Új privát üzeneted érkezett!

Luca!
Szörnyü lehetett ezt átélni, tényleg mindig van valami ,amin idegeskedned kell! :cry: Pihengess, drukkolok, hogy minden rendben legyen a kismanóval. :lol: :wink:

Fenci!
Neked megjött, ha jól látom? Heparint szúrok,ami elvileg trombózis ellen van,de az én esetmben az immun problémára. Bár ma megkérdezte a nögyógyászom, hogy most akkor nekem ez miért is kell? :roll: Ö se nagyon érti! :shock:

Vicuska!
Èn is kivi vagyok. Szerda du. lesz eredmény! 8)

Krisz!
Akkor családi gyógyulás van! Azért kár, hogy emiatt tolódik a mütét. :(

Jó éjt Csajszik!
susy75

Csajok!

Olyan jó, hogy lassan mindenki visszajön!!! Örül örül!!!!

Csipcsab :P

Én is hasonlóan kipárnázva aludtam, mint Gyugyi, a vége fele már csak a két oldalamon tudam aludni 20 perceket, jaaaa és a pisilés nálam végig megmaradt.

Mami :P

Isten éltessen, drukk21-re.

Luca :P

Ez már durva. Ha netán kell(de nrm!!!!) menj máshová ismételt vizsgra.

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok, jó reggelt!
Nem aludtam semmit...
Vendég

Nekem a megzatvízvizsgálatban volt minden reményem.
AZért mertem bevállalni ennyi idősen a terhességet, mert tudtam, hogy az amniot mindenképpen megcsináltatom, és abból kiderülnek a durva elváltozások.
És most attól rettegek, hogy a másik baba miatt nekem egyáltalán nem lehet megcsinálni, és itt maradok kétségek között. :cry:
Borzasztó csalódott vagyok... :cry:

Ne haragudjatok, hogy csak magammal foglalkozom, és senkinek nem írtam, de annyira magam alatt vagyok, mint még egyszer sem...azért majd összevakarom magam, és visszaolvasok.
Vendég

Kép

Luca :)
Elhiszem, hogy csalódott vagy. Dühös is lehetsz.... Mikel "kor" társak vagyunk, tökéletesen megértem, miről beszélsz.... De bízzunk benne, hogy lesz eredmény!!!!
Nyugodtam gyere és "panaszkodj"! Senki nem fogja a szemedre vetni, ha most csak (csak?) magaddal foglalkozol. Ez természetes.
Meddig kell pihenned? Ha van kedved személyesen dumcsizni, szólj! :wink:
KITARTÁS!!!!! :)
Vendég

Drága Lucám!!

Nagyon sajnálom a tegnapi napot! :cry: :cry: :cry: Elhiszem,hogy szörnyű lehetett!!Reménykedjük,hogy jó lesz a minta és nem kell újat csinálni!!!Szomorú hogy sehol sem figyelnek az emberre egyáltalán!! :cry: :cry: :cry: Tudom könnyű írni:de próbálj meg megnyugodni,pihenni!!Ez biztosan sokat számít a babának+neked is!!
Bármikor írhatsz ide magadról,mind megértünk!!!Puszi neked!!
littike

Drága Lucám!

Teljesen biztos vagyok benne, hogy semmmi baja a babádnak!!!!!higgyél benne , hogy a genetikai UH kon minden lehetséges eltérés látzsana.

elhiszem hogy roppant dühös és csalódott vagy , de most az a legfontosabb hogy megnyugodj, pihenj!!!!
Vendég

Jó Reggelt!

Vicus,
Igen, jól tudod, most csak ciklust építünk.

Luca,
Teljesen elképesztett amit leírtál. Remélem sikerül megtudni a helyes eredményt!

Fenci,
Szuper, hogy minden rendben van nálad! Drukkolok a jövő heti beavatkozáshoz!

Kép
mofly

Sziasztok!

Köszönöm az infókat, a lelki támaszt, a priviket! Tudtam, hogy rátok mindig lehet számítani.
Ma már sokkal jobban vagyok, a meló sem gáz, úgyhogy elvagyok.

Puszi mindenkinek.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
"Az ember tervez, az élet meg zajlik közben..."
aneetha

Sziasztok!

Luca!

Hát olvasni is rossz volt hogy mit műveltek Veled! Gyere panaszkodj nyugodtan ,mindannyian így lennénk vele mi is. Azért bízz benne hogy jó eredmény lesz. Oihenj sokat és vigyázz nagyon magatokra.

