Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

bekukk...napközben jóformán wc-zni sincs időm, nemhogy fórumozni :oops:

Pandácska, nagyon szép a pocid..és nem is csíkos :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Jó reggelt Lányok!

Letelt a 12 nap! :lol: Így visszagondolva semmi-perc lefolyása alatt :o Meg is vagyok lepődve rajta rendesen :shock: :lol:
Mostanság nem voltam ugyan én sem túlzottan áktív, de mindennap elolvastalak Benneteket, bár megvallom, nem sokat termeltetek egy nap :oops: :lol:

Julika: sajnálom a párod, de sajnos minden férfi ilyen :lol: Egy náthába is bele akarnak roskadni :lol:
Azért Te vigyázz Magatokra :D

Allegro: most dolizd ki magad, mert nemsokára nem teheted meg :wink:

Panda: nagyon szép a pocid, és tényleg nem híztál sokat, grat a 33. héthez! Párom még nem érzi, de most pl. két napja semmit sem érzek, bár tegnap este azt hiszem elfordult! DE remélem nem harántba ismét :lol: :lol:

Lanyané: látod! Holnap mehetsz UH-ra! Láthatod a kis Gömbőcöket :wink: Vigyázz Magatokra :D

Tegnap voltunk doktorbácsinknál :D
Minden konzultációkor megvizsgál, ez tegnap esett le :lol: :lol:
Mondjuk inkább többször, mint egyszer sem..
Szívhangot is meghallgatta a kis ketyerével, kapásból jó helyre tette, ugyan volt benne egy pár mp-es lassulás, de azt mondta ez ilyenkor még belefér, utána ugyanúgy rohant a kis szívecskéje :D
Tündérvirágszálam remélem ma közlékenyebb lesz :oops: :lol:
Sajnos ma lehet nem tudok mondani semmit, mert 6-ra megyünk, és úgy számolom, hogy 8 előtt nem tudunk kiérni Pestről..
És azért ilyen "rossz" útviszonyokban szerencsére Apuka nem fog hajtani :oops: :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Dezsi utólag Boldog Szülinapot :wink:

Pandácska, nagyon szép a pocid. Mond, hogy csináltad, hogy alig híztál?

Kis*, drukk mára. Remélem megmutatja magát a babucid.

Julika, örülök, hogy meggyógyultál, és jobbulást párodnak.

Lanyané már csak 1 nap és UH :wink:

Krisz mennek a drukkok++++++++++++

Allegró, Te mikor kezdesz?

Rólam:megcsináltattam a hysterescópiát, és a doki vett szövettant is, hogy megnézze, hogy jól épül-e fel a méhnyálkahártyám illetve nincs-e benne gyulladás, mert azt szabad szemmel nem lehet látni. Amúgy a méhemre, azt mondta, hogy belülről tökéletes, olyan amilyennek lennie kell. 18-án lesz meg a szövettan eredménye. Páromnak is elkeztük intézni az újabb biopsiát, miután tanulmányoztuk a netet, a külföldi oldalakat, és arra jutottunk, hogy semmi a különbség a biopsiával nyert, illetve a normál spermium között. Gond csak a megtermékenyítés során lehet, ha az megindult, akkor teljesen egyenértékű a "sima" spermával.
Súlyom katasztrófáli gyakorlatilag havonta 1,5-2 kg-ot hízok, pedig nem is eszek. Olvastam arról, hogy a szervezet el van savasodva, és ez az oka a hízásnak, most elkeztem lúgosítani, hátha segit. Ja megcsináltattam a 3. napi hormonokat is, szóval már csak január végét várom, hogy kezdhessük újból a lombikot.
Hirtelenjében most ennyi jutott eszembe, várom jelentkezésedet.

