Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Bridget nyitott egy topikot és Zsófi is oda írogat. :roll: Ide már bitos nem jön vissza! :cry:
susy75

Sziasztok

MI ez a "különvállás" :shock: :shock:

Baba: NAgyon szép verset írtál Hannának :cry: :cry:
Nekem is kicsordult a könnyem :cry:
KÉrlek gyere vissza :wink:

Susy: Ma nem teszteltél? VAgy elkerülte a figyelmem :roll: :roll:
A multkorit láttam, én már észre vettem, hogy szépen erősödik az a csíkocska. Szoritok, hogy minden rendben legyen a d.nőnel :wink:

Gröni: De jó , hogy jöttél :wink: Mi is szeretünk téged.

KÉpzeljétek: Május 29-én már kell mennem dolgozni :shock:
Meglepődtem, mert sokkal több szabira gondoltam. Erre közölték velem, hogy a 2év gyedre nem jár szabi, csak az 1év gyesre, ami nekem 18nap. Az ez évi az már 23nap abból időarányosan kikaptam kemény 8napot. Így jött ki a május29 :cry: :cry:
Kemény lesz, mert lehet nem tudok majd 8-16-ig járni :cry: . Akkor el kell hogy jöjjek onnan, mert nem tudnák Vikit oviba hordani.

Ma, jól telt a kiscsajnak az ovi, most nem sirt amikor haza kellett jönnie, velem.

na irjatok :!: :!:
ne hogy kihaljon a TOPIC :P

Kép

Kép
edinka

Susy!

Először is nagyon örülök a gyönyörűséges tesztednek! Elhiszem, hogy nehéz beadni a szurit, de menni fog! :lol: Persze nagy a szám, de én is be lennék parázva....

Fogok írni ide is, csak kicsit pihenek és olvaslak Titeket...de én Bridgetet is szeretem. Az meg gondolom nem gond, hogy máshova is írok.

Írok privit.

KépKép
zsófikukac

sziasztok drágáim!!!

Most végre már itthonól írok nektek!!

Szomorúan látom,hogy eléggé halódik a topic! :cry: :cry: :cry: Ma is alig írtatok...

Látom még mindig nem ültek al a múltkori összezördülés hullámai..

Grönikém!!
Örülök,hogy újra írsz!! :lol: :lol: :lol: Mától végre nem kell anyagi romlásba vinnünk egymást(+ lucát sem)!tegnap mondtam is a páromnak,hogy biztos jó sok lesz a számlám!
littike

Susykám!!
Szeretnék személyesen is gratulálni a gyönyörű két csíkodhoz!!! :lol: :lol: :lol: Vigyázz nagyon magadra,minden rendben lesz!!!

Mamikám!
Természetesen bárhogy is döntesz melletted fogunk állni!!!De minden rendben van a picikkel,nem lesz szükség ilyen döntésre a részedről-tudom!!!Utólag is kívánok neked én is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!

Gyugyikám!!
Andinak is sok boldogságot kívánok!!!Nagyon szépen lefogytál,gratulálok hozzá neked!!Ebben is(mint mindenben) igazán kitartó vagy!!!Otthon mi a helyzet??Helyre áll otthon a családi béke??Remélem igen!!

EDinka!
Örülök,hogy Vikinek tetszik az ovi,így sokkal könnyebb neked is,mintha hetekig sírna szegény!tessék pozitívan állni a tesztnaphoz,nem előre leírni a hónapot!!

Tudom azt ígértem,hogy végigolvasom,hogy hányszor hiányoltatok..de bavallom őszintén semmi energiám hozzá!! :lol: :lol: :lol: Elhiszem,hogy hiányoltatok,mert tényleg tudom,hogy szerettek és ide tartozom közétek!!

Visszaolvastam pár oldalt,de sajnos a felét elfelejtettem :oops: :oops: :oops: Ezért előre is szeretnék elnézést kérni mindenkitől,akit kihagyok-nem szándékos..

Baba drága!
Gyönyörű a vers,amit Hannához írtál!!Szeretném,ha te is átgondolnád a döntésedet,hogy itthagytad a topicot!Itt mindenki szereti a másikat,szaorít,drukkol neki!Együtt sírunk-örülünk egymással!Nem vagyunk egyformák,szerencsére!Unalmas is lenne..Mindenkinek lehet más véleménye,nem kell megbántódni-persze ezt csak kultúrált közlésre értem..Sértésre nem!Szerintem neked is hiányzik a csapat(magamról tudom milyen kemény 1 hónapig nélkületek)!Gondold át kérlek,szeretném ha itt lennél te is!!
littike

Lucám!!
Sokat gondolok rád,várlak a jó hírekkel!!!Köszönöm még egyszer hogy mellettem álltál ebben az 1 hónapban!!Nagyon szeretlek!!!

