Új privát üzeneted érkezett!

Viki: sajnálom, hogy nega lett a teszted. Nekem nagyon bejött a pszichológusi kezelés. Most is hihetetlen támasz. Olyan érzés, mintha magamból kettő lenne és magamnak elmondanám a bajomat és mindig rájönnék a jó megoldásra. Ráadásul vele engedtem el minden görcsömet is.

Azt hiszem a melóhelyen kipattan, hogy babás vagyok. Képzeljétek nagy beiskolázás van és két embert hagytak ki. Aki nyáron nyugdíjba megy és engem. Egyből lett zúgolódás, hogy én miért maradtam ki. Holnap meg a szabis tervet kell aláírnunk, és mindenkiké egy lapon lesz. Tuti szemet szúr nekik, hogy egyszerre írtam ki és nyár végén. Ha normál pólót veszek fel, akkor gömbölyödök, ha meg bővet, az meg kismamis. Itt már csak egy rókás kirohanás kell értekezletről és mindenki képben lesz. Pedig 12 hétig szerettem volna megtartani ezt az infót, de letagadni mindenáron, na azt sem akarom.

meriann

Vicky: borzasztó szomorú vagyok :( :( :( Azt írtam már korábban, hogy barátnőméknél se sikerült a beültetés, pedig náluk aztán egyikőjükkel sincs gond. És ilyenkor gondolom azt, hogy nem biztos, hogy neked is bajod van, egyszerűen csak nem jött el a pillanat és a fentiek így intézik. Mindenesetre, ahogy én megismertelek, úgysem fogod feladni, úgyhogy hajrá új doki, mindenképp vizsgáltasd ki magad. Új doki új lehetőségek!

Meri, szerintem fiad lesz :wink: A fiúk szoktak hamar meglátszani a pocin. Én 10 hetesen árultam el a munkahelyen hogy mi a szitu, ugyanis már nem lehetett tovább titkolni akkora volt a hasam. Ha kiderül, akkor kiderül, ezen ne aggódj!

Arwen: nagyon boldog névnapot, tegnapra vagy mára, attól függ hogy tartod!!!

És Ákoskának is boldog névnapot!!!
szerika

Sziasztok Drágáim!
Bocsi,de ezerrel rohanok, délutén jövök, és írok rendesen! Most csak gyorsan meg szeretném köszönteni ARWEN-t , így utólag :oops:
És megköszönöm SZERINEK, hogy gondolt ránk!
Plusz meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e köztetek, vagy az Ismerésök közt vki, aki örülne egy golden-retriever anyukától és egy labrador papától származó kutyusbak ajándékba? Nagyon okos, kifejezetten családbarát kutya, Ákossal pl imádják egymást. Az első oltást is beadatjuk nekik, a költséget természetesen mi álljuk. kb másfél-két hét múlva érkeznek, tehát április végén, máju elején lehetne őket elvinni.
Várhatóan vhogy így fognak kinézni, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép
majd még jövök, puszik!

porsika

Sziasztok!

Porsikám, hát mégis? :) Ejnye, ez a Süttencs lány :) A kis huncut :) Ákosom!!!! Hát Nagyon Boldog Névnapot Neked, Te óriás delek :):):):)

Vicky, annyira sajnálom. :oops: :oops: :oops: :oops: Amikor olvastam, Apa rá is kérdezett mi bajom van, mert a kezembe hajtottam a fejem, mert majdnem sírtam. :cry: :cry: Szerihez csatlakozva pedig biztos vagyok benne, hogy úgysem ad(od)játok fel! :wink: :wink:

Arwen drága Mára, Tegnapra Boldog Névnapot! :lol: :lol: :lol:

Meri, én ugyanígy voltam a hasammal. Lassan kezdek egy bálnára hasonlítani. :shock: :shock: Brutális méreteket öltök. Apa kedveskedve már csak Gombócnak hív :) Ráadásul 2 hét alatt sikerült felkapnom 1 kg-t. Pedig ugyanúgy étkezem. :roll: Képzeljétek, tegnap fiam akkorákat rugdosott, hogy szabad szemmel láthatóan hullámzott a hasam. Még apja kezét is elrúgta. :roll: :roll: Mi lesz itt a végén? :shock: :shock:
Egyébként meg ledöbbentünk, mert 10.-én kell menni a dokihoz és rájöttünk, akkor töltjük a 6. hónapot. Hogy rohanhatnak így a napok, hetek? :shock: :shock:

Amúgy meg biztosan nem lesz semmi gond azzal, ha kitudódik, babát vársz. Veled együtt fog örülni az összes kolléga :) Aki nem, azt a babanet-fórum kommandós elit egysége fogja felkeresni és elbeszélgetni vele :wink: :wink: :wink:

Hétfőn este megbeszéltük Apával a dolgokat. Látta rajtam, hogy valami böki a csőrömet és addig kérdezgetett, amíg elmondtam. Elmagyarázta, hogy Ő igazából arra gondolt, hogy szerinte 30-32 hetesen már nem szívesen mozdulnék ki sehova. Ha elutaznánk, inkább punnyadnék, mint járnám a környéket. Ha wellnesselni mennénk, a medencébe úgysem mennék be, mert ki tudja milyen a víz, szaunázni meg nem szabad. Ebből kiindulva (hogy úgysem csinálnék semmit) gondolt arra, hogy inkább maradjunk itthon, költsük el a gyerekre a pénzt és sétálgassunk itt a környéken nagyokat. Úgyis 1/2-1 óra séta után haza akarok majd jönni :) Így belegondolva pedig igaza van. Mondtam is neki, hogy ha vasárnap az indoklásban ezt is elmondja, akkor nem lett volna gond, de azt a fejemhez vágni, hogy én a gyerektől akarom elvenni a pénzt, nagyon megbántott. Aztán persze mártirkodva még Ő sértődött meg, hogy én hogy feltételezem róla azt, hogy Ő ilyet gondolna rólam, mikor tudja, mennyire imádom a Petit már most :) Úgyhogy újra szent a Béke :)

Egyébként tegnap olyan drága volt, tisztára meghatódott :) A héten költöztetik a bútorokat a régi munkahelyéről az újba és a főnöke megkérte segítsen. Persze ment. Szegénykém, tegnap reggel fél 10-től este 10-ig megállás nélkül pakolt, hulla fáradt volt mire hazaért. S itt jöttem mint asszonyka képbe, mert mire hazajött a vacsi ott várta Őt az asztalon elkészítve, megterítve. Olyan édesen meghatódott, hogy én megvártam Őt este 3/4 11-kor és még vacsit is kap :) :roll: :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Arwen: nagyon boldog névnapot kívánok!

Ákosnak is boldog névnapot!!!

Pinkiné: örülök, hogy béke van otthon. Igen ha ezt elmondja, totál másképp hangzik. Az én párom is ilyen, hogy hallgat és nem érti mi bajom van. Persze ő is várat a magyarázattal. Ezt sosem fogom megérteni a pasikban.

meriann

Viki, már most mennek a drukkok a vizsgálatokhoz! +++ És nem úszod meg, megyek én nem is olyan soká babázni Hozzád!!!

Arwennek és Áki babának nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!

Pinkiné, örülök, h Pinki elmagyarázta, hogy gondolta!
A pihit, kikapcsolódást ne hagyjátok ki, nekünk jól jött a baba előtt!

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, ha megtudják, hát megtudják! Hadd örüljenek Veled!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok,

köszönöm az együttérzést, jól esik...most várom, hogy megjöjjön, remélem, nem lett bajom a stimutól és rendben megjön. Aztán meg jót fog tenni egy kis testi-lelki pihenés, nem is baj, hogy új dokit kell keresnem...

Arwen, Áki! Boldog névnapot!!!!!!!!!

Pusz
vickybabe

Ákosnak Nagyon Boldog Névnapot!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nemrég beszélgettünk itt arról, mennyire baj az, ha nem tudsz rajzolni.
Ezt nézzétek! :!:

"A felnőttek jobban tennék, ha ahelyett, hogy rajzolni tanítják a gyerekeket, inkább tanulnának tőlük. Amiért a nagy művészek izzadnak, azt a gyerekek természetesen, maguktól létrehozzák."
Pablo Picasso

Részletesen egy anyukától: http://www.szirkababa.blogspot.com/

Kép

Kép
nán-dorka

Csá!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Csak röviden... Gabcsi alig hagy élni :roll:

Szeri,
igen, elvileg most már rendszeresen tudok jönni DE Gabcsi iszonyuan leköt, hulla vagyok mire elalszik. Általában csak arra van időm, hogy gyorsan eszek valamit, elmosogatok, kicsit pakolok és már fel is ébred és egyre kevesebbet alszik. Na mindegy, majd lesz másképp is.

Vicky,
rettentően sajnálom. Szerintem is az lehet benne, hogy fent még úgy gondolták, nincs itt az idő. Tudom, hogy nem adod fel és mennek a mega drukkok

Nán-dorka,
tünemény Dorka, olyan aranyos :lol: Nagylány

Arwen,
boldog névnapot!!

Most mennem kell ébredezik a lurkó

:roll:

Kép
Kép
adrienna

SZiasztok Drágáim!

Dorka:D
Doró annyira imádnivaló! Úgy megdögönyözném!!
Annyira jó dlgokat linkelsz be mindig...csak beleolvasgattam a blogba, de most itt bőgök...hihetetlen ez az Anyuka, és a Kislány is!