Puszi

Évi

Kép

csibe
csibe32

Bocsika, ez Dezsinek szántam privibe, de úgy döntöttem, hogy ebbe semmi titkos sincs, ezért elküldtem nyilvánosba, de a végét nem töröltem :oops:

Kép

csibe
csibe32

Csibe: remélem minde eredmény rendben lesz!
A hízást meg rettenetesen sajnálom, endokrinológusok sem tudnak értelmes választ adni? :? :shock: :roll:
Erről a lúgosításról már én is hallottam :)

Kép
kis-csillag
Tököl

CSibe
Szóval eddig csupa jó híreket kaptál!!! :D
Ha nem eszel és hízol annak hormonális okai is lehetnek, de ez úgyis kiderül a vérvételekből.Vagy lehet, hogy nem eszel sokat de nem is mozogsz? :shock: :D Sok sikert a lúgosításhoz és a fogyikúrához!!!

Panda
Egyetértek minden előttem szólóval:nagyon csini a pocid!!! :D

Kis*
Sok örömöt az uh-ban!!!Óvatosan az utakon!

Kép
vizkriszisback

Csibe!

Örülök a tökéletes méhednek, és minden jó hírnek, amit kaptál. Annyit olvastam és annyi mindenkivel találkoztam mostanság, személyesen herebiopsziás kismamival is. Na nem a mami herékéről van szó, de a bébi ilyen segítség folytán fogant. Szerintem ez nem lehet akadály. Ha jól emlékszem már írtam, hogy én is lúgosítok. Tudom a közelgő karácsony nem kedvez majd a folyamatnak, de az ünnepek után ismét belehúzok.

Kis*???? Gyere szépen!
estike66

Estike :)
Holnap jövök majd a hírekkel :)
18:00-ra várnak a Genesisben :)
És csak 11 után indulunk, Pesten apuka meghív ebédelni :lol: :lol:
Az nagyon jó lesz, meg az UH-ig, kicsit lustálkodunk, nézelődünk :)
Este meg szerintem 8nál előbb nem keveredünk ki Pestről, így tán 11 felé haza is érünk, de ez az útviszonyoktól nagyon függ..

Én lassan megyek is készülődni, Ti meg jók legyetek! :wink: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Krisz, hormonjaimat megnézték, azok is jók lettek. Mozgással van a gond. Vége a munkának hazamegyek, megfözök, rendezem a háztartást és már este 8 van, amikor már hulla fáradt vagyok. Nem tudom, hogy más hogy oldja meg a mozgást.

Estike, mikor mész a fagyiért? Hogy lúgosítasz?

Kis* várom holnap a híreket.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok,

beköszönök...mától megy a fogigátló :lol:

allegrobarbaro

Sziasztok!

Kis*
várjuk a híreket holnap.

Csibe,
Ez jó hír, hogy a méhed rendben van.

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

sziasztok!

köszönöm mindenkinek a sok drukkot, és vigasztalást.
most már kicsit jobb. bár a lelkem eléggé összetört.
de próbálok visszajönni hozzátok, hisz jó társaság vagytok.

előbb néztem a táblákat, hát jól lemaradtam :oops: kérnélek titeket, hogy küldjétek el priviben, azokat az adatokat, amik megváltoztak nálatok. gondolok itt arra, hogy a kismamiknál hanyadik hét, nap. vagy épp mindenkinél az aktualitások, stb. próbálom visszakeresni ezeket, de nekem egyszerűbb lenne a frissítés egy privi alapján.
köszönöm.

katica
katica30

Köszönöm lányok :D

Kis*,
Jó mozizást ma én azért remélem hogy megmutatja amit eddig takargatott :wink:

Csibe,
Szerintem sokan sehogy. Kinek van kedve munka után egy órát ugrálni a gépeken? :roll: Lúgosítást én is ismerem egyszer elkezdtem persze feladtam még az elején :oops:
Vendég

Katica!

Minden hepe után, hupa következik. Ezzel bíztatom magam és most téged is.

Allegro!

Furi olvasni a fogigátlót, de nálad legalább már történik valami. Ez pontosan mit jelent, mikor lesz várhatóan a beültetés?

Csibe!

Igen, ilyenkor télen, korai sötétedésnél nehezebben megy a mozgás. Nálam is marad a pici torna, ez kb 20-30 perc, inkább csak átmozgatja a merev izületeimet. Hétvégén viszont mindíg belehúzunk és rójuk a km-ket. Vagy a párommal, vagy a kutyussal.