Vicky!
Veled kapcsolatban kicsit le vagyok maradva!Utaztok valahová,jól értem??Folynak a vizsgálatok??Kaáliba jársz te is végül??

Tüncsi!
MInden rendben lesz a babóval,tudom!!!Örülök,gogy Ficike jól van és gyönyörűen fejlődik!!Vigyázz magadra!!

Csipcsab!
Gyönyörű voltál ill. voltatok az esküvőn!!!Gondolom,hogy nem lehet kellemes,hogy nem tudsz nyugodtan aludni...Ebben sajnos én nem tudok neked tanácsot adni :cry: :cry:

Ditke!
Látom te is hiányoltaál,köszi!Sajnos nálad sem tdom mi a helyzet :oops: :oops: Írnál pár szót??

Natikám!!
Szabika rendbejött már??Többi fiú és te jól vagytok??Még mindíg dúl a lamúúúr?? :lol: :lol:

Mofly!!
Lombik lesz,azért szúrsz???Drukkolok!!

Kit hagytam ki??? :oops: :oops:

TUdom:Zsuuu!!
Hogy álltok a lombikkal??lehet már kezdeni??
littike

Sziasztok csajok! Látom nagyon hiányol a "csapat". LÁttam hogy Gröni is írt! Ennek örülök! Ne sértődjön meg senki, de nekem ő az egyik szívem csücske, és rossz volt látni, mikor kilépett innen, hogy mi okból azt most ne firtassuk :)

Jól esik hogy hiányoltatok! Én is szeretlek titeket, és sokat köszönhetek a topiknak. :) Hisz itt küzdöttem annó Hannáért is. :cry:

Olvastam, hogy téma volt a versem az iwiwen. Hát sajnálom, hogy le kell lomboznom titeket, de a verset nem én írtam, hanem az angyalok szüleiből "loptam" mert mikor rátaláltam , úgy éreztem ez a vers Hannához szól és méltó hogy a verse legyen. De mintha csak én írta volna, szebben nem is írhattam volna :cry:
Remélem nem köveztek meg érte :roll:

Ja és láttam, hogy Bridget nyitott topikot, és őszintén szólva, én is fogok oda írni neki, mert nekem semmi bajom vele, mai napig nem értem, hogy miért lett innen úgymond "kiutálva" hisz ennyi erővel engem is ki lehett volna. Vagyis én ezt érzem, hisz szintén leírtam ticsinek azt amit én gondoltam. Na de mindegy! Ezt már ne bojgassuk. Remélem ezért nem utáltok ki :roll:

Ja és remélem nem szítok megint tüzek, és nem bántok meg senkit, mert nincs szándékomban! Én egy nagyon érzékeny lelkü vagyok, és nem szeretek senkivel rosszban lenni,én szeretek mindenkit mindaddig míg nem csalódok benne. :roll: És itt most általánosságban értem, nehogy magára vegye valaki :)
Vendég

Hali Mindenkinek!

Zsófi!
Irtam én is pü-t. Hát ma se tudtam beadni a szurit,meg kellett vele várnom a párocskámat! Ültem egy fél óráig a szurival a kezembe,de egyszerüen nem voltam képes magamba döfni! :evil:

Littike!
Juhéjj, van netetek! Kép
Köszönöm a gratulát és hogy üzentél Lucával is! :lol:

Edinka!
Ma nem teszteltem! Igen erösödik! :wink: :wink: Ma voltam dokinál,de igazából csak átbeszéltük a dolgokat,meg receptet írt. Megnézett uh-val is,de még nem látta pöttömkét. Még most vagyoka 4+3, szóval korai lenne látni! :roll: Majd jövöhéten!
Ja és azt mondta,hogy szép a nyálkhártyám! Vettek vért is,megnézik azért a hcg szintet.
susy75

Baba!

Dettó! :wink:

Littike!

Na végre! :lol: Jól megkínoztak a dögök, pont kiszámolták az egy hónapot! :evil: Úgy örülök, hogy itt vagy! Biztos vagyok benne, hogy neked sikerül lelket verni ebbe a topikba! :wink:

Edinka!

Ez iszonyú nehéz lesz! Hasonló cipőben járok én is és még sokan akinek nincs segítsége! Be kell babásodni, nincs más választásod! :wink:

Mofly!

