Új privát üzeneted érkezett!

Annácska
Igen, erről van szó, ráadásul mint ti is, mi is nyögjük a lakáshitelt... Sosem lesz könnyebb a dolgunk Kép
Azért még boldogok vagyunk, és lesz babánk, igaz? Kép
Apropó: hogy álltok az új lakással? Kép Jól érzitek magatokat benne? Szomszédok? Dobozok vannak még? Kép

Tündi
Vendég

Unique!Timika!Kép

Köszönöm a poci dicséretet!Kép
Aranyosak vagytok mindannyian!
Én ais annyira szívesen olvastam annak idején Babus írásait mikor várta KristófotKép

Stella!Kép

Te is pécsi vagy és Tünde is?
De jóKép
Igen, lehet, hogy talizunk majdKép

Mea
mea

Lamika!Tündi!Kép

Nektek is köszi poci dicséretet!Kép

Stella!Tündi!Kép

Mivel párom haverja is jön velünk, lehet, hogy megkérem őket mikor horgásznak h vigyenek Pécsre addigKép
Majd adjatok mobilszámot és akkor egyeztetünkKép
Ez jún. első hétvégéje lesz.
bbb@vipmail.hu-ra írjátok meg, ha gondoljátokKép

További szép napot mindenkinek!!!
És kitartás, hamarosan Ti is ilyen pocit növesztgettekKép

Még egy cuki kép:

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Névnaposoknak nagyon boldogat! És még sokat!
Drukkolok, hogy a következő alkalommal már a csemetétek is köszöntsön!

Annácska!
Szép leányzó!

EzVicc!
Nyugi! A szüléssel tényleg rögvest lejön kb 10kg! Ehhez képest a hét kiló semmi, és valószínűleg jó része víz, ami szintén nem marad rajtad!
Nyugi!

Nos.
Tegnapelőtt du hosszú idő után éreztem a fészkeimet! Aznap reggel a hőm is magas volt. 36,2-ről 36,6. Páfrányom is volt teganp, ez is az első, még sosem láttam mit tud a nyálam!
Tegnap este, úgy döntöttünk, várjon a nyavaja szeptemberig! (ezt meg is erősítettük Kép)

Szóval szeretnék én is táblásodni, ha lehet!
Igaz adatokkal nem nagyon tudok szolgálni, mert fogalmam sincs hányadik napon tartok a mennyiből, de 28 éves vagyok, budapesti és tegnaptól megkezdtük a család negyedik tagjának létrehozását!
Mint már írtam, van egy 10,5 hónapos babám Olivér!

Még egy apró öröm, már nincs teljesen kizárva egy lehetséges harmadik sem Kép! Bár ez erősen függ a körülményektől, és a fenti cikk nem segít nekem ebben.

Sziasztok! Zebrákra fel!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!
A tüszőrepivel kapcsolatban: Hát az addig rendben van.hogy akciózzunk,csak az a bökkenő,hogy hogy lesz jó,ha még simán ülve is érzem..vagy akkorra elmúlik? Na megyek megnyalom a PG-t.mindjárt lmondom mi lett
zita
ebba

Mea
Jó ötlet, hogy horgászás helyett velünk dumcsizol majd Kép Megírom a számom, később meg egyeztetünk, oké? Kép Addig is szép gömbölyödést Kép

Eszti
Hát akkor sok sikert az akciózásokhoz! Kép Beírtalak a táblába, de csak alulra tettelek, amig nem tudod biztosan, hogy hányadik napon vagy a mennyiből Kép Nem baj? Amint megírod, javítalak, és a "helyedre" teszlek Kép

Tündi
Vendég

Tündi!
Egy héttel utánatok volt a mi esküvőnk!!!De jó volt!
még mindig várok a nyalás eredményére
ebba

Csajok, az elobb beszeltem a ket tanar kozul az egyikkel. Hat csak holnap reggelre tudott idoontot adni. Azt hittem lefordulok a szekrol. Nem szamitottam ra. De vagy holnap megyek, vagy majus 27.en, de az mar tul keso, meg megszulnek. Jaj, tiszta ideg vagyok. A masik tantargybol ugy nez ki hetfon megyek. Itthon senkinek sem szoltam, csak az Attinak. Remelem sikerulni fog. Sokat tanultam, de kavarog most minden a fejemben.