Savtalanítás: elhagytam a KV-t, a reggelt citromos melegvizzel indítom, kicsit visszafogtam a húsfogyasztásomat, igyekszem napi 2 l-i inni, és minden héten van egy krumpli nap. Édesség nuku és úgy általában visszafogott a cukor fogyasztásom.Este 5 után már nem étkezem. Tudom, hogy kellene még szauna, több mozgás, erősebb diéta, de most sem időm, sem energiám.

Kis*! Akkor természetesen holnap várunk a jó hírekkel! Kellemes andalgást és jó étvágyat apával!
estike66

Panda, igazad van, halas vagyok a sorsnak, hogy ilyen zokkenomentesen terheskedek.... :lol: es azert is, mert bar 3 evig hiaba probalkoztunk, utana egycsapasra sikerult es nem kellett hosszu es megnehezebb utat vegigjarnom.

Egy problemas napom volt eddig, nehany napja nagyon bekemenyedett a hasam es oarkig nem akart oldodni. Jol beszartam. Vetelek? Mar azt hittem elmegyek a korhazba, de aztan jobb lett. Azota napi 4 szem Magne B6-ot szedek es minden ok. Ja, es aznap eloszor begorcsolt a vadlim ejjel, ugyhogy biztos elfogytak bizonyos anyagok a szervezetembol. De szerencsere megint minden ok es Kistucsok fickandozik, ahogy kell.

A hasad szep formas es tenyleg szep vekony maradtal.

Kiscsillag, drukk a mai UH-hoz! Ha erezni akarod a babat, estefele fekudj a hatadra, a fejedet tamaszd fel, lazulj el es jonni fognak a mozgasok, meglasd :wink:

Krisz, hanyadik napon vagy ET utan :?: Nagyon varom, mi lesz a teszted eredmenye :!:

Hanna :?: :?:

Lanyane, hogy vagy :?:

Dezsi, Nyulasz, Csibe, akkor Szilveszter utan rajtatok a vilag szeme :wink:
katavirag

Estike,
ez azt jelenti, hogy most szedem, 21-én UH-ra megyek, megnézi a doki, mi újság van odabenn, és utána megkapom a kezelőlapot, felírja a szurikat...ha végig kell szedni a 21 tabit, akkor az ugye január 2, így attól függően, mikor kell szúrni, január közepe, második harmada az esélyes. Én január 20-ra tippelek, de ez majd kiderül 21.-én, mit és hogyan is kell :)

Mindenesetre örülök, hogy elindultunk :)

Katavirág,
vigyázz magatokra, a keményedés nem játék (ugye Pandácska?). Jó, hogy elmúlt neked, lehet, az időjárás változást érezted...

allegrobarbaro

Alle,
Általában tovább szokták szedetni a fogigátlót azért erre is számíts, persze nem minden esetben.
Vendég

Alle,
De pl nekem két hónapig kellett szednem egyszer tovább kellett, másodjára meg kevesebbet...
Vendég

Katavirág
5 nappal vagyok ET után.
Te meg szedjed vagy egyél sok vitamint!!! :D

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Kis jajjj de kiváncsi vagyok :lol: érezzétek jól magatokat és lassan hazafelé :!:
Krisz tudom senki nem bíztatott hogy teszteljek a 9.napon de megtettem :oops:
Bella mindjárt mész megbeszélésre :D
Allergo indul a baba!!! :wink:
Katavirág vigyázzá magatokra :!:
Pandus :D aki állapotosan is ilyen dögös filigrán mint Te,szerencsés vagy!
Katica tessék is jönni!!!majd mi összekenelezunk :wink: és hipp hopp eltelik az idő és már nő a pocakod :wink: (küldöm a privit,köszi)
Csibe örülök,hogy azért minden rendben s a fő a méhed szép belülről és ez fontos :!: a hízást meg nem értem,gondolom már mindent próbáltál,majd a bébi után rohangálsz és lefogysz :wink:
Rólam ma reggel megvolt az igazi velős hányinger,eddíg csak émelyegtem de ez durva volt.holnap megyek remélem látjuk a két pici szívhangot :lol:

lanyané

Szép estét Lánykák!
Elhatároztam, hogy most este bepótolom, hogy napközben szinte lehetetlen bekukkantanom :D

Vizkriszi!
Mennek a drukkok, a babatapihoz! Nagyon klassz, hogy már 5 nap el is telt!!! :D

Bella!
Akkor most Te is kezded a fogigátlot, a konzultáció után ugye?