De jó, hogy írtál! Ez már lombikos előkészület ugye? :roll:

Én nem megyek holnap dokihoz, majd csütörtökön! Végre találtunk bankot, ahol kapunk hitelt, viszont költözünk anyuhoz, hogy helyben legyünk és novemberre kész legyen a ház! Ha nem lesz kész, nem tom mi lesz! És pont a legkritikusabb időszakban fogunk egymás agyára menni! Viszont lesz segítségem, ami nagyon jó, igaz egyik pasim sem eszi meg a főztjét, így az rám marad, de a gyereknek lesz segítsége, kisérője a suliba! Így a kötelességeim 70%-a most áthárul anyámra! Az sem utolsó, hogy nem kell 300 km-t utazni, hogy eljussak a dokihoz! Műtét után hetente kell hozzá mennem, nem hiszem, hogy ez jót tenne és ha be kell feküdnöm, a család is közel van! A mérleg nyelve igencsak odabillen, ez lesz a legjobb amit a jelen helyzetből kitudunk hozni! :roll:
gröni

Baba!
Örülök, hogy végre jelentkeztél! :lol: :lol: Fátylat a múltra, és gyere gyakrabban. :P
susy75

Baba!!

Éljjjen!!! :lol: :lol: :lol: Lassan újra együtt lesz a csapat!! :lol: :lol: :lol: Én nem veszem magamra,amit írtál!!Elhiszem,hogy milyen nehéz lehet neked most.. :cry: :cry: :cry: Idén március 28-án is ugyanúgy ellepett a fájdalom,pedig nekem "csak" 6 hetes terhesség volt és már 3 éve...De az ember ezt nem felejti...Főleg így,hogy nincs aki elfejetesse vele,enyi év után sem..Ezt a sebet talán egy új kis jövevény kicsit elhalványítja,de el sosem tüntetheti...Megértem a fájdalmadat,és mindenki más is megérti...
littike

sziasztok :D Végre itt vannak elveszett báránykáink :lol:

Gröni, Baba, örülök, hogy újra köztünk vagytok! :lol:

Littike! Szia :D :D :D Magadról semmit nem írtál, már a múltkor sem! Mi történt Veled az elmúlt időszakban? Volt végül inszem??????? Vagy ezután lesz?
Mi a Nyírőbe járunk, és júniusban szeretnénk a lombikot kezdeni - persze minden attól függ, hogy mi lesz a vizsgálatok eredménye, ami jövő héten kiderül. Most hosszabb időre külföldre utazunk (USA, aztán Svájc és Németország), utána remélem egyből kezdünk, ha hazajöttünk. :D

Én is írok majd a másik topicba (is), azért ne utáljatok ki, de kíváncsi vagyok Zsófira és Bridgetre is... :D

Kép
vickybabe

Grönikém!!

Olyan furi téged "új" felhasználóként látni!! :lol: :lol: :lol: Hát nem irigyellek a költözésért,de megértem az érveidet!!Viszont ismerve az előzményeket Anyukáddal kapcsolatban,-féltelek...Tudod,hogy én most milyen gázos helyzetbe kerültem..Mikor költöztök???

Susykám!!
Köszi a "hullámot",jól esik!!! :lol: :lol: :lol:
littike

Littike!

Én is félek..... De ha a méhszáj kinyílást és a burokrepedést nézem, az vagy fertőzéstől lehet vagy fizikai megterheléstől! Talán a lelkitényezők nem okoznak bajt, így asszem ez a legjobb! :roll: Hétvégén megyünk! Könnyű helyzetben vagyunk, mert van két szobánk ott, ami csak a mienk és a ruháinkon kívül nem kell vinni egyelőre semmit! Apjuk is talált ott munkát, gyerek is be lett iratva a suliba, dokim is közel van és persze Luca és Gyugyi is! :wink: Sajnos egy darabig nem tudunk ütközni, bár ki tudja! :roll:
gröni

Vicky!!

Ez igen!!!Jóóó komoly utazás vár rád!!!Pihenj,töltődj fel,mind testileg-lelkileg..és lehet nem is lesz szükség lombikra!!Szorítok neked nagyon!!

Azért nem írtam magamról,mert nem nagyon van mit!!Semmi sem történt igazából.Múlt hónapban nem tudom mitől,de 24 napra megjött a menszim,20,naptól pecsételtem.Ilyen nekem még sosem volt..Igazából úgy gondolom,hogy talán baba lett volna,de egyáltalán nem tapadt nem.Nagyon fájtak a melleim,ami most megint nem fáj!Elmentem a Forgácsba,ahol most találkoztam először Sipossal-hát egyáltalán nem szimpi!Elmondtam a szitut+hogy szeretnék inszemet.Azt mondta ilyen ciklusban nem kezdene+miért ilyen hamar,éppen hogy letelt a 3 hónap.Atzán mikor kérdezte szedtem -e már Clostyt-nem,akkor felírta,mert egy próbát megér...Ez márciusban volt.Végül nem kezdtem el szedni és nem megyek inszemre sem!!!Most van Clostym,nem tudom mit csináljak??Ők napi 2 akartak szedetni,de szerintem az sok!Ti mennyit szedtetek??Nem inszemnél,hanem amúgy??Nagy a kockázat,ha saját szakállamra beveszek belőle?? hónapra elosztva mondjuk??Próbaképpen.Nem akarok inszemet,mert én úgy gondolom,hogy járna az esély legalább simán megpróbálni a ciklusban csak egy kis rásegítéssel!nem tudom ezt miért nem ajánlották fel???

