Új privát üzeneted érkezett!

Ja és arról már nem is beszélek, hogy időnkét csak úgy rámtör a sirógörcs, olyanok miatt amiért azelőtt nem.
Pl., hogy süt a nap, kellemes az idő és kék az égKép
Meg, hogy azt mondja a vezetés oktatóm, na most ezt elszúrtad egy picit
Meg rákérdeznek, hogy megcsináltad már az X munkát...szóval tiszta érzékeny lettem...
Virag2

Vanda
Köszönöm a leírtakat. Egyet azért még kérdeznék, te tuttad -vagy inkább úgy írnám érzeted, hogy valaki beköltözött a kis lakba?
Virag2

Virág
Jó a hőd és a tüneteid! A 2 nap tojásfehérje is tuti jó Kép De az hányadik ciklusnapodon volt? Kép Elméletileg az jelezheti a termékeny időszakot. A 40 napos ciklus viszont nem jó.
Ha most nem jött össze, akkro visszamész a dokidhoz hogy újra megnézzétek a hormonjaidat?
Tudom milyen nehéz úgy várni a ciklus végét hogy ne éld bele magad, de meg kell próbálnod, mert sokkal kisebb a csalódás. Reménykedni mindig kell, meg állítólag hinni is benne, ami nekem nagyon nehezen megy Kép Ráadásul nem tudjuk, mennyi ideig kell még reménykednünk, kicsit tartalékolni kell az erőt, mert gyorsan elfogy Kép
Én szoritok neked nagyon!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Vanda!
Nekem kicsit nehéz a kérdésedre válaszolni, mert jómagam sem szereztem be mindent a babának. Meghát a védőnő azt mondta ne vegyek első körre semmit, csak Bepanthen kenőcsöt, mert kapunk kezdő csomagot tőlük. A babafürdetőből, popsitörlőből én Nivea-t vettem, mert a Johnson-ra sokat mondták, hogy allergizál. De kell venni még alkoholt, babasampont biztosan. Talán Babus tudna erről többet írni neked, hisz ő már javában használja. Kép

Jófi, Kivi, Virág Kép
Nagyon drukkolok nektek, ideje lenne ha már valaki a tábla tetején maradna Kép

Nicol

Kép
nicol

Nicol, Vanda
Miért kell alkoholt venni?

Megyek haza lassan, szép hétvégét nektek, vigyázzatok magatokra!
Hétfőn zebraosztást szeretnék rendezni!!!! KépKépKép

Puszi

Tündi
Vendég

Virag,
tudni nem tudtam, hogy lakik mar bent valaki, csak remeltem, de azt is nagyon nagyon halovanyan, mivel szinte lehetetlennek ereztem, hogy az elso probalkozos honapban osszejojjon a csoda. De nekem nagyon pontos, 28 napos ciklusaim voltak mindig is, igy amikor nem jott meg, aznap vettem a tesztet es masnap reggel mar ott is volt a ket csik. Meg rengeteget dolgoztam eppen akkor, igy nem is volt idom sokat filozni a dolgon, csak ritkan gondoltam arra, hogy meg akar baba is lehet a dologban.

Nicol,
koszi az infot, remelem Babusnak is lesz ideje hamarosan ellatni bennunket nehany hasznos tanaccsal. En ezt a Neogranormon csaladot neztem ki magamnak, abban is van furdeto, sampon, stb. De meg korbeszimatolok kicsit a temaban.

Tundi,
ugy tudom, hogy a baba koldokcsonkjat is kell valahogy alkoholozni, sot regen szoptatas elott a cicit is igy fertotlenitettek, ezt nem tudom, igy kell-e meg csinalni, vagy mar mas a divat?

Vanda
vanda72

Tündi!
Én is arra gondoltam az alkohollal kapcsolatban, amit Vanda írt. Bár így, hogy rákérdeztél feltettem a listámra a kérdést, amit még a védőnőtől meg kell kérdezni. Kép Lehet, hogy másra is kell használni... Én csak onnan tudtam, hogy venni kell, mert minden babának való cuccok listában szerepel.

Nicol

Kép
nicol

Egy kis off Évinek!

Nekem lenne egy jó ötletem lánybúcsúra, ami feldobja a hangulatot! Nálunk a barátnőim egyszer összeültek párommal pár órára, és kifaggatták egy csomó dologról (melyik lábujja a leghosszabb, mi volt a jele az oviban, mi az amiről nem lehet vele beszélgetni, melyik tévéműsort utalja stb.), majd tőlem ugyanezeket megkérdezték a buli folyamán, és ha valamit nem tudtam, akkor persze inni kellett fincsi koktélt. Aztán voltak olyan kérdések is, amelyekre mesélni kellett (pl. megismerkedés történe, lánykérés stb.), igy olyan dolgokat is megtudott mindenki aki ott volt, amit egyébként esetleg nem tudott, jokat lehetett nevetgelni a dolgokon. Ja es ha nem tudtam valamit, akkor nem csak inni kellett, hanem meg huzni is kellett egy szatyorbol, es felvenni amit kihuztam. Volt ott kek rovidnaci (olyan fius focis naci), narancssarga hajcsat, uttoro ov, lila kendo stb. Eleg viccesen neztem ki a vegen. Szerintem nagyon jo volt az otlet, mert jol elnevetgeltunk vagy egy orat, jo kis storyk kerültek elo, iszogattunk is kozben, es megse Chippandale parti volt. Lehet hogy igy furcsan hangzik az otlet, de nalunk nagyon bevallt! A lenyeg hogy jo kerdeseket kell kitalalni, amiken aztan lehet jokat vihoraszni.

