Új privát üzeneted érkezett!

Na én megyek lányok, olyan fáradt vagyok, alig látiok!
JO ÉJT MINDENKINEK!!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

szép kis laptető :oops: :oops: :oops:
Bocsi, nem akartam lenyúlni senki elől!
látiok=látok :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

hát én speciálisan csinálom, mert apa nem szereti a káposztát/paprikát (én sem) ill hajlamos arra hogy a húst kivadássza. Szóval:
1. a darált húst befűszerezem (só bors paprika fokhagyma) majd megpirítom.
2. 2parikonzervet felöntök vízzel 1szál zellerrel főzöm, kevés sóval és sok cukorral ízesítem. Közben az átpirított húst hozzáadom. Mellette rizst főzök "keményre" és hozzáadom. MAjd így egyben főzöm tovább.

Apa így nagyon imádja mert olyan isteni lesz. És viszonylag hamar kész is van
magdolnam

így legalább rá van kényszerítve, hogy egy az egyben egye. :D Néha ilyen taktikákat be kell vetni....
magdolnam

sziasztok!

ma jó nagyon sétáltam 2 órát, azóta is csak ásítok. megint átalszoma barátok köztöt, és mikor felébredek a végére, azt hiszem hogy 5 órát aludtam, mostanában így járok:)
de ez legyen a legnagyobb gondom, kicsit csepeg az eső, ez meg belefér. belegondolom, milyen szarul voltam még 3 hete is, és most meg már csak reggelente, meg este, de ki lehet bírni.
az előbb vettem be a vacsival b6-ot, hátha vitaminhiányom van.
gravidát még nem mertem beszedni, de lehet holnap elkezdem, a nődoki azt javasolta a 20.hétig azért szedjem, örülök hogy nem végig.

Lilla!
akkor szerintem ma meg holnap még kéne hancúr az a biztos!

Márti!
jó éjt nektek, pihenjetek, jobbulást!

Magdi!
mindenképpen kérünk ám képet az autóról! kíváncsi vagyok, hosszú lesz neked ez a hétvége, de megéri várni. neke m is volt 2 autóm, most meg gyalog járok, 3 percre van a munkahelyem, párom autózik, neki 30 perc. volt egy 10 éves ford fiestám, 5 litert fogyaszttott, de nagyon pöpec állapotban volt, mindig női nemdohányzó tulajtól. szépen karbantartva garázyban, se karcolás, se rozsda és 10 éves volt. de sajnos el kellett adnunk, mert többet ért mint egy ugyanennyi idős suzuki, és kellett a pénz a lakásba. de fotóm még van a kicsikéről.

Nati!
ma még ha tudtok hancúrozzatok, hátha tegnap volt ovud.

Muffin!
örülök hogy kipihentétek magatokat!

Kép
andyfekete

hu Márti akkor jó kis kocsit fogtál ki! :) Természetesen ha már nálam lesz, fogok képet feltenni meg Lizáról is hogy milyen nagylány már!
magdolnam

Jenny, remélem "rendben" vagy. Gondolok ám Rád!
magdolnam

Jenny
Tényleg mi van veled? Ugye már otthon vagy? Túl vagy rajt?
Remélem nem hagysz itt minket.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Kicsit ideg vagyok. Hazahozta a szomszéd csaj a leletem. Képzeljétek rá van írva, hogy levéve: 02.05-én, leletezés időpontja: 02.06. Ezek szerint 1 nap alatt kész volt. Akkor mi a fenét vártam 3 hetet rá??????????? Tiszta pipa vagyok. Na és ami még nem tetszik, hogy én laikus azt látom belőle, hogy pco-s vagyok :evil: . Ja meg egy érték jóval magasabb, mint kéne. A doki meg azt mondta minden ok. Na el is megyek egy másik dokihoz, hogy neki mi a véleménye a leletemről.

Lilla: köszi a dicséretet. Igen szerintem is helyes. Engem már levett a lábamról :) Neked hajrá ma!

Nati: jó szórakozást estére.

Kép Kép
kisvirág_30

Na itthon is vagyunk. Olyan jót beszélgettünk, nagyon jól esett. Majd holnap írok miről volt szó. Témába vágó dolog.

Viri
Mi volt ami nem volt jó a leletben? Talán tudunk segíteni? Miből gondolod hogy PCO-s vagy?

Márti
Én a főzelékféleségre gondolok. Nálunk a paradicsomos káposzta nem leves, hanem egy sűrű szószféleség vagy mi.

Lilla
Hajrá ma este!!!

