Jó reggelt!
Na igen, MÁR NEM BÍRNAK MAGUKKAL A ZEBRÁK!
Stellácska
Ezek a nővérek.......!
Nagyon szomorú, amit olvastam. Nehéz vígasztalni, mert az embernek a testvére majdnem olyan, mintha a másik fele lenne, a szüleink magjából a másik fél.
Sajnos ha a testvéredben nincs szeretet irántad, akkor semmit sem tehetsz, akármilyen nehéz is. Szerintem nem hiányzik neked több pofon, kaptál már így is épp eleget! Próbáld meg a figyelmedet magatokra irányítani, ezzel megvéded magad újabb csalódástól. Hanyagold a nővéredet, és hidd el, idővel egyszercsak felébred majd, és rájön, hogy mekkora hibát követett el az életében. És akkor neki fog fájni, de kegyetlenül. Isten nem ver bottal! Visszakapjuk azt ami fájdalmat mi okoztunk, és az milliószor fájdalmasabb nekünk.
A nővéred egyszerűen NEM ÉRDEMLI MEG a szeretetedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szüleid nem tudnak neked segíteni? Pl. anyukád nem tud beszélni vele? Ilyet én még nem hallottam, hogy esküvőre nem hívja meg valaki a testvérét, de ha esetleg úgy érzed hogy ennek lenne valami oka (amit nem hiszek)és eddig sikertelenül próbáltál beszélni vele erről, akkor tényleg hagyd, te megtettél mindent szerintem.
Azért is szomorú a történet, mert már van 3 gyerkőc, és jön a 4., és sajnos ennek leginkább ők isszák meg a levét
Meg azok akik próbálnak a gyerekeknek segíteni.
Az én nővérem sem 100-as, rám pl. féltékeny azért amit elértem az életben, pedig az tényleg csak alap dolog, és tőle nem lett ezért elvéve egy fillér sem. Egyenlőre szeretetben nincs hiány meg jó kapcsolatban, de nem vagyok benne biztos, hoyg ez mindig így lesz...
Én ezt az irigységet is nehezen viselem, hát még ha nem foglalkozna velem
Tényleg csak azt tudom írni, hogy próbáld megállni hoyg nem hívod fel, hoyg nem törődsz vele, akármilyen fontos is neked a család,van neked mivel fogolalkoznod, és a legkevésbé hiányzik az idegesség. TUdod, a nehezen megszerzett nyugalmad aranyat ér, és senki nem tudja neked visszaadni, mindig neked magadnak kell vért izzadva megküzdeni érte.
Önbizalomkoktél? Nincs okod rá hoyg ne legyen önbizalmad. Csodálatos teremtés vagy, szerencsére vannak körülötted olyanok is akik szeretnek és számítanak rád, ezért ne gondolj olyanra hogy felesleges lennél, mert rád éppúgy szükség van a Földön, mint pl. itt bármelyikünkre!
Tündi