Új privát üzeneted érkezett!

Mégsem rakom fel, nem tudom megcsinálni. :(
pihi

Princess,
azt kell nézni! :D
Pihi,
mentsd el a képet (nem tudom melyik oldalon vezeted a hődet) aztán nyisd meg painttel, kicsinyítsd (kép menü/nyújtás-döntés) aztán mentés másként, és JPG(!!!) formátumot válassz a legördülő menüből, és akkor fel tudod tenni. Ha nem oldalon csak mondjuk excell táblában vezeted akkor is a lényeg hogy ne legyen túl nagy, és a formátuma JPG legyen, így fel tudod tölteni.
Ha kérdésed van a dologgal kapcsolatban csak bátran, szerintem nagyon informatív és hasznos dolog csak pár alapszabályt kell betartani.
Vendég

Szép jó reggelt!

Áfonya!

Nekem nem is kell közelebb hajolnom,mert úgy is látom,hogy POZITÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon-nagy gratula,tudtommal a tesztek pozitív irányban nem csalnak.
Én a helyedben biztos nem tudnék várni keddig.Még ma este is csinálnék egyet,meg holnap reggel is :lol:

Nem tudom felétek van-e ügyeletes patika.

Köszönjük neked,hogy elindítottad a zebraesőt,igérjük követünk.Idén már mindannyian babázni akarunk!!!!!

Pihi!

Asszem,most rajtad a sor,jól nézd meg,a tesztet,és gyorsan szerezz be egyet te is! :wink:
Vendég

Princes!

Ez jó hír,ha estleg,de ezt nagyon feltételes módban értsd,mégsem sikerülne,akkor úgyis lesz 3 hónapunk a következőig,akkor mi is megpróbáljuk a Krióban fagyasztattni.

Erika!

Akkor várjuk a képeket is.

Tompa volt a tű? :lol:

Mi újság azokkal a fránya gombákkal?
Vendég

Ja,még annyit,hogy néhány ,talán 3 hónapig én is mértem a hőm,de mivel most nincs jelentősége,hogy mikor van pém,ezért ezt a fogigátlós hónapot leszámolva,már úgy csináltam,hogy csak a 27-28.-ik naptól mértem,hogy tudjam mikor jön meg.Mert ha reggel még magas volt,akkor aznap biztos nem kellett még tampon.Amikor leesett a hőm,akkor már rögtön tudtam,szükség lesz rá.És ez tényleg nem csapott be soha.
Vendég

Kép
pihi

Áfonya, köszi az útmutatást! sikerült. :lol: :lol:

A ferti magától beteszi a pé-t? És mikor? több napig kell mérni ahhoz? Az nem baj, hoy ma később mértem. Vasárnap egy kicsit később ébredek.

Nyulasz, nézem, nézem a tesztet!!!! remélem én is tudok venni egy ilyet, aztán Ti jöttök!!!!! :lol:
pihi

Pihi!

Oké!
A ferti magától beteszi a pé-t.Amikor tud már viszonyitani.Gondolom.
Vendég

Pihi,
lehet hogy kicsit kevés lesz az adat... a ferty tényleg beteszi magától a PÉt, de csak 2-3-4 nappal utána, ha már biztos benne hogy fenn is marad. A mérés ideje elég fontos, fél óra plusz mínusz nem számít, de annál több sajnos igen. Ilyeneket gondolom tudsz hogy ébredés után azonnal, nem csattogunk ki elötte pisilni, ugyanazzal a hőmérővel, nem jó a hónalj, vagy száj nyelv alatt vagy hüvely... más most hirtelen nem jut eszembe.
És persze nagyon szorítok hogy sikerüljön!!!
Nyulasz,
átmentél az éves szemészeti szűrésen! :D

