Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok! :D

Vicky :D Még sehol? :roll: Várunk a hírekkel! :wink:

Zsu :D Rendes apa, hogy lesi a kívánságaidat. Így is kell, egy kismaminak mindent! :D :wink:

Susy :D Mikor mész legközelebb dokihoz? :wink:

Kolibri :D Beírok egy ötöst a naplóba, nagyon szép lett a vonalzód! 8) :lol:

Fini tejbepapit főztem vacsira.. 8) :lol: Tegnap teljesen elfelejtettem lemenni a dokihoz az uccsó gynevacot beadatni. :oops: Na majd holnap este. :wink:
fenci

sziasztok,

VAN EGY 8,8 MM-ES DOBOGÓ SZÍVŰ CSODA A POCAKOMBAN! Elmondhatatlan érzés :lol: :lol: :cry: :lol: :lol: :lol:

ezen jobb oldalt látszik a szívverése is:
Kép

Ő a mi kis drágánk:
Kép

Kép
vickybabe

Vickyke!

Hatalmas gratula neked a kis dobogószívű pindurkához!!Vigyázz nagyon magatokra!

Zsu!
DRukkolok nektek!Pihenj sokat!

Susy!
Örülök,hogy nálad is minden rendben van!!

Többiektől bocsánat,de kicsit lukas az agyam...Mindenkinek drukkolok,olvaslak ám benneteket!

MIndenkit puszilok!
littike

Jó reggelt !

Vicky :!:

Gratulálok a kis pocaklakódhoz! Fantasztikusan jók a képek. Még innen nézve is élmény. A szívecskéjének a hangja is annyira elképesztő. Hip-hip hurrá kismami! :D
A dokidnak leesett az álla? Vagy ő azért nem csodálkozott, hogy ilyen ( vártan) váratlanul bekopogtatott a babóka? :P
kolibri28

Jó reggelt! :lol:

Kép

Vicky!
hurrá!!!!!!hurrá!!!!hurrá!!!!!!!!!!!!! :P
Kép
jó a kép a babucidról :wink:

Mofly!
sajnálom, hogy Prágában is rosszul voltál :evil:
nem tudják az orvosok, hogy mér nem pirizel??? :shock:

Zsu!
használd ki hogy kényeztetnek, mert az ikrek ha megszületnek nem lesz időd magadra :lol:

Kolibri!
hova tűnik mindíg a vonalzód? :roll:

Littike!
szijjjjjjjjjjjjjjjja 8)

Nati!
szijjjjjjjjjjjjjjjjja :D

Fenci!
uccsó gynevacot ki ne hagyd ma! 8) aztán jöhet nálatok is a babó :lol:

Susy!
ne aggódj a fürdés miatt, de azért:
:lol:
Kép
Vendég

Sziasztok csajszik! :D

Vicky :D Hatalmas gratula a dobogó szívű picikéhez! :D :wink: Tényleg dokid mit szólt, nem dobott egy hátast? 8) :lol: :wink: Nagyon szépen látszik a képen is! :D :wink:

Littike :D Látom a jó hírre Te is előbújsz! :wink: Hogy vagy? Mi van Veled, mesélj! :wink:

Vicus :D Már Te is vágod a centit, ugye? 8) :lol:
fenci

Viki!!!
Hurrááá!!!! Nagyon örülök Nektek! :lol: :wink: :lol:
Nagyon jók a képek! És igazi csoda-baba! :lol:

Többieknek is csók, de tanulok, holnap vizsga! :twisted: 10-1-ig szorítsatok! 8)

KépKép
zsófikukac

Vicky!
Hatalmas gratula kis drágasághoz! :lol: :lol: :lol: Vigyázzatok magatokra. Pajzsmirigyeddel mi újság? Mész endokrinológushoz?

Littike!
ìrjál magadról is!

