
Még ez hiányzott nekünk! :x Fejem ezerrel a tejemet,hogyha ne add Isten belázasodnék legyen mit ennie a fiacskámnak! :lol:
Annyira kinoz a takonykor,hogy amikor ma msneztem,csak úgy hullottak a könnyeim! :x
Kiváncsi vagyok,hogy a Nika mikor jön majd élménybeszámolót tartani! :shock:
Mára elbúcsúzom,mert ez igy nem állapot!Ja!!Egyébként szedem a homeos bogyót!Meg Sunrideres "cuccokat" is!
Jó éjt mindenkinek!
Plutó!!Add valakinek oda te is a mobilszámodat!Szerintem!! :oops:
És szerintem akik következnek,azok is adják majd oda valakinek,hogy TUDJUK,hogy ki-hol áll!
Mentem!Sziasztok!

Kép
bea27

Bea, mielőbbi jobbulást kívánok!!

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Engem tegnap délután nem engedett be a rendszer :cry: :cry: este meg már nem volt energiám írni.

Bea
elvileg Málnának meg van a számom, ill. nekem nekem megvan az övé :wink: :wink: Viszont a jövő héttől lesz már a tesóm is, ő még képpel is tud neknek szolgálni majd, márha Tibi küld nekik :D :D :D :D Szóval nem maradtok ám le semmiről :wink:
Neked mielőbbi gyógyulást!!!!
Nekem a Bioparox spré nagyon bejön ilyen esetekben, és azt terhesen, ill. szoptatáskor is lehet használni.

Málna
Adrika már a héten jár suliba :wink: :wink: Szerencsére gyorsan lezajló valamilye volt, és ami a legjobb nem adta tovább senkinek :D :D anyósom ő köhög folyamatosan, de neki a cigi is hozzátesz, pedig már vettem neki homeós köptetőt, csak szerintem nem használja rendszeresen csak amikor eszébe jut :cry: Az orrom alakulóban. Sajnos volt már ilyen orron keletkezett sebem, és a helye az nagyon sokáig ott virított, ez is szép erős rózsaszín, mert már nem varas :shock: :shock: :shock:

Kép: mondtam a páromnak, hogy igényt tartok egy frissre, de eddig még nem fotózott le :cry: :cry: :cry: pedig még jó lenne.

Este kicsit megijedtem, azt hittem menni kell. Olyan pocsékul voltam egész nap, a kisasszony nagyon nyomja szét alul a csontomat, este alig bírtam mozogni, ráadásul hasmenésem is volt, és a derekam is fájt.
Aztán mondtam neki, hogy még két hetet várjon, ráadásul anyának még motyója sincs, az éjszaka már jól telt.
Azért megfogadtam ma összerakom a csomagomat :wink: :wink: :wink: Inkább én előbb, mint a párom és folyamatosan kell kérnem valamit :shock: :shock:

Jövő héten itthon lesz anyósom, és így ha olyan lesz az idő, hogy tudok menni egyedül, akkor letudom hétfőn a dokit és a vérvételt, uh.ot, ha nem akkor a párom csüt.-ön itthon lesz és akkor.

Sziszi
nagyon örülök nektek. :D :D Ha ügyesek a lányok akkor rögtön többen is csatlakoznak majd hozzád :D :D :D :D :D
Igazad a van a dokival :wink: :wink: :wink:

Ja, tesóm üdvözöl mindenkit, tudósítom ám őt az aktuális hírekről :D :D :D :D élvezi a "semmittevés" örömeit. :wink: :wink: :wink:

Na menni kell a suliba, ha tudok majd még jelentkezem:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Plutó, azért még ráér Esztike, beszéld meg vele. De talán összepakolni tényleg érdemes már most, úgyis egyre nehezebben mozogsz, nem??

Sziszi, tünetek? Közérzeted?

Málna, Candi, nálatok van valami érdekes érzés?

A mai hőm: 37.1 C.

Kép

Kép

hoppá

jó reggelt !

tegnap este engem se engedett be a rendszer.... :x

Kata
csak így tovább a hővel !!!!! :D
olyan klassz lenne, ha minden hétre jutna egy csíkos teszt !!! :D
vvviki

Szép, jó reggelt mindenkinek!

Plutó, tegnap én sem tudtam belépni. :evil: Eszti még tényleg maradhatna egy kicsit, de ez a hülye időjárás is befolyásolhatja. A védőnőm mondta, hogy attól is keményedhetek, hogy a baba érzékeny a frontokra. :cry: De a lényeg, hogy mocorog a drágám. :D

Sziszi, nagyon örülök és vigyázz magadra. Én is így vagyok, egy rossz tapasztalat után nem tudok annyira "repdesni". Még most is felmerül bennem, hogy biztos jól van-e a babám. Pénteken megyek is uh-ra. Én is febr.5-én megyek a dokimhoz. :lol:

Hoppá, drukkolok, hogy Te legyél Sziszi párja. :D

Musz, Isten éltessen sokáig!!!