Egyebkent nekem a lanybucsu ugy nezett ki,hogy kb. delutan 2 korul elmentunk Visegradra egy wellness helyre, ahol furodtunk, szaunaztunk, illetve en kaptam egy masszazst, majd vissza Pestre. Este 8 korul elmentunk vacsizni a Liszt Ferenc terre a Karmaba (nagyon tudom ajanlani, a pincerek nagyon jo fejek voltak), ott voltunk vagy 1-ig, aztan onnan mentünk bulizni.

Egyebkent van par lanybucsus kepem a neten, ha erdekel, hogy mibe oltoztettek be, akkor fel tudom rakni a linket. (csak ne nagyon nevessetek rajtam)

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Ezvicc!

Boldog szülinapot! És még nagyon sok hasonló kényeztetést!

Mohácska!

Kitartás! Tudod, mindig azokat bántjuk a legjobban akiket leginkábbszeretünk! És sajnos, hogy mégjobban fájjon mondunk olyat is, amit nem gondolunk komolyan, csak tudjuk, mennyire fáj a másiknak!
Aztán tessék ám gyorsan békülni!

Virág!
Drukkolok! Nem kell a szokotnál többször pisilni?

Alkohol
Nekünk a köldökcsonkot kellet kezelni vele amíg leesett ill be nem forrt teljesen.
A mellet nem kell kenni, és szerintem nem is szabad, hiszen csak kiszárít és felreped a bőr, ami akkor amúgyis elég nagy strapának lesz kitéve. Reped az magától is.
A mellbimbót érdemes inkább egy csepp anyatejjel bekenni és megszárítani, hiszen antibakteriális hatása is van, és tapasztalatom szerint is gyorsabban nyugszik és gyógyul a bibi.

Kezdetben ajánlottabb a gyógyszertári fürdetőket használni, pontosan az irritáció elkerülése véget. De hozzáteszem, a Péterfyben bár gyógyszertárit tanácsoltak, Johnsonsszal mosdattak. Szerencsére Olivérnek nem lett semmi baja tőle.

Ezeket a készítményeket a gyerekorvos írja ki, és mindenképpen jobban jársz vele, mint a többi mütyivel. Az a különbség csak, hogy nincsen illatosítva, de ez nem is baj, hiszen nincs is finomabb a babád saját illatánál! Nem kell még külön illatosítani.

Remélem tudtam segíteni, bár csak belekotyogtam.

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Eszter!

Persze, hogy tudtal segiteni es nagyon koszonom. Az, hogy gyerekorvos irja fel ezeket azt jelenti, hogy nem is adnak recept nelkul?

Egyebkent itt felmerult bennem a kerdes, hogy gyerekorvost maga valaszt az ember, vagy ugyanugy, mint a vedonot a lakohelyed szerint "dobja ki a gep"? (Azert vagyok kicsit cinikus, mert en nem kedvelem a sajat vedonomet Kép )

Koszi Eszter meg egyszer a tippeket!

Vanda
vanda72

Vanda!

A védőnő be fog mutatni a lakhely szerinti gyerekorvosnak valószínüleg, de nem vagy köteles hozzá járni. Választhatsz másik gyerekorvost is. Kép

Lányok!
Tettem fel új pocis képet.

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok!

Kivi,Jófi!
Kezdheti Tündi a zebraosztást?Továbbra is nagyon drukkolok Nektek!!!Remélem már teszteltetek végre!!!Kép

Judyt!
Hogy vagytok?Sokat gondolok Rátok!Még pár hétig tarts ki és biztos minden a legnagyobb rendben lesz!Kép

Virág,Majcsi,Lamika!
Ti is a tábli tetején vagytok, akkor nektek is mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++!Kép

Babus!
Veletek mi újság?Kristófka még mindig nem alszik napközben?Jön már a Fogmanó?KépTe hogy vagy?Tudsz már picit magadra is idöt szakítani?

Edinka!
Milyen az új kis család?KépGondolom nincs idöd írni!KépSzopiztatás megy?Hogy van a gyönyörü kis csaj?KépMajd egyszer biztos jelentkezel, mi pedig itt nagy szeretetel várunk!!!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
Na, hol az a zebracsorda!
KiviKép JófiKépVirágKép
Tessék jelentkezni!

Én meg szeretnék tőletek egy kis lelki-simit kérni, jó!
Elmesélem miért:
A hangulatom remek volt tegnap délutánig!
Akkor megtudtam, hogy a nővérem (aki évek óta sz..ik a fejemre és egyik esküvőjére sem hívott meg!!!!, sőt mástól tudtam meg pár hete, hogy ismét férjhez ment) gyereket vár. A 4.-et!!
Ezzel nem is lenne semmi gond, de a meglévő hárommal sem úgy törődik, ahogy az elvárható lenne.
És az a legrosszabb az egészben, hogy szinte megéreztem.
Én meg olyan hülye kis lelkizős vagyok, hogy újra és újra felhívom és próbálom vele "rendezni" a kapcsolatunkat, de ő mindig eltaszít.
Iszonyatos lelki kínokat élek át, de azt is tudom, hogy ezen nem tudok változtatni.
Nekem sem szabadna ezeket a szívemre venni, ahogy ő teszi, de nem vagyunk egyformák.
Én olyan vagyok mint egy jojo. Ellöknek, de újra és újra visszamegyek, hátha... De most már tudom, hogy annyiszor kapok pofont az élettől, ahányszor felállok.
Én hiába teszek meg mindent, a környezetem nem segít, sőt...
Néha úgy szeretnél eltűnni, más lenni, nem én lenni, nem lenni…
De akkor sem adom fel. Most még csak próbálok felállni. De sikerülni fog! Újra talpra állok és kitárt karokkal és mosolyogva rohanok előre... egy újabb pofonért!
Bocsi, hogy így kifakadtam, de muszáj volt!
Jól esne egy lelki fröccs és egy önbizalomkoktél! De hol árulnak ilyeneket?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt Lányok,

nem akarok ünneprontó lenni, remélem az utánam jövők csupa csupa zebrás hírrel jönnek...

