Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi, szia :lol: Akkor gruppenhasmenés volt, mert én sem sokat aludtam miatta az éjjel :? Este benyomtam egy nagy adag eperturmixot, friss eperből tejjel :?

Csipcsab jól van, a héten voltak dokinál és már befordult Flóra :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vicky :D

Lassan haladok, de nem hajt a tatár, ráérek. Majd lefotózom őket, ha itthon lesz a gép, s felrakom. Igaz az egyiket már nem tudom, mert a hugomnak csináltam. :D

Krisz :D

Gratula a motorhoz, s balesetmentes kirándulásokat. :D

Zsófi :D

Vidd magaddal a könyvet addig is. :D

Megyek lepihenek, ma sétáltam sokat, mert gyereknapoztunk. :D

Jók legyetek.Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Sziasztok csajszik! :D

Jól eltűntem én is a hétvégére. :oops: Péntek este mentünk unokaöcsit látogatni, meg keresztlányt dögönyözni, aztán meg ismerősék kocsmájában segédkeztünk. Jó későn értünk haza.
A tegnapi esküvő nagyon szuper volt, tök sokat táncoltunk, ittunk, :oops: , nagyon jó volt a hangulat! 8) :lol:

Vicky :D Ja, bocsi, akkor lehet kevertelek Littikével, asszem ők sem házasok. :roll: Hogy megy az idő, már 8. hét! :wink:

Zsu :D Merre gyereknapoztatok? :wink: Küldöm a babatapikat! :wink:

Kukac :D Még 5 vizsga? :shock: Jaj. Így van, vidd magaddal könyvet holnap, drukk a szurihoz! Látod, telik az idő! :D

Susy :D A köv ciklusban lesz az inszem. Persze a mostani ciklust sem hagytuk mellettünk elszaladni. Jól kipókhálóztunk odabent! :oops: 8) :lol: :lol: :lol: Gratula a 10. héthez! :wink:

Vicuska :D Hogy telt a szabad hétvége? :wink:

Krisz :D Gratula a motorhoz, dobjál róla fotót! :D :wink:

Én asszem túl vagyok pén. :D Az elmúlt két napban már magas volt a hőm, de hülye időben feküdtem és keltem, így nem nagyon mérvadó. Majd holnaptól visszaállok a rendes mérésre.

Jó éjt mindenkinek! :D
Puszika
fenci

Vicky :D Nagyon köszönöm az emailt, szuperek a kérdések! :D 8) :wink:
fenci

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, és már megyek is aludni!
Hosszú volt ez a hétvége. De szupi jó is. :D

Susy, Vicuska! Én is hallottam már ezeket a szörnyűségeket a chlamydiáról. Többek között még vetélést ill. koraszülést is okoz, de ritkán jönnek rá erre a diagmózisra. :(
Most találtam egy oldalt, ahol házilag végezhető tesztről írnak.

http://www.sumatest.hu/

Jó éjszakát mindenkinek!
kolibri28

Sziasztok!

Fenci :D

Itt a városban néztünk szét. De nem volt nagy szám. :(

kobzoszsu

Jó reggelt! :lol:

Kép

Krisz!
én is kivi vagyok a motorra, dobj egy képet lécci 8)
anyukádnak mielőbbi felépülést :)

Zsu!
lassan megkeresheted azokat a teszteket 8)

Vicky!
mikor mész ujra dokihoz?remélem kismamiként nem motorozol? :roll:

Kukac!
Tapolcán adják be a szurit? :shock:
ügyesen a vizsgákkal :lol:

Fenci!
az a lényeg, hogy nincs több pókháló :oops: :wink:

mi csomót kertészkedtünk a hétvégén, meg voltunk Csákváron sörsátoros bulin(Somló Tamás és Neoton), tegnap meg faházat festettem, meg anyóséknákl voltunk ebéden 8)
Vendég

jó reggelt 8)

A héten sűrűbben leszek, 1 hét pihit engedélyeztem magunknak 8) aztán majd meglátjuk :wink:

Vicuska, nem bizony :lol: párom azóta egyedül nyomul rajta :lol: dokihoz 4 hét múlva megyek, a 12. heti UH-ra... :) Látom, Neked már csak 2 hét!!!!!!!!!!!!!! Mingyá' babás leszel :wink: :lol:

Kolibri, nem csinálsz vonalzót?

Fenci, szívesen :lol: Bizony, hihetetlen, hogy repül az idő :D és még mindig nehezen hiszem el ezt az egészet :lol: Drukkolok,hogy olyan jól sikerüljön a pókhálótlanító projekt, hogy ne legyen inszem! :wink:

Zsu, nagyon-nagyon drukkolok! Még egy pár nap és kiderül, hányan vannak ott bent :wink: Várom a képeket! :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vicky: Hogy vagy? Készítettem vonalzót! :D

Fenci: Csak egy ampullát kapok, bár jó lett volna mindet ilyen olcsón letudni. :D

Vicuska: Egy kis tanácsra lenne szükségem. Cicám kapott féreghajtó tbl.-t . Öt nap múlva ismét. De mindkét nap hányt is 12 órán belül( nem láttam mit, talán kaját). Szerinted azért hatott? :?:

Zsu, Mami? Hogy vannak az ikres kismamik?

Krisz: Jobbulást kívánok anyudnak!

Susy: Mikor lesz a következő uh?

Tegnap könyvesboltban voltunk. Véletlenül a várandós naplókat kezdtem lapozgatni. Olyan jó volt egy kicsit álmodozni. De elrángattak és máris a terrárium rendezéses könyveknél találtam magamat. Gyors élményváltás volt.
Ma hívom a dokit. Lehet, hogy megyek is. Jövő hét szerda a kövi vérvétel.

Ditke: Legközelebb találkozhatnánk is. Nálad ma mit néztek?
Küldök pü-t .