Remélem követhető voltam,de még most is ideges vagyok a mútkori élményeimtől Forgácsban!!a héten kell majd újra megjönnie egyébként!Inszemre pedig tuti nem megyek a közeljövőben!!
littike

Grönike!
Mit értesz ütközés alatt??Topictalit??Én már kicsit letettem róla..Jön a nyár,mindenki "szanaszét" lesz-nehéz lenne összehozni!nekünk is itt az építkezés,stb...Persze nekem még mindig szomorú,hogy elmaradt!Főleg mert pont akkor voltam megvonva tőletek!!

Megértem,hogy a Baba egészsége a legfontosabb most!!Az jó,hogy ilyen hamar sikerült mindent elrendeznetek!!Lesz ott is Neted??Vagy most meg téged kell nélkülöznünk??
littike

Leveszem ezt a hülye vonalzót!! :lol: :lol:
littike

Vicuskát kihagytam az előbb!! :oops: :oops:

Hogy vagy,drága??Annyit gondoltam rád!!sajnálom,hogy megint min kellett keresztülmenned!!Nem akarom boncolgatni a történteket,remélem már kicsit túl vagytok rajta lelkileg(is)!!!
littike

Lányok,azért remélem nem szakad ketté a topik! :cry: :cry:

Littike!
Szívesen! Ès tessék magadról is írni!
Képzeld az elsö babámat én is márc 28-án (2006)vesztettem el.:cry: Pontosabban szerintem,mert 27-én fektettek kórházba és 28-tól már rengeteg infúziót kaptam,hogy meginudljon a szülés, és gondolom,hogy azt már nem élte túl! :cry: :cry: Ès a mostani babó- ha hihetek az ovus fájdalmaimnak- március 28-án fogant!!!!!!!!!!!

Vicky!
Meddig lesztek távol? Svájcba és Németbe miért mentek? Csak világot látni? Ha németbe jöttök,akár meg is látogathatnál!!!! :wink: :wink:

Gröni!
Azért tök jó,hogy el tudtatok mindent intézni a költözéshez. Suli,meló! Gondolom nem lesz egyszerü,meg ahogy írtad anyukád se egyszerü eset, de tényleg most neked és a picinek fontos a fizikai nyugalom. Mikor varrnak? Ès hanyadik hétben vagy most? :roll:
susy75

Littike!

Én is kettőt szedtem az 5. naptól, 5 napig! Nagyon fontos, hogy úgy szedd, ahogy mondták! Én nem hagynám ki! Nagyon féltem tőle én is, a ciszta miatt, az ikrek miatt, féltem a terhességtől is :oops: , de bejött! :wink: Szinte biztos vagyok benne, hogy nem volt előtte pé-m, akármilyen görbéket is produkáltam! Vagy rossz volt a petesejt, de az biztos, hogy valami nem jól működött!
gröni

Susy!

Még nem tom, majd csütörtökön kiderül, akkor leszek 8 hetes! Anyu egyelőre normális, nagyon akar segíteni, tudja, hogy ha ez nem sikerül, nincs tovább! Én sem tudnám magam szúrni! :oops: Férjed ilyen bátor? Az enyim biztos világgá futna, ha ilyenre kérném! Ha megakarnék tőle szabadulni, csak ezt kéne kérnem tőle! :lol:

Littike!

Van ott is net, de majd átköttetjük ez, azt meg megszüntetjük! Nem épp topiktalira gondoltam, nem is ivászatra :P csak, hogy megismerjük egymást, de még nem tom mennyire leszek mobil! :roll:
gröni

Littike!
Èn bevenném a clostit.Anno én napi kettöt szedtem öt napig és egyböl babás is lettem. Ennyi próbát megér, hátha sikerül és akkor tényleg nem kell inszem. Mondjuk azért jó lenne uh,amikor szeded, hogy lássa a dokid van e töle tüszöd, vagy esetleg nem e túl sok. Szerintem a napi kettö nem sok, az a normál! :lol: :wink:
susy75

Littike! Nekem sem volt szimpi S. az elején, aztán később néha kimondottan kedves volt...mindamellett szerintem abszolút nem alaposak és figyelmesek ott, ezért is váltottam. A Nyírőben sokkal alaposabb a kivizsgálás, és nincs az a futószalag érzésem, ami ott volt.
Felírta úgy a clostyt, hogy nem rendelt vissza UH-ra? Én csak az első 2 inszemkor szedtem, de akkor néztek UH-n és volt tüszőrepi szuri is. Ezek nélkül én nem szedném, mert nem tudni, hogy reagálsz rá. Nekem nem lett tőle több tüszőm, ugyanúgy 1 domináns tüszőm volt, csak pár nappal hamarabb érett meg. Cserébe viszont elvékonyodott tőle a mnyh-m, a végén már csak 5 mm volt, ezért tértünk át a szurikra.

