Hello csajszik
Lanyane, a padlizsankremet nem szabad kidobniiiii
En is mindig azt hiszem, elrontottam, aztan megiscsak elkezd izleni, foleg masnap. A tonhalpastetom detto.
Krisz, akkor hanyadikan volt a transzfer? Abbol meg lehet mondani, mikor valik pozitivva a teszted. Nagyjabol. Es ha Alexkat szeretned, ugy is lesz. Furcsa, de en csak azt tudtam elkepzelni, hogy egy fiam lesz elsore, es igy is lett. Bar ket kis embroit kaptam vissza, a masiktol el kellett bucsuzni, de jobb ugy, ha a termeszet dont es nem mi.
En meg akkor sem hittem el, hogy terhes vagyok, amikor mar tobb napja egyre pozitivabb volt a teszt. Tisztara mensigorcseim voltak. Ugyhogy semmi nem szamit, csak a pozitiv teszt.
Kiscsillag, orulok, hogy erzed mar a kicsit. En mar regota erzem, sot, most mar olyanokat rug neha, hogy szabad szemmel is latni. Oly szep ez az egesz. Es olyan sok boldogsaghormon termelodik nalam, hogy en nem is ertem, miert firtatjak a terhessegi depressziot, lehangoltsagot. Nalam meg nem volt, de remelem, nem is lesz szules utan sem. Meg azt, hogy faradt vagy ugye, nehez a tested????? En csak annyit erzek, hogy hason nem tudok aludni, mert a pocak gatol, es hogy kisbogarkank belul eli sajat kis eletet, lassan minden nap hasonlo ritmusban, sot, mar alvasbol is felriad, ha megcsorren a telefon.
De az is lehet, hogy az eli meg az egeszet ilyen pozitivan, aki evekig vart ra. Szoval ti is mind igy fogjatok
Hanna, teszt?