Jó hogy végre együtt a csapat!! :D

Mi megjártuk tegnap este a dokit. Viszonylag hamar végeztünk. De én olyan sokkot kaptam hogy elfelejtettem megkérdezni a dokim hogy még mindig kislány-e? 8) :lol:

A sokk azért volt mert eddig már sikerült 10 kg felszednem(persze senki nem tudja hol van rajtam). Ami nem lenne sok így a 7 hónap környékén de ugye én a 4-ik hónapig nem híztam semmit,és ez azóta jött fel. A dokinál tett legutóbbi látogatásom óta ismét feljött 4kg. Amiért Ő nagyon kedvesen szólt hogy ez így bizony nem lesz jó,mert még mindig van vagy 3 hónap és ha így folytatom 22kg lesz a végére. Úgyhogy kapjam össze magam. Tehát kevesebbet enni és este 6 után már csak almázhatok. Hát hogy fogom kivitelezni azt nem tudom. Hisz én imádok enni,de azért megpróbálom.

Egyébként minden oké! Bébi szépen fejlődik. Már 1382gramm. Viszont jelenleg harántfekvésű.(keresztbe fekszik a pocimban). Amire azt mondta a dokim hogy ne aggódjak ez egy jelenlegi állapot még van ideje megfordulni. Hát remélem úgy lesz. MAjd elbeszélgetek vele. 1 hónap múlva kell ismét menni ha nincs semmi panaszom.

Bocsi hogy most csak magunkról írtam de lépek rendbetenni a lakást.

Puszi.
csipcsab

Jó reggelt csajok!

Luca

sajnálattal olvastam, hogy milyen szörnyű napod volt tegnap, de őszintén szólva, nem vagyok meglepve, mert én tudtam, hogy ez megy, ez a beavatkozás régen volt nagy körültekintésű vizsgálat, és akkor még tényleg minden nőt éjszakára ott tartottak, ma már futószalagra tesznek minket és amint levették a magzatvizet, mehetünk is a picsába. Emlékszem, én az eslő voltam, hisz a legfiatalabb voltam, és a többiek jobban féltek mint én, így én előre merészkedtem, igaz nekem rendesen le tudták venni az adagot, és egyáltalán nem fájt, tényleg semmit nem éreztem, de utána csak annyit mondtak, készen vagyunk, mehetek. :shock: és pluszban, mivel rh negatív vagyok, még fel kellett kutyagolnom a lépcsőn a 2. emeletre, hogy megkapjam az anti-d inekciót :? Pedig voltunk lent 30an, és ebből ketten voltunk negatívok, szóval semmibe nem került volna lejönni egy nővérkének 2 embernek beadni, utána leséltáltam, és mehettünk is haza :x ja és azt mondták, ha baj, van 2 hét múlva telefonálnak, így 3. héten kisség nyugodtabban mentem az eredményért, innen már ismered a történetet. :cry:
Felháborító, hogy egy ilyen rizikós vizsgálatot ilyen könnyen vesznek, és elintézik annyival, hogy benne van a pakliban a vetélés esélye :evil:

Én nagyon bízom benne, hogy a babádnak nincs semmi baja, és minél előbb megnyudoghatsz, és élvezheted a pocakosodást! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Elnézést kérek, hogy ismeretlenül betolakszom hozzátok. Régóta olvasom a topikotokat és nagyon sok erőt merítettem a Ti pozitív hozzáállásotokból.
Röviden magamról: 28 éves vagyok. Van egy csodálatos fiam, aki most 8 éves. Az apukájával elváltunk. 5 éve van új párkapcsolatom. Másfél éve nem védekezünk és sajnos azóta nem estem teherbe. Már nagyon vágyom egy kisbabára, és hónapról- hónapra csalódás ér amikor megjön. Ez történt tegnap is váratlanul. Nem tudom mi lehet a gond. Bár azt tudom, hogy sok oka lehet, de inkább velem mint a párommal, mert neki is van egy 7 éves fia. Dokinál még nem voltam célirányos kivizsgáláson, de egyre inkább elkerülhetetlennek érzem. Egyébként évente járok rákszűrésre és vizsgálatra az orvosomhoz, de soha nem vett észre rendellenességet. Kivéve azt, hogy a szülés után tudtam meg a méhem hátrahajló állásban van.
Nagyon sok tanácsot lestem Tőletek a hőmérőzéssel és az Lh tesztekkel kapcsolatban. Három hónapja hőmérőzök, és csináltam Lh tesztet is. Ezek alapján úgy gondolom, hogy pé-m van.
Bocsánat ha hosszúra nyúlt a bemutatkozásom.
Ha nem zavarok és lenne számomra még néhány jó tanácsotok ahoz, hogy jöjjön a kistesó, megköszönöm.