És mindenkinek köszönöm a gratulákat!
Vendég

Sziasztok

Ákos: torta: előszőr azt se tudta hogy most mi van, szegénykém csak nézett szét hogy most mi a helyzet, és mit csináljon. Mert volt aki már játszott vele az ajándékával, mi meg akkor hoztuk be neki a tortákat (végül 3db lett), én vártam, hogy bele túrjon, de jó gyerek lévén ezt csak az én segítségemmel tette meg, de utána is csak lájtosan csinálta, nem úgy ahogy én hittem, hogy durr- bele bumm.
Szegénykémnek a tömeg is szokatlan volt (11+ő). de aztán már szedett volna le mindent, a játékok most sem nagyon érdekelték, inkább az asztalon lévő dolgok!
Képeket majd a jövő héten rakok fel. Az én tortám sajnos nem olyan lett mint szerettem volna, de azért Ízlett a vendégeknek (szerintem túl édes lett), és igazán mozdony formája sem lett, volt aki autóra tippelt, és a végén sajnos szétcsúszott az egész.

gombám: szerintem most elmúlt, legalábbis nem érzem már.

tű: szerintem vastag a bőrőm, és hát ki az aki szivesen szúrkálja magát, szerintem pár napon belül megint belelendülök, és akkor már nem lessz gond, és simán beszúrom, egyébként a Kaáliban kaptam, vagyis kértem a suprefacthoz fecskendőt (ez együtt van a tűvel) kb. akkora a tű mint a Gonal-f-nél.

Áfonya
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Áfonya!

Köszi!
Pedig volt idő,amikor úgy gondoltam nem is létezik 2 csíkos teszt.
De most megnyugodtam. Kép

Csodák pedig igenis vannak!!!!!!!!!

Erika!
Akkor ezt a gombáknak küldöm,hogy sose jöjjenek vissza!
Kép

Ezzel minden törp így van,hogy ami az asztalon van,vagy tiltott,az érdekli igazán.
Kép

Azért szívesen megkóstoltam volna,amit sütöttél.
Kép
Kép
Kép
Vendég

A Kaális topicon is lett két zebrás csajszi!!!!

Úgy láttszik,jönnek a gólyák!
Vendég

Sziasztok!

Áfonya!
Így nappali fénynél már nem kell közel hajolnom a monitorhoz, tisztán látszik a halvány csík.
Mégis vannak csodák, csak hinni kell bennük!

Pihi!
Igen, a páromnak már mondtam a Kriós fagyasztásos lehetőséget. Nagyon örült, mindenképpen azt szeretné, hogy legyek egy kicsit türelmes, inkább csússzon a lombik 1-2 hónappal, de próbáljuk meg a fagyasztást és gyűjtögetést.
Még egyszer nagyon köszi az információt!

Nyulasz!
Mint, már Pihinek is írtam, mi megpróbáljuk ezt a fagyasztási lehetőséget. 13-án meg is beszéljük a Kaáliban, hogy inkább várunk a lombikkal egy kicsit, de biztosan legyen anyag a beültetés napján. A férjem is megnyugodott, hogy nem ott kell azon idegeskednie, hogy jó eredményt produkáljon. Az eredmények alapján látszik is, hogy stresszes helyzetben milyen kevés a spermaszáma.

Princess
princess

Princess!

Akkor most nem is próbáljátok meg a lombikot,hanem elötte mindenképp fagyasztattok?
Asszem azt írtad,hogy Kopa dokinál is kell mintát adni.És oda lehet vinni,vagy ott kell adni?
És ő nem tud fagyasztattni,ha akkor mondjuk megint jobb eredmény lesz?
Vendég

Szia Nyulasz!

Én már most benne lennék a lombikban, de a párom annyira szeretné ezt a fagyasztást, most nagyon örül, hogy van ilyen lehetőség. Mindenképpen beszélünk Krizsa dr-al, meg persze az andrológiai vélemény is fontos.
Kopa dr-hoz nem lehet mintát vinni, ott kell adni. Hát, nem tudom, hogy a magánrendelése hogy van felszerelve, gondolom, ott nem tudnak rögtön fagyasztani.
Csütörtökön olyan pesszimista lett a párom a rossz eredmény miatt, a vitaminokat is elpakolta, hogy nem is szedi tovább, mert nem segítenek. Most meg látom rajta, hogy megint lelkes, ezért gondoltam, hogy előbb fagyasztatnánk és csak utána próbálnánk a lombikot.
Te mit gondolsz?

Princess
princess

Szia!