Vicuska!
Okés, nem fürdök le!!!!! :wink: :lol:
susy75

Ditke!
hő?????????????????teszt???????????????? :lol: :lol: :lol:

Kukac!
szoríjjjjjjjjjjjjjjjjjjok holnap :wink:
olyan nagyon okos leszel, te csaj :P :D

Edinka, Gizi?????
hova tűntetek ? :roll:

jajjjj, lányok, sose telik el ez a 19 nap :roll: :shock: ..............
Vendég

sziasztok!

Vicky :D

Gratulálok nektek!!!!!!!!!Nagyon aranyos. :D Vigyázz magatokra!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vicuska :D

most vánszorog az idő úgy érzed, de hip-hop hamar eljön a nap. már nincs 3 hét. :wink:

kobzoszsu

Sziasztok! :D

Vicky

Nagyon szuper az első sztárfotó!!!! :D :D :D Annyira örülök nektek! A doki milyen tanácsokkal látott el?Szedned kell valamit? :wink: :D

Zsófi

Ügyes leszel, tudom hogy sikerülni fog! :wink: :D Drukkolok!!!!!!!!!

Zsu

Még mindig el vagy kényeztetve!!! :wink: :D Drukkolok hogy egy szép pozitiv legyen a kezedben nemsokára!!!!!!

Mofly

Sajnálom hogy nem olyan lett a Prágai kirándulás ahogyan ti szerettétek volna! :( :cry:
Most a doki mondott egyáltalán valamit? Mi a köv. lépés? :shock: :roll:

Fenci

Azt hiszem nálatok is hamarosan kopogtat a gólya!!!! :wink: :D
Drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolibri

Nem írtál hogy hová és kihez jársz! :roll: :(

Pandi

Szerintem nektek is besikerül majd egy spontán baba, majd meglátod! :wink: :D

Susy

Bogyit meddig kell szedned? :oops: Még mindig a párod szuriz? :wink: Én is olvastam Babcsi kukacosáról! :wink: :D

Littike

Nagy-nagy puszi neked! :D

Csipcsab

Te merre jársz? :roll:

Vicuska

Veled mizujs?
Vendég

Ja!

A hőm 36,6, tegnap délután Barna is megérkezett, most is van, pici piri is, de még nem az igazi! :shock: :roll: Hát ez van! :( De nem éltem bele magam hogy + tesztem lesz! :)
Vendég

Sziasztok drága lányok! :lol:

Köszönöm mindenkinek :D :lol:

Littike, veled mizu????????????????

Kolibri, hát azért csodálkozott, főleg ahogy elmeséltem neki a sztorinkat, azért nézett nagyokat :lol: A tünetek miatt ne sajnálj, életemben nem hánytam még olyan boldogan, mint vasárnap :lol:

Vicuska, kitartás a 19 napra! Látod az én napom is eljött tegnap, pedig milyen távolinak tűnt 3,5 héttel ezelőtt… :lol:

Fenci, hajrá akkor mai uccsó szuri, aztán meg spontán baba :wink: :wink:

Zsófi, nagyon drukkolok a vizsgádhoz holnapra! Mennyi van még hátra?

Susy, voltam hétfőn (meg egyébként már kint az Usában felírattam az L-thyroxint, nem volt egyszerű :D ), péntekre lesz meg a véreredmény, aztán konzultálunk, h mi legyen. Valószínűleg csak a min. mennyiséget kell szednem. Te meddig szurizod még magad (vagyis a párod)?

Zsu, már csak 12 nap, hogy telnek napjaid?

Ditke, teszt??????????????????????
Mivel spontán baba, ezért nem kell semmi extrát csinálnom. Bromot, progit, pajzsmirigy-gyogyót és vitamint (Gravida + folsav) tovább szedem, annyi gyógyszert zabálok, mint egy vénasszony (de nem érdekel :D :wink: ).

Valaki nem akar a Mensmentisbe menni helyettem jún 11-én este (Breyer dr)?