Megyek is tusolni és elcsábítom páromat.
Jó éjt!
Natasa

Kép
Kép
nati80

Nati: kíváncsian várom, miről beszéltetek. :)
Az hogy az LH értéke nagyobb mint az FSH értéke. Nekem az LH 4,3 az FSH 3,7 A másik meg az ösztriol értékem 472 lett a max határ pedig 309 ez is gyanús nekem. Majd írd mit gondolsz erről.

Kép Kép
kisvirág_30

Jó reggelt!
Hőm fenn. Már csak azt kéne tudni mikor volt az ovum. Megnéznétek?

Tegnap sok mindenről beszélgettünk pl: nevekről. Mondtam hogy attól félek hogy rosszul fogok e reagálni ha véletlenül lányunk lesz. Még egyetlen lánynevet sem tudok mondani, de fiút azt többet is. Szóval beszélgettünk a névválasztásról.

Arról is beszélgettünk, hogy nem látjuk értelmét hogy valakik csak azért házasodnak össze mert babájuk lesz. Akkor inkább megvárnám míg a baba is élvezné a lagzit és akkor tartanék. Ezek szerint jól ugyanúgy látjuk ezt a dolgot. Ez nagyon tetszik.

Még arról is beszéltünk, hogy ő még csak most érett meg az apaságra, igaz hogy én is az anyaságra, de néha azért elgondolkozok azon, hogy kár volt eddig várni. Most meg ennyit kínlódunk a babán. Bár nincs rá garancia hogy évekkel ezelőtt könyebb lett volna. Szóval abban igaza van, hogy kár ezen keseregni. Jelenre kell koncentrálni. Igaza van!

Már nem is emlékszem mikről beszélgettünk még, de jó volt, hogy a babáról és magunkról beszéltünk egy kicsit. Ugyanis Ő nagyon ritkán beszél az érzéseiről így ezekből a beszélgetésekből sokat megtudok, érzek.
Egyértelműen mindketten kisfiút szeretnénk, de persz vicces hogy mikor ilyen nehezen jön össze a baba, akkor még valaki válogatna. Nem?

Kép
Kép
nati80

Na, lehet van valami közös bennetek? :wink: :D Tök jó, hogy így megbeszéltétek a dolgokat! Viszont nem szabad így hozzáálni a nem kérdéséhez, mert ugyebár 50-50% esély van arra, hogy lány vagy fiú lesz. Bár én lányt szerettem volna inkább (és be is jött), de tök mindegy milyen nemű lesz! A te véred lesz. És ha az uh-n már látod, teljesen beleszerelmesedsz és mindegy lesz akkor már, hogy mi a neme :wink: (legalábbis én így éreztem, nem tudom, hogy erről más hogy vélekedik)
Viszont a görbédet elfelejtetted feltenni.
magdolnam

miért lett ilyen csúnya, szürke esős idő? Rántott camambert sajtot reggeliztem hozzá áfonya öntetet. Nyammm! Nemtom ebédre mit csináljak :roll: eperkrémleves az tuti fix, de másodiknak :shock: vagy paprikáskrumplit vagy gombapaprikást.
magdolnam

Magdolnam
A görbém ott van a vonalzóm alatt az aláírásban.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Én is azt gondolom tök mind1 lesz a neme, ha már látom, de most nem tudom elképzelni hogy reagálnék. remélem nem rosszul.
Camembert reggelizni? Jajj majdnem el is felejtettem, nem szabad penészes sajtokat enni a kismaminak. Betegséget okozhat.

Kép
Kép
nati80

Tehetnél majd fel pocakfotót!!! Már lassan középudőben vagy. Szép pocakod lehet már.

Kép
Kép
nati80

:oops: :oops: :oops: tényleg. Hű, ígéretes görbe! én a 27.-ére szavaznék, hogy akkor volt
magdolnam

Magdolnam
Feltennéd nekem a görbédet?
27-én szerintem nem lehet, mert akkor volt igen erős + az ovuteszt.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok! Szép jó reggelt mindenkinek!

Hu, az este lefektettem a fiukat 8-kor és utána én is lefeküdtem :oops: , ennyit már régen nem aludtam egyhuzamban...De jol esett :lol: :lol:

Nati:
én 28.-ra tenném a pé-det.
Te nem kaptál tüszőrepiszurit? Csak clostyt?Lehet ha kaptál volna, nost nem kellene annyit agyalj, hogy vajon mikor is volt..?
Akkor tegnap jol kibeszéltétek magatokat.

Magdolnam:
mindig olyan fincsi kajákat készitesz :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Én is attókl félekhogy 28 délelőtt volt ovum. Akkor viszont nincs sok esélyünk a kisfiúra, de talán még a kislányra sem. :cry: :cry: :cry:
De már csak várni kell és ennyi. Többet nem tehetünk.