Szép napot!

phpBB: Kép
kolibri28

Vicuska :D

Nagyon nem kell megkeresni, mert elől vannak. :lol:
Ma vagyok ET+7. napon. Ha tesztelnék is, leghamarabb csak csütörtökön. De nagyon félek, hogy nem két csíkos lesz, s ezért mondtam a vasárnapi tesztelést.

Akkor jó pihenést nektek erre a hétre.Képeket majd rakok.
Nem is mondtam, hogy a beültetésnél kaptunk fotót, hogy hol helyezkednek el. APa azóta kincsként őrzi, s kirakta a hűtő elejére. 8)

Kolibri :D

Köszi, jól vagyok. Igaz tegnap és ma megtalált az émelygés. :roll:
Doki mit mondott?El tudtad érni?

kobzoszsu

Zsu!
Miért ne lenne két csíkos! Ilyenre ne is gondolj! Az lesz és kész!!!! :lol:
Könyvet vittem, átismételtem az eddig tanultakat. Ugyanis magolok. Ptk-t. :evil: Szóról-szóra! Egy nap alig 6 oldalt haladok és A5 a könyvem. :roll:

Fenci!
Helyes, hog jól éreztétek magatokat! Remélem a babát is összehoztátok. :lol:

Vicuska!
Pécsre kell menni a szurira! De a következő után már mehetek Tapolcára! :lol: :wink:

Ma reggel, vagyis hajnalban mikor indultunk olyan hányingerem volt, Marcalig zacskóval a kezemben ültem. :roll: Azon nevettünk, hogy ha nem lenne leállítva a ciklusom azt hinnénk, hogy babás vagyok. Mire leértünk Pécsre aludtam egyet és elmúlt. :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófi :D

Rendben, azért én is bízom, csak hátul mágis ott van a félsz. :roll:
És hány ezer oldalas???? Mikor lesz ebből a vizsgád?
Jó tanulást! Ja és nemsokára mehetsz Tapolcára. :wink:

kobzoszsu

Sziasztok!

Bocsánat hogy eltűntem, de nem az én hibám! :( :oops: Péntek akartam nektek írni, le is írtam egy csomó mindent, és akkor rákattintok az elküld gomra, és kiírja hogy a kiszolgáltó nem található!!!! :evil: :evil: :evil: Úgy ahogy volt az egész eltűnt az éterben! :evil: A párom is akart netezni, kérdi hogy miért nem jó! :shock: Hát mondom passz! :roll: Kb. 1 hónapja csinálja ezt, hogy estefelé lelassul, vagy leáll!!!!! :shock: Na oké, akkor majd szombaton írok nektek! :wink: Egész álló nap nem volt jó net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Tegnap pedig én nem tudtam jönni! :(

Zsu

Pár nap és minden kiderül! :wink: :D Nagyon drukkolok!!!! :D

Krisz

Anyukádnak jobbulást, és bízom benne hogy kövek rád is nagyon jó hatással vannak! :D Gratula mocihoz, és balesetmentes közlekedést kívánok!!!! :D

Vicky

Nagyon jól teszed hogy pihensz! :D A kismanócska pedig gyönyörű!!!!! :D :D :D Hogy le fog esni az álluk a kollégáidnak, ha bejelented a nagy hírt! :wink: :D
Mi épül a városotok határában az M 0-ás körgyűrű? :shock: :roll:

Vicuska

Azt hiszem én veled babásodom! :wink: :D + addigra már Zsófinak is lejár a szuri és mi együtt leszünk babásak!!!! :wink: :D

Susy

Nemsokára is te is láthatod kismaszatot! :wink: :D
Hát a helyzetem nem túl rózsás, le is törtem mint a bili füle! :(
Ma sima UH volt, hogy kezdhetjük a köv. stimut, de sajna nem, mert lett egy genya cystám. :( Ha megjön, akkor megint co. UH hogy ott van e még, de nem lesz köv. stimu, mert akkor meg ők mennek szabira. :cry: :cry: :cry: Ki is akadtam rendesen. :roll: :( Ilyen az én formám. Ráadásul olyan fejfájás jött rám, hogy majd szét robbant a fejem, alig vártam hogy hazaérjek. :shock: :(

Én nem láttam a Naplót! :shock: Viszont beteg a csajszi, pénteken volt UH-n megint (a múlt hónapban vesegörcsei voltak), most pedig lázas, és nem tudják mitől! :shock: Szegénynek nincsen éppen elég baja! :x :cry:

Zsófi

Éppen én is írtam volna neked pénteken hogy okos leszel, szép, csinos, és hamarosan kismami!!!!!! :wink: :D Sikerülni fognak a vizsgáid majd meglátod!!!! :wink: :D

Fenci

Szerintem az inszem időpontot nyugodtan lemondhatjátok! :wink: :D Ennyi kihagyás után most bizti spontán baba lesz!!!! :wink: :D :D :D

Kolibri

Írtam vissza pü-t! :D

Most már értem hogy a kis nyavajás cysta miatt görcsöltem én annyira, alig volt piri, és még hányingerem is volt, mielőtt megjött 4-5 napig! :( Csak éppen én másra gondoltam, hogy mástól van! :roll: :shock:
Vendég

Hahó! :lol:

Kukac!
biztos hogy nem vagy te babás? :roll: 8) ki tudja, mennyire megbízhatóak ezek a szurik, lehet egy apró kis petike mégiscsak megért :roll: :wink:

Ditke!
közös babásodásban is benne vagyok, persze csakis Kukaccal együtt :lol:
ciszta meg mondjon le :evil: :evil: :evil:
de szerintem ti is majd összehozzátok spontán, nem kell nektek az a stimu :P

Kolibri!
hajrá kivizsgálások 8)
a féreghajtó után sajna szoktak hányni, de 1/2 óra alatt felszívódik, és kifejti a hatását, ha utána hány, akkor is :roll:
(honnan gondoltad, hogy én tudhatom rá a választ :oops: :shock: )
hol az inkognitóm? :roll: :lol:

Zsu!
hessegesd el a nega gondolatokat :twisted:
babás vagy és kész! 8) émelygés???? :roll: :roll: :lol: azért ilyen korán, mert többen vannak a kicsikék :wink:

Vicky!
pihizés jó ötlet 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Többiek? :shock:
tartsak megint névsorolvasást? :roll:
Oksika :D : Mofly, Edinka, Gizi, Lmami, Littike, ....Nati?Gröni?..stb
Vendég

Vicuska!