Allegro!
Én is ilyen 20. körül várom a beültit! És hidd el, hogy repül az idő! :D

Katavirág!
Igen... Szóval a szilveszteri buli után belehúzunk! Ne aggódj! :D

Csibe!
köszönöm, a szülinapi jókivánságokat!
Gratulálok az eredményhez! Legalább ezen a téren nincs akadály! :D Szerintem ne aggódj, a súlyod miatt! Legalább is ne idegeskedj sokat miatta. Pontosan tudom milyen ez... Én is már 5 hete nem vacsizom és először lejött 2 kiló, aztán ende :evil: És azóta nem is mozdul a mérleg lefele! Sőt! Hétvégenként ások, talicskázom (megint kitaláltam valamit a kertben) és a vizvisszatartás miatt vissza is ugrott egy kiló :lol: szóval katasztrófa! És jön a karácsonyi zaba :lol: :lol: Az én drágám azt mondja, hogy így is fantasztikus vagyok és törödjek már bele, hogy hát ekkora lettem. (remélem nem fogok legalább tovább hízni) :) Nem tudom, mennyire vigasztaltalak. Elméletileg nem szabad beletörödni a súlyunkba, mert akkor nagyon elkapathatjuk magunkat. :x

Estike!
Hol van a vonalzó? Nagyon örülnék, ha látnám merre tartassz! :)

Katica!
Olyan jó, hogy újra a régi vagy! Ez igen! Igenis sikerül a második lombikod! Klassz a vonalzód!
Ha írsz táblázatot, akkor kérlek, hogy nekem a januári fagyibabákat tedd be a régi táblázatba... Vagy kell újra az összes adat?

Pandácska!
egyetértek Veled... Kinek van kedve munka után ugrálni. Szerintem ez csak az teheti meg akinek van módja rá és nagy-nagy lelki ereje!
És nagyon-nagyon szép a hasad! Én is ilyet szeretnék! :P És ilyen vékony is szeretnék lenni... Hiába mondja a párom, hogy igy is jó lesz :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag!
Gratula a félidőhöz :D :D És vajon kit rejt a poci?

Csibe, Kiscsillag!
új telefonom van (a régi számommal, mármint a készülék új) de sikerült letörnöm a számokat. :(

Lanyané!
Fantasztikus az igazi hányinger! Erre is irigykedem :lol: és drukkok az UH-ra!!! :lol: :lol: Kiváncsian várom a két pici sziv pulzálását :)

Julika!
Jobbulást UH-szemű apának! És ápolgasd, nehogy berekedjen teljesen, mert milyen dalokat fog akkor énekelni :? :?: :wink: :lol:
dezsina

Szép estét mindenkinek.

Bella, persze, benne van a pakliban, bár én a dokibácsim szavaiból úgy vettem ki, hogy ő nem így tervez. De 21-én megyek UH-ra, akkor okosabb leszek és igyekszem összeírni a kérdéseimet is...mert ha nem, akkor ott hirtelen semmi sem jut eszembe. Egyébként nem tudom miért, mert nem tudatos, de most valahogy olyan ++++ látom a világot. Lehet, persze, hogy elsőre nem sikerül, de akkor is, eljutottunk idáig és megugrottuk az akadályokat (van még néhány, de azt is megoldjuk)

Dezsi,
telefont sajnálom...illetve a telefonszámokat...ugye milyen elveszettnek tudja magát érezni nélkülük az ember?

allegrobarbaro

Sziasztok!

Kis*
Várjuk a híreket.

Dezsi,
Fogalmam sincs, hogy kezdem-e a fogigátlót, attól függ, hogy hol tart a doki listája.