Kerlek reggel drukkoljatok 8.30-10.00ig inkabb 11ig Kép Ugy felek. Mondjuk nincs mit vesztenem, legfeljebb bemegyek majus 27.en is, de akkor is, szerintem nincs olyan ember, aki ne izgulna vizsga elott.

Nicol!
Most ugy irigyellek, hogy neked nincs mar vizsgad Kép

Koszi a megnyugtatast a kilok miatt. A het kilo nem sok, csak a 95kg az igen, mert annyi vagyok most, es meg a 180cm magassag sem vigasztal. Az a sok hulye hormon bigyo elotte, az tett be Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Na lányok!
Először is azt szeretném mondani,hogy tiszta páfrány az egész szerkezet!!!! Akkor ma nem is menjek futni? Annyira szeretnék menni!

Ezvicc!
Nagyon fogok neked szorítani! Miből mész?
Nekem 26 évesen ez az első év 20 éve,hogy nem kell tanulnom! Egy kicsit furi is,de már gondolkozom,hogy mit is kellene elkezdeni jövőreKép A párom persze nagyon örülKép
Úgy szeretnék valami különlegeset estére,csak ne fájna a hasam oldalt!
ebba

Zita
Ma nem futunk, ma szexelünk Kép Oké? Kép Képzeld, ha most elmész futni, és nem jön össze a hónapban, menzidkor biztos eszedbe jutna, hoyg mért mentem futni jó kis akciózás helyett? Akkor talán sikerült volna KépKépKép Kíméld meg magad ettől, különben is hogy vetekedhet egy akciózás a futással? Kép Én, "nagy sportember", nem értem Kép
Nem raksz egy esküvői képet a profilodba? Olyan kíváncsi vagyok, és imádom az esküvői képeket Kép

Judit
Nagyon drukkolok neked holnap reggelre!!! De ne idegeskedj, oké? Tudom hogy izgulsz, de már annyit tanultál, megtettél mindent! Tessék rendesen pihenni éjszaka, hogy frissebb legyél holnap!
Tudom én hogy mért aggódsz a kilóid miatt, de a terhességed előtti állapoton sajnos most nem tudsz változtatni. Örülj, hoyg a kis Attinak a sok viszontagság ellenére semmi baja, jól van, csodálatosan fejlődik, és a mamáját így is imádni fogja ha kibújik, mert egy kedves, szeretetreméltó teremtés Kép És ha már majd lehet fogyózni, biztos vagyok benne, hoyg megteszel mindent a jobb közérzetedért, de addig mi így is szeretünk Kép Számít még valami? Kép

Bocsika, szómenésem van ma Kép Úgyhogy lassan készülődök hazafelé Kép

Puszi mindenkinek Kép

Tündi
Vendég

Tundi!
Edes vagy, nagyon koszonom! Jol esnek a szavaid. Pici korom ota mindig az volt az almom, hogy szep kismama legyek, es a gyerekem ne csak mondjukbol, de tenyleg ugy is lasson. Ez tenyleg gyerekkorom ota bennem van Kép Nem tudom miert. Regen az volt a problema, hogy tul sovany voltam. Aztan 18korul atlendultem a lo masik oldalara. Nem is gondolnatok, de szinte korosan sovany voltam. Na mindegy, remelem a fiam tenyleg szepnek lat majd Kép

Ebba, Tundi es mindenki aki mar csak reggel olvas!
Koszi a drukkot, sokat segit! Barcsak tul lennenk mar rajta. Kulonben operaciokutatas lesz, no nem kell megijedni, nem fogok operalni Kép

Ebba!
Teged meg szerintem nem ismerlek, Judit vagyok. Nem orulok, hogy itt talalkoztunk, nem jo jel. Nem latlak a tablazatban, remelem azert mert van babad, es csak ugy hobbibol irogatsz ide!!!!!!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Tündi!

Köszi! Remélem nemsokára jóóóóóóóóóól helyreraksz!

Judit!
Jó vizsgázást!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

<font color="0000ff"> Lányok! Timik, Mónik, Születésnaposok!

