Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Dezsi,
Jó a hozzáállásod, csak így lehet!
A másik fórumon az egyik lány ajánlotta (ő a szurik kezdetétől itt a férjével együtt) a DM-ben kapható méhpempő+gizeng ampullát, amit meg kell inni. Állítólag szörnyűséges íze van, de kibírható.

Kis*,
Kitartás, mindjárt itt van a 4D.

Apacsékkal mi újság?
Vendég

Dezsi,
Szerintem a genetikai vizsgálatot is érdemes lenne megcsináltatni!
Vendég

Dezsi: laptető! :lol: :lol:
A genetika tényleg jó dolog, igaz, hogy hosszú idő az eredmény...

Bella: igen, már várjuk apussal :roll: ez lesz az én kari-ajándékom :roll: aztán utána talán vásárolhatunk is pár dolgot :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Bella!
Úgy beszéltem meg a dokival, hogy ha netalán nem sikerül a fagyibabás beülti, akkor elmegyünk genetikára és méhtükrözésre.
Mond csak, miért 3 nap múlva lesz a szülinapod, amikor csak kettő? :shock: :?:
dezsina

Mert három nap múlva lesz, hiszen a mai nap is beleszámít.
Vendég

Kis*.
Szerintem is jó dolog, mi megcsináltatjuk két lombik között.
Vendég

Dezsi,
De az is lehet, hogy a vonalzós oldal babrált valamit és nem jól adta ki a vonalzót, mindjárt megnézem! :wink:
Vendég

Dezsi,
Szóval a vonalzós oldal bohóckodott valamit, már a múltkor is egyszer kibabrált velem, én meg azt hittem, hogy a mai napot is beleszámítja.
Vendég

Bella!
igy már jobb a vonalzó!!! :lol:
dezsina

Sziasztok csajok!

Rég nem voltam megint. :oops: Megvolt tegnap a leszívás.
Bocsi, hogy csak most jöttem...de tegnap délután is és ma reggel is aludtam egy csomót.

Tegnap 6 petesejtet sikerült leszívni...még a doki poénkodott is velem utána a megbeszélésen, hogy nem tudja honnan volt annyi..azt hitte az asszisztensnőt szúrta meg...ha-ha

Ma hívtam őket 11-kor. Egy szabálytalan volt. 5-öt tudtak megszúrni, azokból 2-őn látszik egyértelműen, hogy megtermékenyültek. Hát remélem holnapra azért javul a helyzet. Az a kettő tuti a két nagy volt.

voltak olyan csajok ott akiknek 14-19-et szívtak le...igaz volt olyan is akinek csak egyet sikerült. Hát ez van.

Akkor most visszaolvasok.
vizkriszisback

Szia!
Meglátod minden rendben lesz. Nekem azt mondta az orvos, hogy nem a sok-sok tüszőre gyúrúnk, hanem arra, hogy kevesebb legyen, de azok használhatók legyenek, úgyhogy emiatt ne legyél elkeseredve.
Vendég

Dezsi :cry: akkor hajra januar :!: Nyulasz, te is akkor mesz, ugye? Es te Bella?

Krisz, megadrukk :!: Latod, hogy rohan az ido....

Katica, teszteltel ujra :?:

Hanna, te is lassan csikosodsz... :wink:

Lanyane, gratula es remelem, vegre lenyugodtal :!:

Heni, hogy vagytok :?:

Panda, gyonyoru lett a babaszoba :!:
katavirag

Bella december 19-én megy konzultálni. :wink:
Vendég

Szoritok neked is Bella :!:
katavirag

Lanyáné,
kis paramamink :D az Anyák Lapjában van egy cikk ami a Kismama para címet viseli. Még ugyan nem olvastam a cikket, de érdemes átlapozgatni az újságot.

Sőt a BabaPatika (patikában lehet kérni.) 'A siker három záloga" címmel is van cikk.

Remélem hasznát veszed.

Egy friss kép Bogi babáról:
Kép Bogi baba

Kép Bogi a'la Zollner

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Lanyané! Gratula a babákhoz!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok.

A héten keveset leszek. Fejtágítás......

Nekem nega, azaz halovány... Pénteken felmegyek Harcikához. Bár a derekam nagyon fáj, szóval nem lesz babó.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

csak egy gyors bekukk.

holnap kell újra tesztelnem, aztán hívni a dokit.

jó éjt!

katica
katica30

Sziasztok!