Pusz

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Ditke: Sajnálom barnát, de ne csüggedj a köviciklus végén már + lesz.
Úgy emlékeztem, hogy küldtem pü-t, de nem titok sote I.-re irányított a barátnöm egy fiatal, de nagyon lelkiismeretes dokihoz. :)

Zsófi: Nagyon szorítok. Ügyes leszel! :wink:

Fenci: A jó jegy mindíg jól jön. Köszi. De öszintén bevallom nem sikerült még jól elkészítenem . :oops:
Mentségemre: sok a munkám. :lol:
Gynevac ki ne maradjon!
Kolléganőm lehet, hogy tud hozni nekem mintát belőle. Ő beadja, mert a férje azt mondta ártani nem árthat. Finomabban: szerinte egy aktus többet ér ennél ( csak nem mindenre ). :?

Mindenkinek szép napot!
Legalább most nem esik. :)
kolibri28

Vicky

A munkahelyeden mikor mondod el a nagy hírt! :wink: :D Biztos leesik az álluk! :lol: :lol: :lol:

Kolibri

Én is a SOTE I-re járok! :D Megírod hogy kihez jársz+szülésznő nevét? :D
Vendég

Vicky :D

NAgyon lassan telnek a napjaim, olvasás,tv-zés(persze semmi jó nincs benne :evil: ), pihenés. Szerintem holnaptól folytatom a gobleinezést. :lol: Bár holnap délbe jön anyukám is egy rövid időre. :D

Ditke :D

A francba a barnával és a pirivel. :evil:

Fenci :D

Ugye nem felejtetted el az injekciót beadatni? :wink:

kobzoszsu

Ezt a Vatera küldte ma nekem! :evil:

Kedves XXX nem feledkezett meg gyermekeiről?

Hát nóóóóóóóóóóóórmális? :shock: :roll: Soha jobbkor nem címezhette volna! :cry:
Vendég

Van iwiwes meghívóm ha kell valakinek!!!!! :D
Vendég

Jó estét! Jó szurkolást!

Aki itt van az biztosan nem a BL döntőt nézi. Engem kitúrt a fiam a tv elől, pedig néztem volna egy kis magyar szappanoperát. :evil:
Na mindegy. Lesz ez még így se. :D
Inkább megyek egy kicsit összeszedem magam, mert teljesen kivagyok az egész napos rohangálástól.

Zsu: Tudod! " játékkal repül az idő. " :lol:
kolibri28

sziasztok,

csak bekukk, mert most értem haza. az egész hetem ilyen rohanós, későn végzős :(

dokinál nagy kavarc volt, mert új asszisztens van, és az öszekavarta a leleteimet, és mire sorrakerültem már el is ment, így a múlt havit kaptam vissza.

ami megmaradt bennem az uh alatt mondottakból az annyi, hogy endo kicsit nőtt, de még nem kell vele foglalkozniazt mondta a doki, mert lehet, hogy csak egy sárgatest maradt issza. ha 3 cm lesz akkor foglalkozunk vele. remélem nem nő tovább. :wink:

van egy 24 mm-es cisztám (??? ez mit jelent?) egy 19 mm-s tüszőm és talán egy 24 mm-es bár ez lehet, hogy a ciszta.

mindenesetre megkaptama pregnylt hétfőn, este akcióztunk is :oops: :oops: :oops: :oops:

elvileg tegnap este és ma este keleltt volna, de tegnap apjuk éjjel ért haza, ma meg BL döntő van, úgyhogy nem fúzök nagy reményeket :(

apjuk eredménye miatt ma keleltt volna telefonálnom, de persze nem vették fel a telefont, pedig egész nap folymaatosan csöngettem. remélem idegesítettem őket :)

asárnap az utolsó gynevacot is megkaptam,

egyelre így állunk. most jön a várakozás.

inszemről, hsgről nem beszéltünk, még egy natúrspontán hónap és meglátjuk.

drukk mindenkinek++++++++++++++++++++++++++

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

..a lényeget elfelejtettem.

dupla pirospontot kaptam a fogyásomra, azt mondta a doki, hogy akár meg is állhatok, és hogy nagyon sokat javítottam a teherbeesési esélyeimen.

viszont ami nagy dilemmát okoz, az az, hogy azt modta, ha elfogy ez az adat met-em, akkor abbahaghatom, maradjona a diéta és a mozgás csak. :shock: :shock:

emiatt aggódok, nehogy vetélést okozzon...

na most légy okos, Domokos :shock: :wink:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Jó reggelt! :lol:

Ditke!
basszus :evil: , most akkor meg is jött? :roll: :?

