Tündi, szorítok Neked hétfőn!
Fenci, örülök, hogy minden rendben van Veled, lassan Te is felteszed a pozitív teszted!
Littike, nekem is napi 2X1 clostit írt a doki.
De én csak napi egyet szedtem, mégis két tüsző érett meg.Mi lett volna, ha minden beszedem?
Én megnéztem a hormoneredményeimet előtte.Az FSH érték azt jelenti, mennyire stimulálható a petefészek.A neten találtam értékeket, hogy milyenek az értékek, ha nehezen stimulálható, ha közepesen, stb...
Nekem azt írta, hogy jól stimulálható, ezért csökkentettem az adagot napi 1-re.Remélem, ez így nem hülyeség így, de én így okoskodtam.
Krisz, nagyon sajnálom, hogy le kellett fújni a műtétet!
Susy, jól vagy?Tünetek?
Bogáncs!Tényleg máshova fogok menni vizsgálatra, ha újra kell.
Bár most hallottam, hogy máshol is volt ilyen ikreknél, hogy az első szúrás nem sikerült, és Neki szegénynek háromszor szúrtak.De jó lett az eredmény, Neki mindkét babája rendben volt.
Csipcsab, nem tudom, miért problémáznak annyit a hízáson, főleg, ha nem is tudja, hol van rajtad,ez alkati dolog is.Én, ha megfeszülök, akkor sem tudok hízni, babásan sem.Eddig egy dekát sem híztam még.Igaz, én is a szénhidrátmentes diétát csinálom, talán ezért is.De túlzottan nem is esik nehezemre, soha nem szerettem a tésztákat, sütiket, sok kenyeret.nkább husit, gyümölcsöt.
Baba!
A Norcolut tényleg meghozza a mensit, tehát ez a hónap szerintem is elúszott.
Viszont sokkal de sokkal nagyobb esélyed lesz a jövő hónapban!
Én utána magamtól kezdtem el szedni a Duphastont a ciklus második felében a clostis hónapban, akkor lettem babás.
Edinka, azért még ne add fel ebben a hónapban sem!
Szorítok Neked, hogy ha menned kell dolgozni,minden problémát meg tudj oldani!
Rám jó hatással volt amikor visszamentem a munkába, már kezdtem begolyózni itthon, igaz, én 7 évig itthon voltam.
Lehet, hogy Neked is kicsit eltereli a gondolataidat a babásodásról, és nem szomorkodsz ennyit.Nagyon szorítok Neked, hogy minél előbb jöjjön a kistesó!
Kolibri, tényleg a hormonokkal érdemes kezdeni a vizsgálatokat!
Tündi, nagyon helyes Balázs!És olyan szép neve van, határozottan tetszik!
Mami, örülök, hogy a kajával elmúlik az émelygés!
Most én is ebben a stádiumban vagyok, ha eszem, elmúlik egy kicsit.Aztán megint enni kell.Én folyton sóskát rágcsálok nyersen.A szomszédtól kunyizom.
Nekem még nem néztek toxplazmát.Nem voltam még vérvételen.
Zsu, szorítok Neked, hogy egy hónap múlva ikres kismami legyél!
Epreske, nekem az lh-teszt soha nem volt pozitív!Csak a clostis hónapban, pedig mindig volt pém.
Tegnap sokat feküdtem, ma is fogok, meg holnap, aztán pénteken elmegyek kontroll uh-ra.
Egyébként abban nem hiszek, hogy attól, hogy uh-n nem látszik semmi baj, minden oké! Én csak a konkrét kromoszómavizsgálatban hiszek.