Kép
vickybabe

Gröni!
Helyileg hova költöztök? :roll: Már 8 hetes leszel?? Repül az idö! Róka koma elhagyott már?
Párocskám bátor, és tudja ,hogy nincs más választás. Tegnap látta rajtam, hogy nekem ez nem fog menni, de valahogy muszály megoldani. Bár ma nagyon fájt,szegénykém meg is illetödött,hogy nem volt olyan ügyes mint tegnap! 8) :lol:
susy75

VIcky!
De visszarendelt,de a viselkedése után elment a kedvem az egésztől!Ráadásul mégcsak nem is ő tájékoztatott,hanem a nővérke!Azon gondolkodtam,hogy ilyeneknek adjak 40e forintot??ha F.tanár úr lenne csak,akkor biztos mennék,mert ő mindig kedves és figyelmes volt..de ez a doki nem tetszik!!

Susy!
sajnálom,hogy fájt ma a szuri!! :cry: :cry: :cry:
littike

Susy!

Győr mellé! Róka ahogy jött, ment is! Nem is tom, lehet, hogy nem is a terhesség miatt volt! :roll:
gröni

Littike, megértelek :? Velem is ugyanilyenek voltak, S. doki pl. a páromtól kérdezte meg, amikor inszem előtt bement a receptért, hogy milyen gyógyszert írjon fel. Párom meg visszaszólt, hogy "ja azt hittem, maga az orvos!?"

Susy, én is ilyen béna voltam a szurikkal, párom a kezembe nyomta, miután összekészítette nekem, hogy na tessék, de én nem mertem beszúrni...még szerencse, hogy a párjaink ilyen ügyesek... :lol:

Gröni, örülök, hogy távozott rókakoma :lol:

Kép
vickybabe

Vicky!
Szerencsére az enyém legalább már készen van! :lol: :lol: 8)
susy75

Mármint a szuri! :oops: :oops:
susy75

LIttike

nekem a múlt hónapban volt olyan, csak én a 21.naptól barnáztam. Azt mondta a doki, hogy valszeg a progi, ezért nézi most meg azt, mert a prolaktin rendben van, majd sztem csütörtökön megyek. Mert két nap nem hiszem hogy tudok menni, így nem lesz átlagolva. Nem tudom baj e. :roll: Na majd meglátom :roll:

Gröni

Már 8 hét? jesszus hogy megy az idő! MIndjárt 12., aztán 20, 30 és 40 :roll: :D HOva tetted rókakomát? Úgy volt hogy majd nekem passzolod? :roll: :lol:
Vendég

Vicus hova lettél? Megjövök és nem vagy itt? :twisted: :lol:
Vendég

Szasztok!!!! :lol:

Jó a régi neveket olvasni!!!! Én nem vagyok ám sértődös! :wink:

Luca :)
Ugye minden oké????????? izgulok!!!

Gröni :)
Győr mellé? pontosabban? privit várok!!! Nem úszod ám meg a személyes talit! :D Rád rontunk Lucával!!!! :wink:

Mindenkit ölelek és csókolok együtt és külön-külön!!! Most lóg a belem, gyurtam másfél órát, meg retroszaunáztam és kidöglöttem. itthon meg a három :wink: gyerekem rendesen ad feladatot! :lol: Még jövök!!!!
Vendég

Littike :D

Jaj, de jó, hogy itt vagy. Mi a lombikkal most már nagyon jól állunk, szedem a fogigátlót, aminek, mintha sosem lenne vége. :shock:
Ápr.27-én veszem be az uccsót aztán máj. 2-tól jönnek a szurik és egyéb gyógyik. Máj 13-án leszívés, 16-án beülti. :lol:

Pusz neked.