Gizi!
végre hogy jelentkeztél :lol:
először is endo monnyon le! :twisted:
ciszták is tűnjenek el! :evil:
tüszők meg repedjenek! 8)
fogyókúra miatt gratula :P , methez nem értek :shock:
reméljük bejön a natúr spontán :wink:

Zsu!
remélem még pihizel sokat 8)

tök jó, tele vagyunk kismamikkal :lol: :Susy, Mami (igaz, ő ritkán jön :( :( :( ), Vicky, és most Zsuikreskismami :lol:

remélem hamarosan az egész topic bebabásodik :lol:
Vendég

Vicky!
Hú de ügyes voltál, hogy szereztén Thyroxint. :roll: Hogy csináltad?? Biztos számit, hogy már ott is elkezdted szedni. Reméljük, most jók lesznek az eredményeid!!! :lol: :lol:
Igen, szuri még mindig megy :cry: , ha minden igaz még egy jó darabig. Már teljesen beleedzödtem! 8)

Zsu!
Végül is te mennyi Prednisolont szedsz és meddig kell?

Gizi!
Fene a BL döntöbe!!! :evil: A babuci most fontosabb!!! Azért hátha a ksifickók várakoztak a nagy találkozásra. :D :D
Ügyi vagy a fogyással!!!! :wink:

Fenci!
Dokihoz csak júni elején megyek, nagy bánatomra. Olyan hosszú ez az egy hónap! :(
susy75

Vicuska!
Ez nem is lehet kérdés, hogy hamarosan mindenki babás lesz itt!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg Mami drága írjál mán mi van veletek!!!!!! :P :P
susy75

Sziasztok!

Még mindig pihizek. :D Igaz a reggelit én csinálom magamnak,mert mire hazaér a párom, éhenhalok. :D Utánna már tovább kényeztet. :lol:

Suzy :D

SZóval reggel 1/2 prednisolon, este 1 egész, ameddig van a gyógyiból, de kb jún. közepéig szedem.És megnéztem, nekem is 5 mg-os.

kobzoszsu

Szaisztok!

Hát nem volt nagy a forgalom! 8)

Vizsga megvolt, remélem meg is marad, szerdán lesz eredmény. Jól elfárdtam. Holnaptól meg jöhet a következő tárgy.

Viki!
Még 5 vizsgám van! :lol:

Zsu!
Jó is az az édes semmittevés, de szerintem kicsit sétálgass is, mert ell a jó vérellátás a pocidban. Pusziolm a babáidat!

Gizi!
Hát én a helyedben nem hagynám ezt az endó kérédst, mert ha a petefészkedben van, akkor lehet máshol is. Uhun nekem is csak a ciszta látszott és a laparnál derült ki, hogy tele a pocakom. Szerintem jobb egy lapar, mint aok kudarc.

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Zsófi

Meglesz az a vizsga! :wink: :D

Zsu

Vérvétel lesz majd, vagy otthon tesztelsz, vagy mindkettő? :wink: :lol: :lol: :lol: Pihizz!!!!!!!!!!!!!!!!