Mindenkinek sok boldogságot és pozitív teszteket kívánok.
kolibri
kolibri28

Kolibri

üdv nálunk, és mielőbbi babásodást! :wink:

Én csak annyit tudok hozzászólni, hogy sztem tényleg elkerülhetetlen a vizsgálatok megindítása. Először is a hormonokat kéne megnézetned, de azt mindenképp, és ha az rendben van, akkor jöhet a többi. :wink:

Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma vagyok a 18. napon és van egy kis barnám! :evil: a 12. napon volt legutóbb egy nagyon pici, csak egy plecnyi, az lehetett a peteérés miatt nem? :roll: De a mai mitől? :shock: Elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sose voltak ilyen problémáim :x
Vendég

Na kihalt a topik? :roll:

Közben hívtam dokimat, és azt mondta, hogy valszeg akkor nagyon alacsony lesz a progim, és lehet kellesz norculut :shock: . HOlnap megyek vérvételre, meg majd pénteken. :roll:
Vendég

Sziasztok csajszik :D

Láttom ma is nagy volt a forgalom :P
Teszteltem reggel negativ lett :cry: :cry: :cry:
Nem is részletezem, hogyan érzem magam, hisz úgy is tudjátok :cry:
Utálom az egészet, legszívesebben kifutnák a világból de a lányom miatt nem teszem 8)

Május 29-én kell mennek dolgozni. Nem tudom mi lesz ha nem lesz megoldott a kismama műszak? Meg ha lesz is, akkor is szegény lányomnak mindennap hajnal 5-kor kéne kellnie :roll:
Megpróbálok addig keresni egy másik melóhelyet! De meghallják, hogy van egy gyerek és ovis, húzzák a szájukat :? meg akkor is 8tól dolgoznák 5-ig. 6-lenne mire haza érnék, és még akkor kéne főzni is :? nem tudom mi lesz!!!

Puszi

Ovi, még nagyon tetszik vikinek, jövő héten már egész nap ott lesz :roll:

Kép

Kép
edinka

Edinka!
Hanyadik dpo-n vagy? 10-11? Akkor még negem is nega volt, szerintem korán teszteltél,nem? :roll: :roll:

Baba!
Biztos a progid a bünös! :twisted: Ha mész holnap vérvételre, talán pénteken már okosabb leszel. 8)
susy75

susy

csütörtökre már meglesz a holnapi vérvétel eredménye, és ha alacsony, akkor már valszeg kapom a bogyit, a péntekinek sztem hétfőn lesz, így az már csak ráerősítés lesz max. :roll: De nagyon nem örülök. ÉN azt hittem utrót ad majd :?
Vendég

meg akkor valszeg ennek a hónapnak lőttek :cry:
Vendég

Baba!
Akkor mit kapsz ,ha nem utrot?
susy75

susy

látom szelektálva olvasol :lol: írtam, hogy norculutot akar felírni :shock:
Vendég

Ja tényleg, bocsi! Azt a mondatot már pár órája olvastam és el is felejtettem. :oops: :oops: Ès te az nem szeretnéd? :roll:
susy75

susy

Hát Gröni végülis mondta, hogy ő is szedte, és hogy nagydózisú progeszteron, de a neten mindenhol azt írják, hogy a menszi meghozásához szokták felírni, annak akinek sokáig nem jön meg, és ahogy így visszaemlékezem, a húgom is ezt kapta mikor nem jött meg neki sokáig, és cisztája volt, azzal tisztult ki . :shock: És a betegtájékoztatójában meg az van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott szedni. És ilyen esetekben mint az enyém, általában utrót, vagy duphastont szoktak adni. :roll: Szóval nem értem, de majd úgy is rákérdezek, hogy miért azt akarja. Nem szeretném, ha ez a hónap is hiába való lenne :cry:
Vendég

Susy

Mikor mész uhra????lehet irtad már de az én agyam....oly szita mostanában :oops:

Baba drága

na azt hittem már mindent tudok a meddőségi kezelésekről, de a norcolutot nem ismerem, azt mire adják??????én azért szurkolok baba!

