Új privát üzeneted érkezett!

basszus privit akartam irni, nem pirit, ugylátszik én már annyira várom pirit, hogy csak róla irok :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam
Nagyon jól hangzik az új receptötlrted. Majd én is kipróbálok valami hasonlót.

Kép
Kép
nati80

Ma elvoltam turiba. Raktak ki egy csomó bébiruhát. Annyira édesek, tiszta újak. Kislánynak annyira jól be lehet vásárolni. Már nagyon várom, hogy én is vehessek.

Andy
Sajnálom, hogy ilyen szarul vagy. De reméljük nem leszel lázas.

Ditta
A gyed dolog úgy van, ahogy Nati írta. De mikor szülsz, kell lennie munkaviszonyodnak. A munkanélküli is jó.

Kép
p__lilla

Szerintetek már elkezdhetem a palástfűteát? Tényleg Nati, te iszod?

Kép
p__lilla

megvan a sonka-szerzeményem!!! :lol: nem tudom még pontosan mikor fogom megcsinálni.
Lilla, hamarosan itt lesz a Te időd is! Na igen.... lányoknak könnyebb találni cuccokat.
Hu véletlen felfedeztem egy régi kedvencemet, most ezt hallgatom állandóan:
http://www.youtube.com/watch?v=2AbC_3MrKgA&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=7k1z5M3B ... re=related
magdolnam

Lilla
Én nem iszok teát. Még nem akarok bekavarni sok dolgot. Ha most nem jön össze, akkor következő hónaptól lehet fogom inni.

Kép
Kép
nati80

Lilla
neked is küldtem priviket.
Nem vettél rucikat?

Kép
Kép
nati80

Lilla
Szerintem jó helyre húzta be a vonalata a ferti. Nem lehet hogy tényleg rossz volt a teszt?

Kép
Kép
nati80

Nati
Nem tudom, lehet rossz volt a teszt. Olcsó volt, lehet az a baj. Lehet elküldöm Leonak a görbém, hogy mi a véleménye.
Nem vettem rucikat, majd csak akkor, ha lesz baba és tudom milyen nemű, és ha minden rendben lesz vele. Addig nem.
Megnézem a priviket, köszi, hogy küldtél.

Kép
p__lilla

Magdi :)
Igen, csináltam tesztet, tegnap reggel! Fel is tettem ide a fotóját! :D
De holnap reggel egy másik fajtát próbálok ki. Csak úgy.....

D.

Kép

Kép
ditta76

Most hogy elmúltak az ovus fájdalmaim megint kezdődik a mensis görcs érzésem. Fájdogál az alhasam mindkét oldalon. Nagyon remélem nem fog megjönni legalább 40 hétig. :wink:

Lilla
majd írd meg mit mondott Leo.

Kép
Kép
nati80

Hú csajok! Nálunk akkora szélvihar van. Nincs is kedvem kimozdulni itthonról. Elfúj a szél. :lol:

Ditta
Tedd fel a holnapit is, ok? Csak a kíváncsiság kedvéért, hogy mennyire erősödik a csík.

Kép
p__lilla

Nati
Azért nem vagyok biztos, hogy a fertis vonal szerint volt ovum, mert a derekam még tegnap is fájt, meg a vesémnél is. Este óta nem fáj. Mondjuk aznap, mikorra a vonalat tette, akkor fájt a leginkább a hátam. Nem tudom. Ovu után is fájhat szerinted?

Kép
p__lilla

Nati
Most nézem a görbéd. Szerintem ti nagyon jól elkaptátok petikét. :lol:

Kép
p__lilla

Lilla
Nálad még az is elképzelhető, hogy ha most volt ovud, mert akkor holnap megint feljebb kellene ugrania a hődnek.
Bárhogy is legyen ti is időben együtt voltatok.
Én is írtam nektek, hogy mennyire fájt az oldalam és akkor elvileg már megvolt az ovum.
Most meg az oldalamról áttért az alhasamra a fájdalom.

Kép
Kép
nati80

szélvihar.... nálunk jeges tornádó van és apósék kb 8m-es ezüstfenyője kidőlt, ill a villany zsinórja tartja.... szerintetek???