Édes vagy! Tudod, hogy imádlak ugyi? :wink: Olvaslak benneteket, de nincs mit írnom! Nagyon drukkolok mindenkinek, remélem tudjátok! :wink:
gröni

Gröni Drága! :lol:

na, csak emlegetnem kell Grönit és mán gyün is 8) 8) 8)
akkor minden nap hiányollak majd, jó? :roll: :P
mi az hogy nincs mit írnod???? :shock: varrás megvolt már gondolom....minden okés veletek? :?: :P

ezer puszika :lol:
Vendég

Na még írtam Gizinek is, de az elszállt, megpróbálom mégegyszer!

Gizus

Apjukod eredményei meglettek? :wink: A dokidnál ma is rengetegen voltak! :shock: Most még asszisztense sem volt!!!! :shock: :( Majdnem összevesztek ki mikor jött és hányszor volt már ott a nap folyamán!!!! :roll: :shock:

Én azért bízom benne, hogy most összehozztátok!!!! :wink: :D

Gröni

Én azért más topikban olvastalak, és nem örülök annak amit olvastam! :( :shock: :roll: De remélem jobb lesz a helyzet! :wink:
Vendég

Most legalább átment! :wink:

Holnap ráborítom a szolgáltatóra az asztalt!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Szívesen fogadok minden cystaűző tippet és menzi meghozót, mert ha számításaim nem csalnak, talán még beleférek egy jún. végi stimuba!!!!! :wink: :D De ehhez hamarabb kéne megjönnie 2-3 nappal! :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok banyák!

Vicuska!
francba a chlamidiával! :twisted: Nekem is csinált a nögyogyim most szürést, de szerencsére nekem nincs! :lol:
Tartsál minden nap névsorolvasást, hátha használ és elökerülnek a hiányzók!!!

Fenci!
De jó lenne,ha nem kéne inszem! :lol: Nagyon drukkolok, hajrá natúr spontán! Pókhálok már nem akadályozzák a kiskatonákat. :wink: :wink:

Vicky!
Megvan már a pajzsmirigy eredményed? Èn a múlt héten voltam, szerencsére rendben van! :P Bár mostanság kéthetente jártam vérvételre. Akkor neked is most egy hónap a köv. uh-ig. Olyan lassan telik az idö!!! :(

Gröni!
Irgum-burgum , tudnál azért írni magadról ha akarnál!!!
:roll: :? Ès hidd el,hogy a többieket is érdekli mi van veleld, ugye csajok! :lol:

Dikte!
Rohadjon meg a ciszta! :evil: Nehogy már ne legyen stimu! Én anno, cickafarkas fürdöt vettem, meg ciszta ellen ittam teakeveréket. Talán legutóbb Moflynak írtam le milyen is pontosan! :roll:

Kolibri!
Jövöhét pénteken megyek uh-ra. Igaz holnap receptért kell mennem, lehet megesik rajtam a doktornéni szíve... :oops: :P

Zsu!
Egyre izgalmasabb! :lol: Nemsoká csikocska lesz a tesztecskéden!!!!!!!!!!! :lol: 8) 8) :lol:
susy75

Ja, sajna órák óta fáj a fejem! Ditke boszi, légyszi üzd el!!!!!!!!! :cry:
susy75

Ditke!

Hol kukkolsz? :shock: Csakhogy tudjam ott mit hazudtam össze! :lol: Sajnos nem tudok segíteni ciszta ügyben, nekem megpukkadt mind magától! Úgy sajnálom, hogy nem sikerült! :cry:

Susy!

Jót nem tudok, rosszat meg nem akarok! Vagy írjam, hogy idegesítően nyűgös, raplis vagyok? :lol:

Vicuska!

Jövőhéten lesz mégcsak műtét, de holnap megint okosabb leszek!

Ezzel kapcsolatban viszont kérnék tanácsot! Ti adnátok a dokinak pénzt a műtétért? Olyan tanácstalan vagyok, soha egy fillér hálapénzt nem adtam neki, nemcsak neki, senkinek sem! :oops: De most ez nem értem lesz, hanem a babáért! Két hetente járok hozzá otthagyok 5 ezer forintot alkalmanként, műtét után hetente megyek, ezért vagyok tanácstalan, mert azért nem panaszkodhat! :roll:
gröni

Susy

Husssssssssss fejfájás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Susy!
ez szupi, hogy jó a pajzsmirigyed :lol:
szeded az euthyroxot? :roll:

Ditke!
ez egy varázslólány! 8) csak neked! :D elűzi a cisztákat és meghozza a pirit 8) (de mi lenne, ha inkább zebrás tesztet hozna? :roll: :wink: )

Kép
Vendég

Grönike! :lol:

én is megkukkoltalak ám! :oops: :lol:
a műtéthez nagyon-nagyon szorítok :P
szerintem ne adj neki, ha igyis ennyi pénzeket nála hagysz :roll:
(tedd inkább félre pelusra :wink: )

és nem baj, ha nyügi vagy, a párod biztos nagyon szeret és tudja, ez a hormonokkal jár :lol: :lol: :lol:

Susy!
hess fejfájás :twisted:
Vendég

Vicus

Köszi!