Edinka

Nagyon sajnálom a negát bááár tényleg nagyon korán volt még, ne haragudj de tényéeg nem emlékszem semmire (hülye terhes kifogás tudom :wink: ) mi is van a pco gyanúddal??? az elnapolodott??? a klét hormonodra, meg egy esetleges IR viszgálatra gondolok...

Lucám!!!

Hogy vagy:???????????Pihensz ugye rengeteget????ezer öleleés...

képzeljétel elmentem a leleteimért (általános vérvizsgálat) és negatív a toxoplazmám, azaz nem vagyok védett....döbbenetes....25 éve élek együtt macskákkal, együtt alszom, eszem, fürdök velük, és nem vagyok mániákusan higiénikus korántsem....nem is értem....most vigyázhatok, bár ha eddig nem kaptam el akkor az itthoniak valszeg szintén negativok (szeerinted Vicuskám? ), majd nem kapnak hust nyersen mostanában.-...

Hányingerem nagyon jól karbantartható a kétóránkénti evéssel, valszeg 150 kilósan megyek szülni....illetve visznek :wink: :shock:
Vendég

Baba!
Gondolom mivel sárgatest hormont tartalmaz azért kapod, hogy normalizálja a progi szinted. :roll: Szerintem! Ha terhes leszel biztos kapsz urtot vagy duphastont helyette!

Mami!
Nem írtam! Annyira nem szita az agyad! :lol: :lol: Jövöhét pénteken megyek uhura. :wink:
susy75

susy

hát remélem, hogy így lesz, mindenesetre, azért nem hagyom szó nélkül feliratni, győzzön meg hogy arra van szükségem :lol: :lol: :lol:
Vendég

mami

norculut progi nagy dózisban, és azoknak szokták felírni, akinek nem jön meg sokáig. Elvileg :roll:
Vendég

Köszi az együttérzést mindenkinek!
Vendég

Zsu!
Ha gondolod akkor küldd el a táblát! :P
susy75

Luca drága: minden rendben lesz, sokat gondolok Rád és nagyon drukkolok! pihenk sokat.
Kép

Baba: kiváncsi vagyok a vérvételed eredménére. és hogy mit mond a dokid.remélem nem megy veszendőbe ez a hónap.

Susy: jó az új vonalzód! uh?

Edinka: sajnálom a negát :cry: lesz ez még máshogy! remélem a munkahelyeden nem lesz gond az ovival. ebbőla a szempontból az enyém szerencsére rugalmas. iagaz a arról tesznek, hogy ne is jöjön össze a baba :evil:

Mamai: barátnőm is macskával él évtizedek óta és ő is negatív volt toxoplazmára. aggódott is a terhessége során, de nem volt semmi gond ha eddig nem kaptad el, akkor ezután se fogod. azért inkább apa takarítson utána :wink:

Kolibri: szia! mielőbbi babásodást!

Vicuska: piri sehol? :cry: pedig én küldtem hozzád :shock:

Fenci: jó lenne a pco-s nap, de aznap esküvőre megyünk :cry: a gynevacot mikor kell elkezdeni? csak doki adhatja be?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kisgizi!
Uh jövöhét péntek! :lol: :P

Most hívott a tünemény dokinöm, hogy 312 a HCG-m!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
susy75

Susy: :D :D :D :D :D :D :D :D (bár lövésem sincs mennyinek kell lennie, de örülök, hogy örülsz :D :D :D :D :D

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Jó estét csajszikák!!

Hát ma sem volt nagy a forgalom :cry: :cry: :cry: :cry: Nem eltűnni ám mindenkinek-én dolgoztam,msot értem haza-nekem van igízolásom a hiányzásra! :lol: :lol: :lol:

Lucám!
Hogy vagy???remélem kicsit jobban!!Gyere,írd ki magad nekünk nyugodtan!!Ha akarsz,engem mindíg megtalálsz,ugye tudid??Nagyon fontos lettél nekem az utóbbi hetekben!!Akár priviben is írhatsz!!Puszi!!

