Új privát üzeneted érkezett!

Jól látom? :shock: Spontán Laptető??? Gyerünk Alex kapaszkodj! :lol:
vizkriszisback

Dezsi,
Nagyon boldog szülinapot és egy szekérnyi gyerköcőt kívánok neked!
:wink:
Kép
Vendég

Katica, Kis*
köszönöm!

Pandus,
Nagyon örülök, hogy Dóra baba ilyen szépen fejlődik és hogy Te is jól vagy. Vigyázz magatokra!

Krisz,
Neked útnak indítok egy babaragacs szállítmányt!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bella!
:lol: köszönöm!!!! Nahát! Pont az ilyen kutyákat szeretem :P :P Vajon honnan tudtad :?: :lol: :lol: :lol:
Hogy telt a tegnapi nap? Ajándékok?

Kriszi!
Nagyon drukkolok! Mennek a ragacsok! És szuper, az ilyen hozzáállás! Sikerülni fog! :lol:

Velem semmi! ma megint teszteltem csak úgy egyet. Még mindig nem jött meg, már megőrülök! Persze nega volt a teszt... Inkább már csak az keserít el, hogy nem jön meg a mesi. Pedig ennek az ajándéknak örülnék! :) :lol:
dezsina

Dezsi BULDOG azaz BOLDOG SZÜLINAPOT :!:
Panda ez szupi Dórababa szépen növövöget :!:
Kris így kell hozzáállni :!: Veled fog Alex maradni!az tutttti :!:

lanyané

Dezsi,
Kép
Vendég

Pandácska!
köszönöm szépen, nagyon szép képet küldtél :D

Lanyané!
:lol: köszönöm szépen!!!
dezsina

Sziasztok Csajok!

Önző leszek. Voltam vérvételen. HCG:50, Progi:62.
Délben hívom a dokimat.

Drukkoljatok, hogy csökkenjen, vagy nőjjön, de nem akarok mégegy műtétet. :cry:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!!!!!!nőni fog!!!!!!!Nagyon szorítok!!!!!pihikézz és csak jóra gondolj és hogy igenis veled marad és minden rendben lesz,kétszer nem történik rossz egymás után,,tudod szokták itt mondani hepe után nem jön megint hepe!

lanyané

Hanna!
Biztos vagyok benne, hogy nőni fog! Terhes vagy! No para! Nagyon-nagyon drukkolok! és NYUGI!
dezsina

sziasztok!

dezsi: boldog szülinapot!

rólam:
köszönöm a drukkokat. de sajnos nem sikerült :cry:
3 hónap múlva újra próbáljuk.
egy ideig nem jönnék írogatni, újra össze kell szednem magam.

minden jót! mindenkinek drukkolok++++++

táblákat vki átvenné egy időre?

katica
katica30

Katica,
Sajnálom nagyon :( azért ne tünjél el rossz a a sikertelenség de itt többen is átélték már jobb ha kiírod magadból. Persze ahogy neked jó. Várunk vissza!!
Vendég

Sziasztok,

Dezsi, boldog szülinapot!!!!

Hanna, sajnálom. Remélem, hogy így vagy úgy, de műtét nélkül megoldódik a helyzet.

Katica, sajnálom. Megértelek, de tudd, várunk vissza

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Krisz :!: Gratula :!: Alexka azota mar reges reg tobbsejtes, nyugi... :wink:

Julika, gyogyulj :!: Ne aggodj, ilyenkor mar nem artanak a gyogyik, a penicillin amugy sem.

Heni, pihenj sokat :!: Tudod, a lombikosoknak eleve jobban kell vigyazni. Ki tudja miert :?:

Dezsi, boldogsagos szuletesnapot :!:

Vikimi, orulok, hogy jol vagytok, szepen cseperedtek :!: Eleted legszebb idoszaka jott el.

Hanna :!: Az 50-es HCG nagyon jo eredmeny, ha a beultetes utani 14 napon belul lett leveve. Szoritok anyajelolt :!:

Csajok, hat nem mar megint.....
Kép
katavirag

Hanna
Szerintem is minden rendben kell hogy legyen most! :D Tuti babás vagy! :D Azóta semmi hír?
vizkriszisback

Katavirág
Mihamarabbi feltöltődést és várunk vissza!!! :)

Dezsi
Boldog szülinapot!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok,

Dezsi Boldog Szülinapot :lol:

Hanna mennek a drukkok++++++++++

Krisz Neked is mennek a drukkok+++++++++

Katica :cry:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

(((((Katica))))) sajnálom, hogy így alakultak a dolgok! :oops: :cry:

Hanna: kérlek, fel a fejjel, ez még bizony nőhet, nem is keveset! Drukkolok Nektek nagyon :roll: :D

Dezsina: Nagyon boldog Születésnapot kívánok!

