Sziasztok,
Mindenki kirándul hétvégén?
Ditke, ezt pirinek
De majd most jön az IGAZI Ti hónapotok!!!!!! Most újra stimus ciklusod lesz?
Munkahelyen 1 hónap múlva tervezem bejelenteni, a közvetlen kollegáknak mondtam a héten, mert a jövő heti külföldi “bulit” kihagyom, inkább itthon pihizek egy hetet, úgy döntöttem.
Zsu, hogy állsz a gobelinezéssel? Tegyél képet a műveidről, kíváncsi vagyok rá!
Már csak 1 hét!
Giz, megvan már apjuk eredménye? Szerintem a hétfői akciózás is jókor volt
Ja és gratula a fogyáshoz!!!
Susy, szurikhoz kitartás, látod, megéri!
Nem volt egyszerű felíratni kint a gyogyit, de aztán találtam egy emberi dokit, előadtam neki a sztorinkat (csak a rövid verziót, IVF és inszemek nélkül) így is dobott egy hátast, azt hajtogatta végig, hogy “this is quite a story” (ez aztán a sztori)
– aztán fölírta szó nélkül, még ügyeleti díjat sem számolt és csak minimális pénzt kért.
De jó, mindjárt mész a 12. heti UH-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chlamydiát nálam csak most néztek, de F-ék pl. nem.
Zsófi, drukk akkor a “maradék” 5-höz is! Holnap mentek szurira? De jó, már csak 2 hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fenci, jó volt a lagzi? Gratula a szépen gyógyult méhszájsebhez és hogy átvészeltétek a no-kex hónapot…Hajrá inszem, nagyon drukkolok!
A Forgácsos topicban (az nlcafe-n) mostanában sokan bebabásodtak, úgy látszik, mostanában szerencsés a csillagzat arrafelé!
Mi házasok vagyunk, de tőlünk F-ék soha nem kértek papírt, talán ha megkérdezték valamikor, arra nem emlékszem.…
Vicuska, Neked most akkor kimenőd van, végre élvezitek a közös hétvégét (és egymást).
Milyen volt a koncert? (én is szoktam a kocsiban néha hallgatni). Tényleg, lombikhoz van 1 doboz Marvelonom, szívesen elküldöm, ha kéred
!
Krisz, de jó, gratula a motorhoz! Tegyél róla lécci képet!!!!!!!!!!!!!