Mamikám!!
Az jó,ha ki tudod védeni RÓka komát!!neked azért 3 bébit kell etetned,így ehetsz nyugodtan szerintem!!Vigyázza babákra!!Toxoplazmára én sem vagyok védett,pedig 12 éves korom óta mindig volt cicánk-kivéve az utóbbi 1 évet!!A macskapiszkot azért a párod takarítsa,mert abban vannak a bacik leginkább!!

Grönikém!!
Hogy vagy??pakolgatsz??Remélem minden rendben veletek!!

Baba!
Norculutot én is hallottam,hogy felírnak ilyenkor..én is csodálkoztam rajta!Nagy dózisú progezsteron van benne,valóban.TÉnyleg a menszi meghozatalára írják fel,mnekem 5 napig kellett szednem,utána abbahagyni és megjött tőle,mikor cisztám volt!Én is utána 2 hónappal lettem terhes!!

Kolibri!
Üdv itt,írj nyugodtan magadról!!Szerintem sem ártana hormonvizsgálatot kérned,az az első vizsgálat!!

Edinka!
Sajnálom a tesztet,de még lehetett korai!Ne add fel még!
littike

sziasztok!

remélem nem zavarlak benneteket!!!

susy!
szívből gratulálok nektek!!!!

luca!
nyugodj meg bizti minden rendben lesz!!!!

mami!
szívből kívánom hogy 3 egészséges baba anyukája legyél!!!!
remélem nem veszed tolakodásnak ha adok neked egy jótanácsot amit a mostani terhességem alapján tapasztaltam és nagyon sokat segített rajtam!
sajna én úgy jártam hogy terhességi cukorbeteg lettem hát nem volt valami jó!
a lényeg hogy nem vagyok egy nádszál emberke és rámparancsoltak hogy nem szabadna sokat híznom! el sem tudtam képzelni hogy lehet ezt véghez vinni mikor én Bencével is 24kg szedtem fel!
hát úgy hogy szénhidrátmentesen éltem húst hússal ettem és szerencsémre a terhesség végére csak 4kg szedtem fel amiért meg is dicsértek!!!!
remélem nem bántottalak meg hogy ezt leírtam neked!!!

gyugyi!
hát nem semmi milyen csini vagy!!!!
hogy csináltad én is szeretnék ilyen sokat fogyni!!!!!!

mindenki másnak millió puszika és ölelés!!!!
ha nem haragszotok rakok nektek egy képet Balázsról!!!!
Kép
tündi23

Tündi23!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! :lol: :lol: Milyen nagy már Balázs!!! Nagyon édes kisfickó! :wink: :P
susy75

Gizi!
Azt mondta, hogy ez megfelel egy kb 5 hetes terhességnek!!! :lol: :wink: :wink:
susy75

Nekem sosem válaszol senki, a mégsembe meg már nem ír senki :cry: :oops:
Szomorú vagyok.

Bogáncs

Kép
bogáncs

Suzy :D

Írtam privit. :D

Luca :D

Nem semmi, min kellett keresztülmenned. :shock: Biztos Minden rendben van a babával, s egészségesen fog megszületni. PIhenj nagyon sokat. Puszi neked! És nem baj, ha most csak magaddal foglalkozol. Megértelek.

Fenci :D

Jó, hogy züld utat kaptál. :D Fagyasztás után ripsz-ropsz itt lesz az inszem. :wink:

Vicky :D

Köszi, tényleg mindjárt eltelik ez a hónap. :roll: Bár most úgy érzem, soha nem jön el ez az idő. :? Mintha vánszorogna minden nap, minden perc.

Krisz :D

Ó, te szegény, neked is mi mindenen kellett már keresztülmenned.Kívánom, hogy hamar túl legyetek ezen a betegségen.

Vicuska :D

A dokim számolgatott, s ha minden jól megy akkor lesz ez az időpont. Ugyebár erre jó a fogigátló, hogy ezzel tudja szabályozni a ciklusomat. :twisted: Bár lehet, hogy nem fogok jól reagálni a szurikra. :roll: BÁr ez nem lesz! Minden rendben fog menni, s egy hónap múlva ikres kismami leszek. :D :lol:

Kolibri :D

Üdv itt nálunk, s kívánom, hogy hamar babásodj! Egy hormonvizsgálat nem ártana kezdetnek.

Lmami :D

Sajna én sem vagyok védett a toxop.-ra Vigyázni kell, ahogy Littike is írta, almot a párod takarítsa. :D

Tündi :D

Nagyon helyes Balázs, mekkorát nőtt már. Mindig ilyen huncut?