Szerintem igazatok van,végülis sokkal jobb ha csúszik 1 hónapot az egész,és akkor tutira mentek.Én már nem bírnék várni,úgyhogy nekünk marad az izgulás.
Fontos,hogy a párod is pozitívan tudjon állni a dolgokhoz,és ha neki ez kell,akkor meg kell értened.Legalább biztos nem dobtok ki fölöslegesen pénzt az ablakon.
Nálunk ugye sose volt olyan szupi eredmény,ezért örültünk,amikor kiderült,hogy mégis kezdhetünk.

A múltkor is a párodnak volt igaza,hogy adjál neki 2 hónapot a vitaminok miatt,hátha megint valami megérzése van,és bejön megint.
Azért persze nem irigyellek,mert tudom milyen nehéz így is a várakozás.
Tényleg nem tudok okosat mondani.
De ha csak márciusban lesz a lombik,akkor lehet,hogy nem is kell csúsznotok.Én lehet,hogy nem várnék 13.-ig,hanem beszélnék a Krióval,és ha azt mondják oké,akkor már kezdhetitek is a gyűjtögetést.És a Krizsa dokit szerintem azért hívd fel,vagy beszélj Harcimókussal,hogy ő mit tanácsol.Lehet,hogy 13.-ig már tudtok 2-3 alkalommal fagyasztattni,és akkor mondjátok Krizsa dokinak,hogy mi van.És mire indul a lombik,lesz katona bőven.
De szerintem Harcimókus szívesen ad tanácsot.
Én legalábbis mindenképp vagy a dokival vagy Harcival beszélnék,mert lehet,hogy nem örülnek túlságosan a magánakciónak.Az is lehet,ha ragaszkodtok a fagyasztáshoz,akkor megcsinálja a Kaáli.
De lehet,hogy jobb a Krióban,mert oda lehet vinni is.Asszem.
Vendég

Pihi!

Köszi a cisztaüzőket! :lol: :lol: :lol:

Erika!

Nem kaptam gyógyszert mert kicsike a ciszta és azt mondta az orvos hogy egy hónapot inkább hagyjunk ki. Remélem nem lesz már a következő hónapban. Nem kaptam rá semmit.

Üdv: Holdvilág
holdvilág

Princess!

Az első inszemnél nem szedtem vitamint de a következőnél konkrétan rákérdezek.

Holdvilág!
holdvilág

Áfonya, teszteltél újat??

Nálunk letiltották a fertit, ezért ott csak otthonról tudok működni. Azért excelben felteszem. (kiváncsi vagyok mikor tiltják be a babanetet)

Kép

A kérdéses időszakban a 9. és a 11. napon is együttvoltunk. Remélem jól belőttük.
pihi

Pihi,
tökéletesen belőttétek! :wink:
Igen, ma is teszteltem:
Kép
Az alsó a mai.
Vendég

Sziasztok!

Áfonya!! Az én tesztem is ilyen volt :D :D :D , először nem hittem a szememnek, szegény páromat keltettem fel hajnali fél5-kor, hogy mondja meg, ő hány csíkot lát. :oops: Ha a második is pozitív, akkor szerintem mielőbb nézesd meg UH-n, hogy megnyugodjál, hogy tényleg ott van :D Na én pont ezért reménykedek még abban, hogy az, hogy most nem lehet közös gyerekünk, nem azt jelenti, hogy 5-10 év múlva sem lehet. :lol: A gratulációt még későbbre tartogatom, de nagyon nagyon örülök és drukkolok!

Holdvilág!

Én Elevitet már szeptembertől szedtem, mert úgy volt, hogy októberben lesz az első inszem és azt írták, hogy 1-2 hónappal a tervezett fogantatás előtt kell kezdeni. De csak kétnaponta szedtem. Mivel az elején a folsav a lényeg és az úgy tudom két hét alatt épül be a szervezetbe tulajdonképpen az is elég ha a ciklus elején elkezded szedni, de akkor inkább naponta. Vagy csak folsavat szedjél (az sokkal olcsóbb is), bár nekem attól hányingerem volt.