Zsófi :D

Tudod::::
Kép

És szeretek mindenkit: baba, babcsi, csipcsab, dera, ditke74,
edinka, fenci, grönland, gtünde, gyugyi, házitücsök, judy-t, katiee,
kissgizi, legyekmami, littike, luca, melus, mofly, nati, pandácska, pelyhi, sleepin, susy, ticsimű, vickybabe, vicuska, vizikrisz, zsófikukac

Kép

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu!
Május 16. itt van nemsokára. 8) De jó, végén még te is 3- szoros anyuka leszel. :lol:
Már írni akartam, hogy látom nem sok idöd van bnetezni. Ha gondolod szívesen átveszem a táblát, én ráérek elbíbelödni vele! :oops: :) Csak ötlet volt, nem akarom elvenni töled! :oops: :lol:
susy75

sziasztok,

Baba: üdv újra itt :D :D :D

ma anyu ment dokihoz és megkértem, hogy irasson fel Gynevacot.
mr megint érzem, hogy összeszedtem valamit... :cry: :cry: :cry: :cry:
már túl vagyok a 3 napos canesten-en, de nem használt.
ötlet?
a régi dokimhoz nem akarok menni, az új meg soká lesz :cry:
pé meg közeleg. :cry: :cry:

ugyhogy hirtelen felindulásból döntöttem :wink:
bár nagyon félek attól, hogy fájni fog. :shock: :shock: :shock:

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Suzy :D

Én nagyon örülnék neki, épp kérdezni szerettem volna, hogy nem szeretné-e vki átvenni, mert nekem nagyon régen sikerült frissítenem. :oops:

kobzoszsu

Akkor ezt megbeszéltük! :wink: :wink:
susy75

Átküldjem ami megvan, vagy csinálsz egy teljesen újat?

kobzoszsu

Most mennem kell apához, holnap a konzultáció után jövök.

Jó éjt!

kobzoszsu

Küldd el légyszi, lehet csinálok újat, de azért az eredetit is meg akarom nézni. Köszi! :lol:
susy75

Sziasztok!

Na végre szépen mindenki visszajön!!!!!!!!! :wink: :D

Littike

Végre van netetek!!!! :wink: :D
Rólunk egy pár szó: Vége a kivizsgálásoknak! :D Apa-anya is oké!!!!!!!!!!! :wink: :D Kell még a vetélős orvosomtól papir hogy most már vállalhatok babát! :wink: :D

A többieknek is nagy puszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok csajszikák! :D

Kicsit visszaolvasgattam! :wink: És látom a rend kezd helyreállni! :D

És pont a legjobbkor olvastam, szinte mindenki írt! :D 8) :wink:

Mofly :D Most lombikra szúrsz már? :roll: :wink: Mennek a drukkok! :wink:

Littike :D Sziaaaa, végre újra itt! :wink: Szerintem napi 1 clostival megpróbálkozhatsz! :wink: Látom F-ékkel senkinek sincsenek túl jó benyomásai. Ma bejelentkeztem méhszájseb fagyasztásra. Asszisztensnek mondom ma 2. napon vagyok, mikor mehetek. Aszongya jól át kell gondolnunk, mert pénteken tanár úr konferenciára megy. Kérdem, akkor még ezen a héten meg kell csinálnunk? Erre ő: Látom nem ért engem. (eléggé bunkón) :shock:
Mááá bocsánat, de nem vagyok én hülye! Azt hittem, hosszabb időre gondolja hogy lelép a doki. Eredetileg keddi napot beszéltünk meg. Ha meg csak pénteken lesz konferencia, akkor meg nem tök mindegy? És még én vagyok az értetlen.... :evil: Nagyon felhúzott.... Aztán a végén megint iszonyú gúnyosan mondja: Látom most már megértett.... :evil:

Susy drága :D Gyönyörű a tesztecskéd! :wink: Halkan gratulálok! :D Milyen szurit kell szúrkálnod???? :shock: :oops: :roll:

Gröni :D Ügyesen elrendeztétek a dolgokat, minden rendben lesz, meglásd! :wink: Vigyázz magatokra! :wink:

Csipcsab :D Sógornőm is szoptatós párnával alszik. Egyszer ott voltam náluk vasárnap reggel, mikor még aludt. Olyan jót nevettem. Kb 6 párnával volt jobbról-balról kipárnázva! :lol: :lol: és hegy volt a pocakja! :D :lol:

Mami :D Nagyon boldog születésnapot! :wink: Simizd meg a pocid a nevemben! :wink:

Gyugyi :D Iszonyú sokat fogytál! :wink: Nagyon ügyi vagy! :wink:

Gizus :D Néha kell a piálás, mi is mostanában szinte minden este benyomtunk egy pohár bort apával! :wink: Gizus, lesz PCOS közönségnap májusban. Nem lenne kedved elmenni? Szombaton lesz, néhány érdekes előadással az Etele úton asszem.. :roll:

Vicky :D Nagyon irigyellek az utazás miatt! :D :wink:

Zsu :D Hamar eltelik ez a pár hét, és Te is mindjárt kismami leszel! :wink:

Múlt héten voltam Tűűnél kontrollon, mindent a legnagyobb rendben talált, azt mondta részéről nincs ellenvetése a babásodásnak. :lol: Remélem odafent is szólt, hogy zöldlámpát adott! :wink:
Jövő héten méhszájseb fagyasztás, aztán gyorsan meggyógyulok és inszem. És az első sikerülni fog! :D :wink: Közben nyomatom a gynevacot.

