Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Látom azért mikkor én nam vagyok ti azért vagytok!! :lol: :lol: :lol:

Kata! Igen sajnos tudom, hogy a terhességi diab miatt késöbb is az leszek!! Ezen már nem rágodok!! De nem tudtam, hogy ezt így nevezik! No de sebaj!
Ez fasza! Már ne haragudj, hogy nincs fütés! És ventilátorral hogy fütesz?? Ezt nem értem! Nem volt idő nyáron szerelni??? És sajnálom, hogy Lillusnak nem tudod milyen tápot adj! De muszály az még neki??? Már azért csak 1 éves!!!

Brid! Örülök, hogy minden rendben azaz nincs rendben, de hogy küzdenek érted a dokik és meg mondta, hogy csak 1%! Ez pozitiv mindenestre!! Sajnálom, hogy nött a mioma! Én kivánom, hogy itthon tényleg bebabásodj! De így akkor meddig maradsz itthon?? Mert azért erre nem elég 1 hónap nem?? Mert ez azért hosszú menet lesz!! Vagy ezt te hogy gondoltad át???

Kitty! Sajnálom ezt a so rosszat azaz ezt a sok betegséget!!

Jaj csajok tők izgi Zsu elvileg már túl van a csaszin kb 9 körül küldtem neki sms-t és a párja visszahivott, hogy most tolták be a mütőbe!!! Ha van valami akkor egyből írok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Megszületett a kis Bencuska 3100g és 54 cm! Szerencse, hogy csaszizták több okból, de a fő gond, hogy a nyakára volt tekeredve a köldökzsinor 2x! Baba és anya jól vannak!!! :D :D :D

Zsu! Nagyon sok erőt örömöt boldogságot és legföképp egészséget ja és persze sok sok tejcsit nektek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Zsu, tiszta szívemből gratulálok, sok boldogságot, kitartást, és tejecskét kívánok! Bence baba, nőjél nagyra!

Bri, borzasztóan drukkolok neked, nagyon remélem, hogy a nyulasz protokoll hozzásegít a csodababához!!!

Mennem kell, majd este talán tudok jönni.

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csajok bar tudom nem sokat mond nektek de a protokoll neve Antagonista :idea: Nyulasz fele protokollnak azert hivom mert a beultisben ilyenje volt Nyulasznak aki most 2nyuszibogyo anycija :lol:

En ma Pati barinomhoz megyek babazni 8) Nem tudom mikor leszek este :oops:

Beze
Koszonom 8)

Noci
Ahh dehogy is lesz 1 honap...minden a tervek szerint halad :wink: 20-tol szuri 28-29-30leszivas...ra 2-3napra beulti...es en 12-en utazom vissza 8) szuri indulasa utan eleg a dokiknak kb 2het :wink: Koszonjuk Nocis hireket 8)

Zsu
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Elfelejtettem mondani,hogy beszeltem Anycival 8) szaraxik a gepe azert nem jon...mondtam neki,hogy megirom a csahajeknak ne aggodjanak :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok lányok, Zoli vagyok, minden ok, 3.1 kg 54 cm Bencuska. Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zoli
Koszi a kepet 8) Bendus marha szep baba :shock: :shock: :shock: :shock: ha lanyom lesz akkor meg erre visszaterunk 8) :lol: Milyen erzes apanak lenni?

KépKép
bridget0801
Kulfold

ZSUUUUUU! :D

GRATULÁLOK BENCE BABÁHOZ!GYÖNYÖRŰ KISFIÚ!MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK SZERETETTEL!!!!

Szüléstörténetet majd várjuk!!!!!
Vendég

hkitty: drukkolod anyukádnak, hogy ne legyen semmi komoly a vizsgálatok!

fürtöske: apudnak további gyógyulást kívánok!

beze és kata: köszönöm, hogy felajánlottátok a segítségeteket, nagyon jó tudni, hogy van akinek már sikerült (ráadásul nem is egyszer ;) )

kuzsanna: szívből gratulálok Bencéhez, sok boldogságt és egészséget kívánok Nektek!

bri: privi ment még reggel, a miómát sajnálom :(

Egy kérdésem volna még, főleg a PCOS tudorokhoz :)
Milyen progeszteron érték számít normálisnak a teherbe eséshez és milyen progi értéket mutat teszt nagyon korai (1-2) hetes terhességnél?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Vendég

Zoli és Zsu! Gyönyörű a kis Bencuska!! Köszönjük a képet!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsu és Zoli, gyönyörű Bence baba, gratulálok még egyszer!