Fioo:D
Jaj, sajnálom, hogy Oli megijedt, remélme már kiheverte és nem lesz az esetnek negatív hatása a fürcsi további menetére! Lillus olan aranyos, ahogy próbálja vígasztalni ,nyugtatni az Öcsikéjét! És milyen hihetetlen erőművész ez az Oli! Csak néztem nagy szemekkel a képet, hogy mikre képes ez a Nagyfiú...

Szeri:D
Jajjjj, Bali egy igazi kis "sármőr":D:D:D Nagyon huncut!

Vicky drága:D
Nagyon együttérzek Veled! Nem hiszem, hogy bármi gond volna Veled, gondolj csak arra, hogy sokaknál a 4-5 inszem/lombik sem sikerül, aztán olyan sszép spontán babákat szülnek, hogy csak na! A pihi, kikapcsolódés biztos, hogy jót fog tenni, aztán hamarosan kopogtat a Kicsikétek! :D

Esztora:D
Remélmem Nyunyi jobban van már!

Mindenkinek köszönjük a köszöntést, bocsi, de mostmennem kell, keresem tovább a gazdit a kutyuknak...
puszik

porsika

Adri:D
De jó, hogy jöttél! Sok erőt Gabcsihoz!!
Képzeljétek, Ákosom is iszonyat mód beindult, mostmár ha kapaszkodót talál, felhúzza magát állásba. Az ülés viszont rohadtul nem érdekli, babakocsiban felhúzza magát ülésbe, meg elüldöhél a hintában is, de ha a szobában vagyunk, jobb szeret hason fekve/térdelve/állva játszani (ez utóbbi termászetesen sak akkor megy, ha meg tud vmin támaszkodni)

Na, tényleg megyek, puszák

porsika

Sziasztok!

Utólag is Boldog Névnapot Kívánok Arwennek és Ákosnak!!!!!!
csipcsab

Nyunyi nem eszik, semmi kanalas kaja nem kell neki pár falat után üvölt mint akit nyúznak...
szerintem a felső foga jön tovább,azt hittem ha áttör akkor jobb lesz hát nem jött be...

Porsika Nyunyi még nem állt fel de egyfolytában rajtam korzózik megkapaszkodik és húzza fel magát aztán átcsúszik a lábamon az asztal alatt is simán átcsúszik,először kiesett a másikfelén kb 5-6 cm a szintkülönbség mostmár nagyon megy neki

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, képzeld, Doró is sztrájkolt kajaügyben a múlt héten, csak úgy csapkodással jelezte, h nem kell neki. Foga vagy megfázás miatt, nem tudom, de most már jobb. Most már van olyan ,amit elfogad. (husis kaját pl. nem) Én úgy voltam vele, h mivel rendesen szopizik, nem lehet nagy baj belőle. Bár még az is rövidebb volt néha. Lehet, h a torka fájt, mert kicsit az enyém is. Nem leeht, h Nálatok is iylesmi van? Írtad, h láza is volt szegénykének.
De a Ti méreteitek sem olyanok, h egy kis kajasztrájk gondot jelentene, ne aggódj sztem!

Porsika, tényleg nagyon beindult ez az Áki manó! Nem semmi!
Szirkáék tényleg fantasztikusak. De láttad azt is, amit a rajzolásról írt az anyukája? Szóval alkotásra fel! :D

Adri, írd majd meg, miket csinál ez a 10 hónapos nagyfiú!
Elhiszem, h elfáradsz!
Én most kezdek erőim határához közeledni, pedig anyukám is itt volt pár napot, el is járok hetente 1x énekelni, 1x mozogni, mégis! Nem tudom, mit kéne még csinálnom, de az a helyzet, h ingerlékeny vagyok és nehezen mászom ki a náthából. Azt hiszem, mindez egy jelzés, csak nem tudok vele mit kezdeni, nem tudom, mit kéne másképp!

Ragota, mi van Veletek??? Remélem, minden rendben!!!

Meri, hogy vagy? Pihenj sokat!

Kép

Kép
nán-dorka

Mamiknak sok erőt és vidámságot. Biztos a tavaszi fáradtság támad.

Hogy van Nyunyi?

Dorónak az a szerencséje, hogy messze lakik tőlem. Úgy, de úgy megcsipdesném.

Na, képzeljétek lebetegedett az okítás előadója, így a rögtönzött előadó nagyon gyors volt, mert nem volt elég ideje a felkészüléshez. Így simán kibírtam. Nagyon elfáradtam, de nem volt komolyabb gond. Mazsola szerintem már nyílt titok. Sokan nézték a hasamat, de nem kérdeztek, így a lehető legjobb volt. Egyébként már megint azt érzem, hogy fiúcska. Annyira kíváncsi vagyok. Napi egy rókalátogatás van, de annyira rendes a róka, hogy hajnal 3 és 4 között támad, lerohan, majd ki is pihenem ébredésig a harcot. :lol: Nem hittem, de meg lehet szokni.
A sokat alszom még most is aktuális, megyek is pihenni kicsit.

meriann

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors helyzetjelentés...

elnézést, hogy eltűntem, csak Apa félrelépett...mármint a szó szoros értelmében...és begipszelték a lábát. szerencsére csak húzódás, de most 4 hétig itthon lesz...sírok és nevetek, merthát a lába...de nagyon jó, hogy itthon lesz.