Ez egy varázsló lány, a Télapó vagy a Jézuska szokott ajándékot hozzni! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Grönike :D Örülök, hogy írtál! :wink: Még mindig nem értem ez a sok pénzt kapó doki mi a francért húzza a műtétet, vazz! Én máshol nem olvasok, így kérlek ide is írj mindig, hogy mizu veletek, mert érdekel! :D :wink: Vigyázz magatokra! :wink:

Susy :D Huss fejfájás, bár előttem a boszik már mindent elmondtak! :wink: Jó lenne ha holnap lenne uh. Sírd ki szerintem! :wink:

Ditke :D Én azt szoktam csinálni, hogy mielőtt megnyomnám az Elküld gombot, előtte az egészet amit írtam Ctrl+C-vel kikopizom, hogy ha elszállna minden, akkor is meg van a szöveg és nem kőőő előlről kezdenem. Rohadt szolgáltatók! Nálunk is ez volt tavaly, a párom már a főnök főnökének a főnökével beszélt annyiszor nem volt netünk és mindig csak ígérgettek!!! :evil: Kapják be! :evil:
Jaj a francba, clostitól lett a ciszta? :shock: :oops: :evil: Fene egy meg... :( A closti mindig a köv ciklusra is kihat, bízzunk benne, hogy majd az "üres" hónapban babásodsz be! :wink:

Vicuska :D Hangosan számolok, MÁR CSAK 14 NAP! :D :lol:

Kukac :D Mindig úúútáltam a jogot, olyan rohadt száraz... :evil: Én pontosan ahogy írod, szóról szóra... undorító... :evil: Csak ügyesen! Ügyes vagy, hogy ezen a szurin is túl vagy! :wink:

Kolibri :D Én is sokat álmodozok. Olyan hullámszerűen. Néha tudomásul veszem és jól viselem, hogy nálunk tovább tart a babásodás, néha meg már nagyon türelmetlen vagyok és sírok... :( Hálistennek többször vagyok türelmes, különben szerintem bele is bolondulnék.... :? Mingyá itt a köv vérvétel! :wink:

Zsu :D Imádom, hogy hányingered van! :wink: Vigyázz, mert ha Fenciboszi hányást kíván, az általában megtalálja a delikvenst! 8) :lol: :lol: :lol:

Vicky :D Hogy vagy? Azóta is járt arra rókakoma? :wink: Jól tetted, hogy pihenésre ítélted magatokat! :wink:

Mami :D Hun vagy az ikres pocifotóddal?????? Hallllllóóóóóóó!!! 8) :wink:

Jóccakát mindenkinek! A hétvégi esküvőt még mindig nem aludtam ki, úgyhogy bújok is az ágyba... :D :wink:
És most Ditke, Control C, nehogy elszálljon a cucc... :lol: :lol:

Pusszantás
fenci

Ditke, Vicuska, Fenci!
Köszi csajok,de még mindig kínoz a kis szemét! :evil: :evil: Lehet ma korai fekvés lesz, hátha az segít! :roll:

Gröni!
Szerintem se adj, érje be a többivel! Ja, írjad ,hogy nyügös vagy! Most én is az vagyok,de nagyon! :? :(

Ditke!
Akkor a tüszörepi nem pukkasztotta ki a petikéidet rendesen?? :roll: :roll:

Vicuska!
Én Propycilt szedek tülmöködésre. Igaz eléggé hullámzanak az értékeim,de szerencsére a normál tartományon belül.
:wink:
susy75

Fenci!

Nem ő húzza, ha rajta múlna már rég összevarrt volna! A főorvos köpött a levesünkbe, de a másik engedélyt adott rá, de csak a 15.héten lehet legkorábban! Nagyjából ennyi történt! :roll: Azt meg le sem tudnám írni, hogy naponta mit művelek apjukkal! :oops: Nem vagyok teljesen normális! :oops:

Suzy!

Tudod milyen jó, hogy nemcsak én vagyok ilyen! 8) De tuti nem tudsz felülmúlni! :oops: :lol: A kaja a gyengém! Képes vagyok éjjel raplizni, hogy miért nincs az a kaja amit épp kívánok! :oops: Szerintem egy algot nyugodtan bevehetsz, nekem is gyakran fáj!

Vicuska!

Mit jelent az összegzés a vonalzódon? Akkor döl el, hogy mikor kezdtek? Hát hallod, ha nem az lenne az uram aki, már biztos egyedülálló anya lennék! 8)

Zsu!

Higgy Fencinek, simán beléd beszéli a babát, hányással mindennel együtt! :lol:

Ditke!

Általában cisztás hónap után baba jön! :wink:

Köszi a hálapénzes hozzászólásokat, mintha apjukot hallanám! :lol:
gröni

Halihó!

Képzeljétek, olyat álmodtam, hogy muszáj volt felkelnem, s megbizonyosodnom, hogy nem törtek-e be hozzánk. :roll:
Azóta nem tudok visszaaludni. :evil:

Ditke :D

Ezek a szolgáltatók :evil: Néha nekem is tele van a hócipőm velük.
Cisztaűzőt nem tudok, nekem csak egyszer volt, de a kövi ciklusra már fekszívódott.

Rendben. 8) Nincsenek negatív gondolatok, csak nagyon ritkán. Azt meg gyorsan elűzzük. :wink: Tarthanánk többször is névsorolvasást,hátha akkor előkerülnek a többiek.

