Új privát üzeneted érkezett!

Pendi draga barmikor beszelhetunk skype-on majd figyellek 8) tudod sokszor offline-ra van allitva pedig itt vgyok...szal figyeljuk egymast es orulok,hogy jobban vgy azaz haladsz....rendbe fogsz jonni mert ngyon eros csajszi vgy! :wink: Nem ertem az elet miert kinoz meg teged allandoan minden fele rossz dologgal de talan a sok rossz utan most mar valami jo jon :) Erzem...ollelek tovabbra is pusz pusz

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.10.08 08:17-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most nezem laptetus lettem :shock: 8) es a kep meg milyen pici :x :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na megnagyobbitottam :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Még mindig egyben. Bencuska nagyon jól érzi magát odabent. Ma voltam az utolsó laboron. Ha minden igaz, akkor szerdán fekszem be a kórházba, és pénteken, ha bele férek a műtősök közé, akkor meg is császároznak.

Mindjárt vissza olvasok.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika!
Torkom már lemondott, de rengeteg trutyi jön még belőlem.

Kitty!
Málnalevél teát nem ittam, nem próáltam még ki. Mézes-citromos tea volt és TantumVerde pasztilla.

Bridg!
SOTE II-n leszek, az Üllői úton.
Szegény kicsi kocsid!!!!! De az a legjobb, hogy anyudnak nem lett semmi baja. Szegánynek biztosan jó nagy lelkiismeretfurdalása lehet miatta.
Légy üdvözöve itthon!!!!

Kati!
Jó anyuzást nektek!!!!

Anyci!
Ölellek!!!

Fürti!
Puszi nektek!!!!
Fogacskák jönnek????

Pendi!
Sajnálom a betegségedet!!!!
Ölellek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Jaj, de jó, hogy volt mt olvasni és végre mindenki csak ide talál, ha más nem is, de egy szó erejéig!

Beze! A jó szerencse ide talált, de csak félig! Tudod tudtam, hogy van egy fogam azaz már csak gyökér volt amit ki kell huzni, de nem tegnapra akartam és mikor mondtam, a dokinak, hogy ne mopst majd a jövöhétre arra készülök fel Ő /szerencsére/ Nem hagyta, hanem rám parancsolt, hogy nem huzzuk halasszuk, hanem most és punk tum! Na akkor beadta a szurit és mentem ki várakozoz üzemmodba! Sajna 3 gyökere volt ennek afognak így nagyon paráztam hisz egyenként kellett huzni! Az első után annyira rám jött a stressz, hogy rángatoztam és bögtem! Tiszta ciki volt nem gyöztem bocsánatot kérni! Tiszta ciki volt! De a léányeg, hogy utána megynugodtam és max 2 perc alatt kint volt az összes! És a lényeg, hogy nem fájt! De ami még fájni fog, hogy kell egy korona és az 22500FT! Ezt nem támogatja a TB! De mondtam azt majd csak a következő hónapban, mert nem megy!!!
De élek szerencsére!!!

Brid! Üdvözöllek itthon! Sajnálom, hogy nem nagyon tudtál pihenni, de a lényeg, hogy azért 1 órával elöbb érkeztetek! Az is sokat számít pláne, ha nem tud az ember pihenni! Turistán utaztál???
A hajam azért lett fekete, mert hiába világos barna a festék színe sajna a hajamon ilyen lesz!! Meg nem szívta ki teljesen a hidrogén! De sebaj majd ledobja és festehetem ujra!!!
Nos! Bármikor jöhetsz szívesen látlka!! Nem lakunk messzeegyedül a kedd és a csütörtök nem jó! De egyébként bármikor szivesen látlak!!! VÁRLAK!!!!!!!!!!!

Zsu!! Hajrá Bencus! És a sok trutyi monnyon le! Pláne Bencus születéséig!! Lehet meglátogatunk, ha otthon vagytok! Nem ma majd a 7 végén!! Ha otthon vagytok!!!

Ma voltunk védőnőnél dokinál meg szemészeten! 3940g már!!!!!!!!!!! Szépen fejlödik és hosszra is sokat nött, de majd este megmérjük!! Azt ott nem mérik sajna! A szemével is szinte minden ok még kell egy kis idő és teljesen rendbe jön!!! Hál istennek! De még kell mennünk kontrollra!!! Sajna! Nem sokára indulunk tornázni! Dévény tornára!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Pendi! Drágám! Jobbulást neked! Nagyon örülök, hogy jöttél! És ha egyszer úgy érzed, hogy szeretnél a betegségedről beszélni szívesen meghalgatunk!!! Nagyon várunk vissza teljes melldobással! Puszillak és ölellek drága!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Én elhavazva, de azért nagyjából igyekeztem visszaolvasni.

Bridget
örülök, hogy itthon vagy, és nemsokára kezdődik a projekt! :) Élvezzétek ki az itthon töltött napokat, pihenj sokat!

Beze
anyu jól van, eredmény még nincs, majd jövő héten.

