Új privát üzeneted érkezett!

Allegrob!
:lol: 35 :!: Akkor kijár a baba!
dezsina

Én egy nappal előbb születtem mint Dezsi! :wink:
Vendég

Kata!
Akkor mi is várjuk, hogy mi fog kederülni :lol: ! és mire vársz, hogy mi derüljön ki??? :?: :oops:
Neked is rossz volt a pajzsmirigyed? És miben nyilvánult meg?
dezsina

Bella!
SAJNÁLOM, de egy évvel később :lol: :lol: :lol: A napokat nem számoljuk :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsina!

Januárban leszek 42, igaz ennek a súlyát nem érzem (csak ha a babóról van szó).

Pajzsmirigy gondomat egy rutin vérvétel jelezte előszőr, ezt a háziorvos kérte 3 éve. Tünetek időszakosak. Valószínüleg stressz függő. Szapora szívverés, hírtelen fogyás, ideges feszültség, izzadás.
Neked hányadik beülti következik?

Nyulasz! Igen, ez egy nagy bölcsesség.

Bella!

Én apukám is a saját borával tartja karban magát. Fantasztikusan néz ki. 69 éves, de eszméletlen teherbírású, a fiúk (vők) kipurcannak mellette. Csak egészségtelen kajákat eszik. Hús-hússal disznóból, kolbi. töpörtyű, disznósaj. Reggel már szalonnás rántottával kezd. Folyton fenyegetjük, Ő pedig kinevet bennünket. Tökéletes a koleszterinja. Az anyukám viszont ugyanerre gyógyszert szed. Pedig! Csak fehér husok, azt sem sokat, semmi tojás, zyíros stb. A fene se érti ezt.
Lehet, hogy van igazság a sok mozgás+borocska párosításban.

Katica!

Tedd, amit drbácsi mond, és higgy, de nagyon!

Heni!

Köszi a jókívánságot, igyekszem utánad!

Kis*

Jó ötlet, én szívesen csorgatom a nyálam.
estike66

Kata! Kihez jársz? Tán még össze is találkozhatunk!

Allegro!

Nem fogunk unatkozni az ünnepek után sem! Még nagyon fiatal vagy!

Mindíg mondom, hogy nem szeretnék fiatal lenni, és ez igaz is. Csak néhány évvel és csak a baba miatt.
estike66

Még egyet elfelejtettem közölni :lol: :lol:

Az egyik ma kihullott hajszálam félig ősz :lol: :lol:
Pedig én még tényleg fiatal vagyok de ez annyira kápráztató :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Estike, Koncz-hoz járunk!

Dezsi, nálunk apagondok vannak!! És jövőhéten lesz spermavizsgálat is!!
Pajzsmirigy gondok, nem igazán tudok fogyni! ( bár most 3 kg lement rólam!)Ezen kivül semmi! Nekem alulmükszik! Amúgy én 25 vagyok.

Kép
kata05

Heni én is májusi vagyok :D :D :D vigyázz a lakókra!
Nekem néha fáj picit a pocóm vagyis ilyen folyamatos gyenge forróságos fájás,lehet azért mert hiperaktív állat vagyok és belefelejtkezek hogy kimélnem kéne magam,aztán lefekszek pihenni és elmúlik.
Nyulasz komoly a kép :D
Katica izgulok és szorítok,hogy minden rendben legyen!
Julika-uh Apuka köszi arik vagytok!vigyázzatok egymásra!! :D
Kiscsillag nekem 3.9 volt a ths senki nem foglalkozott vele csak én aztán elkeztem barnaalga tablettát szedni természetes jód van benne,ja meg az az éhgyomorinzulin is 17 volt azzal sem foglalkozott senki én meg azt mondtam sok spontán terhesség jön létre ílyen értékekkel nem is kell mindennen rágódni lehet ezektől a paráktól alakulnak ki a gátak és nem sikerülnek a lombikot mert tulparázni sem szabad,és most bebizonyosodott amit gondoltam :D úgy örülök annyira szerencsésnak érzem magam és érzem minden rendben lesz,holnap reggel csináltatok még egy hcg.t viccből hogy mennyit emelkedett :D

lanyané

Kis ha megnyugtat 25évesen a fodrász szólt rám lát olyan hajszálakat amik őszek lesznek pár hónapon belül(nagy spiller :D

lanyané

köszi Bellácska!

