Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Muffin
Én is így gondoltam és azért írtam privit.

Ditta
Ne aggódj jól látszik a csík és ez már tuti baba.
!!!
Én is megyek kávét meg reggelit csinálni.

Kép
Kép
nati80

Laptető!!!

Pedig miután felkeltem már fáj is a hasam mansisen. De az előző normális ciklusomban is ez volt, mikor azt hittem kismami vagyok. :cry:
Már nem fogom ennyire beleélni magam.
Ferti behúzta a vonalat. Pont akkor nem voltunk együtt. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

fertin melyiket kell nézni, hogy mikor voltatok együtt? Egyébként az nem baj, ha nem minden nap, mert az orvosok is azt szokták javasolni, hogy 2-3naponta legyenek a párok együtt!
magdolnam

Magdolnam
A BD sort kell nézni. PM este, AM reggel

Kép
Kép
nati80

Jó reggelt!
Kicsit tovább lustiztunk apával. Még most is az ágyban fekszem.
Képzeljétek, nekem is behúzta a vonalat a ciklus is. Pedig az nem szokta ilyen korán. Ugyanoda tette, mint a ferti. De én még mindig nem tudom, hogy az a pé, vagy az ovu. Bár erről már egyszer beszéltünk. Szerintetek?

Ditta
Nagyon szép a teszted! Jól látszik az a csík! Majd pár nap múlva erősebb lesz.

Kép
p__lilla

megcsináltam az általam kreált rakott sonkás-krumplit, Nagggyon fini lett!
magdolnam

magdolnam, akkor küldheted. :) nem akarunk kimaradni a jóból :)

KépKép
muffin

:D nem is akartalak Titeket kihagyni! Ő, hogy küldjem? :lol: Ablakokat kinyitni, mindjárt bereppen tányérostul :wink:
magdolnam

na jó, én sem panaszkodom. Férjem nekiállt paprikás krumplit csinálni. Vannak dolgok, amikhez ragaszkodik hogy ő csinálja. Én meg nem fogok ellenkezni. :)

KépKép
muffin

Ja, és tegnap ígértem pocifotót. Hát íme. :) Ma reggeli kép.

Kép

KépKép
muffin

pont a nemjót töltöttem fel... A másikon nincs kitakarva... :)

Kép

KépKép
muffin

sziasztok!
már meg is főztem, meg is ebédeltünk, fincsi borsóleves csipetkével, meg sajtos-tejfölös husi rizzsel. fincsi volt.én is csak 9kor keltem ki, lustiztam, elvégre vasárnap van, nem?

muffin!
szépek vagytok! milyen lett a paprikás krumpli? én is jobban szeretem, ha azt az uram csinálja. na egy kaja van amit meg tud csinálni a rántott húson kívül.

nati!
ne aggódj, az a jó ha 2naponta vagytok együtt, frissebbek és erősebbek a katonák! jókor voltatok együtt. és szerintem is jó a görbéd, elindult felfelé, most fent marad 9 hónapig!

Lilla!
az nagyon jó, hogy mindkettő egy napra húzta be! szerintem akkor tuti megvolt a péd. és ti is jól szexeltetek, vagyis jókor, bocs:)

ditta! hogy vagy ma?

Kép
andyfekete

kisvirág! merre vagy? hogy vagy hétvégén?

holka! és te? nincs rosszullét? és fekszel még szegénykém?

Márti! hogy vannak a fiúk, és te?

Ditta!
ne aggódj, nekem sem volt erősebb egyik csík sem, és látod milyen erős volt a rosszullétem is. nekünk legalább volt már 2 csíkos a tesztünk, örüljünk neki!!!! és drukkoljunk a többieknek!

Jenny! otthon vagy már? gyógyulgass! sokat gondolunk rád, és sok puszit küldünk neked!

Kép
andyfekete

Andy
Remélem igazad van és egy kisfiú lapul a pocakomban már.

Muffin
Jajj de irigyellek!!!! Nyáron már nekem is ilyen lesz a pocakom és nem azért mert kövér vagyok!! :lol: :lol: :lol:

Nálunk párom nem szokott főzni, de nagyon jól tud pucolni, aprítani. Ha 1x1 cm-es kockákra kérem a zellergumot akkor akkorára darabolja. Ügyi nagyon.

Lilla
Én a fertin azt találtam hogy ovu napja, szóval akkor van tüszőrepi. Szerintem. :roll:
De ti jókor voltatok együtt.

Kép
Kép
nati80

Muffin
De édi pocid van. Már sokat nőtt.