Bella: édi a kutya :lol:

Krisz: babatapit küldöm Alexnak!

Rólunk: Ma úrrá lettünk az Budapestnek városában szűk utcákon, nagy forgalomban :lol: /Csak páromat kísértem Solymárra :lol: /
Nagyon jól viseltük az utat, így talán kedden sem lesz semmi gond :)
Képzeljétek /Főleg a Pestiek figyeljenek :wink: /, ma a Szilágyi Erzsébet fasoron mentünk végig, mikor korgást éreztem az beleknek megfelelően úgy 3szor :lol: Gyanítom, a kisember bemutatkozott :lol:

Mindenkinek szép hétvégét!

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica ahogy jónak érzed,de gyere bátran tudod itt megértő fülek vannak!sajnálom és remélem hamar mosolyogsz majd!
Kis csillag :D mocorogott legkissebb csillag :?: ez szupi
Remélem Mindenki jól van!én egy picit hányingeres vagyok,de nem baj.
Jó 7végét!

lanyané

Lanyané: 5 nap s mész UH-ra :wink:

Igen, minden jel szerint ma éreztem konkrétan őt, a KisEmbert :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*
Ez szupi érzés lehetett! :lol:

Lányané
Éljen rókakoma!De azért ne szenveszen nagyon! :D
vizkriszisback

Kris élljenezz csak :wink: mindjárt küldöm :D ezer babaragacs Alexnek!
Kis olyan izgi mindjárt mentek a 4D.-re reméljük kiderül aminek ki kell :D de végülis mindegy csak legyetek jól :D
Engem még az fusztrál,hogy még mindíg nem találtam dokit,a szent istván kórház szimpi lenne jól felszerelt,de kihez,na mindegy.ja azért írtam ilyen későn is mert most értünkhaza Apának kihúzták 3 napja a a fogát és már nem birta elmentünk a nonstop fogdokihoz,begyulladt az álkapcsa meg a nyirokmirigye,ápolgatom,szeretgetem.
Jó éjt

lanyané

Lanyané: igen, mindjárt kedd :lol: már nagyon várjuk, s végre kedden megvesszük az első rucit is, lehet csak egy darabot, de veszek egyet :lol: :lol:
Mindegy mi a neme, már nem drukkolok csak ez egyik félnek, egészséges legyen, és maradjon Velem, Velünk :D

A doki miatt annyira ne aggódj, még időd van rengeteg!
Pesten, tudom nem egszerű, de ügyes kismami vagy :wink:

Nálunk ma reggel 9kor felkelt a baby :lol: :lol:
Megkérte az anyját csinájjon neki reggelit :lol: :lol:
Ez már amolyan nagy buborék-szerű rugócska volt :lol:
És igazság szerint, el vagyok tőle ájulva :oops: :oops: :roll: :roll: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Nahát csajok, hogy nem írtok semmit! :roll:

Kis*
El is hiszem, hogy el vagy ájulva ...és már csak egyre izgalmasabb lesz ahogy telnek a napok hetek és a kiskiscsillag elkezd egyre jobban emberi formát ölteni. :D :D :D A végén majd lerúgja a vesédet, öt percenként pisilésre kényszerít...de ki bánja majd??? :lol:
vizkriszisback

Az bizti most kezd csak igazán érezhető lenni hogy baba van a pociba :D már alig várom én is főleg hogy ketten fognak fickándozni majd találgathatok :D hogy vagy Kris?tessék vonalzótgyártani nekem az ilyen kabala volt és bejött :D :wink:

lanyané

Krisz: ha azon múlik, hogy legyen elég helye, felőlem a bordamintázatom is átrendezheti mindkét oldalon
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ikreknél ráadásul hamarabb érezni, kedves Lanyané :)
És kissé erőteljesebben a végefelé :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Itt a szerencse vonalzónk. :D
Kép
vizkriszisback

Igazándiból csak 9 nap van a tesztig mert a leszívás a 12. cn-en volt.De hát úgyis hamarabb tesztelek. :wink:
vizkriszisback

Csajok hogy kell azt, hogy a ticker mindig magától ott legyen? :shock:
vizkriszisback

Krisz:
Aranyos a kép :)
A vonalzó BBCode-ját be kell másolni a babanet profil menüpontjának aláírás mezőjébe, majd menteni :)