Bogi baba egy tündéri szép kiscsaj! Gratulálok hozzá! :D

Katica,
Nagyon szorítok neked!

Hanna,
Mennek a drukkok, mikulás helyett kívánok neked zebrát! :wink:
Vendég

HANNA!!!!!ne add fel kérlek!!!ott van a halovány be fog erősödni!!!!nekem is nagyon fájt a derekam :wink: azt nézz meg :D :D :D :D nagyon szorítok!!!!
Katica Pozitívan mindenhogy!!!!!Drukkk drukkk
Nem utolsósorban BOGIBAMBÍNA! :D meseszép :D elolvasom köszi
Bella mindjárt it a 19.e :wink:
Katavirág hogy vagy :?: hanyadik hétben vagy?

lanyané

Ja képzeljétek olvastam a neten,hogy a kis pöttömök az 5.héten olyan 3mm szokott llenni,nekm meg a papirra azt írta az uh.-Néni 4mm és 5mm es a babókezdemény:)akkor remélem minden ok,most átmentem nyugtatómamiba

lanyané

Lanyané,
Szerintem a kettő között lenne ideális, próbálj meg ráhangolódni. Szóval para és nyugi között! :wink: :D :D
Vendég

jó reggelt!

ma ismét negát teszteltem. beszéltem a dokival. szerinte még mindig van remény. nem is értem. gyógyszert tovább kell szednem, és pénteken be kell mennem vérvételre és uhra.

katica
katica30

Katica,
Hanyadik napnál vagy?
Vendég

pandus: sokadik, hétfőn volt két hete a beülti. szerintem ha terhes lennék, akkor a tesztnek ki kéne mutatnia már.

katica
katica30

Katica,
Akkor most vagy Et+16 napnál. Hát szerintem is mutatná a teszt :( bocsi hogy ezt írom ne legyen igazam de ilyenkor már mutatni kell valamit.
Vendég

Pandus,
Egyetértek veled, de bárcsak ne nekünk legyen igazunk!

Katica azért szorítok továbbra is!
Vendég

Sziasztok!:)
Katica!
szorítok nagyon,igaz én sem sok esélyt látok,mert valóban a tesztnek már mutatnia kéne valamit(bocsika),de a remény hal meg utoljára!Ha a doki bízik mi is bizzunk!!!!ennek a fórumnak sőt akik ide írogatnak a remény mindenünk!!!:)Bízni és hinni!!!

Hajnóca!:)
nagyon szép Bogika és már milyen nagy?!igazi kishölgy.hogy telnek a mindennapok?

Pandus!:)
már nincs sok hátra,nagyon szép lett a babaszoba, a kislakója biztosan élvezni fogja!

Krisz!:)
nekem is 6 sejtet tudtak leszívni és legutóbb 2 termékenyült meg,és az egyik közülük itt szuszog a kiságyban!!!:)

Rólunk,azaz Miriről!
A kezdeti nehézségeken és fáradságon túlvagyok.Míra nagyon szépen gyarapszik, már 4,2 kg(3980-al született),sokat alszik,éjszakánként 4 óránként kell...jókislány:) A köldöke is szép,nagyon pancsizunk esténként,nagyon figyel mindenre,kedvenc dala:a Lencsilányka, ha berakjuk,kerek szemekkel figyel még pislogni is elfelejt.Nos röviden ennyit a kiscsajról, most ébredezik.:)

Mindenkinek minden jót!:)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Katica!
Nekem a Forgácsba azt mondták, hogy ET+17. nap és ha akkor sem pozitiv, akkor sajnos már nem valósznű, hogy az lesz :cry: Remélem azért nem bántottalak meg :? Persze a csodákban hinni kell, hátha pont Te leszel az, akivel megtörténi a csoda! :wink: Fel a fejjel! Ölellek!

Vikimi!
Nagyon hiányoztatok már! örülök, hogy jól vagytok!

Hajnoca!
Bogibaba, csodaszép kislány! Nagyon boldog lehetsz!

Bella!
Már csak 1 nap! :P :wink:

Kata!
Mennek a drukkok mára apának :!: :!: :!: :P
dezsina

Dezsi,
Neked meg már csak 2! :wink: :P
Vendég

Sziasztok lányok :!:

Neharagudjatok hogy nem írtam,de sajnos nem tudtam gép közelbe lenne.

Köszönöm mindenkinek a sok garatulációt,aranyosak vagytok.

Holnap megyek ult-ra nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz,hosszu volt ez a kéthét :?