lanyané

Estike!
Na, akkor most Te vagy a soros! Sikerülni fog! Ez itt most a +30 felettiek hónapja lesz! Persze bevesszük a fiatalokat is :lol: :lol: :lol: És mivel Te leszel a rangidős, tessék pozitiv példát mutatni! Nagy klassz csaj vagy! És nem vagy koros a babához! Hajrá! Ha én is annyi lennék, mint Te, én is próbálkoznék, amig lehet!
a pajzsmirigyre visszatérve, akkor lehet nekem nincs ilyen problémám, azt hiszem. Ez megnyugtató...
dezsina

Hihi! Lanyané-nak új vonalzója van :lol: :lol: :lol:
dezsina

Enyém a laptető! :roll:

Kép
kata05

Már a kismamásat tervezgetem azt illik már kitenni? :oops: :lol: :D olyan szupi annyira kívánom mindannyiótoknak és nemrég még olyan álomnak ábrándnak tűnt és tessék :D

lanyané

Kata!
Te is bent vagy a 2008as januári baba csapatban! 25év az nagyon tuti! Szeretjük őket :lol: :lol: :lol:
A pajzsmirigyet, csak úgy lehet észrevenni, hogy orvossal?
Mennek a drukkok apának a számláláshoz! Reméljük jól teljesít!
dezsina

Csajok, Ti babásodtok januárba, én meg követlek Titeket február elején :wink:

Kép

csibe
csibe32

Lanyané!
igen :lol: klassz a vonalzó! :lol: És igenis már illik a babás vonalzó!
dezsina

Dezsi, nekünk egy is elég lenne! :( :oops:
Nekem a doki vette észre a pmirigyet, és innen következtettem a súlyomra!

Kép
kata05

Csibe!
A február eleje is babásodó hónap! :lol: Nem szóltak Neked :?: :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi,
na jó egye fene 1 év a Te javadra! :D
Vendég

Kata!
most annyira felizgatódtam erre a pajzsmirigy-dologra... Nekem szerintem sosem nézték, habár lehet, hogy a kezdet kezdetén igen, csak mivel nálunk senikinek semmi baja, ezért nem is figyeltem milyen vizsgálatok voltak!
Reméljük többen úszkálnak ott apánál :) :!: Drukkolok. Mikor lesz pontosan a számlálás?

Estike!
Nekem eddig 3 lombik volt, és most jön az első fagyis beülti.
dezsina

Dezsi, dec 5.!

Kép
kata05

Kata!

In is Koncz. Te egyenesen szemtelenül fiatal vagy! Minél fiatalabb valaki, annál nagyobb az esélye, úgy-e tudod?

Dezsina!

Már miért lenne pj. problémád, ez nem alap.
Köszi a dícséretet, és köszi, hogy rám osztottad a januári biztos kismami szerepét. Tettccciik! De! Ne hagyjatok magamra!

Igen, csibe, tapossuk az utat.
estike66

Kata!
Akkor az mindjárt itt van! :!: Táplálod apát valami vitaminokkal?
dezsina

Estike!
Azért gondolok mindenre, mert 5 éve próbálkozom. És keresem az okokat. Eddigi életemben 3 szor indult el terhesség, de mindegyik csak 5-6 hétig tartott :cry: Hát ezért kombinálok. Mert a doktorbácsi sem tud mit mondani...
dezsina

Hajrá január-februári kismamák!

Lanyané:
tényleg szerencsésnek érzheted magad, főleg elsőre sikerült
nekem is fájt a pocimmég két hete, néha úgy belenyilalt, de éreztem, hogy más minthe meg akarna jönni és akkor már biztos voltam benne, hogy sikerül
most már nem fáj a pocim, a melleim viszont feszülnek rendesen
meg fáradt vagyok és álmost egyfolytában
igenis tessék csinálni vonalzót

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
igyekszünk belehúzni! Talán a 2008as év szerencsésebb lesz számunkra, mint az előzőek!
dezsina

Dezsi, igen! E, C, cink, Maca!

Estike, jó h fiatal vagyok, csak annál nehezebb szembesülni a problémákkal! De már csak előre tekintek!!!

Kép
kata05

Dezsina:
ezt a Dezsinát szeretem olvasni, olyan jó, hogy ennyire lelkes vagy
hajrá

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Nem tudom mi ütött belém :? Reggel még máshogy volt. Azt hiszem nagyon feldobott, hogy ilyen sok kismami jelölt van jan-febr.-ra! :) Most nagyon-nagyon bizom a sikerben!

Kata!
Macat mi is szedtünk. Eleinte nem tudtunk aludni tőle én meg pörögtem...
dezsina

Dezsina!

Te Gynecac-koztál már?
estike66

Dezsi és megnézetted magad Leiden mutációra? Több ismerösöm járt úgy, mint Te, hogy több vetélése volt, és a sokadik vetélés után megnézték nekik ezt az alvadási próblémát, és kiderült, hogy ez van nekik, és azóta már spontán babásodtak. Nekem is nézték az első lombik elött.