Nika, gratulálok és jó egészséget az egész családnak!

Meli, a barátnőm is a Rennie-t szedte(hányós volt szegény) és használt neki. Csak az volt a baja,hogy pár óra múlva kezdődött előről az egész. A bútor nagyon szép, már több helyen is láttam. Apával járjuk a várost és nézelődünk. Én úgy terveztem, hogy kinézünk mindent, de csak a végén vesszük meg. Sajnos az előzmények miatt csak akkor leszek biztos, ha hazajöttünk a kórházból.

Málna, tanulsz még? Van még vizsgád?

Candi, kívánom, hogy neked is legyen mielőbb pozitív teszted! :D

Viki, mikor mész dokihoz?

Takido, mikor jössz beszámolni?

Zsizsik, hogy van a lábad?

Többieknek is pusz : Mamen
mamen

Sziasztok,jó reggelt!!!!!

Tegnap megvettem a gyógyszertárban a Rennie-t és csodák csodája,tegnap egyáltalán nem égett a gyomrom :roll: talán nálam a gondolat-placebo működik:elég csak hogy itthon legyen kéznél az ellenszer és máris meggyógyulok tőle!!!!Pedig nem mondhatnám,hogy tegnap könnyűt ettem :oops: hetek óta gondolok a székelykáposztára és tegnap végre megfőztem.....

Sietek nem írok külön mindenkinek,majd talán délután az üzletben lesz időm.....puszi és szép napot!!!!

Kép Kép
meli1118

Minden elszállt amit írtam :twisted: :evil:
Nem írom újra.
A lényeg mindenki legyen jó :D
Én megyek szunyálok egyet Apával, kicsit bújkál bnnünk is valami nyavaja.
Puszi

Andi
candi

Szia Andi!!!!!
Gyógyuljatok meg,remélem nem komoly!!!!!
Te most otthon vagy?Nem dolgozol?

HAHÓ!!!MINDENKI!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

helló !

gyors bekukk !
piri még sehol, de én optimista vagyok !!!!!!!!

na, én is taknyosodom, a hangom kezd hasonlítani Bonnie Tyler hangjára és fáj a fejem :x :x :x

Andi
jobbulást apával ! :wink:

Meli
"egy lány van talpon a vidéken" :)
babócád sokat mozgolódik mostanában ?
olyan jó látni, hogy mennyire jó anyuka vagy már most és leszel is !
rengeteget törődsz a picurral már most és ezt ő tutira érzi !!!!!!!
boldog és elégedett baba lesz !!!

ma tudtuk meg, hogy a német főnökünk nemsokára visszamegy a német anyacéghez :shock:
vvviki

Helló Csajok!
Candi&Mali!!Apa nyomult a neten,és nem én!!SORRY!!!!!! :?
Már jobban vagyok,hála.....................!Úgylátszik segit a homeos bogyó,és társaik! :)
De annak különösen örülök,hogy Ádi nem kapta el!!(KOPP-KOPP!!!)
Most megyek!Majd később még jövök!Addig is mindenkinek szép napot!!

Kép
bea27

Háháhá, nem tudtok megszabadulni tőlem :twisted:
Mostanában igaz, hogy elég gyakran és hosszú időre eltűnök, de próbálok jönni, amint tudok.

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket :D

Szomszédasszony! Veled örülök! :D :D :D

Nika, gratulálok és nagyon boldog életet kívánok az új családtagnak!

Bea, jobbulást mindkettőtöknek. A mostanra hozzámnőtt kedvenc magazinomból azt olvastam ki, hogy nem lesz baja a babának, az anyatej megvédi

Kata, drukkolok! A gyomorizén kívül van más tüneted is? Nekem pl tök nagy volt a hasam, be sem bírtam húzni az első hetekben, amikor még nem is tudtam, miért, csak apa piszkált, hogy hogy nézek mááán ki a bikinimben… :evil:

Gabi, én már a jövő héten kezdek összecsomagolni, csak még be kell szereznem a szülésznőtől, hogy mit kell vinni a kórházba, hátha mond valamit a szokásos dolgokon felül.

Mamen, én is úgy terveztem, hogy majd mindent a végén veszünk meg, minek idő előtt kerülgetni, persze aztán csak nem bírtam ki…
De nyúlgyerek nagyon örül, hogy összeraktuk a kiságyat, szuperfantasztikus búvóhelye lett, ami alól szerencsétlen anyja nagy pocakkal egyre kevésbé bírja előhalászni… :lol:

Málna, hát én is valami ilyen szülésre vágyom, a barátnőm szerint a gyerekkel kell egyeztetni, valahogy így (idézem): figyelj poronty, anyádnak elég alacsony a fájdalomküszöbe, szóval ha lehet, ne szadizd túl sokáig, OK?
ÉS BEJÖTT NEKIK!