Alle,
Örülök, hogy pozitívan látod a dolgokat! Hajrá, csak így tovább!:)))
Vendég

Lanyéné!

Sajnálom azt a dög hányingert. Na, jó. Hazudtam. Nem is. Te figyi! Ha már nagyon unod, nyugodtan küld át hozzám, cím negy priviben.

Dezsina!

Irigykedve figyelem, milyen szép képekete küldtök, vonalzókat kreáltok. Hidd el nekem is lenne, de lövésem sincs mit és hogyan kell.

Kis*???????????????
estike66

Jó reggelt!

Köszönöm a pocak bókokat :D

Kis*,
?????

Krisz,
Teszt vagy vérvétel lesz? Mikor?
Vendég

Szép jó reggelt!

Panda
Vérvétel hétfőn...de én kb péntektől tesztelgetek majd....van összahasonlításik alapom a múltkorival...azaz a fél óra múlva megjelenő csík már nem csík. :D

Kép
vizkriszisback

Estike,
Anno én is Dezsi vezérletével kreáltam az első vonalzómat! :wink:
Vendég

Kata?
merre bújkálsz?

Estike!
küldtem neked priviben a vonalzó kreációt...

Kriszi!
Most hogy látom Alexet a vonalzón, minden beugrott! Nagyon drukkolok a ++++++++++++++ csikhoz péntekre!

Kis csillag!
Fiú vagy Lány? Ez itt a kérdés!
dezsina

Kis-Csillag üzeni, hogy nincs nete :!: Ezért nem ír! Pedig nagyon szeretne híreket adni magukról! :lol: :lol: :lol: És milyen izgalmas híreket! :lol: :lol: :lol: Hát... türelemmel várjuk a beszámolot! Eza fránya net :D :twisted: :twisted:
dezsina

Dezsi,
Akkor te már tudod :wink: na????
Vendég

jó reggelt!

köszi lányok.

este raknék táblákat. lehet, hogy tele lesz hibával. lehet, még küldeni adatokat. csak, ami változott, azokat küldjétek. köszi.

dezsi: még nem vagyok a régi, és elég messze állok még attól. de idővel....

mindenkinek drukkolok++++

katica
katica30

Katica
Majdcsak jobb lesz!Én is keresztülmentem ezen(meg persze itt sajnos sokan)...labilis voltam egy ideig. :? Remélem Alex megtapad mert különben...de ne is beszéljünk ilyesmiről! :D Szóval kitartást és sok erőt továbbra is!!!És hajrá 2. lombik!!! :lol:

Kép
vizkriszisback

Pandácska!
nem lehet :lol: Sajnálom 8)

Katica!
Nekem 6-7 hónap kellett a regenerációra :( Kitartás! Sikerül a következő és nem kell ennyit várnod :wink:
dezsina

Halihó
Kis pedíg már tülkön ülünk :D várunk :!:
Kris így van Pozitívan!meglesz Alex :!:
Dezsi jajj mindjárt jönnek a kis fagyimanóid!nagyon drukkolok...visszaszámlálás!
Katica kívánom gyógyuljon be a szívecskéd,de ha ott lesz a baba már a pocidban megnyugodsz!
Estie ígérem kűldöm :wink:
Pandus jól vagytok Dudorkával :?:
Rólunk!:Két pulzáló szivecske van a Pocómba :D :D :lol: :lol:
Lanyané és Lanya nagyon boldog :oops:
Ja reggel okádtam,de azért ösznye visznya zabálok jajjj mi lesz igy :oops:

lanyané

Lanyané - gratulálok a két szívhanghoz, vigyázz rájuk nagyon!!!!!!