Nóci
már nem tesztelek, ha eddig kibírtam, holnapig már kibírom ;)
Apósodnak drukk a műtéthez és a gyógyuláshoz!
Te pedig ügyi vagy! Még pizzát is sütsz ;)

Anyci
jó hogy jöttél! Tessék pihenni is ám! (tudom, bagoly mondja... :lol: )

Pendi
erős csaj vagy, mindent átvészelsz sikeresen! Mielőbbi gyógyulást és visszatérést közénk! :D

Zsu
nagyon közeleg az idő :D

Én dolgozok, ma is pl 5-re mentem...
Anyós még kórházban, de semmi eredményt nem tudunk. A legrosszabb tuti kizárva :)
Anyu eredménye majd csak jövő héten...
Én holnap megyek dokihoz, rákszűrés biztos lesz, a többit meg majd ő megmondja ;)

Jók legyetek! Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Bridget Isten hozott itthon!!!

Pendi örülök hogy adtál magadról életjelet!Tudom vagy legalábbis átérzem min mész keresztül :( Van fény az alagút végén!Lelkednek jobbulást!Várunk vissza amint jobban érzed magad!

Nócikám ez nagyon jó!Regi ügyesen nődögél!

Beze szijja aranyos vagy!

Zsu én is ölellek!Lassan itt az idő :D SZUPER!!!Aztán jelezzél ám ha megvan a picur!

Rólam:Ma már jobban vagyok csak kissé elkenődtem mert annyian lettek mostanában babásak és én még mindig itt szüttyögök,tudom én ne is nyafogjak mert vannak akik sokkal régebb óta próbálkoznak.De valahogy most nem volt jó olvasgatni a másik topikokat ahova szoktam még írni.Örülök nekik szó se róla nem vagyok én önző,csak annyira szeretnék már én is hozni + tesztet.Meg annyi minden más nyomaszt mostanában hogy kicsit befordultam,a meló helyem is egy nagy sz@r az is rossz hatással van rám,csak lenne már valami más valami változás vagy már baba lenne vagy nem is tudom már mit akarok.Tiszta hülye vagyok hogy ilyeneken picsogok mikor másnak rosszabb.Ne haragudjatok :oops:

Bridget neked még annyi hogy anyudéknak szerencséjük volt nagyon!Nem jött még el az ő idejük!Maradniuk kell hogy az unokákat elkényeztessék :wink: Sajnálom hogy én nem tudok veled beszélni :( Sajnos nem tudok felutazni Pestre :( Pedig akartam de most nem fér bele a költségvetésbe :( Úgy szeretném legalább a hangod hallani :roll:

Kitty csak okosan dolgozok :wink: Te kis bagoly :D

Kép
anyci

Zsu
Hozzank me nem jottel olyan sokaig :roll: neha mindig ugy bennem van,hogy megyek majd hozzad a korhazba de amikor eltunsz hetekig utana mar ez az erzes nem olyan eros :roll:

Koszonom az udvozlest...es bizti jo nagy lelkiismeretfurdalasa van :roll: Szerdan bekexel es mikor lesz csaszi? :idea:

Kép

Anyci
Van skype-om vgy msn ott tudunk beszelni :!: A konyvet meg hazahoztam dirrekt miattad :wink: add meg priviben a cimed es a heten meg feladom :)

Kép

Noci
Jah turistan :? a biznisz osztaly 5szor ennyi lett volna :shock: :twisted: ez a jegy volt 120ezer ft igy meg ocsonak is mondhato a japan 240ezer ft-s jegy utan de azert otszoroset nem fizetem ki egy biznisz osztalyert :twisted: altalaban sima turista osztalyt veszunk es az osszegyujt pontjainkra felturbozzuk a jegyet bizniszre 8) de a delta legitarsasaggal sajna nincs meg pontunk igy nem lehetett :roll: remelem erthetoen mondtam el :oops: :lol:

A fekete se rossz nekem is olyan feketes 8) de ahogy mondod majd fakul :) akkor majd hetfo szerda vgy pentek megyek :wink: de nem igerek semmit mert tudod milyen nagy kalamajka van mikor hazajovok... :oops: orulok,hogy novogettek :) fotok johetnek 8)

Kép

Kitty
Orulok,hogy bekukkantottal :) kifogom elvezni mert ngyon szeretek itthon lenni :D mondjuk a mai szep napot jol bealudtam :x igy jar aki hajnal 5tol kukorekol :lol:

Reggel 5-tol dolgoztal :shock: legalabb megfizetik?Kert keszen van?nincs ujjabb foto 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget,skype-om az nincs,de az msn címem a vonalzóm alatt megtalálod :wink: Remélem sikerül felvenned :D Jaj de édes vagy hogy miattam elhoztad a könyvet,úgy megölelgetnélek most :lol: A címem akkor küldöm priviben!

Kép
anyci

Képzeljétek, megjött.........20 hónap után :?
Nem baj, most már nyomon tudom követni a ciklusomat, új remények....... :wink:
Vendég

sziasztok csajok.

van még,aki nem ismer. röviden rólam: 28éves vagyok, jó régóta akarunk babát, most vagyunk egy hosszú út elején, de már ott vagyunk. voltam vérvételen, párom megy lassan andrológiára,majd szerdán kiderül,mire kap időpontot.
lujzedli

Fürti én már gondoltam hogy most majd lesz piri :wink:
Képzeld a barátnőmnek 3 évig nem volt,mert addig szopott a lánya.
Bár most meg úgy néz ki pajzsmirigy problémái lettek.Nem hinném hogy attól mert nem volt menzesze :shock:

Kép
anyci

Anyci
Megvagy 8) Es az elobb elfelejtettem irni,hogy tudom mit erzel mert hidd el sokan itt mi tudjuk milyen az mikor masoknak vgy epp mindenkinek sikerul rajtad kivul soot neha van olyan is,hogy olyan embernek sikerul aki szerinted"nem teljesen erdemelte meg" es megis neki sikerul...ezek en tok vagom milyen dolgok ezert kell odafigyelni a tobbiekre az epp varandos lanynak...marha olyan szoros a csapat...es ezert is van sok helyen,hogy nyitnak egy babas topikot a mar epp letezobol es akkor legalabb azzal a sok babas irassal nem szembesul az ember :? Szerintem mindenki ugy erzett anno ahogy te csak van aki konnyebben feldolgozza van akinek nehezebben megy :roll: De ettol te nem vgy rossz ember :!: Azert van par kismami aki elfelejti a dolgokat es marha tapintatlanul tudnak irni...olyan helyre nem szabad jarni mert ott ezekszerint nincs a masikra tekintettel :roll: Nehez dolog ez...engem nem zavar ha valaki babas lesz csak pl mikor mindenki azert imadkozik itt,hogy babas legyen alig varjuk,hogy olelgessuk azt a bizonyos nagy feheret...erre mikor sok lany kismami lesz jon,hogy o ilyen rosszul van meg olyan rosszul van....meg faj a feje...es csak azt irja neki milyen rossz :? na ez zavaro...mert irja le,hogy kihizta a gatyojat,meg,hogy ezt meg azt kivan...azt is lehet mondani ha rokakomaek ott vannak,hogy hogy orul,teszteket mutogatni stb. ezekkle tok egyutt tudok orulni :) de amikor jon a nagy rinyalas utan,hogy igy meg ugy milyen rosszul van :? na az nem tecc...es most nem konkret topikrol beszelek felreertesek elkerulese vegett!!!Sok helyen van 1-2ilyen emberke :roll: :? Hat ez van...szal igen ilyenkor nehez tudom :roll:

Lujzi
Kép

Furti
20honap utan? :shock: azert jo sokaig tavol maradt akkor :wink: Mostantol meg akkor jon a kisteso projekt 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!

Üdv itthon!!!! :) Milyen itthon lenni?Párod mikor jön utánad?
Neked olyan szép fekete a hajad, hogyhogy feketés?Legalábbis a képeken :)

Anyci :) Az igaz,hogy megjött, de hát még szopiztatok egy nap egyszer délután meg éjjel-hajnalban, attól függ, mikor ébred :)

Igen, indul a tesóproject. :) Így már könnyebb figyelni magamat :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szerettem volna tegnap is jelentkezni, de este már mozogni nem volt erőm...

Bridget, bevallom töredelmesen, nem főztem tegnap, csináltam sajtos tésztát. Lehet, hogy ma is azt eszem, vendégeket várunk holnap, ganyézok, pakolok, meg mosok ezerrel, kihasználom az utolsó napokat, amíg lehet kint teregetni.Na meg természetesen babázok. :wink:
Nagyon finom kajákkal vártak itthon. :D
Anyukád esetét nagyon sajnálom, azt hiszem, az őrangyala végig vele volt, hogy nem esett semmi baja.
Borzasztóan drukkolok!!!

Anyci, én teljesen megértelek, az előző munkahelyemről tavaly február végén kiraktak, mert lejárt a szerződésem, hiába próbálkoztunk, nem is lettem babás. Április 28-án aztán megfogant Lexi. Tuti közrejátszott, hogy nem jártam már dolgozni! Utáltam is rendesen! Nagyon szorítok, hogy összejöjjön a baba!

Fürti, nekem 15 és fél hónap után jött meg, egyelőre össze-vissza van. Tesóprojekthez megy a drukk!
Hogy van a kis vejem? Puszi neki és neked! Nem raknál fel friss képeket?

Nóci, örülök, hogy a jószerencse odaért. :wink: Hú, amit leírtál, az azért nem semmi, szinte nekem is fájt...

Kitty, mikor mész dokihoz? Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond. :)

Zsu, talán már anyuka vagy, gratulálok! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tündérkém meglepett ma. Szerdán 4x felült egyedül, ma meg állva fogadott a kiságyban. Annyira örültem, hogy meghatódtam. :oops:
Ugye nem baj, hogy leírtam nektek?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!
Voltunk reggel CTG-n.... helyzet változatlan. Bencuska nagyon jól elvan odabent.

Kitty!
Drukk jövő hétre anyud eredményéhez!!!!
Neked meg mára!!!! Mikorra mész dokihoz?????

Nócikám!
Azért mielőtt jöttök, telcsizzetek, mert elvileg itthon vagyunk szombaton mindketten, de megyünk végre felköszönteni MArcuskánkat. Meg dódozgatunk még itthon egy kicsit. Vasárnap én itthon vagyok, apa dolgozik.
Hajrá Dévény torna!!!!!!

Anyci!
Csak annyit tudok mondani NEked, hogy kitartást. A másik topicomban az egyik leányzó 13 év után lett terhes. Most tesztelt.

Bridg!
Egyszerűen nem érek rá minden topicot olvasni, meg válaszolni. Vagy csak olvasni tudok, de válaszra már nincs idő. Főleg mostanában.
Ha minden jól megy, pénteken már lesz császár, vagy hétfőn.

Fürti!
Gratu pirihez!!!!

Lujzedli!
Üdv köztünk!!!! Mielőbbi babásodást kívánok és drukkolok a jó eredményekhez!!!!!