Csongival minden rendben. Nagyon nagy Fiú, 760 gr-ot hízott egy hónap alatt... :shock: 8480 gr már.

Küldök egy képet is...szóval próbálok olvasgatni, de azért még vannak elmaradásaim... Most lent vagyunk Apa szüleinél, ahogyan most hetenként tenni is fogjuk, mert Apáról leoperálnak anyajegyet is.

Én picit megfáztam, de jól bírom (kicsit lengén öltöztem itt a nagy melegekben)

Vicky, nagyon sajnálom... :cry:

No néhány friss kép a Császár Úrról...
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Meri, kitartás Neked is! És ügyes vagy!
És ha erre jársz, ki ne hagyd a Dorkameggyúrást!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Ragota, Apának +++ gyógydrukkok!
Jó, h írtál, és a kis császár gyönyörűszép és gyönyörűaranyos!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok,

Vicky:
sajnálom. :(

Ákosnak boldog névnapot!

nándorka:
édes dorka nagyon. neki is csá. :wink:

mi megint nem eszünk, ill. tápit nem, a tejpép, sinlac jöhet...
már kész vagyok.

voltunk ma fodrásznál :
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
h@jni

Nán-dorka: rendben.

Ágota: párodnak jobbulást! De jó is Nektek, hogy együtt lehettek.

Hajni: nem lehet könnyű Lillával, sok sikert az etetéshez. Marcinak nagyon vagány lett a haja.

Képzeljétek Mazsola kibékült az almával. Igaz csak a zöld jöhet. Nagyon menő még a retek, a mangó, a szőlő és a sárgarépa. Így egy kicsit egészségesebben táplálkozhatom.

meriann

Sziasztok!

Tolem is csak gyors helyzetjelentes,ne haragudjatok...

Dragamnak megmutottek mult heten a labat,tegnap ment dolgozni,mar minden szupi.Itthon volt egy hetet es az nagyon jo volt. Persze a mutet resze nem,de hat mar tul vagyunk rajta.

A masik Attilam,aki kedd ejjel belazasodott,csak ugy egyszercsak,es egybol 38,9 lett.
Azota lazas,illetve lazas,majd kup es fel napig igy laztalan...de SEMMI mas baja nincs.Nem nathas,nem piros a torka,nem kohog stb....
Persze masnap konzultaltam a dokinkkal,aztan megnezte o is,majd egy masik doki is,nem talatak rajta semmit.
Majd vizeletvizsgalat,mert hogy esetleg benne lehet a pakliban a hugyuti fertozes is. Pisigyujto zacsi a kukacra (hat nem egy setagalopp megyujteni egy ilyen manotol pipit...),aztan leadtuk,de vmit elszartak a laborban mert,ellentamondasos lett a lelet (feherversejtnel negativ,de az uledknel irtak,hoyg van benne feherversejt.....)
Szoval akkor ismeteljuk meg az egeszet,de most spekeljuk meg vervetellel is,hatha kiderul,hoyg van-e gyulladas vagy mi van...
Ez volt ma reggel,vervetel es pipileadas.
Mindez egy olyan ejszaka utan,hogy FEL orankent keltunk (pedig ejjel nem volt laza egyaltalan)...total kivagyunk....
Aztan vegul a vizelete okes lett,de a ver mutat vmi gyulladast,ugyhogy most antibiotikumot kezdtuk este...de az okot tovabbra sem tudjuk.Doki szerint vmi ful-orr-gege dolog lehet,de latni nem lehet semmit...
Mindemellett intezzuk a telekkel kapcsolatos dolgokat,szoval iszonyat modon osszejottek a dolgok.
Csak Attilam gyogyulna mar meg!!!!!Olyan de olyan szornyu,hogyha beteg egy ilyen kismano.
Amugy teljesen jo a kedelye,ha megy fel a laza,akkor nyugos,de amugy vigyorog,jatszik,kuszik,negykezlabazik,es szotagpkat gagyog :lol: Dadadad,bababa ilyesmik.
Hetfon (mielott kitort volna rajta a laz) voltunk tanacsadason,es 8130g, 71 cm.

Vicky,annyira de annyira ugy ereztem en is,hoyg most....de most ne nezz vissza csak elore!!!!

Ne haragudjatok,hoyg senkinek nem irok,ha lecseng a betegseg,es kicist rendezodnek a soraink,igerem jovok,neha benezek,de irni nincs idom/erom.
De lesz ez meg mashogy!!!!!!Csakmost tenyleg osszejott minden :?
Mindjart teszek fel kepet,csak meg fel kell toltenem.......
Minden mano olyan szep es nagy mar,hoyg nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Jaj es nagyon koszonom a nevnapi koszonteseket,sajnos ez most nem a legjobb nevnapom volt :(
Akost is Isten eltesse neve napjan!