Nem tudom, kiről feledkeztem el mostanában, ezért MINDENKINEK, aki a napokban ünnepelte névnapját és szülinapját: A JÓISTEN ÉLTESSE ÉS TELJESÍTSE A LEGNAGYOBB KÍVÁNSÁGÁT VAGY HA MÁR TELJESÍTETTE, MINDEN JÓT NEKI!</font>

Stellácska!
Nagyon izgi dolgok történnek Veled! Milyen jó lenne, ha spontán....

Babus!
Úgy emlékszem, Te vagy a Főboszink... Nem tudnál már valamit jósolni erre a hónapra? Olyan üres ez a tábli... Lassan megszülnek babásaink is, hol az utánpótlás?

Annácska!
Milyen szép kislányod van! Kár, hogy fiatalka KépKép. Bár, ha szereti az érettebb férfiakat KépKépKép...

Velünk továbbra sem történik semmi, a párom nem ment vizsgálatra, én továbbra is folyamatosan viszketek, de most már egyre valószínűbb, hogy ételek okozzák.

Puszi Kriszta

mohácska

Sziasztok csajok!

Stella!

Ezek nagyon szupi hírek!!!!!!Kép

Tündi!

Hogy vagy ,lesz tesztelés?

Mindenkinek megy a drukk,sziasztok!
berni611

De jó,írtam egy csomót és elszállt!
Na próba
ebba

Tündi!
Szerettem volna fölrakni egy szépséges képet,de azt mondta a rendszer.hogy túl nagy a méret. Nem tud v.ki segíteni???
ja,és még azt szerettem volna megkérdezni,hogy holnap rendel a dokim,mondjam neki,hogy ma volt a tüszőrepim?????
Erre a kérdésre feltétlenül válaszolj légyszike!!

Ezvicc!
Azért nem ismerhetsz,mert 3 hónapja próbálkozunk,és csak olvasni szoktalak titeket eddig,de majd most!! Majd jól kiokosítotok!
Jaj megyek,itt az uram!!
zita
ebba

Kifelejtettem:

Judit!
Nagyon-nagy-nagy-nagy vödörrel a vizsgáidhoz!

Ákos és Levi!
Bírjátok még egy ici-picit, úgy 6 hétig, Anyuci pocijában! Hiszen olyan jó odabent! Ennél közelebb nem lehettek anyucihoz, mint ott bent! Ne siessetek!

Kriszta

mohácska

Ezvicc Kép
Drukkolok neked. Ilyen szörnyűségből én is vizsgáztam.

Lányok
A pasiknak tényleg idő kell. Nemrég hívott fel a férjem, hogy elújságolja milyen infókat szerzett ami elősegíti a babásodást. Kép Bezzeg amikor én dugtam ezeket az orra alá, akkor legyintett rá. Úgy látszik, most már ő is úgy gondolja nem megy ez olyan simán. Kép Most biztat a hőmérőzésre is. Olyan édi. Kép

Pécsiek!
Mi is megyünk Pécsre egy kicsit pihizni. Most felfedezzük a városotok minden zegét-zugát.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Judit!
Nagyon drukkolok holnapra! Meglátod túlleszel rajta te is hamarosan és utána teljes nyugalommal csak a pici Attival kell törödnöd. Sokkal jobb érzés lesz! Kép

Nicol

Kép
nicol

MEA!!!

ÍRTAM E-MAILT!!!Kép

Többre sajna nincs időm, bocsi, majd holnap olvasgatok és írogatokKép

Babus

Kép
babus2005

--------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:34-kor.
seszi

Csajok koszi a drukkot! Most fejeztem be, total kivagyok mar Kép Bar mar holnap este lenne.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

JuditKép
Szorítok nagyon! Én nagyon szerettem az op.kut-ot, de már semmire nem emlékszem Kép!

SesziKép
Üdv itt nálunk!
Mi 8 hónap után mentünk meddőségi szakemberhez! Persze neki egy évet mondtunk! És kiderült, hogy naon jól tettük!
azóta én mindenkinek azt javaslom, hogy ha úgy érzi, irány a doki minél előbb, mert lehet, hogy hiába próbálkoznak!
De ez rátok van bízva.
Lehet, hogy csak egy ici-pici rásegítés kell!
Drukkolok és írd meg hogy döntöttél!

MeaKép
Mindjárt írok én is mailt!

MajcsiKép
Ti mikor jöttök Pécs felé? Milyen népszerű hely lettünk!!