Nati
Ugyanúgy voltunk együtt, mint ti. Nekem is arra a napra húzta, mikor nem volt szex. Ugyanannyi az esélyünk. Egyszerre leszünk babásak.

Andy
Hát ti már jó korán megebédeltetek. Mi most fogunk. Bár a leves már megvolt.

Kép
p__lilla

Lilla
Neked 27.-én volt ovud, nekem 28. Tényleg szoros és nagyon remélem egyszerre fogunk + at tesztelni. Te mikorra tervezed? Én ovu utáni 12-14 napra gondoltam, de majd meglátjuk. Elég erősen fáj a hasam. :cry:

Kép
Kép
nati80

Nati
Még nem gondolkoztam tesztelésen. Mert ugye megyünk síelni márc.12-én. Előtte kéne nem megjönnie. Ha megjön, végigmensizem a sít, ha meg nem, akkor biztos baba van a dologban. Csak nem tudom, merjek-e akkor síelni. Na de nem is gondolok erre. Nem akarom beleélni magam.
Szerintem az jó, ha fáj a hasad. Ditta is írta, hogy mensiszerűen fájt neki végig. Merre fáj neked? Petefészek, vagy méh?

Kép
p__lilla

Ditta
csodálatos hír!!! Gratulálok!!!
Egy pillanatig ne légy csalódott a halvány csík is csík!!!!

Muffin
de szép nagy pocid van :D !

Lilla,Nati,Viri:mennek a drukkok!!!
holka

Andy
fekszem-fekszem :roll: Kell még mert ha többet sétálok akkor elkezdek barnázni....elvégre még van 23 mm aminek fel kell szívódnia.
De mostmár unom egy kicsit. Igazságszerint már be vagyok zsongva,hogy Henikémmel programozzak. Régen mindennap programoztunk..
De ide rakom magam mellé édes kis kukacoskám 4Dképét és utána már könnyebb a fekvés.

Most,hogy múlik a hányingered te már nem fekszel?

Jenny
én is sokat gondolok rád. Nagyon sok erőt küldök neked!!
holka

szia holka!

akkor csak piciket sétálj! de lassan az is eltűnik, amilyen szépen a baba nő, az meg elfogy., reméljük

én már 1-2 hete felkelegetek, fent vagyok. reggel egy kcsiit még fekszem, de fentvagyok sznte egész nap. jövő hétfőtől mennék dolgozni.
majd meglátjuk.

Kép
andyfekete

és holka neked hányinger van?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Lilla, Nati :)
A ti megnyugtatásotokra, itt a mai hő! És nézzétek meg, hogy ahova behúzta a vonalat, mi sem voltunk együtt! Emlékszem, még bosszankodtam is, hogy azt az egy napot még igazán ráhúzhattuk volna.......És nekem ezen a napon már fájdogált a hasam!
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!!

Ditta!!
Gratulálok!! Ez a teszt két csíkos egyértelmüen! :lol:

Viri!!
Jól emlékszel a ciklus végén vagyok... de történtek dolgok, ami lehet, hogy egy kicsit bekavar :( , de azért remélem, hogy sikerült a hónap :lol: :roll:

Kép

Kép
dbabett

Andy
nem semmi hányinger nincs csak állandó éhségérzet.
11-kor reggeliztem és 1-kor már ebédeltem olyan éhes voltam újra. :D
Szóval nemsokára munka,majd mesél,hogy bírod.

Ditta
gyönyörűséges a hőd (is) :lol: .Annyira jó,hogy sikerült!!!
holka

Ditta
Nagyon szép a görbéd. Olyan szépen egyenletesen megy fölfelé. Ki tudja, lehet nem is ott volt ovud, ahova a vonalat tette. Egy pár nappal előbb szerintem.

Babett
Nem teszteltél még? Látom a vonalzód már megkezdte az új hónapot. De akkor piri még nincs, ugye? Megosztod velünk, hogy mi keverhetett be ebbe a hónapodba? De csak ha akarod.

Kép
p__lilla

Lilla!

Nem teszteltem még! Várok, de max. kedden már veszek egy tesztet, amit szerdán megcsinálok, ha addig piri nem jelentkezik!

Inkább privibe elküldöm!

Kép

Kép
dbabett

Ditta
A te görbéden sztem nem annyira egyértelmű mikor volt ovud. És már írtam ugyan, de nekem is fájt a hasam mensisen abban a hónapban mikor pont ovukor voltunk együtt és mégis megjött. :cry:

Babett
Nekem is küldesz privit, hogy mi volt a gond? Ha lehet. :?

Holka
Én is be lennék sózva, ha ennyit kellene feküdnöm, de a babáért mindent. Nem?