Susy

Mindjárt itt lesz jún. eleje! :wink: :D

Gizikém

Hát látom történt veled jó és rossz is, nagyon drukkolok hogy most már jó dolgok történjenek veled! :wink: Met-hez én sem értek!Hétfőn megyek a SOTE-ra! :wink: :D

Vickykismami

Te hogy vagy? :wink: :D

Mamivagyok?????? :wink: :D

Vicuska

Még én is maradok a ma megint megjöttben, hiszen ma megint megjött! :x :evil: Tegnap óta kínozott, bevettem egy rakás bógyit, de este már kettőt vettem be, mert nem tudtam elaludni úgy görcsöltem! :shock: :roll:

Mofly jutott eszembe, hogy még én is úgy járok a végén hogy csak görcsölök pirkó meg nem jön! :shock: :evil:
Vendég

Sziasztok banyeszok! :D

Ezt mááá szeretem, volt sok olvasnivaló! :D

Ha nem haragszotok, magammal kezdem. :wink: Köszönöm az emlékeztetőt, tegnap este beadattam az uccsó gynevacot. :wink:
Ma reggel voltunk F-éknél. Méhszájsebem csodálatos, meg is néztem monitoron, gyönyörűen gyógyult. :D Most már a keksz is engedélyezett! :wink:
Meg is beszéltük az inszemet, kaptam clostit, jövő ciklusban 2x1 és 10. nap körül UH. :D Végre :wink: Mivel még nem vagyunk összeházasodva, ezért kőőő közjegyző előtt tett élettársi nyilatkozat. :oops: :shock: Na még egy adag a bürokráciából...

Ditke :D Ne máááá.... :? rohadt barna... :? én ezt nem értem. Nálad is volt már korábban terhesség, miért nem akar most összejönni???? Annyira igazságtalan az élet.... :( :(

Vicky :D Tök jó, hogy így spontán összejött! :D Tényleg csodababa! :D Ennyi bogyó még belefér szerintem! :wink: További jó hányást! 8) :lol: :lol: :lol: Anno nektek is kellett ilyen nyilatkozat F-éknél? Asszem ti sem vagytok összeházasodva, ugye jól emlékszem? :roll:

Kukac :D Ügyes vagy, ma már lazíts! :D Holnaptól újult erővel vághatsz bele a következőbe! :wink:

Zsu :D Emlékszel még a játékokra amit küldtem neked anno mailben? Játssz velük, hátha jobban telik az idő! :D :lol:

Susy :D Júni eleje már mindjárt itt van, együtt számoljuk a napokat, úgy gyorsabban telik! :wink:

Vicus :D Neked is csak ezt tudom mondani, számoljunk hangosan együtt! 8) :lol: :lol:

Gizus :D Nekem Tűű bácsi azt mondta, hogy terhességig szedjem a metet és ha plusz a tesztem, akkor hívjam fel és megbeszéljük, hogy meddig kell szednem, de azt mondta valszeg a 12. hétig. Ha tudod, próbáld meg kiharcolni hogy terhességig engedje szedni a dokid! Mennyit fogytál, áruld el kérlek! :D

Kolibri :D Azt hogy érted, hogy mintát kapsz a gynevacból? :roll: Vagy mind az ötöt megkapod? :roll:

Puszika mindenkinek, holnap már péntek! :D Szombaton esküvőre megyünk, unokatesóm nősül. Már várom, remélem jó buli lesz! :D
fenci

Fenci: hajrá inszem! gratula a gyógyuláshoz!

élettársi nyilatkozat?? az is kell? mi sem vagyunk összeházasodva :shock:

13 kg ment le január óta, igazából az első 11 gyorsan ment, az kb 2 hónap alatt lement most már nagyon lassan megy.
a doki szerint a magasságomhoz most már jó a súlyom, és megállhatok, de én még szeretnék kb 5-6 kg-t még fogyni.
metből még van kg 1 havi adagom, azt beszedem, de majd még rákérdezek következő alkalommal.

azon is gondolkodom, hogy az MM-be elmegyek kontrollra..
vérvételre meg Breyer doktornőhöz.

szombaton mi is esküvőre megyünk...csak nem egy helyre? :wink:

Kukac: én sem akarom hagyni, azt mondta a dok, hogy lehet sárgatest is. rákérdeztem, de egyelőre nem akar műteni. legközelebb meglátjuk. ő nagyon optimista, és a leleteim is el voltak keverve az új asszisztens miatt, ugyhogy nem is nagyon akartam vitatkozni, mert nem volt miről, mi alapján.