Bogáncs :D

Szia! Én írok neked! Lencusról nem teszel fel nekünk képet? Olyan jó lenne látni őt is, hogy mekkorát fejlődött már.

Mára befejeztem, jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Susy
Az na'on jó HCG!! Gratula!!!

Mamivagy
Boldog Szülinapot így utólag is!!
Nekem kb. 2 évig volt cicám, mégis elkaphattam tőle vmikor, mert én védett vagyok. Viszont az almot tényleg ne Te takarítsd!!

Luca
Elképesztő, hogy min kellett keresztülmenned. :shock: Remélem, azért használható lesz az anyag, és nem kell megismételni. Mindenesetre csodálkozom, hogy egy ekkora kórházban ennyire lesz@rják ezt a dolgot. Összeteszem a két kezem, hogy nálunk nem ilyen a hozzáállás. Itt kapunk ágyat, kb. délután 4-ig bent is tartanak, ha bármi gond lenne. Amúgy Réka nekem is állandóan a tűhöz mászott, így meg kellett nyomkodniuk a hasam, hogy húzzon már arrébb. :) Viszont nekem semmi görcs nem lett ettől. Pihizz sokat! Tényleg semmi emelgetés, kapálás stb.!! Az eredmény meg tuti jó lesz!!!

Edinka
Sajnálom a tesztet. :( De tényleg lehet, hogy korai volt. Amúgy én meg úgy tudtam, hogy a GYED első évére jár szabi. Na, majd megkérdezem a melóhelyen, ha arra járok.

Gyugyi
Te bombanő! :D Gratula a sikeres fogyókúrához!! Csak torna és társai vagy kevesebbet is eszel?? Ui. én, ha eccer majd rászánom magam a fogyira, kajában tuti nem fogok lemondani semmiről. Ügyi vagy!! Lánykádnak utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!!

Krisz
Mielőbbi jobbulást Nektek!!

Zsu
Mennek a drukkok a lombikhoz!!

Bogáncs
Hát igen. Mostanában én sem írtam „odaát”. De ami késik, nem múlik. :D Mi csütörtökön megyünk haza, mert hétfőn megyek amniora. Milyen idő van otthon? Ott is esik??
gtünde

Zsu!
Most olvasom a másik topikban, hogy te is szedni fogsz Prednisolont. Na legalább nem leszek egyedül! :wink: :wink:

Gtündi!
Köszi! :wink: Ugye hétfön lesz az amniod?

Bogáncs!
Szia! :P Tényleg nem nagy a forgalom odát. Gyere sürübben ide. :D
susy75

Jaj csajszikáim!

Nem tudok sajnos sűrűn jönni, mert kész káosz az életem. De rengeteget gondolok rátok, időnként magamban veletek beszélgetek. Ki a csudával oszthatnám meg ezeket a gondolataimat ha nem veletek, hiszen nektek is valszeg folyton a baba körül forognak a gondolataitok.

Na pusszancs mindenkinek! Olvastam kicsit.

Luca! PIHENJ! Drukk, hogy minden oké legyen!

Edinka, még nincs veszve a hónap, nemsokára jön a kistesó, ez a tuti.

Baba! Együtt halad a ciklusunk! Nekem is pont ilyen dolgaim vannak (barna itt ott feltünik) Sajna én nem jutok el dokihoz mostanság. Neked is ezer drukk, sztem Te se írd le még ezt a hónapot!

Gröni! Hogy vagy?

Gyugyi! Hol lehet megnézni a fogyásodat?

Kismamik! (Lmami, Luca, Gröni, Csipcsab, Tündi és bocs aki kimaradt!) Pihenés ezerrel!

Fenci! Gyorsan jön az inszem és reméljük jön a baba is! F-ék csinálják az inszemet is?

Babcsiról hol van info?

Én még emlékszem Pedrora és nagyon örülök, hogy sikerült a baba!

Bocs akinek nem írtam külön, mindenkinek ezer drukk, hogy minden rendben legyen és akinél még nem csíkosodott be a hcg teszt, annak is mielőbb jöjjön az a várva várt két csík!

Magamat ismerve kb egy hónap múlva jövök újra, addigra tessék nekem egy zebraménest mutatni!

