Noci
Hat ne is mond...mar most annyira surusodik a latogatni valok szama,hogy mar most tok stresszes vgyok
En nem tudom ezeket a dolgokat kezelni.Hazajovok es szeretnek kicsit pihenni szeretnem elintezni a dolgaim...es szeretnek azt csinalni amit en akarok ebbe beletartozik,hogy par embert meglatogatok mert en szeretnem
Pl a babasak te barinom...de en naponta nem tudok beiktatni 3embert,hogy talalkozzunk mert en nem ezert jottem haza es tok nehez ezt elmagyarazni egyeseknek
Es mondom pl az ismimnek,hogy figyu van dolgom de barmikor meglatogathat itthon csorogjon...es az nem jo...de az miert nem jo?Nem ugyanaz?En nappal mennek a dolgom utan meg csinalom amit akarok est emg pihi az nyugiban itthon
es akkor nem zavar neha neha 1-1latogato
Miert kene nekem menni mindenkihez es akkor meg nem is szoltam senkinek a lombik miatt
mert ugye ezert jottem haza vegulis es nekem nyugalom kell sok pihenes es korhazba jarasok minden...mar banom,hogy szoltam,hogy jovok haza
csak annak a par embernek kellett volna akikhez amugy is megyek aztan annyi
Es ez az ismim pl tavaly megsertodott mert akkor szinten nem ertem ra vele fagyizgatni menni de nap mint nap csorgott
jah tudod akkor vereztem 1honapig..nem ertette meg
Es ezt most nem neked irom!!!!Nem rolad szol mert annak nem ajanlom fel vgy nem mondom akit nem tudok meglatogatni!!!Neked meg felajanlottam
Csak most,hogy mondtad,hogy megertessz merthogy mekkora a csalad gondoltam akkor kiontom a dogokat
Ma pl kerianyumhoz kellett volna menni mondtam anyunak nem akarok menni semerre se....hetvege van 3napja nem tok normalisan aludni,felvgyok fazva nem akarok menni sehova....
Kint parom mindig csesztet a menessel tudod orulok,hogy vegre ulhetek a valagamon
Na koszonom,hogy meghallgattal es ha esetleg a jovo het nem jonne ossze akkor lesz az azutani
Ne hari
Apu is ramtalalt mns-en es azt hittem iwiw-en lattak,hogy itthon vgyok azert irnak...erre kerdik hany ora van most itt mondom itthon vgyok annyi mint nalatok...aztan leesett neki,hogy jah itthon vgy es jott a es miert nem hivtal fel
Nem tudom emleel e multkor az uccso napomon hogy felhuzott...sirva jottem el
Gondoltam varok kicsit aztan majd felhivom de ezek szerint nem is tudta hogy itthon vgyok en marha meg elszoltam magam
Mostmar mind1 o sem tudja a lombikot es nem is akarok szolni neki mert nem akarom,hogy engem hivogasson allandoan emiatt is
bar nem tudom,hogy fogja megerteni,hogy hagyjon beken most kicsit...mar egybol mondta o is hogy akkor jovoheten kkor jossz
persze meg a Kata barinomhoz is megyek meg konzira meg patieknal lesz buli mert o is pont itthon van a babaval ahova hivatalos vgyok 13-an asszem.Plusz megyek az onkormanyzatba papirokat intezni meg a jogsit meg villanyszerelot meg festeni akartunk meg pakolno kell a dobozokat is aaah...
Na most adtam olvasnivalot
Kicsit masrol
Ki mit csinalt ma?
Nalunk a menu gulyasleves volt palacsintaval
Hajat festettunk anyuval...milyen jol jartam 1000ft volt a festek kb kint a fodrasznal meg fizettem volna 25ezret
Delutan sziesztaztam ugyhogy nem tudom este megint hogy lesz alvas
es a hulye fogigatlot is bekell venni hajnal 5-6fele
Este most hogy furodtem jol megaztattam magam cickafuviragban a felfazasom miatt.Tok fosok,hogy emiatt esetleg halasztani akar adoki
Holnap batyusnak szulcsinapcsi buli megyunk ebedre es egesz estig leszunk.Jon kerianyum,uncsitesomek jonnek a parjaval meg a gyerek meg megyunk mi ugyhogy leszunk osz visz 9en nagy traccsparti lesz