Képzeljétek tegnap voltunk uh-on, egészen kalandosra sikeredett. Először is dr. bácsi megdicsérgette apuka kabátját (udvarhelyi kabátja van - tényleg nagyon szép, én is szeretem)majd a hagyományőrzésről beszélgettek, aztán meg apuka munkájáról, ami dr. bácsit igencsak érdekelte. Mi meg a pocaklakóval türelmesen vártuk a vizsgálatot. Dr. bácsi mikor odafordult ráncos homlokkal közölte, hogy ne aggódjak, de (na itt már literes vizek szakadtak le rólam) nagyon magas lett az AFP -m (85). hát majdnem elájultam, de mondta, hogy most majd megnézzük mi a baj. Picikénk épp aludt még - egészen össze volt gömbölyödve, dr. bácsi többször körüljárta, a csigolyáit megszámoltuk, közben elégedetlenkedett, hogy valami bajnak kellene már lennie ekkora értéknél. Aztán a belső szervek következtek, majd buksi, comb, szokásos. Aztán újra a gerint, velőcső, újra gerinc és így tovább. 20 hosszú percen keresztül. Dr. bácsi erősen méltatlankodott, hogy nincs semmi baj, majd nagyon feszülten közölte - szerintem maga sem hitte el - hogy biztosan a laborosok néztek el valamit, mert nem lehet, hogy a baba ilyen szépen jól fejlődik, de az eredmény nem azt mutatja. Felöltöztem, ő ment aláírni a papíromat, és egyszer csak hallom hogy felkiáltott - Júlia, ez nem is a maga eredménye. A miénk ugyanis 27,9-teljesen jó, ezt mutatta kicsi lányunk is odabentől. Nem tudom, melyikünkön látszott jobban a megkönnyebbülés. Szóval minden a legnagyobb rendben, de ezt nagyon kalandosan tudtuk csak meg. A következő uh majd csak jan. 16-án lesz, azt mondta, azt 4D-re alkotjuk, nagyon várjuk már, csak kicsit távolinak tűnik még.

Akik többször járnak uh-ra, ők hogy csinálják ezt? Még 5 hét, mire legközelebb látjuk, ráadásul akkor már 23 hetesek leszünk, az ikreket meg 22 hetesen veszítettük el,így aztán eléggé aggódós időszak következik. Dr. bácsim szerint minden a legnagyobb rendben, telefonon folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, de elég, ha csak január közepén találkozunk. Én vagyok telhetetlen? (egyre inkább ezt érzem) :lol:

Krisz - nagyon drukkolok neked!!!!! Szép karácsonyi ajándék lenne!!!!!!!!!!!!

Kis*-ra én is erőteljesen kiváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika,
18 heti genetikai uh után nekem is késöbb volt uh nem lehet állandóan piszkálni a babákat :wink: persze jó lenne folyamatosan nézni őket de azért van egy határ. Örülök hogy minden rendben van egy ilyen kaland után :D
Vendég

Julika,
Örülök, hogy végülis minden rendben volt! :wink:

Pandus,
DuDorka már nem sokáig várat magár, ahogy elnézem a napok számát! :D :wink:
Vendég

Julika!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek! Micsoda kalandok!!! :!: :wink:

Lanyané!
Hatalmas gratula a két csöpp szivecskéhez :!: :wink: nagyon örülök!
dezsina

Lanyané
El is hiszem, hogy boldogok vagytok!!! :D :D Gratula a két dobogó szívecskéhez!!!

Julika
Úristen min mentetek már megint keresztül. :shock: De jó, hogy semmi semmi gond. :D Azért ilyen bakövést elkövetni a dokiktól...de legalább jól megnézték a manócskát és hát tuti semmi baja. :D

Köszi a drukkokat csajok...Alex nevében is. :D

Mofly
???Hékás..nem ér így váratni minket. :lol:

Kép
vizkriszisback

Julika örülök hogy minden rendben :!: jól megilyedhettél,de még jó hogy kiderült és nem stresszeltél napokig ezen,úristen a 23.héten nem is tudtam,sajálom,mit mondtak miért ha nem vagyok tolakodó :cry: remélem velem maradnak.
Krisz nagyon drukkolok!!!!!