(Ui: Szerintetek az Lh tesztek érnek valamit vagy csak fölösleges pénzkidobás? Csak azé kérdem, mer nekem össze vissza hol halovány, hol semmi. Nagyon erős 2 csík sose vót még.)
epreske

Jó reggelt!
Vendég

Pálinkásat :!: :!:

Rohanok..... :oops:
Macerás "nőcisnek" lenni.... Rövid hozzá a reggel! :wink:

Délután jövök. Becsszó! 8)
Vendég

Ja, és " jogosultságomat" igazolván:

....ma megint megjött..... :lol:

(Nem tudom, hány napra, de szerintem hamar. Nem írtam fel az előzőt.... :shock: )
Vendég

Tündi, szorítok Neked hétfőn!

Fenci, örülök, hogy minden rendben van Veled, lassan Te is felteszed a pozitív teszted!

Littike, nekem is napi 2X1 clostit írt a doki.
De én csak napi egyet szedtem, mégis két tüsző érett meg.Mi lett volna, ha minden beszedem? :roll:
Én megnéztem a hormoneredményeimet előtte.Az FSH érték azt jelenti, mennyire stimulálható a petefészek.A neten találtam értékeket, hogy milyenek az értékek, ha nehezen stimulálható, ha közepesen, stb...
Nekem azt írta, hogy jól stimulálható, ezért csökkentettem az adagot napi 1-re.Remélem, ez így nem hülyeség így, de én így okoskodtam.

Krisz, nagyon sajnálom, hogy le kellett fújni a műtétet! :cry:

Susy, jól vagy?Tünetek?

Bogáncs!Tényleg máshova fogok menni vizsgálatra, ha újra kell.
Bár most hallottam, hogy máshol is volt ilyen ikreknél, hogy az első szúrás nem sikerült, és Neki szegénynek háromszor szúrtak.De jó lett az eredmény, Neki mindkét babája rendben volt.

Csipcsab, nem tudom, miért problémáznak annyit a hízáson, főleg, ha nem is tudja, hol van rajtad,ez alkati dolog is.Én, ha megfeszülök, akkor sem tudok hízni, babásan sem.Eddig egy dekát sem híztam még.Igaz, én is a szénhidrátmentes diétát csinálom, talán ezért is.De túlzottan nem is esik nehezemre, soha nem szerettem a tésztákat, sütiket, sok kenyeret.nkább husit, gyümölcsöt.

Baba!
A Norcolut tényleg meghozza a mensit, tehát ez a hónap szerintem is elúszott. :cry: Viszont sokkal de sokkal nagyobb esélyed lesz a jövő hónapban! :lol:
Én utána magamtól kezdtem el szedni a Duphastont a ciklus második felében a clostis hónapban, akkor lettem babás.

Edinka, azért még ne add fel ebben a hónapban sem!
Szorítok Neked, hogy ha menned kell dolgozni,minden problémát meg tudj oldani!
Rám jó hatással volt amikor visszamentem a munkába, már kezdtem begolyózni itthon, igaz, én 7 évig itthon voltam.
Lehet, hogy Neked is kicsit eltereli a gondolataidat a babásodásról, és nem szomorkodsz ennyit.Nagyon szorítok Neked, hogy minél előbb jöjjön a kistesó!

Kolibri, tényleg a hormonokkal érdemes kezdeni a vizsgálatokat!

Tündi, nagyon helyes Balázs!És olyan szép neve van, határozottan tetszik! :wink:

Mami, örülök, hogy a kajával elmúlik az émelygés!
Most én is ebben a stádiumban vagyok, ha eszem, elmúlik egy kicsit.Aztán megint enni kell.Én folyton sóskát rágcsálok nyersen.A szomszédtól kunyizom. :D
Nekem még nem néztek toxplazmát.Nem voltam még vérvételen. :oops:

Zsu, szorítok Neked, hogy egy hónap múlva ikres kismami legyél! :wink:

Epreske, nekem az lh-teszt soha nem volt pozitív!Csak a clostis hónapban, pedig mindig volt pém.

Tegnap sokat feküdtem, ma is fogok, meg holnap, aztán pénteken elmegyek kontroll uh-ra.
Egyébként abban nem hiszek, hogy attól, hogy uh-n nem látszik semmi baj, minden oké! Én csak a konkrét kromoszómavizsgálatban hiszek. :cry:
Vendég

Jó Reggelt!