Megvillant a beszarásjelző nálam :shock: a jobb oldalammal nemtom mivan. Megpróbálom leírni....: olyan érzés mintha szét :shock: abáltam volna magam, mint amikor levegőt alig kapok csak nem a gyomrom környékén hanem szó szerint a fél jobb oldalamról van szó. Meg elég kemény is, meg olyan mintha zsibbadna, de nem úgy mint amikor a láb elzsibbad. NEm a legjobb érzés. NEm tudom mi lehet de nagyon félek. Lehet rossz helyen van a baba? Vagy ő is érzi és a beleimbe belegabajodott??? Mi lehet :shock: :shock: :shock: :shock:
magdolnam

magdolnam
Nálunk is hatalmas szélvihar van. Kutyi ki sem mozdul a házából. nagyon utálja a szelet. Én is. Tiszta zizi leszek tőle.
Lehet nyom egy ideget a lányod, nem? Próbálj meg négyképzlábra ereszkedni, hogy lógjon a pocakod és akkor talán áthelyezkedik Liza. És lazíts egy kicsit. Benn vagytok a házban, nem lehet semmi baj.
Anyósodékkal rendbe jött már ez a dohányzós dolog?

Kép
Kép
nati80

Hu Magdolnam, nem lehet, hogy elkapott egy idegszálat és azt nyomja? Nekem volt olyan, hogy nem tudtam emelni a jobb lábam mert éppen egy ideget nyomott, borzasztóan fájt és zsibadt... De ha aggaszt, és nem szűnik feltétlen menj dokihoz...Próbáltál ellenkező oldaladra feküdni, nem szűnik a nyomás?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nehezen tudna belegabajodni a beleidbe. Elég furi így magam elé képzelni ezt. :roll:
Esetleg még a fürdés is jót tehet ebben a dologban, ha az orvosod nem ellenezte az ülőfürdőt.

Kép
Kép
nati80

köszi csajok a nyugtatást, a pihenéstől 1picit jobb. Tuti hogy nyom valamit!!! De még beszélni is alig van erőm, kifáraszt ez a lány már most :cry:
A dohányzós témát már nem hozzák fel hála égnek, bár kitudja, hogy ha meglátják megint akkor mi lesz a rekciójuk.
Anyóssal madártejtortát csináltatok nyami
magdolnam

Magdolnam
nem teszel fel pocakfotót?

Kép
Kép
nati80

tennék fel mindenféle képet, de még mindig nem került elő az elemtöltő :twisted: drága uram elvarázsolta! Egyébként már elég nagy :oops:
magdolnam

sziasztok
most már kicsit jobban vagyok. megvolt a vitaminkúra ebédre anyunál husileves vadassal, most meg sonka kolbi szalonna paprika paradicsom és a meleg citromostea.egyre többet tudok enni. az jó, ugye?
kedden megyek tanácsadásra kíváncsi vagyok híztam e.

magdikám! pihenj csak tuti valamit nyomkod a csajszid. mi lesz még 4 hónapig?

márti! hogy vagytok?

Lilla! szerintem ha megy ma még hancúrozzatok, de szép a görbéd!

nati!
nem csodállom hogy a kutya sem akart kimenni nálunk is dörgött és sötét volt, édes volt a hugi lánya mert hozta a gyertyát::)

Kép
andyfekete

Nati
Visszaírt Leo. Nagyon hamar válaszolt. Ezt írta:
Szerintem a 14. napon lehetett péd és most már ihatod a palástot :-)

Asszem akkor szótfogadok neki. Este már iszok egyet.

Kép
p__lilla

Lilla
Nem küldenél neki az én nevemben is levelet? Az én gépem nem küldi el az üzenetet.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Lilla :)
Szerintem is nyugodtan ihatod a teát, igaz nem valami jó ízű, de nálam bevált! Az utóbbi 2 hónapban szép görbéim lettek! (főleg a második :wink: )

És nem biztos, hogy a málnalevél tea miatt, de most sokkal több volt pé-kor a tojcsifehérje is!

Nálunk is volt szél, vihar, eső minden! De most meg 7 ágról süt a nap! :shock:

Andy :)
De jó, hogy már jobban vagy!!!

Magdi :)
Szerintem is csak valamilyen ideget nyomhat, ne aggódj!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Nati
Írd le priviben, mit szeretnél kérdezni tőle, és elküldöm, meg a görbédet hozzácsatolom.

Kép
p__lilla

Lilla
privi ment! Köszi a segítséget!

Kép
Kép
nati80

Lilla
még azt el is felejtettem, hogy a 9.cnapon volt uh és az eredmény egy 15mm.es tüsző, több kisebb, és 4mm mnyh. Ezek szerinte jók?

Kép
Kép
nati80

Nati
És a te emailedre kérjem a választ, vagy az enyémre és továbbítsam neked?
Hogyhogy neked nem küldi el?

Kép
p__lilla

ditta!

köszi tényleg jobban vagyok és olyan jó hogy már nem nyavajgok és azon jár az agyam hogy melyik iskolában melyik osztályban mit fogok tanítani júniusig.