TündiKép
Hogy áll a hőd? Remélem a fejed csak a tegnapi hülye idő miatt fájdogált!

Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Kép
Judit Kép
Drukkolok nagyon-nagyon a vizsgádhoz Kép

Kriszta Kép
Az én párom is idősebb nálam, szerintem ez nem akadály Kép

Üdv az újaknak Kép

Zita Kép
A kép méretét valamilyen foto progival tudod csökkenteni. Photo Rditorral a Image menüpontban a Resize almenüben állítom be a kép méretét.
Sok sikert.

Tündi Kép
Még mindig dobozhegyek között élünk Kép A lányom épp ma reggel mondta, hogy nekem milyen jó, hogy nem kell dobozok között aludnom. Főleg az ő szobájában van lerakva a sok doboz.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztoook!

Engedélyeztem magamnak pár percet a munkahegyek mellett és jöttem hozzátokKép Régen jártam már itt, de azért képben vagyok. Hála Tündinek!Kép

Nálunk még mindig semmi változás. Illetve annyi, hogy 8 hónap után most először jött meg a menzim bogyók nélkül. Ennyire még sosem örültem nekiKép Tegnap voltam dokinál, kaptam újabb adag clostyt. Szorgalmasan akciózunk és várjuk a csodátKép

Annácska
Miért éltek dobozokból?Kép Költöztetek?

Stella
Hogy vagy?

Ezvicc
Szorítok Neked én is a vizsgához!!! Biztos sikerülni fog!

Kép
Kép
tacsifül

Sziasztok!

Zita
Miért lenne fontos a dokidnak tudnia hogy mikor van/votl a tüszőrepid? Szerintem ne mondd neki, mert biztosan nem lehet ezt tudni, csak UH-val.
Küldd el nekem a képet e-mailben, és visszaküldöm neked a megfelelő méretben!

Stella
Köszi, a hőm még ma is fenn van, a fejem egy hangyányit jobban fájdogál Kép Bár kegyetlenül felhúztak ma reggel a bankban, emiatt későn is értem be és most szétvet az ideg. Igyekszem megnyugodni,hátha emiatt is fáj a fejem. Holnap a kritikus: szombat 30. cn, ennél rosszabb ómen nekem nem is kell Kép
Tegnap este apával közösen megállapítottuk, hogy a bal cicim brutálisan nagyobb mint a jobb Kép Eddig is nagyobb volt, de most meg még nagyobb, pedig nem híztam Kép Na ez nem jel!!!!!!!! KépKépKép

Berni Kép
Tesztelés? Háááááát... nem akarok ezen agyalni egyenlőre. Az biztos hogy keddnél előbb nem. A többit majd meglátjuk, ha kapok egyáltalán esélyt a tesztelésre...
Veled mizujs? HOgy vagy?

Majcsi
Mikor jöttök Pécsre? Netán akkor amikor Meáék? Rendezhetnénk egy mini-topik talit Kép

Judit
Drukk nagyon! Hiába mondtam hogy tessék pihenni rendesen az éjszaka? Kép

Seszi
Üdvözöllek köztünk! Kép
Ahogy Stella írta, ha úgy érzed, szükséges, akkor vagy jelentkezz be valamelyik meddőségi centrumba, Pesten van több is, vagy menj el a nőgyógyászodhoz. Eddig nem volt semmi vizsgálatotok? Hőmérőzöl, vagy figyeled valahogy a tüszőrepid?

Annácska Kép
Kellemes kidobozolást, olyan szupi dolog belakni a kislakást Kép

Tündi Kép
Vendég

Szia Vali Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép
Igen, egy hete költöztünk saját lakásba.
Annyira drukkolok nektek, hogy sikerüljön a pocakosodás Kép
Most itthon vagytok?

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziaaa Vaaaaliii! Kép
Bocsi, azt elfelejtettem mondani, hoyg Annácskáék költöztek, mindig csak a ciklusokra koncentrálok KépKép De azért a többiekkel képben vagy Kép

Dobok egy táblát gyorsan Kép

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Annácska
Igen, most itthon vagyunk. Májusban elég sok egyházi ünnep van odakint azon a vidéken ahol mi vagyunk, és ezek egyben munkaszüneti napok isKép Így most többször jövünk haza. Kicsit fárasztó a sok utazás, de húz a hazaKépKép
Gratulálok az új lakáshoz! Helyileg hol laktok? Az előbb néztem vissza egy kicsit az írásokat és láttam egy képet a kislányodról. Nagyon aranyos! Népi táncra jár?