Susy,
Csak jövő hét péntek? Hú, de soká van az még! Kibírod? Jó a hcg-d! :)

Baba,
Nekem is Norcolutot írtak föl a meghozásra, nálam nem vált be.

Vicky,
Lemaradtam erről a hosszú utazásodról. Azt hittem csak nyaralni mész.

Edinka,
Nem könnyű helyzet. Sok anyukának probléma ez. Jó lenne egy gyerekbarátabb munkahelyet találni.

Tegnap jó híreket kaptam. El se hiszem. 7 mm a nyálkahártya, és jobb oldalt van két 15-17 mm-es tüsző. Csütörtökig még nyomom a Merionalt, pénteken megyek vissza. És képzeljétek, azt modta a doki, ha akarjuk most be lehet ültetni a fagyasztott bébit. Kicsit váratlanul ért, de gondolkozunk rajta. Vannak előnyei, hátrányai. Ha nem ébred fel, nem számolják bele a lombikba. Viszont csak 1 db, ha nem tapad meg, akkor is elment egy alkalom. Arra gondoltam, épp elég lesz még a szervezetemnek 3 lombikot kibírni. Most csak ennyi injekciót kellett beadni, a leszíváshoz 6-szor ennyit kell. Szerintetek? Véleményeket szívesen fogadok.

Kép
mofly

BOGÁNCSSSSSSSSSSSS!

én írok neked nyuszifül .) írjál csak bátran imáduunk...és tényéleg tegyél lencsibabás képeket szeretjük nézegetni....itt mindig gyanús ha valaki érzékeny főleg ha laptetője van :) jön atesóóóóóóóóóóó???? :lol: :mrgreen: :lol: :lol:

Tündi23

köszönöm a tanácsot, dehogy sértődőm meg, ahogy elmúlik ez a hányingeres időszak éln is így tervezem majd a táplákozást, sajnos most még nem nagyon megy a hús....undorka van tőle 8)

Gtündi!

Rékababáról is jöhetnek a képek :lol: na hogy érzed kukis a következő bébi??? :wink: ti még próbálkoztok ha ő is jányka lesz???mondjuk éln úgy néz ki letudom egyben a csládalapítás, de nekünk apa neve miatt fontos lenne egy fiú is, mert nincs több az országban valakinek tovbb kéne vinni :shock:

Mofly!

feltétlen ugorjatok neki!!! mostanában egy csomó sikeres fagyibabáról olvastam....egy a lényeg igyál igyál igyál, hogy ,ég vastagodjon a nyálkahártyád...nektek nem lehet kifizetni a fagyisciklust?? a kaáliban igy lett volna és akkor nem terheli a tb t és jóval kisebb költség

Luca!!!

puszillak, ma még pihi :) jól érzed magad?nem görcsöl ugye?

Susy!!

szuper HCGGGGGG tökéletes :lol: hanyadik napi?
Vendég

sziasztok!

Epreske, az LH teszt nekem pénzkidobás volt. Ha mérsz hőt, vagy csak figyeled a hüvelyváladékodat, ugyanúgy fogod tudni, kb mikor volt pé-d, pontosan meg az Lh sem mondja meg...

Mofly, az 1. része nyaralás lesz, csak kicsit hosszabb a szokásosnál 8) , a vége viszont munka :? Mennyi Merionalt nyomsz most? Lombiknál 6x ennyi???? :shock: :shock: :shock: jézusom mi vár rám :shock: :shock: :shock:
Fagyibaba: hát nem tudok tanácsot adni. Én talán megpróbálnám :roll: Egy esélyt talán megér, nagy plusz megterheléssel végül is nem jár, a lombik-lehetőségeket meg úgysem fogod kimeríteni, mert a következő sikerül :wink:

Kép
vickybabe

Mofly, én sem tudok tanácsot adni. :cry:

Mami, kösz, jól vagyok!
A szúrás helye fáj még, de semmi más!Csak kapaszkodjon a drágám!
Vendég

Luca, örülök, hogy jobban vagy, pihenj sokat! :D

Kép
vickybabe

Vicky!!!

annnyira de annnyira irigyellek (tudom te meg engem :wink: ) legaléább kölcsönös :lol: :lol:

szinte napra pontosan 2 éve voltunk az Usa ban csodás volt :) csak az a kurva hosszú repülés ne lenne... :roll: milyen városokba mentek?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?