Szólj ha nem jön össze :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis már megint nem tudsz aludni :D mondom ezt én aki 5.40kor már a körmömet csináltam :D :D
Krisz szupi a vonalzó látod már ott van a gólya szájában Alex :wink:

lanyané

Ne is mondd :( :(
Szegény apuskának kellett mennie egy fuvarra egy munkásért vidékre 5 órakor és utána már nem tudtam visszaaludni..
Mondhatni pocsék volt az éjjelem :(
2x mentem wc-re, de hát aki lefekvés előtt iszik mint a kacsa :lol: :lol:
Az csak ne panaszkodjon :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*,
Szeretnék én csak 2* menni :wink: :D nekem 4 minimum van pedig nem iszom lefekvés elött.
Vendég

Pandával eggyetértek :D én napközben is óránként pisilek :oops: mondjuk ez előtte is így volt,és én azért iszikázok is.Képzeljétek csináltam padlizsánkrémet,de olyan rossz hogy kidobtam,mindegy nekiállok a lecsónak azt nem eontom el :lol:

lanyané

L'Ecsó!!!! Küldj kérlek egy tányérral :lol: :lol:

Panda: tudom :D alig kell várnom nekem is 10 hetet, s az éjszakákat "máshol" töltöm :lol: :lol:
Grat a 33. héthez :D :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!!!

Képzeljétek ma lesokkoltak minket a párom családjában:a párom tesójáék babát várnak!!!Már 14 hetes a sógornőjelölt (bár nem házasodnak), munkájuk nincs,pár hónapja még szakítottak, aztán együtt mentek Ciprusra szerencsét próbálni, egy hónapja jöttek haza, gondolom a bébit nem tervezték de hát nem álltunk le erről diszkurzálni. Ígyis gondolom eddig tartott nekik amíg el merték mondani.Hát nem egyszerű.És a párom másik tesójáéknál is véletlenül csúszott be a baba vagy 2 éve...ők már szakíttottak is mire kiderült...aztán döntöttek, hogy megpróbálják együtt, menni fog az, összeházasodtak és most boldogan élnek Pesten (gondolom).A párom sztem jobban kiakadt mint én, én már szokom a gyűrődést...a tesóm is 2x szült mióta és inszemezni kezdem anno régen.
De hát majdcsak összejön már nekünk is!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz,
meg tudom érteni, amit leírtál, sajnos ezeket a dolgokat nehéz elviselni. Ilyenkor mindig azt kérdezi az ember magától, hogy neked mért nem, mikor jó helyre kerülne és akarják is a babát, és az ilyen típusú embereknek pedig miért sikerül.

Kis*
Közeleg a 4D :D

Pandus,
Ti hogy vagytok?

Lanyané,
szeretnék én is ilyen okok miatt többet pisilni járni! :wink:

Dezsi
???
Vendég

Krisz!

Nagyon klassz, hogy látom kihez szólok, mennek a drukkok és tapik ezerrel!

Nehéz lehet, hogy csak úgy véletlenül beelőztek, de hidd el ennek hamarosan semmi, de semmi jelentősége!

Dezsi!

Látom szülinapod volt. Isten éltessen sokáig! Kívánom ,hogy ajándékozzon meg hamarosan néhány rosszcsonttal!

Katica!

Sajnálom és megértelek!

Csibe!

Mi van veled?

Kis*!

Holnap már kedd, eljő a Te negy napod. Jaj, annyira jó lesz! És naná, hogy el vagy ájuva a mocitól, hiszen annyira jóóóóóóóóóó.

Itthon volt végre poárocskám és most nekem is annyira jóóóóóóó.
estike66

Kis röpül a tányér lecsó :D
Krisz tudom ez milyen érzés nekem az Uncsitesómék akartak kimenni szerencsétpróbálni de előtte csúszott be a kerifiam aki most 2 hónapos :D de ők szeretik egymást
Bella mindjárt zsvarom hozzád a tüneteket :wink:
Estike nyugi itt van Apa :D
nekem picit fáj a torkom teázok

lanyané

Lanyáné!

Már nincs apa. Vigyázz magatokra!
estike66

Hello csajszik :!:

Lanyane, a padlizsankremet nem szabad kidobniiiii :!: En is mindig azt hiszem, elrontottam, aztan megiscsak elkezd izleni, foleg masnap. A tonhalpastetom detto. :wink:

Krisz, akkor hanyadikan volt a transzfer? Abbol meg lehet mondani, mikor valik pozitivva a teszted. Nagyjabol. Es ha Alexkat szeretned, ugy is lesz. Furcsa, de en csak azt tudtam elkepzelni, hogy egy fiam lesz elsore, es igy is lett. Bar ket kis embroit kaptam vissza, a masiktol el kellett bucsuzni, de jobb ugy, ha a termeszet dont es nem mi.