Lanyainé :!: a te HCG-hez az ennyém alacsony,akkor valöszinű 1 babó van,de én neki is nagyon örülök/örülünk/ de holnap kiderül minden. Végre holnap megkérdezem a dokit hogy a lombikosoknál hogy számolják a heteket :?:

Üdv mindenkinek vigyázzatok magatokra és boldog Miki napot :!: :!:
Virág
virág32

Virág,
Punkció-14 nap és akkor az lesz a ciklus napja. Onnan kell számolni a 40 hetet. Vannak dokik akik nem így csinálják de ez a pontos számolása.
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy most nem írok senkinek személy szerint.
Szóval tegnap az történt, hogy jöttem hazafele és éreztem a buszon, hogy valami nincs rendben. Mire hazaértem elkezdtem vérezni, gyorsan felhívtuk a nőgyógyászom és mondta, hogy be hozzá és megnéz. Megvizsgált, ultrahangot csinált és megállapította, hogy semmi baj nincs, a babák jól vannak. A vérzés már elmúlt, de szigorúan feküdnöm kell. Szednem kell magne b6 és rudascorbint és visszavettük a szuri adagot 4 ampullára. Azt mondta a doki, hogy ennek több oka is lehet, hogy most kell megjönnie, hogy csökkentettük a progeszteront és pihennem kell.
Utközben beszéltem a kaális dokimmal is nyugtatott, hogy nem lesz baj.
Szóval a nőgyógyászom azt modta, hogy idén mindenképp táppénzen kell lennem, és a huszadik hét után meg már egyáltalán nem dolgozhatok.

Szóval ennyi, majd még jelentkezem.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni pihenj akkor és vigyázz a Manócskákra!Nyugi minden rendben lesz!
Virág gratulálok!
Vikimi had gyönyörködjünk Mírácskában :D fotó :?:
Katica azért megy a drukk!!!vannak csodák csak hinni kell bennük!
Velem csak annyi hogy össze vissza zabálok a savanyított kisdinnye és a békás gumicukor a sláger :oops: :lol: nem tudom,de olyan érzés mintha fel lennék picit fázva mindíg pisilhetnékem van.

lanyané

Sziasztok!

Bocsánat, hogy rég nem jelentkeztünk, de nagyon sűrű heteink voltak...igyekszünk gyorsan visszaolvasni és bekapcsolódni a levelezésbe

Heni, Lanyané : Nagyon gratulálunkk!!! :D Innentől kezdve sok - sok pihi, ne a munka legyen az első. Lanyané a pisilési kényszer sajna jön... sőt később a tüsszentés lesz a mumusod. :wink:
Vikimi: Gratulálunk Míra babához!! :D
Hajóca: Bogi baba gyönyörű!! :D

Többieknek nagy-nagy drukk!!!

Mi jól vagyunk. Pici lányunk 1 kg, míg pici fiúnk 1,1 kg és rendkívül mozgékonyak. Sajnos most már nem igazán ugrándozhatok, mert a doki szerint kritikus 4 hét következik. Így maradnak a séták és az apróbb házi munkák.

Mindenkinek szép álmokat!
Apacsné és Apacs

Kép
apacs

Sziasztok!

Apacs,
De örülök, hogy végre látlak és hogy a babák ilyen szépen fejlődnek.

Heni,
Nagyon vigyázz magatokra!

Katica, Hanna
????
Mennek a babaragacsok!

Virág,
Gratula! :wink:
Vendég

Kép

Kép

Sziasztok!

Mindenkinek nagy drukk! Robogok tovább. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Heni! Gondolom mekkora volt a rémület, nagyon örülök, hogy nincs nagy baj! Pihi, pihi és pihi és szófogadás drnak.

Lanyáné! Jót vigyorogtam a savanyú dinnye- gumicukor párosításon. Én is akarom a család gyomrát forgatni!

Apacsék! Igazán szép nagyok már a bébik, és még csak most jön a turbóhízás. Örülök nektek!

Nagyon nagy a hajtás, egyre kevesebbet tudök bekuksizni.
estike66

Sziasztok Lányok!

Bella!
BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! :lol: és minden elképzelhető jót... Kívánom, hogy teljesüljön minden álmod, vágyad :P :!: :wink:

Virág!
Nagyon kiváncsian várom az UH-s eredményeket! Gyere mihamarabb a jó hírekkel! Micsoda klassz karácsonyi ajándékot kaptál :!: :wink:

Hanna!
Mikor jössz már a jó hírrel? Mikor kell menni vérvételre?