Csibuc, erről sajnos fogalmam sincs, a pco-s holnapon meg tudod nézni a hormon értékeket.

A cím: www.pco-szindroma.hu.

Hozok én is két képet, ha nem bánjátok! :oops:

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

nócika: gyönyörű a babád :D

Ismerem a honalpot, tulajdonképpen nem a szakirodalom érdekelne, hanem ha valaki tudja/emlékszik, hogy a korai terhesség idején mennyi volt a progija és megosztaná velem, azt megköszönném...
Vendég

Helló!
Elszállt amit irtam.
Francba...

Zsu! Óriási gratula Bence születése alkalmából! Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Noci! Fűtést azért most szerelik, mert a panel-pályázatot csak nyár végén bírálta el állam bácsi. És hol van még az ablakcsere....
Tejalapú étel kell a gyereknek, míg át nem szokik a tej-tejföl-túró evésre. Addig pedig ha nincs anyatej már, kell a tápszer, sajnos.

Csibuc! Én nem nézettem soha progi értéket. Pco-ban eleve szarok a hormonok, ezért én mindkét gyereknél kaptam a progi pótlást. Elsőnél - mivel Kaális hormonkezeléssel lett - ezért már akkor kaptam, mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok (akció után néhány nappal már kellett), a másodiknál pedig amikor megtudtam, elmentem dokihoz, és írt duphastont.

Bridget! Antagonistáról még nem is hallottam, eddig csak longról meg shortról (ill. most házitücsök írta ezt a módszert) remélem beválik neked!
Drukkok mennek!

Itt egy kép!

Puszi! Kati
Kép

Kép

Kép
szakmarinekati

Zsu és Zoli!

Gratulálok Bencéhez, nagyon szép kisbaba!
Vendég

Zsu

Kedves anyuka, és apuka!
Szívből gratulálok Bencus baba születéséhez! Kívánok nektek jó egészséget, boldogságot, és kitartást!
Kép
Vendég

Csibuc
Megneztem de lehet,hogy elneztem valamit valaszolnom kellett volna? :roll: :oops:

μg/l=ng/ml nmol/l

terhesség elsö harmadában 11.2-90 35.7-286

DE ez a babatervezok lapjan fent van! :wink:

Beze
Kuszik maszik mar mi? :lol: Ngyon ediii....hany fogatok van mar?

Kata
Latod mindig tanul az ember...van super sort protololl is es a clostibegyes is :idea: Lilla mar egy kesz no lesz lassan :shock: Kata a blogcimedet nem akarod beirni a profil oldalba a www helyere mert igy sosem talalok el hozzad :oops: Levinek nem sokara szulinap aztan meg Lilla jon :shock:

Pendi
Sziiijjjjjjjja 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tegnap Patinal voltam (aki japoban volt a barinom es ugye juniusban szult)pont itthon vannak ugy ahogy en is a babaval es volt nagy buli....baba egy tunemeny majd lesz foto a blogban a bulirol meg hajnal 2kor jottem el :shock: Ma kerianyumhoz megyunk este leszek 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget
de jó hírek! Nagyon haladtok, nemsokára babás leszel :D Apa mit szól, hogy itthon ennyire gyorsan haladnak a dolgok?
Baba képeket várom! Jó rokonlátogatást!

Kati
megcsináltam a pco tesztet, elég nagy az esély, de inkább megvárom az orvosi szakvéleményt. Tudod, a remény hal meg utoljára ;)
Lilla nagyon cuki! Allergiával hogy álltok?