Ditke: RMPPB! :evil:

Vicky: nagyon gratula, győnyörőséges babóca :D :D

Zsu: babatapik mennek!!! vigyázz az ikrekre!

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

ZSófi :D

Ügyi vagy. Szerdán mondd az eredményt, bár biztos sikerült. :wink:
Sétálni sétálok egy kicsit, bár apa, ha meglátja rámparancsol, hogy mars vissza az ágyba, mert a doki fekvést mondott 4-5 napig.
Vele nem lehet ellenkezni. :lol:

Ditke :D

Vérétel lesz, bár van egy spájznyi tesztem, ami sűrűn kacsingat felém. :lol: De még tartom magam, lehet, hogy jövő hét vasárnap ellövök egy tesztet. :roll:

Fenci :D

Akkor hajrá inszem! Bár lehet, hogy nem kell majd? :wink:
VAn sok játék a gépen. 8)

Mindjárt itt a június, és láthatod a kistörpét. :D Türelem........

kobzoszsu

Kép

kobzoszsu

Sehol senki?
Hol vagytok? Délelőtt óta semmi hozzászólás? :cry:

kobzoszsu

Zsu!
Én lennék szívesen, de sajnos muszáj tanulnom. :evil: Pedig ma nagyon nem megy. :? :lol: Húú, kibírod a teszttel jövő vasárnapig???

KépKép
zsófikukac

Halihó! :lol:

Ditke!
RMPPB :evil: :evil: :evil:
de teccik az új vonalzód!mit is jelöl?a szülés várható idejét? :roll: 8)

Zsu!
nehogy mán olyan soká tesztelj! :D :shock:
úgyse bírod ki, bibiiiiiiiiiii :wink:

Fenci!
szuper hírek! :D
legkésőbb jövő ciklusban úgy be inszeminálnak, hogy csak na! :oops: :lol:

Kukac!
már csak 5 vizsga? :roll: az nem sok :P :P

Gizi!
nagyon szupi a fogyásod, lehet ez elég is lesz ahhoz, hogy a babó beköltözzön a pocidba 8)

nekünk végre szabad lesz a hétvégénk :lol: :lol: :lol:
bepótoljuk amit be kell :oops: :wink: :wink:
meg kertészkedünk :D meg talán leugrunk a Balcsira, bár nem hiszem, hogy még elég meleg lenne a fürcsihez :roll: 8)

Kép
Vendég

Zsu!
Igen, csak valahogy olyan lassan telik az idö! :roll:
Neked is fokozatosan kell majd a Prednisolont abbahagyni?

Ditke!
Piri monnyon le!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: Bár azt mondtad ez a ciklus lesz a föpróba és a követketzö az igazi. Na úgy legyen!!! :lol: :lol:
Láttam a kolléganöd lányát múlthéten a Naplóban!:cry: :cry: :cry:

Zsófi!
Nagyon okos leszel már! :lol:

Fenci!
Akkor a köv. ciklusban már inszem, vagy csak azután? Jó bulit hétvégére.:P

Csajszik! Ma olvastam egy német újságban, hogy a Chlamidia okozhat meddöséget és méhen kívüli terhességet is. :? :? Nálatok szürik automaikusan a nögyogyik? Ha nem akkor mindenkinek tessék megcsináltatni!!!

Olyan furi, hogy már 10-el kezdödnek a heteim! :P :lol: :lol:
susy75

Szasztok!

Zsófi :D

Tessék tanulni, nehogy ne sikerüljön!Bár úgyis sikerül. Kibírom. Vhogy. :roll:

Kibírom, kibírom, kibírom, nem bírom... :lol: Még nem tudom. Igyekszem nem súrún tekintgetni a tesztek felé.