Most voltunk egy jót sétálni. Igaz fúj a szél de nincs azért hideg. Olyan jó volt.

Kép
Kép
nati80

Mi is most megyünk a kutyával sétálni.
Képzeljétek, ma is mintha tojcsi jött volna, vagy még lehet a katona? :oops:
Próbaképp csináltam ovutesztet. A 2. vonal nagyon halványan látszik. Az tuti, hogy még ha terhes is lennék, azt nem mutatná ki, de miért van ott a csík??? Lehet mégsem volt még ovum???

Kép
p__lilla

holka!

örülök hogy jól vagy. elolvastattam a párommal amit írtál. mert nem hiszi el hogy ennyiszer ennem kell mert éhes vagyok. én is ha 8kor reggelizek, 9kor eszem 10órait, és nekem 11kor fél 1kor ebéd van. sőt éjjelre is van mellém készítve szendvics. ez van. legalább a hányinger elmúlt, néha picit még van meg szagokra, de inkább eszem, olyan jó.
a munkával is szerencsés vagyok, mert 8-fél 2ig vannak óráim, ugye itthon meg akkor készülök amikor akarok a másnapra. ha fáradt vagyok 2kor ledőlök. na most majd szeretem a munkám.
sok kajót kell majd vinnem, hogy fél 2ig bírjam ebédig.
a legjobb hogy 3 perc a sulitól a lakás!
pihenj sokat, és mikor mész legközelebb dokihoz?

ditta!
én mint nagy szakértő 13.napra mondanám a pét és utána az ovut. szép a görbéd. apus mit szólt?

Kép
andyfekete

Lilla!
szerintem ez az ovud vége, és azért van még halovány csík de ha gondolod ma még hancúrozzatok a biztonság kedvéért.

Kép
andyfekete

Babett
Várom a privit.

Andy
Biztos igazad van, hiszen fent van a hőm is. Azért kíváncsi leszek a holnapira. Biztos még a katonák voltak.

Kép
p__lilla

Lilla
Én olvastam itt a babaneten, hogy ovu előtt és alatt van tojcsi, utána szárazság és megint tojcsi. Lehet te ebben vagy most benne. Én is szárazságot éreztem két napja, de most megint elindult a váladék termelése. Bocsika :oops: !

Remélem én nem leszek ilyen kajás. Nem kellene még + 10 kiló, inkább megszabadulnék ettől a 10-től.

Kép
Kép
nati80

Nati
Lehet, hogy igazad van. De tudod mi még az érdekes, hogy nekem szagatott vonalat húz a ferti, neked meg folytonost. Na, ez miért van?

Kép
p__lilla

Lilla
Ezt már én is észrevettem, de az előző ciklusomnál nekem is szagatott volt. Neked a többit hogy húzta be?

Kép
Kép
nati80

Megnéztem a sajátjaimat, de nem látok semmi rendszert benne.

Kép
Kép
nati80

Nati
Nekem a többi folytonos vonal. Lehet azért húzta így, mert az ovuteszt mást mutatott.

Kép
p__lilla

Lilla!

elküldtem!Ha megtennéd küld már tovább Natinak.. mégegyszer nem tudom leírni. Köszi!

Nati!
KÉsöbb olvastam, hogy Te is kíváncsi vagy! Lilla biztos megteszi és tovább küldi!!

De hagy kérjelek meg Benneteket, hogy ezügyben csak privibe írjatok!!

Babett

Kép

Kép
dbabett

Jó reggelt!

Babett
Persze, nem fogunk itt a gondodról fecsegni.

Lilla
Elküldöd nekem a privit?

Kép
Kép
nati80

jó reggelt! Tegnap kezdtem depressziós lenni. Olyan aranyos volt a férjem, elvitt engem és a kutyákat sétálni. Mivel nagyon honvágyam volt és a sírásomat visszafolytottam (persze a könnyeim csorogtak) Harasztira mentünk :D Mintha kicseréltek volna! A kutyuskák is úgy örvendeztek, aztán kb 20perc múlva eleredt az eső :evil: De akkor is nagyon jó volt!
NEkem is elküldené valaki a privit? :oops:
magdolnam

Babett, Nati
Ment a privi.

Nati
Látom a hőd szépen alakul. De azért én inkább egy nappal vagy féllel odébb tenném azt a vonalat. Leo szokta írni, hogy ovu másnapján szokott lenni egy kicsi visszaesés a hőben.

Virág
Mi van veled? Olyan régen jelentkeztél.

Kép
p__lilla

Lilla
Te hová tennéd a görbémet? Én inkább a 16.cnapra tenném. Főleg mert a 15. napon nagyon fájt este a hasam és még másnap is egy kicsit, és akkor volt az a rózsaszínes izé is.
Köszi a privit.