Szóval, nekem szombat reggel megjött.Volt nagy sírás-rívás, kiborulás, dédelgetés, vígasztalás. Azután elmentem Mamámékhoz kertészkedni, este pedig szülinapi partyra, tegnap pedig egész nap Anyák Napja. Megy tovább az élet. Olyan nehéz, de tényleg fel kell állni.És megrázni magunkat és bízni, hinni.A Jóistennek biztosan oka van rá, hogy megvárat minket...Kép

Nem is nagyon szeretnék keseregni tovább .ez van, így jártam ebben a hóban.Next time....Kép Tündi: 3.cn van ma.
Szerencsére szerdától egy hét szabira megyünk és elutazunk, és most erre készülök teljes gőzzel. Lefoglalja a gondolataimat és tele leszünk élményekkel.Végre nemcsak arra szeretnék gondolni, hogy "ez a hónap is sikertelenül eltelt", ahnem arra a sok szép és csodás élményre, amivel gazdagodunk a hónapok során...Pl végre itt a csodás napos meleg idő, tele a természet virágokkal, és olyan szép volt az Anyák Napja: ÉS JÖVŐRE NEKÜNK IS LESZ MÁR ANYÁK NAPJÁNK!!!!KépKépKép

Továbbra is fenntartom: nyárra sokan lesünk zebrások!!

Kivi, Virág,
lécci lécci lécci hozzatok zebrát!!!!!!!!

Szép napot!!!!!!KépKép (csakazértis Kép )

Jófi
jófi

Jó Reggelt,
pénteken hajnalok hajnalán meglátogatott Piroska!Azt hittem elpusztulok, délelőtt mentem vizsgázni azon is megbuktam, tehát nem egy sikertörténet. Mivel azóta is dől belőlem, ezért Jófi, Virág a tesztet illetően egy cseppet se izguljatok mert a Ti menzitek is nálam van!! SZorítok remélem tényleg sikerült mindhármotokét (Majcsi a Tiedet is) bezsebelnem!! :o))

Tündike, kérlek írd át hogy 4.cn.-on vagyok,így kezdődik újra a mászóka.

Furi, de ahogy Kinga is érezte úgy én is hogy lesz itt menzi csak kicsit kéreti magát!! Most egy picurkit örülök is azért, mert most van a vizsga időszak és a nappal meló, éjszaka tanulás, nem biztos hogy a megfelelől lenne pocakosan.

Dorka,
ez tök jó lehetett, már most elvigyorodtam amikor elképzeltelek abban a szép kis sortban + kisdobosövvel!! Kép)))

Timike,
ne legyél szomorú lehet hogy csak tényleg egy eseti eredmény volt, bizzunk benne!!

Lányok miért van az hogy jók a hormonjaim, 3. 21. napon is és még is 38 napos a menzim?

További Szép Napot!!
Kivi
kivi2

Stellácska,

Nem tudom milyen érzés lehet egy testvérrel rosszban lenni, d emegpróbálom beleélni magam a helyzetedbe. én is békülős típus vagyok, de csak egy pontig. Azt gondolom, ha sokszor kap az ember pofont igazságtalanul, egyszer csak be kell keményíteni és nem visszaütni, hanem tudomást sem venni róla. Egyszerűen lehúzni a falakat. Még akkor is ha egy rokonról, ne adj Isten testvérről van szó... Lehet, hogy ez keménynek hangzik, de sok fájdalomtól megkíméli így magát az ember. Ne rohanj előre a köv pofonért, hanem zárd be most az ajtót előtte, hidd el egyszer majd ő fog kopogtatni!!!

És hamarosan Neked is lesz kisbabád, akár egyszerre három Kép és azoknak a babáknak boldog szeretetteljes életük lesz mert Te és a férjed szeretetben és boldogságnban várjátok őket és éltek majd velük!Hidd el így lesz!!!!!!!!!!

Küldök Neked egy önbizalomkoktélt így az éteren keresztül sok sok pozitív energiával++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Jófi
jófi

Jó reggelt!