Kép

Kép
arwen07

Boldog névnapot mindenkinek, tőlünk is! :mrgreen:

Hát, úgy látom mindenkinél gondok vannak. :|
Remélem rendeződnek.

Kedvjavítónak, Mr. Buldózer, aki nem ismer sem embert, sem Lillát, ha arról van szó, hogy valamit megszerezzen. :twisted:

Kép

BOCSI A MINŐSÉGÉRT, TELEFONNAL KÉSZŰLT........... :roll:

Dorkának visszaintegttünk, remélem látta. :wink:
Csongi pedig mekkora!!!!! Meg se ismertem hírtelen! :shock: :oops: Nagyon-nagyot nőt!

Marcival nem lehet betelni. :lol:

Porsi, azóta nincs gond a pancsival. :wink:

Vicki, Vivi is nagyon szomorú, hogy nem jött össze a dolog nektek........ :cry:

Meri, szuper, Isten is úgy akarja, hogy ne "szenvedj" sokat. :wink:

Érdekes, hogy most jött föl a rajzolás téma. Tudnátok valami linket/módszert ajánlani, amivel lehetne fejleszteni a gyerkőcök rajzkészségét? Lillát nagyon nem foglalkoztatja a téma, elintézi azzal, hogy úgy se megy. Én meg olyan fantáziátlan vagyok, ha rajzról van szó. Irányítani kellenne, de amolyan vak vezet világtalant a helyzet nálunk.... :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Ákosnak!!!!!!!!!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Szetszerelem a habtapit,biztos,ami biztos....

Kép

Kép

Aludni kellene..

Kép

Kép

Kép

Negykezlab:

Kép

Hinta-palinta:

Kép

Kép

Kép
arwen07

Fio, Mr Buldózer tényleg jókedvre derített!!! :lol: :lol: :lol:
Azt olvastad, amit belinkeltem? Sztem is az alkotás folyamata és öröme a legfontosabb. Próbálok ehhez még konkrétumot írni, de úgyis az a legjobb, amit TI élveztek!
- maszatolás, firkálás, pl. színezett csírizzel óriási lapra
- nekem van olyan "trükköm" is, h autózni akar a fiú, utakat, várost rajzolunk, sőt, múltkor tündérek és angyalok erdejét rajzoltuk
- lehet, h szívesebben fog pl. karcolni mondjuk gyurmába vagy a mágneses letörölhető táblára rajzolni ("elfelejti", h az is rajzolás, és szívesen csinálja)
- és ha nagyobb kedvvel csinálja a gyurmázást, aszfaltkrétázást, akkor legyen az. lényeg, h élvezze és használja a kis kezeit.
(a ceruzák még nem is ilyen pici kezekhez valók)
Melletted én nem féltem amúgy a kézügyességét!

Arwen, gyönyörű Atti baba!

Hajni, nagyon aranyos a fiad a fodrász után (is).

Kép

Kép
nán-dorka

Ati baba tényleg gyönyörűséges. :lol: És milyen sok arca van.................. :D
Habtapit nálunk el kellett tenni. Oli az alapokat is rágta. Mindent rág. Ez nekem új, mert Lilla szó szerint semmit nem vettt a szájába az ételen kivűl persze. :twisted:

Dorka köszi, írok privit.................. :oops: (remélem nem zavarlak vele)

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drágáim!
Bocsi, de nálunk is angyon gázosak az éjszakák mosanában...Ákos három napja fél óránként kel éjjel, dobálja máagát, sehogy nem jó neki, sem karban, sem ölben, sem sétálva, sem ha "békén hagyom", sem cicin...és reggel olyan, de olyan karikás szemmel ébredünk mindketten! n már nem tudom, mit csináljak, előtte is gázos volt az éjjel, másfél-két óránként kelt, de akkor könnyebben megnyugtatható volt, és fel sem ébredt igazán...A fogára gyanakszom, nagyon duzzadt az ínye és iszonyatosan folyik a nyála, de a dentinox-tól ordít, vettem Neki egy másik gélt, ami csak termszetes hatóanyagokat tatalmaz, nincs benne lidocain, de az meg nem nagyon használ a jelek szerint. Ahogy a Chamomilla (pedig 30-as erősségű), a Vibrucol kúp és a Panadol sem (Ezt csak egyszer próbáltam, végső elkeseredésemben) Szóval kicsit kivagyok. Az hagyján, hogy én mennyit alszom, de ez a szegény Gyerek...olyan bűntudatom van, hogy nem tudok Neki segíteni!

Arwen:D
Jajj, szegnykéim, em semmi, amiken keresztül kell mennetek. Attinak nem lehet ez a három napos láza? Állítólag az is olyan, hogy nincs semmi tünet, csak lázas a gyerek pár napig. Nagyon sok erőt Nektek, igazi hős vagy, komolyan!
Ati GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!