Viszaírt Leo, de azt sajna elfelejtette írni hogy szeinte mikor volt ovum. Írta a palástfüvet is, bár szerinte a 4mm mnyh a 9. cnapon még ok.
Azt hiszem ha ebben a ciklusban nem jön össze, akkor a következőben már inni fogom.

Kép
Kép
nati80

Lilla
Azért a te görbéd egy kicsivel jobban néz ki. Nálad szerintem tök egyértelmű mikor volt ovu. Én akkor lennék nyugodt, ha 37 körül lenne a hőm, de talán majd holnapra.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!
Én már rég nem irtam. Én jól vagyok és a picivel is minden rendben. Megvolt a nyakiredő vizsgálat is, ami 1,7 mm lett. Láttam ahogy mozog.

Látom egyre több az újabb kismami :lol: :lol: :lol: ennek örülök.

Magdolnam, néha én is depi vagyok.... :roll: :roll:

Jenny, sajnálattal olvastam, hogy mi történt. Légy erős én tudom min mész keresztül!

Mindenkinek puszi!

Kép
Kép
odri

Sziasztok!

Itthon vagyok már péntek óta, de sokat pihenek, mert fájdalmaim vannak. Szörnyű volt az egész, és talán el sem hiszitek, de sok lánnyal találkoztam a kórházban, akik ugyanígy jártak, mint én...
Még holnap itthon leszek, aztán visszamegyek dolgozni.
Most már kicsit jobb, hogy túlvagyok rajta, de feldolgozni nem lehet ezt. Apa sokat segít, szeretget, simogatja a hasam, mikor fáj. 3 hónapot ki kell hagynunk, a doktornőm addig végigcsináltat velem egy méregtelenítő kúrát. Leghamarabb júniusban próbálkozhatunk újra.
Ditta, neked nagy gratula!
Magdolnam, egy az ízlésünk, én nagy HIM rajongó voltam 4-5 éve. Ne izgulj, biztos nincs baja a babának!
Próbálkozóknak sok szerencsét kívánok, ne adjátok fel!
Puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Itthon vagyok már péntek óta, de sokat pihenek, mert fájdalmaim vannak. Szörnyű volt az egész, és talán el sem hiszitek, de sok lánnyal találkoztam a kórházban, akik ugyanígy jártak, mint én...
Most már kicsit jobb, hogy túlvagyok rajta, de feldolgozni nem lehet ezt. Apa sokat segít, szeretget, simogatja a hasam, mikor fáj. 3 hónapot ki kell hagynunk, a doktornőm addig végigcsináltat velem egy méregtelenítő kúrát. Leghamarabb júniusban próbálkozhatunk újra.
Magdolnam, egy az ízlésünk, én nagy HIM rajongó voltam 4-5 éve. Ne izgulj, biztos nincs baja a babának!
Puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Odri!
Nagyon örülök hogy jöttél!!! Már azt hittük valami baj van, hogy nem jösz. Örülök annak is hogy minden rendben van, de nagyon remélem gyakrabban fogsz jönni.

Jenny
Nagyon sajnálom amin most keresztül kellett menned. Remélem hamar feldolgozod a traumát és júniusban babás leszel. Ugye te is gyakrabban fosz írni?

Kép
Kép
nati80

Odri
Teszel fel pocakfotót és uh képet???

Jenny
A táblázatot fogod továbbra is vezetni? Vagy vegye át más a kezelését?

Kép
Kép
nati80

Nati
Én is a 16. napra tenném neked az ovut. Lehet, hogy a ferti mégis a pé-t jelöli.

Jenny
De jó, hogy jöttél. Akkor túl vagy ezen a szörnyű dolgon. Lelkileg biztos nagyon megviselt. De lényeg, hogy apa veled van, és szeretget. Hidd el, júniusba babás is leszel.

Odri
Milyen régen hallottunk rólad is. Örülök, hogy rendben van minden a babáddal és veled is.

Kép
p__lilla

Lilla
A ferti csak egy program, nem mindig jelöl jót. Én figyelem a fájdalmakat, hváladékot is néha, szóval az a vonal nem fog becsapni. Remélem. Viszont biztos hogy az ovut jelöli.
Nekem azt mondta a doki, hogy KELL 0,2 fokos emelkedés hogy ovu legyen. Szóval akkor nekem 15-ről 16-ra volt ovum valamikor hajnalban.
Neked 13-ról 14-re volt ovud. Hangsúlyozom hoyg szerintem.

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?