Na igen, MÁR NEM BÍRNAK MAGUKKAL A ZEBRÁK! KépKépKép

Stellácska
Ezek a nővérek.......! Kép Nagyon szomorú, amit olvastam. Nehéz vígasztalni, mert az embernek a testvére majdnem olyan, mintha a másik fele lenne, a szüleink magjából a másik fél.
Sajnos ha a testvéredben nincs szeretet irántad, akkor semmit sem tehetsz, akármilyen nehéz is. Szerintem nem hiányzik neked több pofon, kaptál már így is épp eleget! Próbáld meg a figyelmedet magatokra irányítani, ezzel megvéded magad újabb csalódástól. Hanyagold a nővéredet, és hidd el, idővel egyszercsak felébred majd, és rájön, hogy mekkora hibát követett el az életében. És akkor neki fog fájni, de kegyetlenül. Isten nem ver bottal! Visszakapjuk azt ami fájdalmat mi okoztunk, és az milliószor fájdalmasabb nekünk.
A nővéred egyszerűen NEM ÉRDEMLI MEG a szeretetedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szüleid nem tudnak neked segíteni? Pl. anyukád nem tud beszélni vele? Ilyet én még nem hallottam, hogy esküvőre nem hívja meg valaki a testvérét, de ha esetleg úgy érzed hogy ennek lenne valami oka (amit nem hiszek)és eddig sikertelenül próbáltál beszélni vele erről, akkor tényleg hagyd, te megtettél mindent szerintem.
Azért is szomorú a történet, mert már van 3 gyerkőc, és jön a 4., és sajnos ennek leginkább ők isszák meg a levét Kép Meg azok akik próbálnak a gyerekeknek segíteni.
Az én nővérem sem 100-as, rám pl. féltékeny azért amit elértem az életben, pedig az tényleg csak alap dolog, és tőle nem lett ezért elvéve egy fillér sem. Egyenlőre szeretetben nincs hiány meg jó kapcsolatban, de nem vagyok benne biztos, hoyg ez mindig így lesz... Kép Én ezt az irigységet is nehezen viselem, hát még ha nem foglalkozna velem Kép
Tényleg csak azt tudom írni, hogy próbáld megállni hoyg nem hívod fel, hoyg nem törődsz vele, akármilyen fontos is neked a család,van neked mivel fogolalkoznod, és a legkevésbé hiányzik az idegesség. TUdod, a nehezen megszerzett nyugalmad aranyat ér, és senki nem tudja neked visszaadni, mindig neked magadnak kell vért izzadva megküzdeni érte.
Önbizalomkoktél? Nincs okod rá hoyg ne legyen önbizalmad. Csodálatos teremtés vagy, szerencsére vannak körülötted olyanok is akik szeretnek és számítanak rád, ezért ne gondolj olyanra hogy felesleges lennél, mert rád éppúgy szükség van a Földön, mint pl. itt bármelyikünkre!

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nekem sajna szombaton megjött Kép, bár sejtettem, hogy így lesz. Tündi javíts, légyszi! Ez már a 3. cn.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Jófi, Kivi Kép
Ez nem lehet igaz!!!!!! Annyira de anynira bíztam bennetek! Nagyon sajnálom! Kép
Megvár a zebrácskátok, ez biztos!

Jófi
Ha ilyen tünetekkel sem babás valaki, akkor milyenekkel? Kép

Virág, Majcsi, Lamika
Hozzatok jó híreket! Hoyg vagytok????

Tündi
Vendég

Húúú de kritikus volt ez a szombat! Kép

Majcsi
SAjnálom, hoyg neked sem jött most össze Kép

Tündi
Vendég

Stella,
annyira sajnálom, hogy a nővéred csak magának él!!! Pedig nem is tudja milyen ostoba, és hogy egy ilyen szuper tetsvére van!! Tudom hogy fáj neked, de sajna meg kell tanulnod nem foglalkozni vele,de biztos hogy hozza úgy az élet hogy szüksége lesz rád és akkor biztos sikerül rendezni a kapcsolatotokat.Sajnas ami nem megy nem szabad erőltetni, mert csak magadnak okozol fájdalmat, és nem érdelmi meg a Tesód hogy ennyit agyalj rajta ha ilyen!!!
Küldöm a lelki simiket!! próbál megnyugodni és továbbra is ilyen optimista maradni, puszillak

Jófi,
úgy sajnálom, pedig úgy fogtam a kezed!!! Persze csak addig míg nem jött meg Nekem is, aztán gyorsan elengedtem hogy nehogy magammal húzzalak. Majd ez a hónap meglásd sokkal zebradusabb lesz!!!
Kivi
kivi2

TündiKép JófiKép
KÖszi nektek! Igyekszem magamra és a mi gyerkőceinkre koncentrálni!
Csak ne fájna annyira!
REmélem egyszer tényleg kárpótol az élet!
Még egyszer köszi!
Olyan jó, hogy vagytok!!!

TündiKép
Tegnap lemaradtam a National Geo.-ról. Neked sikerült megnézned? Jó volt?
Te hogy vagy? Jó lenne, ha magadnak is tehetnél már egy zebrácskát!!!

Majcsi!
Nagyon sajnálom! Talán most jobb hónapotok/hónapunk lesz!
Pusza
Stella

Kép
stella9

SziasztokKép

Nem vagyok elveszve csak lefoglal a lányomKép
Nagyon jó kislány eszik és alszik
Mikor alszik akkor pakolászok mert nem voltam otthon és rohant a házKép
De szerencsére a párom nagyon sokat segít!!!!

2 napig Viki szeme nagyon váladékozott, már nagyon megijedtünk hogy valami baja vanKép
De szerencsére mára már teljesen el mult nekiKép Kép
(remélem vissza sem jön)
Holnap megyünk gyerekdokihoz a védőnőhöz!!!!!!!!
Kíváncsi leszek hogyan fogja a kisasszony tűrni!!!!

Babus:
Ti a D vitamin cseppet hogyan adtátok be Kristófnak?
Kaptunk még k vitamin is az is ilyen ampullában van a mi védőnőnk azt mondta hogy kiskanállal adjam be neki!!!Tuti kiköpi
De a patikában meg teába tegyem azt mondtákKép

Lányok: Vissza olvasni nincs időm,de mindenkinek akinek még nincs zebrája üzenem,hogy
ne adja fel soha mert CSODÁLATOS érzés az anyaság!!!