Tündi
Nem gond!Kép És köszönöm, hogy mindig tájékoztatsz a fejleményekről! Így legalább nem szakadok el tőletek teljesen. Min húztad fel magad a bankban?

Kép
Kép
tacsifül

ValiKép
Örülök, hogy jelentkeztél!
Tündi nagyon jól tudósított minket is rólad!
Kellemes akciózást!
Köszi, én jól vagyok! Hétvégén spontán babát próbálunk majd gyártani. Pont az 1 éves házassági évfordulónkon. Vicces lenne, ha összejönneKép!

AnnácskaKép
Nektek aztán jó hétvégétek lesz! Jó dobozolást!
Lassan mi is kezdjük, csa mi majd bedobozolunk, mert ki akarom festeni a lakást szép szívesre!
Olyan régen tervezem és most talán sikerül is megcsinálni, még a lombik elött!

TündiKép
Drukkolok nagyon, hogy végre felhasználhatsd a tesztedet!
Ha fáj a fejed vegyél be egy Aspirint! Ha van baba, az nem árt neki!
Hajrá!

Lamika????????
Hogy vagy?
Ez most már nagyon izgalmas!

JuditKép
Még mindig szorítok!
Stella

Kép
stella9

Vali
Hát azon, hogy automatából akartam kivenni a fizetésemet, de az a galád nem működött. Bent a bankfiókban azt mondták, nincs meg a kapcsolat a központtal, várjak kicsit. 10 perc elteltével közlik, hogy még mindig nem jó és nem tudják meddig kell várnom. Na mondom akkor veszek ki pénzt bent. Igen ám, csak az a bosszantó, hogy havi 2 ATM pénzfelvét ingyenes lenne, bent meg levonják a kezelési költséget keményen, még ebben az esetben is! Hát könyörgöm, én nem tehetek róla hogy nem jó az ATM Kép Aszonta a csajszi, írjak levelet a központnak, és akár hetek, hónapok is lehetnek mire elbírálják és jóváírják a szaros 400 ft-omat Kép Nem nagy pénz, de nem az első eset. Ezen kívül bosszant hogy 5 perc helyett fél órát töltöttem a bankban, és fél 9 után elég nehézkesen közlekednek a buszok a melóhelyem felé.... Ezért értem be 1/4 10-kor, és nem is tudok időben emiatt hazamenni.... Na mindegy, már lenyugodtam, pénz megvan ez a lényeg Kép

Tündi
Vendég

Stella Kép
És milyen alapszíneken lesznek a szivecskék? KépKépKép (ne haragudj!!!!) Kép
Aspirin oké, ha holnap is ez a helyzet, akkor veszek a gyógyszertárban, és nem kínlódok tovább. Köszi!

Tündi
Vendég

Stella
Megtudnád nekem mondani hogy a lombik mennyi kimaradást igényel a munkábol?
mili

SziasztokKép

Judit
Drukk a vizsgádhoz! Operáció kutatást olyan nagyon én anno nem szerettem

Seszi
Üdv ittKép

Tündi
Ez az automatás dolog tényleg nagyon-nagyon bosszantóKép Szorítok neked a nem megjövetelhezKépKép

Kriszta
Nálunk is a párom idősebb (bár mondjuk nem olyan sokkal), amikor én járni tanultam ő már írni is tudottKépKépKép

Stella
Hú 1 éves házassági évfordulón akciózni, ez tuti be fog jönni... Képzeld nekünk is most volt (április 17-én) az egy éves házassági évfordulónk és a hőm szerint másnap volt tüszőrepim (ha igazKép) és holnap meg tesztelek és remélem 2 csíkom lesz. Amúgy a hőm még mindig 37,1 és remélem így is marad kb. 9 hónapigKép
jaj-jaj megint nagyon beleélem magam, de hát én hiszek benneKép

Lami

Kép
Kép
lamika

Stella Kép
Bizony ez a hétvége a kidobozolásról fog szólni. A festés még rám is vár, de azt most átcsúsztattam nyárra. Akkor majd újra dobozolhatok Kép

Vali Kép
Nem irigyellek az ingázás miatt Kép
Köszi a gratulálást. Nagy lépés volt ez most, de már nagyon kellett. Újpalotára költöztünk egy négy szintes panelház harmadik emeletére és nincs lift Kép Babakocsival majd jó móka lesz. Azért majd csak kibírjuk. Annamarinak nagyon tetszik az új lakás és ez a lényeg.
Jár néptáncra is, de ez a kép az anyáknapi műsoron készült.