Huni hogy van? Nagy még a dudor? Ugye nem nőtt tovább?

Kép
Kép
nati80

Nati:
a dudor ugyanakkora, a doki szerint mintha húzodna vissza :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati
Én 28.ról 29.ére éjjelre vagy hajnalra tippelnék. Viszont így lehet, hogy fiú lesz a tegnap esti hancúr miatt.
Jól kibeszélgettétek magatokat, ez nagyon jó. Többször kellene ilyen programokat szerveznetek. :lol:

Márti
Jó hogy kialudtad magad, rádfért.

Kép
p__lilla

Jaj Nati! :lol:
Kivizsgálták a párod kiskatonáit, nem? És azt mondtad, hogy nagyon jó az eredménye(igazi tenyészbika :wink: -csak vicc!!!!) akkor nincs miért aggódj, a petikdet elkapják, nincs mese!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Igen Lilla, most egeész másképp érzem magam, mert a mult éjjel alig aludtam valamit.Sztereoba horkoltak kétfelölről. Egyikfelemen Huni, másikon meg apa :? .
Huni kijött vagy 6X aztán, már nem még vittem vissza, de mivel az orrmandulái nagyon megvannak nőve, nehezen szuszog szegénykém..Aztmondta a dokinéni, hogy majd azt is kezelésbe kell venni, de egyelőre ez a sűrgősebb...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Lilla
Nagyon furi a hőd. Nem lehet hogy rossz volt a teszted? Mert hő alapján nálad tök egyértelnű hogy 27-28 napon volt ovud.

Tényleg sűrűbben kellene ilyen programokat szerveznünk.

Márti
Igen Ő egy tökéletes férfi, tenyészbika! Ahogy mondod. remélem most csak fiúk voltak és mind nagyon életerős, így talán van remény.

Tegnap beszélgettünk olyan dolgokról is amiken nagyon ledöbbentem, majd küldök privit.

Kép
Kép
nati80

ok.Nati, várom a privit :)
De nincs miért aggódj, szerintem elkaptátok :wink:
Gyertyaállás, csipőemelés volt akció után?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

NAti :)
Szerintem nagyon jól alakul ez a görbe! Ne aggódj!

Lilla :)
A tiéd is alakul!!

Viri :)
Hát én nem nagyon értek ehhez a PCO-hoz, de vannak úgymond külsődleges jelei.......Pl. ált. kövér nőknél (te nem vagy az!), túlzott szőrösödés, és a mensi hónapokig tartó kimaradása.........és úgy tudom, neked rendesen megjön, nem??

Lányok, adjatok tanácsot! Én febr. elején jelentettem be a főnökömnek, hogy ha letelik a szerződésem (ápr. 30.), akkor nem kívánok élni vele....A főnököm ezt tudomásul vette, kész. De szerintetek milyen lehetőségeim vannak, hogy gyedet kapjak? Ápr. 30. után elmegyek passzív tp.-re, ami 45 nap, utána ha elmegyek munkanélkülire a szülésig, akkor az is biztosítotti viszonynak számít? Ha igen, az jó lenne....

Ditta

Kép

Kép
ditta76

jó reggelt!
szomorú csúnya idő van, miért?
nagyon fája torkom és náthás is vagyok, kicsit megfázhattam, remélem lázas nem leszek.
vettem torok fertőtlenítő oldatot gargalizálni, meg mézes negrót.
remélem helyretesz.
ma megyünk anyumhoz ebédre, majd délután jövök.
mindenkinek szép napot!

szépek a görbék csajok

Kép
andyfekete

Szia Andy!
Na egyél sok C-vitamint és vigyázz magadtokra :wink: Küldök sok-sok gyógypuszit meg ++++++++++++++++++++++++++++energiákat :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Edit:
sajna én nem tudok hozzászolni ehhez, nálunk egy év munkaviszony kell, hogy kaphass. De ugye ez más ország, más tőrvények... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

ment a privi!
Márti, Ditta, Lilla, Viri, Magdolnam, Andy

Kép
Kép
nati80

Andy
JObbulást!!!
Sok-sok meleg tea! Igyál minél több folyadékot és hamar túl leszel rajat!

Kép
Kép
nati80

Ditta
Amit én tudok erről.
180 biztosított nap kell a gyedhez. Szülés évét megelőző teljes évet nézik, ha akkor volt értékelhető kereset. Szóval ha idén szülsz akkor 2007-et nézik. Ha jövőre akkor ezt az évet. Viszont a munkanélküli rontja az átlagot. De ennek én is utána akarok majd járni mikor + lesz a tesztem.
Nekem nem értékelhető a 2007,. mert nem volt munkám, így nekem a szülést megelőző 180 napot nézik majd.

