Háháhá, nem tudtok megszabadulni tőlem
Mostanában igaz, hogy elég gyakran és hosszú időre eltűnök, de próbálok jönni, amint tudok.
Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket
Szomszédasszony! Veled örülök!
Nika, gratulálok és nagyon boldog életet kívánok az új családtagnak!
Bea, jobbulást mindkettőtöknek. A mostanra hozzámnőtt kedvenc magazinomból azt olvastam ki, hogy nem lesz baja a babának, az anyatej megvédi
Kata, drukkolok! A gyomorizén kívül van más tüneted is? Nekem pl tök nagy volt a hasam, be sem bírtam húzni az első hetekben, amikor még nem is tudtam, miért, csak apa piszkált, hogy hogy nézek mááán ki a bikinimben…
Gabi, én már a jövő héten kezdek összecsomagolni, csak még be kell szereznem a szülésznőtől, hogy mit kell vinni a kórházba, hátha mond valamit a szokásos dolgokon felül.
Mamen, én is úgy terveztem, hogy majd mindent a végén veszünk meg, minek idő előtt kerülgetni, persze aztán csak nem bírtam ki…
De nyúlgyerek nagyon örül, hogy összeraktuk a kiságyat, szuperfantasztikus búvóhelye lett, ami alól szerencsétlen anyja nagy pocakkal egyre kevésbé bírja előhalászni…
Málna, hát én is valami ilyen szülésre vágyom, a barátnőm szerint a gyerekkel kell egyeztetni, valahogy így (idézem): figyelj poronty, anyádnak elég alacsony a fájdalomküszöbe, szóval ha lehet, ne szadizd túl sokáig, OK?
ÉS BEJÖTT NEKIK!
Andi, irigykedem, hogy kedd délután apával összebújva lustizhattok. Már tööök sárga vagyok
Vvviki, Bonnie Tylernek nincs ám rossz hangja, meglehetősen szexi
Meli, ez tényleg hihetetlen, hogy Gabi után mi jövünk
A Rennie-t nekem is mondták gyomorégésre, akár kismamáknak is.
Viszont a mandulát is hallottam már, ami egy kicsit kevésbé kémiai, illetve nekem a pattogatott kukorica jött be.
Esténként apával tisztára mintha moziban lennénk, tv bámulás egy nagy vödör pattogatott kuko mellett, így végig tudom aludni az éjszakát
Ha nem teljesen vízszintesen fekszel, az is segít, és a vacsi utáni mászkálás is (én ilyenkor szoktam nyúlgyereket hajkurászni)
A tegnapi nap jó híre: megvan az utódom az office-ra is, feb 1-én kezd
. Hurrá! Nagyon jó fej lány, és annyira örültünk, ő is meg én is, hogy őt vettük fel, hogy egymás karjaiba omlottunk, és úgy ölelgettük egymást
Azt hiszem, tényleg nem vagyok normális