Puszika
Edina és Viktória
1hét+4

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Hát akkor úgy látom a szombat volt a mumus nap. Sajnos én sem úsztam meg a dolgot, úgyhogy kénytelen vagyok előkelő helyemet másnak adományozni. Most én is a 3 cn.-on vagyok (bár már péntek este is voltak elő jelek).
Nekem ez a menszesz amúgy elég érdekes. Hál istennek nem olyan sok, mint szokott lenni, de ne tudjátok meg milyet szenvedtem szombatonKép én nem azért bőgtem, mert nem lett picur, hanem azért, mert annyira fájt, hogy azt hittem megveszek.

Itt szeretném mindenkinek megköszönni a drukkot.

Jófi szerintem azért nem most, mert nem akarnak téli babák lenni.

Nekem a kicsi férjem azt mondta, türelmetlen vagyok és én most próbálok ezen változatni és azt is megbeszéltük, hogy sokat kell még gyakorolniKép.
Az biztosan hatásos lesz.

Amúgy lehet, hogy a sors is tudja, hogy ez még nem a megfelelő időpont volt. Ugyanis mi is most vagyunk túl egy költözésen és bár a mi pici lakásunkban vagyunk, de hát még teljes a felfordulás és egy ágyon kívül nem igazán van több bútorunkKép-megjegyzem a lényeg. Na és ha összejönne a picur akkor ezt a berendezkedési dolgot sürgetni kellene..ami nem lenne olyan jó.

Szóval Majcsi, Jófi fel a fejjel!! Egy biztos nem szabad elkeserednünk.

Stella
Nagyon sajnálom, ami veled történik. Nem is tudom, hogy tudnék e ehhez többet hozzáfűzni, mint amit a Tündi leírt.
Szerintem sem szabad vele foglalkoznod, mert csak saját magadnak okozol vele fájdalmat.Pontosabban meg kell próbálnod....Kitartás. Én küldök neked egy lélekgyógyító puszit *cuuuuuppp*.Kép
Virag2

Nem ilyen hétfő reggelre számítottam! Lányok, fel a fejjel, új hónap, új remények!
Mostmár jönnie kell annak a zebracsordának, és akkor tuti biztos, hogy egyszerre fognak jönni jó sokan!

Kép
szdorka

Na de azt nem is írtam, hogy szombaton helyre billentettem megsebzett lelkivilágomat és végig száguldottam életem első mountain bike maratonján.
Nagyon jó volt, néha tiszta para voltam, hogy elesek és jó nagyokat sikítoztam lejtőn lefeléKép
Virag2

Lányok,SorstársaimKép
mindenkinél sajnálom.úgy tűnik ez nem a mi hétvégénk volt. na sebaj, jön még borúra derű!Kép

Egyébként könnyű megmagyarázni a dolgotKép én meg azzal nyugtattam magam, hogy azért az utazás jobb így, mert végig a repülőn idegeskednék, hogy nincs e baj, meg mi van, ha rosszul vagyok stb.

És igen,egy tavaszi baba sokkal sokkal jobb lesz Kép Kép

Előre a tavaszi babákért!!!!!!!!!!Szerintem június
csuda hónap lesz nekünk. Ha jól számolom 7 topicbaba születik.Én most ünneplyésen azt kívámom júniusra legalább ennyien legyünk zebrásak!!!!!!KépKépKép

Jófi
jófi

Sziasztok!

Stella
Ez talán a legrosszabb érzés, ha a „testvéreddel nem jössz ki”, ha bánt téged, nem foglalkozik veled. Mi hatan vagyunk testvérek, és állítólag apu egyik kedvence vagyok és kegyetlenül szokott fájni amikor a bátyám vagy a húgom a szemembe vágta, hogy persze neked könnyű, mert te vagy a kis kedvenc… meg amikor a bátyámékat meghívtuk az esküvőnkre és nem jöttek el, és soha nem is indokolták, hogy miért nem, meg hogy egyedül az idősebb nővérem volt kíváncsi az új házunkra, a többieknek többször mondani kellett, hogy jöjjenek már el, mert mi úgy szeretnék, ha látnák amit építettünk… Mondjuk ennek ellenére nagyon-nagyon szeretem őket, és nem tudok rájuk haragudni. Remélem a te nővéred is előbb-utóbb ráébred arra hogy hülyeséget csinál és szükséged van a testvérére.

Jófi, Kivi, Majcsi, Virág
Nagyon-nagyon sajnálom, pedig tuti biztosra vettem, hogy hétfőre zebrások lesztek és elindítjátok a zebracsordát, mert ha egy kiszökik a karámból akkor a többit sem tudja már senki visszatartatni…. Jófi a hozzáállásod szuper, le a kalappal. Kép

Velem még semmi különös, csak várok és várok és nagyon ideges és feszült vagyok. Bár én még csak 31cn vagyok és bármi lehet, főleg hogy nincs semmi különös jel ( nem szurkál a hasam, nem szédülök, nincs hányingerem…), mondjuk barnázás sincs a hőm meg még fenn.
Nem élem bele magam semmibe, azért titokban kérek egy picit durkkot, de csak egy ici-picit és halkan nehogy „Piroska” meghallja és eljöjjön hozzám…Kép

Lami

Kép
Kép
lamika

Virág
Jajjj de borzasztó! Kép Kínok remélem mára elmúltak! Bicikli maraton jóóóó Kép

Stella
Én felvettem videóra a NGC műsort, ha van kedved megnézni, akkor szeretettel várlak hétvégén, akár a pároddal is ha nem dolgozik Kép Én sem láttam még a filmet, csak néhány percet belőle mert mást néztünk, de ha jössz, akkor addig nem nézem meg, jó? Kép Vagy akár szivesen kölcsönadom a kazit.
Köszönöm jól vagyok, de már megint a tábla teteje felé közeledek..... Kép Ez aggaszt kicsit, főleg mert szombat lesz megint a 30. napom, de az is lehet hogy előbb megjön ha megjön Kép Most nem gondolok semmire egyébként, de hinni benne nem tudok változatlanul Kép Holnaptól megint hőmérőzök pár napig, hogy tudjam mikor esik le Kép

Edina
Örülök hogy jól vagytok!!!!!! Kép Sok sikert a gyerekdokihoz Kép

Na, rakok egy szomorú táblácskát....