Puszi mindenkinek és szép napot!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Beze!
Jó vendégséget nektek!!!!
Nagyon ügyes LExi!!!!
Még egyben vagyok, vagyunk!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok sajna csak este tudok jonni!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!
Remélem emlékeztek még rám!
Brid talán már úgy érzem,hogy már jobban vagyok,ugyhogy ha ok akkor visszajövök.Jó?
Örülök,hogy itthon vagy!!!
Zsu lassan megszületik Bencus!Jajj de izgi!
Nóci gratulálok Regihez,olvastam mennyi borzalman mentetek keresztül,sajnálom,de a lényeg,hogy már otthon van veletek és szépen gyarapszik!És főleg,hogy egészséges!
Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Anyci
fel a fejjel! Nekem is vannak rossz pillanataim, mondjuk nem épp a baba miatt, de szintén munkahelyi :?

Bridget
nem mondanám, hogy hú de nagyon megfizetik, de evvan. Jobb, mint a semmi...
Kertről most nincs fotó, a legutóbbi kép óta szinte semmi se változott.
Pihenj is!

Lujzedli
üdv itt! sok sikert a babához!

Gabó
örülök, hogy visszajöttél! Most már maradj is itt! :D

Fürti
akkor kezdődik a kistesó projekt? ;)

Beze
majd megírom az eredményt! nem csodálom, hogy fáradt vagy a baba mellett!

Zsu
köszi! Látom, Bencus kivárja az idejét! Jól érzi magát!

Én 6ra megyek dokihoz, de előtte még megyünk anyuhoz, Tescozni, nem sokára indulunk. Majd jövök a hírekkel!

Holnap meg a faluban szüreti fesztivál lesz, és az utcánkban is fognak táncolni, így megyek be a melóhelyre kínálni sütit, üdítőt a táncosoknak.
Vendég

Kép

Na hat nem sikeralt jonnom :oops:
Bocsi csajok nem tudtam jonni tegnap mert ezzel az atallassal meg bajok vannak :oops: alig birtam felkelni aztan mar 2napja rajottunk,hogy a jogsim is kint maradt igy nem tudok vezetni bekell emnjek a rendorsegre bejelenteni,hogy nincs meg aztan az onkormanyzatba ahol adnak ideiglenest....na ja de ahoz fel is kell kellni :roll: :oops: Mire keltem mar csak annyi idom volt,hogy csak a rendorsegig jutottam :x azt hittem azzal az ott kapott papirral talan vezethetek de nem :arrow: na de kimentem anyuert aki Kaposztason bebiszitterkedik 8) A kislany mar tegnap is ngyon vart hat ma muszaly volt mennem na meg anyumnak se kell igy masfel 2orat utazgatnia hazafele.Aztan mentunk tesco-ba bevasarlas haza eves tevezes anyu gepezett aztan mar csak olvasni volt energiam :? Elis aludtam most meg megint fent kukorekolok :x

Furti
Jo itthon ngyon...szo szerint tulvgyok porogve az izgalmaktol :oops: Apacska a vonalzimon jelzi hogy mar 3het sincs es jon 8) :) Hajam az sotet barna!!!!!Csak mindenki feketenek titulal :roll: Neked nincs uj frizkod?Tenyleg indul a tesoprojekt? :shock: huhaaa akkor neked is matol mennek a drukkok 8) :lol:

Beze
Ne aggodj mi sem fozunk minden nap :wink: PL tegnap a tegnapelottrol maradtat ettuk es este meg hidegkaja 8) mondjuk en imadok hideget enni estenkent 8) CVsaszarszalonna,pari,retek,lilahagyma es jo kis hazi kenyer 8) :lol: Vendegek mentek?mi jot vittek? :lol: Koszonom a drukkokat!!!!Felult meg felalt :shock: Ma mer lenne baj,hogy leirtad? :twisted: Itt mindent lelehet irni ez a jo ebben a topikban :lol: Nagyon kis ugyi asszem felkotheted a gatyodat mostantol :lol:

Zsu
Jo joertem en csak hogy a masikban meg olvastalak folyamatosan :roll: Jovo hetvegen akkor mar babazol :shock: :shock: Gondolom mar ngy izgalomban vgy 8) Szombaton taliztok 8) huu de mennek en is de pakolnunk kell :? :x Vasarnap meg lesz batyam 35. szulcsinapcsija es nagy csaladi osszejovetel lesz 8)

Gaboo
Nana,hogy emlexunk :D udv itt a fedelzeten megint es orulok,hogy jobban vgy :wink: Ujra regisztraltal :?: Melej mi zu veletek?vannak uj fejlemenyek? 8)

Kitty
Igazad van...jobb,mint a semmi barcsak az en ocsikem is igy gondolkodna :x :twisted: lusta elmenni dodozni csak magyarazni tud meg ingyen eloskodni anyun meg rajtam :evil: 22eves
Dokinal mi voooot ne csigazz remelem jo hirekkel jossz 8) :lol:

Pendi,Enis
pusz pusz Kép hianyztok!!! Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget:
nekem van egy barátnőm,ő nagyon gyerekellenes. AMikor taval mondtam neki,hogy én régóta szeretnék,lehülyézett, hogy képes lennék a függetlenségemet feladni egy gyerekért. Éééééééééééééés terhes, januárban szül.
Nem akarta a gyereket,csak úgy jött neki, el akarta vetetni, de azért nem vetette el,mert félt,hogy a pasija elhagyja, vagy mi van, ha többször nem lehet neki?
Azóta dugába döltem egy kicsit.Nem tartja velem a kapcsolatot,néha jelentkezik,de csak ha én írok neki.
lujzedli

Lujzi
Hat igen...teljesen megertelek bar nekem szerencsere ilyen baratnom nincs :? Altalaban ez igy szokott lenni latod mi meg itt mennyien kuzdunk es nemelyikonk milyen regota :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt mindekinek!