lanyané

Lanyané - teljesen váratlanul kinyílt a méhszájam fél óra alatt 4 ujjnyira, s a kislányunk - mert ő feküdt alul - magzatburka kitüremkedett ezen a nyíláson, s egész nap nyitotta a méhszájat tovább. Semmi oka nem volt, illetve orvosi oka nem a vetélésnek. Nem vagy tolakodó egyáltalán, és bármilyen kérdésedre nagyon szívesen válaszolok csak ezentúl majd privát üzenetben inkább, mert itt a lányok közül nagyon sokan végigcsinálták velünk ezt az időszakot, s gondolom így valamennyiünknek elég fájdalmas. DE!!!!!!!! Ez aztán egyáltalán nem ok arra, hogy te aggódni kezdj kedves ikreket váró kismami-társam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nálad minden a legnagyobb rendben lesz, és van, és aztán nem győzöd majd kapkodni a fejed, ha kibújnak odabentről!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Értetek, ikresekért nagyon sokat imádkozunk apával, ez egy kétszeres áldás számotokra!!!!!!!!!!!!!!Remélem ti is különlegesnek érzitek magatokat!!!!!!!! (Na nem mintha én nem érezném különlegesnek magamat pocakomban picikémmel!!!! :wink: )

Pandácska - egészen meglepődtem, mikor a vonalzódra néztem. Hiszen már mindjárt!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: Nagyon drukkolunk értetek, hogy mindketten ügyesek legyetek és sokat tudjatok egymásnak segíteni!!!!Vagy még ne beszéljünk ilyenekről?

Kép

Kép
julika79

Bocsánat, hogy így ismeretlenül írok.
Én is lombikos-ikres kismami vagyok és hát eléggé félek az idő előtti méhszáj kinyílástól.

Julika! Azt szeretném kérdezni, hogy azt lehet érezni, ha elkezd kinyílni a méhszáj, vagy ezt csak az orvos tudja megállapítani? Mert hát ugye dokihoz csak egy hónapban egyszer megy az ember....Válaszolhatsz priviben is, ha akarsz. Előre is köszi.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Kis-csillag miatt néztem be, de még mindig húzza az idegeinket! :lol:

Kamilla!

Nekem a 19. héten nyílt ki, nem vettem észre! Utólag, mintha lett volna egy erősebb folyásom, de ezenkívül semmi! Hétfőn uh-on voltam, ott még minden oké volt. Másnap mentem vissza a dokihoz, ő vette észre, hogy a buroksapka a hüvelyben van! :cry: Talán ami még figyelmeztető jel volt, hogy sokat jártam pisilni és a hólyagomat rugdosta a baba, nem ott, ahol máskor!

Lanyané!

Ugye megmondtam, hogy két babócád van? :wink: Gratulálok!

Julika!

Sokat gondolok rátok! Nehéz időszak lesz ez nektek! Nekem is az volt..... Kitartás!
Vendég

Köszi.
Sajnálom, hogy veled is ez történt.
Hú, ezért most nem nyugodtam meg. Pont 19 hetes vagyok.
Lehet valamit tenni ez ellen? Kímélő életmód vagy ilyenek....

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok csajok!

Ikres kismamik
Küldök mélyszájzárót nektek!!!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ma mértem reggel hőt kiváncsiságból:37,0 volt 5.20-kor. Éjjel most nem kellett kimennem, okosabban ittam este. :wink: Reggel olyan mindjárt megjön érzésem volt megint.Érdekes. Melleim viszont nem fájnak...nem is tudom mi okozza azt...nekem volt , hogy progipót nélkül is fájtak veszettül most meg itt a sok progi és semmi.Furán működök. :lol:

Hívott a suliból a gazdaságis, hogy mi újság velem, tudok-e vmi dokis papírt vinni.Mondtam neki, hogy nem rohangálok orvoshoz ha nem muszáj, hétfőn eredményhirdetés és utána megyek a körzetihez.Kedden meg viszek nekik papírt és sajnos dolgozni is mennék ha nem jó híreket kapnánk.De ugye jókat kapunk??? :shock:
Ott volt az ig.helyettes is mellette, vele is beszéltem.Biztatott, mondta, hogy pihizzek stb. (Neki volt anno 3 sikertelen lombikja, szóval együttérez maximálsan) Említettem neki, hogy a hüle egyetem is már hetek óta küldi az igazolásomat...de még mindig nem jött meg pedig tegnapelőtt is beszéltem velük...de azt mondta, hogy most ne aggüdjak semmin. :D Ari volt.Erre a férjem azt mondta, hogy látod SZERETNEK.Mondanom sem kell, hogy könnybe lábadt a szemem.