Tündi
Vendég

Lamika akkor küldök egy szerény drukkot+++(de azért legbelül nagyon szorítok).
Virag2

Jófi
Remélem bejön amit kívánsz. Amikor megjött pont azon gondolkoztam, hogy nem keseregni fogok azon, hogy miért nem sikerül, hanem elképzelem, hogy a kiskatonák, milyen úton jutnak el a petesejtig stb. és megpróbálom elhinni, hogy igenis sikerülhet. Kép Ettől mindjárt jobb kedvem lett.
Arról nem is beszélve, ha nem azt nézed, hogy 20-25% annak az esély, hogy egy hónapban sikerül (és nekem miért nem sikerül ez?), hanem az ellenkezője: 75-80% a sikertelenség esélye, akkor kész csoda, ha egyáltalán összejön a baba és mindjárt kész a magyarázat, a miért kell ennyit várni kérdésre.
A lényeg: új hónap, új remények. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Lamika
Jó a hőd, és ez a fontos, nem baj ha nem érzel semmi fizikait Kép Nagyon drukkolok neked!!!!!

Valival beszéltem az előbb telefonon, és csütörtökön megy a dokijához, megnézi UH-n hogy medrepedt-e a tüszője, egyáltalán mi a helyzet a closty hatására Kép Csüt. majd ír sms-t, megírom nektek hogy mi volt Kép Neki is nagyon drukkolok! Kép

Annácska
HOgy álltok a költözéssel? Kép Remélem jól haladtok és hamarosan tudsz jelentkezni! Kép

Móni
És te hogy vagy? Kép

Nicol
Megnéztem a képed, olyan szép kismama vagy, nagyon irigyellek! Kép Gyönyörű pocid van Kép Hát, már nagyon gyorsan telnek a napok, igaz? Kép
Köszi az alkohollal kapcsolatos infót mindenkinek, megint tanultam valamit Kép

Tündi

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok Kép
Már nagyon hiányoztatok!

Tündi Drága Kép
Feldobsz nekem egy táblát, hogy lássam ki hogy áll? Egyenlőre visszaolvasni nincs időm, de majd csak egyszer a végére jutok Kép

Nálunk minden rendben, igaz még a dolgaink nagy része dobozokban Kép A hőmről gőzöm sincs, mert a hőmérőt sikeresen elpakoltam valamelyik doboz aljába Kép

Most gyorsan ennyi, de majd részletesen beszámolok Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jaj Lányok,hát elmaradt a zebracsorda?!?!Annyira sajnálom és küldök mindannyiotoknak egy kis vigasztaló energiát++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++! Örülök, hogy nem rajzoltatok sok szomorú arcocskát és megint bizakodtok!!!Kép

Edinka!
Köszönjük a bíztatást!KépRemélem nemsokára mi is itt Mindannyian megtapasztaljuk azt a gyönyörü érzést, amit most Te érzel!Lánykádnak így ismeretlenul is sok puszit küldök a kis arcocskájára!!!Kép

Annácska!
Te is hiányoztál nekünk!Kép
De jó, biztos nagyon jól érzitek magatokat az új lakásban, sok boldogságot kívánok hozzá!!!Annamarinak hogy tetszik? Jól viselte a pakolással járó megpróbáltatásokat?

Tündi!
Most nézem a tábliban, hogy már milyen magasan vagy, hogy elrepült ez a hónap, kitartás, drukkolok!!!Judyt is miután elkezdte vezetni a táblát, pár hónap alatt rajzolhatott magának zebrát, és nem is egyet! Elöre az ikrekért!!!KépKép

Stella!
Ismerem az érzést, ami bánt Téged, nekem is van egy növérem és azóta nem vagyunk túl jó viszonyban, mióta megismerkedtem a Férjemmel. Féltékeny. Na de hagyjuk ezt... Én úgy próbáltam meg áthidalni ezt a problémát, hogy nem hagyok felületet a veszekedésre és a megbántásra. Próbálj minél kevesebbet találkozni vele egy darabig, az idö sokat segíthet, hidd el!Én idönként szoktam próbálkozni, de a vége mindig az, hogy megsért, aztán rájövök, hogy még mindig nem jött el a mi idönk, de ami késik nem múlik, higgy ebben én is hiszem, hogy mi is egyszer olyan jóban leszünk a növéremmel, mint régen!!!Kép

Kinga
Kinga79

LamiKép
Nagyon halkan, de annál nagyobb erővel szorítok!!!