Én ma már túl vagyok a reggelin (bundikenyeret sütöttem), mosogattam, leszedegettem a száraz ruhákat, elpakoltam, rendet raktam, fürödtem, hajat mostam. Most apát várom, hogy befejezze a filmet, és indulhassunk a dolgainkra. Könyvtár, vásárlás, ebéd, ajándékvásárlás, köszöntés, polcfelfúrás, kilincsváásrlás.
Majd holnap jövök legközelebb. Szingli leszek, apa dolgozik holnap.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Gabóó!
örülök, hogy jelentkeztél!!!! Mesélj, mi van veletek mostanában, hogy haladtok????

Kitty!
Dokinál mi volt??????

Bridg!
Boldog szülinapot tesódnak!!!!

Lujzedli!
Szép kis barátnő, mondhatom!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

És egy tegnapi pocikép:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Koszi 8) Holnap meg en nem leszek sajna :? Poci nem is olyan oriasi :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bridget
én is ismerek sok ilyen embert, mint öcséd. Én nem szeretnék ilyen lenni, ezért is mentem el dolgozni, bár el tudnék képzelni jobb munkahelyet is.

zsu
nagyon szép a pocid! Olyan igazi kismamás!

Dokinál: terhes tuti nem vagyok, adott gyógyszert, amitől majd meg fog jönni. Eredményt meg postán küldi ki. Méhszáj, mellek rendben.

Én is szingli vagyok, párom segít a haverjának. Így én reggel (ami nálam f10 volt :oops: ) elmentem boltba, főztem, csináltan sport szeletet, mostam, takarítottam. Du. meg szüretin kell kínálgatni...
Vendég

Bridget

Kép
Vendég

Kitty
Na hat az jo,hogy mehszaj mellek rendben de ez a kesik 4hetet ez nem jooo :? foleg,hogy nem baba miatt,,,,,igy meg plane nem jo :x jo elfoglalt leszel :shock:

Koszonom a macit de majd csak holnap lesz :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!

Bocsi az eltünésért csak mivel apa szabin volt nem engedett gépezni! És most mondtam, hogy ha megharagszik ha nem jövök!

Nos látszik jön a tél a borús napok!!! :lol: :lol: :lol: Gyarapszunk csajok!!!!!!!!!!!!! Bár még sokasodhatnánk azaz akik babára várnak babásodjanak!

Brid! Szegénykém! Ez a jogsi elég gáz, de még jó hogy meg lehet potolni igy ahogy!!! Nos akárhogy is lesz én várlak, de tudom, hogy nagy a család!!!! Szal bármikor jöhetsz!!! Csak csörgess meg, hogy mondjam a címet!!!

Zsuzsu! Most mutiztam apának a feltett képet és tetszett neki! Ma nem voltunk pesten csak annyira, hogy aposékat haza vittük és így nem akartam felmenni hozzátok! Meg most mint olvastam nem is bizti, hogy otthon voltatok! És milyen volt a babazsur???

Gabóóóó! Drága! Hát persze, hogy emlékszünk rád! De jól eltüntél te jány!!! Remélem most már jössz mindig!!!!

Kitty! Milyen volt a szüreti bál??? Én még sose voltam olyan igaziba ahol élesben lehet látni mindent! A szürettől a must elkészitéséig!! Nálatok olyan van??
Sajnálom, hogy nem babo okzta ezt a nagy kimaradást! Gondolom azért csdalodtál!! Sajnálom!!!! De tudod majd a köv hónap!!

Lujzedli! Üdv köztünk! És ez nem is barátnő! Pláne, hogy csak érdekből tartja meg a babát! Vagy lehet titokban vágyott rá csak nem meri bevallani! Sajna ez is lehet!!! De neked is mielöbbi babásodást!!!

Beze! Ez igen!! Gratulálok a kisanygyalkának!! Hajrá igazi nagy lépések!!!

Fürti! Akkor lehet értetek izgulni?? De jó!! Eggyel több akit babásan kisérhetünk végig meg a fogantatást! Neked a baboka hamar sikerült???

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Hat ne is mond...mar most annyira surusodik a latogatni valok szama,hogy mar most tok stresszes vgyok :( En nem tudom ezeket a dolgokat kezelni.Hazajovok es szeretnek kicsit pihenni szeretnem elintezni a dolgaim...es szeretnek azt csinalni amit en akarok ebbe beletartozik,hogy par embert meglatogatok mert en szeretnem :!: Pl a babasak te barinom...de en naponta nem tudok beiktatni 3embert,hogy talalkozzunk mert en nem ezert jottem haza es tok nehez ezt elmagyarazni egyeseknek :? Es mondom pl az ismimnek,hogy figyu van dolgom de barmikor meglatogathat itthon csorogjon...es az nem jo...de az miert nem jo?Nem ugyanaz?En nappal mennek a dolgom utan meg csinalom amit akarok est emg pihi az nyugiban itthon :roll: es akkor nem zavar neha neha 1-1latogato :? Miert kene nekem menni mindenkihez es akkor meg nem is szoltam senkinek a lombik miatt :roll: mert ugye ezert jottem haza vegulis es nekem nyugalom kell sok pihenes es korhazba jarasok minden...mar banom,hogy szoltam,hogy jovok haza :roll: csak annak a par embernek kellett volna akikhez amugy is megyek aztan annyi :roll: Es ez az ismim pl tavaly megsertodott mert akkor szinten nem ertem ra vele fagyizgatni menni de nap mint nap csorgott :!: jah tudod akkor vereztem 1honapig..nem ertette meg :?