Kép
vizkriszisback

Kamilla - nekem a 18. héttől keményedett a pocakom kicsit. Én szombaton voltam uh-on, ott mondták meg, hogy kisfiú kislány lesz, és dr. bácsim még azt is mondta, kezdjek el tornázni. Nem esett jól, ezért nem tettem. Csütörtökön éjjel veszítettük el őket.

Amit megtehetsz a babáidért: (és ez teljesen komoly!!!)
- próbálsz egyáltalán NEM aggódni, mert az idegeskedés elősegíti a haskeményedést
- minél kevesebbet ülsz ill. állsz, mert a babák most nagyot fognak nőni, és ez hirtelen nagy megterhelés a méhnyaknak, inkább próbálj sokat feküdni, ha még a lábadat is fel tudod polcolni, az meg egyenesen fantasztikus
- kevesebbet simogatod a pocakodat - ez a legnehezebb. azt mondják, ha simogatod őket sokat (és miért ne tennéd, mikor annyit vártál rájuk!!!) az vérbőséget okoz, ami szintén nem túl jó a bennmaradást illetően
- beszélgess velük, énekelj nekik, olvass sokat, hallgass zenét....
- és tényleg NE aggódj, ez nem törvényszerű. Rengeteg ikerbaba született már mindenféle probléma nélkül! HIDD EL, HOGY VELED IS MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN LESZ!!!!!!!!!

Sokat gondolunk majd rád, és drukkolunk neked!!!!!!!!!!!Vigyázz magatokra, és ígérd meg, hogy nem rögeszmézel ezen!!!!!!!!!!!!!!

Grönland - aranyos vagy igazán, és óriási a szíved! Köszönöm!!!!

Kép

Kép
julika79

Krisz - a hő bíztató. bár egyszer én is megmértem még a várakozásos időben, 36,5 lett, ezerrel görbült le a szám, aztán másnap 37,1, akkor meg nem értettem, szóval én ebben nem igazán bízhattam. Te is tanítasz? Én végig azt éreztem, hogy szerencsés vagyok, hogy ilyen kollégáim vannak, rendkívül figyelmesek voltak velem is, egy-emberként drukkoltak értünk. Hálás voltam nekik nagyon akkor is, most is! Hát, hogy érzékeny vagy, az teljesen normális.............sőt, az egészen jót jelent...... :roll: Nagyon-nagyon drukkolunk nektek, öröm látni, hogy ilyen optimista vagy!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Julika,
Hát mondanám hogy ne beszéljünk de a mai éjszakám után úgy döntöttem összepakolom a kórházi dolgokat egy helyre ha kell kéznél legyen. Azért még 19 napot ki kell bírnunk egyben akkor töltöm be a 36. hetet utána már jöhet a lányzó ha akar.

Kis*,
?????????
Vendég

Köszi Julika! Olyan aranyos vagy.
Igyekszem megfogadni a tanácsaidat.

Köszi! :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Persze, hogy aggódsz, de az, hogy velünk ez megtörtént, nem jelenti azt, hogy veletek is megfog! Tényleg csak a rengeteg pihenés segít! Minél kevesebb súly nehezedjen a medencédre, ez a lényeg! Amit Julika írt, a láb felpólcolás erre a legjobb! Ha esetleg időben észreveszik, hogy nyílik a méhszáj van esély arra, hogy összevarrják! Nálunk ez szóba sem jöhetett, mert már kint volt a baba lába! :cry:

Julika!

Mindenkinek nagyon drukkolok itt is és máshol is, de te igazán a szívem csücske vagy! Nagyon nehéz időszak van mögöttetek és a kitartásod, a pozitív hozzáállásod rengeteg erőt ad nekem, hogy bízzak abban, hogy legközelebb velünk is minden rendben lesz! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?