TündiKép
Jó lenne összefutni hétvégén, de azért ne várj rám a kazival, mert tudod, hogy nem tudok semmit sem ígérni.
És hétvégén lesz az 1. házassági évfordulónk is és azt nagyon meg kell ünnepelni!!!
Azért se essen le a hőd Kép!!!!!
Stella

Kép
stella9

Kinga Kép
Annamari nagyon jól viselte a problémákat. Azt hiszem én viseltem, viselem egy kicsit nehezebben Kép
Amúgy szerintem ebben a hónapban sajna nem jártunk sikerrel a babaprojektet illetően, mert pont az aktuális időben voltam beteg Kép Meg a sok pakolás cipekedés is rátett egy lapáttal, de azért nem adom fel Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska Kép
Örülök a boldog levelednek, sugárzol a boldogságtól! Kép Majd ha tudsz jeletkezz egy hővel legalább Kép

Kinga
Igen, gyorsan elrepült ez a hónap,és nagyon szeretném Judyt példáját követni KépHa bejön, gyorsan továbbadom a táblát valakinek, aztán ő is bezebrásodik, aztán ő is továbbadja... Kép

Lamika, Kinga
Sajnálom, hogy nektek sem felhőtlen a testvéri kapcsolatotok Kép

Stella
Oké, akkor megnézem egyenlőre egyedül a filmet, de elteszem a kazit, és ha más nem, akkor jövő héten egyik reggel összehozhatunk egy találkát, hogy odaadjam Kép Ha gondolod... Kép Május 8. Igen Kép Remélem, nagyon szépen sikerül majd az ünnepetek,és félre tudtok rakni minden fájdalmat! Kép

Tündi
Vendég

Kép
szdorka

Sziasztok Lányok,

Egy ideje olvasgattam, amiket írtatok az oldalra. Még nem léptem be, kicsit bizonytalan vagyok.

Röviden magamról: 2003. októberben költöztünk új otthonba a férjemmel, kb. azóta szeretnénk babát. Tavaly nyáron elkezdtem gyanakodni, hogy lehet, hogy nem fog rendesen összejönni és elmentem a nődokimhoz.
Csinált vérvizsgálatot meg hormonvizsgálatot (3,14,21 napon) és a prolaktinom magas volt (erre kaptam Bromocryptint), a progim meg alacsony volt (erre asszem a Duphastont kaptam, de nem tudom, jó volt-e).
A hőmérsékletemet kb. 1,5 éve mérem. Elég kitartó természet vagyok. Az alapom 36,9, ha felmegy akkor 37,4-37,5 de van hogy 37,7 is. Nem tudom, mi a gond, két hónapja szedem a Clostit (első hónapban volt szépen tüszőérésem is, kaptam Choragont is repesztésre) mégsem semmi. Én is teszteltem, mert a 26. nap környékén elkezdtem barnázni, kb. 1 hétig (de mivel első napon azt hittem, h megjött, elkedzetem szedi a Clostit 2db/nap). Utána viszont amint abbahagytam a Clostit, megjött. Lehet, hogy emiatt nem jött meg? Túl sok volt a Closti?

Egy szó mint száz: én is szeretnék zebrásodni, már nagyon várom a picit!

Szeretnék Hozzátok csatlakozni, ha lehet...

29 éves vagyok

Tündi

KépKép
unique

Ja, és még azt elfelejtettem írni, hogy apu is volt katonavizsgálaton: 25Mio, 50% élénk, 10% közepes, 10% lassú.

Tündi

KépKép
unique

Szia TündiKép
Üdv a csapatban!
Remélem, hogy ilyen hosszú várakozás után szerencsét hoz majd neked a csatlakozás és hamar hozol nekünk egy zebrát!!
A dokid mit mondott erre a Closty-s barnázós bonyodalomra? Azóta voltál nála, vagy uh-n?

Honnan írogatsz nekünk?

Szerintem a katonák elég jók, bár nekem kicsit kevés az 50% élénk. Ha megteheted és még nem próbáltad, akkor vegyél a párodnak Maca Vibe-t.
Ez egy természetes kivonat, ami nagyon jót tesz a pasiknak! DM-ben lehet kapni, elég húzós, de asszm most le van árazva 4000 Ft-ra.
Vagy ha ez nem megy, akkor vegyetek ginseng kapszulát, az is csodát tehet!
Még egyszer mondom, szerintem nincsen baj, de azért lehetne jobb is. (pont én beszélek, akiknél még az 1 millát sem éri el a spermaszám)
Én pedig drukkolok nektek, jó?
Pusza
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Rémesen makacs jószágok ezek a zebrák! Aztán a köv. hónapra tessék őket ráncba szedni!

Stella!

Nekem a hugommal nem hogy nem felhőtle, de mondjuk viharos a kapcsolatom, már amikor van. Sokmindent kaptam már tőle a fejemhez, de minekután megbizonyosodtam róla, hogy minden vád saját magáról szól, úgy döntöttem nem veszem magamra őket. Az okosok ezt hívják kivetítésnek, ha jól tudom. Márpedig én nem vagyok mozivászon!
Javaslom, hagy pihenni a dolgot, és elsősorban a lelked.
Én spec pont abban a hónapban lettem pockos, amikor a hugom fogta magát és otthagyott csapot-papot, és mint később kiderült eltünt teljesen egy évre.
Sosem lehet tudni, mikor mit hoz a sors(?).

Pocakjelek
Magam részéről én nem tudtam mit is kellene éreznem, amikor terhes lesz az ember lánya, csak a rókát mesélték. Az első jó hónapban, amikor már van lakó, de még nem jelzi konkrétan semmi,nem is jelentkezett semmi tünet. Egyetlen dolgot leszámítva.
Már jó 3hónapja nem dohányoztam, de épp a hugom okán erős felindultságomban elvettem Apukám dobozából egy szálat, de amikor a számba vettem, kb olyan volt, mintha megégetett volna, és gyorsan visszatettem a helyére. Pedig még csak senki meg sem tudta volna!
Lehet belemagyarázás, de én hinni akarok benne, hogy az agy, valahol ott hátul tud mindent, és letiltja, ha nagy butaságot akarunk csinálni!