Kaja: A stimu alatt a sok folyadék (amennyit csak bírsz!, akár 3 liter naponta) azért jó, mert állítólag megelőzi a túlstimulálást és a cisztát :roll: ; a sok fehérje (hús, tejtermék) pedig a méhnyálkahártya vastagodását segíti, ami a beágyazódásnál fontos. A terhességi diétáról meg csak annyit, hogy ahány könyv, annyi féle tiltás és engedélyezés. Tipikus példa a máj, amiről az egyik helyen azt írják, hogy túlzott A vitamin bevitelt okozhat, ami károsítja a babát, a másik helyen, meg mint egy csomó vitamin és ásványi anyag forrásaként szerepel :evil: Én az egyedüli ilyesmi, amit tartok, hogy nem eszem nyers húst/halat. Szóval a tatár beefsteak és a sushi elfelejtve egy időre :(

Pihenés: nekem a Káliban azt mondták, hogy inszem után a szigorú fekvés orvosilag nem indokolt, de nem árt, ha nem akkor dolgozom agyon magam. Én egyébként közvetlenül az inszem után megjártam Tolnát-Barnyát, mert nem tudtam,hogy emelték az árát és nem volt nálam annyi pénz. :oops: Úgyhogy a Kálitól lebusztoztam a Déli pu-ig, meg vissza, hogy automatát találjak. Otthon aztán aludtam, de hétvégén már pl. vendégeink voltak. Nem hajszoltam túl magam, de az inszem napját kivéve nem is feküdtem vele sokat, inkább csak pihentem, ha fáradtnak éreztem magam. Végülis aki spontán próbálkozik, netán már van egy gyereke, az sem pihen minden akció után. Inkább a lelki fáradságot kell kipihenni. Na meg ha stimulálnak, akkor azért tényleg más a helyzet, akkor jobban oda kell figyelni.

Pihi!

Szerintem ez eddig bíztató... :)

nyusziful76

Áfonya!

Irány a doki! :D De akkor ne Szekszárdra menjél. :roll:

Princess! Nyulasz!

Nekünk a biopszia előtt azt mondták, hogy akár egyesével is tudnak spermát fagyasztani. Szerintem is érdemes a Kriónál +Kopánál tájékozódni. De azért érdekes, hogy ennyire összevissza mond mindenki mindent.

Princess! Szegény párod már össze sem tudom számolni hány mintát adott és még fog adni:( De ha fagyasztatni akartok, szerintem mindenképpen a helyszínen adjon mintát, mert ha otthonról viszitek, akkor már biztos kevesebben lesznek a szállítás miatt. Szerintem is nyugodtan gondoljátok végig a lehetőségeiteket és úgy vágjatok bele, hogy az a párodnak is jó legyen.

Az alapján, amiket írtál, egyébként úgy érzem, hogy nem is neked, hanem a szüleinek akar megfelelni. Persze, mi is várhattunk volna még éveket, hogy hátha majd egyszercsak valahonnan teremnek spermiumok, csak ki tudja, hogy így lesz-e és hogy akkor én még teherbe tudok-e esni. A páromat is zavarta, hogy nem tudják az okát megmondani, de egy idő után elfogadtuk az orvosok véleményét, hogy a 160 létező ok közül, ami azzospermiát okozhat 90% születés előtti ok, tehát vagy terhesség alatti, vagy még korábbi genetikai. Amit ők tudnak vizsgálni, az részben a genetikai, és a későbbi időszak (mumsz, egyéb korábbi probléma, hormon) ha itt nem találnak semmit, akkor nagyon sok időt és energiát venne el, hogy kiderítsék és egyáltalán nem biztos, hogy megtalálják az okát, kezelni meg végképp nem tudják, tehát nem tartják érdemesnek. És a férfiak is belefáradnának, az állandó orvoshoz járkálásba, ráadásul a helyzeten nem változtatna, hogy tudják, hogy pl. a terhesség alatti valamilyen fertőzés okozta.

Tőlem a párom annak idején kért néhány hónapot, mert mikor a dokik azt mondták, hogy ők ennyit tudtak tenni, sajnos nem tudnak segíteni, akkor ki akartuk próbálni a természetgyógyászatot és még pszichoterapeutánál is voltunk. Mindenhol tanácstalanul álltak a probléma előtt, gyakorlatilag azt mondták, hogy nem kizárt, hogy használ, de fogalmuk sincs. A pszichológus is azt mondta, hogy ő a szakirodalomban nem talált arra vonatkozó adatot, hogy ennek, lehetne pszichológiai oka, de kizárni nem tudja, a páromnak kelle eldöntenie, hogy belevág-e egy évekig, heti rendszerességgel folytatott kezelésbe (az anyagiakról ne is beszéljünk...), aminek nem tudni lesz-e eredménye.