Gröni :D

Nagyon örölük, hogy jelentkeztél. Engem érdekel, hogy veled mi van. Sajnálom, hogy így elhúzódik a varrás. :evil: Már bocsánat,de némelyik ember mi a fenéért keveri a dolgokat???Itt a fődokira gondolok. Én az orvosomnak csak egyetlen egyszer adtam. :oops:
Én se vagyok nagy hálapénzes. :roll:
Holnap ugye írsz, hogy mit mondott a dokid?

SUzy :D

Ugye elmúlt a fejfájásod?

Fenci :D

A boszi szóljon belőled. :wink: Jó alvást!

kobzoszsu

Jó reggelt!

Azóta nem aludtam semmit. :evil:

Gröni :D

Ma mész dokihoz ugye? Várjuk a híreket!

kobzoszsu

sziasztok,

hát ma sem volt itt nagy a forgalom... :roll:

Zsu, szerintem csütörtökön lőjj egy tesztet, az már ET+10 nap! :wink: És addig már csak kettőt kell aludni!

Zsófi, ezt a tanulást még olvasni is borzasztó, eszembe jutottak a régi emlékek (hogy utáltam a jogot...) . De Te aztán okos leszel, szép és pár hónap múlva babás! :wink:

Ditke, ciszta takarodjon :evil: Viszont, az jutott eszembe, hogy milyen szerencséd van, hogy ilyen alapos a dokid és megnézett az újabb stimu előtt. Az én ex-dokim simán belekezdett a következő inszem stimuba anélkül, hogy egy pillantást is vetett volna bármimre... :roll:
Igen M0 épül, egyszer talán kész is lesz...csak nem erre jártál? Igazán beugorhattál volna :wink:

Kolibri, szép a vonalzód! :D Neked mennyi idős a gyerkőcöd?

Gröni, írj, ha végeztél a dokinál, hogy mi volt!!!!!!!!!!!

Fenci, köszi, megvagyok :lol: Rókakoma eddig csak kétszer volt(kopp-kopp-kopp), émelygés-kajaundor folyamatosan egész nap már 1,5 hete...ja és olyan vagyok, mint akin átment egy tank... :lol:

Vicuska, már csak 13 nap, hurrá!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: szólj, ha küldhetem a fogigátlót! :wink:

Susy, na mi volt, sikerült besírni magad UH-ra???????????????????? Tegnap jött meg a pajzsmirigyes leletem, már lejjebb ment a TSH-m :D ...de még mindig a határérték fölött van... :? bár a doki mondta, h 2 hét gyógyszerszedéstől még ne sokat várjak, 8-10 hét kell, mire beáll...
Mi pont mához 4 hétre megyünk, hát mit mondjak, én is vágom a centit :wink:

Kép
vickybabe

Mármint hogy UH-ra megyünk akkor...meg előtte vérvételre. A pajzsmirigyes vérvétel kb 7 hét múlva esedékes (nehogy má' egyszerre lehessen a kettő :? )
Na megyek alszom egyet, elfáradtam az egész napos semmittevésben :lol:

Kép
vickybabe

Halihó!

Vicky!
Örülök, hogy jobbak az eredmények, de az tényleg így van, hogy min. 3 -4 hét kell mire a gyógyszer úgy igazán hatni kezd. Mennyit szedsz?
Nálam minimum 4 hetente van pajzsmirigyes vérvétel, kismamáknál ez normál, ha gond van. Hogy-hogy neked csak 7 hét múlva lesz?

Gröni!
Tegnap be is vettem egy fél algot. :P Aztán lefeküdtem korábban,mert csak az segített. Sebaj, hogy nyügi vagy, most megengedhetjük magunknak. Kaja ügyileg én is olyan vagyok,hogy mindig az kell ami nincs itthon!!! :lol: :lol:

Ma csináltak uh-t, ugyanis szombat éjjel eléggé görcsölgöttem,meg fájdogált a hasam és ugye mondam a dokinéninek. Persze redni volt,mert egyböl mondta hogy megnéz. Szóval sikerült! megnyugodtam legalább már két és fél hete voltam utoljára. 8) A kis picur már 3,60 cm nagy :wink: és láttuk ,ahogy jár a kis keze meg lába!! Nagyon édi volt!!! :) :) :lol: Szóval jól van!
susy75

Sziasztok jányok! :lol:

nagyon meleg van :shock:
vízparton kéne lennünk :roll: :lol:
Kép

Susy!
örülök, hogy minden rendben a kis prücsökkel :P
ügyi vagy, hogy kiharcoltad az uhut 8)
de remélem nem lesz több görcsöd :shock:
fejed? :roll:

Zsu!
szegényke!csak nem azt álmodtad, hogy betörők jártak nálatok? :roll: azért álmodsz ilyen furcsákat, mert a kisbabák most rázzák a takarót :lol:
remélem napközben bevágtad a szunyát :wink:

Gröni!
gyere ide is dokker után 8) 8) 8)
13 nap és megmondják az eredményeket, és eldől, hogy minden okés-e, és mehet-e a stimu és mikor :wink:

Vicky!
sajnálom a hányingert :? , pihizz sokat :lol:

Fenci!
kialudtad a másnaposságod? :roll: :oops: 8)

Kukac!
Kép

Nem mindenki olvasta biztos a névsorolvasást! 8)
Tehát: Mofly, Edinka, Gizi, MAMMMMMMMMMMI.... :?:
Vendég

Senki nem gyün? :roll:

Akkor stip-stop laptetűűűűűűűűűűűűűű :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vicuska, csak meg akartuk hagyni Neked a tetűt :wink:

Susy, de jó, hogy láttad a picurkátokat! :D :D :D Nem kaptál fotót?
Nekem aszonta a doki, hogy azért csak 8 hét múlva van értelme nézni, mert leghamarabb akkor látszik, hogy reagálok a gyógyszerre. Napi 1-et szedek (5 mikrogram talán...). De azért a 12. heti vv-n majd ha lehet, megnézetem a TSH-t is... :roll:

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Suzy :D

De jó, hogy láthattad a picurkát. :D Miért görcsöltél?Tudod az okát?

