Szép estét Lánykák!
Elhatároztam, hogy most este bepótolom, hogy napközben szinte lehetetlen bekukkantanom
Vizkriszi!
Mennek a drukkok, a babatapihoz! Nagyon klassz, hogy már 5 nap el is telt!!!
Bella!
Akkor most Te is kezded a fogigátlot, a konzultáció után ugye?
Allegro!
Én is ilyen 20. körül várom a beültit! És hidd el, hogy repül az idő!
Katavirág!
Igen... Szóval a szilveszteri buli után belehúzunk! Ne aggódj!
Csibe!
köszönöm, a szülinapi jókivánságokat!
Gratulálok az eredményhez! Legalább ezen a téren nincs akadály!
Szerintem ne aggódj, a súlyod miatt! Legalább is ne idegeskedj sokat miatta. Pontosan tudom milyen ez... Én is már 5 hete nem vacsizom és először lejött 2 kiló, aztán ende
És azóta nem is mozdul a mérleg lefele! Sőt! Hétvégenként ások, talicskázom (megint kitaláltam valamit a kertben) és a vizvisszatartás miatt vissza is ugrott egy kiló
szóval katasztrófa! És jön a karácsonyi zaba
Az én drágám azt mondja, hogy így is fantasztikus vagyok és törödjek már bele, hogy hát ekkora lettem. (remélem nem fogok legalább tovább hízni)
Nem tudom, mennyire vigasztaltalak. Elméletileg nem szabad beletörödni a súlyunkba, mert akkor nagyon elkapathatjuk magunkat.
Estike!
Hol van a vonalzó? Nagyon örülnék, ha látnám merre tartassz!
Katica!
Olyan jó, hogy újra a régi vagy! Ez igen! Igenis sikerül a második lombikod! Klassz a vonalzód!
Ha írsz táblázatot, akkor kérlek, hogy nekem a januári fagyibabákat tedd be a régi táblázatba... Vagy kell újra az összes adat?
Pandácska!
egyetértek Veled... Kinek van kedve munka után ugrálni. Szerintem ez csak az teheti meg akinek van módja rá és nagy-nagy lelki ereje!
És nagyon-nagyon szép a hasad! Én is ilyet szeretnék!
És ilyen vékony is szeretnék lenni... Hiába mondja a párom, hogy igy is jó lesz
Kiscsillag!
Gratula a félidőhöz
És vajon kit rejt a poci?
Csibe, Kiscsillag!
új telefonom van (a régi számommal, mármint a készülék új) de sikerült letörnöm a számokat.
Lanyané!
Fantasztikus az igazi hányinger! Erre is irigykedem
és drukkok az UH-ra!!!
Kiváncsian várom a két pici sziv pulzálását
Julika!
Jobbulást UH-szemű apának! És ápolgasd, nehogy berekedjen teljesen, mert milyen dalokat fog akkor énekelni