Én ma nem csináltam semmit :oops:, sőt még itthon se voltam. A babás ismimnél voltam, mert párom segít vakolni a házukat. Így ott ebédeltünk, aztán elmentünk a barátnőjéhez, most értem haza.
Holnap meg anyuékhoz megyünk segíteni meg ebédelni.
Vendég

Kitty
Hat ezt tudtuk,hogy ilyen gyorsan megy...ezert is jottunk :!: Mar minden levolt beszelve en csak feltem,hogy mi lesz ha nem jok az eredmenyek..de mar reg tudtuk,hogy 27-utan lesz a nagy nap 8) Ez ilyen gyorsan megy mindenhol :idea: Fotok majd jonnek.
Na te is babaztal 8) az jooo anyudeknal meg kellemes idotoltest!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Bar lehet nem olvasol mar minket sooot de azert ....
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

3 napja nem jutottam géphez,így utólag :oops: :

ZSu
nagy-nagy gratula,gyönyörű a kis Bencus :shock: :) Tény,hogy a császáros babák szebbek :lol: ,hiszen nem kell megszenvedniük a születéssel 8)

Beze,
nagyon édes Lexi :wink:

Kata,
Lilla annyira nagyos ezen a képen.Édes ő is nagyon.Kis husika,egy tünemény :D

Többiek,
ne haragudjatok,keddtől leszek már ,legalábbis úgy tervezem és akkor reagálok mindenkinek,nem csak pár szóban :oops:

Bridget,
te folyton az eszemben vagy,nagyjából átfutottam,hogy akkor semmi gond,indul a "projekt",nagyon örülök,de majd jövő héten belemerülök mélyebben is a témába :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Csucsu,
Isten éltessen!!!

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Enis
Ma jo lesz ha jossz kivel beszeljem meg a gondjaimat :roll:

Ngyon orulok,hogy Hotelben leszunk ha jon a parom...mert a csalad kiszipolyoz :x Most epp anyu nyomta fel a pumpat de az ocsem se piskota...es a szokasos tema a penz :twisted: uuuuuuuuuuugy utalom komolyan mondom....nem ertik meg azert mert van azert nem szorjuk...es igenis bekell osztani mindent. :roll: (es meg zsido se vgyok)

Most majdnem megirtam de megsem...nem teregetem ki mert ez ma sokk :shock: :roll: Beis ment anyu a szobajaba :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

ZSU GRATULÁLOK NEKTEK!!!!

Sziasztok!
Itten vagyok!!!

Csibuc szia itt is! :D

Beze gyönyörű ez a gyerek :D

Fürti apukádnak jobbulást!

Kati remélem hamar rendben lesz a fűtés!Nagyon szép a pici lányod!!

Nócikám terhességi diabéteszed volt?

Kitty,anyud remélem jól van.Anyósod?Hú lehet pco-d van?Kíváncsi vagyok mit mond a dokid!

Pendi szia!Remélem lelked jobban van egy kicsit!

Enis örülök hogy végre jöttél!

Bridget,most már tényleg a célegyenesben vagytok!!!SZUPER!!
Csucsunak utána néztem és nem írogat már sehova,azóta nem mióta ide írt utoljára :( Nem tudom mi lehet vele :(

Azért BOLDOG SZÜLINAPOT CSUCSU!!!

Kép
anyci

Bridget,akkor nem fenékig a tejfel nálatok se :( Azért mert van pénz persze hogy nem kell szórni,nem olyan vagy te se meg a párod se!
Ezért miért vesznek beléd anyukádék?Rájuk kéne költenetek mindenetek?

Kép
anyci

Sziasztok!

Csucsu
Kép

Bridget
nagyon izgi!

Anyci
anyóst holnap viszi párom Pécsre vese biopsziára.
Nem tudom, mi van, már várom nagyon az eredményt, remélem, hét elején megjön.

És ma meglátogatott piri anyó!!!
Vendég

Kitty,hú az nem jó,vagy igen?Hát nagyon remélem nem lesz semmi komoly,szorítok nagyon neked!Na piri azért jött.Az azért most jó?Vagy nem?Hú de határozott vagyok ma :?

Kép
anyci

Határozott Anyci :lol:
az jó, hogy megjött, ezért is kaptam a gyógyszert.
Nem tudom, milyen lesz az eredmény, de mikor mondtam dokinak, hogy gyógyszer nélkül elég ritkán jön meg, kicsit elhúzta a száját, és azt mondta, meglátjuk mi lesz a vizsgálat eredménye...
Vendég

Ja nagyon :lol:
Akkor az jó hogy van piri :wink: Ha csak gyógyszertől jön meg az akkor nem hormon vagy pajzsmirigy probléma lehet?Ez után már nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a vizsgálat eredménye :shock: Az mikor lesz meg?