Te milyen gyógyit szedsz? Egy hónap nagyon hamar ek fog telni.Csak úgy repül az idő.....

Mindjárt Tapolca. :wink: Furcsákat álmodtam az biztos. Délelőtt apával voltunk egy kicsit csavarohni, s kaját venni. Olyan jó volt kimozdulni már.Ja és du. próbáltam aludni, de csak egy órácskát sikerült. Ugyanis a szomszédba építik a medencét és betonoztak, köszörültek, vágtak egész nap. :evil: Ja és döngölték a földet is. :evil:
Remélem ma este már nem lesz semmi gubanc. :D

kobzoszsu

Sziasztok!

Szerencsekínánatokat raktároztam, pénteken megyek. :lol:

Zsu!
Hát nem sok oldal, olyan 40 körül. De nem lesz mindenre időm, így inkább próbálom kisakkozni mit kérdezhet és amit tudok, azt próbálom tényleg szó szerint. :wink: Már csak pár nap és tesztelhetsz! Nagyon izgulok értetek! Simogasd meg a babáidat helyettem!!! :lol:

Vicuska!
Nem szeretnélek bosszantani, de én tegnap strandoltam. Igaz a könyvemmel kettesben. Jó meleg a Balaton, csak egyedül voltam és úgy nem volt kedvem fürdeni.
Még szép, hogy eygütt babásodunk!!!

Gröni!
Hülye orvosok. Nem értem miért nem lehet hamarabb összevarrni. Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Fenci!
Én is íg szoktam. Mármint kopizni, ha nem felejtem el. Te hányadik napon is vagy??? Drukk.

Ditke!
Ciszta hesss!!! Nagyon jó rá a sós fürdő. 1 kg sót (tengerit) oldj fel a fürdővizedbe. Állítólag az is jó, ha cickafarkteával teszed ugyanezt. Csak abból ne 1 kg-t tegyél bele. :lol: Hanem főzz 1-2 liternyit! Ja és aszem Krisz hasizomgyakorlatokat szokott csinálni cisztaűzőként. :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok lányok

Búcsúzni, jöttem. Szeretnék tőletek is elköszönni, hisz egy évig bármikor kiönthettem nektek a szívemet!!! Egy kis pihenőre van szükségem, és ezt csak úgy tudom megtenni, ha nem lépek be babás fórumokra!!!! Tudom, megértitek.
Most érkeztem el, arra a pontra, hogy megállok és pihentetem a babaprojektet!! Belefáradtam, tudom mindenki elérkezik erre a pontra. Ki így-ki úgy éli át.

Mindenkinek mielőbbi pozitív-tesztet kívánok. Sok-sok-sok-sok erőt és kitartást!!

Legyetek jók, puszi nektek

Edina

Kép

Kép
edinka

Sziasztok csajok!

Edinka: Én nagyon is megértelek. :cry: Kapcsolj ki most egy kicsit, és akkor sikerülni fog amikor nem is gondolnád. :)
Azért várunk vissza mihamarább a jó hírrel, és akkor újra megoszthatod velünk az érzéseidet.
Soha ne add fel!
Ha bármit szeretnél megosztani velünk gyere és írd ki nyugodtan. Meghallgatunk.
Vigyázz magadra és a kis Viktóriára is!

Vicky: Most már elég a rosszúllétből. Váltás van. Jöhet a kívánósság és a farkasétvágy meg a többi terhesség jelei. :D
A fiam 8 és 1/2 éves, második osztályos. :D

Vicuska: Köszönöm a megnyugtató választ.
Bocs, ha indiszkrét voltam, de én csak figyeltem. :oops: Legközelebb pü-t írok ha kérdésem van és nem zavar téged. :oops:
Én is visszafelé számolok veled. Már csak 11 nap!
Kitartás mindjárt babás leszel! :D

Zsu: Remélem jobban érzed magadat. A séta és a mozgás remélhetően jót tesz neked, meg a vérnyomásodnak. Biztosan a szokatlan sok fetrengés és semmittevés okozta a kellemetlenséget. 8) :D Csak halkan: Vagy ezek az első jelek?
Holnap már tesztelni tetszik?

Susy: Biztosan jó volt újra látni a kicsikéteket. :D
Ha van fotód, oszd meg velünk is! Kérlek!
Azért nagyon rendes ez a doki. Kérés nélkül uh-zik? :lol:

Fenci: Kívánom mindenkinek, köztük magunknak is, hogy váljanak valóra az álmaink! :D

Gröni: Kitartás!

Zsófi: Péntekre én is drukkolok ám!

Ditke: Fene abba a hülye cisztába! Reméljük hamar elmúlik, hogy a következő ciklusban már ne zavarhasson a babásodásodban.
Mert nem fog és kész! :D

Bocs ha valakit kihagytam. :oops:

Tele vagyok problémákkal, és most úgy érzem, hogy még plussz problémákat is bevonzok. Nagyon nega vagyok.
Kimondottan egy a fő aggodalmam, hogy a kisfiam egy jónevű iskolába jár, és az egyik osztálytársa annyira brutális, agrasszív verekedős gyerek. Ádám mostanában a régi-új célpontja, és tegnap is gyomron rúgta. Kérdem én: miez ha nem brutalitás egy nyolc éves gyereknél.
Mondanom sem kell anyuka sík primitív.
Tegnapiak után ma eljutottam oda, hogy beszéltem a dirivel. Kihívja hozzá a psichológust.
Nem igaz, hogy már most ennyire félni kell az erőszaktól. Mi lesz később?

Holnap vár a doki vizsgálatra. Remélhetőleg lesz is mostanában pé-m is. Jó lenne ha az uh. igazolná is azt.