Szóval mi úgy álltunk hozzá, hogy mindent kipróbálunk, amiben egy kicsit is hiszünk, hogy segíthet, de szabtunk egy határt - fél év, ami után belevágtunk a donorba.

Érdemes türelmesnek lenni, különösen a pároddal, de ha mindketten úgy érzitek, hogy nem akartok tovább várni, akkor így vagy úgy de bele kell vágni. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy az az egy-két hónap ide vagy oda számítana, pláne, ha ezen a lombik sikere múlhat.

nyusziful76

Erika!

Én is Boldog Szülinapot kívánok Ákosnak! Azért az a mozdonyos torta biztos jó volt. Nekem biztos nem lett volna túl édes, én olyat nem ismerek. :oops:

Várjuk a fotókat!

nyusziful76

Lányok! Sehol senki???

Remélem nem én riasztottalak el benneteket a rengeteg beírásommal :oops:

nyusziful76

Nyuszifül,
nem vagy ilyesztő! :)
Mikor voltál először UHon miután + lett a teszted? Szedtél Duphastont, vagy dugdostál Utrót? Mennyit?
Vendég

Áfonya, ezen már jobban látszik!!!!!
Nagyon várom a holnapi hazai tesztet!!! Biztosan sokkal erősebb lesz! Hajrá!!!!!!!

Nyuszifül, köszi :lol:
pihi

Nyuszifül!

Nagyon köszönöm a sok hasznos információt nagyon rendes vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én mostanában túl sokat nem fogok írni mert semmi nem fog velem történni azon kívül, hogy február végén várom a mensim utána pedig azt, hogy ne legyen cisztám és tudjak belevágni a következőbe.

Kívánom, hogy viseld nagyon jól a terhességet és sok boldogságot!

Holdvilág!

Nem tűnök el csak egy kis időre, mindenkinek üdv: :lol: :lol: :lol:

Holdvilág
holdvilág

Sziasztok!

Áfonya!
A mai teszten már sokkal jobban látszik a csík. Mikor mész orvoshoz?
Látom, már van egy új vonalzód is. Nagyon aranyos.

Nyuszifül!
Te soha sem riasztasz el bennünket. Inkább már azt szeretnénk, hogy nálatok is legyen otthon internet és akkor hétvégén is itt lennél.
Mi is igyekszünk mindent kipróbálni és biztatni magunkat, hogy van még időnk. Már írom a kérdés listámat, amit legközelebb viszünk a Kaáliba. Mindenestre nagyon örülnék, ha lehetne fagyasztással gyűjtögetni.

Erika!
Beadtad már a mai injekciót?

Nyulasz!
Hol vagy???????

Üdv: Princess
princess

Sziasztok

Mindenkinek mégegyszer nagyon köszönjük a köszöntéseket!

képet a napokban rakok fel, csak most amit a múlt héten vettünk gardrób szekrényt azt rakja össze a párom.
jó értelmesre sikeredet ez a mondat, de bizti értitek.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Itt vagyok ám,csak nagyon zsufira sikeredett ez a nap,aztán amikor hazaestem elaludtam a kanapén.

Áfonya!
Szerintem ne UH-ra menj,hanem vérvételre,mert talán az UH még korai.Vagy nem?
De nagyon gratulálok,gondolom álmodban sem gondoltad volna,hogy ez történik.
Kép

Most valahogy nem bírom összeszedni a gondolataimat,inkább elköszönök,jó éjt mindenkinek.

Holdvilág!
Vigyázz magadra,kívánok cisztamentes életet,és gyere amikor csak kedved van.Mi itt mindig nagyon szívesen látunk!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert most jöttem meg a háziorvostól (EKG, belgyógyászati vizsgálat), minden OK, de most dolgoznom kell.

Áfonya!