Annácska

annácska

MiliKép
Egyéntől függ, hogy mennyi ideig maradsz otthon.
Feltétlenül kell 1 nap a punkcióra és 1 nap a transzferre.
Az én dokim szerint a transzfert követő naptól normális életet lehet élni, de kíméletesen.
Én otthon szoktam maradni a belültetés után két hétig. Jobban tudok pihenni és akkor és azt csinálok, ami jól esik.
Nálunk a zárójelentésre ráírják, hogy javasolt 2 hétig a betegállományba vétel és ez alapján a háziorvos ki tud írni táppénzre!
Egyébként pont most van egy olyan törvényjavaslat a Tisztelt Ház előtt, ami védi a lombikosokat.
Eszerint nem lehet elbocsátani senkit a kezelés ideje alatt és a munkáltató köteles elengedni a nőt és a férfit is. Persze ez fizetés nélküli szabinak számítana.
Ha van kérdésed szívesen válaszolok!
Hova jártok? Sajánlom, hogy nem sikerült az inszemed. Ez hányadik volt? Remélem nem lesz szükség a lombikra!

LamikaKép
Nagyon bíztatóan hangzik!
Szurkolok nagyon!

TündiKép
Hogy-hogy milyen alapszín? Hát rózsaszín, minden árnyalatban KépKépKépKép!

JuditKép
Hogy sikerült a vizsga?
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Tündi!
A fejfájás akármennyire is rossz, lehet a pocak oka! Fokozódik a vér mennyisége, és ehhez bizony hozzá kell szoknia a testednek! Drukkolok, hogy manó legyen az oka!
Aszpirint tényleg lehet szedni, de azért óvatosan! Higítja a vért, ha valaki várandósan hosszabb repülőútra készül, akkor ezt szedetik vele előtte 3 napig a trombózisveszély elkerülése miatt.
Vigyázz magadra!
Ja és az orrfolyás is lehet babjel, viszont akkor érdemes fül-orr-gégészhez menni, mert polip jószág is könnyebben lesz, ha pocak van!(sajnos)

Annácska!
Jó dobozolást!

EzVicc!
Na? Opkut vizsga mindig felejthetetlen élmény!

Seszi!
Szia!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Stella!

Most olvastam valahol, hogy azt vizsgálják, hogy a spermafolyadéknak mi a szerepe a megfogant petesejt megtapadásában.
Nektek mondott valamit erről a dokitok?

Szia

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi30!
Elküldtem a fényképet,nagyon rendi vagy,hogy lekicsinyíted nekem!

Ezvicc!
Na túl vagy rajta?
lÁNYOK!
Úgy látom, sokan vagyunk friss házasok! Kép
Mostanában nekünk is a költözés körül forog minden,csak mi épp a fal glettelés és csiszolásnál járunk. Kaptam is egy kis szilikózis félét! Kép Jó.mert tanító vagyok,és a gyerekek sajnálnak és csendesek!! Kép
zita
ebba

Megjottunk!
Egesz jo lett, en megadnam ra az 5-t. Nagyon sokat tanultam ra, es jo peldakat kaptam. Iszonyat almos vagyok, ugyhogy megyek, es lefekszem aludni. Hetfon lesz a masodik resze a szigorlatnak, informatika Kép

Mindenkinek koszi a drukkot, nagyon segitett, KOSZONOM!