Bocsi ha hosszúra nyúltam, de mostanában ritkán jutok a bnethez.

Mindenkinek szép napot!
kolibri

kolibri28

Sziasztok! :P

Vicuska :)
Névsorolvasásra jelentkezem! :)
Be szoktam nézni, hogy mi van veletek, de most én is úgy vagyok vele, hogy nem tudok mit írni, velem nem történik semmi különös.
Lombik után kérdeztem a dokit, ha most se jön meg mi legyen. Azt mondta most nem érdemes erőltetni, de biztos megjön. Hát nem jött. A hasfájásra se tudott mit mondani. Azt hiszem itt megállt a tudomány. Nem tud velem mit kezdeni. Szedem a hormonjaimra a vitaminkészítményt, hátha segít. Ha megint olyan fájdalmaim lesznek én berosálok, akkor nem tudom mit csináljak.
Jövő héten ismét megyek rezonanciára.

Gröni,
Gondolok rád, hogy minden rendben legyen!

Edinka,
Megértem a döntésedet, hasonlót érzek én is. Pihend ki magad!

Mindenkinek drukkolok a háttérből! Puszika

Kép
mofly

Sziasztok! :D

Gröni

Na mit sikerült kicsikarni a dokikból? :wink: :D Remélem jól vagytok! :wink: :D
Itt-ott olvaslak!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Susy

Fejfájás elmúlt?
Nagyon aranyos a dokid, de szerintem az előzményekre való tekintettel is megnézte! :wink: :D Fotót kaptál? :wink: :D

Fenci

Most már én is tanultam!!!! :lol: :lol: :lol: Mentek mielőtt elküldöm! :D
De tegnap voltam bent a szolgáltatónál, és majdnem hülyének nézett a kis picsa! :shock: :evil: Ez csak a mi utcánkban van, és ilyen nincs hogy csak egy utcában nem jó! :shock: Ezek szerint más is panaszkodott-kérdeztem én? :wink: Még egy valaki jelezte ugyan ezt a problémát! :shock: Így aztán a környékbelieket meg fogom kérdezni hogy kinek van még ilyen tapasztalata és a szolgáltatóra uszítom őket, hadd örüljenek!!! :lol: :lol: :lol:
Hú de kivi vagyok, hogy sikerült-e nektek a pókhálótalanítás!!!! :wink: :D

Zsu

Nem lőnél a kedvünkért holnap egy tesztet? :wink: :D

Vicky

Nem tudtam még akkor hogy pihenőt engedélyeztél magadnak! :D
Köszi az M 0-ás infót! :lol: Mint egy vénasszony kíváncsiskodom!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hányinger még mindig kínoz?
Husssssssssssssssssss hányinger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :D
Szerintem is jó fej dokim van! :D Pedig "kaptam", nem én választottam! :wink: Így fogadott: Jó napot ......(a keresztnevem)! De régen láttam! Mikor is találkoztunk utoljára? Mi újság van? :wink: :D

Vicuska

Hogy vagy? Számolod visszafelé a napokat? :wink: :D

Zsófi

Drukk a további vizsgákhoz!!!!! :D

Mofly

Remélem a biorezonancia hamarosan segíteni fog, mert ez már szörnyű hogy így megszívat ez a q...va piri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :evil: :evil: :evil:
Így most azt sem tudni hogy van-e péd egyáltalán! :shock: :roll: Hogy volna-e esélyed egy esetleges spontán babára!!!!! :shock: :roll:

Kolibri

Ha legközelebb megyek, majd írok! :D Drukkolok a holnapi doki látogatásra!!!!!! :D :D :D
Az egyik kolléganőm is elviszi a fiát egy másik suliba, mert ott is problémák vannak! :(

Edinka

Hát mi tudjuk leginkább min megy keresztül ilyenkor az ember nap mint nap!!!!! :evil: :( Egyik nap jobb, a másik rosszabb! :( De az élet megy tovább, és bízni kell, mert nem tehetünk mást! :wink:
Kívánok neked nagyon sok erőt és kitartást hogy egy kicsit lelkileg összeszedd magad, és remélem hamarosan jönni fogsz a zebrás teszteddel!!!!!! :D :D :D Mert ugye megosztod velünk? :wink: :D
Milyen a munkahely? Rossz volt visszaállni? :shock: :roll: 8)

Hétfőn még nagyon magam alatt voltam, még egy sutyi Clostiban is benne lettem volna, de győzött a jobbik eszem!!!! :wink: :D
Megettem egy csomó fagyit, tegnap csokit zabáltam+vettem egy szoknyát, ma pedig egy doboz bonbon csúszott le, és már színesebbnek látom a világot! :D :D :D
Vendég

Mofly!

Ez borzasztó, nem tudom elhinni, hogy nem lehet valamivel meghozni! Közben fura is, mert hormonálisan meg működsz, van peteérésed, stimulálható is vagy, nem értem! Remélem a ha más nem, majd a rezonancia segít! Én mindenképp küldöm neked az elmaradt mensiimet! :wink:

Edinka!

Sajnálom, nagyon! :cry: Azért remélem stikában hancuroztok majd szorgalmasan! :oops: 8)

Kolibri!

Ez sajnos nemcsak városon van így! Talán itt azért félnek a gyerekek attól, hogy anyuka találkozik xy anyukájával és akkor lesz kikapsz! Hát nem tom m i lesz ezekből a gyerekekből!

Vicuska!

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és indulhasson a lombik egyből! Akkor júniusban te is kismami leszel! :wink:

Suzy!

De jó, hogy megnézték csöppödet és, hogy láthattad is és, hogy minden rendben van! Nálatok a 12 hetes uh kötelező ugye? Basszus, akkor te megint mész! Irigy, irigy! :oops: Én még csak kétszer voltam, de még képem sincs! Poci fájás nincs azóta?