Hajni:D
NAgyon sajnálom, hogy megint problémás az evés, remélem, rendeződni fog! Istene, Marci egy igazi szívtipró! Komolyan, annyira gyönyörű, hogy szóhoz sem jutok!

Fioo:D
De jó, akkor nagy pancsolások vannak esténként? Olin én is annyira röhögtem, annyira bájos!! Csatlakozom Dorkához, ilyen ügyes Anyuka mellett biztos elég inger éri a Gyermeket...lehet, hogy egyszerűen nem rajzolós típus, majd másban lesz tehetséges. :D

Dorka:D
Igen, megjegyeztem az alkotásról vallott nézeteiket ;) El is mentettem kedvencnek a linket, ne adja Iten, de ha egyszer megint előkerül a beteg gyerek téma, el fogom olvastatni Apával. :D

Ágota:D
Jajj, de sajnálom, akkor most nem tudunk találkozni egy darabig?
Gyógyulást Apának, az iszont tényleg tök jó, hogy Veletek lesz!
Csongi hatalmasat nőtt!! Annyira kis huncut, úgy meggyúrnám már....na, majd egyszer csak sort kerítünk rá. :D

MErikém:D
Örülök, hogy Mazsi ráállt bizonyos gyümikre:D A mangó nálunk i nagy kedvenc volt:D

Minenkinek millió puszi

porsika

Jaj, bocs, Arwen, Attinak nem is írtam, h jobbulásthozó puszikat küldünk! Sokat! +++++++++++++++++++++++
És Doró azt üzeni, h hejti hejittide.

Porsika, hát ez tényleg nagyon fognak néz ki. Drukk, hátha ma már jobb lesz! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, de tudod, akkor sem aggódni, ha egyoldalú a táplálkozásod. Picuri mindent megkap akkor is. Legalábbis Doró nagyon úgy néz ki.
Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Csak beugrottam,hogy

MERINEK nagyon bldog szuletesnapot kivanjak!!!!!!!!
Isten eltessen sokaig,egeszsegben,boldogsagban!!!!!!

Kép

Attilam mar jobban van,nincs laza pentek delutan ota,de tegnap iszonyat nyugos volt,sokat sirt(kezben is),mar en is sirtam..... :(
De ma eddig jo kedve van.
Anyumek nemsokara jonnek.Amint meggyogyul Attilam jovok,es olvasok,irok!
remelem Mindenki jol van,pusziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kép

Kép
arwen07

Meri!

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!
csipcsab

Meri Drága, Nagyon Boldog Szülinapot! :) Jó kis ajándék a kis Mazsolád a pocakban :)

Képzeljétek, nálunk itthon áll a bál. :shock: :shock: Anyós és Apa között. Alig szólnak egymáshoz és azt sem túl szépen. :roll: :roll:

A történet annyi, hogy anyósomat berendelte az APEH vagyonosodási vizsgálatra. Persze ettől totál idegbeteg lett, pedig tiszta, mint a patyolat. Nos, ezt az idegességet természetesen a családján (főleg Apán vezette le), akiről tudni kell, hogy egy áldott békés ember, amíg ki nem hozzák a sodrából (ami elég sokáig tart). Ja, azt nem említettem, hogy szerdán volt bent az Apehban és olyan sikeresen válaszolt egy kérdésre, hogy konkrétan belekeverte az egész családot a vizsgálatba. Engem, apát, Apóst, úgyhogy most 2003-ig visszamenőleg mindannyiunk jövedelmét vizsgálják. Kinek, mennyi volt a nettó bevétele, hol-meddig dolgozott, stb.
Apával erre kifejezetten rosszul reagáltunk, dehát ez van.
A balhé pénteken indult, mikor is anyós a könyvelőtöl felhívott minket, felkeltett és elzavart a bankba, hogy derítsük ki, hány bankszámlája van neki és a családnak. Majd amikor felhívtuk hogy megvannak az adatok, közölte, hogy ok, csak hétfőre kell. :evil: :evil:
Majd tegnap összeszedte a még hiányzó - és beadandó adatokat - és felhozta, hogy gépeljük már le. Én pont akkor végeztem a fürdéssel és szóltam Apának, hogy mehet fürdeni - mert hogy nekünk 20 perc múlva el kellett itthonról menni.
Erre anyósom elkezdett hisztériázni, hogy jó, akkor menjen a párom fürdeni, szarja le az Ő dolgait, Ő úgysem számíthat senkire.
Párom tök nyugodtan mondta, hogy a fürdés ráér, előbb csinálják meg a papírokat, hogy el tudja küldeni.
Anyós: "nem, nem, menjél csak"
Párom erre kicsit agresszívabban közölte, hogy a K**va életbe, üljön már vissza a székre és magyarázza el mit szeretne. Senki nem mondott egy rossz szót sem, én szóltam csak hogy mehet fürdeni. De ha nem kell foglalkozni a papírokkal, akkor elmegy fürdeni. Ergo, becsattogott a fürdőbe.
Erre anyós fogta a papírokat és le viharzott a földszinte, ahol jajveszékelve elkezdett sírni, hogy Ő nem kell senkinek, Őt nem szereti senki és meg akar halni!
:shock: :shock: Majd cipőt vett és elviharzott itthonról.
Apósom próbált utána menni és lenyugtatni de Anyós csak örjöngött.
Kb. 4-5 óra múlva került elő, lenyugodva.