Kép
anyci

Képzeljétek,az én "kislányomnak" is megjött,pont tegnap,mikor kirándulni volt(még jó,hogy valami csoda folytán pakoltam neki oda betétet is,mintha megéreztem volna).
Brühühűűű,hol van az én kisbabám?Még "csak" 12 éves,ráért volna még :evil:

Anyci,
kukucs :lol:

Kitty,
piri :lol: Ennek is lehet néha örülni,igaz?

Bridget,
na,én erről lemaradtam,hogy pároddal hotelben lesztek majd. :roll: De biztosan jobb így,nektek majd nyugalom kell.
Én nagyon határozatlan vagyok babaügyben-te tudod miért tűntem el legutóbb....ezen okból kifolyólag meg kicsit úgy érzem,hogy semmi keresnivalóm itt :oops: Ugyanakkor nem bírnák totál eltűnni,mert mindenkit megkedveltem,és hiányoznátok...na,de mégis....

enis

Enis kukucs :lol: :lol:
Innentől már nem kisbaba már a lányod :( Az én lánykám is 12 volt amikor nagy lány lett :( Most meg már kis hölgy :wink: Ez okos volt tőled,hogy tettél el neki betétet!
Miért érzed úgy hogy nem ide való vagy?
Írok privit!

Kép
anyci

Anyci
Hat nem akartam itt kireszletezni...lenyeg az,hogy valamire kuldtem es mar most nincs pedig meg 2honapig kene legyen belole...es nem tudja hova tunt :roll: hat o vette le o koltotte en honnan tudjam :? Az a baj valahogy mindenki azt hiszi azert mert van majd a brigi segit ebben meg abban meg akarmi van majd a Brigi persze en szoktam is de nem uuuugy azert hatarok vannak es ezt tudatom veluk is mert a parom josagaval nem elek vissza meg en sem!!!! :roll: Es ilyenkor bant a dolog :?

Csucsu tudom regota nem jott csak gondoltam hathaaa :roll:

Kitty
3szoros hipphipphurra pirianyonak :!: Mar ideje volt hogy ne szorakozzon ha nincs baba :twisted: Kuldjed legyszi hozzam mert en is azt varom!!!! :roll:

Enis
Megjott a lanyodnak is :shock: Huuuha akkor mostantol vigyazni kell am :!: Mert meg a vegen nagymama leszel 8) :lol: (nem ugy irtam am :wink: ) Nem irtam meg ezt a hoteles dolgot mert "itthoni " szemmel furan hangzik es nem akartam magyarazkodni miatta...lenyeg a lenyeg,hogy parom nem hajlando a csaladommal egy lakasban anyu haloja mellett velem egy agyban aludni :shock: merthogy az milyen maaar?Hazasok se vgyunk es ok meg nem is talalkoztak!Tudod a japanok konzervativak :!: Tok megertheto de mas talan nem fogja meg igy sem megerteni :roll:
Ez a semmi keresnivalod itt ezt meg ne halljam meg1szer :twisted: Olvasd el az elso hsz-et a topiknak :!: Asszem mar nem sokan irnanak ide ha csak az irhatna aki nem babas...a csoda meg meg megtortenhet a tudtodon kivul is :wink: :lol:

PENDI
Neked akartam meg irni...kepzeld tegnap este beszelgettem egy lannyal aki szinten pcos....meg japoban vettem fel vele a kapcsolatot a kata barinom barinoje.Sok mindenben erdeklodott es kerdezett es meg segitettem neki.Elmentek ok is a Kaaliba...most volt a 4.inszmeje az elso is ebben az evben volt! es 8hetes babas!!!!Pedig annyira nem is gondolta volna :D Es azt mondta a pcosoknak nehezen jon magatol a baba de az inszem mar nagy segitseg.Szal en azt tudom neked ajanlani teljes szivembol ha mar tul vgy a holtponton es minden rendben akkor keressetek fel egy intezmenyt es jojjon a segitseg. :wink: Menni fog!!