és neked hasonló rosszulléteket kívánok, az én dokim azt mondta a hányás és az egésznapos hányinger jó jel, sokkal kevesebb a kockézata a vetélésnek.
láttad, 10 hét van köztünk.
apa mit szólt? mikor csinálsz még tesztet? én 4et csináltam, hogy biztos e, biztosan hülyének néáztetek.
kértél mér időpontot?

Kép
andyfekete

Lilla
nem tudom miért nem megy el az üzenetem, talán nem kompatibilis a progi a gépemmel.
Az én címemre kérd légyszi. Bár tök min1, nem titkolom előled a válasz. :lol:

Kép
Kép
nati80

Andy
Annyira jó, hogy végre jobban vagy. Én pont ezért nem is bánnám ha szarul lennék majd, mert akkor biztonságban lesz a baba.
neked jó tanítást!! Mikor mész vissza dolgozni? 10-én?

Kép
Kép
nati80

Nati
Privi ment.

Kép
p__lilla

Lilla
köszi, privi ment vissza.

Leo szerint ti most elkaptátok petikét?

Kép
Kép
nati80

Azt nem írta, csak ennyit, amennyit ide is bemásoltam. De ha a 14. nap volt, akkor jókor volt a hancúr, csak kérdés, hogy nincs-e valami probléma nálunk. De biztos nincs. Remélem.

Kép
p__lilla

Lilla
Biztos nincs semmi problémátok és tényleg jókor voltatok együtt.

Néha belegondolok, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy rátok találtam. Annyi mindenben tudtok segíteni. Köszönöm Mindenkinek!!!

Kép
Kép
nati80

Igen, én is örülök, hogy itt tudunk egymásnak segíteni.

Kép
p__lilla

Lilla
Küldtem neked egy mailt.

Kép
Kép
nati80

Ezt Nati küldi:
Kép

Kép
p__lilla

Nati
Először nekem is azt írta ki, de kicsit módosítottam rajta és sikerült.
Leo még nem írt vissza? Írd ám meg mit ír!

Kép
p__lilla

Nincs itt senki?

Jenny
Hogy vagy? Mi van veled? Kérlek, jelentkezz, ha már otthon vagy!

Kép
p__lilla

Remélem mindenkinek ilyen gyorsan meg fog érkezni a gólya.

Köszi Lilla hogy feltetted. Mit kellett rajta módosítanid?

Kép
Kép
nati80

A paintbe megnyitottam, elmentettem másként JPG, és ennyi.

Kép
p__lilla

Nati
Nem írt vissza Leo?
Lehet, hogy majd csak hétfőn fog. Csodálkoztam is, hogy nekem ma válaszolt. Holnap ha magas lesz a hőm, elkezdem inni a palástot.

Kép
p__lilla

Lilla
Még nem válaszolt. De tudom hogy megvolt az ovum. Most kezdődnek a mensis tünetek. Eléggé fájogat a hasam. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nati80

Nati
Én azért innám a helyedbe a palástfűteát. Hátha segít valamit.
Bár szerintem most normális ciklusod lesz. Időben volt ovud, akkor, amikor kell, a ciklusod meg szerintem 28-29 napos lesz, és akkor van elég idő a beágyazódásra is. Nagyon drukkolok, hogy hozzád is hamar odaérjen az a gólya. :lol: :lol:

Kép
p__lilla

képeket nem tudok feltenni a wellnessről, mert egyet sem csináltunk... :) pocifotót meg szintén már egy ideje, de holnap megkérem a férjemet. :)

nati, nem egyszerű a dolog hogy most akkor ki kivel van, de szerintem igaza van mártinak hogy az illető valószínű továbbra is olvassa amiket írsz úgyhogy megértem az óvatosságodat... különben meg forduljon fel...

ja, amikor jöttünk wellnessről hazafelé, láttunk három gólyát. rátok gondoltam. :)

na most azt hiszem megyek pihizni. :) mindenkinek jó éjt!

KépKép
muffin

Jó reggel!

Megcsináltam a ma reggeli tesztet is, mindjárt mutatom, bár egy kissé csalódott vagyok, mert vastagabb teszt-csíkra számítottam.... :?
Kép

Nati :)
Az nem baj, ha már mensisen fáj a hasad, nekem is rögtön az ovu utáni napon már úgy fájdogált, el is könyveltem, hogy na, most sem jött össze.........Ne aggódj, nálam is így volt!

Muffin :)
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Majd még jövök, most megyek kávézni, kakaózni!

D.

Kép

Kép
ditta76

:D :wink: de jó! Csinos zebrás teszt! :lol:
magdolnam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?