Katica!
Mi újság? Hogy vagy? A szomorú vagy, akkor azt gyorsan írd ki magadból! megvigasztalunk :!:

Heni!
Nagyon vigyázz magatokra! Feküdj, és hagyd, hogy apa kényeztessen!

Apacsék!
Kitartás az utolsó hetekben!

Lanyané!
A babók nyomják a hólyagod :lol: Azért futkozol a mellékhelységre :lol:
dezsina

Dezsi,
Köszönöm!

Boldog Mikit mindenkinek!
Kép
Vendég

Pandus,
Majd írd meg légyszí, hogy Lafiékkel minden rendben van-e!
Köszi
Vendég

Bella Boldog szülinapot!!!!
És Boldog Mikuláncsot Mindenkinek :D
Voltam ma a kineziológusomnál:a Manócskák nagyon jó helyen szeretetben nyugalomban vannak :D

lanyané

Apacsék - nagyon szépen fejlődtök, jó fej szülők lesznek belőletek biztosan! Okosak vagytok, hogy ennyire mindenre figyeltek!

Heni - sok-sok-sok pihenés!!!!!!!

Julikának tüszős mandulagyulladása van egy hete, magas lázzal, és sajnos antibiotikummal......orvosunk azt mondja, a baba most viszonylag nyugiban van, nem árt neki a bogyózás, persze Julika izgul, simogatja, beszélget hozzá......ő meg rugdalózik szorgalmasan. kár hogy még csak ő érzi.

nagyon vigyázzatok magatokra, itt mifelénk sok a beteg, a levegőben lehet, mert az én kismamim itthon van folyton , és mégis összeszedte ezt a nyavalyát.

julikapa

Kép

Kép
julika79

Ja, és jövő kedden megyünk uh-ra, utána mindenképp jelentkezünk.

Kép

Kép
julika79

Lanyané,
köszi
Érdekes a kaja összeállításod!:)

Julikaférj,
Jobbulást a kismaminak, remélem minél hamarabb rendbe jön!
Vendég

UH-szemű Julika párja!
Julikának jobbulást kívánok!!! :!:
dezsina

bella: boldog szülinapot!

mindenkinek mennek a drukkok++++

lányok: köszi. nem vagyok szomorú, beletörődve várom a holnapot. holnap úgy is kiderül minden.

katica
katica30

Sziasztok!

Bella: Boldog Születésnapot!

JulikApa: vigyázz Julikára :)

Apacs: örültem hogy látlak benneteket, szépen cseperedtek! :)

Mindenkinek kellemes Mikulanduszt!

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Megjöttünk Debrecenből.Mostmár hárman vagyunk a családban:apa, én és a kis Alex. Elneveztük Alexnek mert Alex vagy Alexandra lesz "the great".

Most tuti terhes vagyok ...a hcg szintem is igazolná, ugyanis ma is meg holnapután is jár nekem egy fél hcg szuri....szóval megint nem lesz értelme hamar teszelni. 17-én kontroll vérvétel.

CSajok pihenjetek!!!!! :D
vizkriszisback

Sziasztok!

Krisz,
Mennek a babatapik+++++

Voltunk dokinál. Dóra jól van kb. 1900 g buksija a helyén sokat ficánkolt minden rendben. Vérnyomim kivételesen nem volt alacsony hízás 4,5 kg. Beszélgettünk a szülésről elmondtam hogy mit hogy szeretnék persze majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok. 35. héttől mehetek ctg-re a szülésznőmhöz még vele is megbeszéljük a szülést.
Vendég

Pandácska
Köszi a tapacsokat...jól jönnek. :D

Látom közeledik már a boldog végkifejlet... :D Örülök, hogy minden renben és így is lesz! :D

Én próbálom majd magam nem túlstresszelni, hogy csak egy embriót sikerült visszaültetni és, hogy a múltkor három 8 sejtes sem tapadt meg.Kicsi Alex pedig négy sejtes,... igaz tökéletes.Remélem bebizonyosodik a "Kicsi a bors de erős" mondás. :D Na meg a spontánnál már ez is százszor jobb, végülis már ott van a kicsi pihe puha ágyikójában...és legalább van elég helye. :lol: És hát az ikerterhesség nem veszélytelen. :lol: (Ikres kismamiknak üzenem:dehogynem. :D )
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?