Noci
Merre voltal ma?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,hát ezt teljesen átérzem milyen neked,mert egy régi barátnőm volt így aki német fiúhoz ment hozzá és nekik is volt pénzük aztán mindig őt kérték meg a szülei hogy szponzorálja őket.Azok meg elitták a pénzt :evil: Szegény annyi pénzt oda küldött nekik hogy csak na,aztán amikor ők kerültek sz@rba akkor meg sehol senki nem volt.Mi nálunk laktak 2 hétig és mi etettük őket pedig nekünk se volt miből adjunk de megtettük mert mi már csak ilyenek vagyunk.Ha már a szülei cserben hagyták őket.Mi adtunk nekik pénzt hogy vissza mehessenek Németo-ba.A lány férje nagyon megharagudott a lány szüleire!Ezért megértem a jogos felháborodásod,nem vagytok ti se egy kiapadhatatlan pénzes kút!Anyukádék igazán megérthetnék és hálásnak kéne lenniük hogy ilyen lány vagy!
A hotelbe menést is megértem én se érezném jól magam a párod helyében.Jól teszitek!Más meg mit mond kit érdekel,egyéni szocprobléma!

Kép
anyci

Bridget,
hát ez számomra nem fura,mi is voltunk már így,hogy a párom nem akart a saját szüleinél aludni Pesten :lol: Más okból,mint a te párod,de végülis ugyanaz.Én aztán nem bántam ám.Így leglább lesz egy kis intimitása is a dolognak :wink:

Pénzzel kapcs. meg sajnálom :cry: ,de emiatt nehogymár veszkedjetek.Még 2 hónapig lennie kéne belőle,ha elköltötte,ez van,majd 2 hónap múlva még lesz.Máskor beosztja majd. :roll:

Na,voltál Katánál? :wink:

Anyci,
írtam egy rövidke privit :lol: én is.

enis

Anyci
Azert nalunk nrem ilyen durva a helyzet en azert mindig is probalom kordaban tartani a dolgokat...a parom elott is csakhat megis csak a csaladom...de neha igenis megkell mondani nekik is a velemenyemet...es ilyenkor anyunak bizti nem esik jol de nekem se olyan jo lecsesznem ot :roll:

De majd megoldom ezt is amig itthon leszek...banki atutalasra teszem ezeket a dolgokat es igy nem kell itthongayni meg kuldeni erre arra...ennyi :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a dicséretet! Aranyosak vagytok!

Enis, igenis ide tartozol, és punktum! Hogy hívják a nagylányodat?

Anyci, Alexandra jövőre érettségizik? Hova szeretne tovább menni?

Bridget, sajnálom...Szerintem tényleg nem kellene téged fejős tehénnek nézni! Egy dolog a jószándék és a segítőkészség és más dolog, ha valakit kihasználnak... :cry:
A hotelt jó ötletnek tartom. Holnap indul a szurid, hú, nagyon fogok szorítani!!!
6 fogunk van, és látszik a 7. a íny alatt. Haladunk! :D

Kitty, anyukád, anyósod hogy van?

Fürti, apukád?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze,
a lányom Renáta Annamária.
Tényleg haladtok a fogacskákkal :)

Én ma nem leszek,most is csak épp bekukkantottam 8) ,de nem bánnám,ha lenne mit visszaolvasni :lol:
Szép napot mindenkinek(itt esik az eső:roll: )

enis

Sziasztok! Vagyok én is ne haragudjatok! De szombaton egész nap fel sem keltem vasárnap apa hozta a reggelit az ágyba semmi extrát csak tejbegriz és kb 2 óra múlva vissza is rókáztam! Délutánra már apának ment a hasa! De ma már jól vagyunk! MIntha mise történt volna! Ma be kell hoznom a lemaradást, mert már 2 napja leszáradtak a ruhák és nemhogy nem vasaltam ki de még le se szedtem!!! És ha netán eljön Hozzánk Bridget akkor mit fog szolni! Ma se nagyon leszek csak szoltam, hogy élek! Ne haragudjatok! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bridget,azt gondoltam hogy azért nem olyan durva nálatok a helyzet csak hát valahogy az ember mindig akar segíteni a családjának,csak tessék néha szólni ha már túlzásba viszik a dolgot.Persze nem jó amikor anyudnak ezért szólni kell de hát ő is értse meg hogy nem vagytok kiapadhatatlanok ti se.A bankszámlás dolog az nagyon is jó ötlet,így nincs bonyodalom és egyszerűbb is!