Kép
Kép
nati80

Nati:
válasz ment a privire

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Azért jegyzek meg ilyen apró dolgokat, mert marhára szemetszúrnak. És nem csak nekem.
De már nem foglalkozok ezekkel a dolgokkal, inkább elengedem a fülem mellett és nem foglalkozok vele. Már a babaprojektről sem fogok beszélni, nem tartozik ez senkire. Nem? Sajnos meg kellett tudniuk egy gerinctelen, elkeseredett nőtől, akit egy kicsit már sajnálni is tudok, de tovább nem kell tudniuk semmit.
Még attól félek egy kicsit, hogy ha ti tudni fogjátok hogy babás vagyok, akkor az is és nehogy elmondja megint.

Kép
Kép
nati80

Pedig erre számithatsz..Ne hidd, ha eddig elolvasta, ezek után nem fogja tenni.. Ugyhogy ki kell majd találj valamit,amig majd nyilvánosságra hozod a pocakosodásod...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Azóta sikerült beolvasnod egy kicsit annak a személynek?

Kép
Kép
Kép
f.marti

nati, én is kérek privit... :)

KépKép
muffin

Szia Muffin!
Képeket nem teszel fel a wellness hetetekről?
Hogy telt?Meg pocakfotót?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szia Muffin!
Ment a privi!

Márti
Nem tettem, mert nem találkoztunk, de szerintem nem is fogunk sokat találkozni. nem nagyon járunk egy társaságba. De nem is érdekel. Ezt is megírom priviben, legalább eszi a sárga irígység, hogy mit írok.

Kép
Kép
nati80

Nati!

Privit megkaptam, ment a válasz!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta teljes mértékben igazad van benne. Ezért én mindig boldog is leszek. Én ki tudtam várni a megfelelő időpontot, hogy babánk legyen. Mi már biztosan tudjuk, hogy egymással akarunk élni, maradni. És nagyon boldog életünk lesz. tegnap erről is beszéltünk, hogy ha kész a lakás nagyon boldogan fogunk ott élni.

Kép
Kép
nati80

Lányok 2. privi ment

Kép
Kép
nati80

basszus! Bealudtam :shock: felmentem apát ébreszteni egy általam készített speckó tejeskávéval, extra fahéjas-tejszínhabbal benne egy cukrosbabapiskótával (kanál) és odabújtam mellé és elaludtam. Most ébredtem fel. (imádok a mellkasán feküdni, attól valahogy teljesen ellazulok)
Még nem olvastam a privit, majd mindjárt.
Márti, ha a doki azt mondta, húzódik vissza akkor bizti úgy van, mert ő kevesebbszer látja mint te :) . Imádok főzni! A férjem kollegái mindig irigykedtek rá, hogy olyan fnomat főztem neki. A végén titkon az egész bandát etettem, csak nem tudtam róla.... (nemrég derült ki) Volt olyan, hogy msnen kérdezték, hogy mi lesz a mai menű (hogy holnap tudjanak enni belőle).
Ditta, szerintem taktikázz egy kicsit, és próbáld elérni, hogy ne csak április végéig legyen munkaviszonyod! Bár én nem ismerem úgy a jogszabályt.... de mostanság az állammal eléggé megégettem magam... Akkor ezekszerint csináltál terhességi tesztet is? :D mert nem emlékszám rá, hogy olvastam volna ilyet :roll:
magdolnam

:shock: eltűnt mindenki? :cry:
magdolnam

magdolnam
Én itt vagyok, csak közben csinálok ezt azt. Most éppen a brendon webáruházban nézelődtem. Annyira szeretnék venni valami kis apróságot a születendő babánknak. Egy rugit, vagy csörgőt. Tök hülye vagyok, hogy ennyire előre ilyeneket akarok.

Kép
Kép
nati80

de hogy vagy hülye, csak vágysz egy pici babára. Én még nem is vettem csörgőt :shock: Most gyorsan átugrunk a tescoba vásárolni. Kitaláltam egy új kaját és azt fogom holnap megcsinálni (sonkát megfőzöm felszeletelem, kivajazott üvegedénybe teszem rá a sonkalében főtt krumplit szeletelem, rá főt tojást rakok. Közben kikeverek juhtúrót tejszínnel és egy kis kaporral ízesítem és megsütöm. Még nem tudom milyen lesz. De ki kell próbálnom
magdolnam

megkaptam pirit, mindjárt küldöm a választ

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?