Gondoltam, véget ért a balhé.

Majd ma, újra felhozta a papírokat, hogy befejezzék a gépelést. Párom véletlenül félreértette, hogy hogyan is szeretné és 2 oldal helyett 4 oldalba csinálta meg a kimutatást. Na, ebből jött az újabb balhé, meg szemrehányás, hogy Anyósra sosem figyel senki és kikéri magának azt a hangot ahogy Lackó beszélt vele tegnap, mert hát ezt érdemli Ő???? :roll: :roll: :roll:

Tudjátok, az a legrosszabb, hogy Párom váltig állítja hogy nem érdekli az egész, mert nem csinált semmi rosszat (és tényleg, anyós ilyen szuperszenzitív) de látom rajta hogy bántja és nem tudom hogyan segíthetnék.

A másik ami rossz, hogy mint "Anya" nekem is fájna, hogy ha a fiam így üvöltözne velem. Mellesleg megjegyzem, Anyós szerint mi vagyunk a szemetek, mert nem akarunk segíteni és Ő ebben a Nagy Világban csak Magára számíthat, mert hát nem szereti Ő senki.

Apával tegnap már komolyan azon gondolkodtunk, hogy pszichológushoz kéne mennie, mert ez a viselkedés már nem normális. Egyébként is olyan, hogy ha a szeretet mániáját nem viseljük el és nem úgy pattogunk ahogy neki tetszik, akkor mi már nem szeretjük Őt és csak kolonc a nyakunkon. :shock: :shock:

Porsika tudja, hogy mennyi konfliktusunk volt már emiatt a viselkedés miatt, de inkább elviseltük a dolgait, csak ne legyen hiszti. De itt most nem én borultam ki, hanem a Párom. Én igyekszem kimaradni a dologból, mert így is mindig az van, hogy Lackó csak az én kedvemet keresi, az anyját meg lesz**ja.

Bocsi, hogy így a nyakatokba zúdítottam mindent, de muszály volt valakivel "megbeszélnem", mert olyan fagyos itthon a hangulat, hogy a kinti szél melegfrontnak minősül mellette.

Porsikám, kitartást az éjszakákhoz! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Köszönöm a köszöntéseket, tényleg Mazsi a legszebb születésnapi ajándék a világon.

Sajnálom a sok nyügiket, remélem jön hamarosan a szép tavasz és minden megoldódik.

Képzeljétek a bal oldali alsó- és felső fogsorom fáj, érzékeny. Fogmosáskor vérzik. Szerencsére a tönköly párna segít. Nem tudjátok mit lehet ilyenkor csinálni? Nemrég voltam fogorvosnál, tehát nem betegek a fogak. Szerintem az ínyemmel van valami.

Pinkiné: nem egyszerű helyzet lehet. Remélem minél hamarabb megoldódik a helyzet és megnyugszanak a kedélyek. Most megyek, mert egy halom ruha vasalásra vár, és eddig egész nap csak pihengettem.

A babáknak biztos az idő is ront a helyzetén. Rám is nagyon rossz hatással van. Sokkal többet alszom és nagyon nyügis vagyok.

meriann

Merikém:D
Isten éltessen sokáig! Gondolomez az egyik legszebb szülinapod;) Ennél már csak a következőek lesznek szebbek:)

Ninokám:D
Húúúú, ez gáz...na, majd összefutuk, azt jól kibeszéljük;)

Arwen:D Akkor lehet, h tényleg 3 napos láz volt? Sajálom, h Ati nyűgu, de ezek a frontok....

bocsi, mennem kell...
puszik

porsika

MERI!!!! NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D
szerika

MERIKE, NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
adrienna

Merike:
boldog születésnapot!

Lilla már pépeket sem eszik, ma 4x evett tápit, vacsi 70 ml, kivagyok...így bocsi, ha nem jövök...de igyekszem... :arrow:

Kép
Kép
h@jni

MERIKE, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!!! REMÉLEM CSODÁLATOSAN TELIK A SZÜLINAPOD!!!!!!!!!!!