Es ezt most nem neked irom!!!!Nem rolad szol mert annak nem ajanlom fel vgy nem mondom akit nem tudok meglatogatni!!!Neked meg felajanlottam :!: Csak most,hogy mondtad,hogy megertessz merthogy mekkora a csalad gondoltam akkor kiontom a dogokat :roll: Ma pl kerianyumhoz kellett volna menni mondtam anyunak nem akarok menni semerre se....hetvege van 3napja nem tok normalisan aludni,felvgyok fazva nem akarok menni sehova....

Kint parom mindig csesztet a menessel tudod orulok,hogy vegre ulhetek a valagamon :roll: Na koszonom,hogy meghallgattal es ha esetleg a jovo het nem jonne ossze akkor lesz az azutani :roll: Ne hari :oops: Apu is ramtalalt mns-en es azt hittem iwiw-en lattak,hogy itthon vgyok azert irnak...erre kerdik hany ora van most itt mondom itthon vgyok annyi mint nalatok...aztan leesett neki,hogy jah itthon vgy es jott a es miert nem hivtal fel :?: :twisted: Nem tudom emleel e multkor az uccso napomon hogy felhuzott...sirva jottem el :evil: Gondoltam varok kicsit aztan majd felhivom de ezek szerint nem is tudta hogy itthon vgyok en marha meg elszoltam magam :oops:

Mostmar mind1 o sem tudja a lombikot es nem is akarok szolni neki mert nem akarom,hogy engem hivogasson allandoan emiatt is :x bar nem tudom,hogy fogja megerteni,hogy hagyjon beken most kicsit...mar egybol mondta o is hogy akkor jovoheten kkor jossz :twisted: persze meg a Kata barinomhoz is megyek meg konzira meg patieknal lesz buli mert o is pont itthon van a babaval ahova hivatalos vgyok 13-an asszem.Plusz megyek az onkormanyzatba papirokat intezni meg a jogsit meg villanyszerelot meg festeni akartunk meg pakolno kell a dobozokat is aaah...

Na most adtam olvasnivalot :roll:

Kicsit masrol
Ki mit csinalt ma? 8) Nalunk a menu gulyasleves volt palacsintaval 8) :lol: Hajat festettunk anyuval...milyen jol jartam 1000ft volt a festek kb kint a fodrasznal meg fizettem volna 25ezret :x :twisted: Delutan sziesztaztam ugyhogy nem tudom este megint hogy lesz alvas :x es a hulye fogigatlot is bekell venni hajnal 5-6fele :roll: Este most hogy furodtem jol megaztattam magam cickafuviragban a felfazasom miatt.Tok fosok,hogy emiatt esetleg halasztani akar adoki :(

Holnap batyusnak szulcsinapcsi buli megyunk ebedre es egesz estig leszunk.Jon kerianyum,uncsitesomek jonnek a parjaval meg a gyerek meg megyunk mi ugyhogy leszunk osz visz 9en nagy traccsparti lesz :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget

Kép

Bocsi, de most nem tudok írni, csak erre volt időm, hogy Bridgetet felköszöntsem. De írni fogok.

Puszi!
Vendég

Bridget!

Kép

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis

Sziasztok!

Talán tudok jönni később, csak beugrottam: Bridget drága, nagyon boldog névnapot neked! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kitty!
Remélem, hamarosan megjön pirinyanyód!!!!

Nócikám!
Majd ma köszöntjük fel MArcust. NAgymamijánál van a mostani hétvégén és csak ma hat körül viszi haza.

Bridg!!
Nagyon boldog návnapot kvűnok neked!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Koszonom csajok :oops: Meghatodtam :cry: foleg a 2 eltunt noszemely miatt HIANYOZTOK :!:

Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Brid! Nagyon boldog névnapot!!!
És én full megértelek és köszi, ha tényleg meglátogatsz! Nagyon jól fog esni! De nekem csak ez a hét huzos és ha a következő héten jössz nem gond! Csak csörozz, hogy jössz és mi várunk zseretettel!!!
És a család meg...... hát nem is tudom mit mondjak! Azt hiszem kár volt bárkinek is elmond, hogy haza jössz! Még kereszt anyudnak is kár volt! Inkább olyan meglepit kellett volna és akihez akarsz ahoz mész akihez nem az meg nem is tudja és amiről nem tud az nem is fáj! És hogy nem érti meg, hogy nem mész, hanem menjen ő??? Az csessze meg már bocsi! De ha Ő annyira látni szeretne akkor vegye a fáratságot és menjen ő!!! Már nem azért, de aki valamit akar az tegyen is érte! És az a legjobb, ha nem is szólsz senkinek a lombikról! Nem kell tudniuk!!! Ez a ti kis titkotok! Festés pakolás nem jó meló most!!! Valahogy most itt pihenned kéne! Nemsokára kezdödik a tündérmeséd és ehez pihenned kell és gyogyulni ebből a felfázásból!!!
Egyedül én azt mondom, hogy akárhogy is váltatok el apuddal akkor is az apud mard, ha egy börtön töltelék lenne ami tuti nem lesz, de vele akkor sem szabad, hogy a harag és a feszkó szoljon belöled! Te vagy a gyereke és Ő akármilyen is neked kell megtenned az első lépést! És hogy elszóltad magad az egy dolog! És apuddal találkozz! Hisz bizti nem akart Ő téged megbántani, csak neki is van egy természete! És emlékszemi mit meséltél rólok szal akármilyenek is nem sürün talizol velük! Szal az élettársa mehet a busba, de apuddal talizz!!!
Én meg várok rád!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsu! Ne haragudj, de apának is el kellett mennie, mert apost ugye kedden mütik és hétfön befekszik! És ma kitalálta, hogy öngyilkos lesz és apa elment, hogy beszéljen a hülye fejével! Szal ezért nem megyünk, pedig nagyon szerettelek volna látni! De ami késik az nem múlik!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridget, Nóci kb leírta, amit én is szerettem volna. Pihenj sokat és készülj a tündérmesédre. Aki szeret, megért, a többiek meg sértődjenek meg, ha ahhoz van kedvük! :evil:
Ma én is zöldbabgulyást főztem, és sütöttem csokis kekszes muffint. Ki kér? :)
Azért kérdeztem, hogy nem baj-e, ha néha írok a kislányomról, mert nem akarok senkit megbántani, aki még vár a babára. Lexire 23 hónapot vártunk, de megérte. :D Akármennyire is nem alszom ki magam...:)

Zsuzska, nem is tudom ,miért gondoltam, hogy a héten már babázok. Valamit félreolvastam, ne haragudj. De már nagyon a finishben vagy, szép a poci, élvezd ki az utolsó napokat. Nelem bármennyire is nehéz volt a vége, imádtam az utolsó napi is a pocakosságot! :D

Nóci, hogy van Regina baba? Puszi mindkettőtöknek. Fogad?
Szegény párod, hát nem irigylem...

Kitty, sajnálom, reménykedtem, hogy baba van, csak nem mutatta a teszt. Piri jött?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Bridgetnek!
Kép
Igen igazad van ebben a dologban,már túl vagyok rajta csak még meg kell edződnöm.Örülök én is annak ha végre sikerül olyannak aki már régóta vár a babára,de én is falra mászok az olyantól ha terhes lesz és rinyál.Az akkor nem is örömmel éli meg?Én is rosszul voltam az első 3 hónapban de nem nyafogtam hanem örültem és tudtam majd úgy is elmúlik,ha meg nem az se baj mert a végeredmény a lényeg!Ahol nyafogósok vannak oda már nem is írok mert zavar.
Na akkor nem hagynak unatkozni téged a család és az ismerősök :wink: Pedig jó lenne csak úgy lenni egy kicsit ugye?Tesód neked is ilyen?Úgy látszik mindenhol vannak fekete bárányok.A jogsid remélem megoldódik és tudsz te is vezetni!

Zsu,nem adom fel hiszen még csak pár hónapja hogy élesben mennek a dolgok,lehet én vagyok türelmetlen.Mostantól nem leszek az kivárom a sorom!Jövök én még a két csíkosommal :wink: Benőke nagyon jól érzi magár bent a pociban :wink: Jó kis pocakod van :D

Fürti,az nem baj ha még szopiztatsz,az a lényeg hogy piri van és jöhet a kis tesó!

Beze,igyekszem a melóhelyi dolgokat kizárni de néha elég nehéz,zenét hallgatok és nem foglalkozok senkivel.De ez nem mindig sikerül mert mindig vannak olyan ostoba emberek akik nem tudják mit mikor és hogyan kérdezzenek,ettől néha azt mondom ha még egy ember ide jön hozzám és megkérdi mi volt a babával azt fejbe vágom.
Köszönöm a drukkot!
Lexi nagyon ügyes kis lány gratulálok hozzá!!!! :lol:

Kitty,köszi mára már jól vagyok,a melóhellyel meg majd megbirkózom!Milyen volt a szüreti bál?
Most akkor lesz valami más vizsgálat hogy egyáltalán mitől késett ennyit a pirid?

Nócikám Regi hogy van?Te is jól vagy?Amúgy pusszantás!!!

Enis,Pendi Kép

Lujzikám üdv itt is!

Gabóó hát mesélj mi van veled?

Kép
anyci

Sziasztok Lánykák, csak gyorsban vagyok, anyuéknál vagyunk.8Hőgyészen vagyunk, Beze :wink: )

Bridget, Drága, Isten éltessen névnapod alkalmából és kívánom szeretettel,hogy minden álmod váljon valóra!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi most vagyunk túl egy nagy síráson! A kicsi lányom nagyon nagyon vigasztalhatatlanul sírt és nem nagyon akart megnyugodni! Most vagy rosszat álmodott vagy nem tudom mi lett vele, de már én is vele sírtam! Ez rossz, de egyébként köszönjük az érdeklödést jól vagyunk!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!
TEljesen megértelek..... szegény párod.... nem egyszerű eset apósod!
Kitartást nektek!!!! REginek puszika!!!!