Igen, úgy néz ki, bár erről még nem beszéltünk konkrétan a dokival. DE majd rákérdezek.
Nekem volt ilyen szűrésem.

kobzoszsu

Halihó!!!

Kép

Még mindig sehol senki??? Biztos a jó idő miatt mindenki kirándul vagy kertészkedik...... :roll:

Pusz

kobzoszsu

Nem valami nagy a tolongás itt. :roll:
Hol vagytok?????????

kobzoszsu

Halihó! :lol:

Suzynak laptetű, nekem meg lapalj :evil: :lol:

Suzy!
sajnos nálam ez a Chlamydia volt a gebasz :evil: :( :?
állitolag nagyon gyakori, és észrevétlen fertőzés..... :roll: :shock:

Zsu!
úgyse bírod ki 8)

Többiek????

mi tényleg kertészkedünk, este meg megyünk Neoton koncertre megint(a zuram függő :oops: )
Vendég

Vicuska!
Bocsi a tetűér! :oops: :oops: Mikor derült ki nálad? Már a méhenkívüliek után?

Zsu!
Szerintem se hiába van otthon az a sok teszt! :lol: :lol:

Gröni!
Remélem néha benézel ide! Mi újság veled? Szerdán voltál dokinál, ugye? :?: Minden okés?
susy75

Kibírom, kibírom. :lol: Vagy nem? Lehet, hogy csak akkor, ha apa eldugja előlem. :lol: 8) Majd meglátjuk.
Jó mulatást estére!

:lol: Átlépted a 10.hetet. :D Nálatok mi újság?

kobzoszsu

Nem tudtok vmi gyógymódot fejfájásra?????
Délelőtt óta olyan fejfájásom van, valami eső jön, mert azt szoktam megérezni. :evil:

kobzoszsu

Zsu!
Vegyél be jó sok c vitamint és igyál sokat!

Én ma nagyon ügyes voltam. Tanultam sokat, voltam piacon, vettem virágot és el is ültettem. Most pedig tornáztam. :lol: Nem csak okos leszek, de szép is! :lol:

KépKép
zsófikukac

Hali! :lol:

Kukac!
ez már sok a jóból! :lol: :lol: :lol: szép is meg okos is 8) 8) :shock: és szőke :wink: :wink: :wink:

Zsu!
de ne alkeszt igyál! :oops: 8) ikreskismami csak sok-sok vizet igyon :D

Suzy!
hááááááááát, az első méhen kivüli után derült ki, de kaptam rá gyógyit, de akkaor már ezek szerint késő volt, idült petevezeték gyulladást okoz állitólag, és azért lett az elzáródás... :?

Na pá, megyünk mulatni :P
Vendég

Sziaszztok!

Hát én se voltam megint...mi kirándultunk.Voltunk anyunál látogatóba a Honvéd kórházban...hála az égnek jól van. :D Kivágtak vagy 15 cm-t a beléből, de nem találtak áttétet. Most gyógyul...az még eltart egy ideig.
Megvettük a motort is.Nagyon szép!! :D
Voltunk ma Siófokon is biciklisverseny befutóján...meg persze a mólón szétnézni...meg csókolózni :oops: :wink: .
Ezért nem is indultunk haza...majd csak holnap reggel.

Mindenkinek sok sikert!!!Csak pozitívan!!!
vizkriszisback

Vicuska!
Jó bulizást Nektek!
bocsika, hogy betolakodom ide, de mivel már nem nagyon jössz hozzánk ezért lenne két kérdésem. Az egyik, hogy lenne-e kedved jönni az inszemes lányokkal találkozóra. Két hét múlva tartjuk.
A másik fontosabb dolog pedig, hogy mi volt Tapolcán, mikor lesz a beültid, tudsz már valami konkrétat?
Azért még ugyanúgy szorítunk ám neked, és ha úgy érzed, hogy lenne kedved a régi topictársaiddal személyesen is megismerkedni mi örülnénk Neked!
Tájékoztass ha van valami fejlemény, nálunk még nincs új babás, majd most én, és Linácska! :wink: Bár gondolom újat nem mondok mert "titokban" biztos olvasgatsz még minket! :wink:
Millió puszi:
Dita

dita75

Sziasztok,

Mindenki kirándul hétvégén? :shock:

Ditke, ezt pirinek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: De majd most jön az IGAZI Ti hónapotok!!!!!! Most újra stimus ciklusod lesz?
Munkahelyen 1 hónap múlva tervezem bejelenteni, a közvetlen kollegáknak mondtam a héten, mert a jövő heti külföldi “bulit” kihagyom, inkább itthon pihizek egy hetet, úgy döntöttem. 8)

Zsu, hogy állsz a gobelinezéssel? Tegyél képet a műveidről, kíváncsi vagyok rá! :D Már csak 1 hét!

Giz, megvan már apjuk eredménye? Szerintem a hétfői akciózás is jókor volt :wink: Ja és gratula a fogyáshoz!!! :lol:

Susy, szurikhoz kitartás, látod, megéri! :D Nem volt egyszerű felíratni kint a gyogyit, de aztán találtam egy emberi dokit, előadtam neki a sztorinkat (csak a rövid verziót, IVF és inszemek nélkül) így is dobott egy hátast, azt hajtogatta végig, hogy “this is quite a story” (ez aztán a sztori) :lol: – aztán fölírta szó nélkül, még ügyeleti díjat sem számolt és csak minimális pénzt kért.
De jó, mindjárt mész a 12. heti UH-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Chlamydiát nálam csak most néztek, de F-ék pl. nem.

Zsófi, drukk akkor a “maradék” 5-höz is! Holnap mentek szurira? De jó, már csak 2 hónap!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Fenci, jó volt a lagzi? Gratula a szépen gyógyult méhszájsebhez és hogy átvészeltétek a no-kex hónapot…Hajrá inszem, nagyon drukkolok! :lol:
A Forgácsos topicban (az nlcafe-n) mostanában sokan bebabásodtak, úgy látszik, mostanában szerencsés a csillagzat arrafelé! :wink:
Mi házasok vagyunk, de tőlünk F-ék soha nem kértek papírt, talán ha megkérdezték valamikor, arra nem emlékszem.… :roll:

Vicuska, Neked most akkor kimenőd van, végre élvezitek a közös hétvégét (és egymást). :wink: Milyen volt a koncert? (én is szoktam a kocsiban néha hallgatni). Tényleg, lombikhoz van 1 doboz Marvelonom, szívesen elküldöm, ha kéred :wink: !

Krisz, de jó, gratula a motorhoz! Tegyél róla lécci képet!!!!!!!!!!!!! :lol: 8)

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Tegnap este mi is buliban voltunk. És valami a kajával nem volt tuti, mert hajnalban rámjött a hasmenés. :evil: Szóval délelőtt elég szarul voltam, elintéztük a bevásárlást, voltunk anyósnál, majd após szőlőjénél cseresznyézni. Jól teleettem magam, így majd legalább tudom miért kell futnom a wc-re. :lol: :lol: :lol: Aztán aludtam és úgy 4 körül rávettem magam a tanuásra. Most meg már itt ülök. :oops:

Viki!
Igen holnap szuri! Most nem örülök neki, elmegy megint az egész napom, tanulásnak annyi lesz. :evil: Örülök, hogy minden ok, és helyes, hogy nem mész külföldre, pihizz csak!!!

Krisz!
Akkor nem voltatok messze! :wink: :lol: Annyira. :lol:

Vicuska!
Az a lényeg, hogy most már minden rendben lesz. És már csak 2 hét az összesítésig. Bár gondolom újat nem fognak mondani. :wink:

KépKép
zsófikukac

Csajok!

Úgy aggódom Csipcsabért! Régen nem írt...

KépKép
zsófikukac

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?