Anyci
Hat nem akartam itt kireszletezni...lenyeg az,hogy valamire kuldtem es mar most nincs pedig meg 2honapig kene legyen belole...es nem tudja hova tunt
hat o vette le o koltotte en honnan tudjam
Az a baj valahogy mindenki azt hiszi azert mert van majd a brigi segit ebben meg abban meg akarmi van majd a Brigi persze en szoktam is de nem uuuugy azert hatarok vannak es ezt tudatom veluk is mert a parom josagaval nem elek vissza meg en sem!!!!
Es ilyenkor bant a dolog
Csucsu tudom regota nem jott csak gondoltam hathaaa
Kitty
3szoros hipphipphurra pirianyonak
Mar ideje volt hogy ne szorakozzon ha nincs baba
Kuldjed legyszi hozzam mert en is azt varom!!!!
Enis
Megjott a lanyodnak is
Huuuha akkor mostantol vigyazni kell am
Mert meg a vegen nagymama leszel
(nem ugy irtam am
) Nem irtam meg ezt a hoteles dolgot mert "itthoni " szemmel furan hangzik es nem akartam magyarazkodni miatta...lenyeg a lenyeg,hogy parom nem hajlando a csaladommal egy lakasban anyu haloja mellett velem egy agyban aludni
merthogy az milyen maaar?Hazasok se vgyunk es ok meg nem is talalkoztak!Tudod a japanok konzervativak
Tok megertheto de mas talan nem fogja meg igy sem megerteni
Ez a semmi keresnivalod itt ezt meg ne halljam meg1szer
Olvasd el az elso hsz-et a topiknak
Asszem mar nem sokan irnanak ide ha csak az irhatna aki nem babas...a csoda meg meg megtortenhet a tudtodon kivul is
PENDI
Neked akartam meg irni...kepzeld tegnap este beszelgettem egy lannyal aki szinten pcos....meg japoban vettem fel vele a kapcsolatot a kata barinom barinoje.Sok mindenben erdeklodott es kerdezett es meg segitettem neki.Elmentek ok is a Kaaliba...most volt a 4.inszmeje az elso is ebben az evben volt! es 8hetes babas!!!!Pedig annyira nem is gondolta volna
Es azt mondta a pcosoknak nehezen jon magatol a baba de az inszem mar nagy segitseg.Szal en azt tudom neked ajanlani teljes szivembol ha mar tul vgy a holtponton es minden rendben akkor keressetek fel egy intezmenyt es jojjon a segitseg.
Menni fog!!
Noci
Merre voltal ma?