Andi, irigykedem, hogy kedd délután apával összebújva lustizhattok. Már tööök sárga vagyok :lol:

Vvviki, Bonnie Tylernek nincs ám rossz hangja, meglehetősen szexi :wink:

Meli, ez tényleg hihetetlen, hogy Gabi után mi jövünk
A Rennie-t nekem is mondták gyomorégésre, akár kismamáknak is.
Viszont a mandulát is hallottam már, ami egy kicsit kevésbé kémiai, illetve nekem a pattogatott kukorica jött be.
Esténként apával tisztára mintha moziban lennénk, tv bámulás egy nagy vödör pattogatott kuko mellett, így végig tudom aludni az éjszakát
Ha nem teljesen vízszintesen fekszel, az is segít, és a vacsi utáni mászkálás is (én ilyenkor szoktam nyúlgyereket hajkurászni) :twisted:

A tegnapi nap jó híre: megvan az utódom az office-ra is, feb 1-én kezd :D . Hurrá! Nagyon jó fej lány, és annyira örültünk, ő is meg én is, hogy őt vettük fel, hogy egymás karjaiba omlottunk, és úgy ölelgettük egymást :D Azt hiszem, tényleg nem vagyok normális
:shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Szia Bea,sejtettem,hogy nem te vagy az msn-nél...már én is kijelentkeztem!!!!

Ági,de jó,hogy jöttél és hogy ilyen jó kedvre derítesz minket ebben a rossz időben.....Te már csomagolod a motyódat???A 28.héten már kell???Mondjuk ahogy én ismerem magam....én már előtt összecuccolok....igaza van Gabinak,ne szegény férjeink hozzák utánunk egyenként ami még eszünkbe jut....
Tapasztaltabb fórumlátogatóinktól kérem ezúton,hogy egy listát mellékeljenek a szükséges és a hasznos dolgokról,ami egy szülés után kell a kórházban...bocs,de abszolút nem tudom,hol kezdjek hozzá....
Ági,akkor febr.1-től otthon leszel????Remélem lesz neted??!!!??!!?

Viki,köszi,megpróbálok mindent kihozni magamból!!!!!

Kép Kép
meli1118

Meli, feb 1-től csak kezdem átadni a dolgaimat, feb közepétől saccolom, hogy otthon tudok lenni.
A netet pénteken intézem, megrendeléstől számítva 30 napon belül kell bekötniük.

A lista tényleg nem rossz ötlet, szóval csajok, mit vigyünk a kórházba?
És mit készítsünk össze a babának, amit majd apa hoz utánunk?

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!Megyek haza az üzletből!Ma sem volt valami hajtós napom,sajna érezni,hogy január vége van!!!!Ma már nem jövök szerintem,otthon van még egy kis dolgom!!!Mindenkinek nagyon szép estét és jó éjszakát kívánok!!!
Kata,reggel várjuk az eredményt!!!!Addig is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Sok puszi

Kép Kép
meli1118

Meli
akkor megpróbálom leírni, hogy mi kell, bár kórházanként egy-két dolog változhat :wink:

Neked:
-köntös
- 2 db papucs, 1 ebből zuhanyzós
-zokni
- előlgombolós hálóing 3-4 db
- szoptatós melltartó, (én először a sima pamztot jobban el tudtam viselni, mint a szoptatóst) 2-3 db
- melltartóbetét ( ebből az eldobhatós kényelmesebb)
- törölköző nagy és egy kicsi
- betét, vatta, amit gondolsz (vattához érdemes gézt vinni) ebből kell bőven, legalább 2 cs
- bugyi, hálós bugyi
- wc -re papírülőke vagy, hogy hívják, v. fertőtlenítő kendő
- alapvető tisztálkodási szerek
- házassági anykönyvi kivonat, személyi igazolvány, ja és természetesen terhesgondozási könyv utolsó nst, uh papírokkal
- mellszívó
- szükség esetén bimbóvédő
- étkezéshez szükséges evőeszköz, pohár

Ami kórházfüggő, de érdemes előre megkérdezni!!!!
-babaruha
- pelenka
- popsitörlő
- popsikrém
- textilpelenka
- picinek esetleg saját takaró
- cumisüveg ( nálunk azokat a régi cumikat rakják az üvegekre és a gyerekem nyaka telefolyt :oops: )

Ha kihagytam valamit, majd a többiek pótolják.
Jó a fényképező, telefontöltő ki mire tart igényt az még hozzájön :D :D

Na megyek vacsizni, csináltam magamnak fini héjában sült krumplit, sült füstölt szalonnával, úgy imádom a gyerekkorunkat juttatja eszembe, mama mindíg ezt csinált masinában sütötte meg, úgy még finomabb volt :wink: :wink:

Puszi és jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?