Ha felkeltem visszaolvasok majd. Mindenkinek puszi, es megegyszer koszi!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit
Hát akkor a maihoz gratulálok, a hétfőihez meg nagyon szorítok! Remélem, most már tényleg pihensz egy kicsit! Kép

Zita
Oké, hétfőn meg is csinálom a képet Kép További jó lakásfelújítást Kép

Eszti
Nekem 2 dologtól szokott fájni a fejem: front és menzi Kép És valami véletlen folytán mindig egyszerre van a kettő Kép Hogy ki ne találjam, mitől lehet Kép De most délután elmúlott magától, úgyhogy reménykedem, hogy nem a menzi miatt volt ilyen kitartó Kép

Lamika
Hát nem is tudom mit kívánjak neked a holnap reggelhez Kép Azon túl, hogy sok sikert, és nagyon-nagyon szorítok neked, remélem, hogy az egyik zebra, akit megálmodtam a táblába, a TIÉD volt Kép
Jól hangzik az a házassági évfordulós akciózás, azért bízom benne, hoyg nekünk nem kell még várni 2 hónapot Kép

Megyek haza lassan lányok! Köszönöm szépen a drukkokat!
Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, vigyázzatok magatokra, akciózzon akinek kell, pihenjen akinek kell, hétfőn találkozunk... ha a babanet is úgy akarja Kép Puszi nektek!

Tündi
Vendég

---------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:34-kor.
seszi

Stella

Koszonom a válaszodat, reméltem hogy írsz mert tudom hogy te is már túl vagy 1-2 dolgon.
Nekunk a férjem spermái miatt az ICSI-t ajánlották. De kozben spontán teherbe estem de elvetéltem. Ezért gondoltuk hogy eloszor inszemezunk. Tegnap tudtam meg hogy a 2. inszem is sikertelen volt és a dokival megbeszéltuk hogy ugyanolyan stimu mellett mint inszemnél IVF-t csinálunk. Erre nem kell honapokat várni mint az ICSI-re. Ugyhogy az IVF még májusban meglesz ha minden rendben lesz.
mili

Na most jöttem meg a dokitól(akkor szoktam hozzá járni,mikor ügyiben van). Jól migepiszkált,citológiát vett,volt cicivizit,és ennyi. Azt mondta,nem kell semmi,csak szedjem a magzatvédő vitamint,mondtam neki,hogy én aktivalt szedek,amiben szintén van folsav,mire ő:jó az is. Hát ő a dokiKép
És már legközelebb akkor akar látni,mikor sokat késik!!!Kép
Na ezt sürgősen le kellett írnom,hogy megvitassuk!!
zita
ebba

Remelem hetfon lesz zebrasunk!!!!!

Babus!
Olyan reg beszeltunk Kép Kristof nagyon sokat valtozott! Mar meg sem ismerem. Nagyon fius! Egyre jobban hasonlit ratok! Ahogy kozeledik a szules napja, egyre tobbszor jut eszembe, amiket a korhazban mondtal, hogy nem szamitottal ilyen fajdalomra, stb Nekem mar volt egy joslofajas felem. Egyik este, ugy fajt a hasam, gorcsolt, a derekam fajt nagyon, es ment a hasam. Nagyon meg voltam ijedve. Sokaig nem birtam volna elviselni.

Megvan a vizsga eredmenye: 100pontbol, 100pontos lett. Megdicsert nagyon a tanar, hogy ritka szep dolgozat. Igy a hetfoit pentekre halasztottam, mert abbol is jo jegyet szeretnek, csak azert mert2,3 szigorlataim vannak. Ma meg holnap pihenek. Ramfer mar.

Ebba!
Mikor volt az eskuvotok? Nagyon szep menyasszony voltal! Van albumod?

Stella, Tundi!
Ugy nez ki 28-29 megyunk Pecsre, de nem leszunk sokaig szombaton megyunk, vasarnap jovunk. Meg nem tuti. Meg akarom dumalni az Attival, hogy menjunk csutortok delutan. Akkor szerintem tudunk talalkozni.

Na megyek pihizni. Ennyi tanulas utan nagyon jo erzes.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit!
Gratulálok!!! Nagyon ügyi vagy. Kép Pihenj jól.

Nicol

Kép
nicol

Judit, én is szívből gratulálok a szuper eredményhez! De mostmár tessék pihenni! Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Lanyok nagyon szepen koszonom! Nagyon jol esik a pihenes! A kis Attinak is Kép

Szeretnek szombaton kimenni a borzere. Tudja valaki, hogy mennyi a belepo ara? Vannak bababoltok is kint szerintetek?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judit, nekem van egy egy főre szóló ingyenes belépőm a börzére, ha az e-mail címemre (timeakovari@axelero.hu) megírod a címed, szívesen elküldöm neked.

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?