Nekem, mivel inszem volt, megadott napon (inszem utáni 15.nap) kellett tesztelnem, aztán a 19. nap (ez is inszem után értendő) kellett mennem vérvételre és rá másfél hétre, tehát a 6. héten UH-ra. UH-n először a 6. héten lehet bármit is látni, úgyhogy előtte nem nagyon szoktak csinálni. De hívd fel az orvosod, akihez lombikra jelentkeztetek és biztos elmondja, hogy most akkor mi a helyzet, mikor kell menned. :lol: Mivel a véreredményem jó lett (a progeszteronom és a HCG-m is az egekben volt), semilyen gyógyszert nem kellett szednem. Ha spontán jön létre a terhesség, akkor úgy tudom, csak akkor indokolt bármi erősítő, ha előtte volt vetélés. Arról nem vagyok képben, hogy komolyabb stimulálásnál mi a helyzet, talán Erika azt jobban tudja.

Princess!

Nekem ez a fagyasztásos gyűjtögetés teljesen logikusnak hangzik és nyilván növeli az esélyeiteket a lombiknál, mert akár több mintát is lehet egynél használni és nem kockáztatjátok, hogy felesleges volt a stimuláció. Csak gondolom nem olcsó több mintát készítettni, de ha ezzel nő az esély, akkor szerintem megéri.

Üdv: nyusziful

nyusziful76

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarlak Titeket ilyesmivel, de szeretnélem megkérni Titeket, hogy szavazzatok a kisfiamra. Már csak 2 nap van hátra, és 75 szavazattal vagyunk lemaradva az elsőtől. Talán még behozható.
Légyszives még szavazzatok még ma és holnap! Esetleg szóljatok néhány ismerőseiteknek is, hogy szavazzannak a Mátéra.

http://www.jatekfutar.hu/szavazolap.html

Referencia szám: 2006_00776 Máté

Köszönöm, hogy szavaztok.

Zsani

Jaaaa....és a kisfiam is írt Nektek:)

Anyukám azt mondta, rajtad múlik, hogy enyém lehet-e az a sárga quad, aminek a fényképét már lassan egy hónapja mutogatja nekem, kérlek ha nem felejtesz el és nem nagy kérés gondolj rám még 2 napig, nagy örömet okoznál nekem…

Máté
Vendég

Sziasztok

Ma azért már sokkal jobb idő van mint tegnap volt, legalábbis itt nálunk, igaz a nap nem süt.

stimunál: ha sikerül a baba: én nem teszteltem, hanem bementünk vérvételre a beülti után kb. 2 hét múlva, majd rá 2 hétre hüvelyi UH és itt már lehetett látni a kis Bogárkát. + ekkor Utrogestán hüvelykúp-ot használtam (én 3X3-at, de a többség kevesebbet, persze ez függ a leszívott petesejtek számától is), + Magne B6 + vas.

Nyuszifül
sok van még a következő UH-ig?

Sziasztok

Erika

Jenni veled mi van?

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Szia Mnzsani!

Tündéri Máté!Sok sikert!

Máté!

Szerintem sokkal jobban állna neked a sárga...
Szavazat ment,puszi,szorítok!

Áfonya!

Voltál vérvételen???????????????????????
Izgulunk ám!

Az idő tényleg jobb ma,mint tegnap.Azt hittem lefújja a fejem a szél.
Vendég

Nyuszifül!

Örülök,hogy minden Ok! :wink:
Vendég

Én meg kapkodok,gyorsan összedobom a vacsit,aztán rohanok a fogorvoshoz.

Erika!

Már jobban megy a szuri?
Vendég

Pihi!

Ez lesz a tuti! :wink:
Vendég

Nyuszifül köszi!
Betelefonáltam, sajna a doki számát nem tudom, de az asszisztens csaj azt mondta menjek be a héten valamelyik reggel, és a doki megnéz UHgal. Marha korai szerintem is, de megpróbálok legalább vért vetetni.
Nyulasz,
nincs hova mennem, itt helyben nem csinálnak ilyesmit, de csütörtökön megyünk Pécsre, ott megpróbálok kisírni egy vérből nézett HCG-t.
Mondtam apának hogy hááát nem érdemes menni meg úgyse látnak még semmit, de lepisszegett hogy ha egy vérvételt el tudunk intézni már megérte.
Erika,
a vérvétel eredménye mennyi idő alatt lett meg? Másnap? Vagy több idő kell egy HCG szint nézéshez?
Vendég

Áfonya!