Ja, Gizus, EGYÁLTALÁN nem fáj a gynevac. Amikor beadják, kb 1,5 percig éreztem, mire leértem az első emeletről, már nem is éreztem egyáltalán. Nyugi, adasd be nyugodtan! :D

Jóccakát mindenkinek! :wink:

Puszika
fenci

SZiasztok!
Szia Littike! :lol: Végre itt vagy! :D

Jaj,de jó, mindenki visszajött! :D

Hát, nekem szar napom volt, és nagyon magam alatt vagyok.

Reggel 7-re mentünk amniora, mindenkit egy időpontra hívtak..Az adminisztrációnak és vizsgálatnak 9 után lett vége.
A férjem még múlt héten beszélt valakivel, aki megígérte, hogy adnak ágyat, ahova lefekhetek utána.
Ez elmélelben így volt, a gyakorlatban senki nem tudott róla.
Mondtam a hölgy nevét, akivel megbeszélték, szólni sem voltak hajlandók Neki, mert Neki ebbe úgysincs beleszólása.
Hosszas könyörgésemre mégiscsak adtak egy ágyat, ott,ahol intézték a hálóinget, meg egyebet.Csak egy íróasztal és egy ágy volt a szobában, adminisztrációs szoba lehetett.

Utána jött a vizsgálat.
Egy fiatal, jóképű doki volt, -akit Gröni le bírt hányni a zebrán-, és az az uh-s nő, aki a 12 hetes genetikai uh-n észrevette a bajt a babán.

Elég sokáig nézték uh-n a megfelelő helyet, mert a másik baba útban volt.
Végül kitalálta a doki, hogy hol fog szúrni.
Beleszúrta a tűt, de csak nézett és várt, mert mégsem volt jó a dolog, onnét nem tudott magztvizet venni.A tű végig bennem volt, és éreztem, hogy elkezd görcsölni a hasam.Végül kihúzta a tűt, hogy mégsem lesz jó, máshol kell szúrni.
Újabb szúrás, mondta, hogy ez jobban fog fájni, mert lejjebb van.Így történt.De valami itt sem volt jó, mert baromi sokat várt, mire sikerült magzatvizet vennie.Sokszor a baba kepesztett oda.
Na, végül meglett, de addigra annyira görcsölt a hasam, hogy csillagokat láttam.A kint váró csajok nem tudták, mi van, mert olyan sokáig voltam bent.(Mert a folyosón ültünk sorban.)
A doktor úr közölte, hogy emiatt, hogy kétszer szúrt, dupla a kockázat a vetélésre.
Elvánszorogtam az ágyig,bevettem 2 Magne B 6-ot, és mozdulni sem bírtam...

Háromnegyed egykor szóltak, hogy menjünk a tárgyalóterembe, mert jön a genetikus doktornő.Hát, jött.
Jól legorombított minket, hol hol voltunk eddig, fél egykor oda kellett volna ülnünk.Csak nekünk erről elfelejtettek szólni. :roll:

Elmondta, hogy most mi fog történni a mintával, aztán egyenként odahívott minket,és megkérdezte, hogy akarjuk-e majd tudni a nemét.

Velem rögtön közölte, hogy nem lesz jó a minta, az egész teljesen barna,mert belekerültek a másik baba sejtjei, és nem fognak látszódni az élő sejtek.De majd 2 hét múlva felhív, és megmondja. Magyarul, a semmiért kínlódtam.Amúgy végleges eredmény 3 hét múlva lesz.
Ha nem jó a minta, akkor újra lehet csinálni, és újabb 3 hét múlva megtudom,hogy az jó-e.Talán a 40. hétre megtudom, hogy van-e baja a babának...

Ja, és 2 órakor bejött egy nővér, hogy ugye én ma ott alszom, mert mondták, hogy valaki ott akar aludni.Hát, fasza.Addigra ért oda a kérésünk...de mi csak egy ágyat kértünk pár órára...

Egyébként a többiek öten voltak a háromágyas szobában, és nem feküdt le senki, mert hogy néz az ki, hogy valaki meg nem tud.
A véleményemet inkább most nem írom le, rengeteg kérdés kavarog bennem,és nagyon el vagyok keseredve.