Zsófi!

Neked jó tanulást és kitartást az uccsó szuriig, utána pedig nincs mese, babás leszel! :wink:

Zsu!

Te bagoly! :lol: Nekem is vannak ám álmaim! :oops: 8) Nem ilyen félelmetes, inkánbb perverz! 8) Én márcsak álmomban kekszelek! 8) Holnap tesztelsz? Vagy még nem mersz? Jujj de nagyon keresztben a kezem, lábam! :wink:

Vicky!

Te is már hol tartasz! :shock: Mégcsak most teszteltél, de már eltelt egy hónap! Még a végén beértek Suzyval, mert nálam megállt! :lol: :roll:

Jövőhét pénteken műtét, gondoljatok ránk csajok! Kicsit félek, nehogy baj legyen a babával! Méhszájam oké, szurkám sincs, viszont híztam 5 kilót, ez valami szörnyű! :evil: Nekem a kaja most pótcselekvés, sex helyett zabálok és komolyan időnként mintha orgazmusom is lenne egy-egy finom falat után! :oops: 8)

Ha valaki kimaradt az az oldalváltás miatt van! 8)

Kép

Kép
gröni

Sziasztok! :lol:

Kép

ma is szép időnk van :lol: :shock:

Kukac!
örülök, hogy strandon teccik tanulni 8) én a helyedben egyedül is megmártóznék :lol: , vagy nem tucc úszni? :roll: :oops: :lol:
drukk péntekre 8)

Edinka!
épp mondani akartam, hogy a másikon olvastalak ám 8)
sajnálom hogy ha nem jössz egy ideig, de megértelek abszolút :(
mindenki másképp dolgozza fel...nekem pont az segít, ha beszélhetek sorstársakkal :roll: ...de várunk vissza a zebrás teszttel :wink:

Kolibri!
neked már ilyen nagy fiad van? :roll: szörnyű, hogy ez történik a suliban....én a helyedben jól elbeszélgetnék a kölökkel :evil:
semmi baj, nyugodtan itt is kérdezhecc, semmi titok nincs abban, mi a foglalkozásom.... :oops: :lol:

Zsu!
holnap reggel várunk a pozitív teszttel :P :P

Mofly!
sajnálom....szegénykém, csak nem lesznek megint görcseid.... :shock:
lehet tényleg természetgyógyászhoz kéne járnod :roll: 8)

Vicky!
köszi a tetűűűűűűűűűt :lol:

nekünk a hétvégén végre meglesz (ha minden igaz) az oldalkerítésünk a gec@szomszéd felől 8)
tegnap meghozták a nádat, pénteken a faanyagot és vasárnap a legények felteszik a drótkerítést és soha többet nem fogom látni a szomszéd kurv@t...legalábbis annyira nem :wink: :wink: :wink:
Vendég

akarom mondani a nádkerítést teszik fel a drótkerítésre :oops: :lol:

Ditke!
édesség és új ruha mindíg bejön nálam is 8) esetleg egy pohárka pezsgő is lecsúszik :oops: :wink:
remélem már jobban van a kis lelked 8)
most akkor megszerelték a netet? :shock:

Grönike!
de jó, hogy írsz :lol:
miliószor fogok rád gondolni jövő pénteken :lol: :lol:
és minden rendben lesz....ez tuti..tudod, én is boszi vagyok :wink:
Vendég

Vicuska

A fenéket csinálták meg, pont ezért fogom rájuk uszítani a jó népet!!!!! :lol: :lol: :lol: Tiszta hülyének nézett a picsa!!!! :evil:
De velem rossz lóra tett!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gröni

Jövő pénteken kezem lábam keresztben lesz értetek!!!!! :D :D :D A pici babócád pedig makk egészségesen a 40. héten fog megszületni!!!!!! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok! :lol:

Melegem van, de hallom otthon sincs Szibéria!! :wink: :wink: Mi vár ránk a nyáron?? :roll:

Vicuska!
Látod, jól müködik a névsorolvasás! 8) 8)

Zsu!
Igazából enyhe görcsöm volt és fájt a pocim,de amiért kicsit megijedtem, hogy a derekam is majd le szakadt. Olyan mensi elötti feeling volt! :roll: :shock: Máskor is volt/van enyhe görcs, de csak pár percig, most meg éjszaka majdnem egy órát tartott. A doki azt mondta tuti a növekedés miatt volt! :P
De azért megemlítettem és így legalább meglett az uh! :wink: :wink:

Vicky, Kolibri!
De kaptam fotót, majd bescannelem! Csak annyira zavar, hogy olyan homályos :cry: . Na mindegy! Lehet a 13. héten megyünk 4 D-re, na akkor majd rakok szép fotót picurkáról! :lol: :lol:

Gröni!
De jó,hogy van vonalzód, sose tudtam hol tartasz! :) Milló drukk jövöhétre! Lélekben veled leszek.++++++++++
Nem tudom,hogy a 12. heti uh kötelezö e itt, de én kaptam idöpontot. Igen jövöhéten pénteken megyek megint! Tisztára elvagyok kényeztetve. :oops:

Ditke!
Bevetettél valami cisztaüzö woodot????

MAMI, hogy vagytok???????????
susy75

Vicuska

Na hallod! :D Ennyi édességtől-boldogság hormontól+új ruha, lehet még rossz kedve az ember lányának!!!! :wink: :D :lol:
Vendég

Susy

Még nem! :D Kényeztettem magam, és eddig nyalogattam a sebeim! :oops: :lol: De terveim szerint torna ill. cicka játszik be! :D De még lehet kipróbálom a Luna jógát, már ezer éve megvettem a könyvet! :oops: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?