Nekem sajnos időközben meg is jött, úgyhogy B terv indul 8) 8) 8) Lehet azért nem sikerült, mert annyira szupi volt a B tervünk, hogy nem akarta keresztülhúzni a bébike??? :shock:
Emellett persze keresek egy másik dokit, aki rendesen kivizsgál, aztán folyt. köv., mert persze soha nem adjuk fel :wink: :wink:

Puszi nektek
V.
vickybabe

Köszönöm-köszönöm!

Viki: ez már mindjárt más, ez a hozzáállás. Meg is lesz az eredménye, meglátod!!!

Akartam kérdezni tegnap, ugye senkinek semmi kára nem történt az időjárás miatt? Nálunk mire ideért már csak esős zord idő lett minimális széllel, szerencsére.

Képzeljétek tegnap este az jutott eszembe, hogy volt nekem az elmúlt 1-2 napban hányingerem?! Nem emlékszem. Na, ezen mindjárt parázni kezdtem. De Mazsola egy tünemény, reggelre feledhetetlenül émelyegtem és meg is nyugodtam.

meriann

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

meriann

Merike Nagyon Boldog Szülinapot!!!

pénteken Zagar koncerten voltunk hát húha de jó volt!!!megérte fent maradni!!!

Porsika sajnálom a rossz éjszakákat!

ugy látom evés sztrájk van Nyunyi üvölt néha de ha az ölemben ülve etetem akkor semmi gond ki érti?
vasárnap reggel feltérdelt ,megint egy szinttel feljebb tud pakolni...

Bridzsi

Kép
esztora

Drága Meri, nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, gyönyörű az Áron név is, nekem is nagyon tetszett mindig is.

Kép

Kép
nán-dorka

Köszönöm és a gyönyörű virágot is, ami gondolom saját. Jaj, már alig várom, hogy nekem is legyenek saját virágaim. Bár nem lesz kis munka 2 kutya és 3 macska mellett, de azért megpróbálom. Az állatsereglet még a rózsával is harcolni kezd tüske ide vagy oda.

Áron az egyedüli (egyenlőre) fiú név amiben ki tudtunk egyezni a párommal. Most egy ideje fiút érzek, a páromnak viszont a kezdetektől fiú megérzése van.

Nyunyinak biztos anyahiánya van. Egy kis biztonságra, ölelgetésre vágyik, nem?

meriann

Sziasztok!

Meri, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép

Továbbra sincs vége a rossz szériának? Minden babának jobbulást.
Én épp írni akartam, hogy Olivérnek a 30-as Chamomilla hat valamelyest. Nem tökélesetes, de valamicskét jobb. Előző éjszaka, 8 órát aludtam 2 részletbe!!!! :shock: Az idejét se tudom mikor volt ilyen. Laci kérdezte, hogy akkor jól kipihented magad. Persze.... így 9 hónap után, ennyi pihi elég is volt..... :twisted:

Porsi! Ne legyen bűntudatod. A fájdalom fontos része az életnek. Nagyon sok mindentől védi meg a gyereket, és a felnőtteket is. Egy kommunikációs rendszere a szervezetenek. Persze, sajnálja az ember a bébijét, de szüksége van rá, hogy megtanulja. Képzeld el, milyen nagy baj lenne, ha nem érezne fájdalmat! Mennyi veszélynek lenne kitéve. Nem azt akarom mondani, hogy ne sajnáld, vagy ne törődj vele, csak magadat ne hibáztasd! Mellette vagy, próbálod átsegíteni, kell ennél több.........? Muszály megismerkednie vele, hogy a későbbi esélyeit növelje.

Dorka! Kicsi Doro, igazi szopis baba arcú! :lol:

Vicky, remélem, hogy az új doki végre tud eredményesen kezelni! :wink: Mi van, ha a régivel volt a gond? :wink: Hajrá!!!!!!!!4

Most mennem kell. Az elmúlt 3 napba, folyamatosan esett, vagy szélvihar volt, így szegény gyerekeket nem tudtam kivinni. Ma remélem pótolhatjuk, szépen süt a nap nálunk! 8)

Mindenkinek puszi, és bocsi a rövid jelenlétért! :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Köszönöm Neked is Fioona.

Jelentem megvan a ínyre, fogra a megoldás: borostyánlánc. Két babaláncot összeraktam és reggel óta a nyakamban van, azóta semmi fájdalom. kopp-kopp-kopp
Kicsit utánanéztem és úgy működik, hogy a bőrrel érintkezve kiválik az illóanyag a borostyánból és annak van jótékony hatása. Ezt el sem hiszem, hogy ennyire jó. De ha csak a tudat használ, az sem érdekel, lényeg, hogy NEM FÁJ.
Most viszont a róka támad. Na, de sebaj 2 hét és 2 nap és vége az első trimiszternek és a leírások szerint vége a rosszullétnek és hátha költözik ez a vadállat, mondjuk Vikihez. Ha sokat vár a babára az ember, még a rókát is tudja szeretni, bármilyen hihetetlen. Ugye Viki nem bánod, ha beköltözik Hozzád a róka?

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?