Nem tudom, mi jön még, de már semmi jóra nem számítok. :cry:
Vendég

Most már jól vagyok.Legalábbis fekve nem fáj semmim.
Vendég

Drága Luca! :D Most már minden jobb lesz!!!! :D :D :D Nagy puszi neked(nektek)!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Luca :( tényleg borzalmas lehetett, nagyon sajnálom :cry: Próbálj jó dolgokra gondolni, hátha mégis jó lesz a minta és nem kell újra...nagyon drukkolok,hogy így legyen...

Fenci, jó, hogy jöttél :D Remélem összejön minél hamarabb a fagyasztás...Egyébként velem is többször ugyanilyen bunkók voltak telefonban. Egyszer pl. próbáltam megbeszélni, h mikor menjünk be receptért, erre elkezdett magyarázni a nő, hogy mikor megy a takarító és ki mikor hol van. Visszakérdeztem, hogy akkor 2-kor mehetünk, erre elég érdekes stílusban közölte, hogy most mondta el és miért értetlenkedek :evil: Na ezért (is) váltottam...Az viszont megnyugtat, hogy akkor nem bennem volt a hiba, nektek is hasonlóak az érzéseitek. :roll: Van egy topic az nlcafe-n, ott csupa jót írnak róluk egyébként... :roll:

Zsu, hamar eltelik, már csak 1 hónap a beültiig! :lol: De jó lesz neked, mindjárt kismami leszel :wink:

Susy, akkor szerencsés vagy a szurikkal, nekem kevergetni kellett, és én már azon is paráztam, nehogy elrontsunk valamit...az jó lesz, ha lesz friss táblánk :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!
CSak gyors bekukk...

Luca
Eszméletlen mik mennek a kórházakban. :( Pihengess!!!

Nálunk semmi jó:a torkom fáj veszettül...házidoki szerint mérsékelten piros.Na majd ad gyógyit akkor, felírt vmit...s megkérdezi, hogy ugye nem terhes? :shock: Nézek rá megdöbbenve...hogy persze hogy nem...Kérdeztem hogy akkor most milyen állapotban vagyok szerinte?Lehet így műteni?Azt mondja attól függ milyen érzéstelenítés lesz...mondom altatásban lesz. :shock: Ez egy komplett vadbarom.Erre azt mondja háááááát nem is tudja...végülis nem látszódik semmi...én érzem mennyire fáj.
Hívtam Debit...na az ottani dokim azonnal lefújta a műtétet...nem akarunk tüdőgyuszit ugyanis. Ez van.Kaptam tehát antibiotikumot...párom is volt orvosnál, ő kapott másikat, meg köhögés ellenit...és láttam a manduláit...iszonyatosak...hogy hogy nem mutatta eddig??? :shock: Csak ámultam és bámultam...nem csoda, hogy megfertőzött.
Na azért holnap megyünk Debibe a szuri miatt, aztán gondolom nézünk másik időpontot.

Szép jó éjt!!!
vizkriszisback

Jó estét! :lol:

Baba!
nagyon örülök, hogy visszajöttél!szeretlek, de ezt tudod úgyis 8)

Kukac!
neked is örülök, téged is szeretlek, de te is tudod :D

Mofly!
holnapra megadrukk!
remélem a Merionaltól meg fog jönni! 8)
ugye én tudom jól, hogy azért kapod, hogy megjöjjön :roll:

Edinka!
máris munka? :roll:

Littike!
én hiányoltalak sokat, te meg majdnem elfelejtettél engem :oops: :(
sajnálom a rossz élményeket F-vel :?
closty párti én nem vagyok, de a 2*1 a normál adag, nekem is annyi volt 3x is, csak én is úgy tudom, vékonyítja a méhnyh-t :shock:

Suzy!
kitartás a szurikhoz :D kivi vagyok, mennyi a hcg-d :P

Gröni!
anyukádhoz költözéshez drukk
:lol: szupi hogy kaptok hitelt 8)

Fenci!
szupi hogy Tűű-nél okés volt minden, hajrá méhszájsebfagyi és utána inszem :D

Ditke!
hogy vagy? :P

Gyugyi!
ne gyúrja annyit, wazze, túl izmos leszel :lol:

Gizi!
mindjárt tüszőkukucs :wink:

nekem még nincsen pirim.... :( :( :(
Vendég

Ja és Zsu! :lol:

tök jó, hogy igy tudod pontosan előre, hogy mikor lesz a leszivás meg a beülti :P , hogy lehet? :roll:
Vendég

Luca!

bocsi, szita az agyam :oops:
szóval szörnyű lehetett a mai nap :? , de remélem és tudom, hogy nem lesz semmi baj :P :P :P
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?