Én úgy tudom,hogy a HCG-t meg is tudod várni.
Vendég

Áfonya!

Nekem a HCG a Káliban egy óra alatt meglett, de ez gondolom intézetfüggő is. Ha meg tudod szervezni, akkor menj pénteken, hátha akkor már látszik valami. Nekem a 6. héten volt 2 mm, de 1 mm is elég arra, hogy lássák, hogy tényleg ott van és, hogy jó helyen van-e. Akkor ez most Pécsett lesz?

Erika!

A követhező UH sajna csak 2-3 hét múlva esedékes, nem tudom pontosan. Az AFP után van UH, ugye? Meg bejelentkeztünk 4D genetikai UH-ra egy magánrendelőbe (ebben valahogy jobban bízok, mint az AFP-ben), febr. 19-re és olcsóbb, mint a fizetős vérvétel. De ha jó lesz az AFP-m, akkor lehet, hogy békénhagyjuk a babát még egy darabig a 4D-vel, mert szegényről már így is annyi UH készült, nem akarjuk csak a mi szórakozásunk miatt macerálni. Bár legszívesebben a hasamra kötnék egy UH-t, hogy mindig lássam, hogy jól van-e. :D

Sziasztok! Szép estét nektek!

Ja, azt asszem elfelejtettem írni, hogy megvettem az első kismamanacimat. :P Most megyek érte, mert a hosszából le kellett vágni. Lehet, hogy holnap már abban jövök dolgozni, bár egy kicsit még nagy a pocakomra. :D

nyusziful76

Nyulasz
Köszönöm a szavazatot, nagyon rendi vagy. Minden szavazat számít, talán megnyerhetjük a szavazást!
Máté üzeni, hogy odavan a sárgáért:)
Sok sikert neked a babához - egyébként Máté is beültetett.

Áfonya, Erika, Nyuszifül
Légyszives kövessétek Nyulasz példáját és szavazzatok Ti is a Mátéra. Csak fél pillanat és nagyon örülne, ha nyernénk!

www.jatekfutar.hu/2006.html
Referencia szám: 2006_00776

Köszönjük

Máté és Zsani - a beültetés elötti, és utáni érzések topicból
Vendég

Sziasztok

írtam már hamarabb is csak nem ment el, mert nem működött közben a babanet ---

Sziasztok

Áfonya: a Bp-i Kaáliban 2 óra múlva eredmény hirdetés van!!! és már tudod is hogy babás vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
és meg is várhatod (mi megvártuk és Krizsa dr. közölte a jó hírt, vagy be is lehet telefonálni az eredményért)

Nyulasz: igen már jobban megy a szuri, eszembe jutott a teknikája, vagyis a tű hegyét (a hegyét hegyét - remélem érted hogy hogy gondolom) szúrom, és akkor nem is fáj, csak az a rinocérosz vastagságú bőröm + a sok háj a hasamon. Meg tegnap este jutott az is eszembe hogy valszeg egyik nap a jobb a másik nap a bal oldalamat kéne szúrjam, mert tegnap már a 3.-at szúrtam ugyan oda és kicsit piros lett és kb. 2-3 percig viszketett, de aztán el is múlt. Úgyhogy ma este a bal oldalam jön. (de Ákosnál volt olyan is hogy a helye + még kicsit meg is púposodott- de ez sem baj).

Sziasztok

erika

Nyuszifül: azért ne dolgozz sokat, amúgy jól vagytok ügye, és minden a legnagyobb rendben?

Nyuszifül
igen, a klinikán legalábbis - az AFP-s vérvételi eredménnyel is kell vérvételre menni!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Ma voltam a Chlamydia leletemért, szerencsére negatív. És a korábbi gombám is megszűnt, végre hatékony volt a kúp. A nőgyógyászom nagyon bíztatott, hogy azért próbálkozzunk, ne adjuk fel, hátha összejön természetes úton is. Végül is csak egynek kell bejutni. Ajánlotta, hogy mérjem a hőmérsékletemet, még egy kis füzetet is adott, amibe irogathatom az eredményt. Meg javasolt egy Babymark tesztcsomagot, a fogamzásképes időpont meghatározására. 5 db teszt van benne, ma már egyet ki is próbáltam. E szerint és a naptár szerint is most van peteérésem. Bár nem igazán bízom a sikerben, a sok csalódás után, de azért ennek a tesztnek is adok egy esélyt.