Beze!
Muffin jöhet ezerrel!!!!!!
Én is imádom minden percét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyci!
Csak kitartást!!!! HAmarosan jössz majd a gyönyörűséges + tesztjeiddel!!!!!
Puszantás

Fürti!!!!Jó szórakozást anyudéknűl!!!

Szép álmokat mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Anyci, ezt teljesen megértem. Az emberek annyira bunkók tudnak lenni, hogy az hihetetlen. Némelyik a tapintatot még hírből sem ismeri! :evil:

Nócika, sajnálom. :cry: Nálunk is volt ilyen, én is Lexivel sírtam. Néha még most sem tudom, mi lehet a baj... :cry:

Fürtike, összehozhatnánk majd egy randit, ha van kedved. :wink: Hogy van a kis vejem?

Zsuzska, postázom a muffint. Nyitva az ablak? :D

Köszönjük a dicséreteket, nagyon aranyosak vagytok. :D

Ma fürcsi előtt a mózeskosárban húztuk fel magunkat állásba, utána pedig a nagy kád szélén úgy, hogy nem ért le a lábunk. :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kati, láttalak a metmoziban, nagyon szépek vagytok. :D Mi is benne vagyunk, én megszületés utáni képet küldtem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tsajok meg1szer ngyon szepen koszonom a koszonteseket :D
Kép

Noci
Ha neked is ilyen huzos ez a het akkor lehet jobb lenne a kovi het mindkettonknek :roll: Meglatogatlak nana...kerianyum hagyjan o megert csak jot akart mert fozott volna valami kedvencem....meg ilyen alvasproblemam ugye sosem volt :x na de apummal ugyan nem fogok ngyon talalkozgatni...meglatogatom a heten meg mielott megyek visszaTudod o alkesz es csak akkor normalis ha nem iszik ami a melohelyen van ezert is szoktam a melohelyen latogatni de amint mar otthon latogatom meg abbol bajok vanak mint multkor mikor llmentunk neki cipot meg gatyot venni :twisted: soha tobbet nem megyek vele vasarolni...meg idegesseg nekem nem kell e o aztan jol feltudja vinni a pumpam :evil: Tenyleg emlexel az elettarsa meg minden...multkor mar felcsaltak de en 5percdet ultem ott... :evil: Most tuti nem megyek :evil:

Na orommel olvasom apos befexik a korhazba :!: Akkor mostmar igy ertheto a heted...maradjuk a jovohetben addigrs lenyugszom en is 8)

Beze
Koszonom neked is a tamogatast :!: En a bablevest szeretem a simat...es nem vgyok egy nagy edesszaju...pl ezek a muffinok nem ngyon jonnek be :roll: egy fajta van amit ngyon komazok de mar nem is tudom milyen izu plane nem magyarul :lol: Azert te mar a gyermekedrol irsz...meg nagyaltalanossagban irtam a kismamis dolgokat...anycival pont egy masik topikra gondoltunk egy bizonyos szemelyre/szemelyekre...el sem tudnad kepzelni egyesek milyen tapintatlanok tudnak lenni :roll: de azok valoszinu nem kuzdottek semmit se legalabbis nem sokat :roll: Mi orulunk a kismamiknak csak epp nem azzal kene kezdeniuk hogy en olyan rosszul vgyok egesz nap hanyok faj a fejem mikor fog ez mar elmulni...es a tobbi...azert ezt is ellehet ugy mondani,hogy ne legyen banto de en pl szivesen olelgetnem mar azt a franya wc kagylot es a fejem is fajhatna mar :!: :!: :!: :!: :!: :lol: Nemtudom erted e :roll: tuti nem jo erzes...de nem panaszkodnek itt anyci es a tobbi nem kismami elott amikor x eve en is erre vagytam :!: Na babakrol meg tenyleg nem baj ha neha neha jelent az ember :wink: hisz o a ti szemetek fenye :D En is szeretnek mar irni az en szemem fenyerol na de majd jovore :wink: :lol: 23honap lassan en is ott tartok azaz most tartunk ott ha jol latom :roll: :? Hol lattad Katit? :shock: en is en is 8)

Anyci
Kulonben meg aki ugy adja elo masnem nem kell vele foglalkozni....tudom nehez amikor csak ir ir de nem kell hozza szolni es csak annak irni akit szeretsz es normalis :wink: A melohelyedre meg no komment :evil: szerintem parodnak kene bemennie es szolni,hogy lehetoleg ne kerdezoskodjenek a babarol vgy te betelegrafalnal a fonoknek hogy szoljon a tobbieknek ne kerdezzenek az emberi tahosag hatartalan...annyira kivancsiak,hogy tojnak a te erzeseidre :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid!
OKé! A legjobb a jövő hét szerintem is! Bár akkor már nekem nem nem esz dolgom elvileg csk csütörtökön mérésre vinni a manót, de ugysem hajnalban kelsz gondolom mig meg már kb 9-negyed 10-re ugyis itthon vagyunk! Szal remélem összejön!!
És lehete sőt remélem, hogy a 23 hónap hoz neked is szerencsét!!!

Csajok! A manó kegyetlenül rátalált a kis ujjacskájára! Úgy szopizza mint a kisnyul!!!! Olyan édi, de nem szeretném!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?