Kép

csibe
csibe32

Dezsina:
nem baj, hogy beléd ütött, csak tartson minél tovább
egyébként a vitaminokra azt mondom, szerintem nem azon múlik
nálunk csak én szedtem egy doboz méhpempőt, ittam a fehérjeport, de már azt sem iszom
egyedül a centrum materna amit szedek folyamatosan a beülti előtt egy hónappal kezdtem
csak az én véleményem, hogy felesleges annyi pénzt kidobni mindenfélére (lehet, hogy most nem ért velem mindenki egyet)

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lanyané,
Rossz a vonalzód nem két hetes terhes vagy hanem már 4.Úgy kell számolni hogy punkció-14 nap és akkor az lesz a mensi első napja.
Vendég

Estike!
igen, de nem használt... igaz akkoriban nem a babásodás miatt csináltam, hanem állandó nőgyogyis problémáim voltak. De nem attól múlt el.

Csibe!
Emlékszem, hogy említetted, elsikkatdtam felette :oops: A doktorbácsival azt beszéltük, hogy a fagyis végeredményétől függően beszélünk a továbbiakról. Na, akkor feldobom ezt is! köszi, hogy újra szóltál! :) :!:
dezsina

Heni, nálunk kell h higgyünk vmiben -és ez a vitamin-, mert összeomlottunk volna!!!

Kép
kata05

Heni, milyen fehérjeport ittál? Amúgy egy fiatal biológusnő a BMC-be azt mondta egy fiatal párnak, hogy semmi értelme a sok vitaminnak, ezt megcáfolta Kanyóék: Ők előírnak férfiak részére vitamin kúrát.

Kép

csibe
csibe32

Kata:
rendben van nem is azért írtam :wink:
én azt is megértem, ha valaki ebben hisz

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lanyané: nekem ez sajna visszatérő problémám volt, s amikor azon év márciusától rámtörtek a jellemző panaszaim, úgymint heves szívdobogásérzés, meg mintha megállna a szíved majd egy nagy ütéssel hamar bepótolja /mindez fekve, nyugalomban/ akkor már tudtam, megint baj van vele.. Így nem is volt kétséges, hogy megnézték, mert akkor mondtam is a HO-nak, hogy babásodnék, ha tudnék.. :D

Hajrá új vonalzó, ahogy Panda leírta :wink: Lássuk!

Kép
kis-csillag
Tököl

Vitamin: sosem szerettem ezeket a gebulákat.. Míg vártunk a nagy hírre és a folsavat szedtem egyedül.. Meg talán a magneb6-ot, de elevitet csak utána.. jah meg calcium-C sandoz mert annyira dáthás voltam :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Csibe:
én gyúrós boltban vettem, csak vitamin van benne, az szója fehérje

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kata!
mellettem feküdt a 3. lombiknál egy csajszi, akinek a párjánál olyan gondok voltak, hogy csak hereszövetből tudtak venni katonákat! És elsőre sikerült nekik! Sajnos azt nem tudom, hogy a tesó sikerült-e nekik... De a lefagyasztott spermából lettek megtermékenyítve a leszívott petesejtek! Szóval, csak azt akarom mondani, hogy nem szabad elkeseredni, mert sikerülni fog! Nektek is! És csak szedjétek a vitamint és higgyetek benne! amiben hiszünk, annak sikerülnie kell!
dezsina

remélem most nem bántottam meg senkit, nem volt szándékomban
mindenki úgy csinálja, ahogy ő jónak látja
bocsánat, ha esetleg ezzel megbántottam valakit

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni, sztem senkit nem bántottál meg! Engem biztos h nem!! :wink: :wink:

Kép
kata05

Heni!
Dehogy bántottál meg! Senkit sem! Nem kell szabadkoznod! Már én sem vagyok olyan lelkes a gyogyiszedésekben, a teákat sem iszom. Szerintem sem ezen múlik, de jó hinni benne.... És aki hinni tud benne, hogy segít, akkor szedni kell. Majd én is fogom szedni, amikor a beköszönt a január. Biztos minden félét :twisted:
dezsina

Csajok!!!!!
RÉGI FELHASZNÁLÓ LETTEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dezsina

:D

lanyané

Heni de kis kis Ari vagy :D én nagy fogyasztó voltam és nem sértődök mindenki máskép csinálja de célunk egy és mindenki eléri! :D
Dezsi gratula :D

lanyané

Lanyané!
Ez már igen! :lol: :lol: :lol:
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?