Edinka!
Mi a D vitamint becsöppentjük a szájába. Ez az esti rutin része, amikor fürdeni megyünk. Mára már úgy tátog az üveg láttán, mint egy kis fióka. Egyébként vaj íze van, tehát nem keserű.
A K-vitamint én mokkás kanálba tettem, és 1-2csepp tejet adtam hozzá. Szépen lenyelik, főleg, hogy ebben a korban mindenre nyitják a kis szájukat, ami megárinti az ajkukat.
Fintorogni fintorog, de nem vészes.

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia Stella,

Köszönöm a jó tanácsokat és a drukkokat! Kép
Megpróbálok én mindent, köszönöm a Maca vibe tanácsot, megnézem holnap a DM-ben.

Biatorbágyról írok most, ma itthon vagyok, holnap már a munkahelyemről fogok, néha dolgozni is kell ám sajna Kép

Lehet, hogy az inszem lesz a megoldás, mert ugye elvileg most már az én hormonjaim rendben is lennének... Egyelőre hezitálok, mert szeretnék elmenni egy ilyen meddőségi kórházba, de nem tudom, hogy melyikbe és hogy ha elmegyek vihetem-e magammal az előző leleteimet, vagy kezdhetem újra az egészet?
Lányok, erről mi a véleményetek?

Stella, egyébként fel a fejjel a tesódat illetően! Én a mamámmal vagyok pontosan így. Õ is mindig megbánt, de én azért mindig kedves vagyok hozzá. Sokszor összeszorul a szívem miatta. Ismerem az érzést... CSAK POZITÍVAN!!!

Mindenkinek nagy drukkokat küldök, aki zebrásodni szeretne a napokban!!!

Puszi

Tündi

KépKép
unique

Stella,

Elfelejtettem válaszolni, bocsi:
a dokim szerint a Closti ilyet nem okozhat (barnázás, menses késés), ami szerintem azért hülyeség, mert eddigi életem során ilyen még nem fordult elő velem... Kép
UH-n a 2. napon voltam, elvileg a 14. kellene újra, de nem tudom azt meg honnan számoljam... Kép

Tündi

KépKép
unique

Szia Druszám!

Üdv a csapatban! Örülök, hogy rászántad magad a csatlakozásra! Kép
Hát benneteket is jól meggyötör az élet, mire babátok lesz Kép
Most is mész majd UH-ra?

Tündi
Vendég

Tündi
Közben megérkezett a válasz a kérdésemre Kép
A closty elméletileg nem csak segíti a tüszőérést, hanem a ciklust is beállítja, biztos ezért mondta a dokid is hogy attól nem késhetett. Szerintem a rendes (piros) menzidtől kéne számolni a 14. napot. Ha meddőségi kórházba akarsz menni, szerinem ott megcsinálnak minden vizsgálatot újra, nem tudom, elfogadják-e a korábbi leleteidet. De az jobb ha egy helyen megvan minden. Itt legtöbben a BMC-be járnak vagy a Kaáliba, a BMC-be kell beutaló is, ha jól emlékszem Móni ezt írta annak idején. Mindkét intézménynek találsz topikot a Társalgóban, kukkants be oda, biztos hogy rengeteg hasznos tanácsot fogsz kapni!
Mellesleg a halál pontos ciklusunk képes extra érthetetlen dolgokat produkálni amikor éppen babát akarunk Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Biztosan viheted magaddal a leleteidet a meddőségi kórházba, de azért reméljük, hogy nem kerül rá sor!

A ciklusnapokat szerintem aszerint számold, ami szerint a Closty-t elkezdted szedni!
Max behívnak még egyszer.
Amint elkezdünk szedni valami gyógyszert, rögtön megváltozik valami. Mindenki más és sose lehet általánosítani. Ezt a dokiknak is szem előtt kéne tartaniuk.
Lehet, hogy a te szervezeted most így reagált. Vedd úgy, hogy ez is része a felkészülésnek.
Előbb utóbb pedig beköltözik az eredmény is a pocakodba!

Köszi a jótanácsokat a családdal kapcsolatban!
Tényleg nem könnyű, főleg ha amúgy is van baj és feldolgoznivaló!

Már előre látom milyen jó nagy keveredés lesz a két Tündiből Kép!
Stella

Kép
stella9

Szia Tündi! Kép

Köszönöm a meleg fogadtatást! Jó itt lenni közöttetek! Kép
Mindjárt több Kép Kép Kép lett...
Kéne mennem UH-ra, de nem tudom, mikor mert ugye napi 2 Closti után... Az 5. napon megnézett a doki, nem volt túlstimulálva, dehát akkor még azt hittem, h az az 5. nap, most már így utólag elbizonytalanodtam... Kép

Azért az jó érzés így, hogy nem vagyok egyedül! Kép

Puszi

Tündi

Ui. adjak magamnak egy másik nevet pl Tündi29 vagy Unique és akkor nem keverjük egymást össze? Kép

KépKép
unique

A "halál pontos ciklus"-elmélettel 100%-ban egyetértek, Tündi!
Még rengeteg kérdésem lesz, az tuti! Ilyen "tapasztalt" lányok társaságában csak tanul az ember! Kép Na tudom, hogy a tapasztaltság senkinek sem büszkesége e téren, épp eléggé átérzem ezt a saját bőrömön, főleg amikor látom, hogy a családban mindenkinek jön a 2., 3., 4. (!) baba...
Na meg a barátok, stb-stb. Összeszorul a kis szív... Kép

Tündi

KépKép
unique

Most mennem kell, estefele még benézek (és megválaszolom a hozzám érkező levélsereget! Kép Kép Kép!

Puszi mindekinek!

Tündi

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?