En meg akkor sem hittem el, hogy terhes vagyok, amikor mar tobb napja egyre pozitivabb volt a teszt. Tisztara mensigorcseim voltak. Ugyhogy semmi nem szamit, csak a pozitiv teszt.

Kiscsillag, orulok, hogy erzed mar a kicsit. En mar regota erzem, sot, most mar olyanokat rug neha, hogy szabad szemmel is latni. Oly szep ez az egesz. Es olyan sok boldogsaghormon termelodik nalam, hogy en nem is ertem, miert firtatjak a terhessegi depressziot, lehangoltsagot. Nalam meg nem volt, de remelem, nem is lesz szules utan sem. Meg azt, hogy faradt vagy ugye, nehez a tested????? En csak annyit erzek, hogy hason nem tudok aludni, mert a pocak gatol, es hogy kisbogarkank belul eli sajat kis eletet, lassan minden nap hasonlo ritmusban, sot, mar alvasbol is felriad, ha megcsorren a telefon.
De az is lehet, hogy az eli meg az egeszet ilyen pozitivan, aki evekig vart ra. Szoval ti is mind igy fogjatok :lol:

Hanna, teszt?
katavirag

Jó reggelt!

Dobok egy 33 hetes pocakot sokkal nagyobb mint 4 hete és erre most jöttem rá :lol:

Kép

Kis*,
Tök jó hogy már érzed a picit mocorogni ez a legszebb időszak az első ficánkolások :D párod is érzi?

Bella,
Köszi jól vagyunk már nagyon várom a nagy napot jó lenne ott tartani. Tegnap babáztam itt voltak a nővéremék gyönyörű a keribabám :D

Katavirág,
Terhesség és terhesség között is óriási különbség van örülj neki hogy neked nincsen problémád de nem mindenki van ezzel így :wink:
Vendég

Szeretne valaki egy iwiw meghívót? :lol:
Már csak 3 napig használhatom fel :!:
Vendég

Pandácska!

Nagyon csini a pocid!

Lányok! Mindenkinek szép délutánt és meghitt, szerelmetes adventi estét kívánok!
estike66

Sziasztok Lányok!

bocsánat, hogy nem jelentkeztem...
Nagyon-nagyon sok melóm van, semmi időm nincs!
Viszont képzeljétek végre megjött 32 napra! Már tiszta ideg voltam, hiszen annyi nappal csúsznak a fagyibabáink... Na de lényeg a légyeg, hogy megjött!!!!! :)

Estike! Kriszi! Kiscsillag! Katavirág! Katica!
köszönöm a szülinapi jókivánságokat! :)

Megigérem, hogy igyekszem és vissza is fogok olvasni! De tényleg be vagyok havazva...
puszi mindenkinek! :wink:
dezsina

Sziasztok!
Napokig szarakodott a net,de most...talán...hát,nem kiabálom el.
Dezsi és Bella!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Hanna!
Drukkkkkk!
Krisz!
Neked is!
Katica!
:cry: :cry: :cry:
Vendég

Pandus!
Gyönyörű poci :D
Vendég

Nyulasz!
Örülök, hogy újra köztünk! Köszi a jókivánságot!
Nemsokára itt a január :lol:

Pandácska!
Nagyon-nagyon irigykedem a csodaszép hasadra! :lol:

Csibe!
Hol vagy?

Hanna?
dezsina

Pandácska - nagyon szép a pocakod, meg a hozzá tartozó mami is csinosnak tűnik!!! :lol:

Kis* - én is érzem már, hogy mozgolódik, ez egy gyönyörű időszak lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Úgy vártam már rá!

Lanyané - az ikreket én már a 16. héten éreztem. Drukkolok neked, hogy minél hamarabb megtapasztald te is!

Dezsi -örülök veled!!!!!!!!!!!!!!!!!!A jókedvednek is!!!!!!!!!!!

Meggyógyultam, de lopva vagyok csak gép előtt. Most apa beteg - de naggggggggyon - "jaj-neked-feleannyira-sem-fájt" - "soha-nem-voltam-még-ilyen-beteg", - "olyan-gyenge-vagyok-ettől-a-láztól-le-kell-feküdnöm" (37,2)-"takarj-be-kicsit-kérlek", - "nem-baj-ha-ugráltatlak-kicsit?". Kis pocaklakónkkal rázkódunk a nevetéstől! Persze csak, ha apa nem látja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Panda Szép Pocis Vagy Dudorkával :wink: :D
Szijjjja Nyulasz :!:
Julika vigyázz magatokra az Apuk meg tudod ilyenek,kicsit őket is kell dédelgetni :wink:

lanyané

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?