Nyuszifül!
Milyen színű kismamanacit vettél? Kantáros?

MnZsani!
A szavazatot elküldtem. Szorítok!

Üdv: Princess
princess

Sziasztok

MnZsani
én is küldtem 1 szavazatot

Princes
örülök hogy minden OK! És hát ha bejön amit a doki mondott és ajánlott, én nagyon szorítok nektek ++++++++++++++++++!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Nyulasz!

Köszi a cisztamentes életet remélem, hogy az lesz és nagyon örülök neki, hogy bármikor vártok vissza!

Üdv: Holdvilág :lol: :lol:
holdvilág

Sziasztok!!!!

Nyuszifül, de jó lehet kismamaruhákat venni!!! :lol: :lol: :lol: alíg várom, hogy tegyél fel uh képet!!!!!

Áfonya, holnap is lesz teszt? :wink: :wink:

princess, jó hogy eltűntek a bacik, és negatív a teszt!!
Hajrá a spontán babáért!!!! A megint megjöttbe Beukának csak lombik jöhetett volna szóba a férje spemaeredménye miatt, aztán a lombik előtt az istennek nem akart neki megjönni..... :lol: :wink:

Erika, nagyon ügyi vagy a szurival!!! :shock:

Höjelentés:
Kép
pihi

Köszi mindenkinek a HCG tesztes infókat!!!
Princess,
örülök a jó eredményednek! Hőmérős ősbari vagyok ha kérdés van csak szólj!
Pihi,
ez ám a görbe!!! HÚ ekkora PÉt rég láttam! :P Szájban vagy hüvelyben méred?
Nem tesztelek egyelőre, elég volt. Ha kicsit nem olyan a csík már azon agyalok hogy miért nem erősödik, holott felesleges. Bár ha egy kicsit is "érzem" a méhem már félek hogy baj lesz. Szerintem a 12. hétig (mikor már szinte biztos hogy megmarad) idegkimerültséggel nínózva visznek a pszichiátriára. :D
Vendég

Pihi!

Ez a görbe eddig szupi.Az már bizti,hogy volt peteérésed!Már csak az kéne,hogy jó néhány hónapig így maradjon! :lol:

Lányok!

Gombák akkor már seholsincsenek?

Én ma már nem szedem a fogigátlót,végre 34 nap után.Már teljesen összezavarodott a szervezetem,cicijeim nagyon fájnak,híztam 3 kilót(nálam ez csoda).

Princess!
Én is használtam régen ov.tesztet,meg egy ideig mértem a hőmet.Egyetlen dolog volt csak rossz benne,hogy a szexuális életünk teljesen elment affelé,hogy ma kell,most haggyuk ki,most megint kell... :oops:

De mostmár minden számolgatás nélkül,minden babát akarok érzés nélkül helyreállt a dolog.

Végülis miért ne lehetne spontán nektek is.A 3 milliós eredmény már egész jó.Én nem is értem,hogy miért kell 20 millió.Akkor meg,hogy lehet spontán baba ott,ahol lombikra várnak a rossz eredmény miatt,amikor az ember nem számít rá,nem készül rá,nem stresszel.Szerintem inkább ebben van a titok nyitja,amikor nincs bizonyítási kényszer,akkor sokkal jobban teljesítenek a férfiak is.
Vendég

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Áfonya, teljesen megértelek. De tényleg ne idegeskedj, nem tesz jót a picinek. :wink: Remélem hamar eljutsz HCG-re.

A hőmet szájban mérem.

A szám körül viszont kijöttek gyulladt pattanások. Ez a clostitól lehet? Gyönyörűen szétnyomkodtam. :( :(

Nyulasz, remélem így marad.
Amit a programozott szexról írtál, egyetértek. Ezért is akarom megmondani a dokinak a következő clostis hónap után, hogy szeretnék inszemet. Nem tudom, hogy mit fog szólni, de elegem van abból, hogy két éve gyerekgyártunk. Mert hiába próbál az ember elvonatkoztatni, ez lehetetlen.
pihi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?