Beze igen jövőre végez lánykám,sajnos azt még mindig nem tudja mi szeretne lenni.Egy időben újságíró akart lenni de az már nem érdekli,majd remélem hamar eldönti mert év elején már választaniuk kell :roll: Hú mennyi foga van már Lexinek :shock:

Enis,helló :D

Nócikám,benyeltetek valamit?Remélem csak valami rosszat ettek :shock: Jó pakolászást vasalást meg hasonló nyalánkságot :wink:

Kép
anyci

nyinnya jovok csajok eszem

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hagyjuk is ezt a penzes temeat csak muszaj volt kiirnom meg ha rovidke formaban is :roll: :oops:

Beze
Igen holnap mar kezdunk 8) remelem piri is jon :roll: 6fog huuha 7honapos Kata barinom fia neki csak 2van :shock:

Enis
Holnaptol kedd van am 8) en aztan nincs kifogas jonni kell :lol:

Noci
A "kupin" ne aggodj!!!En ha megyek hozzatok megyek nem az erdekel!Amugy meg most a megfazas miatt a babasaokhoz nem tudok menni :roll: varni kell amig elmulik mert nem akarok bacit vinni sehova sem :? :x Amugy mi van veletek remelem nincs nagy baj? :roll: Jobbulast!

Anyci
Hat igen ezen a banki atutalasos dolgon mar reg ogndolkodtam csakhat az sem olyan egyszeru am es egyenlkent mindet elintezni :twisted: De most majd muszaj lesz :?

Kitty
Mik az egeszsegugyi informaciok? :roll: Remelem csak jo hireid vannak 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hát...nem sokat írtatok :roll: :lol:

Anyci,
hellóka :wink:

Bridget,
most olvastam a blogodat :wink:
Igen,kedd,végre takaríthatok itthon,nagyon ideje van már :oops: De közben leszek természetesen.
A Kaáli intézet a 2. kerületben van,nem is tudtam?Ott laknak anyósék,na,majd ezentúl nyitott szemmel járok :roll: :lol:
Annyira édi a kutyusod,örült neked,mikor megérkeztél?Tényleg,nem feled el,hiszen ritkán lát? :)

Nóci,
az jó,ha ma már jól vagytok.Mi lehetett ez? :roll:

enis

Hihi :twisted:

enis

Hát lányok nekem ez a laptetű-lopós dolog is úgy megy,mint a gyerekcsinálás :lol:
Ennyire hülye nem lehetek,most nézem,249 hsz,akkor a köv. laptetű...na,szerintetek???? :lol: :lol: :lol: És közben senki nem írt rajtam kívül,mégis már 152-t ír,most a 151-es hol maradt???

Eh,nem is kell nekem :evil:

enis

De akkor most a 300. lesz laptetű?
Mindjárt ott tartok,ha így folytatom,végül mégiscsak az enyém lesz :lol: Beszélek magammal :lol:

enis

Ez is az 11196-os hsz azaz az 11200 lesz a laptetuuuu 8)

Kutymorgo nem felejt es nana,hogy orult.Jo sokat irtam a naploba ha olvasni akarsz ott talalhattal olvasni valot :lol:

Holnap varunk am 8) Asszem az a 2.kerulet de csak ugy hasra utve irtam lehet hogy megsem? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Te hol nezed a szamokat? :shock: :o

KépKép
bridget0801
Kulfold

BESZELGETO SAROK-MI IS BABAT SZERETNENK! bridget0801 11196 107263 2009 10 19 21:54

Magyarazat...forum neve,utoljara irt szemeny,hozzaszolasok(na ezt kell figyelni!),megtekintve,utolso hsz datuma :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na most beugrott szerintem te a betekintettek szamat nezed :lol: :lol: :lol: :lol: az elso szam a hsz-ek szama a 2. hogy hanyan nyitkjak meg a topikot azaz nem mindenki is van aki csak bekuk azert is sokkal tobb...szerintem te azt nezted :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?